גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
http://dx.com/p/minix-neo-x7-quad-core-android-4-2-2-google-tv-player-mini-pc-w-2g-ram-16gb-rom-bluetooth-us-plug-234646 אני רוצה לשים לזה רום אחר לא אהבתי את הרום שלהם מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת אם קיים מתאם מהכניסה שיש על האייפון ל micro usb. יש לי ihome ואני רוצה לדעת אם אפשר איכשהו לשים בו מכשיר אנדרואיד.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טאבלט ללימודים (בעיקר לקריאת מסמכים וצפייה בשיעורים) 10 אינץ'. התקציב הוא גג 400$. עכשיו איזה מערכת הפעלה תתאים לי יותר? האם יש אפליקציות לטאבלט ווינדואס? מה עדיף בכללי, אנדואירד או וינדואס? מה המשקל המומלץ? 850 גרם נחשב יותר מדי? יש המלצות לטאבלט של ווינדאוס? אם יש טאבלט אלקטרומגנטי ועם דיגיטייזר יהיה מאוד מומלץ.
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
http://www.bestbuy.ca/en-CA/category/tablets-ipads/30297.aspx?path=f640326588139710907e5373b2b31ee7en01 או http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/asus-google-nexus-7-fhd-by-asus-16gb-7-android-4-3-tablet-with-qualcomm-snapdragon-s4-pro-black-nexus7-asus-2b16/10261231.aspx?path=f8fc323822ecaf38d24682fe463700dfen02 תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
סביר להניח שזה שימושי לחלק קטן מהמשתמשים (בלי wifi) ותשלום לפי גלישה, מצריך root מאפשר גלישה דרך usb מהמחשב (המחשב מעביר למכשיר) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1371345
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אם נשים שניה את הנקסוס בצד , לנב בעצם סמסונג כולכך מובילה במכירת אנדרואידים? למה הסוני החדש או הLG החדש לא עדיפים על S4 ושוברים אותו ?
-
- 43 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה וסליחה על הבורות. קניתי טייפ מנהלים עם הטענה מהמחשב ולצורך כך צריך להפעיל אותו על סוללות אלקליין (AAA שכמובן לא קיבלתי). השאלה שלי היא איפה קונים? איך יודעים שהן אלקליין? ואיזו חברה מומלצת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, המכשיר שלי כבר הזדקן, ומכיוון שלא בצעתי עליו שום עדכון מכל סוג מאז הקנייה אני אשמח לרענן אותו ולהרגיש כאילו יש לי מכשיר חדש. מחפש רום יציב (מאוד) ומהיר. העיצוב והסגנון פחות חשובים לי. כן חשוב: שיהיה נקי מכל מיני אפליקציות סמסונג לא שימושיות ושאר אפליקציות שלא משתמשים בהם ועברית בכתיבה (השפה של התפריטים יכולה להשאר אנגלית) אני מעלה תמונה של מצב הפלאפון הנוכחי שלי ואני אשמח לדעת מהם השלבים העיקריים שאני צריך לעשות מבחינת החלפת רוט/קרנל והדברים האלו, אשמח אם תפנו אותי למדריכים מתאימים. המון תודה לעוזרים. איתי
-
- 12 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לטאבלט לילד מיוחד (קשיי התפתחות) השימוש במכשיר יהיה באופן שהוא מצלם דף במצלמה וכך יכול להגדיל אותו בקלות ולקרוא. מבקש את עזרתכם א. האם הרעיון הגיוני. ב. אם כן איזה מכשיר מומלץ, חשוב שיתמוך עברית באופן מלא. ג. תקציב פתוח ככל שידרש אבל מעונינים לשלם את המינימום הנדרש כדי לעשות את הפעולה המתוארת. (צילום והגדלה) מקווה שאני מספיק ברור, אם יש שאלות אשמח לענות. זקוק מאוד לעזרתכם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
במחשבים אני מבין פחות או יותר, בסלולר הרבה פחות. יש לי כרגע גאלקסי S1 שמראה סימני גסיסה. אני לא מעוניין להוציא כרגע יותר מדי כסף, והייתי גם מעדיף לקנות בארץ ולא להזמין מחו"ל. דרישות\העדפות: - מסך גדול ככל האפשר - אין דרישה למשחקים, אבל שיוכל להתמודד עם 8 טאבים במקביל בדפדפן - אנדרואיד - שקע אזניות תקני - סוללה נשלפת (יש בכלל מכשיר שאינו אייפון שהסוללה שלו לא נשלפת?) - זכרון אכסון גדול או אפשרות הרחבה ע"י כרטיס מסוג נפוץ ויחסית זול (התרגלתי ל16GB במכשיר הקיים) - אפשרות tathering, עדיפות לאפשרות שכזו גם בחיבור USB חוטי ולא רק אלחוטי - טעינה דרך USB - מצלמה (אחורית) מתקבלת על הדעת - זמן סוללה - מן הסתם כמה שיותר, אבל כל מכשיר שמצליח להחזיק יותר משעתיים-שלוש תוך גלישה שלולרית…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן לאחי- Lenovo IdeaTab A1000 אחרי יום אני השתמשתי טיפה בטאבלט והוא פתאום נכבה לי באמצע שהוא היה מחובר למטען אם בטרייה חצי מלאה ומאז הוא לא נדלק לי ]= דברים שניסיתי: -ניסיתי לחפש פתרון באתר של Lenovo אבל אין שם תשובה ובגלל שקניתי אותו בחו"ל אין לי למי לפנות -ניסיתי להדליק אותו אחרי הטענה של חצי יום הוא רק רטט לשנייה ולא קרה כלום -ניסיתי להדליק בזמן שאני לוחץ על הורדת ווליום והטאבלט רטט כמה פעמים ושוב שום דבר לא קרה עם הווליום למעלה הוא עשה רטט אחד , ומתי שלחצתי על שתי לחצני הווליום והדלקה הוא רטט לכמה דקות בלי להפסיק ועדיין לא קרה כלום ~ בבקשה אם משהו מקיר את הבעיה או יכול להפנות אותי למישהו שיכול לעזור לי זה ממש יציל אותי C=
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי, לפני כמעט שנה החלפתי את ה E72 שלי ל N8 משומש-אך-חדש שקניתי במחיר מופקע (850 שקלים נראה לי). המוכר היה עובד לשעבר בפלאפון, למיטב הבנתי, ואני דיי בטוח שהוא סוג של גנב את המכשיר משם. הבנתי את זה כחודשיים אחרי שקניתי אותו בעקבות ביקור ביורוקום, אבל זה לא ממש קשור. היה ברור לי שהמכשיר הוא לא בדיוק החדיש ביותר, אך כן ציפיתי ליותר. התאכזתי מהאמינות הירודה של המכשיר: המון ריסטים, מתחמם בשיחה, המון ניתוקים עם גולן (אולי בגלל גולן, אולי בגלל המכשיר). כמו כן, הרמקול לא טוב כמו שחשבתי, המסך מאוד קטן בגלל היחס הרחב ואין שום קליינט נורמלי לפייסבוק. מה שכן ממש טוב במכשיר, זו כמובן המצלמה. אחלה מצלמה, תענוג להסתובב עם דבר כזה בכיס. מדי פעם אני "משחק" עם הרעיון להחליף את המכשיר. רק …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המכשיר הקודם שלי שבק חיים ואני מעוניין במכשיר חדש שימושים: שיחות ורדיו מצלמה סבירה+ יהיה נחמד WAZE אינטרנט במהירות סבירה וגם כאופציה של נקודת גישה אני לא שולל ייבוא מחו"ל וכן סינים טובים, הכל תלוי בהמלצות וכמובן ככל שזול יותר טוב יותר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו , ברגע שאני מחפש מחירים עבור הגלקסי 4 באתר "זאפ" , אני יכול לסמוך על האמינות של המוצר שאני קונה בחנויות האלה? כלומר,ראיתי שהמחיר הכי זול שם ל galaxy s4 i9505 , באיזור ה 2700 ש"ח (שזה נראה לי מחיר דיי אטרקטיבי ומפתה), יכול לקרות מצב שחנויות כאלה מוכרים בעצם גרסא מסורסת ? או טלפון מזוייף? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי סמארטפון ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המכשירים האלו:nexus 4,galaxy s3. אם אני לא טועה המחירים של הNEXUS 4 הולכים לרדת בזמן הקרוב ואני שוקל לבחור בו מבין השניים, אך יש לו מספר דברים שלא הבנתי/לא אהבתי: *יש מורכבות יחסית בהחלפת סוללה(זה לא לפתוח מאחורה להוציא את הסוללה להכניס אחרת לסגור את המכסה וזהו) *איפה שמים את הסים? בנוסף לכך יש לי מספר דברים שאני לא יודע מי מוביל על מי: *לאיזה מכשיר איכות הצבעים ואיכות הצילום טובה יותר? *אצל מי אורך חיי הסוללה טוב יותר?ובכמה אחד מהם מפסיד לשני? *איזה מכשיר גולש מהר יותר,התנועה בדפדפן טובה יותר וחלקה יותר? אם יש מכשירים נוספים בטווח המחירים של שני המכשירים האלה,אשמח להמלצות. תודה רבה על המענה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את ה - freelander ph20 http://dx.com/p/freelander-ph20-7-capacitive-screen-android-4-0-tablet-pc-w-tf-wi-fi-camera-g-sensor-black-166593 ממש זול, ויש עליו רק ביקורות טובות באתר, כמובן יחסית למחיר שלו... מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט חדש , אהיה בארה"ב עוד שבוע. הבנתי שעוד מעט יוצאים טאבלטים עם מעבדי אינטל חדשים, האם למישהו יש מושג מתי זה קורה? אני מחפש טאבלט של 500-600$ והשאלה האם כדאי לחכות או לנצל את ההזדמנות שאני בארה"ב? חשבתי בהתחלה על כיוון של SONY TABLET Z , אבל המעבדים החדשים מסקרנים אותי מאוד. הדרישות שלי הם חיי סוללה ארוכים: משחקים מתקדמים סרטים וגלישה באינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי טאבלט חדש ואיני בקיאה בו כל כך,רציתי לדעת איך ניתן לעשות שמס' משתמשים יעשו שימוש?האם כל אחד צריך חשבון לעצמו?ואם כן,איך אני עושה זאת?ובנוסף האם לכל חד אז יהיה לוח עבודה משלו?(האיקונים שהוא רוצה?)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את הטבלט NEXUS 7 החדש ושמעתי שאפשר לייבא אותו ביבוא אישי וקראתי על האתר BUY2USA נכנסתי לשם וראיתי ששם הוא זול מאוד: http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=10041 אבל כמו כל אחד נורמלי שרואה מחיר כזה התחלתי לחשוד.. מה אתם חושבים על זה? זה אתר בטוח? האם המחיר הזה כולל מכס וכל מס אפשרי? האם כדאי לי ללכת על זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כולנו יודעים שבגלל ש HTC לא ממש נתמך ונפוץ בארץ יש לנו קצת בעיות. וגם אם אנחנו מצליחים להתקמבן עם Touch Group במקרה על האחריות, זה עדיין כולל 3 שבועות של הטסת הפלאפון לחו"ל לצורך תיקון. ראיתי שיש אפשרות לבצע ביטוח לכל הסמארטפונים (ביניהם גם HTC) ב 150 שקל בשנה! (כמובן בנוסף לתשלום חד פעמי פר תיקוף וסוג התיקון). למידע נוסף: http://www.eline.co.il/items/163292-%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%9C%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-iKopell-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אם פרסמתי במקום הלא נכון אני מצטערת, זה פשוט נראה לי הכי מתאים אז ככה, יש לי את הסטרימר של גוגל, חיברתי אותו לטלוויזיה, אני מצליחה להזרים יוטיוב גם מהמחשב וגם מאייפד או אייפון, אבל אני לא מצליחה להזרים את הנטפליקס! הוא עובד לי במחשב, ובאייפון, ובאייפד, יש לי את השירות unblock us שמדמה את האייפי שלי לכזה של ארצות הברית, אבל ברגע שאני מנסה להזרים איזה סרט דרך הסטרימר, הוא נתקע... למישהו יש עצה בשבילי? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
באתר הזה יש שלושה סרטונים שמראים איך הEXYNOS 5420 החדש שנמצא בNOTE 3 מנצל את כל הליבות לרשותו בו זמנית http://www.engadget.com/2013/09/11/exynos-5-octa-demos-8-cores-working-at-once-gpu-assist-and-ener/ 1)בסרט הראשון- רואים איך הפלא מנצל את הליבות החזקות A15 כדי לפתוח את התוכנה במהירות,ואז ממשיך להשתמש בA7 החלשות כדי להמשיך לתפעל את התוכנה,ומדי פעם מפעיל בשילוב של A7+A15 כשיש סצינות כבדות לעיבוד 2)בסרט השני- מראה איך אפשר להריץ משחק שלם כמעט אך ורק על ליבות הA7 מכיוון שהם דיי חזקות ושוות לעוצמת הA9,ורק בסיום שלבים כשהמשחק עושה שמירות הוא מפעיל למספר רגעים את ליבת הA15 בנוסף כדי לבצע את השמירה 3)בסרט השלישי- שזה הסרט שמראה איך הA7+A15 רצים בו זמנית בתפעול תוכנה עם המון תמו…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למה אומרים שהוא לא טוב? אני מדבר על המעבד של סמסונג - EXYNOS 5 OCTA אני משתמש במכשיר והוא נורא מהיר וטוב.. למה אומרים ככה? האמת שאני חושב שדווקא יש.. כשאני פותח אנשי קשר בטלפון לוקח לזה 3 שניות להפתח וכך גם המצלמה.. למה זה? זה לא הגיוני שמכשיר כזה חזק שמריץ משחקים ממש טוב יתקע בדברים כאלה פשוטים.. גם בפייסבוק כשאני מגלגל את עמוד החדשות למטה יש לאגים כאלה קטנים.. למרות שבכללי הוא ממש מהיר וטוב.. למה? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש סמארטפון מתנה לאימא שלי. היא לא מסתדרת כל כך עם טכנולוגיה אז רצוי שיהיה ידידותי למשתמש. הדרישות היחידות הן משקל נמוך וקרינה סלולארית נמוכה. כל השאר פחות חשוב התקציב הוא עד 500 ש"ח. כרגע חשבתי על המוטורולה דיפיי מיני http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835023 מה דעתכם?
-
- 27 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , זה שכפול מפוסט שפרסמתי בפורום התייעצות לפני קניה , פשוט יכול להיות שפה זה המקום המתאים לפוסט כזה. תודה אני מחפש רמקול כפי שציינתי בנושא. חייב להיות מ amazon.com כרגע הכיוון היחיד שלי הוא http://www.amazon.com/Philips-SoundS...s+SoundShooter אשמח לקבל המלצות נוספות ואחרות. שוב מציין שהתקציב הוא עד 50$. תודה רבה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-