עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי רכשתי N80 (זו הפעם האחרונה בחיי שאני מתקרב למכשירים של נוקיה) במחיר טוב דווקא (600ש"ח) מערכת ההפעלה הזו ממש מאטה את הפלאפון ככה ש6280 ממש מטוס לידו :\ עשיתי לו כמה קומבינות שמצאתי באנטרנט בשינוי הגדרות זה המהיר אותו משמעותית ממצב ברירת המחדל אבל עדיין לטעמי זה לא מספיק. האם ישנה דרך להמהיר את מערכת ההפעלה? או בכלל לעדכן ואם כבר להתקין חדשה?

2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%91-280-%d7%a9%d7%97/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום חבר'ה, אני מעוניין לקנות סמארטפון לאחר שהסוני M2 AQUA שלי מראה סימני גסיסה ורציתי לבדוק מה נותן כיום את התמורה הגבוהה ביותר למחיר, יש מגוון כל כך גדול שאני הולך לאיבוד. אז אין לי בעיה עם סינים בהנחה שהם משתלמים ומקבלים עדכונים. (שמתי עין על 5\Meizu MX4\Pro וה - Oneplus two) גם האסוס Zenphone בגרסאתו החזקה קורץ לי. חשוב לי בעיקר חיי סוללה ונפח אחסון כך שבהנחה שמדובר במכשיר שאינו מאפשר כרטיס זיכרון אצטרך שיהיה עם זיכרון מובנה של 64GB, בנוסף כל מה שקשור למוזיקה עם אוזניות (נגיד DAC איכותי) גם יהיה נחמד שיהיה ושלא יהיה גדול מ - 5.5 אינץ'. אני פתוח להצעות ואין לי בעיה להזמין באינטרנט ולהתפלל שיעבור את המכס. ובמקרה של משהו משתלם במיוחד ניתן גם לחרוג ב 100-200 שקל. בתודה מר…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום. אני מודע לכך שהשאלה הזאת הזויה. האמת? לא מצליח לחשוב על מקום אחר לשאול את השאלה הזאת, והפורום הזה תמיד מהווה עזרה. סבתא שלי, שתזכה לחיים ארוכים וטובים, אוהבת להאזין לרדיו. הרדיו שלה שבק. היא צריכה חדש. אני מחפש משהו בסיסי, זול, שמתאים אולי למבוגרים. המון תודה!!!

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  5. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by erezo,

ברצוני לרכוש את המכשיר THL L969 הסיני שתומך בכל הרשתות כולל דור 4 LTE אבל יש לי חשש מאחר ומדובר במותג סיני לא מוכר ולא ידועה לי האיכות של המכשיר, האם הוא מחזיק מעמד, האם הוא לא נתקע וכד' התרשמתי מהמפרט הטכני שלו ומהמחיר הזול יחסית לטלפון חכם, אין לי צורך במכשיר משוכלל במיוחד ולכן אני שוקל לקנות אותו. אשמח לשמוע את חוות דעתכם עליו למי שכבר רכש או יש לו נסיון עם מכשירים מהחברה הנ"ל, או מכשיר מעט יותר איכותי שמחירו לא יעלה על 1000 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Meizu לא נחה לשניה וכתגובה לשלל המכשירים החדשים של Xiaomi החברה משיקה את מכשיר ה-M1 לשוק הבינוני-נמוך עם מפרט מרשים ותג מחיר משתלם במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-m1-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, בפעם הקודמת הבאתי מדריך לשיפור אות הGPS שלכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388901.msg3341066#msg3341066 ועכשיו מדריך (אם אפשר לקרוא לו כך...) לצילום סופר מאקרו או לצילום וידאו במאקרו. גם המדריך הזה כמו קודמו לא מומלץ מכיוון שיתכן והוא יגרום נזק למכשיר. שימו לב לתמונות. תמונה מספר 1 זו תמונה במקרו ממרחק של 10cm תמונה מספר 2 זו תמונה מ 3cm -כאן ניתן לראות כי ה N95 לא מצלם טוב ממרחק של 3cm. ותמונה מספר 3 זו תמונה מ3cd אבל שימו לב לאיכות! איך עושים את זה? פשוט נותנים מכה חלשה היכן שנמצאת המצלמה. כשעושים זאת, כנראה משהו (לדעתי ניתוק של אחד המגעים) נותן פקודה לתוכנה לתת לנו פוקוס שונה. כנראה שנוקיה ריסנה את המכשיר והוא יכול לצלם מקרו באיכות…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום חברים.... האם באייפון 4 קיימת האפשרות לצלם ולהעלות את התמונה שצולמה ישירות לפייסבוק??? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by GOM(h)z,

יש לי נגן Iaudio Cowon D2 4GB מצוין, גירסת 3.57 בצבע שחור. יצא לי לקרוא בכל מיני מקומות שיש תוכנות כמו לוח שנה,סטופר,מילון,וכדומה.(לגירסאות מעודכנות יותר) וכן,מהאתר בפורומים שלהם אפשר להוריד אך צריך להירשם,זאת תיהיה האופציה האחרונה. יש למישהו מושג איפה יש אפשרות להוריד?(חוץ מהפורומים) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Googleness,

הזמנתי מאי ביי איזה מכשיר נייד סיני מצחיק כזה אבל נראה מגניב בסך הכל יש לו מסך מגע, מנגנון שקשוק ועוד שטויות. בקיצור הזמנתי אותו כדי להתעלל בו קצת וכולי. עכשיו בהנחה שאני רוצה להוסיף לו מקלדת בעברית וממשקים בעברית (יש לו כפתור אחד כל הממשק מבוסס מסך מגע) איזה כלים אני אצטרך?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. MP4 כמה זמן אמור לעבוד אחרי הטענה מלאה? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  13. עם מסך של 6\", מעבד מרובע ליבות הרץ ב-2.7 גיגה-הרץ ומערכת הפעלה חדשה, גוגל מציגה לנו את מכשיר האנדרואיד הנחשק ביותר בשוק...עם תג המחיר הגבוה ביותר לסדרת הנקסוס עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%95%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa/

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. חברת אבטחת המידע הישראלית צ'ק פוינט חשפה פרצות בשבבי Qualcomm נפוצים שעלולות להעניק לפורצים שליטה מלאה על המכשיר שלכם, וגם לגוגל יש מה להגיד בנושא לכתבה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  15. אני כרגע עם 012 מובייל. בדור 3 יש קליטה מצויינת אבל בדור 4 הקליטה חלשה מאוד, זה קורה ביותר מסמארטפון אחד. יש המלצה לחברה אחרת עם דור 4 וקליטה טובה בדור 4 באזור תל אביב-גבעתיים?

• 5 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. Started by Spitted,

יש איזשהם אייפודים עם תמיכה בFLAC? אם כן, איזה? אותה שאלה לגבי OGG תודה ;D

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by liav12,

אהלן, אני מחפש משחקים קצת ל HTC HD, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום דבר... תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הכוונה למכשיר שאפשר להתחבר אליו בעזרת בלוטות' (נטבוק, פלאפון, אייפוד) ויש לו יציאה לאוזניות\מערכת (בקיצור pl 1/8 אינצ') ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היכן ניתן למצוא (ולקנות), ואם קיימת בימינו אנו, דיבורית לרכב לסמארטפון עם אנטנה חיצונית (וללא blue tooth)? אני רוצה להוציא את הקרינה של הטלפון הסלולרי מהרכב החוצה. פעם עבור טלפונים ישנים היינו מתקינים ברכב דיבורית, עם תושבת לטלפון, ואנטנה חיצונית לרכב. היום כשאני מחפש דיבורית לאוטו אני מוצא רק דיבוריות BT. אולי אני צריך לשאול, כיצד אפשר לחבר את הטלפון הנייד לאנטנה חיצונית מחוץ לרכב?

20. Started by Cynicoren,

שלום, אין לי סמארטפון והייתי רוצה להתחיל עם משהו פשוט וזול יחסית, בהחלט אין צורך ב"צעקה האחרונה". אשמח לקבל המלצות והכוונה למקומות בו אוכל לרכוש אותו במחיר הזול ביותר. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by raltal,

תודה..

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  22. איזה טאבלט כדאי לקנות סמסונג 2 , או ASUS עם המיקלדת?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Reze,

אני הכנסתי שירים לנגן ממחשב של חבר שלי עכשיו באתי הביתה וניסיתי להכניס את השירים למחשב ואני לא רואה אותם בתיקיה של הנגן מה אני צריך לעשות ??. תודה לעוזריםםםם ........ ... ........ ...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by reviZor,

שלום אנשים אני אתמאל מצאתי פלאפון מהסוג שרשמתי בכותרת, עכשיו אני רוצה להשתמש בו אבל הסים של אורנג' אינו מתאים והוא מבקש קוד כל שהוא. אז הנה השאלה איך אני יכול להפוך את הפלאפון ככה שאני יוכל להשתמש בו? נ.ב על המכשיר יש סימן של סלקום.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Zelig,

האם מישהו התקין כבר? ראיתי כמה דיווחים על כך שזה מעלים את המקלדת בעברית (ולך תדע מה עוד זה דופק)...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.