גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
יש לנו בסלון טלויזיה של סמסונג מדגם D550. הטלויזיה תומכת במתאם WIFI של סמסונג המאפשר העברת סרטים וקבצים בצורה אלחוטית(סטרימר) לטלויזיה. מתאם כזה: http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-WIS12ABGNX-LINKSTICK-WIRELESS-USB-2-0-LAN-ADAPTER-Wifi-SmartTV-NIB-/221079867399?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3379631007 יש לי בבית שני סמארטפונים גאלאקסי נקסוס של גוגל/סמסונג, ואקספריה מיני פרו. הפרו תומך בוודאות בDLNA וגוגל נקסוס אין לי מושג. השאלה האם אפשר לעשות אחד ועוד אחד, כלומר לחבר את הטלפון לטלויזה בצורה אלחוטית בעזרת המתאם כך שיראו בטלויזיה את המסך של הסמארטפון? אם לא נפנה כנראה לכיוון של הדונגלים הזולים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקרון אני מרוצה, מה שמפריע לי זה המצלמה שלו. מצד שני אני מתגייס עוד חודשיים.. אז כנראה שאם לא אחליף עכשיו אז המכשיר ישרת אותי לכמה שנים טובות. מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. רכשתי את המטען הנ"ל http://www.ebay.com/itm/110944591430?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 שלמעשה הגיע בקופסא הנ"ל - http://www.ebay.com/itm/Samsung-C-T-PLEOMAX-Car-Charger-5V-1A-For-Galaxy-S3-/261100013530?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item3ccac607da בקישור ניתן לראות שמוצהר שהמוצר מקורי. העיניין הוא ששמתי לב שיש שורה מחוקה ועוד כמה דברים מחוקים למטה... את השורה המחוקה הצלחתי לזהות -: MADE IN CHANIA האם זה זיוף {לפי מה שהבנתי פלומקס אמורים לייצר בקוריאה} ואם לא מדוע טרחו למחוק את השורה? בברכה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות את הFiio q1 (שרשמית לא תומך בOTG אבל ניתן לסידור עם אפליקציה) ורציתי לדעת אם הנקסוס חמש יתמוך בחיבור OTG או לא ואם לא אז מה צריך כדי לגרום לו לתמוך בכך?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
עם שינוי נוסף לאסטרטגיה בתחום המכשירים הסלולארים של סוני, החברה תנסה להוזיל את עלות מכשיריה לשוק הגבוה ותוריד גם את צפי המכירות השנתי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%aa%d7%a4%d7%a1%d7%99%d7%a7-%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a0/
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
האם סים דור שלישי עובד בפלא דור שני והאם סים דור שני עובד בפלא דור שלישי? מה עדיף N73 או K800I? והאם שווה לקבל אותם בחינם ולתת לאח שלי את הW800I שלי? תודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני רוצה לסנכרן את המדייה פלייר עם ה-X5 שלי.. אני רוצה לדעת האם הסינכון יגרום לאיבוד קבצים תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מהפטפטנים. למעשה התשלום החודשי הממוצע שלי עומד על עשרות שקלים בלבד, בגין שיחות. לא רוצה להתחייב לשום חברה ולא רוצה לשלם שום תשלום קבוע. אני גם לא רוצה שום עסק עם חברות הסלולאר החמדניות. כבר נכוויתי מהם בעבר. מבחינתי עדיף לשלם פי שניים על זמן אוויר במסלול PRE-PAID ",כלומר TALKMAN\BIGTALK\EASY . מצד שני אני מעוניין באפשרות ביצוע שיחות וידיאו ובכוונתי לרכוש מכשיר שתומך בזה, כלומר מכשיר דור שלישי GSM עם מצלמה קידמית ואחורית האם סלולארי-"PRE-PAID ",כלומר TALKMAN\BIGTALK\EASY מאפשר ביצוע שיחות וידיאו בהנחה כמובן שגם לצד השני יש מכשיר שתומך בזה. (לא מעוניין בשום מסלול גלישה) טעינת המכשיר שארכוש תתבצע באמצעות אותם כרטיסי גירוד שנימכרים בכל פיצוציה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום האם עדיין מוכרים היום טאבלטים עם לינוקס, שהוא לא אנדרואיד? תודה card
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הי לכולם אני זוכר שלפני שנתיים בערך, הייתי רואה טאבלטים עם מערכת הפעלה Windows, בגודל "8, ובמחיר של 90-100$. האם עדיין יש כאלה לקנייה איפהשהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום נגיד ויש ברשותכם טלפון סלולרי(רגיל, או חכם) שמקבל כרטיס זכרון, למשל microSD. בואו נניח לצורך העניין, שאתם לא חייבים לשים בו כרטיס זכרון(אין לכם צורך קריטי שממש דורש את זה), אבל, לא יזיק שיהיה. במיוחד עם המחירים של 8GB היום למשל, שעולה 60שח (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677578) כלומר התוספת של הכרטיס זכרון היא Nice to Have. השאלה היא: האם הסוללה תחזיק יותר בין טעינה לטעינה כשאין כרטיס זכרון לעומת כשיש? (כלומר זו סיבה טובה לא לשים כרטיס, אם אין באמת צורך רציני עבורו)
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעוד חודש אני משדרג את המכשיר רציתי לדעת אם משהו יודע שיהיו מכשירים חדשים לחברות הסלולאר (orange בעיקר) ובנתיים אני מתלבט בין ה K800I ל W850I! איזה מהם עדיף? תודה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני לא מצליח להחליט איזה נגן לקנות, בתקציב של כ-500-700 ש"ח - מצד אחד ה-E250 הוא משתלם, אבל אני לא אהבתי אותו. מצד שני את ה-nano וה-U3 דווקא אהבתי, איכות סאונד של U3 וממשק של nano. אבל זה לא מספיק, אני לא מצליח להגיע להחלטה. בקיצור, האם למישהו יש פרטים על נגנים שעומדים לצאת בקרוב? רביע ראשון של 2007?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי Samsung Galaxy S3 I9300 בן שנה בערך. בחודש האחרון התחילו לי כל מיני ריצודים מוזרים על המסך של המכשיר וזמן הסוללה שלי נהיה מגוכח. אין שום נזק פיזי למכשיר או לסוללה. אם לפני חודשיים הסוללה החזיקה לי יום שלם, עכשיו היא מגיע ל20% אחרי כמה שעות בודדות (בכיוון ה 2-4 שעות). סוג השימוש שלי לא השתנה אותו הדבר בשנה האחרונה. לפי חיפוש באינטרנט הריצודים וזמן הסוללנה נובע בגלל תוכנת ריגול כלשהיא. התקנתי את האפליקציה "CLUEFUL" וזה מראה לי שהכל בסדר. איך אני אוכל לבדוק שבאמת הכל בסדר ? במכשיר יש בעיקרון אפליקציות רגילות ושום דבר מיוחד. יש מקום שיכולים לבדוק לי ציתות או הקלטות או גנבת מידע מהסמרטפון ? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום, ערב טוב לכולם. אני כבר כמעט חודש מתלבט בין הטאבלטים ולאחרונה שקלתי בין ASUS TF300T, Iconia A510, Nexus 7 16GB וSAMSUNG Galaxy Tab 2.0 והיום אני יותר סגור על ASUS TF300T שלאחרונה מחירו התחיל לעלות ולרדת מ$399 הוא ירד אף ל$319 באמזון ואפילו עד $287 באיביי מסוחר בעל ביקורות טובות (אריזה פתוחה אך מוצר חדש עם 30 יום החזר כספי או החלפת מוצר + 90 יום אחריות). אולם קיימות בעיות עם ASUS TF300T כגון שבירת זכוכית על מסך, RESTART לא צפוי אחרי כמה ימים ובינתיים זה מה שזכור לי. בנוגע לשבירת זכוכית, לרוב זה נגרם ע"י תחנת עגינה בזמן שטאבלט ותחנת עגינה מקופלים, כתוצאה מהפעלת לחץ על קצה זכוכית ע"י מאדקים שמחזיקים טאבלט בזמן חיבורו לתחנהת עגינה. אולם יש פיתרון פחות נוח שזה פשוט לא לק…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני למדתי קצת פייתון ומפתח רעיון נחמד בשבילי לדסקטופ שעוסק בסרטוני וידאו של יוטיוב. זה התפתח למשהו שיכול להיות בסיס לאפליקציה למובייל (כרגע בשביל הכיף ולא חושב במונחים של "סטארט אפים" :-) ) אני יודע שאפשר לפתח למובייל באמצעות פייתון ו PyQt 5.2 שמבוססת על QT כמובן. השאלה עד כמה הנושא של פיתוח בשפת פייתון מקובל או לחילופין עדיף במקביל לתחביב להתחיל ללמוד גם פיתוח מסורתי בג'אווה לאנדרואיד.
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
היי, באוגוסט 2012 שוחרר ה-NOTE 10.1 המקורי, בערך שנה לאחר מכן - ספטמבר (אוק') 2013 שוחחרה הגרסא השנייה - NOTE 10.1 2014. האם צפוי לצאת NOTE 10.1 2015 בזמן הקרוב (או משהו דומה, מסדרת הNOTE ועם סטיילוס וכו')? אני חיפשתי כתבות חדשותיות על כך, אך ללא הועיל. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל ה-CES שמתקיימת בימים אלה, החלטתי לשאול את השאלה הזו. אני פשוט מתכנן לקנות את ה-ZV:M בעוד שבועיים לערך בארץ, (אני מקווה במחיר סביר של 1500 שקל), ורציתי לשאול אם צפוי משהו בחודש-חודשיים הקרובים שעלול להחליף אותו ולהיות עדיף אליו? פשוט זה הנגן שנראה לי הכי משתלם והכי טוב בטווח ה-1500-2000 שקל, שהוא יודע לנגן סרטים ומוסיקה באיכות טובה, כי PMP לא ממש מתאים בשבילי כי גם הוא גדול בגלל המסך וגם בגלל שאני לא צריך ממש עוד אחד. (יש לי כבר PSP שבקרוב אני עומד לקנות לו כרטיס זיכרון 4 ג'יגה). תודה לעוזרים מראש
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מרוב חיבורים וניתוקים נשברה לי טבעת ברזל שמהדקת את הכבל הרלוונטי ללוח. נרכש הסוקט לבדו מ Ebay. עוד בעיה שקיימת - מקשי הווליום / השתק לא עובדים, כמו כן חיישן הקרבה / כפתור ההדלקה. (הכבל עבר החלפה - כנראה לא מוצלחת). הישן עבד, החיישן לא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם קיים גאדג'ט שמעתיק את המילים שכותבים בדף לכתב דיגיטלי (שאפשר להעביר למחשב)?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מטען נייד עם סוללת AA שמתחבר לכניסת מיני-USB בכדי להטעין נגנים וכדומה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-