גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
קניתי לא מזמן את הנוקיה 6120. עכשיו במקרה רציתי להעביר כמה שירים בעברית ואני מופתע לגלות שהוא מראה לי את זה בג'יבריש..! יש איזה עידכון לסדר את זה? ככה זה אצל כולם או רק אצלי?? אשמח לקבל תגובות מהר כי אני יום ראשון חוזר לזיקים.. (טירונות) תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חלק ממלחמת הטאבלטים בשוק, נתכלתי בטאבלט הבא- http://www.chinabuye.com/runn-783a-cheapest-4gb-all-winner-a13-1-2ghz-ddr3-512mb-7inch-capacity-touch-screen-android-4-0-camera-1080p-mid-tablet-pc-black אז, אומנם אין מסך IPS ושלל דברים של הטאבלטים היוקרתיים יותר כמו ליבה כפולה וזיכרון 1GB, אך תדר הליבה נראה סביר, זכרון RAM גם כן, והנתונים מאוד חביבים. הטאבלט מיועד להיות כמתנה לאימי שקצת גולשת באינטרנט, בודקת מיילים ופייסבוק ומשחקים. אולי גם תשתמש בו קצת לסרטים וסדרות, או לחבר אותו ל-TV. צריכה להיות בעיה? סיבה למה לא ללכת עליו? יש לציין שאותו הדגם "NO NAME" הנ"ל נמכר באתרים אחרים סביב ה-70 דולר, וכאן הוא במחיר מצוין. יצא לי להזמין מהם בעבר והמשלוח לוקח שבועיים בערך. המחיר…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק לסלולרי פשוט לשיחות/ SMS ללא מצלמה קידמית או אחורית. התקציב לא ממש מוגבל , אבל לא צריך להגזים , אני גם לא מצפה ממכשירים כאלה לעלות הרבה. המכשיר יעבוד עם סים דור 3 של אורנג'. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיאומי ו-Oppo מבטיחות לנו, כל אחת לחוד, מצלמות קדמיות שיהיו מובנות מתחת לפאנל התצוגה מבלי לתפוס מקום פיזי מיותר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
פרסמו את הידיעה היום, 200 דולר ל 8 גיגה, 250 דולר ל 16 גיגה. כנראה מתכוננים להכרזה על הנקסוס 5. מעניין אם המחיר בארץ גם יירד, אני עדיין שוקל לקנות אחד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בסמסונג טאצ'ויז F480. כל פעם שאני מצלם תמונות, ובא להעביר אחרי זה למחשב (בדרך כלל יום יומיים) אני שם לב שהתמונה נחלקת ל2 חלקים (לא בהכרח שווים) ומה שקורה זה שתמיד החלק התחתון זז ימינה (כמו שווארמה) כך שבחלק השמאלי אני מקבל את הסוף של החלק הימני או לפעמים אני מקבל בחלק הזה קטע אפור. הבעיה נפוצה? יש דרך לתקן אותה? הבעיה בפון או בכ.זיכרון? יש דרך לתקן את הבעיה? ויש דרך לתקן את התמונות? ניסיתי עם "צייר" אבל אי אפשר, צריך משהו מקצועי יותר.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה אני מוכר מטען רגיל ומטען לרכב של מוטורולה למישהוא זה מטען של e1000 ..וגם המטען לרכב הוא של e1000 אבל אני לא יודע העם הם יעבדו איתה ..יש לכם מושג ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון... אבל שמעתי שכדי לחכות לדגמים החדשים. איזה מין הפלאפונים יגיעו? אני יודע שיגיע ה N73 האם גם יגיעה ה N93? או אם יש לכם מאמר על ההגעה לארץ אם אפשר בבקשה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית הציגה בסין גירסה משופרת שלל הפאבלט שלה, עם נפחים גדולים יותר וסוללה בקיבולת שיא עבורה זה לא סוד שסדרת ה-Galaxy A של סמסונג היא אחת מהיקרות ביותר שקיימות בשוק שניתן לכנות אותו 'שוק הביניים', עם עלויות שבחלק מהמקרים גבוהות יותר מאלו של מכשירי דגל מבית חלק מהיצרניות הסיניות – אך עם זאת גם לא ניתן להכחיש כי מכשירים אלו מציעים חבילה מרשימה שמצליחה להתעלות על סך חלקיה ברוב המקרים, עם גימור נהדר, מצלמות מפתיעות לחיוב וחיי סוללה ראויים מאוד. כל התיאורים בפיסקה הקודמת היו נכונים גם עבור ה-Galaxy A9, דגם הפאבלט של משפחת ה-A שהושק בסוף השנה שעברה עם מסך Super AMOLED מאסיבי של 6 אינץ', שבב Snapdragon 652 עדכני וסוללת 4,000mAh – ממנה הצליחה סמסונג להפיק חיי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייח שאני מחובר באמצעות מודם של d -link 2500 של }"בזק", בסלון יש לי מזנון מעץ מייפל שיש בו מדף מיוחד מין חלל כזה שאני רוצה ששם ישכב המחשב החדש, אני לא אוהב יותר מדי חוטים וכבלים גלויים לעין, השאלה שלי האם במחשב החדש הסלוני יש את השקע המיוחד שיתאים לחיבור של המודם שברשותי? זה מין חיבור עם " בטן" כזה בולטת, זה לא תקע בננה רגיל זה כמו תקע בהריון כמה יעלה לי להתקין מחשב סלוני ששוכב ואני אתחבר אליו לטלויזה שאקנה לצורך כך? מוכן להשקיע עד 5000 שקלים בכדי לקבל גם טלויזית led טובה בגודל 46 אינטש. הבנתי שיש אינספור סוגים של כרטיסי מסך וכו, כמו כן איזה מערכת הפעלה כדאי לי לבקש שיתקינו לי והאם המערכת הפעלה כלולה במחיר המחשה החדש? אני הבנתי שהווי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי Samsung Galaxy 7500i עם מערכת אנדרואיד 1.5 . האם ניתן לשדרג ל 2.1 או 2.2 חשוב לציין שזה לא Spica תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הרגע רכשתי באתר את המשחק assassins creed iv deluxe רציתי לדעת אם מישהו התנסה באתר הזה ממה שאני מציץ בכמה מקומות אני מבין שזה אתר שכירות של משחקים מה שהזמנתי לא שלי באמת לתמיד הבנתי שיש גם דמי שימוש חודשיים האם זה נכון לגבי או רק לגבי משחקים מסויימים או תכנים מסויימים צריך לעבור אימות של paypal הוא מבקש להסתכל בחשבון הבנק ולראות את הפעולה שהשתנתה שם אך אינני רואה שום פעולה ולכן אני לא יכול לאקטב את החשבון אודה מאוד למי שנתקל באתר הזה בעבר יכול לעזור לי איתו.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אייפד 3 שקניתי בארה"ב והיום קיבלתי כרטיס סים עם חבילת גלישה בשבילו. הכנסתי את הסים ואחרי שהוא כתב NO SERVICE, בדקתי את ההגדרות APN וראיתי שהיה מוגדר לו APN:sphone אז שיניתי את זה לinternetg וגם זה לא עזר.... מישהו? ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר IRIVER H10 של 20G, אני יצרתי לי רשימות שירים בWIN MEDIA PLAYER ואני מנסה את הרשימות הללו להכניס לתוך המכשיר אך ללא הצלחה. אם אני יוצר תקייה בIRIVER עם שמה של רשימת השירים שיש לי בMEDIA PLAYER אזי במכשיר היא נוצרת תחת התקייה המובנת BROWES, ואליה איני מצליח להכניס את השירים הרצויים לי, אל הספרייה של MUSIC אני אומנם יכול להיכנס אך ליצר בה תיקייה איני יכול כי בMEDIA PLAYER אני לא רואה את כל התתי ספריות שאני רואה ( תחתMUSIC) כאשר אני עובד עם ה IRIVER H10, ברצוני לייצר תקיות/ רשימות שירים שיהיו בתוך הספרייה MY PLAY LIST אשר קיימת בתוך התקייה המובנת MUSIC שיש בIRIVER H10 אל תוך תקייה/רשימת שירים שיצרתי אני רוצה להכניס את כל השירים הרלוונטים שיש לי בMEDIA P…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מקלדת לטאבלט Smasung Galaxy Tab S 8.4 T700 חיפשתי קצת ברשת וראיתי שיש מקלדות שמגיעות עם כיסוי ייעודי לטאבלט המסויים הזה, ויש מקלדות אוניברסליות שונות. השאלה העיקרית שיש לי היא לגבי התאמה לעברית - האם כל מקלדת תומכת אנדרויד תאפשר שימוש בעברית ? וכמובן שאשמח להמלצה מנסיון על מקלדת רלוונטית.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את הגירסא של המכשיר, והמוזיקה בתוכו יקרה לליבי. מה הפרוצדורות בשביל לשמר את המידע שבאייפון שלי ? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרצועה נפתחה והשעון נפל והמסך נשבר. הלכתי לאייסטור והם שלחו את השעון לc.data. סי דטה יצרו איתי קשר ואמרו שהם לא מתקנים מסך שבור והציעו לקנות שעון חדש במחיר מוזל(1400). אמרתי שהמחיר הזה גם ככה יירד כשייצאו השעונים החדשים(סדרה 4) אז אני אחכה עם זה שבועיים. אז כרגע הם שומרים אותו אצלם. בדקתי עכשיו באייבורי, ושעון כמו שהיה לי עולה פחות מ1400 שקל, נראה לי שבסי דטה מנסים לעבוד עלי ולמכור לי שעון חדש במחיר רגיל. ולהוסיף את זה שאם אני לא אקנה מהם אז אני אצטרך לשלם 200 שלים על השליחה והבדיקה אז אני כבר לא יודע מה לעשות. אולי כבר עדיף לי לשלם את ה200 שקלים האלה לגמור מסי.דטה ולקנות חדש מסדרה 4 כשייצא או מסדרה 3 כמו שהיה לי.. זה …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתי האיפון 4S יגיע לארץ והאם אתם חושבים שהמחירים של הסמסונג גלקסי S2 והאייפון 4 ירדו?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשונה מקונספטים אחרים שראינו בתחום, חברת Flintu מציגה כבל שיאפשר להטעין את הסמארטפון שלכם בעזרת סוללת 9 וולט רגילה, בכדי שלא תישארו ללא טעינה בזמנים הכי חשובים לכתבה: http://hwzone.co.il/plan-v-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%90-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%a7%d7%a2-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f/
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קוראים לו "FANTASTIC". אני מנסה לחבר אותו לפי.סי והמחשב (חלונות 8.1) לא מזהה אותו ולא מוצא לו דרייברים. מישהו הצליח לחבר אותו למחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, באמצע תפעול רגיל של המכשיר, פתאום אני לא יכול לקבוע תמונות כרקע במסך. התקנתי את ה blackmagic (ערכת נושא יפה)\ עשיתי לו הסרה ושוב התקנה, ועדיין לא ניתן לבצע שום דבר. מוסיף, שגם לאחר הסרה של ה blackmagic, לא ניתן לקבוע תמונה כרקע מסך.. הסרת התוכנה עשתה לי קצת בעיות כיוון שבהתחלה היא לא היתה מוכנה לבצע UNINSTALL, ורק לאחר שהעברתי את ה CAB של התוכנה אל המכשיר ועשיתי התקנה על התקנה, אז הוא מחק את התוכנה והתקנתי שוב מחדש. התקנתי גם את התוכנה שנותנת אופציה לראות רקעים על כל מסכי ה TF3D ולא רק על המסך "היום" הסרתי גם אותה ועדיין, לא עובד. יש עצות מה צריך לעשות? עשיתי SR ושומדבר...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אז קניתי את הטאבלט Samsung Galaxy tab S 10.5. הוא מדהים. האיכות של המסך מטורפת. הכל טוב ויפה אבל מדובר עדיין בסאמסונג מבחינת התוכנה. וכשהם משחררים מכשיר הם פחות או יותר משאירים אותו כמו שהוא לנצח בערך. ואני בטוח שהמכשיר יכול לרוץ הרבה יותר. יש לי סמארטפון נקסוס 5. ומאוד הייתי קרוב לקנות נקסוס 9. נטו בגלל התוכנה הפשוטה, הנקייה והחלקה. מה לעשות עם הטאבלט של סאמסונג? לחכות לעדכון ללוליפופ? יש בכלל כזה באופק? או שיש כבר רומים חלופיים יציבים וטובים שאפשר לסמוך עליהם? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המכירה המוקדמת תחל היום, ה-9.7.25 במסגרתה ינתנו הטבות בלעדיות לרוכשים. ההשקה הרשמית בישראל: 29.7.2025לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב. רציתי לדעת אם מישהו התנסה כבר עם המכשיר ואם יש לו חוות דעת עליו (זמן הפעלה, נוחות, מסך, סוללה וכו'). ובעיקר מעניין אותי איך התמיכה שלו בעברית (אם יש כזו בכלל..) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי כל הרעש שהיה סביב הZONE -זה הפרטים שעודכנו לאחרונה אני לא יודע מה איתכם אבל מבחינת מיפרט אני לא רואה פה משהו באמת חדש או משמעותי אולי יהיה מחיר טוב וזה גם בספק אבל על מה כל הרעש?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-