עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by wooper,

הייתי רוצה איפון אבל המחיר שלו בשמיים למי שלא מדבר כמעט אני לא מעורב במה שקורה עכשיו בשוק הסלולר מה אתם ממליצים למחיר עד 2000 ש"ח עריכה: אני עוד חושב לגבי גודל התקציב בינתיים לנעול

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by cobmetal,

שבת שלום ! יש לי אופציה להביא גלקסי S2 מגרמניה במחיר זול משמעותית , השאלה שלי היא איך במידה ויש בעיה עם המכשיר אוכל לתקן אותו , והאם יש אחריות בינלאומית עליו , האם ארונג' סלקום או פלפון יוכלו לתת לי שירות אחריות עליו ? תודה רבה . שבוע טוב.

3. שלום לכולם, אשמח להמלצה לסמארטפון עמיד ואמין עם סוללה ארוכה. אחרי הרבה שנים עם הנוקיה שלי (6230I) אני מחפש סמארטםון שיהיה כמה שיותר אמין ועמיד, אשמח להמלצה... הבנתי שעל אף הכתוב הGO של סוני לא כזה אמין זה נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by alex28,

אני קניתי גלקסי 3, אני רוצה להוסיף זיכרון השאלה מה הכי טוב לקחת 16 או 32 ואו 64? ואיזה חברה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ביצה,

שלום לכולם! היום קרה לי משהו מוזר. כל הלילה המכשיר היה בטעינה יצאתי מהבית ב-8 בבוקר שהוא טעון 100%, ב-9 וחצי בבוקר היה 30% היתי בשוק! לא השתמשתי כלום חוץ מאשר איזה 2 שיחות... נכנסתי לבדוק ב-battry use מה לקח הכי הרבה ובמקום ראשון היה mediaserver עם90% ניצול סוללה. על מה? מה זה בכלל? סגרתי את כל התוכנות, עדכונים אוטומתיים לא עבדו. ואחרי שסגרתי את כל התוכנות זה המשיך לפעול ולבסוף אחרי כחצי שעה נגמרה לי הסוללה לגמרי! משהו יודע מה זה ה-mediaserver הזה ואיך סוגרים אותו? ד"א יש לי נקסוס

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by KroydKrenson,

פרסמו את הידיעה היום, 200 דולר ל 8 גיגה, 250 דולר ל 16 גיגה. כנראה מתכוננים להכרזה על הנקסוס 5. מעניין אם המחיר בארץ גם יירד, אני עדיין שוקל לקנות אחד.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי את המכשיר IRIVER H10 של 20G, אני יצרתי לי רשימות שירים בWIN MEDIA PLAYER ואני מנסה את הרשימות הללו להכניס לתוך המכשיר אך ללא הצלחה. אם אני יוצר תקייה בIRIVER עם שמה של רשימת השירים שיש לי בMEDIA PLAYER אזי במכשיר היא נוצרת תחת התקייה המובנת BROWES, ואליה איני מצליח להכניס את השירים הרצויים לי, אל הספרייה של MUSIC אני אומנם יכול להיכנס אך ליצר בה תיקייה איני יכול כי בMEDIA PLAYER אני לא רואה את כל התתי ספריות שאני רואה ( תחתMUSIC) כאשר אני עובד עם ה IRIVER H10, ברצוני לייצר תקיות/ רשימות שירים שיהיו בתוך הספרייה MY PLAY LIST אשר קיימת בתוך התקייה המובנת MUSIC שיש בIRIVER H10 אל תוך תקייה/רשימת שירים שיצרתי אני רוצה להכניס את כל השירים הרלוונטים שיש לי בMEDIA P…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Kirill-TMS,

היי. חייב לקנות לפני המילאוים סוללה נוספת ל-S3. אפשר גם סוללה רגילה ולא סוללה/כיסוי. מה שחשבון זה אמינית של מוצר - כולם רושמים שזה מקוןרי - אין לי ידע בתחום. מאיפה ניתן לקנות בארץ סוללה למכשיר S3?. - חייב חשבונית מס. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אז ככה, אני לא אוהב את כול הטאץ האלו, רוצה פלאפון פשוט וקטן כי אני מכניס אותו בדרך כלל לכיס של הג'ינס. לא מבין מה זה המחירים המופקעים שאני עושה חיפוש באינטרנט בשביל סלולר... יש לי K800I אחרי 6 שנים עכשיו הוא עם מלא תקלות, צריך כול פעם שעה לשחק עם זויות הסוללה כדי שידלק, ואז הוא נכבה אם יש תזוזה קטנה. GPS כי אני נוהג הרבה יחסית. אני בחברה סלקום. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by falul,

http://android-sale.com/umi-x1-phone.html אני מחפש בתקציב של עד 350-400$. מאוד חשוב לי שהמכשיר לא יהיה כבד , פחות משנה לי החומרה כל עוד הוא רץ ואפשר לקרוא מיילים ועיתון... הדבר הכי חשוב לי זה בטרייה ומשקל. איך המכשיר ? והאם כדאי להזמין מהאתר הזה ? למישהו יש נסיון ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Raul,

זה יכול להיות נחמד.. משהו יודע?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מתכנן לקנות nexus S (באופן פרטי) ולשדרג את החבילה שלי באורנג'. האם אוכל לקנות ב-app market דרך החיוב החודשי? או שאני חייב לתת לגוגל את מס' כרטיס האשראי שלי? אותה שאלה לגבי חנות האפליקציה של אורנג'.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Kukishin,

בשביל אישתי, שימושים ביסיסיים מייל, אינטרנט, וייז ומצלמה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני רוצה לקנות פלאפון... אבל שמעתי שכדי לחכות לדגמים החדשים. איזה מין הפלאפונים יגיעו? אני יודע שיגיע ה N73 האם גם יגיעה ה N93? או אם יש לכם מאמר על ההגעה לארץ אם אפשר בבקשה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. התכוונתי לקנות שם גלקסי 2 אבל אז נתקלתי בבלוג הזה: http://kingphoneil.blogspot.co.il נשמע שלהרבה אנשים יש בעיה עם האחריות שלהם. למישהו יש נסיון איתם ויכול להמליץ או להיפך? לא בא לי לקנות טלפון ואם הוא יתקלקל להתחיל לשלם שוב ולקנות עוד אחד...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by nachum37,

מישהו מכיר? ראה ביקורת בעברית? לא בעברית? האם הטלפון בנוי איכותי כמו מכשירים "מערביים" או מרגיש זבל סיני? האם יש באגים? איך איכות השמע בשיחות? GPS?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by acid-boy,

אני מעוניין לקנות את הטבלט הזה http://ksp.co.il/?uin=17437 עכשיו ראיתי שיש דונגל של USB רציתי לדעת אם יהיה אפשרי לחבר אותו לאר דיסק חיצוני וצורב חיצוני , כי המערכת הפעלה שלו היא גם ווינדוס 8 ואם הווינדוס 8 קורא את כל הקבצים כמו במחשב ואם כן אני נראה לי קונה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי, אני מעוניין לרכוש לעצמי OPO, ב-Black Friday שהיה פתחתי חשבון באתר, הוספתי את המכשיר לסל הקניות שלי, ובעצם שריינתי לעצמי את הרכישה. אין לי כרטיס אשראי (נער עובד), אז טענתי סכום של 540 דולר לכרטיס ויזה נטען של בנק הדואר. מאחר ולא הזמנתי בעבר מחו"ל, אין לי רקע עם כל הליך ההזמנה, ולכן אני גם צריך עזרה. המצב הנוכחי הוא שיש לי כרטיס טעון, האם אפשר לשלם דרך האתר ללא פתיחת חשבון PP? מה אני צריך לעשות (חוץ מפתיחת חשבון ב-Shipito)? אשמח לכל הכוונה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי בעיה בסמסונג טאצ'ויז F480. כל פעם שאני מצלם תמונות, ובא להעביר אחרי זה למחשב (בדרך כלל יום יומיים) אני שם לב שהתמונה נחלקת ל2 חלקים (לא בהכרח שווים) ומה שקורה זה שתמיד החלק התחתון זז ימינה (כמו שווארמה) כך שבחלק השמאלי אני מקבל את הסוף של החלק הימני או לפעמים אני מקבל בחלק הזה קטע אפור. הבעיה נפוצה? יש דרך לתקן אותה? הבעיה בפון או בכ.זיכרון? יש דרך לתקן את הבעיה? ויש דרך לתקן את התמונות? ניסיתי עם "צייר" אבל אי אפשר, צריך משהו מקצועי יותר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. קניתי לא מזמן את הנוקיה 6120. עכשיו במקרה רציתי להעביר כמה שירים בעברית ואני מופתע לגלות שהוא מראה לי את זה בג'יבריש..! יש איזה עידכון לסדר את זה? ככה זה אצל כולם או רק אצלי?? אשמח לקבל תגובות מהר כי אני יום ראשון חוזר לזיקים.. (טירונות) תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by crovei,

בוקר טוב. רציתי לדעת אם מישהו התנסה כבר עם המכשיר ואם יש לו חוות דעת עליו (זמן הפעלה, נוחות, מסך, סוללה וכו'). ובעיקר מעניין אותי איך התמיכה שלו בעברית (אם יש כזו בכלל..) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. אנדרואיד P זמינה להתנסות והתרשמות מוקדמת מאוד - אבל מסמלת גם את סוף הדרך עבור על משפחת מכשירי הנקסוס לדורותיה לכתבה

23. אהלן אני בדרכי לקנות MP3, וברשותי 1300 שקל. אני מחפש נגן MP3 עם איכות סאונד מעולה, אם אפשר לראות סרטים, לפחות 20 ג'יג'ה. אני לא שומע יותר מדי שירים בעברית כן.. 95 אחוז באנגלית.. יש המלצות אחרות שהייתם נותנים לי? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום יש לי Samsung Galaxy 7500i עם מערכת אנדרואיד 1.5 . האם ניתן לשדרג ל 2.1 או 2.2 חשוב לציין שזה לא Spica תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by YogiBear,

חלק ממלחמת הטאבלטים בשוק, נתכלתי בטאבלט הבא- http://www.chinabuye.com/runn-783a-cheapest-4gb-all-winner-a13-1-2ghz-ddr3-512mb-7inch-capacity-touch-screen-android-4-0-camera-1080p-mid-tablet-pc-black אז, אומנם אין מסך IPS ושלל דברים של הטאבלטים היוקרתיים יותר כמו ליבה כפולה וזיכרון 1GB, אך תדר הליבה נראה סביר, זכרון RAM גם כן, והנתונים מאוד חביבים. הטאבלט מיועד להיות כמתנה לאימי שקצת גולשת באינטרנט, בודקת מיילים ופייסבוק ומשחקים. אולי גם תשתמש בו קצת לסרטים וסדרות, או לחבר אותו ל-TV. צריכה להיות בעיה? סיבה למה לא ללכת עליו? יש לציין שאותו הדגם "NO NAME" הנ"ל נמכר באתרים אחרים סביב ה-70 דולר, וכאן הוא במחיר מצוין. יצא לי להזמין מהם בעבר והמשלוח לוקח שבועיים בערך. המחיר…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים