גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לבחור סמארטפון כלשהו מבין החמישייה הבאה: Xiaomi Mi 4c 32GB Xiaomi Redmi 3 Pro 32GB LG K10 K430Y LG Nexus 5X 32GB Samsung Galaxy S5 neo SM-G903F חשוב לי הדברים הרגילים - ביצועים, זמן חיים של הסוללה, איכות המצלמה, איכות המסך וכו'. הבעיה היא שאני לא יודע איך להשוות בין הדברים האלה. מצאתי כמה אתרים עם בנצ'מארקים לסמארטפונים אבל זה שהסמסונג קיבל ציון 8412 במבחן הביצועים שלהם וה-LG K10 קיבל 7120 לא אומר לי הרבה. יש לכם עיצות איך להעריך איזה סמארטפון טוב יותר מהאחרים באיזה היבטים? הם כולם באותה רמת מחיר חוץ מה-K10 שעולה כמה מאות שקלים פחות מהאחרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יצא לי לשמוע היום באייפוד טאצ', איכות השמע הייתה מדהימה, חיה,באסית, נקייה ווליום גבוהה (ועדייו שומעים נקי) וכ"ו וזה עוד עם האוזניות הלבנות הרגילות. יש לי את הסנסה קליפ ואיכות השמע בכלל לא מתקרבת לאיכות של האייפוד. אבל... המחיר... האם יש נגן זול יותר (והאמת גם קטן יותר) שנותן את אותה איכות השמע?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית מציגה גירבה משופרת לשבב הביניים שעוד לא ממש זכינו לראות בפעולה ממשית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לקנות אחד מהמכשירים האלה באותו מחיר של 200 שקל לחודש במבצע הזה http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/minisoldgers/wintermore/details/.aspx איזה מהם כדאי לקנות? אני לא חסיד של אייפון, אף פעם לא היה לי. מה שאני מחפש זה: מסך טוב שיציג מולטימדיה בצורה טובה, איכות מוזיקה טובה וחזקה באוזניות וברמקול, יופי, נוחות שימוש ואחיזה, קליטה ושמיעה טובה בשיחות, אינטרנט, אמידות לנזקים, אפליקציות ומשחקים. עוד משהו זה- שהמכשיר אולי ישמש כראוטר אלחוטי למחשב נייד
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי במכשיר GPS IGO 8 בזיכרון הפנימי . בהתחלה הייתה הודעת שגיאה 'CANT FIND APLICATION DIRECTORY' שיניתי את קובץ SYS.TXT שיצביע על הזיכרון הפנימי . אחר כך נוצרה בעייה חדשה , לאחר העלייה המכשיר עושה RESET. מישהו מכיר את הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, בשעה טובה וברוכה שם קץ לחייו הS3 שלי. במשך תקופה ארוכה הוא איים בשליחת ידו בנפשו, ובסופו של דבר, אכן שלח. בכל מקרה, אני מחפש טלפון חדש, עד 2000 ש"ח +-. סיני, עיראקי, או אירופאי, כל עוד הוא לא מרגל אחריי (בשאיפה), אני אקנה אותו בברכה. העדפות: 1. אני לא מת על מסכים מאוד גדולים - 4.7 - 5.5 - אני חושב שסביר. 2. בטריה שניתנת להחלפה - חשובה לי מאוד. 3. מסך מגע איכותי (בעיקר עקב בעיה רפואית כלשהי). 4. מצלמה צריכה להיות נורמלית, אבל בהחלט לא מחפש עילוי. 5. אלא אם הפלאפון לא כולל לפחות 32GB זיכרון מובנה, רצוי מאוד שיהיה מקום לכרטיס הרחבה. 6. זמן סוללה - הנתון הכי חשוב אצלי. 7. GPS - מעדיף טלפון עם GPS שמוצא לווינים מהר, וממעט לאבד קשר. (הבנתי שיש בעיה עם מעבדים מסויימים, …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני פחות משבוע נגנב לי הפלאפון גלאקסי 2 אני לא בטוח מה הגירסה בדיוק אבל היא בערך 4 ה-SIM הוצא אבל הפלאפון עדיין מחובר לאימייל שלי PLAN B לא תומך בגרסה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, חבר קנה בהמלצתי נקסוס 5X אני והוא שנינו מנויים ב-012 מובייל, החבילה של שנינו בתוקף. אצלו הפינג תמיד גבוה מאוד (100-2500) ומהירות 0.01-0.05 מגה ביט!! בעוד אצלי באותו מקום ובאותו זמן אני מקבל 40-90 מגה (אייפון 6s פלוס) השאלה היא האם הבעיה במנוי או במכשיר שלו? הבעיה הזאת לא תמיד קורית, לדוגמה ניסיתי להחליף סימים ופתאום הכל היה בסדר, וגם שהחזרתי אותם הכל היה בסדר, אבל במקומות אחרים (ההחלפה נעשתה בבית שלי) יש לו את אותה בעיה. הוא ממש מיואש הועבר לתמיכה טכנית:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השעון החכם החדש הזה עולה פי 10 מרוב המוצרים הדומים לו, ומבהיר שלמותגים וטכנולוגיה קשה להסתדר יחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אשמח להמלצה לטאבלט + מקלדת לצורך לימודי (רק וורד) חשוב מקלדת קומפקטית ונוחה לא מרעישה. יכול להזמין מחול. גודל מסך 10.1 בערך תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר גם המלצה, בתקציב של 250-300 שקל, אוזניות כפתור שמתאימות לאייפון (רצוי מאוד עם דיבורית).. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,התחדשתי במכשיר חדש מדגם HTC Desire HD . ראיתי שהסוללה הינה 1200mAh ורציתי לקבל המלצה על סוללה חזקה יותר ואיכותית למכשיר. לא סוללה שתתחמם לי באוזן. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהתאם לדיווחים המוקדמים, יצרנית הסמארטפונים הסינית מייזו משיקה פאבלט חדש וזול במיוחד לסדרת ה-Blue Charm החדשה שלה, העונה לשם m1 note לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-m1-note-%d7%94%d7%9b%d7%9c%d7%90%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-5c-%d7%95%d7%94-6-%d7%a4%d7%9c%d7%95%d7%a1-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%91/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%97%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%99%d7%a9-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-microsd/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! הגדרתי בקובץ xml כפתור ותייגתי אותו בעזרת id מסוים, נניח ואני רוצה להציג אותו על המסך אני משתמש ב Button add; add = (Button)findViewById(R.id.bAdd); אני רוצה שמספר הכפתורים ייקבע בזמן ריצה ובהתאם למספר זה לבנות מספר כפתורים ולהציג אותו באופן מסודר על המסך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה לסלולרי (לא משנה באיזה חברה, אני כרגע בפלאפון ורוצה לעבור בכל מקרה). תכונות חובה מקלדת מלאה WiFi BT אפשרות קבלת ושליחת מיילים צפיה בסיסית במסמכי אופיס/PDF אפשרות לקבלת פקס - הבנתי שיש דבר כזה (תקנו אותי אם אני טועה) תא קולי במכשיר אפשרות GPS כלשהי, לא לשימוש קבוע רק שתהיה אופציה[glow=red,2,300][/glow] יש דבר כזה ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד לפני כמה שבועות היתה מותקנת בנייד שלי תוכנת הקלטות יעילה מאוד בשם ACR. העדכון האחרון של גוגל ל'אנדרואיד' חסם את המשך פעולתה (ניתן אמנם לעקוף את החסימה בדרכים מסויימות, אבל התוצאה לא תהיה באיכות המקורית). הצעות לחלופות שכן עובדות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין בטלפון אלחוטי איכותי ולא יקר מדי (עד 300) הדבר הכי הכי חשוב-לא משנה באיזה מצב-צריך איכות שמע גבוהה גם ממרחק של כ-20 מטר מתחנת העגינה(עכשיו אנחנו משתגעים פה בבית-אף אחד לא שומע אותנו גם כשאנחנו צמודים לאנטנה) תכונות נוספות שמעניינות אותי: ספר טלפונים,שיחה מזוהה,כמה צלצולים אפשריים,תאורה לצג,ווליום לצד,ניגודיות גבוהה לצג(שגם עם מעט אור יהיה ניתן לראות טוב) אני חשבתי בכיוון סדרת OMEGA 2000 של UNIDEN,אבל אני פתוח להצעות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התעניינתי ברכישת המכשיר ולפי מה שכתוב שם אם אתה קונה אייפד באתר של אפל הוא יהיה נעול לאחת משתי חברות ATT ועוד אחת. למה אין אופציה לקנות מכשיר פתוח? הרי גם ככה משלמים עליו מחיר מלא
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה האופציה הכי זולה בארץ היא KSP אילת ושם ניתן לקנות אותו ב- 2461 ש"ח. (אני מעוניין בגירסה אדומה) חו"ל - יש CLOVE שמומלצת פה על יד רבים והמחיר בה הוא 385 פאונד+ 24 משלוח שזה יוצא 2515.35 ש"ח - אבל אז נודע לי לגבי האתר של http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-siii-16gb-gt-i9300-free-norton-mobile-security-s3-sim-free-unlocked-garnet-red.html ובמחיר שם יוצא 338 פאונד+ 15 פאונד משלוח שזה יוצא כ- 2171 ש"ח. האם יש מישהו מכיר עוד אתרים שהמחיר בהם דומה להנדטק או אף נמוך יותר? אשמח להיות מופתע עוד פעם כמו עם CLOVE. עכשיו לגבי עניין מסים ומשלוח איזה מסים יש ומה גובהם על מכשיר? אם הם בוודאות יאכפו? והאם יש דרך להימנע מיזה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו התנסה במכשירים שמחקים תאייפון כמו meizu,sciphone,hiphone,f003,i9 ? מאוד מושכת אותי האופציה של המכשירים לצפייה בשידורי טלויזיה אנלוגיים ותמיכה בWIFI,BT וכרטיסי זכרון האם הם שווים את המחיר הלא רב שלהם? אולי רק כנגנים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי אייפד חדש מהקופסה, שלא השתמשתי בו בכלל. קיבלתי הצעה ממישהו להחליף אותו תמורת מחשב נייד 15'' של לנובו 2GB שהיה בשימוש שלו כחצי שנה, או במוטורולה מיילסטון חדש מהקופסה. שווה? עריכה: אולי כדאי לציין: נתתי את האייפד במתנה לאמא שלי, שאומרת שהיא לא בטוחה שתצליח ללמוד איך להשתמש בו (למרות שכמה קשה זה כבר יכול להיות). בכל מקרה, אני לא אשתמש בעצמי באייפד/נייד (אולי הפלאפון יהיה נחמד. בניתי על מכשיר מבוסס אנדרויד כלשהו, אבל המיילסטון נראה לי ישן קצת).
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם משהו מוזר קרה לי פתאום היום בגלקסי S3. פתאום, באמצע היום כבר איני יכולה לענות לשיחות. בינתים אני בהחלט יכולה לראות מי מתקשר אלי ואף להוציא שיחות לכל מי שניסיתי. זה קרה פתאום היום לאחר שכבר עניתי לכמה שיחות בין אם היום או בימים קודמים. יש לי הרגשה שעשיתי משהו העניין הוא שאני רק מתחילה ללמוד את המכשיר ועדיין איני אפילו מתחילה להכיר אותו כהלכה. בכל מקרה גם כך כמעט לא עשיתי דבר. לא הורדתי דבר ומקסימום מעט שיחקתי בהגדרות שלו דבר שניסיתי להחזיר למצבו הקודם אך כנראה לא באופן מלא. כאשר נכנסת שיחה אני רואה ושומעת אותהאני מנסה לקבל אותה ע"י הקשה על העיגול הירוק - אין תגובה. גם אם אני מנסה לדחות אותה (להקיש על העיגול האדום) אין תגובה.עושה רושם שבעת כניסת שיחה המסך נעול ולא…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו נוקיה 6230 כזה ואני רואה שיש שם מלא אפשרויות שקשורות לצ'אט. אני די בטוח שזה מבוסס BT. אין לי מושג איך להפעיל את זה... מישהו יודע? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-