עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. סמסונג משיקה רשמית, סוף סוף, את הפאבלט החדש והעוצמתי שלה. כל הפרטים מכנס Galaxy Unpacked בניו-יורק לכתבה

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  2. יש לכם מכשיר Pixel או נקסוס עדכני? כעת תוכלו לבחון את הגירסה הגדולה הבאה של מערכת ההפעלה מבית גוגל לפני כולם לכתבה

3. Started by kuBBia,

שלום, יש לי הזדמנות לקנות סמארטפון בסינגפור (כנראה גלקסי 4 או 3) ורציתי להיות בטוח לפני הקניה יש הבדל בין המכשירים שנמכרים בארץ לעומת מה שנמכר שם (מבחינת תאימות לרשת)? האם יש סיבה שמכשיר משם לא יעבוד בארץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, מחפש המלצות לטאבלט לסבתא, שיהיה הכי פשוט שאפשר. המטרה שלו היא בעיקר צפייה בתמונות, כך שהביצועים לא חשובים. חשוב שיהיה מסך גדול (רצוי 10") ויחסית איכותי וסוללה שלא תיגמר מהר. תקציב עד 800 ש"ח (אם אפשר פחות - יותר טוב). שאלה נוספת, האם ניתן במערכות מבוססות אנדרואיד להפוך את הממשק להיות בשפה שאינה אנגלית? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Sargon,

אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינצ שייתמוך בגירסה הכי חדשה של אנדרויד(בלי להתקין רומים או רוט). אני רוצה את הטאבלט בשביל לפתח משחקים עליו ולכן אני רוצה את מערכת ההפעלה החדשה ביותר. יש לי פלאפון אנדרויד(NOTE 1) אבל הוא לא תומך מעבר לICS וכשהתקנתי עליו ROM של גירסה חדשה יותר נהיו לי תקלות עם המסך. השינמוך פתר את הבעיות עם המסל בNOTE 1 אבל אז יש לי פחות אפשרויות בתור מפתח. מצאתי את הטאבלט הזה: http://www.gomobile.co.il/asus-google-nexus-7-2013-16gb-wi-fi-only האם הוא תומך במערכת ההפעלה החדשה ביותר של אנדרויד? (מה גם שיוצא עכשיו ANDROID L או משהוא כזה?)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני חדש בפורום וברצוני להכריז בגאווה שני בעליו של ASUS Transformer Prime!! עדיןן הוא עוד לא אצלי. הזמנתי אותו בהזמנה מוקדמת מBestBuy ומכר יביא לי אותו בתחילת ינואר. הטאבלט הזהמסתמן כטאבלט הטוב ביותר עד כה, היחיד בעל מעבד Tegra 3, מרובע הליבות של NVidia. כנסו לאתר הHTML5 המגניב שלו ותתרשמו: http://eee.asus.com/en/eeepad/transformer-prime אני לא יכול לחכות כבר... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by ShahafH,

אהלן אנשים! ברשותי GALAXY S6 EDGE שמובנה בתוכו IR. האם יש אפליקציה שיכולה בעצם לשכפל שלט לשער חשמלי שמתשמש בIR? תודה מראש על העזרה.!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by arik.sol,

הטאבלט הוא מתנה לאבא שלי ולכן הוא צריך להיות לפחות 10" כדי שיהיה קל לעבוד איתו. דרישות נוספות: 1. מערכת אנדרואיד לפחות גרסה 4.0 2. עד 1000 ש"ח (גג גג 1100 ש"ח) 3. רצוי מחברה יחסית מוכרת (כי יש אינסוף מכשירים שמריצים אנדרואיד) 4. רצוי מאוד שיהיה לו מעבד טוב ומצלמה טובה (נראה לי שלפחות מעבד כפול ליבה) תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by BoriTTo,

ראיתי שכמה אנשים דיברו על מבצע של newegg ב192דולר אבל אני לא מוצא את זה, יש אותו שם רק ב210.... שזה עדיין 300 שקל פחות מכל מקום אחר בארץ... אז מישהו מכיר חנות שאני יכול למצוא שם את הנגן בפחות מ200דולר? כי ממש אין לי 1200+ שקל להוציא על נגן... או שממש כדאי לקנות בארץ בשביל אחריות? עריכה: כבר נקנה, תעזרו לי עם השאלות בבקשה ועוד 2 שאלות קטנות... 1. מישהו פעם ניסה לראות אנימה על הנגן הזה? האם הכתוביות ניתנות לקריאה ממרחק סביר? ממש לא בא לי להיות צמוד למכשיר בנסיעות. 2. אם אני אשתמש במכשיר כאשר אני רץ (נקנה לו איזה רצועה לקשור לזרוע או משהו) האם זה ידפוק את ההרד דיסק, או שזה לא יזיז לו?

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by MisterL,

היי, אני צריך המלצה לGPS טוב בין 500-800 כולל התוכנה עצמה. (ומקלט...אבל לא חובה, אני פשוט לא יודע איך עובד המכשיר ואם אפשר לקלוט גם דברים בלי לקנות מקלט בנפרד...אודה אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בראש.) והאם מומלץ לקחת GPS בטווח המחירים האלה. ראיתי בינתיים את הדגם הזה:Novogo Z800 GPS http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Novogo%20Z800%20GPS האם הוא טוב? אני לא כ"כ מבין בנושא האמת - לגבי כל עניין החומרה עצמה\טכני. אודה באם תוכלו לעזור בעניין ואפילו אולי לתת הסבר קטן (לא לגבי מהו GPS אלא בעניין הטכני ובחומרה עצמה..) תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מחפש אפליקציה לאנדרואיד שאני מכניס שכר לשעה ואז התוכנה מריצה אגורות כל שנייה כמו טיימר והסכום עולה ומצטבר ואני יכול להסתכל איך הכסף זורם אליי בכל זמן נתון שאני עובד בעבודתי המשעממת ובסוף היום לראות את הבוחטה שעשיתי מישהו מכיר משהו כזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jonathan_l,

קיבלתי נגן COWON D2 שעבד במשך 3 חודשים ואז פשוט הפסיק. הצלחתי להגיע איתו למצב שהוא נדלק ונתקע ככה, בטעינה. ניסיתי כבר לחבר למחשב (הוא לא מצליח להתקין את הדריבר), לכבות ולהדליק, עשיתי ריסטרטים, אפילו נתתי לו קצת מכות, אבל שום דבר לא ממש עוזר. אין לי אחריות עליו, אז על תציעו לי לנסות להחליף בחנות. אני בספק אם אטרח לקחת אותו לתיקון, מכיוון שכבר יש לי נגן טוב, וזה גם ככה לא ממש שלי. עזרה? הצעות? משהו? בבקשה... תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, ותודה לעוזרים אני מעוניין לקנות נגן mp3 (אפשרי שגם יציג תמונות וסרטונים אבל ממש אין לי שימוש בזה.. אני לא מתכוון לראות סרט במסך מתחת ל 42") 1. המאפיין הכי חשוב לי הוא איכות הסאונד. אני שומע בעיקר רוק עם CX300 2. סוללה עדיף שתהייה משולבת בנגן. 3. מעל 4 גיגה עד 80 או אין סוף.. 4. גודל. 5. ממשק נוח (עברית לא חשוב) 6.לגבי התקציב לא ממש קריטי אבל ברור שעדיף להתחיל מהמחיר הנמוך. *כרגע יש לי נגן של creative ואני דיי מרוצה ממנו רק הנפח קטן

14. Started by puvsc,

מה אומרים? מה יותר חזק? שווה? מצלמה איכותית? היה לי נסיון מר עם סמסונג בעבר - אבל זה היה ממש מזמן, מאז עברתי ל LG עם הבעיות שלנו ולאחרונה אני עם P30 PRO - שהוא הנייד הכי מוצלח עד כה שהיה לי... וכרגע צריך לשדרג... לפי המפרטים שניהם דומים...

15. הטלפונים הראשונים מחברה שרוצה לצמוח מעבר לגבולות סין מאתגרים את השוק עם מפרטי פרימיום במחירי תחרותיים ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-letv-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%97%d7%99/

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Aviko,

יש לי את הN73... כמה שאלות: - איך אני פותח אותו, מוציא את המגן מסך כדי שאוכל לנקות את הליכלוכים שנכנסו בפנים, בין המגן למסך עצמו..? - המכשיר איטי ונוטה להיתקע, האם ישנה דרך בה אוכל לעדכן את גרסאת המכשיר בבית?, אמרו לי שזה פותר הרבה בעיות כאלו. - האם כבר יצאה התוכנה של השלט רחוק לסימביאן 9.1? - האם מומלץ להתקין עלי את הME?, מה זה נותן והאם זה ימגר את התקיעות והאיטיות שלו? - האם ישנה איזושהי חנות באינטרנט שמוכרת את ההאוסינג השחור שלו.? (זה ששיך לME). תודה רבה, אליאב Dont Spam Plz Aviko

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  17. צריך עזרה בבחירת סמארטפון כמה שיותר זול שיוכל להריץ waze, whats up כל מיני אפליקציות ומשחקים שיהיה רדיו ומצלמה לא כזה חשוב... ראיתי את זה http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=926429 http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/infinity/by-orange/ זה פלאפון infinity של אורנג שהם כותבים שהוא דומה ל סמסונג גלקסי 2 רק שהוא עולה 1600 שקל והגלקסי 2 עולה משהו כמו 3600 שקל... למה האפשרים האלה? והאם ב אינפיניטי אני יוכל להריץ את הדברים שאמרתי למעלה? ואם יש לכם הצעות אחרות?

18. אם היה לכם עוד ספק קטן כלשהו בנוגע למראה או למפרטים של צמד המכשירים הבאים מבית גוגל שיוצגו מחר, כעת גם הוא נעלם לגמרי לכתבה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  19. פשוט לא ייאמן.... התקשרו אלי מהדואר שהחבילה שלי הגיעה ואני צריך לשלם 360 ש"ח עמלת שחרור מהמכס. וכשהזמנתי את הטלפון באתר לחצתי בפירוש Royal mail וגם שלחתי להם אימייל אחרי שביצעתי את ההזמנה בשביל לוודא שהחבילה לא תשלח בדואר שליחים. יש טעם בכלל לפנות אליהם?

20. Started by drucula,

עוד כחודש אני אקנה מכשיר סלולרי חדש וכרגע היחיד שעונה לציפיות הוא הN900. בגדול, מה שאני מחפש הוא סמארטפון עם מקלדת QWERTY מלאה נשלפת. זהו רכיב MUST. עקב ההתפתחויות האחרונות, הN900 לא יקבל עדכון (רשמי) לMeego אז הפחד הגדול שלי הוא שהמכשיר יהפוך לחסר תועלת וobsolete תוך חצי שנה והכל ירד לטמיון. מה האלטרנטיבה למכשיר? יש מכשירים האמורים לצאת בזמן הקרוב עם מקלדת נשלפת חוץ מהSE Vivaz pro? עריכה: שכחתי את הMilestone, אבל הבדלי המחיר בין המכשיר לN900 מגיע ל1000 ש"ח. אשמח להמלצות ולתגובות בנושא.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  21. אני צריך נגן טוב עד 600 ש"ח סוללה חזקה נטענת כמובן וידאו לא ממש מענין אותי כמה שיותר קטן איכות שמע כמה שיותר גבוהה אם הוא יוכל להראות את ה-COVER של השיר שמתנגן אז אני אשמח מחיפושים שלי חשבתי על ה-IAOUDIO7 יש נגנים יותר טובים שאתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by D-M-X,

ניסיתי להקין את התוכנה מחדש ולשחזר הגדות יצרן וכל זה לא עזר... עוד הצעות?

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

היי, עשיתי נסיעת מבחן קטנה עם Waze (עבור אנדרואיד) ונתקלתי בבעיה. כשאני ברכב, הסלולרי שלי מחובר לדיבורית ברכב. זה כולל גם אופציה של BT-Audio, למרות שאני לא משתמש בזה.. הבעיה היא ש-Waze מזהה את זה כנראה, ושולח את הסאונד שלו ישירות למערכת של הרכב. זה היה יכול להיות נחמד, אבל אני לא רוצה את זה כי מין הסתם אני מעדיף לשמוע את המוזיקה שלי, ולצערי הם לא יכולים לפעול במקביל. זה נחשב "Source" בפני עצמו. עברתי על כל (?) ההגדרות של Waze, ולא מצאתי שום מקום שבו אני יכול להגדיר לו שפשוט יפעיל את הסאונד דרך הספיקר של הסלולרי. מה אני מפספס? עריכה: וואו גוגל! איזה מלך! חיפשתי עכשיו בגוגל פיתרון לבעיה שלי, חיפשתי "waze ספיקר" , והת'רד הזה - כן כן ממש זה שנפתח לפני 4 דקות - מופיע ב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. מיקרוסופט ושיאומי מכינות רום ווינדוס פון 10 למכשיר הדגל הישן של שיאומי,הmi4. יהיה אפשר לעשות דואל-בווט עם האנדרואיד . אומנם מדובר כרגע בחברה אחת אשר תאפשר לעשות זאת, אך במיקרוסופט לא מתכוונים לעצור שם. בחברה שוקדים בימים אלו על להתאים את מערכת ההפעלה חלונות 10 בגרסת המובייל אשר זאת תשוחרר כ-Rom חופשי בדיוק כמו ש-Cyanogen והאחרות עושות, ובכך תוכל הקהילה העולמית להתאים את הרום עבור מכשירי האנדרואיד הקיימים כיום בשוק. החומרה דומה בין מכשירי האנדרואיד לבין מכשירי הווינדוס פון, כך שלא אמורה להיות בעיה כל כך גדולה על מנת להתאים את הקובץ ה-Rom לאותם מכשירים. למה זה מעט מדי? כי מעט מאוד אנשים יודעים לעשות רוט. למה זה מאוחר מדי?כי לקהילת המפתחים יש ניסיון שלילי עם ווינדוס פו…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. דיווח חדש טוען כי Xiaomi תציג בקרוב זוג מכשירי Mi5 חדשים ומתקדמים, שאחד מהם יוכל להיות המתחרה המרכזי של ה-OnePlus 2 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%9e%d7%93-%d7%97%d7%9e%d7%93-mi5-%d7%95-mi5-plus-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-xiao/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.