עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yotam360,

האם ה-C905 יגיע לארץ?

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. כמעט שנה עברה מאז ש-Nothing השיקה את ה-Nothing Phone 2, כך שהרשת כבר מתחילה להתמלא בשמועות והדלפות על ה-Nothing Phone 3 החדש שצפוי לצאת בקרובלכתבה

3. אני לא אומר שערכתי מחקר מעמיק, אבל לפני כשנה כשהייתי לקוח של הוט באיזור חיפה הסוללה הייתה נגמרת לי יותר מהר מאשר כשהייתי לקוח של אורנג'. כמובן כשמדובר בסמארטפון והצורך להטעין אותו במקום פעם ביום פעמיים ביום לא נעים במיוחד. יחסתי תופע זו ל-Roaming של המכשיר לרשת של פלאפון, כי לדעתי המכשיר תמיד מנסה לעבור לרשת ה"בית" שלו (לפי ה-SIM) כאשר הוא ב-Roaming לכן הוא כל הזמן סורק רשתות וזה גומר מהר יותר על הסוללה. אני שוקל לעבור לגולן, אבל הפריסה שלהם בצפון כמעט ולא קיימת ואני מניח שרוב הזמן המכשיר יהיה ב-Roaming. אני יודע שהטענות שאני מעלה לא הכי דטרמיניסטיות/מגובות בעובדות של אופן פעולת פרוטוקול GSM... האם גם לכם זה קורה ?

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. Started by tgen,

אני מחפש לקנות סמארטפון קטן (מתחת ל-5 אינץ') ולפי ההמלצות נשמע שכדאי ללכת על ה-Z3 Compact. העניין הוא שקראתי בפורומים שונים שהוא נשבר בקלות. המכשיר באמת נחשב לעדין ויש מה לדאוג או שפשוט אפשר לשים מגן מסך וכיסוי כלשהו ואפשר להיות רגוע?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by ccc,

האם הIpod Touch 2g יכול לקרוא PDF EBOOKS בצורה נוחה לעין, ומסודרת כמו FOXIT או ACROBAT ? האם שווה להשקיע את ה1000 שקל בPDF READER בלבד, או שעדיף כבר להסתפק בIPOD ? האם יש מכשיר אחר, באותו מחיר או יותר זול (נגן MP3, מחשב כף יד, משהו עם מסך גדול) שיודע לקרוא PDF יפה ?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  6. אני מתכוון לחנויות שמוכות אותם בטווח של 80-100 ש"ח שעד לפני שנה וחצי הם היו עולות הכי זול ב200 ש"ח,אפילו בחו"ל כמעט ואין את המחירים האלה,זה לא חשוד? גם ה cx300\400\500 זולות מידי.

• 49 תגובות
    • 10.5k צפיות
  7. והאם 012 מקבלת מהיריות של אורנג' או שהם מגבילים את זה? תודה.

8. אבי, בשעה טוב, נפרד מפלאפון ועבר לגולן טלקום.( לתקופת ניסיון כדבריו). המכשיר סוני אקספריה איקס ריי. ( כתבתי על כך בתרד ניפרד) לאחר שהגדרתי לו את האינטרנט ניתן לגלוש אבל המהירות איטית להחריד. ( רשת 3G , נדידה מופעלת, הכל כאילו "נכון") ארבעה סמרטפונים מ 4 חברות שונות ( של אבי - גולן, של אימי - הוט, שלי - אורנג' מהעבודה, של אחותי - פלאפון מהעבודה ), כולם באותו מקום ( ערב שבת בסלון של ההורים בפתח תקוה), כולם "טסים" חוץ מהסמרטפון החדש של אבי. ניסיתי סרטוני יו טיוב ניסיתי העלאת אתרים זהים בארץ ובעולם. ניסיתי אפליקציות שונות ניסיתי שימוש בוייז במרפסת בכל המקרים הנייד של אבי פיגר ובהרבה ופעמים פשוט לא הצליח לעלות את האתר המבוקש . אפילו ב YNET נתקע מה יכולה להיות הסיבה??? הא…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Galit17,

שמתי לב שכל יום יורד לו המחיר עכשיו הוא עולה 3199. האם יש לו בעיות?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מישהו יודע מה איכות הגלישה או מדי פעם יש ניתוקים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. תמיד שיוצא מכשר הדגל אני שומע שבחים על המכשירים של סאמסונג, אך לאחר כמה חודשים אנשים טוענים שהמכשיר מתחיל להיתקע. אני אישית סובל מזה עם הגלקסי s3 שגם בזמנו היה נחשב לאחד המכשירים המתקדמים בשוק. השאלה שלי זה האם זה קיים גם ב6. עוד שאלה, האם יש פתרון לחי הסוללה הגרועים ב6, ל G4 למשל יש פתרון של סוללה נוספת, כך שגם אם אני אהיה בטיול יום שלם ואצלם הרבה, תמיד הסוללה נוספת תגבה אותי. לכן אני מתלבט בין ה6 ל g4, הכיוון שלי היה יותר ל6 ומה שמונע אותי זה החשש לתקיעות וחיי סוללה. לגבי דגמים אחרים אני לא חושב, כי מצלמה אצלי זה בראש ובראשונה, ואני יודע שלא חסר מכשירים עם מצלמה טובה, אבל אף אחד לא יכל להתחרות ב G4 וה s6.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by rotman,

ומה ההבדל בעצם בינו לבין ה G920F? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by rotman,

שלום , האם ה G920V יעבוד לי בארץ עם פלאפון ב LTE? SM-G920V GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, CDMA800 (BC0), CDMA1900 (BC14), UMTS850 (B5), UMTS1900 (B2), UMTS2100 (B1), LTE850 (B5), LTE700 (B13), LTE1700/2100 (B4), LTE1900 (B2) תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01DZORCVW/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1467870110&sr=1-2&pi=SY200_QL40&keywords=LG+g5&dpPl=1&dpID=41bYzLW0IyL&ref=plSrch האם זה יתאים לארץ? אני בהוט מובייל. תודה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  15. בחרתי לפתוח את הדיון הזה בפורום הזה עקב הכרזתו של הנקסוס 4. המכשיר על הנייר מכיל את אחד המפרטים החזקים בשוק אם לא החזק שבהם במחיר של 350$(לקחתי בכוונה את הגירסה הזאת כדי למנוע תגובות כ8GB זה לא מספיק). גירסת ה16GB בהחלט עונה לדעתי על הציפיות של רוב המשתמשים בסמארטפונים, ולחברה הכבדים כאן צאו מהבועה שלכם אתם משתמשים כבדים. כמה אנשים מחזיקים אייפון/גלאקסי עם יותר מ16GB? מדוע אני חושב שהטלפון הזה הוא סממן חשוב מאוד? שוק הסמארטפונים נמצא בקיפאון כבר תקופה ארוכה, יש שיגידו מיציאתו של האייפון 4 ואני מסכים איתם, יש שיגידו אפילו מיציאתו של ה3GS. לא היו בידי המון סמארטפונים, האמת שאת הראשון שלי רכשתי לפני פחות משנה והוא לא ממש סמארטפון(Xperia mini pro) את השני אבי רכש מארה"ב, הגלק…

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. דיווחים ברשת אודות משא ומתן שמתקיים בין שתי ספקיות הסלולר על איחוד בשווי מאות מיליוני שקלים שעלול לפגום קשות בתחרות בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/האם-הוט-מובייל-בדרך-לרכוש-את-גולן-טלקום/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מישהו ניסה? המהירות באמת צונחת ככ?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  18. ראיתי אתמול חבילה של אורנג', הכוללת שיחות וSMS ללא הגבלה, 3GB גלישה, ו...ביטוח עלהמכשיר!!! כל זה ב139 שח! כמו המחיר של עובדי אלביט. מה בדבר ניתוק זיקה??? אם יש, החבילה של אלביט לא כזו שווה...

• 73 תגובות
    • 14.6k צפיות
  19. Started by rams99,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Dubliner,

אני מחפש טלפון קטן זול וחזק ויש לי אפשרות לקנות בארה"ב בשבועיים הקרובים. ראיתי שה-Droid Mini מקביל מבחינת חומרה לנקסוס 4 פחות או יותר. בגודל הוא 121 מ"מ עם מסך 4.3 שזה מבחינתי גודל אידיאלי. ראיתי שמוכרים גרסת unlocked בכ-$200. השאלה היא האם הטלפון הזה יעבוד בארץ עם סים ישראלי? אני שואל כי אני רואה שזה טלפון שיוצר בלעדית עבור Verizon. האם למישהו יש נסיון עם הטלפון הזה? האם לדעתכם ישנם מכשירים נוספים שכדאי לקנות בארה"ב שהם גם חזקים, גם קטנים (פיסית, לא רק מסך) וגם יעלו פחות מ-1000 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Kukishin,

חוו דעתכם....

22. Started by onetwo,

אהלן, בדקתי בחנויות שונות ומחיר הG2 הוא בסביבות ה1700 -2XXX (עם אחריות). המכשיר בכל זאת כבר בן שנתיים אני חושב. האם המחיר ירד מתישהו לסביבות ה1000-1200? עוד מעט כבר יש את הG4? לא יודע, קשה לי נפשית להוציא 1700 שקל על מכשיר פלאפון. אני כל היום ליד מחשב נייד, אני לא צריך את האינטרנט שלו או משהו. כל כך הרבה כסף בשביל "סתם" טלפון. להזכיר - כרגע יש לי נוקיה מלפני 6-7 שנים שנראה לי שקיבלתי בחינם באיזה באנדל של החברה הסלולרית שאני נמצא בה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. במקביל לקיבוע המעמד שלה בתור אחת משלושת היצרניות הכי מצליחות בשוק הסלולר, החברה הסינית פוצחת בנסיון מסקרן נוסף לפרוץ לעצמה דרך אל לב ליבו של שוק ה-PC לכתבה

24. אני רוצה לקנות מטען ל Sansa e250 שלי ונתקלתי במטען הזה: http://www.palmnet.co.il/sg_product~029046546~3474~0.htm הבנתי פה, בפוסט אחר שכתבתי, שמטען שהוא לא מקורי או "זול" יכול לפגוע בחיי הסוללה של המכשיר, האם המטען הזה בסדר לנגן שלי ? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.