גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,794 דיונים בפורום זה
-
קרוב לשנתיים אחרי שה-Poco F1 החל את דרכו המצליחה אנחנו מקבלים יורש רשמי ומתקדם יותר - הכירו את ה-Poco F2 Pro לכתבה
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי חבר'ה, רציתי לשאול מה דעתכם על הסלולרי הבא: Nokia 3120 Classic אם אתם חושבים למה אני הולך על הפלא הנ''ל, אז בדיוק בגלל תכונותיו הפשוטות למדי, מכיוון שאני מחפש סלולרי לצבא, ונראה לי הנוקיה הזה יתאים. מה דעתכם על הפלאפון? כמו כן, אם למישהו יש ניסיון איתו, שישתף (:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום המלצה לטאבלט 10.1. לגלישה / סרטים / יוטיוב. מה זה תומך דור 4 .( האם ניתן לשים את הסים למכשיר ) https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=17445 תומך דור 4 16 gb זיכרון תודהhttps://m.ivory.co.il/catalog.php?id=17443 איך המעבדים האלה.. A53 cortex. לעומת http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=1484&siteurl=http%3a%2f%2ffre.co.il%2fitems%2f823226&modelid=910129&prodId=1612648&platform=2 http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=931920
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היתי מנוי בגולן טלקום עוד מהחבילה של ה99 שח ללא הגבלה מהימים הראשונים של ההשקה. היתי מבסוט והכל עבד כמו שצריך. לפני כחודשיים עברתי ל012 מובייל ב44 שקלים. הניוד התבצע ב3.1, אך מכיוון שמערכת החיובים של גולן גובה חודש מראשכל 25 לחודש, חוייבתי תשלום מלא על שימושים של 8 ימים. מסתבר שאין דבר כזה חיוב יחסי. בנוסף, גולן המשיכו לחייב אותי גם בחודש שלאחר מכן ב99 שח, אחרי שכבר מזמן שחכתי מהם! רק לאחר פניה החיוב הופסק וכעת הם עובדים על זיכוי, אך נותרתי עם טעם מר בפה של מערכת שרירותית ואטומטית. אז ללקוחות גולן שרוצים לעבור חברה, מומלץ לבצע זאת בתאריכים הבאים בלבד: 23 לחודש. חלם.
-
- 5 תגובות
- 6k צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף מבין שניהם ? יותר למוזיקה , מבחינת טווח מחירים שניהם דומים לנוקיה X2 יש פלאש למצלמה ויש דור 2 אל מול J108 שבלי פלאש אבל דור 3 , השאלה אם יש צורך בדור 3 במכשיר הזה ? הרי לאינטרנט הוא לא טוב ושיחות וידאו אי אפשר לבצע איתו. השאלה מבחינה פרקטית, איזה מכשיר פחות נתקע , יותר זורם , עם נגן מדיה יותר טוב לשניהם יש חיבור 3.5 PL, שניהם עם כרטיס זיכרון מיקרו SD בסופו של דבר מה עדיף מבין שניהם? מישהו יודע על באגים יותר או באגים פחות מבין שניהם ? ואיפה אפשר לקבל יותר הנאת שימוש? בשניהם יש חווית סוללה די ארוכה, לפחות בGSM כל אופן אודה לכם לתשובה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני בעל מכשיר SE T630 שדי מעצבן אותי לאחרונה (בעיות טכניות ובעיות בג'ויסטיק) והתאהבתי בK800I שאחותי קנתה במבצע 50% באורנג'. אני כמעט סגור על הרכישה הזו, אך רציתי לדעת האם ישנם פלאפונים חדשים אשר עתידים לצאת בזמן הקרוב (חודשיים-שלושה) שיהוו שיפור משמעותי מפלאפון כמו K800I. אני מודע לכל הנוקיות המשוכללות ביותר האלה, אך אינני זקוק לדברים הללו (מה גם שהמחירים מופרזים). ראיתי פה דיון על מכשירים חדשים מבית SE, חוץ מהמראה החדש שלא ממש לטעמי כנראה שאינני מספיק מומחה בשביל להבחין בשיפורים הטכניים (אם שופרו בכלל) אז אודה לכם אם תפרטו את השינויים במכשירים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המכשיר מופיע לי התמונה הכחולה של Cowon ולאחר כמה שניות מופיע לי תמונה של Cowon A2 עם איקס אדום בתוך עיגול ניסיתי להתקין קושחה חדשה אבל זה גם לא מתקין... ישר עובר לאותו המסך עם האיקס האדום ניסיתי לפרמט את הנגן ל- FAT32 והווינדוס לא מאפשר את זה, רק NTFS זה מאפשר. מה אני יכול לעשות? יש דרך אחרת לפרמט בכוח את המכשיר דרך תוכנה כלשהי? *אני מצליח להטעין אותו והוא מתחבר למחשב (ראיתי כמה מקרים שגם זה לא עבד לאנשים) תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברו לא מעט שנים מאז מפתחת השבבים מטאיוואן התיימרה להתמודד על כתר הביצועים של עולם האנדרואיד כולו, אך כעת נראה כי הבשילו התנאים לקאמבק מסקרןלכתבה
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אחרי כל המכשירי נוקיה שעברו אצלי בא לי קצת לגוון ולקחת סוני אריקסון .. ראיתי כמה מכשירים שנראים מעניינים ורציתי לשמוע מכם מה כדאי לי לקחת. g900 ,c902 או c702 ? (או שיש לכם משו אחר טוב יותר להציע) חשוב לי פלאפון אמין, נוח לשימוש , מצלמה טובה ואיכות סאונד טובה. (לא משנה תקציב) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, יש לי הזדמנות לקנות HTC M9 (או כל פלאפון אחר, פשוט הדגם הזה נשמע הכי אטרקטיבי כרגע) בסין. האם כדאי? ז"א המחיר זול, כן, אבל האם האיכות והגימור שם הם זהים למה שמוכרים בחנויות רגילות ברחבי העולם? זה חשוב לי כי הרגל מגונה שלי הוא להיתקע עם אותו פלאפון עד שהוא שובק חיים (S2 בדיוק גוסס לו בזמן כתיבת הפוסט) כמו כן איך זה הולך מבחינת תדרים ומערכת הפעלה? האם זה משהו שצריך להדאיג? אני בעצמי טס לאנגליה בסוף החודש אבל המחירים שם לא הכי זולים, אבל במקרה הגרוע אקנה כבר שם את הM8, במידה ותמליצו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שהבאתי לחבר את הMP4 הקודם שלי AUM DIGITAL X-940 אני מעוניין בחדש אני בחיפוש אחר נגן MP4 עם 2GB זיכרון מינימום מסך 2.8 ואיכות סאונד סבירה שתהיה שווה או טובה יותר מאשר ה aum digital x-940 2gb (אחלה נגן) אני מוותר על המיזו רק בגלל גודל המסך היה לי נגן עם גודל מסך כזה ופשוט מחפש יותר גדול אני רואה הרבה סרטים ושומע מוזיקה בעיקרון עיקר זה לשמוע מוזיקה אך אני מטייל הרבה ונוסע ואני אוהב לראות סרטים בMP4 ככה כמו שאמרתי האיכות של המסך והגודל חשוב אבל כמובן שגם הסאונד חשבתי על הנגן הזה ...אם האיכות קול שלו דומה או טובה יותר מה "aum digital x-940 2gb") אז הוא מעולה והשימוש בו מעולה ואחלה דאוין על הח'ברה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=MA654 שהשם האמיתי שלו הוא Ergo…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אתמול רכשתי את הדגם הנ"ל ורציתי להוסיף אליו את תחנת העגינה. מצאתי שני אתרים, האחד כתוב בו שהוא מתאים ל-TF300T והשני לא כתוב בו שהוא מתאים ל-TF300T, אבל המחיר בו יותר אטרקטיבי. 1 - מחיר מוזל: http://www.fre.co.il/pl_product~999999912698~39~91.htm 2 - מתאים לדגם שלי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8579 רציתי לשאול אם תחנת העגינה באתר עם המחיר המוזל תתאים בכל זאת לדגם ה-TF300T ולא רק TF300. תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גוגל עורכת את כנס העיתונאים בו היא מציגה את הסמארטפונים החדשים שלה - Nexus לא עוד: תתרגלו לשם Pixel, משפחת מכשירים חדשה בעלת חומרה מתקדמת ומערכת הפעלה 'נקיה' לכתבה
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מגיע ה Nokia N70 לארץ לספקיות??? ומה לדעתכם יותר טוב 6280 או N73 ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחדשתי לי ב-N97 חדש דרך העבודה של אבא שלי. קיבלתי אותו, הטענתי והכנסתי את ה-SIM כראוי. הפלאפון עובד מצויין, אבל לא רואים את אנשי הקשר שלי מהפלאפון הישן, על הפלאפון הזה. הנחתי שמדובר בבעיה של הגדרות, אך לא מצאתי את ההגדרה העונה על הבעיה. לאחר מכן קרה לי דבר די מוזר, שמישהו התקשר אליי מהזיכרון הישן וזה כן הראה לי אותו שמור בזיכרון, אבל באנשי קשר הוא לא מופיע. הגדרות לאנשי קשר בכללי לא מצאתי בכלל. אשמח לכל עזרה שהיא...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבילת ה-Humble Mobile Bundle העדכנית תאפשר לכם לקבל יותר משמונה משחקים נוסטלגיים שכנראה פגשתם בילדותכם באולמות הארקייד, על גבי מכשיר האנדרואיד האישי שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/מיטב-משחקי-הארקייד-זמינים-למכשיר-האנד/
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה יותר? לגבי המחיר השגתי מחיר טוב לשניהם(2.5K) רק מתלבט ביניהם
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש המלצה לפלאפוןהדרישות החשובות: מצלמה מעולה, איכות בניה מעולה (שיאומי נוט 3 נשבר אחרי שנה בדיוק, וואן פלאס וואן חי כבר כמעט 4 שנים כמו חדש), זול יחסית (עד 1300 ש"ח בארץ \ 300-350 יורו ב Amazon.de) וחיי סוללה טובה כמה שאפשריש חיה כזו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של גג 400 ש"ח לנגן חדש. הגעתי להתלבטות בין שני נגנים, שהמליצו לי עליהם: 1. meizu m6 8gb 2. iaudio i7 4gb שניהם עולים בערך 380 ש"ח. בגדול, אני צריך נגן שיעסיק אותי בנסיעות שאני אעשה (עומד להתגייס), כלומר שהוא צריך יחסית זמן סוללה ארוך (לא פחות מ-10 שעות בשום אופן), צריך להיות עמיד יחסית, ובסופו של דבר, גם לא משעמם במיוחד. חשבתי שהאופציה לראות סרטים והמשחקים של ה-M6 יעזרו, אבל מצד שני הוא מעט פחות איכותי, יותר רגיש והזמן סוללה שלו יותר קצר (למרות ש-60 שעות זה קצת מוגזם). לעומת זאת, ה-I7 הוא פשוט נגן איכותי, בלי כמעט אקסטרות ולכן גם אני לא משקיע עוד קצת ל-8GB (סה"כ המוזיקה שלי מסתכמת ב-2GB וקצת). בקיצור, אני אשמח אם תעזרו לי לבחור, אני ממש לא יודע מה ע…
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה ליקנות MP3 כדי שיהיה לי עם מה להעביר את הזמן שאני עושה אימוני ריצה. סך הכול כול מה שאני רוצה זה שזה יהיה משהו עם אוזניות שלא ייפלו לי בזמן שאני רץ ואם אפשר שהחוט שלהם יהיה מספיק ארוך כדי שאני יוכל לשים את הנגן בכיס. האיכות של הסאונד לא כול כך חשובה וגם הזיכרון שלו לא צריך להיות גדול . העלות שאני יכול להרשות לעצמי עד 150 שח. אם אפשר להגיד לי איפה אני קונה את זה כי אין לי מושג איפה קונים את הדברים האלה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אתמול בלילה ניסיתי להשתמש בתוכנה PLAN B התקנתי אותה בערך בחצות ועכשיו אני רואה שב 2:40 בלילה שלח לי לאימייל את המיקום של הנייד מספר פעמים זה באמת המקום שהייתי בו אבל זה רחוב פתוח יכול להיות שהנייד מתגלגל ברחוב? אין לי 3G רק WIFI ניסיתי לאתר אותו שוב בנתיים לא שלח מיקום נוסף אף אחד לא עונה בחיוג למספר לא נראה לי זה בידיים של גנב האם סלקום יכולים לעזור ולהגיד לי בול איפה הנייד אולי להפעיל משהו מרחוק אצלהם או להפעיל 3G מרחוק אם זה בכלל אפשרי אולי יש איזו תוכנה שמצלמת תמונה מהנייד ושולחת אותו למייל כמו שעשה למיקום לפחות זה אולי יתן לי איזה רמז האם הנייד בתוך מבנה או תחת כיפת השמיים או משהו
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קמפיין Indiegogo לכיסוי שיחזיר את שקע האוזניות האנלוגי אשר נעלם באייפונים החדשים צובר תאוצה ברשת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
החברה האמריקאית מחייה את דגם ה-Blade Pro שלה, שיתחרה עם האליטה העליונה של עולם מחשבי המשחקים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש סמארפון עד 1000 ש"ח. הדרישות שלי לסמארפון הם: 1.סוללה מספיקה להרבה זמן. 2.יכולת להריץ משחקים כבדים. 3.בא אים אפלקציות בסיסיות. 4.wi-fi. 5.מסך מעל 3.7 אינטש אני הסתכלי בעיקר על aiki 5 . וגם אני אומר המקסיומם התפשרות זה מאה שקל ולא הכפת לי אים זה סיני או אמריקי העיקר שטוב.
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להסביר לי מה ההבדל בין סים טורבו לבין סים פרי?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-