גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שמות של אפליקציות שהם רדיו fm ונגן מוזיקה שתומך בעברית, זה לאדם שאינו יודע אנגלית ודיי חסר גישה לטלפונים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שבגירסה 6 של GOOGLE MAPS אפשר לשמור מפות אופליין השאלה אם זה כולל ניווט רגלי / תחבורה ציבורית? אם לא, איזה אפליקצה מאפשרת זאת?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בצפון הרחוק יש אוויר טוב, נוף מרהיב... וקליטה מחורבנת של רדיו. אם תזיז מעט את האנטנה, גל"צ עשוי להתחלף לכל מיני שידורים באנגלית ויוונית מקפריסין, שידורי ה-BBC מלבנון, וכמובן, המון תחנות ערביות פיראטיות. או לבנוניות. או גם וגם. השיטות האנלוגיות נמצאות בשלבים האחרונים של חייהן ממילא, ולכן, בתור משפחה ששומעת המון רדיו (תתפלאו, יש עוד אנשים שמאזינים בבית והם בני פחות מ-70), אני מחפש מקלט רדיו דיגיטאלי לבית. שידורי רשת הם לא תמיד הפתרון, היות שהם לא תמיד עובדים משהו, ובסה"כ פחות נוח ממקלט יעודי. שידור דיגיטלי של רדיו ניתן כבר לקלוט, להבנתי. ראיתי זאת במקלטי עידן+ ובמכוניות חדשות. אם כן נשאלת השאלה: האם ניתן למצוא מקלט רדיו דיגיטלי יעודי, זול וטוב לבית? חוות דעת וביקורות יתקבלו…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי מדפסת שקייתי ליפני שנה ונגמר בה הצבע מדפסת חדשה וצבע לאותה מדפסת עולים אותו דבר מה ההגיון והאם זה כמו שאני חושב וקונה מדפסת חדשה או שיש פה קאטץ כמו תמיד?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נשאר לי 40 דולר בויזה וחשבתי לקנות אנדרואיד סטיק מה האנדרואיד סטיק הכי משתלם שאפשר להשיג במחיר כזה? אני רוצה אחד שיוכל לשדר 1080P בקלות עם אפשרו לחיבור הארד דיסק ועם קליטת WIFI טובה (למרות שקראתי שאפשר להכין אנטנה) שאני יוכל להוריד סרטים ואחרי זה לראות אותם בקלות תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לפני שבוע קבלתי את המכשיר ואני מתקשה להחליט על מפעילה סלולרית משתלמת שתחליף את אורנג'. מחיפוש קצר הבנתי שמה שקובע את מהירות הגלישה ואיכות התקשורת (ניתוקים בקו, הגעה של SMS) אלה הם התדרים . צריך לבדוק שהמפעילה הסלולרית והמכשיר תומכים באותם תדרים . ובכן , המכשיר שלי תומך [TABLE] [TR] [TD=class: ttl]2G Network[/TD] [TD=class: nfo]GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: ttl]3G Network[/TD] [TD=class: nfo]HSDPA 850 / 1900 / 2100 [/TD] [/TR] [/TABLE] כמו כן,המכשיר מגיע למהירות H+ המידה נלקח מאתר http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2s-5397.php האם אני צפוי לחוות בעיות ניתוקים והאטה באחת המפעילות לאור המידע שהצגתי ? תודה רבה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש אתר עם מדריכים על המערכת הפעלה הזאת? יש דרך להוריד משחקים בחינם?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
שוקל לקנות את זה, אך יש לי כמה שאלות. 1. מה הדרישות המינימליות כלפי מכשיר הטלויזיה (חוץ מנוכחות חיבורים USB ו-HDMI)? 2. האם חייב כרטיס רשת במחשב ו\או ראוטר אלחוטי? 3. האם אפשר לראות ערוצים ישראליים 1,2,10 ובעיקר 9? 4. כמה תקעים זה תופס בסה"כ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי היה מותקן על הגלקסי S2 שלו CM9 ועדכנתי לו דרך העדכונים בפלאפון לCM10.1. עכשיו הוא רוצה לחזור ל-CM9. איך עושים את זה בדרך הכי פשוטה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם חברים נתקע לי הגלקסי 3 במסך פתיחה! לא תקנית רום או משהו אחר. שחזרתי הבית הוצאתי אותו מכיס וראיתי שהוא נתקע על מסך פתיחה ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש, כלום נשאר על מסך פתיחה. אך אני יכול לפתור את בעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להשתמש בו בנקסוס 4 שלי האם יש תחליף אחר להאזין למוזיקה בענן (ללא וידאו)? תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכם חברים נתקע לי הגלקסי 3 במסך פתיחה! לא תקנית רום או משהו אחר. שחזרתי הבית הוצאתי אותו מכיס וראיתי שהוא נתקע על מסך פתיחה ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש, כלום נשאר על מסך פתיחה. אך אני יכול לפתור את בעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
רק רציתי ליידע נקנו 2 לחברים (לא חייבים להיות באורנג) מחיר מוזר...
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לעדכן את הטלפון הנוכחי שלי, וראיתי את ההצעה הזו - https://www.ynetshops.co.il/sales/regularsale/616/?utm_source=Ynet_home&utm_medium=kniyot&utm_campaign=asus_padfone המפרט מקביל כמעט לחלוטין לנקסוס 4, ומגיע עם זיכרון בנפח 64 ג'יגה. גם מבחינת המידות והמשקל הטלפון דומה מאוד לנקסוס. החסרון הראשון ששמתי אליו לב הוא שהרום העדכני ביותר למכשיר הוא אנדרויד 4.1.1. עד כמה זה חסרון משמעותי? האפשרות לחבר אותו למסך 10 אינצ' ולקבל טבלט לעבודה גורם לי לחשוב עליו דיי ברצינות. מה דעתכם? מה הייתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני לא אפרט על המכשיר מכיוון שרוב האנשים פה מכירים את הדגם. המכשיר אצלי כחודש, השתמשתי בו אולי 5 פעמים. המכשיר מצויין הכל עובד מעולה בלי תקיעות וכו. הסיבה שאני מוכר היא פשוטה , אני לא באמת צריך אותו, יש לי אולטרהבוק ומחשב נייח והטאבלט צובר אבק כבר חודש בבית. ( המכשיר מגיע עם כיסוי דמוי עור + מגן מסך) למי שמעוניין ,שיצור איתי קשר בפרטי בבקשה. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=54418e63426f3909ad67f22e0cc489d4c74 מעט גמיש במחיר לרציניים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח עם המדריך שפורסם בדף הראשי. איך אני פותח את קובץ ההתקנה הזה? בנוסף, יש יותר מדי אפשרויות ברשת שרק מבלבלות אותי. תודה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי, אני מחפש SGS3 וראיתי שיש גירסאות שונות Sprint AT&T T-Mobile ... לא הבנתי מזה אומר. רק באתרים של חו"ל זה מוזכר ובארץ בכלל לא ראיתי הזכרה לזה. אפשר הסבר מזה ואם אני קונה מחו"ל איך זה משפיע עליי ? מזה אלו ? http://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?_dyncharset=ISO-8859-1&id=pcat17071&type=page&ks=960&st=5606621%2C+5606803%2C+5715837_&sc=Global&cp=1&sp=-bestsellingsort+skuid&qp=crootcategoryid%23%23-1%23%23-1~~q353630363632312c20353630363830332c20353731353833375f~~ncabcat0800000%23%231%23%233&list=y&usc=All+Categories&nrp=15&iht=n יש שם 3 גירסאות של S3 במחיר מוזר ... יש לכם הסבר ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה טאבלטים מקבלים לדגם של אפל iPad 2 16GB Wi-Fi שניתן להשיג אותם במחיר יותר זול בשביל ילד בכיתה א (גיל 7) תודה מראש, =
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי טאבלט סוני מדגם S שמריץ אנרואיד. יש אפשרות לשדרגו למערכת הפעלה WIN 8? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, ניסיתי להוסיף פרסומת לאפליקציה והאפליקציה קורסת בהפעלה הראשונית. הוספתי את הSDK - googleadmobadssdkandroid [LEFT]package com.example.banner; import android.app.Activity; import android.os.Bundle; import android.widget.LinearLayout; import com.google.ads.*; public class BannerExample extends Activity { private AdView adView; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.main); // Create the adView adView = new AdView(this, AdSize.BANNER, "a1518d796c04d6b"); LinearLayout layout = (LinearLayout)findViewById(R.id.mainLayout); // Add the adView to i…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מקבל את הטאבלט הנ"ל כמתנה מהעבודה. נראה די סיני ולפי המחיר ב- ZAP אני מבין שהוא לא הטבלט הכי יקר שיש. רציתי לשאול האם הוא שווה משהו? האם כדאי לבקש מתנה אחרת? האם הוא באמת מצליח להריץ סרטונים ב- HD? איך זמן הסוללה שלו? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין ללמוד כיצד לעדן את גרסת האנדרואיד שברשותי במכשיר מוטורולה רייזר XT910 של אורנג. המכישר עודכן כעת לגרסת 4.0.4 ואני לומד שיש כיום כבר גרסת 4.3 בשוק האנדרואיד. האם ניתן לעדכן לגרסאות יותר עדכניות וכיצד אני מנתק את ההתקשרות של המכשיר שלי לאורנג' בכל פעם שאני עושה שחזור נתוני יצרן לצורך איפוס המכשיר. הבנתי שניתן לעשות את כל העדכונים האלה באופן עצמאי לבד בבית בלי צורך בטכנאי, האם יש אתר או בלו שמלמד כיצד ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות סמארטפון חדש (כרגע אני עם N95 עתיק). פזלתי לכיוון ה-SGS3 או ה-NEXUS 4 אך במחשבה שנייה וכנה אין לי ממש צורך בהם (האירו את עיניי אם כן). אני מחפש מכשיר ש: יפעיל WHATSAPP סרטון יוטיוב מעת לעת כשמשעמם, בצורה חלקה קריאת טקסט מרובה באינטרנט מערכת תזכורות והערות יעילה (יעזור בלימודים) יפעיל WAZE או כל תכנה בסגנון בצורה טובה מסך שלא יהיה בומבסטי בגודלו במקובל היום. מפריע לי מאוד נושא הסוללות כיום אך אני מאמין שעם ניתוק הקישוריות בעת שאין צורך, המנעות מהתקנת והפעלת יישומים מיותרים והורדת בהירות המסך למינימום שמספיק לי, אוכל להאריך את חיי הסוללה לרמה סבירה. משיטוט זריז ברחבי הרשת נדמה לי כי הגלקסי S2 יכול להתאים לי. אני מתחבר לאפשרות הרחבת הזיכרון והחלפת\הוצאת…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-