גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
היי חברה אני מוכר מטען רגיל ומטען לרכב של מוטורולה למישהוא זה מטען של e1000 ..וגם המטען לרכב הוא של e1000 אבל אני לא יודע העם הם יעבדו איתה ..יש לכם מושג ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עדיף ממי שיש לו את המכשיר. ומומלץ כמה שיותר זמן. הNOKIA 6120 CLASSIC שלי מתפרק לו. 1. האם הוא עמיד? מבחינת מסך בעיקר. 2. האם הסוללה באמת לא מחזיקה יותר מדי? 3. האם יש הרבה תוכנות תואמות? 4. יש אילושהם דברים שחשוב לדעת לפני קנייה? 5. בכללי, האם הוא מומלץ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הנוקיה 6120. עכשיו במקרה רציתי להעביר כמה שירים בעברית ואני מופתע לגלות שהוא מראה לי את זה בג'יבריש..! יש איזה עידכון לסדר את זה? ככה זה אצל כולם או רק אצלי?? אשמח לקבל תגובות מהר כי אני יום ראשון חוזר לזיקים.. (טירונות) תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בכללי הוא ישמש אותי יותר כטייפ ודיסק און קיי (חובה תיקיות) כי יש לי נגן של SAN DISK ואני מאוד מרוצה ממנו. אם זה 512M אז עד 200 שקל (מומלץ פחות). אם 1G אז עד 240 וגם זה מאוד יקר בשבילי. אני לא רוצה נגן מחברה לא ידועה ואני יודע שיש אפשרויות במחיר הזה של חברות ידועות. ראיתי את זה של TEAC http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MP222&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=167&aff=Zap〈=he# אשמח לשמוע המלצות נוספות למרות שאני יודע שהמחיר לא מאפשר הרבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Xperia Mini עם אנשי קשר על המכשיר. אני רוצה להעביר אותם למכשיר סוני אריקסון Hazel. מה הדרך הקצרה לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש לעצמי OPO, ב-Black Friday שהיה פתחתי חשבון באתר, הוספתי את המכשיר לסל הקניות שלי, ובעצם שריינתי לעצמי את הרכישה. אין לי כרטיס אשראי (נער עובד), אז טענתי סכום של 540 דולר לכרטיס ויזה נטען של בנק הדואר. מאחר ולא הזמנתי בעבר מחו"ל, אין לי רקע עם כל הליך ההזמנה, ולכן אני גם צריך עזרה. המצב הנוכחי הוא שיש לי כרטיס טעון, האם אפשר לשלם דרך האתר ללא פתיחת חשבון PP? מה אני צריך לעשות (חוץ מפתיחת חשבון ב-Shipito)? אשמח לכל הכוונה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות פלאפון חדש של SE [רק שלהם, לא יעזור כלום אני הולך רק על SE] בכל מקרה, לאחרונה אורנג' התחילו לשווק מכשיר ששמתי את עיני עליו כבר תקופה די ארוכה...הC902... מדובר במכשיר עם ציפוי אלומיניום, דק רצח, עם מצלמה 5 מגה פיקסל + אוטופוקוס + מצב מקרו + פלאש תמיכה עד ל-8GB זיכרון, רדיו, כולל RDS [מקלט רדיו + משדר רדיו], מצלמה קדמית באיכות 1.3MP, וכל שאר הפיצ'רים המעולים של SE, כולל הפיצ'ר החדש ביותר, החישן תנועה [שמאפשר לסובב את המכשיר והוא יתאים את התפריטים והתמונות שלו למצב רוחבי או אופקי בהתאם]. +למכשיר יש כפתורי מגע על המסך שייעודיים אך ורק למצלמה. הקיצורו...תהיתי אם למישהו יש חוות דעת על המכשיר, האם הוא שווה? האם הוא מהיר? האם אין בעיות טכניות? איך המצלמה? תמ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון... אבל שמעתי שכדי לחכות לדגמים החדשים. איזה מין הפלאפונים יגיעו? אני יודע שיגיע ה N73 האם גם יגיעה ה N93? או אם יש לכם מאמר על ההגעה לארץ אם אפשר בבקשה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשונה מקונספטים אחרים שראינו בתחום, חברת Flintu מציגה כבל שיאפשר להטעין את הסמארטפון שלכם בעזרת סוללת 9 וולט רגילה, בכדי שלא תישארו ללא טעינה בזמנים הכי חשובים לכתבה: http://hwzone.co.il/plan-v-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%90-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%a7%d7%a2-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f/
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייח שאני מחובר באמצעות מודם של d -link 2500 של }"בזק", בסלון יש לי מזנון מעץ מייפל שיש בו מדף מיוחד מין חלל כזה שאני רוצה ששם ישכב המחשב החדש, אני לא אוהב יותר מדי חוטים וכבלים גלויים לעין, השאלה שלי האם במחשב החדש הסלוני יש את השקע המיוחד שיתאים לחיבור של המודם שברשותי? זה מין חיבור עם " בטן" כזה בולטת, זה לא תקע בננה רגיל זה כמו תקע בהריון כמה יעלה לי להתקין מחשב סלוני ששוכב ואני אתחבר אליו לטלויזה שאקנה לצורך כך? מוכן להשקיע עד 5000 שקלים בכדי לקבל גם טלויזית led טובה בגודל 46 אינטש. הבנתי שיש אינספור סוגים של כרטיסי מסך וכו, כמו כן איזה מערכת הפעלה כדאי לי לבקש שיתקינו לי והאם המערכת הפעלה כלולה במחיר המחשה החדש? אני הבנתי שהווי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לנסות לתקן את ה-i-mate שיש לי שעושה בעיות, (נקרא גם Qtek 2020, או XDA II) הבעיה היא לא במסך שלו, אלא בלוח עצמו.. למישהו כאן יש מכשיר ישן כזה שלא בשימוש, או מכיר מישהו כזה? תודה רבה card
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קוראים לו "FANTASTIC". אני מנסה לחבר אותו לפי.סי והמחשב (חלונות 8.1) לא מזהה אותו ולא מוצא לו דרייברים. מישהו הצליח לחבר אותו למחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחזיק מכשיר מדגם מוטורולה מיילסטון, אני מאוד מרוצה מה מכשיר (בעיקר מהמקלדת שלו), אבל למרות הכל אני עדיין אוהב יותר את הממשק אנדרויד של htc, מישהו יודע איך אפשר להתקין את הממשק של htc על המיילסטון? תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל היום חיפשתי איך לשים את המוזיקה שלי על המכשיר לאחר נסיונות רבים הבנתי שצריך לשנות את ההגדרות USB לזכרון הנייד במקום האופציה SAMSUNG KEIS כי התוכנה הזאת תוקעת לי את המחשב לאחר שהעברתי את כל המוזיקה שיש לי על המחשב נדהמתי לגלות שכמעט 70% מהשירים שהעברתי לא נתמכים בסאמסונג גלקסי כלומר אי אפשר לנגן אותם משהו בבקשה יכול לעזור לי עם העברת שירים לטלפון תודה רבה! דרך אגב התוכנה סאמסונג קייס תוקעת לי את העברת השירים באמצע אז מחקתי אותה. תגובות יתקבלו בברכה תודה לכל המגיבים מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בוקר טוב. רציתי לדעת אם מישהו התנסה כבר עם המכשיר ואם יש לו חוות דעת עליו (זמן הפעלה, נוחות, מסך, סוללה וכו'). ובעיקר מעניין אותי איך התמיכה שלו בעברית (אם יש כזו בכלל..) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, באמצע תפעול רגיל של המכשיר, פתאום אני לא יכול לקבוע תמונות כרקע במסך. התקנתי את ה blackmagic (ערכת נושא יפה)\ עשיתי לו הסרה ושוב התקנה, ועדיין לא ניתן לבצע שום דבר. מוסיף, שגם לאחר הסרה של ה blackmagic, לא ניתן לקבוע תמונה כרקע מסך.. הסרת התוכנה עשתה לי קצת בעיות כיוון שבהתחלה היא לא היתה מוכנה לבצע UNINSTALL, ורק לאחר שהעברתי את ה CAB של התוכנה אל המכשיר ועשיתי התקנה על התקנה, אז הוא מחק את התוכנה והתקנתי שוב מחדש. התקנתי גם את התוכנה שנותנת אופציה לראות רקעים על כל מסכי ה TF3D ולא רק על המסך "היום" הסרתי גם אותה ועדיין, לא עובד. יש עצות מה צריך לעשות? עשיתי SR ושומדבר...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי בעיה של גי'בריש במכשיר עדכנתי לגרסה האחרונה אבל זה לא עוזר. יש אולי איזה פתרון לזה? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אז לכל מי שחיכה אייפד 2 מושק רשמית ביום שישי הקרוב כלומר מחר(29.04) באיידיגיטל המחירים יהיו כמו אייפד 1 אבל לפני ההורדה שעשו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4061172,00.html
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרצועה נפתחה והשעון נפל והמסך נשבר. הלכתי לאייסטור והם שלחו את השעון לc.data. סי דטה יצרו איתי קשר ואמרו שהם לא מתקנים מסך שבור והציעו לקנות שעון חדש במחיר מוזל(1400). אמרתי שהמחיר הזה גם ככה יירד כשייצאו השעונים החדשים(סדרה 4) אז אני אחכה עם זה שבועיים. אז כרגע הם שומרים אותו אצלם. בדקתי עכשיו באייבורי, ושעון כמו שהיה לי עולה פחות מ1400 שקל, נראה לי שבסי דטה מנסים לעבוד עלי ולמכור לי שעון חדש במחיר רגיל. ולהוסיף את זה שאם אני לא אקנה מהם אז אני אצטרך לשלם 200 שלים על השליחה והבדיקה אז אני כבר לא יודע מה לעשות. אולי כבר עדיף לי לשלם את ה200 שקלים האלה לגמור מסי.דטה ולקנות חדש מסדרה 4 כשייצא או מסדרה 3 כמו שהיה לי.. זה …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתי האיפון 4S יגיע לארץ והאם אתם חושבים שהמחירים של הסמסונג גלקסי S2 והאייפון 4 ירדו?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי כל הרעש שהיה סביב הZONE -זה הפרטים שעודכנו לאחרונה אני לא יודע מה איתכם אבל מבחינת מיפרט אני לא רואה פה משהו באמת חדש או משמעותי אולי יהיה מחיר טוב וזה גם בספק אבל על מה כל הרעש?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לשמוע חוות דעת על המכשיר Novogo S800: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815701 אני יכול להביא אותו ב 570 (כולל iGO MORE 7) מה דעתכם על המכשיר ביחס למחיר, האם הוא מספק את הסחורה? אם לא אשמח לשמוע על מכשירים מומלצים אחרים בטווח מחירים זה תודה מראש לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית הציגה בסין גירסה משופרת שלל הפאבלט שלה, עם נפחים גדולים יותר וסוללה בקיבולת שיא עבורה זה לא סוד שסדרת ה-Galaxy A של סמסונג היא אחת מהיקרות ביותר שקיימות בשוק שניתן לכנות אותו 'שוק הביניים', עם עלויות שבחלק מהמקרים גבוהות יותר מאלו של מכשירי דגל מבית חלק מהיצרניות הסיניות – אך עם זאת גם לא ניתן להכחיש כי מכשירים אלו מציעים חבילה מרשימה שמצליחה להתעלות על סך חלקיה ברוב המקרים, עם גימור נהדר, מצלמות מפתיעות לחיוב וחיי סוללה ראויים מאוד. כל התיאורים בפיסקה הקודמת היו נכונים גם עבור ה-Galaxy A9, דגם הפאבלט של משפחת ה-A שהושק בסוף השנה שעברה עם מסך Super AMOLED מאסיבי של 6 אינץ', שבב Snapdragon 652 עדכני וסוללת 4,000mAh – ממנה הצליחה סמסונג להפיק חיי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-