גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
הרצועה נפתחה והשעון נפל והמסך נשבר. הלכתי לאייסטור והם שלחו את השעון לc.data. סי דטה יצרו איתי קשר ואמרו שהם לא מתקנים מסך שבור והציעו לקנות שעון חדש במחיר מוזל(1400). אמרתי שהמחיר הזה גם ככה יירד כשייצאו השעונים החדשים(סדרה 4) אז אני אחכה עם זה שבועיים. אז כרגע הם שומרים אותו אצלם. בדקתי עכשיו באייבורי, ושעון כמו שהיה לי עולה פחות מ1400 שקל, נראה לי שבסי דטה מנסים לעבוד עלי ולמכור לי שעון חדש במחיר רגיל. ולהוסיף את זה שאם אני לא אקנה מהם אז אני אצטרך לשלם 200 שלים על השליחה והבדיקה אז אני כבר לא יודע מה לעשות. אולי כבר עדיף לי לשלם את ה200 שקלים האלה לגמור מסי.דטה ולקנות חדש מסדרה 4 כשייצא או מסדרה 3 כמו שהיה לי.. זה …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש לאור תקלות חוזרות ונשנות בפלאפון שלי. כנראה אני ארכוש את המכשיר lg g2. רציתי לשאול האם מישהו יכול להמליץ על חנות אמינה. מה דעתכם על הדיוטיפרי? (יכול להיות שהמכשיר לאחר מכס יוצא יותר יקר מלקנות בארץ?) חשוב לי מאוד שהמכשיר לא יהיה באחריות של שיא קום/ ח.י. אלקטרוניקה או איך שהם לא רוצים לקרוא לעצמם לאור ניסיון קודם מר איתם (הגשתי נגדם תביעה קטנה ואני ממתין שיגיע הזמן שלה). איך האחריות של רונלייט? עריכה: אני גם לא מעוניין לרכוש מבאג או מ-ksp.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלפתי לרום CM7 והכשיר לא מצליח לעלות אז רציתי להחזיר לפיילוט X4 וזה לא נותן זה כותב: E:Cant mount /dev/block/st19 ומה הקרנל המקורי של סלקום??
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הגלקסי נוט 2 אבל אני מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית כי אני חצוי, מצד אחד ביבואן הרשמי יש תמיכה מלאה בעברית כולל כתיבה עם העט מצד שני הוא עולה הרבה יותר יקר מחנות פרטית(כ500 ש"ח הפרש ממוצע) השאלה שלי האם בעתיד( חודשיים, שלוש) ייצא עידכון תוכנה של סמסונג שיתמוך בעברית מלא גם מחנויות פרטיות או שתמיכה מלאה בעברית כולל עט יהיה רק דרך היבואן הרשמי תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות S4, האם כדאי לקנות אותו מהיבואן הרשמי ולשלם קצת יותר בתמונה לאחריות מורחבת (שאני לא יודע אם היא שווה משהו בכלל), או לקנות בחנות פרטית אמינה? מה היתרונות בפועל של קניה מהיבואן הרשמי? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החל מה-21 באפריל תוכלו להזמין מאתרה של אלקטל את מכשיר הדגל החדש שלה, ה-OneTouch Idol 3, מכשיר שלא מאבד את הראש גם בסיבוב של 180 מעלות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%a8%d7%99-%d7%a9%d7%9c-alcatel-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדיוק מה שכתוב בכותרת... משדר רדיו שמשדר לרדיו את מה ששומעים באם פי 3. מצטער אם זה נשמע קצת לא ברור... פשוט לא יודע איך קוראים לזה . מישהו יודע להמליץ לי על משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון... אבל שמעתי שכדי לחכות לדגמים החדשים. איזה מין הפלאפונים יגיעו? אני יודע שיגיע ה N73 האם גם יגיעה ה N93? או אם יש לכם מאמר על ההגעה לארץ אם אפשר בבקשה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני בערך חצי שנה שהתחלתי את הקק"צ, הזנחתי את הנגן ולא השתמשתי בו במשך חודשיים (טיפה יותר) ואכן הנזק לא איחר לבא, הבטריה שלו נעלבה בהפגנתיות ולא פועלת יותר מ 10 ד' של השמעת שירים (לפעמים 15.....) הנגן המדובר הואiAudio M3 הרגיל 20GB, הוא נרכש בארה"ב לפני 3 שנים, חוץ מהבטריה הוא עובד מצויין ואני ממש מרוצה ממנו (לפכות הייתי) עכשיו השאלה היא כזאת: מה עדיף? לתקן את הנגן או לפנות לאלטרנטיבות? יש לציין שאני חייל עם משכורת של 350 ובערך 450 מתוכם מתבזבזים בעזריאלי (לא, לא התפלקו לי המספרים).... =\ עוד מידע שיש לקחת בחשבון זה שעם הזמן גיליתי שה 20G משמשים אותי רק בעת העברת נתונים ובשימוש השוטף אני משתמש בערך בין 3 ל-4 G בנוסף טיפה מאכזב אותי שיש לשמור על ה HDD מ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית הציגה בסין גירסה משופרת שלל הפאבלט שלה, עם נפחים גדולים יותר וסוללה בקיבולת שיא עבורה זה לא סוד שסדרת ה-Galaxy A של סמסונג היא אחת מהיקרות ביותר שקיימות בשוק שניתן לכנות אותו 'שוק הביניים', עם עלויות שבחלק מהמקרים גבוהות יותר מאלו של מכשירי דגל מבית חלק מהיצרניות הסיניות – אך עם זאת גם לא ניתן להכחיש כי מכשירים אלו מציעים חבילה מרשימה שמצליחה להתעלות על סך חלקיה ברוב המקרים, עם גימור נהדר, מצלמות מפתיעות לחיוב וחיי סוללה ראויים מאוד. כל התיאורים בפיסקה הקודמת היו נכונים גם עבור ה-Galaxy A9, דגם הפאבלט של משפחת ה-A שהושק בסוף השנה שעברה עם מסך Super AMOLED מאסיבי של 6 אינץ', שבב Snapdragon 652 עדכני וסוללת 4,000mAh – ממנה הצליחה סמסונג להפיק חיי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המתחרה הסינית הגדולה אמנם לא חשפה מכשירי דגל חדשים כפי שעשתה סמסונג - אך כן מצאה לנכון לגחך קצת על חשבונה בטוויטר לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי את המכשיר IRIVER H10 של 20G, אני יצרתי לי רשימות שירים בWIN MEDIA PLAYER ואני מנסה את הרשימות הללו להכניס לתוך המכשיר אך ללא הצלחה. אם אני יוצר תקייה בIRIVER עם שמה של רשימת השירים שיש לי בMEDIA PLAYER אזי במכשיר היא נוצרת תחת התקייה המובנת BROWES, ואליה איני מצליח להכניס את השירים הרצויים לי, אל הספרייה של MUSIC אני אומנם יכול להיכנס אך ליצר בה תיקייה איני יכול כי בMEDIA PLAYER אני לא רואה את כל התתי ספריות שאני רואה ( תחתMUSIC) כאשר אני עובד עם ה IRIVER H10, ברצוני לייצר תקיות/ רשימות שירים שיהיו בתוך הספרייה MY PLAY LIST אשר קיימת בתוך התקייה המובנת MUSIC שיש בIRIVER H10 אל תוך תקייה/רשימת שירים שיצרתי אני רוצה להכניס את כל השירים הרלוונטים שיש לי בMEDIA P…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכללי הוא ישמש אותי יותר כטייפ ודיסק און קיי (חובה תיקיות) כי יש לי נגן של SAN DISK ואני מאוד מרוצה ממנו. אם זה 512M אז עד 200 שקל (מומלץ פחות). אם 1G אז עד 240 וגם זה מאוד יקר בשבילי. אני לא רוצה נגן מחברה לא ידועה ואני יודע שיש אפשרויות במחיר הזה של חברות ידועות. ראיתי את זה של TEAC http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MP222&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=167&aff=Zap〈=he# אשמח לשמוע המלצות נוספות למרות שאני יודע שהמחיר לא מאפשר הרבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן מחפש טאבלט לטיול בדרום אמריקה, כרגע אני בקנדה אז יש לי אפשרות לקנות את זה מקומי. דרישות: יפה, נאה, סרטים, מוזיקה, WIFI ועדיפות לNFC וכרטיס הרחבה. אז מבדיקה בbest buy המתחרים הם האייפד מיני, סמסונג טאב 3 והנקסוס 7 החדש. הנקסוס בגרסה החדשה עולה 240 דולר והישן 200. תקציב עד 250 דולר עם אפשרות לחריגה קלה במידה משתלם. בעיקר אשמח לשמוע נסיון עם הטאבלטים שלכם, והמלצות. יצא לי להשתמש בשלושתם והאייפד מיני הכי יפה אבל הנקסוס נראה לי הכי משתלם all around. מה דעתכם מבחינת התקציב? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שמתי לב לאחרונה שבחיפוש דרך האפיקציה באייפון לא מגיעים לכל התוצאות כמו בחיפוש רגיל בדפדפן במחשב כנראה זה בגלל הגדרה כלשהי של אפל :pissed: מישהו יודע איך אפשר לבטל את ההגדרה הזאת? או לחלופין מכיר אפליקציה שיכולה לאפשר לי גישה ישירה בלי סינון לyoutube?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני בדרכי לקנות MP3, וברשותי 1300 שקל. אני מחפש נגן MP3 עם איכות סאונד מעולה, אם אפשר לראות סרטים, לפחות 20 ג'יג'ה. אני לא שומע יותר מדי שירים בעברית כן.. 95 אחוז באנגלית.. יש המלצות אחרות שהייתם נותנים לי? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האפליקציה, שנמצאת בפיתוח מזה מספר שנים, מנסה להביא את הדואר האלקטרוני אל המאה ה-21 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-inbox-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר טלפון Samsung Galaxy Ace GT-s5830 גירסת אנדרואיד 2.3.4 קניתי את המכשיר מחברת סלולר ומכך יש לי המון תוכנות לא רצויות ובלתי ניתנות למחיקה ואיטיות מעצבנת, עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול לפרמט ולהתקין אנדרואיד הכי חדש למכשיר וכמובן שיהי עברית במקלדת. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במקשים של המכשיר, מקשי הווליום בצד ומקש המצלמה לא פועלים, לשם כך אני צריך להחליפם. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות בזול את החלפים האלה ולהחליף אותם? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי צריך טאבלט דיי בסיסי לשימוש של אינטרנט ומסמכים. מבחינת דרישות נוספות יש כמה נקודות שהייתי רוצה להתייעץ לגביהן. ראשית, הוא רוצה להשתמש בו לשיחות בסקייפ ולכן כדאי מאוד שתהייה מצלמה בחזית המכשיר, עד כמה זה נפוץ בטאבלטים? בנוסף, הייתי רוצה לאפשר לו לגלוש על גבי אינטרנט סלולרי, האם כלילת אופציה זו במכשיר תעלה את המחיר משמעותית? מה בנוגע להסכם עם חברות הסלולר, אפשר לרכוש SIM שיהיה לצורך אינטרנט בלבד? התקציב בעיקרון הוא עד כ-2000שח (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה), אבל כמובן שאם יש משהו שעונה על הדרישות בפחות זה מבורך. מבחינת גודל לטענתו אין לו העדפה משמעותית, כל דבר באיזור ה-8-10" יתאים. אין העדפה לחברה מסוימת, רק לא Apple. יש המלצות למכשירים שעונים לקטגוריה…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה מכשיר עם: מסך איכותי מאוד איכות צליל גבוהה ליציאת אוזניות (לשימוש למוזיקה) מצלמה כמה שיותר טובה מכשיר עם ביצועיי גרפיקה כמה שיותר טובים למשחקים מעבד כפול ליבה ומערכת הפעלה שפועלת טוב בלי בעיות שימוש עיקרי אפליקציות אינטרנט ומשחקים תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אז קניתי את הטאבלט Samsung Galaxy tab S 10.5. הוא מדהים. האיכות של המסך מטורפת. הכל טוב ויפה אבל מדובר עדיין בסאמסונג מבחינת התוכנה. וכשהם משחררים מכשיר הם פחות או יותר משאירים אותו כמו שהוא לנצח בערך. ואני בטוח שהמכשיר יכול לרוץ הרבה יותר. יש לי סמארטפון נקסוס 5. ומאוד הייתי קרוב לקנות נקסוס 9. נטו בגלל התוכנה הפשוטה, הנקייה והחלקה. מה לעשות עם הטאבלט של סאמסונג? לחכות לעדכון ללוליפופ? יש בכלל כזה באופק? או שיש כבר רומים חלופיים יציבים וטובים שאפשר לסמוך עליהם? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבין שה- Desire הוא גרסה חדשה ומשוכללת יותר אך גם קצת יותר גדול. מבקש חוות דעת ממי שיש לו נסיון ב- Legend לגבי מהירות עבודה (גם לאחר זמן), שטל התצוגה/רזולוציה קטנים יותר וזמן סוללה מי מבין השניים כדאי יותר ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז חפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Case-Mate-Tough-Case-Samsung-Galaxy-S-II-2-Black-/280701341775?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item415b1a904f לאיפון הכיסוי הכי טוב הוא Switcheasy רציתי לדעת מה אשמור לי על הגלאקסי שלי הכי טוב...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-