עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הכוונה לנניח כרגע אני עם רום 5.0.1 של סינגפור שיצא בחודש אפריל. כרגע ראיתי שיש רום באותה הגירסא רק של מדינה אחרת וחדש יותר שיצא בחודש מאי. האם מומלץ לצרוב את הרום הנ"ל או להישאר עם הרום הנוכחי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by natan805,

האם הגלקסי 3 מזול מובייל באמת זהה לחלוטין למקור שעולה כמעט כפול? http://www.zol-mobile.com/1.html

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  3. לאחרונה התעניינתי בטלפון מסויים וראיתי שהמחיר שלו זול יותר ב300 שקל בחנויות ב zap מאשר באורנג'. השאלה שלי היא אם יש עם רכישה כזאת בעיה כלשהי מבחינת אחריות או דברים אחרים. והאם מישהו מכם התנסה ברכישה בחנות כזאת ויכול להגיד אם זה בסדר או להמליץ לי על חנות מסויימת מאחר ויש מספר חנויות שהמחיר בהן כמעט זהה. תודה רבה לכם ;D.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש לי שאלה דחופה. לא הייתי בטוח אם יש טעם לחזור לפוסט שבו דנו בשעתו על הנושא. http://hwzone.co.il/community/threads/559885-מייקרוסופט-סרפייס-פרו-3-בארץ#.VSrBG-kcTIo הסיפור שלי הוא כזה. הבאנו בשעתו את הסרפייס לארץ לאחר נסיעה לארהב, העברנו אותו ללא מיסים. הסרפייס נפל לבני ונסדק לו המסך. בהתכתבות עם מייקרוסופט הם מציעים בתשלום של 300+ יורו להחליף אותו באחד שעובד. הם לא מוכנים לקבל במשלוח אלא מהארצות בהן הוא משווק. אני נוסע בעוד יומיים לגרמניה וכבר הסדרתי את עניין ההחלפה והתשלום עבורה. הפעם בכוונתי לעבור בחזרה לארץ באדום ולהצהיר על המכשיר. השאלה שלי כאן עלתה בעקבות חבר שסיפר לי שיש מכשירים , למשל זה קיים בסמארטפונים מסוימים, שלא מתירים להביא אותם לארץ למשל מהסיבה שהם משדרים …

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. עשיתי פורמט ל sansa m240 שלי, עכשיו הוא לא מזהה אותו טוב יכול להיות שהדרייברים ל USB היו בתוכו או משהו כזה, גם התקנתי קודקים חדשים של WMA10 הבנתי שזה עושה את הבעיה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. לבעלי אייפון ... האם מחיקת חשבון ICLOUD מוחקת גם את הDATA שהיה שם ? או שעדיין כל המידע שם נשמר למקרה שמשתמש יחזור עתידית ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. המטען המקורי של הגלקסי S4 התקלקל. חיפשתי אלטרנטיבות ושמתי לב שכמעט כולם ובמיוחד המומלצים, מוגדים כ-2.1A. אני לא מבין באלקטרוניקה יותר מדי, אבל לעניות דעתי 2.1A למכשיר שמגיע עם מטען של 2.0A, עלול להיות מסוכן. מישהו יכול להסביר לי האם החשש מוצדק? ואם לא, אז למה? חוץ מזה, כדי לוודא שהמטען מתאים למתח בשקעים בארץ מה עלי לבדוק? תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. תודה

9. שלום. לאחר חיפושים באורנג' ובסלקום גיליתי שהם אינם מוכרים יותר מטענים (או את המכשיר) סמסונג 990 ולכן חשבתי לקנות מטען של המכשיר Z500 . השאלה אם הם דומים בחיבורים שלהם למכשיר ויהיה ניתן לחבר את המטען של ה-Z500 לסמסונג 990? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  10. צריך להיות מוכרז לפני 17 במרץ, ויתכן מלאי כבר במאי (לפני Iphone) http://www.dailytech.com/Gearing+Up+for+Microsofts+Zune+Phone/article6046.htm מייקרוסופט ממש רודפת אחרי אפל ;D

11. מספר מינימלי של מכשירים חכמים יקבלו את העדכון האחרון של מערכת ההפעלה, במה שנראה כמו עוד מסמר בארון הקבורה של המיזם המתקשה לכתבה

12. לכתבה: http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/378/175.html?hp=16&cat=1924&loc=11 אולי סוף סוף טבלט לא רק למטרת בידור ?.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני בשלבי התלבטות אחרונים בנוגע לרכישת לפטופ חדש (המועמד המוביל: vostro 5470, i5 של Dell), ופתאום צדה עיני דגם מעניין של Asus. הבעייה היא שהבנתי ששירות הלקוחות שלהם הוא ממש זוועתי. כששאלתי מוכר באחת מחנויות האלקטרוניקה לגבי זה, הוא אמר לי שזה באמת היה נכון, אבל לפני כמה חודשים הם עשו מהפך אמיתי בשירות הלקוחות. האם יש מישהו שיכול להעיד על נסיון בעבודה מול שירות לקוחות של אסוס בחודשים האחרונים? איך היה? האם מישהו יכול להעיד על שיפור? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני מתכון לקנות משם את הגלקסי S אחד,עשו לי מחיר טוב. חנות טובה? שירות טוב? אחריות? אשמח למידע למי שיודע,תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש מישהו שמשתמש בו?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  16. האם מישהו מכיר היטב את נושא האלקטרוניקה הסלולארית (טלפונים)? תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  17. שלום אני מחפש מסך קטן וקומפקטי, שיכול להתאים ל-Raspberry Pi. האידאל זה מסך שאפשר לשים אח"כ במגירה כשלא משתמשים בו, כדי שלא יתפוס מקום על השולחן, ויעלה אבק. גם טאבלט יכול להתאים, אם יש לו כניסת וידאו כלשהי. (האם יש דבר כזה? טאבלט עם כניסת וידאו, כך שהוא יכול לשמש כמסך?) תודה card

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. שלום, יש לי אייפוד טאץ' דור 2 ואני מחפש ולא מוצא סט רמקולים עם Dock מלא, כולל סנכרון. יש הרבה רמקולים עם תושבת לאייפוד ועם הטענה, אבל כמה שחיפשתי לא הצלחתי למצוא כאלה שניתן גם לחבר למחשב ולסנכרן דרכם את המכשיר. האם מישהו מכיר מוצר כזה? חשוב שהוא יהיה תואם לדור האחרון של נגני אפל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  19. ראיתי את זאת בEBAY. נראית לי די מפוקפקת. למישהו יצא להתנסות עם אחת שעובדת טוב עם סאונד חזק ומיקרופון טוב? תודה!

20. לא יודע אם הפורום המתאים אבל הכי מתאים שמצאתי... בכל אופן אני חשבתי לקנות אחד מאלה: http://www.sollan.co.il/ProdBySCategory.asp?cat=13 האם מישהו בדק את העניין? עד כמה זה גומר את המצבר של האוטו ולכמה יספיק בכלל מתאם של 300 וואט...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מעוניין להתקין את אנדרואיד 2.3 על ה-N1 שלי, כרגע אני עובד עם גירסא 2.2, מצאתי כמה אתרים שמסבירים איך לעשות זאת כולל לינק לעדכון של 2.3 אבל בתגובות הדעות היו חלוקות לגבי הצלחת השדרוג כי זו עדיין לא גירסא רשמית והעדכון מתבצע דרך ה-SDK של אנדרואיד. האם מישהו ממכם ניסה והצליח לעשות זאת? אם כן אשמח לקבל לינק למקום אשר הוכח כי זה עובד. תודה.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  22. היי, יצאה גרסה חדשה של WM6.1 ל-HTC Cruise. מלבד העובדה שאני לא מצליח להתקין אותה (מקבל הודעה: "Sorry, this software download is not suitable for your device.") אני גם חושש להתקין שלא יעשה לי בעיות עם העברית של PDAC או דברים אחרים שאי אפשר לחזות. אז השאלה מופיעה בכותרת. האם מישהו ניסה להתקין והאם הוא יכול לדווח על תוצאות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  23. האם מישהו קנה כאן מחנות פרטית? מאיזו אם כן? והאם נתקלתם בבעיות כלשהן?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  24. ויכול לאמר לי אם ניתן כביכול "להרחיב" את זיכרון המכשיר ע"י הכנסת כרטיס זיכרון עם המתאם ???? כלומר האם האייפד יכול לקרוא מהכרטיס ישירות ולנגן סרטים וכו'.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by taltarablus,

תמונות מודלפות חדשות מציגות לנו כביכול את מכשיר ה-One החדש של HTC, בשם קוד \"M9\", שצפוי להיחשף רשמית בכנס ה-MWC השנתי שבברצלונה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-m9-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.