גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,794 דיונים בפורום זה
-
היי חברים. לאחר מלא זמן שהיה לי טלפון עם נפח אכסון מוגבל ממש- עברתי ל OnePlus X שמאפשר הוספת כרטיס זכרון 128GB! אממה? פתאום, לאחר שהוספתי את הכרטיס לטלפון, אני קולט שגוגל פשוט לא רוצים שאנשים ישתמשו ב SD CARD לאכסון קבצים ולכן אי אפשר בשום אפליקציה לשנות זאת. לדוגמא: -רוצה לשמור תמונות+וידאו לתוך ה sd card? = לא יכול. -רוצה לשמור את כל המדיה שמועברת ב WhatsApp לתוך ה- sd card? = לא יכול. -רוצה שתיקיית ה Downloads תמוקם על ה sd card למקרה שאוריד איזה קובץ מכרום? = לא יכול. קיצר, לא יכול לעשות כלום. ואין שום פתרון. חרשתי את כל הרשת למציאת פתרון. כל מה שמצאתי זה שאנשים אומרים שאם עושים ROOT למכשיר אז ישנן אפליקציות שמסוגלות להתערב בתהליך ש…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי אז בימים האחרונים החלטתי שאני חייב איזה סמארטפון זול ויעיל משהו בסביבות ה 900 שקל גג שהשימוש העיקרי שלו זה וואזאפ וגלישה באינטרנט ואולי קצת משחקים קטנים והכי חשוב שיהיה אנדרואיד ושיעבוד יחסית חלק (לא מתכוון להעמיס עליו באפליקציות ומשחקים כבדים). אני באמת חדש בכל העניין של סמארטפונים ואני צריך את ההמלצות שלכם תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בזמן אחרון שמתי לב שבלילה כשהמשכשיר לא בשימוש (כולל WIFI + נתונים לנייד מכובים) והסוללה נגמרת בכ 25% שזה המון ביחס למה שהייתי רגיל (כ-6-7%) , נכנסתי לאופציה של הסוללה לראות מה היה בשימוש של הסוללה הכי הרבה ובמקום הראשון הופיע "שרת מדיה" ,כלומר זה שגומר לי על הסוללה לפני כן אף פעם לא היה לי דבר כזה שהשרת מדיה היה בכלל גורם שמשפיע על הסוללה . לאחרונה התקנתי אולי איזה שני משחקים כמו CANDY CRASH ו DIAMOND DASH , יכול להיות שזה קשור ? מישהו יודע איך אני יכול לזהות מי הגורם הבעייתי ?
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
Q5 80GB iAudio/Cowon Q5W 80GB iAudio/Cowon הQ5W עולה 10 שקל יותר אבל לQ5 יש בלוטוס ולשני אין. אז איך זה הגיוני? איזה הבדלים עוד יש בניהם?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
סמארטפון ה-Moto X Style המוביל החדש של היצרנית האמריקאית מבטיח לספק לנו את כל מה שאנחנו מצפים ממוצר דגל, במחיר שנמוך בכמה מאות דולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/מוטורולה-ממציאה-מחדשה-את-המונח-מכשיר-ד/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשנה האחרונה האישה שברה/הטביעה 3 מכשירים שונים , גלקסי 3 , גלקסי 4 , sansui ופשוט נמאס לקנות מכשירים כל הזמן אני מחפש מכשיר בגודל 4-5 אינצ' , לוואטסאפ,מצלמה סבירה לצלם את התינוקת, ממשק עברית מלא,פייסבוק וגוגל אם אפשר שהמכשיר יהיה מהארץ עדיף כך שאוכל לקנות באשראי בתשלומים. המכשיר צריך להיות עמיד למכות,נפילות,זריקות,התהפכויות,תאונות ועמיד למים.
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לTablet בעל מקלדת מלא פיזית ראיתי כמה כאלה אבל אני לא כול כך מבין בנושא זה ואני פתוח להמלצות כאמור התקציב הוא עד 3000. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
משעמם לי בחדר כושר... מחפש נגן עם התכונות הבאות: 1. יכול לנגן סרטים 2. מכיר הרבה קודקים של וידאו - אבל באודיו מספיק mp3 3. כ-30 גיגה 4. לא צריך תוכנה כדי להעביר קבצים ממנו למחשב 5. רדיו 6. אמין וקטן 7. תקציב של כ-1500 ש"ח. 8. חיי סוללה סבירה (לפחות שעתיים של וידאו) 9. אין צורך ב-wifi 10. חיבור לטלוויזיה - לא חובה. נחמד אם יהיה. 11. איכות שמיעה וצפיה טובה כמובן 12. אין צורך באפשרות של כרטיסי הרחבה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר , קניתי אותו היום ף אחלה מכשיר רק שצריך להתרגל אליו. רציתי לדעת איך אני מוחק וודגט'ים וקיצורי דרך שנמצאים לי על דף הבית ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי IPOD VIDEO ואני רוצה לחבר אותו למחשב של חבר שלי להתקין את התוכנה המעצבנת שיוצרת תיקיות לפי אלבומים וזמרים וכל הסיבוכים האלה אני רוצה ליצור תיקיה אחד רגילה ולשים בתוכה איזה 100 שירים באותה תיקיה. מה אני צריך לקחת איתי לחבר שלי כשאני הולך לעשות את זה? מספיק לקחת את הכבל USB ולהעתיק לIPOD כשהוא משמש בתור STORAGE DRIVE, ואם כן אז לאיזה תיקיה צריך להעתיק את השירים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי מחפשת נגן חדש. הדרישה העיקרית היא לכל הפחות 4GB זיכרון (וכמובן שיותר לא יזיק), ורצוי לא לעבור את ה-400 שקל. גם רדיו ווידיאו זה פיצ'רים נחמדים שכדאי ורצוי שיהיו. היא מאוד אהבה את הסאנסה E260 שעונה על הדרישות האלה. למישהו יש המלצות אחרות/נוספות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים זה קצת דחוף אז אני צריך עזרה אני קונה נגן MP3 כנראה מארה"ב בסביבות ה 140$ לא כל כך חשוב לי שהוא יציג תמונות או סרטים אני רוצה נגן בנפח של 2GB או יותר, ושיגיע עם אוזניות איכותיות שאני לא אצתרך לקנות חדשות אחריי יומיים חוץ מזה חשוב לי גם זמן סוללה כי אין לי הרבה גישה לשקעי חשמל תודה רבה רבה לממליצים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מכשיר GPS השייך לחברת IVISION מזכיר מאוד את ה MIOים' למינהים, המכשיר הוא לא מחשב כף יד אך הוא GPS בלבד, בכל זאת ישנה מערכת הפעלה כלשהי שניתנת להתקנה על המחשב? כאמור המכשיר תומך בקריאת קבצים מפורמט MP3 / 4 תמונות למיניהם וכו', העברתי לכרטיס זיכרון כמה שירים, נכנסתי לתוכנת "Travel Kit" ושם ל MP3, הרשימת שירים ריקה ואין שם את השירים שהעברתי, הם עדיין על הכרטיס אבל פשוט המכשיר לא מציג אותם. יש איזו תיקיה שבה צריכים להיות השירים? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Box.net נותנת 50GB אחסון מתנה לבעלי מכשירי אנדרואיד של LG, אך ניתן לעקוף מגבלה זו ולקבל את ההטבה בכל מכשיר אנדרואיד. לא לשכוח לגבות את קובץ ה- build.prop לפני כל פעולה עליו (קובץ קריטי לפעולה תקינה של המכשיר). לפרטים - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408890 למי שהחליט לנצל את ההטבה, מדריך קצר איך להגדיר תיקיית שיתוף של Box.net במחשב - http://www.makeuseof.com/tag/upload-files-awesome-boxnet-windows-explorer/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי נוקיה 5800. ואני צריך דפדפן פלאש בשבילו כדי שאני יוכל להיכנס לכל מיני אתרים ולשחק פוקר בפייסבוק (אבל אני לא רוצה את הדפדפן שנקרא skyfire) בתודה מראש רזיאל
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת Oppo ממשיכה לשבור מוסכמות והפעם עם דגם ביניים שמבטיח להגיע לטעינה מלאה של הסוללה שלו בתוך כחצי שעה בלבד, תודות לטכנולוגיית Super VOOC לכתבה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני דיי מחפש לוח שנה עיברי לHTC טאצ' קרוז שלי אני ממש צריך כי זה ממש מעצבן שאני קובע דברים וזה יוצא לי על חגים ודברים כאלה. דבר שני אם יש מילון שמתאים לקרוז אני ממש ישמח(בלי חיבור לאינטרנט כשאני רוצה לתרגם) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי IRIVER H10 ושאני מכניס טקסטים מופיעים לי רק המספרים והניקודים בלי שום אות בעיברית אם מישהו יודע למה... :s05: תודה
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, אני מאוד אשמח לקבל המלצות לסמארטפון דואל סים בתקציב של עד 1,300 ש"ח. במידה והמכשיר מחו"ל אז התקציב של 1300 צריך לכלול בתוכו את המיסים. חשוב שיהיה מסך בגודל "5 לפחות. תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשקט בשקט בלי לשים לב עלה לו למדפים דגם חדש לבית משפחת קאון- J3. מדובר בעוד סוג של מתחרה לאייפוד טאץ', הוא מאוד מזכיר שילוב של D2 בתכונות הטובות שלו (זמן סוללה ארוך וחריץ הרחבה) ושל ה-S9 (מסך מגע 3.3"{הפתעה-מולטי טאץ'!}, עיצוב מרשים ויוקרתי). הוא מגיע בצבע שחור/ לבן, תומך בפורמטים הרגילים של COWON (זאת אומרת- המון למי שמכיר את החברה), יש לו רמקול פנימי, אקסלומטר, חריץ הרבה, 64 שעות האזנה למוזיקה(עקף את "השיא" של ה-I7 לשעבר), והוא דק ושוקל 74 גרם. כרגע נמכר על פי מה שידוע ונראה אך ורק בבאג ב-"999 שקלים" ל-16GB ותמיד היום ניתן לקנות בפחות מ-100 שקל 8GB נוספים ולצאת עם 24 ג'יגה של מוזיקה ב-1100 שקל (כיום בעוד 200 שקלים נוספים ניתן להשיג אייפוד טאץ' 32GB לצורך השוואה). עכ…
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכם, נדפקתי עם המסך הצהוב לאחר עדכון התוכנה. המכשיר שלי הוא Ku990, במקור של סלקום. לאחר חיפוש בפורום ראיתי שזאת בעייה מוכרת יחסית ואף ניסיתי לעשות כמה מההמלצות ומהמדריכים פה, אך שום דבר לא עזר לי. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר ויכול לעזור לי בבקשה? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
גם אתם קיבלתם בימים האחרנים הודעה על כך שקיים עדכון חדש? יש מצב שזה ה 2.2? בכל אופן בהודעה יש הוראות "הכנסו להגדרות -> אודות הטלפון -> עדכוני תוכנה". עשיתי את זה וקיבלתי הודעה שקיים עדכון חדש, הורדתי והתקנתי אותו - המכשיר עשה ריסטרט ואז קיבלתי Update Failed. אני מניח שזה קורה בגלל שהתקנתי את ה Vulnerable Update (מן פאטצ' לא רישמי שמאפשר להתקין ROM לא רשמיים), שכנראה מזוהה ע"י העדכון ולכן נעצר. כשאני אגיע הביתה אני אטען את ה ROM המקורי ואז אנסה את העדכון. מה לגביכם? מישהו הצליח לבצע את העדכון? מהו בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את האפליקצייה tapatalk אבל אני לא יודע איך להשתמש בה?. בכדי לגלוש בפורומים דרכה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז ככה, אני כבר הרבה זמן מחפש נגן שיהיה טוב ואיכותי, חיכיתי שיגיעו מסכי הטאצ' ויתקדמו קצת, שקלתי לקנות Iphone/Ipod Touch אבל אם יקרה להם משהו אכלתי אותה כי לתקן אותם בארץ זה כאב ראש, בנוסף המחירים שלהם די גבוהים ולא ממש יש בארץ את הדור החדש. אז מה צריך להיות בנגן/פאלם: קודם כל העדיפות היא לנגן איכותי ופחות לפאלם. 1. איכות סאונד טובה 2. מסך מגע 3. גודל לפחות של 16GB 4. ניגון סרטים זה + אבל לא חובה 5. WIFI אם יש בנגן זה מעולה, אם לא לא נורא, בפאלם חובה WIFI זהו לדעתי, קראתי ביקורות טובות על הנגן Cowon S9 שנראה לי כבחירה טובה אבל אני אשמח לעוד הצעות... תודה.
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים חיפשתי פלאפון מתקדם ללא מצלמה ומה שהומלץ לי זה w950 ו E60. די התאהבתי בסוני ואפילו יש מספר חנויות שמוכרות אותו בישראל במחיר סביר של 2000 שח. והתכונות שלו די מתאימות לצרכים שלי, מערכת הפעלה סימביאנית, נגן טוב ורמקול חזק. אבל ב2 חנויות שהתקשרתי אליהם אמרו לי שאין לא שום תמיכה בעברית. ואני די צריך תמיכה, התפריטים והממשק אפילו עדיף לי באנגלית כי לזה אני רגיל, אבל אני רוצה לקבל ולכתוב SMS בעברית וכמו כן לראות דפים בעברית. אז מישהו יש לו את המכשיר הזה וניסה/הצליח להוסיף עברית? או שידוע על איזה דרך להוסיף לו? הE60 נדמה לי שהוא פחות מתקדם כמו כן המחיר שלו יותר יקר (2400) וזה עוד לא כולל כרטיס זיכרון. אם אין דרך להוסיף עברית אז איזה עוד מכשירים יש בלי מצלמה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-