עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המכשירים החכמים הראשונים שיזכו לתמוך בפלטפורמת ה-Daydream פרט לאלו החדשים של גוגל עצמה הם ה-Moto Z וה-Moto Z Force לכתבה

2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%93-%d7%a4%d7%a8%d7%95-%d7%9e%d7%92%d7%95%d7%93%d7%9c-%d7%91%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%93/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. אחרי ה-S3 שלי (שהתפגר), המסך של הנקסוס 7 שלי נשבר. ככל הנראה הזכוכית נשברה וזה אינו סדק, יש תמונה, אבל באזור השבור הטאצ' לא עובד. אין לי ידע בנושא התיקונים ואני לא מתכוון לנסות לתקן אותו בבית, אני צריך כיוון לכמה דבר כזה יעלה והמלצה למעבדות באזור רחובות והסביבה, כאשר אין בעיה גם באשדוד (אם צריך). תודה לעונים. אני יכול להעלות תמונה של המסך ושבר אם המצלמה הישנה שלי (צריך לחפור קצת ואני ימצא אותה). - - - תגובה אוחדה: - - - חיפשתי קצת ומצאתי את זה: יכול להיות שאני יעדיף לעשות את זה בעצמי אם זה יהיה זול, כמה בערך הדבר הזה (screen and digitizer) עולה, אין לי בעיה עם EBAY? - - - תגובה אוחדה: - - - זה מתאים? http://www.ebay.com/itm/ASUS-Google-Nexus-7-Touch-Scr…

4. גם לאחר ההכרזה הרשמית, התהיות אודות המפרט החומרתי המלא של המכשירים החדשים מבית אפל ממשיכות לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקי-ה-ram-האייפונים-החדשים-יגיעו-עם-2gb-הא/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, ידיד שלי שהיה ברשותו מכשיר Nokia c2-01 העביר כרטיס ה-SIM שלו למכשיר סמארטפון חדש (שמישהו הביא לו והוא נראה תקין), אחרי העברת הכרטיס -SIM הוא הצליח להעביר את ספר הטלפונים שלו למכשיר סמסונג. יחד עם זאת, המכשיר לא מחובר לרשת למרות ש-wifi פעיל ולא ניתן לחייב למס' אליו מוטבע כרטיס ה-SIM - מתקבלת הודעה על מנוי של רשת סלקום לא זמין. חשבתי לרגע - האם איפוס הגדרות רשת וכיבוי המכשיר, ניתן יהיה לקבל ולבצע שיחות או שצריך לבוא לתחנת שירות סלקום הקרובה (שזה בראשון, ליד קניון זהב) ולתפעל אותו. יש דרך לסדר את זה בלי להיעזר בתמיכה טכנית של סלקום או טרטור לתחנת שירות שלהם. תודה ושבת שלום, אדוארד.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום, אני מחזיק מכשיר מדגם מוטורולה מיילסטון, אני מאוד מרוצה מה מכשיר (בעיקר מהמקלדת שלו), אבל למרות הכל אני עדיין אוהב יותר את הממשק אנדרויד של htc, מישהו יודע איך אפשר להתקין את הממשק של htc על המיילסטון? תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. תודה על הברכות שכנראה יבואו. בכל אופן, שאלה לי אליכם, יש לי כמה אפליקציות מותקנות בישן שלי, המיילסטון, איך אני יכול להעביר את ה"זכרונות" שם ל-N1. ולדוגמא, יש לי אפליקציה שסופרת את שעות העבודה שלי, איך אני יכול להעביר את ההיסטוריה שם לאותה אפליקציה רק ב-N1?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש מתאם BT a2dp לאיי פוד. מישהו מכיר כמה דברים בנושא? הדברים שחשובים לי הם: איכות רצוי שיתאים לגודל של הNANO 3rd gen שישתמש בבטריה של האיי פוד...(לא טעינה נפרדת...) ואיכות חיבור (dropouts) המליצו לי על הsrs-200bd מישהו יודע על אחד שאפשר ממש למצוא בחנות של אפל בNY? נ.ב. לקניה בNY

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. נראה לי אתר דיי טוב לביקורות והוא בעברית, טוב אז הנה הכתובת : http://www.gadgetim.co.il/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Raul,

זה יכול להיות נחמד.. משהו יודע?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. גם אם יש לכם פחות מ-100 דולר להשקיע במכשיר חכם חדש, ליצרנית הסינית יש משהו שיקרוץ לכם לכתבה

12. היי אבקש את עזרתכם בקניית סמארטפון אני סטודנט ומבלה דיי הרבה זמן באוניברסיטה, אשמח להסיר את דאגת הסוללה מחיי היום יום תקציב - 1000₪ אפשר לחרוג ב 500 במידה וההבדל משמעותי קנייה - בארץ (אפשרי לתת הצעות מעניינות לקנייה מחול דרך אמזון ואחכה ל black Friday) מצלמה אחורית לא חשוב מידיי שיהיה MP13+- מצלמה קדמית מבחינתי שלא יהיה(לא קריטי אם יהיה) הדגש העיקרי בטלפון הוא זמן השימוש לפני הצורך בהטענה פונקציה חשובה אך לא הכרחית לי היא נורת אינפרא אדום מריץ בעיקר דפדפן/you tube/משחקי חשיבה/whatsapp והרבה קבצי pdf (בעיקר זמן מסך הוא הגוזל סוללה העיקרי) גודל מסך 5.5"-5.0" אנדרואיד 5+ 32Gb ומעלה שאר הדברים פחות מ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Theflutist,

שלום. אני מתעניין בקניית ג'ויסטיק ויש לי כמה דרישות: 1. שיהיה מתאים למחשב(שאוכל לשחק איתו FIFA 14 למשל) 2. שיהיה זול 3.והאם אפשר לחבר שני ג'ויסטיקים ביחד שיהיה מתאים לשני שחקנים? אני מזכיר שכל השאלות הם לגבי מחשב בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by taltarablus,

האם אי פעם רציתם לשחק במחשב שלכם בזמן שאתם במיטה? או שאתם באמצע מהלך מדהים ואתם חייבים לשירותים? הכירו את Remotr, האפליקציה שמאפשרת לכם לשחק במחשב דרך הסמארטפון שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/remotr-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-pc-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by The Dom,

1) מה זה בעצם ROCKBOX? 2)מה עוד הוא נותן ב IAUDIO X5L? 3) במה זה טוב מאשר הנגן ללא ה ROCKBOX

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by CaRTeR,

אני מתכנן לקנות את הנגן הנ"ל מארצות הברית שבוע הבא. http://reviews.cnet.com/portable-video-players-pvps/archos-5-60gb/4505-6499_7-33226902.html האם גם בקנייה מחול הנגן מגיע עם אפשרות לתפריטים בעברית מובנים\צורך להתקין? עד כמה עניין המקודדים שעולים כסף h.264 + mpeg4 +mpeg2 חשוב, האם הרבה סרטים פועלים בתקן זה? האם למישהו יש נסיון כללי עם המכשיר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by avihai007,

שלום, אני מתעניין בקניית מכשרי PMP, וההתלבטות הגדולה שלי היא בין שלושה מכשירים: ה-ARCHOS 605 ה-705 והאייפוד טאץ'. מבין המכשירים ראיתי רק את האייפוד ונהנתי מהשימוש בו מאוד, אולם החיסרונות הגדולים שבו הם מסך יחסית קטן 3.5 אינטש, תוכנת האייטונס, וחוסר תמיכה בכתוביות. על מכשירי הארקוס קראתי המון ביקורות טובות, ואני מתלבט בין ה-605 ל-705, עד כמה ה-705 גדול? והאם ניתן להכניס אותו לדוגמא לכיס של מכנסי דגמח? מישהו יודע איך הגלישה בארקוס, איך מגדילים\מקטינים, האם זה נוח? האם מכשיר ארקוס שירכש בארה"ב יתמוך בהצגת אתרים\כתוביות בעיברית? לגבי מחירים ה-605 הכי זול, לגרסת 30 GB בערך 170 דולר ה-705 - כ250 דולר לגרסת ה-80GB והאייפוד - בערך 250 דולר לגרסת 16 GB סה"כ ההבדלים במחירים לא מש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום אני חדש בפורום ואני על סף רכישה של בלאקברי . רציתי לדעת האם יש מכשיר בלאקברי מגע עם WI-FI ?? לא חייב בארץ . ואם לא היכן ניתן לרכוש מכשירי בלאקברי במחירים שפויים.??? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייח שאני מחובר באמצעות מודם של d -link 2500 של }"בזק", בסלון יש לי מזנון מעץ מייפל שיש בו מדף מיוחד מין חלל כזה שאני רוצה ששם ישכב המחשב החדש, אני לא אוהב יותר מדי חוטים וכבלים גלויים לעין, השאלה שלי האם במחשב החדש הסלוני יש את השקע המיוחד שיתאים לחיבור של המודם שברשותי? זה מין חיבור עם " בטן" כזה בולטת, זה לא תקע בננה רגיל זה כמו תקע בהריון כמה יעלה לי להתקין מחשב סלוני ששוכב ואני אתחבר אליו לטלויזה שאקנה לצורך כך? מוכן להשקיע עד 5000 שקלים בכדי לקבל גם טלויזית led טובה בגודל 46 אינטש. הבנתי שיש אינספור סוגים של כרטיסי מסך וכו, כמו כן איזה מערכת הפעלה כדאי לי לבקש שיתקינו לי והאם המערכת הפעלה כלולה במחיר המחשה החדש? אני הבנתי שהווי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי, אני מחפש המלצה לסמארטפון סיני בתקציב של ~ 700 ש"ח, לידידה שלי. כעיקרון הדרישות הן : תמיכה בעברית כולל תפריטים - אני מקווה שבגירסאות האחרונות של אנדרואיד (4.1-4.3) קיימת תמיכה זו. גודל מסך : 4.5 - 4.7 " עדיפות - שניתן יהיה למצוא לו חלקים כגון digitizer אם צריך להחליף, מגנים ומגני מסך תמיכה בהוט מובייל - תדרים 850MHz , 2100MHz מצאתי את המכשיר הזה, שכעיקרון הוא נראה טוב ומגיע עם מגן מסך ומגן אחורי, אבל לא הצלחתי למצוא לו חלקים כמו digitizer. http://dx.com/p/cubot-one-quad-core-android-4-2-wcdma-bar-phone-w-4-7-hd-wi-fi-gps-and-dual-sim-silver-236513 מה דעתכם עליו? והאם יש אפשרות עדיפה בתקציב הזה, מספיק פופולארית כדי שיהיה ניתן למצוא חלקים כאלו באיביי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ziv951,

לפני שנה הגיע אליי איזה חיקוי של אייפד.. (קיבלתי סתם ממשפחה ) הוא היה חדש אבל מסתבר שהוא לא עובד.. (סיני..) מאז נזרק לארון עכשיו אמרתי ננסה לטפל בו אין לי מושג מה התקלה הוא בכלל לא נדלק חח איך אפשר לזהות את התקלה קודם כל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. ערב טוב, בשעה טובה וברוכה שם קץ לחייו הS3 שלי. במשך תקופה ארוכה הוא איים בשליחת ידו בנפשו, ובסופו של דבר, אכן שלח. בכל מקרה, אני מחפש טלפון חדש, עד 2000 ש"ח +-. סיני, עיראקי, או אירופאי, כל עוד הוא לא מרגל אחריי (בשאיפה), אני אקנה אותו בברכה. העדפות: 1. אני לא מת על מסכים מאוד גדולים - 4.7 - 5.5 - אני חושב שסביר. 2. בטריה שניתנת להחלפה - חשובה לי מאוד. 3. מסך מגע איכותי (בעיקר עקב בעיה רפואית כלשהי). 4. מצלמה צריכה להיות נורמלית, אבל בהחלט לא מחפש עילוי. 5. אלא אם הפלאפון לא כולל לפחות 32GB זיכרון מובנה, רצוי מאוד שיהיה מקום לכרטיס הרחבה. 6. זמן סוללה - הנתון הכי חשוב אצלי. 7. GPS - מעדיף טלפון עם GPS שמוצא לווינים מהר, וממעט לאבד קשר. (הבנתי שיש בעיה עם מעבדים מסויימים, …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by eviatar28,

יש ברשותי מכשיר xiaomi mi4 שהוזמן מחול והגיע בשפה אחרת וחבר סידר לי לעברית, עכשיו יש בעיה בפלאפון שלפעמים פתאום הוא מחייג לבד לאנשים אז הלכתי למרכז העדכונים וראיתי שיש עדכון, אם אני אעדכן משם אני מפחד שהמכשיר יחליף שפה שוב.... מה אפשר לעשות עם זה והאם עוד מישהו נתקע עם תקלה כזאת? עריכה: שמישהו יעביר את זה לתמיכה טכנית!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שלום. רכשתי את המטען הנ"ל http://www.ebay.com/itm/110944591430?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 שלמעשה הגיע בקופסא הנ"ל - http://www.ebay.com/itm/Samsung-C-T-PLEOMAX-Car-Charger-5V-1A-For-Galaxy-S3-/261100013530?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item3ccac607da בקישור ניתן לראות שמוצהר שהמוצר מקורי. העיניין הוא ששמתי לב שיש שורה מחוקה ועוד כמה דברים מחוקים למטה... את השורה המחוקה הצלחתי לזהות -: MADE IN CHANIA האם זה זיוף {לפי מה שהבנתי פלומקס אמורים לייצר בקוריאה} ואם לא מדוע טרחו למחוק את השורה? בברכה

25. Started by falul,

http://android-sale.com/umi-x1-phone.html אני מחפש בתקציב של עד 350-400$. מאוד חשוב לי שהמכשיר לא יהיה כבד , פחות משנה לי החומרה כל עוד הוא רץ ואפשר לקרוא מיילים ועיתון... הדבר הכי חשוב לי זה בטרייה ומשקל. איך המכשיר ? והאם כדאי להזמין מהאתר הזה ? למישהו יש נסיון ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.