גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, כרגע יש לי שיומי רדמי 4 פרו, אני מחפש מכשיר חדש עם אותם הממדים, ואני לא מוצא משהו מתאים. כבר לא מייצרים מכשירים בגודל הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים מבקש את עזרתכם בהמלצה על טאבלט 10.1-9.7 אינץ' הכי איכותי שניתן לרכוש כיום ורצוי שיהיה מחברה מותגית הבנתי שהיום הסינים שולטים בתחום אבל אעפס...סמסונג וסוני(לדוגמה) מהסדרות הגבוהות קורצות לי יותר. אבל אולי תצליחו לשכנע אותי אחרת. חשוב לי: איכות בנייה,מסך,זמן סוללה,משקל,32GB זיכרון. רצוי שיכלול גם מודם סלולארי מובנה וכניסת SIM/ אשמח לקבל המלצות למכשיר שיתן תמורה הכי טובה לכסף שישולם עליו. מבחינת רכישה-שמתי לב שאמזון קצת "קמצנים" במבצעים על טאבלטים אלא אם כן מדובר במועדים כמו בלאק פרידיי וגד'. האם זה נכון? אז מהיכן מומלץ לרכוש(במידה והטאבלט אינו סיני). תודה מראש לעזרה בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים אני רוצה מכשיר עם: מסך איכותי מאוד איכות צליל גבוהה ליציאת אוזניות (לשימוש למוזיקה) מצלמה כמה שיותר טובה מכשיר עם ביצועיי גרפיקה כמה שיותר טובים למשחקים מעבד כפול ליבה ומערכת הפעלה שפועלת טוב בלי בעיות שימוש עיקרי אפליקציות אינטרנט ומשחקים תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי את הנגן Sansa e280, לפני כמה חודשים התקנתי עליו Rockbox. בלי כוונה מחקתי את תיקיית ה-SYSTEM שבנגן ושאני מנסה להדליק את הנגן עם תוכנת ההפעלה המקורית של הנגן (שתי הגרסאות קיימות בו זמנית) זה רושם לי שזה לא מוצא את SYSTEM/OF.bin או משהו כזה, גם כשאני מחבר את הכבל USB הנגן מנסה להכנס למערכת הפעלה המקורית ורושם את אותה הבעיה והמכשיר כבה. כשאני בתוך תוכנת ה-Rockbox מנסה לחבר את ה-USB זה מראה ציור של הכבל אבל לא פותח את הכונן של הנגן במחשב שלי (ככה זה גם היה לפני שהבעיה התחילה). רציתי לדעת אם ישנה דרך להכנס לכונן גם דרך ה-Rockbox כדי ליצור שוב את תיקיית ה-SYSTEM.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לפעמים עולה הצורך (במיוחד בארץ היפה שלנו) להקליט שיחות טלפון כמו לדוגמא עם ספקי שירות טלפון/כבלים/אינטרנט מישהו יכול לכוון אותי איך ניתן לעשות זאת כך שגם אני אני מקבל שיחה וגם אם מוציא שיחה אוכל להקליט זאת במחשב בליחצת כפתור תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הArchos Av700 שיש לו מסך ענק וזה משמעותי! בנוסף יש את הסדרה החדשה של Archos ה 604 שהיא איכותית מאוד. והאחרון הוא ה A2 של COWON שנחשב לטוב מאוד. בהתחלה התלבטתי בין המסך 7" לבין האיכות של ה604, עכשיו נוסף גם הA2. כמה דברים יעזרו לי לבחור, בכמה הבדל האיכות בין הAV700 ל604 הוא גדול? רואים אותו בעיניים? ומה לגבי ההבדל בין ה604 לA2 שיעזור לי לבחור ביניהם? מה אתם ממליצים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-frogger-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם שבוע הבא בע״ה אני מגיע להונג קונג ומתכנן לקנות את האייפון 5s. רציתי לשאול איזה דגם אני צריך לקנות שיעבוד בארץ ויהיה מסוגל גם לעבוד בעתיד עם רשת דור 4 שתעבוד בארץ. אשמח גם אם מישהו שקנה שם ימליץ לי על חנות ספציפית בהונג קונג. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יכולים לקנות לי sony ericsson W200i בארה"ב ב130$ (עם כל הבאנדל) שזה 520 ש"ח יחד עם פתיחה לאורנג סביב 200 ש"ח, ס"כ יעלה לי 720 ש"ח, השימושים העיקריים שלי רק לדבר בפלאפון לשלוח הודעות ולא יותר(אני יודע שהמצלמה לא מי יודע מה אני גם ככה לא מתכוון להשתמש בה יותר מדי) מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. חייב לקנות לפני המילאוים סוללה נוספת ל-S3. אפשר גם סוללה רגילה ולא סוללה/כיסוי. מה שחשבון זה אמינית של מוצר - כולם רושמים שזה מקוןרי - אין לי ידע בתחום. מאיפה ניתן לקנות בארץ סוללה למכשיר S3?. - חייב חשבונית מס. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמעט כל השירים מכל האלבומים באיפון מקרטעים, כאילו פתאום השיר חוזר 2 שניות אחורה ואז אחרי שניה קדימה. זה קרה אולי לעוד מישהו? האיפון חדש קיבלתי מאורנג' לפני שבוע. מה כדי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נקסוס ONE ורכשנו עכשיו בורי 9040 המוכרת. המכשיר מזהה ומתחבר בלי בעיות, אבל לא ראיתי, גם לא בהגדרות אפשרות להגדרה של התחברות אוטומטית כשיש זיהוי. לעומת זאת בנוקיה הפשוט של אבא (2730) ראיתי שיש אפשרות כזו, איך בכל זאת אני יכול? האם יש אפליקציה שמאפשרת דבר כזה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף מבין שניהם ? יותר למוזיקה , מבחינת טווח מחירים שניהם דומים לנוקיה X2 יש פלאש למצלמה ויש דור 2 אל מול J108 שבלי פלאש אבל דור 3 , השאלה אם יש צורך בדור 3 במכשיר הזה ? הרי לאינטרנט הוא לא טוב ושיחות וידאו אי אפשר לבצע איתו. השאלה מבחינה פרקטית, איזה מכשיר פחות נתקע , יותר זורם , עם נגן מדיה יותר טוב לשניהם יש חיבור 3.5 PL, שניהם עם כרטיס זיכרון מיקרו SD בסופו של דבר מה עדיף מבין שניהם? מישהו יודע על באגים יותר או באגים פחות מבין שניהם ? ואיפה אפשר לקבל יותר הנאת שימוש? בשניהם יש חווית סוללה די ארוכה, לפחות בGSM כל אופן אודה לכם לתשובה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין בטלפון אלחוטי איכותי ולא יקר מדי (עד 300) הדבר הכי הכי חשוב-לא משנה באיזה מצב-צריך איכות שמע גבוהה גם ממרחק של כ-20 מטר מתחנת העגינה(עכשיו אנחנו משתגעים פה בבית-אף אחד לא שומע אותנו גם כשאנחנו צמודים לאנטנה) תכונות נוספות שמעניינות אותי: ספר טלפונים,שיחה מזוהה,כמה צלצולים אפשריים,תאורה לצג,ווליום לצד,ניגודיות גבוהה לצג(שגם עם מעט אור יהיה ניתן לראות טוב) אני חשבתי בכיוון סדרת OMEGA 2000 של UNIDEN,אבל אני פתוח להצעות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מנסיון עבר לא כ"כ טוב, עם חנות ברמת גן, שכמעט ומכרה לי גרסת LGG2 שאינה נתמכת דור 4 בארץ, מבקש המלצתכם לחנות הוגנת ולא יקרה. גר ברחובות. יכול לקנות גם באזור תל אביב- רמת גן - גבעתיים. המטרה" לקנות מכשיר עם חלקים מקוריים (מטען 2A, סוללה), שנתמך דור 4G בארץ (גרסת חומרה D855), בפחות מ 2000 שח. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני בפנימייה ואני רוצה לקנות טאבלט חדש. אני לא יודע איזה לקנות ואני מתלבט בין IPad או טאבלט מחברה שמוכיחה את עצמה. יש לי Xiaomi Redmi Note 3 Pro שהוא מכשיר מעולה מהרבה בחינות, אבל כשאני מריץ עליו משחקים אני לא יודע אם כמות ה FPS שאני מקבל היא טובה ונחשבת לחלקה. לא בדקתי את כמות ה FPS, אבל כשאני מכוון או לא יודע מה במשחקים שנחשבים ל''כבדים'' הוא זז לא חלק כל כך אבל לא בלאגים ולא באיטיות, באמצע כזה. נראה לי ששיחקתי מיינקראפט ורשום שם FPS קיבלתי מקסימום 60 וציפיתי שבמשחק כזה אני אקבל יותר, אבל אולי זה תלוי בסוג המשחק וכ'ו. כמו במחשב אופטימיזציה וכל זה. בגלל זה בא לי להתעסק עם משהו נקי ופשוט בלי הרבה משחקים (הכוונה בלי שטויות) ולא עמוס מדי. הצרכים העי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי היום להתחיל לחקור מעל איזה ווליום זה מזיק.חקרתי ומצאתי שמי ששומע מעל 85 דציבלים זה פשוט הורס את האוזניים ולא מייד אלא לאחר 10 שנים בערך.ומה יהיה כשהתבגר יותר?!{כל מה שאני כותב זה לא מעצמי אלא ממחקרים שחיפשתי} האומנם ב 85 דציבלים אין לשמוע יותר מ 90 דקות .ב50 דציבלים אפשר לשמוע לזמן רב בלי חשש לנזק מהסוגים הנ"ל יש אוזניות שאחד הורס יותר מהשני את האוזניים וזה in ear מפני שהוא צמוד לעור התוף לכן גם הורס בהרבה יותר מאוזניות אחרות.הפחות שבהם זה הקשת שבריא יותר ההרס לא משנה באיזה מוזיקה רוק טראנס ברגע שהם על אותו ווליום כתוב באחד המחקרים שלא לשמוע יותר מ80% מהנגן.כנראה שזה יצא 85 דציבלים.הבעיה שבאייפוד יש 120 זאת אומרת 80 אחוז זה 106 . חיפשתי על נגנים כמה דציבלים כי רצית…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות סמארטפון עד 1200 שקל בערך בחודש \ חודשיים הקרובים עקב הירידה במחירים הצפויה. חשוב לי שתהיה סוללה נורמלית, לא משהו מטורף כמו 2500 mAph אלא 1350~mAph יספיקו. אני לא מחפש מכשיר מגושם כמו הgalaxy s1, או כמו ה5800 הישן של נוקיה. אני מחפש מכשירים עם עיצוב יפה ונוח (לא אכפת לי שהוא קצת גדול, במידה והוא דק וקומפקטי). נגן מוזיקה נחמד יספיק, גם מצלמה 5MP עם צילום וידאו ותמונות נורמלי, wifi כמובן, המפעילה היא אורנג', מקום הקנייה הוא חנות פרטית וכדאי גם שיהיה אנדרואיד עם אפשרות לעדכון לICS4. מכשירים שחשבתי בכוון שלהם (אשמח לשמוע את דעתכם עליהם+ הצעות נוספות שלכם...): sony expria sola samsung galaxy ace plus sony expria ray אמממ וזהו בעצם, אשמח לשמוע הצעות, המל…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך לרוקן עד הסוף (עד שמתכבה לבד) ואז להטעין עד הסוף (מלא לחלוטין) כדי שהסוללה תיהיה ב"כושר"? האם זה שטות או שזה אמיתי? ולמה זה ככה? כמה זמן צריך לעשות את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני אשמח להמלצה לפלאפון בעד 500 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות) כאשר הדרישות הן איכות שיחה טובה וסוללה שתחזיק לאורך זמן ללא צורך בטעינה תכופה. פיצ'רים נוספים יתקבלו בברכה אך אינם נחוצים. עדכון: הרשת היא אורנג' בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום קודם כל - אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לדיון הזה, אבל באותה מידה הדיון לא מתאים לפורום התמיכה הטכנית, כי לא מדובר פה בבעיה שיש לפתור. אם זה לא הפורום המתאים, אבקש מהמנהלים להעביר את הדיון למקום המתאים. אתמול קניתי את ה Nexus 4 של LG (גירסת ה 16GB), ומסתבר שהמטען שהגיע איתו בקופסא, שהייתה סגורה עם מדבקות (של היבואן - רמפל), הוא בכלל של Samsung. מצ"ב תמונות: שימו לב שעל המטען יש גם כיתוב כנראה ברוסית (האותיות נקראות לי קיריליות, ולכן סביר להניח שזה רוסית) ובעוד שפה (בנוסף לאנגלית), ובנוסף כתוב על המטען שהוא יוצר בסין. אני יודע שבארץ בד"כ היבואן מחליף את המטען בכדי לעמוד בתקנים המקומיים (בעיקר בכדי שיהיה אפשר לחבר אותו לשקעים בארץ), אבל השאלה היא הא…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן, שקלתי לקנות את האסוס טרנספורמר, אבל אני לא מוצא דגם שתומך בתקשורת סלולרית 3g. האם ייתכן שלא קיים כזה? במידה ואכן לא קיים, אני מחפש טאבלט אחר עם תחנת עגינה + תמיכה בתקשורת סלולרית, שהוא גם אמין ומומלץ. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... אין תקציב כי אין לי מושג מה המחירים (לא מצאתי אחד שמתאים לדרישות) אשמח אם תעזרו לי למצוא טאבלט שיענה על הדרישות הבאות: 1. 10 אינץ 2. תמיכה בGPS 3. תמיכה ב3G 4. מערכת אנדרואיד 5. 8 ליבות 6. חברות מוכרות (סמסונג, אסוס וכו') בקיצור מכשיר כמו גלקסי 4 שיוצא עוד מעט רק בטאבלט. יש בכלל טאבלטים עם 8 ליבות או I7?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-