גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
-
בעיקרון, הבנתי שגם אם אני קונה פלאפון של חברה מסוימת (כאילו, שנעול לחברה מסוימת) - אפשרי לפרוץ אותו (ע"י Rooting). http://www.phonearena.com/news/How-to-unlock-a-Samsung-Galaxy-S-II-for-use-with-any-GSM-carrier_id19025 האם זה אומר שכל פלאפון שאני אקנה בחו"ל - יתאים לעבודה פה בארץ? וכל הקטע הזה של ה GSM וה-CDMA, הרי כל הגלאקסי עובדים גם עם GSM, לא? וזה מה שצריך פה בארץ?בקיצור, לפני שאני קונה משקולת נייר בחו"ל - האם יש משהו שממנו אני צריך להיזהר כשאני רוצה לקנות גלאקסי 2 בחו"ל? אשמח למידע מהמומחים בתחום, ולמי שיעשה לי קצת סדר בנושא הזה של ה GSM והCDMA. דבר שני - מה אתם אומרים על החנות הזאת - http://depthdeals.com/productinfo.asp?id=1578 ? מחירים די זולים, אבל אני קצת מפחד…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר נמצא כרגע במלון באורגון (איפה שאין מס) ולכן אני מעוניין להזמין לשם את הנקסוס 5. ראיתי כל מיני סוגיות ברשת של הצורך בתיאום מוחלט בין הכתובת shipping לכתובת billing, מה שכמובן יכול להיות טיפה בעייתי בהתחשב בכך שזה כתובת של מלון. אשמח אם מישהו התנסה בכך שיפרט על מה כדאי לדקדק.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך נגן mp3 בנפח 2GB מינימום שיכול לעבוד גם כ Disk on Key בכמה שפחות כסף. הוא צריך להתאים לריצות.. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 יש לו איזה נרתיק שמתאים לריצות? (כזה ששמים על הזרוע). איך האוזניות שלו? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לאח שלי בר מצווה ובקרוב, ולמרות גילו הצעיר, הוא חולה גאדג'טים. כבר הרבה זמן שהוא רוצה לקנות פלאפון, אז חשבתי לקנות לו איזה משהו Top of the line (במסגרת התקציב כמובן). יש לו נטייה קטנה ל-F480 של Samsung (או TuchWiz בשמו העממי), אבל המסך מגע שלו נראה לי די גימיק, שלאט, לאט ימאס ויהפוך את חוית השימוש לסיוט (לפי דעתי האישית, והבלתי מבוססת, כי לא יצא לי להשתמש בו לזמן ממושך מספיק כדי לקבוע זאת), אז אם מישהו יוכל להביא חוות דעת משימוש אישי ממושך במכשיר, ויתרונות שונים שיש לו (מעבר לפרטים הטכנים שבמפרט) מול המתחרים באותו תקציב. בנוסף, אשמח לשמוע על המלצות על מכשירים אחרים. תודה קראתי גם קצת על ה-N85 שנראה אחלה מכשיר, טיפה מעבר לתקציב, אבל אשמח לשמוע חוות דעת גם עליו, ות…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5775 איזה מגניב זה! בסוף זה גם יהיה כמו מסך טלויזיה ניהיה כמו הטלטביז
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי טבלט HP Touchpad 32G עם מערכת הפעלה HP Web OS 3.05 Model HSTNH-130C. ברצוני להפוך אותו למערכת אנדרויד. קיימת הגנה שלא נותנת למחוק את המערכת הפעלה הקיימת. מה אני צריך לעשות לשינוי המערכת ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יממה בלבד לאחר ההכרזה על ה-Droid Turbo 2 המרשים והבלעדי, אנחנו מקבלים גם את ה-Moto X Force שיהיה התאום הבינלאומי שלו, אשר ככל הנראה יגיע גם אל ארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/בשורות-טובות-הסמארטפון-המוביל-החדש-של/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר טוב שלי יש iPOD Video Classic בנפח 80GB והנגן מזייף לאחרונה (לא מזוהה באייטונס בכל גרסא קיימת) אז ניסיתי לפרמט אותו כשהוא במצב של דיסק קשיח אבל משום מה כשאני מנסה לפרמט דרך הווינדווס (קליק ימני על האייפוד דרך המחשב שלי, פורמט, סטארט) כלום לא קורה, כאילו שלא לחצתי על פעולת הפרמוט בכלל. ניסיתי להיכנס לאייפוד ולנסות למחוק את כל התיקיות בצורה ידנית (קליק ימני ומחיקה) אבל אז אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת שאי אפשר לבצע את הפעולה. מישהו יודע איך ניתן בכל זאת למחוק את הקבצים המוגנים האלה או לפרמט את האייפוד בצורה כלשהי?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיבורית BT של מוטורולה ישנה איזו אפשרות לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה כדיבורית לסקייפ למשל ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אשמח להמלצה לטאבלט + מקלדת לצורך לימודי (רק וורד) חשוב מקלדת קומפקטית ונוחה לא מרעישה. יכול להזמין מחול. גודל מסך 10.1 בערך תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות תRAZR (הNEXUS יקר מדי כרגע) ולמרות שהמחיר שלו בסלקום סביר (3500 שקל לעומת 5K של הGS2), הוא עדיין נמכר ב2800 בחנויות כרגע והמחיר צונח על בסיס יומי. כל האינטרנט מלא בסיפורים על קומבינות של חנויות/חנויות שמבטלות לך תאחריות אם אתה מעדכן לבד (ICS..). מישהו מכיר חנות אמינה מניסיון של כמה אנשים ולא של "קניתי לפני חצי שנה והיה סבבה"? תודה מראש ושבוע טוב :]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי נקסוס ONE ורכשנו עכשיו בורי 9040 המוכרת. המכשיר מזהה ומתחבר בלי בעיות, אבל לא ראיתי, גם לא בהגדרות אפשרות להגדרה של התחברות אוטומטית כשיש זיהוי. לעומת זאת בנוקיה הפשוט של אבא (2730) ראיתי שיש אפשרות כזו, איך בכל זאת אני יכול? האם יש אפליקציה שמאפשרת דבר כזה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ראיתי את המכשיר ב BUG לפני כמה ימים, והוא נראה ממש טוב, בעיקר ביחס למחיר! מה אתם אומרים עליו? מצאתי עליו רק איזה 2 ביקורות ושתיהן אומרות אותו דבר - מסך סביר, ווליום סביר ברמקול, שמיעה מצויינת באוזניות, GPS חרא, סוללה סבירה. מבחינתי זה מצוין, שכן אני לא משתמש לא ב GPS ולא במצלמה. מה שכן, חבר אמר לי שהם נוטים להתקלקל ודברים כאלה, זה נכון? מי שהיה לו ניסיון יד ראשונה עם המכשיר הזה או אחד המכשירים האחרים של החברה - אשמח לקצת INPUT. תודה, אבי. ** התכוונתי לכתוב בכותרת Ban-G, טעות שלי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בפנימייה ואני רוצה לקנות טאבלט חדש. אני לא יודע איזה לקנות ואני מתלבט בין IPad או טאבלט מחברה שמוכיחה את עצמה. יש לי Xiaomi Redmi Note 3 Pro שהוא מכשיר מעולה מהרבה בחינות, אבל כשאני מריץ עליו משחקים אני לא יודע אם כמות ה FPS שאני מקבל היא טובה ונחשבת לחלקה. לא בדקתי את כמות ה FPS, אבל כשאני מכוון או לא יודע מה במשחקים שנחשבים ל''כבדים'' הוא זז לא חלק כל כך אבל לא בלאגים ולא באיטיות, באמצע כזה. נראה לי ששיחקתי מיינקראפט ורשום שם FPS קיבלתי מקסימום 60 וציפיתי שבמשחק כזה אני אקבל יותר, אבל אולי זה תלוי בסוג המשחק וכ'ו. כמו במחשב אופטימיזציה וכל זה. בגלל זה בא לי להתעסק עם משהו נקי ופשוט בלי הרבה משחקים (הכוונה בלי שטויות) ולא עמוס מדי. הצרכים העי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לפעמים עולה הצורך (במיוחד בארץ היפה שלנו) להקליט שיחות טלפון כמו לדוגמא עם ספקי שירות טלפון/כבלים/אינטרנט מישהו יכול לכוון אותי איך ניתן לעשות זאת כך שגם אני אני מקבל שיחה וגם אם מוציא שיחה אוכל להקליט זאת במחשב בליחצת כפתור תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות סמארטפון עד 1200 שקל בערך בחודש \ חודשיים הקרובים עקב הירידה במחירים הצפויה. חשוב לי שתהיה סוללה נורמלית, לא משהו מטורף כמו 2500 mAph אלא 1350~mAph יספיקו. אני לא מחפש מכשיר מגושם כמו הgalaxy s1, או כמו ה5800 הישן של נוקיה. אני מחפש מכשירים עם עיצוב יפה ונוח (לא אכפת לי שהוא קצת גדול, במידה והוא דק וקומפקטי). נגן מוזיקה נחמד יספיק, גם מצלמה 5MP עם צילום וידאו ותמונות נורמלי, wifi כמובן, המפעילה היא אורנג', מקום הקנייה הוא חנות פרטית וכדאי גם שיהיה אנדרואיד עם אפשרות לעדכון לICS4. מכשירים שחשבתי בכוון שלהם (אשמח לשמוע את דעתכם עליהם+ הצעות נוספות שלכם...): sony expria sola samsung galaxy ace plus sony expria ray אמממ וזהו בעצם, אשמח לשמוע הצעות, המל…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... אין תקציב כי אין לי מושג מה המחירים (לא מצאתי אחד שמתאים לדרישות) אשמח אם תעזרו לי למצוא טאבלט שיענה על הדרישות הבאות: 1. 10 אינץ 2. תמיכה בGPS 3. תמיכה ב3G 4. מערכת אנדרואיד 5. 8 ליבות 6. חברות מוכרות (סמסונג, אסוס וכו') בקיצור מכשיר כמו גלקסי 4 שיוצא עוד מעט רק בטאבלט. יש בכלל טאבלטים עם 8 ליבות או I7?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני אשמח להמלצה לפלאפון בעד 500 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות) כאשר הדרישות הן איכות שיחה טובה וסוללה שתחזיק לאורך זמן ללא צורך בטעינה תכופה. פיצ'רים נוספים יתקבלו בברכה אך אינם נחוצים. עדכון: הרשת היא אורנג' בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם CM11 . היו לי בעיות של התחברות ל-WIFI אז ניסיתי להחליף מודם עם ODIN המודם הוחלף וגם מספר פעמים אבל עכשיו יש לי בעיה קשה שהוא לא מצליח לחייג לפלאפון וגם מראה מסך שחור בזמן החיוג. עשיתי כמה פעמים מחיקה והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא עוברת. אם מישהו יכול לעזור..
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הסמארטפון המודרני הראשון שכולל חיפוי מזכוכית ספיר מגיע אל השוק, עם תג מחיר שמוצא לעצמו מקום נוח בין שני דגמי הדגל מבית סמסונג לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין בטלפון אלחוטי איכותי ולא יקר מדי (עד 300) הדבר הכי הכי חשוב-לא משנה באיזה מצב-צריך איכות שמע גבוהה גם ממרחק של כ-20 מטר מתחנת העגינה(עכשיו אנחנו משתגעים פה בבית-אף אחד לא שומע אותנו גם כשאנחנו צמודים לאנטנה) תכונות נוספות שמעניינות אותי: ספר טלפונים,שיחה מזוהה,כמה צלצולים אפשריים,תאורה לצג,ווליום לצד,ניגודיות גבוהה לצג(שגם עם מעט אור יהיה ניתן לראות טוב) אני חשבתי בכיוון סדרת OMEGA 2000 של UNIDEN,אבל אני פתוח להצעות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-