עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האם יש דרך אפשרית?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by a-v-i,

היי, אני צריך נגן mp3 בנפח 2GB מינימום שיכול לעבוד גם כ Disk on Key בכמה שפחות כסף. הוא צריך להתאים לריצות.. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 יש לו איזה נרתיק שמתאים לריצות? (כזה ששמים על הזרוע). איך האוזניות שלו? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by omernis,

אני בת 16 ועכשיו אני עוברת לסלקום. אני רוצה את הפלאפון נוקיה נ97 ואני לא יודעת אם הוא בשבילי.. אני נכנסת הרבה לאינטרנט. ויש כאלה שממליצים לי לקחת אותו וישנם כאלה שאומרים לי שהוא לא מתאים לי. מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני צריך אוזניות טובות בשביל מחשב כף יד, חיבור 2.5 מ"מ.. אשמח לקבל הצעות =] תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. האם נגיע למצב שנתחיל להתווכח בין הסמסונגים האייפונים והWPנים... מה יותר טוב....? לדעתי לWP יש עוד סיכוי מאוד טוב לכבוש את השוק, אבל לא בעזרת נוקיה......נוקיה נפלה חזק מדי, למרות המכשיר שעושה רושם מעולה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nova1983,

שלום אבקש את עזרתכם . רכשתי לפני כשנתיים אייפון באורנג במסגרת תוכנית לפני כחצי שנה עברתי לרשת פלאפון בימים האחרונים אבד לי האייפון. כשעברתי לרשת אורנג גבו ממני את מלא הסכום על האייפון וחברת פלאפון החלה לזכות אותי בהתאם לחוק ניתוק זיכה כל חודש על האייפון. כיום אני מעוניין להתחיל תוכנית חדשה שבה אוכל לקבל שוב סמארט פון. בשחיה עם נציג פלאפון הוא טען כי לאור זאת שאיני משתמש באייפון שרכשתי כיוון שנגנב הם יחייבו אותי כל חודש על הפלאפון כ100 ש"ח האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. גם אם יש לכם פחות מ-100 דולר להשקיע במכשיר חכם חדש, ליצרנית הסינית יש משהו שיקרוץ לכם לכתבה

8. Started by FresH-MeaT,

מחר חבר שלי נוסע לתאילנד אני רוצה שיקנה לי את ה3GS 16GB כמה יעלה שם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by NewsLast,

צריך המלצות על מכשיר GPS/כף היד MIO C520. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי נקסוס ONE ורכשנו עכשיו בורי 9040 המוכרת. המכשיר מזהה ומתחבר בלי בעיות, אבל לא ראיתי, גם לא בהגדרות אפשרות להגדרה של התחברות אוטומטית כשיש זיהוי. לעומת זאת בנוקיה הפשוט של אבא (2730) ראיתי שיש אפשרות כזו, איך בכל זאת אני יכול? האם יש אפליקציה שמאפשרת דבר כזה? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. היי, יש לי אייפד חדש מהקופסה, שלא השתמשתי בו בכלל. קיבלתי הצעה ממישהו להחליף אותו תמורת מחשב נייד 15'' של לנובו 2GB שהיה בשימוש שלו כחצי שנה, או במוטורולה מיילסטון חדש מהקופסה. שווה? עריכה: אולי כדאי לציין: נתתי את האייפד במתנה לאמא שלי, שאומרת שהיא לא בטוחה שתצליח ללמוד איך להשתמש בו (למרות שכמה קשה זה כבר יכול להיות). בכל מקרה, אני לא אשתמש בעצמי באייפד/נייד (אולי הפלאפון יהיה נחמד. בניתי על מכשיר מבוסס אנדרויד כלשהו, אבל המיילסטון נראה לי ישן קצת).

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום אני חדש בפורום ואני על סף רכישה של בלאקברי . רציתי לדעת האם יש מכשיר בלאקברי מגע עם WI-FI ?? לא חייב בארץ . ואם לא היכן ניתן לרכוש מכשירי בלאקברי במחירים שפויים.??? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Theflutist,

שלום. אני מתעניין בקניית ג'ויסטיק ויש לי כמה דרישות: 1. שיהיה מתאים למחשב(שאוכל לשחק איתו FIFA 14 למשל) 2. שיהיה זול 3.והאם אפשר לחבר שני ג'ויסטיקים ביחד שיהיה מתאים לשני שחקנים? אני מזכיר שכל השאלות הם לגבי מחשב בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. בהתאם לדיווחים המוקדמים, יצרנית הסמארטפונים הסינית מייזו משיקה פאבלט חדש וזול במיוחד לסדרת ה-Blue Charm החדשה שלה, העונה לשם m1 note לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-m1-note-%d7%94%d7%9b%d7%9c%d7%90%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-5c-%d7%95%d7%94-6-%d7%a4%d7%9c%d7%95%d7%a1-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%91/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קניתי היום את ה milestone עכשיו אני רוצה למצוא אפליקציות למכשיר , יצאה פריצה למכשיר הזה?? בבקשה מי שמבין שיתן לי עצות לגבי המכשיר תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by GasPipe,

לאחר שנתיים+ שבהם השתמשתי ב-Iaudio X5L שלי. הוא נהרס באופן סופי (מלבד זה שהוא מתפקד כהארד דיסק נייד). אני מוכרח לציין שמאוד נהנתי ממנו מבחינת חוזק, גודל (20G) וזמן בטרייה. לפני ההריסה גיליתי שגם ה20G לא מספיק לי ושאני צריך מקום איכסון גדול יותר. אבל לעיתים מאוד נדירות השתמשתי בתכונות מתקדמות כמו רדיו, מקליט, תמונות, וידאו וגם הEQ נשאר קבוע על הגדרה אחת. אני ממש לא טכנופוב ואני מוכן לנסות דברים חדשים אבל אני צריך נגן מוסיקה ולא נגן סרטים. עכשיו אני מחפש את היורש, המועמד הכי מוביל הוא האייפוד קלאסיק בעיקר בגלל שהוא 80G במחיר טוב. הבעיה היא שהרבה מאוד יורדים עליו. האם יש סיבות לקנות נגן אחר ואם כן איזה? (שוב, נגן מוסיקה ולא נגן וידאו). כמו כן, אני לא אדם עדין במיוחד וכבר הי…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום וחג שמח! הגדרתי בקובץ xml כפתור ותייגתי אותו בעזרת id מסוים, נניח ואני רוצה להציג אותו על המסך אני משתמש ב Button add; add = (Button)findViewById(R.id.bAdd); אני רוצה שמספר הכפתורים ייקבע בזמן ריצה ובהתאם למספר זה לבנות מספר כפתורים ולהציג אותו באופן מסודר על המסך.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ragee,

אפשר גם המלצה, בתקציב של 250-300 שקל, אוזניות כפתור שמתאימות לאייפון (רצוי מאוד עם דיבורית).. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, יצא לי לשמוע היום באייפוד טאצ', איכות השמע הייתה מדהימה, חיה,באסית, נקייה ווליום גבוהה (ועדייו שומעים נקי) וכ"ו וזה עוד עם האוזניות הלבנות הרגילות. יש לי את הסנסה קליפ ואיכות השמע בכלל לא מתקרבת לאיכות של האייפוד. אבל... המחיר... האם יש נגן זול יותר (והאמת גם קטן יותר) שנותן את אותה איכות השמע?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by devilh,

אני מעוניין בטלפון אלחוטי איכותי ולא יקר מדי (עד 300) הדבר הכי הכי חשוב-לא משנה באיזה מצב-צריך איכות שמע גבוהה גם ממרחק של כ-20 מטר מתחנת העגינה(עכשיו אנחנו משתגעים פה בבית-אף אחד לא שומע אותנו גם כשאנחנו צמודים לאנטנה) תכונות נוספות שמעניינות אותי: ספר טלפונים,שיחה מזוהה,כמה צלצולים אפשריים,תאורה לצג,ווליום לצד,ניגודיות גבוהה לצג(שגם עם מעט אור יהיה ניתן לראות טוב) אני חשבתי בכיוון סדרת OMEGA 2000 של UNIDEN,אבל אני פתוח להצעות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by eranir,

חבר נמצא כרגע במלון באורגון (איפה שאין מס) ולכן אני מעוניין להזמין לשם את הנקסוס 5. ראיתי כל מיני סוגיות ברשת של הצורך בתיאום מוחלט בין הכתובת shipping לכתובת billing, מה שכמובן יכול להיות טיפה בעייתי בהתחשב בכך שזה כתובת של מלון. אשמח אם מישהו התנסה בכך שיפרט על מה כדאי לדקדק.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יממה בלבד לאחר ההכרזה על ה-Droid Turbo 2 המרשים והבלעדי, אנחנו מקבלים גם את ה-Moto X Force שיהיה התאום הבינלאומי שלו, אשר ככל הנראה יגיע גם אל ארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/בשורות-טובות-הסמארטפון-המוביל-החדש-של/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. לחבר טוב שלי יש iPOD Video Classic בנפח 80GB והנגן מזייף לאחרונה (לא מזוהה באייטונס בכל גרסא קיימת) אז ניסיתי לפרמט אותו כשהוא במצב של דיסק קשיח אבל משום מה כשאני מנסה לפרמט דרך הווינדווס (קליק ימני על האייפוד דרך המחשב שלי, פורמט, סטארט) כלום לא קורה, כאילו שלא לחצתי על פעולת הפרמוט בכלל. ניסיתי להיכנס לאייפוד ולנסות למחוק את כל התיקיות בצורה ידנית (קליק ימני ומחיקה) אבל אז אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת שאי אפשר לבצע את הפעולה. מישהו יודע איך ניתן בכל זאת למחוק את הקבצים המוגנים האלה או לפרמט את האייפוד בצורה כלשהי?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ערב טוב, בשעה טובה וברוכה שם קץ לחייו הS3 שלי. במשך תקופה ארוכה הוא איים בשליחת ידו בנפשו, ובסופו של דבר, אכן שלח. בכל מקרה, אני מחפש טלפון חדש, עד 2000 ש"ח +-. סיני, עיראקי, או אירופאי, כל עוד הוא לא מרגל אחריי (בשאיפה), אני אקנה אותו בברכה. העדפות: 1. אני לא מת על מסכים מאוד גדולים - 4.7 - 5.5 - אני חושב שסביר. 2. בטריה שניתנת להחלפה - חשובה לי מאוד. 3. מסך מגע איכותי (בעיקר עקב בעיה רפואית כלשהי). 4. מצלמה צריכה להיות נורמלית, אבל בהחלט לא מחפש עילוי. 5. אלא אם הפלאפון לא כולל לפחות 32GB זיכרון מובנה, רצוי מאוד שיהיה מקום לכרטיס הרחבה. 6. זמן סוללה - הנתון הכי חשוב אצלי. 7. GPS - מעדיף טלפון עם GPS שמוצא לווינים מהר, וממעט לאבד קשר. (הבנתי שיש בעיה עם מעבדים מסויימים, …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nir2,

שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים