עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by jonathan_l,

יש לי תקציב של גג 400 ש"ח לנגן חדש. הגעתי להתלבטות בין שני נגנים, שהמליצו לי עליהם: 1. meizu m6 8gb 2. iaudio i7 4gb שניהם עולים בערך 380 ש"ח. בגדול, אני צריך נגן שיעסיק אותי בנסיעות שאני אעשה (עומד להתגייס), כלומר שהוא צריך יחסית זמן סוללה ארוך (לא פחות מ-10 שעות בשום אופן), צריך להיות עמיד יחסית, ובסופו של דבר, גם לא משעמם במיוחד. חשבתי שהאופציה לראות סרטים והמשחקים של ה-M6 יעזרו, אבל מצד שני הוא מעט פחות איכותי, יותר רגיש והזמן סוללה שלו יותר קצר (למרות ש-60 שעות זה קצת מוגזם). לעומת זאת, ה-I7 הוא פשוט נגן איכותי, בלי כמעט אקסטרות ולכן גם אני לא משקיע עוד קצת ל-8GB (סה"כ המוזיקה שלי מסתכמת ב-2GB וקצת). בקיצור, אני אשמח אם תעזרו לי לבחור, אני ממש לא יודע מה ע…

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  2. מישהו אולי מכיר?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by VL,

אוקיי אז ככה , יש לי נגן MP4 אחותי הביאה לי ככה בדיוק נראה הנגן: http://www.menstech.com/UserFiles/Image/August%20mid/082906diablotek2.JPG רק שהוא של חברת ATIVA הדגם שלו זה HM-1093 הבנתי שהנגן אמור להטען בזמן החיבור USB בן המחשב לנגן , הוא מראה לי כאילו זה טוען את הבטריה אבל לאחר שהוצאתי את ה-MP מהטענה באתי לפתוח אותו והוא אומר לי "אין סוללה" ונסגר... מישהו התנסה בו פעם ? מישהו יודע מה הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by smoke_man,

יש ברשותי מכשיר מדגם נוקיה 5610 כבר 16 חודשים שאני מחוייב ל-3 שנים עליו המליצו לי בסלקום על מכשיר של סוני אריקסון מדגם W595 ראש בראש ללא תוספת תשלום על המכשיר התנאים שלהם על המכשיר הם:ברגע הרכישה אי אפשר לבטל עסקה למעט החלפת מכשיר עד 24 שעות עוד מה שאני מחוייב לדבר 60 דקות בשביל לנצל את המכשיר בחינם ההתחייבות על המכשיר היא 18 חודשים ברגע הרכישה כל הזיכויים על המכשיר הישן עוברים לחדש והם לוקחים את המכשיר הישן האם משתלם לי על המכשיר הזה או שלא תודה ולילה טוב

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by bored,

שלום לכולם! כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות סלולרי חדש, שלי כבר ממש ענתיקה. כרגע אני מתלבטת בעיקר בין N85 ל5310, אני יודעת שהם בשני קטגוריות שונות לגמרי, אבל אני עדין לא מצליחה להחליט אם כדאי לי לשלם ב1000 יותר ולקחת את N85 או שעדיף ללכת על 5310. יש לי סים דור 2, ואני ממש לא רוצה להחליף לדור שלישי כי כרגע אני משלמת פחות מ50 ש"ח(בסביבות 30 אפילו לפעמים) בחודש, ואין תשלום קבוע חודשי, כך שאם אני לא מדברת אני לא משלמת כלום, ככה שכמובן לא בא לי להחליף את התוכנית שלי. מכאן השאלה, בN85 יש את הWIFI והGPS, האם הם יעבדו גם עם סים דור 2? אם כן, האם יש אפשרות להשתמש בGPS בלי ליהיות מחוברים לאינטרנט? כלומר להוריד את המפות למכשיר? אם שני אלה לא יעבדו עם סים שלי אז אני כנראה אלך על 5310, הו…

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by reviZor,

שלום אנשים אני אתמאל מצאתי פלאפון מהסוג שרשמתי בכותרת, עכשיו אני רוצה להשתמש בו אבל הסים של אורנג' אינו מתאים והוא מבקש קוד כל שהוא. אז הנה השאלה איך אני יכול להפוך את הפלאפון ככה שאני יוכל להשתמש בו? נ.ב על המכשיר יש סימן של סלקום.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן, אני רוצה לרכוש מחר או מחרתיים N97 (לצערי הרב אין לאורנג' ANDROID עם מקלדת). יש בפון מלא זיכרון , עכשיו הבנתי שיש פה ושם תוכנות חינמיות של GPS אך כולן משתמשות באינטרנט כדי להוריד מפות. השאלה שלי היא האם יש תוכנה חינמית או אפילו לא חינמית שאפשר לשים מראש בפלאפון את כל מפת ישראל כך שלא יהיה צורך באינטרנט ?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by jonathan_l,

קיבלתי נגן COWON D2 שעבד במשך 3 חודשים ואז פשוט הפסיק. הצלחתי להגיע איתו למצב שהוא נדלק ונתקע ככה, בטעינה. ניסיתי כבר לחבר למחשב (הוא לא מצליח להתקין את הדריבר), לכבות ולהדליק, עשיתי ריסטרטים, אפילו נתתי לו קצת מכות, אבל שום דבר לא ממש עוזר. אין לי אחריות עליו, אז על תציעו לי לנסות להחליף בחנות. אני בספק אם אטרח לקחת אותו לתיקון, מכיוון שכבר יש לי נגן טוב, וזה גם ככה לא ממש שלי. עזרה? הצעות? משהו? בבקשה... תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מישהו יודע מתי יגיע עברית ל Samsung I8910 OMNIA HD ??? כי אני כבר רוצה לקנות אותו! אני שמעתי הוא הכי טוב ומספק בהחלט בינתיים מכל הפלאפונים! תיידעו אותי ברגע שתשמעו משהו על עברית לפלאפון הנ"ל בבקשה!!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by gal555,

מקור:http://www.tcmagazine.info/comments.php?shownews=29075&catid=2 לא ידעתי איפה לשים את הידיעה אז פה זה ניראה לי הכי מתאים שימו לב המחיר שלו רק 650$!

11. Started by minimi,

שלום לחברי הפורום (אינני יודע אם זה הפורום הנכון אז סליחה מראש) אני מעוניין לדעת האם ניתן לעשות רווח כספי מ"המצאת" אפליקציה חדשה לפלאפון אם כן איך עושים זאת למי פונים וכו' תודה על עזרתם

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. אהלן חבר'ה, אז ככה, אני כבר הרבה זמן מחפש נגן שיהיה טוב ואיכותי, חיכיתי שיגיעו מסכי הטאצ' ויתקדמו קצת, שקלתי לקנות Iphone/Ipod Touch אבל אם יקרה להם משהו אכלתי אותה כי לתקן אותם בארץ זה כאב ראש, בנוסף המחירים שלהם די גבוהים ולא ממש יש בארץ את הדור החדש. אז מה צריך להיות בנגן/פאלם: קודם כל העדיפות היא לנגן איכותי ופחות לפאלם. 1. איכות סאונד טובה 2. מסך מגע 3. גודל לפחות של 16GB 4. ניגון סרטים זה + אבל לא חובה 5. WIFI אם יש בנגן זה מעולה, אם לא לא נורא, בפאלם חובה WIFI זהו לדעתי, קראתי ביקורות טובות על הנגן Cowon S9 שנראה לי כבחירה טובה אבל אני אשמח לעוד הצעות... תודה.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  13. כל העולם חיכה לטאבלט של אפל, מיקרוסופט החליטה לשחרר הצהרה קודם נראה פשוט טוב כמובן שיש עוד זמן עד שנראה דבר כזה בשוק, אבל נראה שיש למה לחכות http://www.engadget.com/2009/09/22/microsofts-courier-booklet-emerges-said-to-be-in-late-prototy/#continued

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by udi,

הכותרת אומרת הכל אני מתלבט בין שני דגמי הנוקיה חשוב לי מאוד הסנכרון מול הOUTLOOK והיומן פגישות ושניהם עונים לי על הדרישות מה עדיף

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ברשותי מכשיר Nokia 3120c, ובו כ.זיכרון עם נפח 1GB. אני רוצה להרחיב את הנפח. מה הנפח המקסימלי שאני יכול לשים במכשיר ואיזה סוג MicroSD? הרגיל או MicroSDHC? לפי חיפוש מהיר, חלק אומרים שהמכשיר תומך עד 8GB (לא ידוע סוג זיכרון), וחלק אומרים שעד 4GB (ויש אומרים שהוא תומך ב-SDHC וחלק אומרים שלא). אז לפני שאני אקנה סתם ככה כרטיס, תעזרו לי. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. MP4 כמה זמן אמור לעבוד אחרי הטענה מלאה? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by position,

שלום, לקראת תחילת השירות הצבאי אני מעוניין לקנות נגן MP3 ומכיוון שהידע שלי בנושא אפסי אשמח להצעות. הדרישות שלי הן 4G, אין צורך ליותר, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר ותמיכה בעברית (לא בהכרח צריך ממשק עברי, אבל ששמות השירים/אמנים בעברית יקלטו(ולא הפוך)) האפשרות ליצור playlist כלשהי בין אם זה דרך הנגן או דרך תוכנה, לא מעוניין בנגני שאפל בלבד תקציב באזור ה250 ש"ח, אפשר לחרוג אפילו עד 350 במידת הצורך אבל רצוי שלא. תודה מראש לממליצים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן . בשנה וחצי האחרונות עשיתי כיף חיים עם הסוני אריקסון K800i שלי , עד שלאחרונה המקש של סינון השיחות (ימין למעלה) נלחץ מעצמו כל הזמן .. החברה לא מוכנה לתקן כי טוענת שמדובר בקורוזיה , ובמקרה של קורוזיה הם אוהבים להתנער מאחריות.. בכל מקרה השוק שופע מכשירים חדישים והגיע הזמן להתחדש. בגלל שאני אוהב ורגיל לממשק של סוני אריקסון חשבתי ללכת על הc905 או להוסיף קצת ולקנות את הw995. מצד שני חשבתי שההפרש לאייפון כבר לא רחוק , אבל שמעתי שמועה שהמצלמה שלו מאוד מיושנת וללא פלאש והמצלמה זה פקטור דיי חשוב בשבילי בפלאפון. אבל אולי הייתי מוכן לסלוח בגלל שאפשר לשחק משחקים של הפייסבוק באייפון עוד אופציה היא הx1 ראיתי בzap שאפשר לקנות אותו בכ2700 ש"ח ובאותה סביבת מחירים יושב הn97. בסך הכל מה…

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by freesoul23,

מצלמה טובה, סוללה חזקה, עם כמה שפחות באגים ותקיעות, Wi-Fi, נגן טוב, בקיצור הכי טוב שאפשר למצוא בטווח המחירים האלה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by high_barny,

כשאני מדליק את המכשיר מופיע לי התמונה הכחולה של Cowon ולאחר כמה שניות מופיע לי תמונה של Cowon A2 עם איקס אדום בתוך עיגול ניסיתי להתקין קושחה חדשה אבל זה גם לא מתקין... ישר עובר לאותו המסך עם האיקס האדום ניסיתי לפרמט את הנגן ל- FAT32 והווינדוס לא מאפשר את זה, רק NTFS זה מאפשר. מה אני יכול לעשות? יש דרך אחרת לפרמט בכוח את המכשיר דרך תוכנה כלשהי? *אני מצליח להטעין אותו והוא מתחבר למחשב (ראיתי כמה מקרים שגם זה לא עבד לאנשים) תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by coben,

דרישות: פשוט לשימוש, מצלמה סבירה, לא גדול מדי, סוללה סבירה. חשבתי על 3120c. יש מכשיר עדיף ביחס עלות/תועלת ?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by Zipi-2,

שלום רב, בשישי הזה קיבלתי פלאפון נוקיה 5800XM חדש ונוצץ , הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד , הסטונד המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו עם אוזניות הוא יחסית נמוך לכל נגן או פלאפון אחר שבו השתמשתי עד עכשיו. כמובן שיחקתי עם הגדרות ועם האקוולייזר אבל זה בקושי עזר. האופציה היחידה שלי זה כרגע או לנסוע לאורנג' \ נוקיה כדי לתת להם את הפלאפון , אבל לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת אם למישהו הייתה בעיה דומה שהוא הצליח או לפחות יודע איך לפתור. כי בתור טלפון שמשווקים אותו בתור יכולות המוזיקה שלו , עם ווליום מקסימלי כזה .... אני יכול לחזור למכשיר בן 3 השנים שלי. אז למישהו יש פתרון ? אולי אני יכול להחליף נגן שנותן בוסט ? או אולי אוזניות אחרות שנותנות output גבוהה יותר ? כל טיפ יתקבל בברכה .

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  23. שלום, חבר שלי חיבר את הIPOD למחשב חדש, והוריד ITUNES, ברגע ההתקנה של התוכנה, משום מה מחקה לו את כל האפליקציות שנקנו בכסף מהמכשיר. מדוע זה קורה? מה ניתן לעשות עם הנושא? מאז הוא לא חיבר שוב כדי לא לאבד כסף עוד פעם. תודה רבה אגב מדובר בדור החדש של TOUCH - 64GB

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by motogt,

אחרי 3 שנים ו4 חודשים עם נוקיה 6280 אני רוצה להשתדרג לפלאפון חדש. אני מעדיף לקנות את המכשיר בחנות ולא אצל חברת "פלאפון" בגלל המחיר, הבדלים של יותר מאלף שקלים לחלק מהמכשירים. שאלות: 1. קראתי לא זמן על חוק חדש שאם קניתי מכשיר בחנות פרטית מגיע לי עליו זיכוי כאילו קניתי אותו אצל הספק. החוק תקף? לדוגמא אני רוצה לקנות מכשיר בחנות ב1500 שקל, שעולה אצל "פלאפון"2400 שקל, לפי פלאפון אם הייתי קונה אצלם את המכשיר מגיע לי 50 שקל זיכוי אם אני מדבר מעל 200 שקלדקות (לא זוכר), מגיע לי זיכוי אם אני אקנה את המכשיר בחנות? 2. יש חנויות מומלצות שיש להן מעבדת תיקונים, אחריות וכו' ? 3. אם אני קונה מכשיר בחנות אני יכול להצטרף למסלול חיילים בפלאפון, ולקבל את כל התנאים (מחירי שיחות וSMS) שמקבלים א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. פלאפון חושפת את מחירי האייפון: בין 399 ל-1,200 שקל החברה תציע מסלולים שונים, החל בתשלום חודשי של 299 שקל לחודש לשנה וחצי ומכשיר מהדגם הקודם - 3G - תמורת 399 שקל, או תשלום חודשי של 349 שקל לחודש ומכשיר שיינתן ללקוחות ללא תשלום עומר כביר ושי ענבל 09.12.09, 12:30 17 תגובות מנוי לעיתון כלכליסט באייפון טוויטר מבזקי SMS כלכליסט בסלולר ניוזלטר ספריית כלכליסט המייל האדום תגובה לכתבה הדפסת כתבה שלחו כתבה שתף כתבה שתף כתבה Facebook Digg Delicious MySpace Technorati StumbleUpon LinkedIn Google Bookmarks שווה קריאה HOT חדש שעות ספורות לפני התחלת שיווק האייפון בישראל נחשפים לראשונה מחירי הסמארטפון הנחשק של אפל. חברת פלאפון פרסמה היום את מחירי המכשיר ודמי המנוי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים