גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני עדיין מתלבט איזה לקחת, אם זה galaxy s3/s4 או htc one, אבל מה שמעניין אותי יותר - מאיזה חנויות אנשים כאן קונים? הבנתי שחלק מחנויות ימכרו מכשירים בלי שפה עברית וחלק כן, לכן אודה לכם אם תמליצו מאיפה הכי טוב לקנות (וכמובן חשוב לי שהחנות תהיה אמינה). תודה!
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בימים האחרונים אני מחפש נקסוס 4 במחיר שפוי ושמתי לב שהמחיר נע בין 1800-2200 כשההבדל בין הנמוך לגבוה הוא האחריות פרטית למחיר הנמוך ואחריות יבואן (רונלייט) מחיר הגבוהה . האם שווה את ההפרש? האם לנקסוס אמינות שנויה במחלוקת? נ.ב מדובר על הנקסוס 16gb
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים לפני כחצי שנה חיפשתי מכשיר בסיסי ולא יקר שיתאים לכל הרשתות והמסקנה היתה שהמכשיר הנ"ל הוא המתאים והמשתלם ביותר הנושא עלה שוב ואני רואה שמחיר המכשיר ירד מאז (כמובן...) לדוגמה כאן: http://smart-phone.co.il/items/155163-Samsung-i9070-Galaxy-Advance-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94-%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92 הבנתי שיש אפשרות לקנות מכשיר מייבוא אפור עם אנדרואיד 2.3.6 "מבושל" או בתוספת של 150 ש"ח, מכשיר מקורי של סאני עם 4.1.2 ואחריות לשנתיים. (סאני עצמם מוכרים את המכשיר ב-1300) האם המכשיר עדיין משתלם ואם כן, איפה עדיף לקנות ? ייבוא אפור, יבוא רשמי מחנות או ייבוא רשמי מהיבואן ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, הטאבלט הפסיק פתאום להגיב למגע, ניתן לכבות אותו רק ע"י לחיצה ביחד של כיבוי ופלוס בווליום. כאשר נדלק מחדש שוב אין אפשרות לפתוח את הנעילה (ע"י החלקה ימינה) , הטאץ' פשוט לא מתפקד. מה האופציות שלי?? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל עצות בנוגע לטלפון הבא שלי. מסך: זה חשוב עבורי: מסך ללא blue pixel burn in (כל מסך שאינו LED אני מניח?) כי בלאי למסך לא מקובל עלי, ללא black clipping, ברזולוציה של לפחות 300 ppi ועדיפות ליותר. מעבד: snapdragon 600 ודומיו - לא חלש מזה. סוללה: ברת פירוק. אורך החיים לא ממש רלוונטי, יהיו לי כמה רזרבות. גודל: לא גדול יותר מהגלקסי S4, HTC One וכו'. חובה שיהיה micro sd slot. כמובן, שיהיה מופעל אנדרואיד. אני לא משחק בטלפון, אבל אני פותח הרבה טאבים בדפדפן במקביל ואני פשוט רוצה שלא יהיו תקיעות / מריחות למיניהן. חשבתי על ה S4 Active, נראה שהוא עומד בדרישות בצורה די טובה, אבל הבעיה שלי איתו היא שהוא די כבד (153 גרם), ויחד עם מגן יכול להיות שלא יהיה נוח ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושד שהסוללה שלי נגמרת מהר מהרגיל אבל אין לי כל ניסיון עם סמארטפון אחר לכן אני בדילמה וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי כאן ולכן הנה כמה דוגמאות לשימוש שלי במכשיר ורמות השימוש בסוללה: משחקים ושימוש כבד - 6 שעות לכל היותר והפלאפון נכבה מצב המתנה - 14 אחוז ב 7 שעות ללא כל עדכון או משהו אני יכול לגלוש באנטרנט דרך WIFI ולראות כל 3 או 4 דקות אחוז יורד האם נראה לכם שמשהו לא תקין או שזה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה למכשיר בשביל אדם מבוגר הדרישות מהמכשיר הם: צלצול חזק וכתב גדול וברור ההתלבטות היא בין מכשיר רגיל כמו הדורו 615 לבין סמרטפון כלשהו אודה לכם על הייעוץ במה לבחור מבין שני סוגי המכשירים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. היה לי אייפון4, קניתי S4 לפני מספר ימים ואת הסים העברתי לסמארטפון החדש. השאלה שלי כזאת: אני רוצה להשמיש את הטלפון הישן, כדי שתהיה לי אפשרות לגלוש בו ב3G. מה אני עושה? אני רוצה את החבילה הכי זולה עם כמה שיותר תעבורה ב3G. לאן אני הולך? מאיפה אני קונה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כיסוי גם מגן יחסית על הצדדים וגם שלא מעבה את המכשיר בצורה משמעותית שנראה איכותי ולא זול, אשמח לקישור לאיביי למוכר זול ששולח לארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
היי. שימושים-Whatsapp ואולי Waze בעתיד. אין לי בעיה עם חברות סיניות (אפילו מעדיף...HTC' Huawei, ZTE etc...), ועם רכישה ברשת. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי ג'וק בראש כבר הרבה זמן, לקנות windows phone. בדקתי בזאפ את טווח המחירים של lumia 920 והוא נע בין 2200 ל- 3700, וברשתות הסלולר מחיר המכשיר נע בין 3 אלף ל- 3600. איך יכול להיות הבדל כה גדול במחיר (אפילו היבואן מוכר אותו בסביבות 3,000 ש"ח)? והאם כדאי לקנות בחנות פרטית, יש קאצ'? אולי הבדל באחריות?
-
- 31 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אהלן מחפש טאבלט לטיול בדרום אמריקה, כרגע אני בקנדה אז יש לי אפשרות לקנות את זה מקומי. דרישות: יפה, נאה, סרטים, מוזיקה, WIFI ועדיפות לNFC וכרטיס הרחבה. אז מבדיקה בbest buy המתחרים הם האייפד מיני, סמסונג טאב 3 והנקסוס 7 החדש. הנקסוס בגרסה החדשה עולה 240 דולר והישן 200. תקציב עד 250 דולר עם אפשרות לחריגה קלה במידה משתלם. בעיקר אשמח לשמוע נסיון עם הטאבלטים שלכם, והמלצות. יצא לי להשתמש בשלושתם והאייפד מיני הכי יפה אבל הנקסוס נראה לי הכי משתלם all around. מה דעתכם מבחינת התקציב? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש פה בפורום אבל לדעתי ההודעות פה ישנות ולא רלוונטיות וכנראה שיש שינויים. אני מתלבט בין שני סמארטפונים של סמסונג: [h=1]Samsung Galaxy S Advance I9070 שעולה בסביבות ה1200 שח[/h]לעומת [h=1]Samsung Galaxy W i8150 שמחירו סביב ה950 שח.[/h]הטלפון מיועד לאחי הקטן, (חוץ משיחות) ישמש בעיקר למשחקים ומצלמה. החברה היא הוט מובייל. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במהלך השבועיים הקרובים (סוף יולי) לפי מה שנראה, הולך להיות מוכרז סוף סוף המכשיר הראשון שמוטורולה מוציאים יחד עם גוגל, מאז שהשניה קנתה אותם בסכום כספי הזוי לכל הדעות. קצת שמועות עליו אפשר לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/gadgets/news/141639 משום מה אנשים מתייחסים אליו כמכשיר "חלש" או "בינוני" ואני לא מצליח להבין למה.. הנה תגובה שכתבתי בנושא: אתמול/היום שוחרר/הודלף וידאו שמציג (חלקית) את המכשיר, ועוד קצת מידע עליו ברמת הפיצ'רים: http://appleinsider.com/articles/13/07/15/leaked-video-shows-off-moto-x-voice-and-gesture-controls-reveals-launch-window http://www.geek.com/android/moto-x-leaks-paint-a-clear-picture-of-the-smartphone-1562086/ עושה רושם שזה הולך להיות מכשיר בכלל לא …
-
- 89 תגובות
- 8.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות Galaxy S4 מKSP. אני מתלבט אם לקחת אחד עם שנה אחריות או שנתיים, ומהסיבה הבאה: אם אני רוצה לעשות למכשיר רוט או רום, האם אני אאבד את האחריות? בשני המקרים?
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועיים בערך קניתי את גלאקסי 4 I9500 שמריץ את גירסאת 4.2.2, וביצעתי לו רוט כדאי שיהיה לו עברית. הכל עבד טוב, עד שאתמול בצהריים חזרתי מהעבודה חיברתי את הטלפון לחשמל, והוא פשוט לא נטען. ניסיתי כבל שונה, מתאם חשמל שונה, ושקע קיר שונה והוא פשוט לא נטען. אחר כך חיברתי אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו. בכל זאת השארתי אותו מחובר לחשמל, ואז שמתי לב שהאחוזים של הבטריה עולים אבל לא רשום שהוא נטען, אפילו לא בהגדרות סוללה. יצאתי בערב עם חברים ושחזרתי חיברתי את הטלפון לחשמל הלכתי לישון, מאז הטלפון בכלל לא נטען לי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה קיבלתי אנדרואיד NEXUS 4 מאמריקה 2 שאלות לכם 1. האם יש אפשרות להוסיף תמיכה למקלדת-עברית בלי לשנות את כל הממשק לעברית? 2. אח שלי קנה לי אותו בUSA דרך גוגל עם כרטיס אשראי אמריקאי, זאת אומרת ששולם על זה מס. שמעתי שאפשר לקבל זיכוי על המס, מכיוון שאינני תושב ארה"ב, השאלה היא האם יש טעם בכלל לנסות כי השתמשתי בכרטיס אשראי של מקומי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנגן MP3 שניתן לשים על שולחן (לא גדול) עם 1. חיבור USB (כלומר, ניתן לנגן בו שירים מה DISK ON KEY) 2. חיבור לרשת חשמל (אני לא מעוניין באחד שנטען או עובד על סוללות) 3. בעל מסך שמציג את שמות השירים המתנגנים. אודה על קבלת המלצה תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי אייפון 4S שקניתי לא מזמן, מהבחור הבנתי שהוא קנה אותו מפלאפון או סלקום משהו כזה והוא לא יכול להינעל. אתמול פתאום הוא לא נדלק לי. לא מצליח להדליק. רק כשאני מחבר למטען אז אני רואה את התפוח, דולק לכמה שניוץ, נכבה, ואז שוב תפוח לכמה שניות ונכבה. מה שכן כשאני מחבר למטען באוטו אז האייפון כן נדלק, פתאום מראה שיש 100% סוללה, אבל הוא לא מתחבר לרשת ולא כלום. ואז נתקע לו המסך פתאום נראלי.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני מס' ימים התחדשתי בנקסוס 4, ושמתי לב שכל כמה זמן הוא דופק ריבוט על דעת עצמו. אני לא יודע מה קורה לפני שהוא עושה ריבוט כי בד"כ אני שם לב לזה כשאני מוציא אותו מהכיס אחרי שזה קרה. הגרסה של האנדרואיד אצלי היא 4.3, אבל אם אני לא טועה התקלה הופיעה גם לפני השדרוג (4.2.2 נדמה לי). אני יוצא מנקודת הנחה שמה שגורם לריבוטים זה אחת האפליקציות שהתקנתי (למרות שהתקנתי רק חוקיות מהפליי סטור), אבל לפני שאני מתחיל להסיר אפליקציות רציתי לדעת האם יש באנדוראיד מקום עם לוגים סטייל event viewer של וינדוס? כמובן שהסרה רנדומלית של אפליקציות היא האפשרות הכי פחות מועדפת עלי... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי את הנקסוס שלי בדיוק לפני חודש מאתמול - והלילה הוא נפל לי (בפעם השלישית בחודש הזה) מגובה הבטן וזכוכית המסך הקדמי שלו נשברה לרסיסים. התצוגה עובדת מצוין והמכשיר נדלק אך הטאץ' לא (למעט נקודה ספציפית במסך) והוא מלא רסיסים ושברים. יש עליו אחריות מגוגל פליי (נקנה בארה"ב) - האם האחריות תופסת על זה - ואם כן - ניתן לנצל אותה בארץ? אם לא - כמה עולה תיקון של דבר כזה לזכוכית (אני מניח שלא צריך להחליך את כל המסך, הוא עובד סך הכל) ? תודה רבה רבה
-
- 26 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה חודשים קניתי סטיק DVB-T בכמה דולרים באיביי כדי להתנסות בעידן+, אחרי ש"הבנתי" שאני במילא רואה ב-99% מהזמן רק את ערוצים 22 + 10.... הוא הגיע (באופן טבעי אני מניח) עם אנטנה מאוד בסיסית, קטנה ועלובה. היא ממוקמת ליד החלון, אבל הקליטה שלה כנראה כלכך חלשה שאם היא קצת רחוקה ממנו הוא בכלל לא קולטת כלום כשהחלון סגור. עד כדי כך שחשבתי כבר שהמקלט עצמו דפוק. אבל כשהחלון פתוח והאנטנה יושבת ממש על הפתח - יש קליטה טובה. אומנם קירטועים בתמונה מדיי פעם, אבל זה עובד. וכשזה עובד - בשילוב עם XBMC במחשב ה-HTPC שלי - זה ממש מגניב. כולל אפילו אפשרות לסטרימינג של השידורים לטלפון/טאבלט בכל רחבי הרשת הביתית שלי (באמצעות Yatse). החלטתי שאני רוצה לוותר על הוט ולעבוד בלעדית עם עידן+. הבע…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי שאני רוצה להתחדש בטאבלט עם מערכת האנדרויד, וחשוב לי שהוא יהיה בגודל 10 אינץ', עם אפשרות להכניס לו כרטיס סים. התלבטתי רבות בין כל מיני שמות מוכרים אך קיבלתי המלצות דווקא על טאבלט סיני: 10.1" Pipo M9 pro RK3188 Quad Core GPS Tablet PC IPS 2GB 32GB Android 4.2 ניתן לראות פירוט שלו כאן: http://www.ebay.com/itm/251313699750?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 השאלה העיקרית שלי, היא האם מישהו מכיר את החברה הזאת? האם היא אמינה? (זו פעם ראשונה שאני שומע עליה). האם יש לכם המצלמה אחרת לטאבלט? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שחוזר מחול ויכול להביא משם nexus 4 או htc x plus הנקסוס עולה 1500 שח והHTC XPLUS עולה 1800 שח מה אתם ממליצים ? האם יש חשיבות לכך שהזיכרון הRAM של הHTC הוא 1M ושל הNEXUS הוא 2M? האם זה יבוא לידי ביטוי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-