עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by יואב752,

היי, אני מעוניין לקנות סמארטפון (נקסוס) ולנצל אותו גם לשימוש כמודם סלולארי ללפטופ, האם זה שימוש נפוץ ואפשר לסמוך על הסמארטפון שיעשה עבודה טובה כמודם? האם זה יעלה לי יותר כסף? האם בכל חיבור דרך הסמארטפון אני "מבזבז" שעות גלישה ברשת הסלולארית שלי? אני פשוט ממש לא מבין בזה... תודה מראש לעונים , יואב

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני גר באירופה אז אין לי בעיה עם להזמין amazon.de או כול חנות אחרת שאתם מוציאים זולה באירופה ושווה לרכוש משם, אישית מהשוואות שעשיתי טלפונים הכי זול לרכוש בגרמניה. לגבי הדרישות, סטדונט, שמבלה יום שלם בחוץ אז צריך סוללה חזקה. שימושים: אימייל, אינטרנט, GPS, קריאת קבצי word.excel.powerpwoind pdf chm אך ורק אנדרואיד, ורצוי ממשק כמה שיותר חלק ונקי, שמעתי רעות על ממשקים שגורמים למכשיר להתקע ולא לזוז. חשבתי על lg optimus g, samsung note 2 lg lg2? או אולי נקסוס 5?או אפילו נקסוס 4, האם הסוללה לא תחזיק יום שלם? הכי חשוב שהיה עם סוללה חזקה, גודל אפשרי פאבלט אבל לא יותר קטן מ5. תקציב 2000 ש"ח או 400 יורו, עדיף כמה שפחות, אם אתם יש מכשיר שכבר רץ שנתיים בשוק ויענה על הדרישות שלי אני א…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by dreamlogic,

אני חושב על לקנות מכיר ראיתי שהוא יחסית כבר זול1800 אחרי שהמכשיר שלי נהרס הגיע הזמן לעבור לסמאטרפון מה אתם אומרים על המכשיר בעיקרון הכי חשוב לי זה לשמוע מוזיקה ואולי קצת לגלוש לא משהו מטורף הסוללה תחזיק לי יחסית הרבה? ואם לא איזה אלטרנטיבות אתם ממליצים במחיר הזה תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מיקרוסופט נלחמת על שלה בתחום המובייל, אך גם מוצאת זמן לפתח מקלדת מרשימה שתעבוד עם מכשירי ווינדוס, בנוסף לאנדרואיד ו-iOS לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%a1%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by kletsman,

מה אתם אומרים על המכשיר הזה? עולה כ-1100 ש"ח. 64 ג'יגה זכרון. סוללה 4100. שנתיים אחריות. יבוא מקביל יבואן רישמי עולה כ-1600 ש"ח אבל עם 5 שנות אחריות

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. טוב אני מחפש אנדרויד שיחליף את 8300U הזקן שלי וחשבתי בטווח המחירים של עד איזה 1800 שקל ובטווח הזה אין הרבה מציאות אני יודע בכל מיקרה יש לי בישן כרטיס מיקרו SD 16 גיגה ככה ששטח איכסון פחות מדאיג אותי כי אני יעביר אותו לחדש בכל מיקרה השאלות הן כאלו 1-העם מתוכנן רישמית לאקספריה פלאי אנדרואיד 4 ? עם כן מתי יצא ? 2-יש תמיכה בפלאש בדפדפן ? או שאפשר להוריד דפדפן שכן תומך ? 3-המכשיר עובד בתדרים של כל החברות בארץ ? 4-יש חריץ מיקרו SD ? ושאלה אחרונה למי שיש את המכשיר מרוצים לא מרוצים ? בתודה לתשובות

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. למי שלא מכיר מדובר באחת מהתוכנות היותר רב תכלתיות לאנדרואיד... הפעם בהנחה של 50% כשחצי מזה הולך למחקר על הסרטן אפליקציה מעולה לטעמי, ובמחיר הזה... חבל לא לקנות בתשלום http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro גירסה חינמית http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolbox http://www.androidpolice.com/2012/03/31/jrummys-rom-toolbox-on-sale-for-2-99-50-off-in-the-play-store-half-of-all-revenue-to-be-donated-to-cancer-research/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני כבר די הרבה זמן מתחבט בשאלה איזה נגן לקנות והנגן שהכי תופס לי את העין הוא Sansa. רציתי לדעת מה הייתם ממליצים. הדרישות שלי הן כמה שיותר מקום זה יהיה יותר טוב. (2 ג'יגה לפחות). בנוסף, שיהיה רדיו, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, איכות שמע סבירה לא צריך את הטובה ביותר. אם יש אפשרות לקנות מטען נייד לנגן זה יהיה נהדר. ממש לא חשוב הקטע של הוידאו, שיהיה נגן טוב ועמיד ונוח. וזהו, אני יודע שזה נשמע קצת כמו נגן אידיאלי, אבל בשביל זה אני מבקש אחד שיענה פחות או יותר על הדרישות ושאלה לא קשורה- רציתי לדעת אם החריץ זיכרון שיש בנגן, הוא חריץ הרחבה ? או חריץ שתפוס כבר על ידי הזיכרון של הנגן? כלומר, האם הזיכרון של נגיד Sansa e250 הוא 2gb קבוע ואפשרות לצרף עוד כמה שאני ארצה? (שיהיה …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Zedik,

ידידה שלי רוצה להביא לחבר שלה סמרטפון במתנה מחו"ל. היא רוצה להביא אותו בעצמה, במזוודה/תיק יד. האם במידה והמכס לא יאשר להכניס את המכשיר ללא תשלום מיסים כחוק, יהיה אפשר לשחרר אותו מאוחר יותר באותו יום? היא לא רוצה להתקע במכס שעות בגלל מכשיר סלולארי לאחר הטיסה הארוכה, ומעדיפה להשאיר אותו שם במקרה הנ"ל, ולהגיע לאחר מכן באותו יום עם החבר לשחרור המכשיר. האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ha,

רכשתי Nook HD 32GB מאמזון לפני כשבוע. היום קיבלתי אותו ורציתי להתחיל לעבוד איתו, ביצעתי רישום ל B&N וניסיתי להתחבר למחשב. ה PC לא רואה אותו. טוב, אמרתי לעצמי, נפתור את זה מאוחר יותר ובנתיים כדאי להטעין אותו (הוא הגיע עם סוללה ב 75%). חיברתי את כבל ה USB שבא עם ה NOOK למטען שלהם (דרך שנאי תיאום 220 ל 110) ו... נאדה. בדקתי באינטרנט וראיתי כי ישנו לד קטן ליד חיבור ה USB שאמור להדלק במצב טעינה. אצלי הוא לא נדלק. הסתכלתי בקונקטור שלהם (משהו דפוק לחלוטין עם 30 פינים) וראיתי כי כנראה שבורה שם חתיכת פלסטיק זעירה (חצי מילימטר) ואולי זה מה שגורם ל NOOK לא לזהות חיבור. להזכיר לכם, מכשיר חדש לחלוטין! כרגע יש לי מספר בעיות חמורות עם כל הסיפור הזה. לאחר צ'אטינג עם ה"תמיכ…

11. התקנתי את התוכנה SPORTS TRACKER ומשום מה לא רואים את המפה ותמונת לווין כן רואים, במכשיר אחר(NOKIA) מותקנת התוכנה ושם רואים מפות ללא כל בעיה. חשבתי אולי זה קשור לזה שהסרתי את GOOGLE MAPS מהמכשיר אך גם לאחר התקנתו מחדש לא רואים מפות, למישהו אולי יש פתרון לבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי חברס, קיבלתי משחק חינמי מחבר שקיבל מחבר ואני פשוט לא מפסיק לשחק בו!! קוראים לו - Sponge World ממכר, גרפיקה מגניבה, רעיון מדליק לאללה לא משהו שרואים כל יום! בקיצור אני שמח לאללה לשתף את זה איתכם. דירגתי 5 כוכבים כי באמת הושקעה פה הרבה מחשבה. א ה ב ת י, תהנו! זה הקישור: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigwavegamers.spongeworld​​ ​​

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. האייפון שלי נפוח בגלל הבטריה כנראה, אבל עובד. איפה אני יכול להחליף את הבטריה על המקום? לא בא לי שזה יישאר אצל מישהו שבוע כשאני לא יודע מה הוא עושה עם זה. עדיפות לאם אני יכול אפילו להסתכל עליו מחליף את הבטריה ולא נכנס לפאלפון שלי.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. בהמשך לכותרת, בזמן שימוש סטנדרטי המכשיר קורס ועושה איתחול באופן רנדומלי. עד העדכון הכל עבד מצויין ולא הייתה שום בעיה. המכשיר אינו מתחמם, ניסיתי שיחזור הגדרות יצרן, הרד ריסט ודבר מאילו לא עזר. הגרסה כרגע עדיין 6, בעיה מוכרת? יש הצעות לפתרון המשבר הזה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם אני לא מבין הרבה בטלפונים ניידים איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אם אני צריך את כל הדברים הבאים: ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה, ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין 5.סוללה שמחזיקה להשמיע MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית) כמו-כן- האם את/ה מכיר/ה חנות אמינה ולא יקרה באיזור פ"ת וסביבתה? S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כי לא רוצה סוללה מובנית שלא יכול להחליף מישהו כתב לי נגד S3. מה הבעי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. חוץ מ"ידע" שהוא היבואן יש עוד חנויות שיש בהם תדגם החדש של הNANO?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. דור ה-G הבא מ-LG יגיע עם גימור עור חדש בעיצוב כללי דומה ל-G3, וגם ישמור על סוללה ניתנת להחלפה וחריץ הרחבה לכרטיסי microSD לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%97%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%94-lg-g4-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a8/

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה וסרטים והבנתי שה-iAudio D2 מאוד מומלץ, והתרשמתי לטובה מהמפרט שלו. אני מתכוון לקנות את גרסת ה-2GB, ויש לי מס' שאלות: 1. איך התמיכה שלו בעברית? שמות תיקיות, שמות קבצים, האם הוא יודע להציג שמות שירים בעברית? 2. האם הוא יכול לנגן סרטי וידאו? מה לגבי תמיכה בכתוביות? צריך לקודד אותן לתוך הסרט? 3. האם יש לו משחקים? אפשר להוריד מהרשת? 4. האם הוא יכול לשמש כ-Disk On Key? כלומר האם אפשר לשים בו כל קובץ שהוא? 5. מה החסרונות שלו? שאלה נוספת, עדיין לא בדקתי אפשרויות נוספות, האם יש מכשירים אחרים שיכולים להתחרות בו, באותה מסגרת מחיר (אפילו טיפה פחות). התרשמתי גם מ-U10 של iRiver אבל קצת התבלבלתי מ-U10 vs. U10 Clix vs. U10 Clix 2...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. קצת רקע, אני מתכנת asp.net במקור מעולם הwindows מה שאומר שאתרים שלי אני מאחסן מידע בשרת iis וגם על אותו hosting אני מאחסן sql server שמטפל לי בכל הנושא של הדטה בייס, אז השאלה שלי היא כזאת אני התחלתי קצת לתכנת על אנדרואיד ואני עושה חלון לוגין, ודף הרשמה.. השאלה שלי היא כזאת את המידע שאני רוצה לשמור בטבלה של אותו יוזר אני רגיל בעבר לשמור את זה בsql server ובזמן הלוגין אני מחפש בטבלה את האימל והסיסמה ... ואם כן אם יש ולידציה אני מעביר לחלון הבא.. השאלה שלי היא האם באנדרואיד זה אותו דבר? איפה אני מאחסן מידע ? ואני יודע שאני יכול לשמור על המכשיר עצמו אבל אני לא רוצה לעשות את זה .. אני רוצה לעשות אפליקציה שבעצם מכשיר שלי יוכל לקבל מידע ממכשירים אחרים לדוגמא chat ... הבנתי שאני …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by arielman22,

שלום אני רוצה להזמין את המגן הבא: http://www.ebay.com/itm/SUPCASE-Case-for-LG-G3-UBPRO-with-Built-in-Screen-Protector-Multiple-colors-/191654099281?var=&hash=item2c9f797951 מה דעתכם עליו? איך הוא בהשוואה ל Otterbox

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי LG G2 כבר כמעט 3 וחצי שנים. הוא מתחיל להראות סימני עייפות ( מתחמם, איטי וכו ) באופן טבעי. מכל המכשירים שבדקתי ברשת ה oneplus 3t עושה רושם שהוא הכי משתלם ביחס למחיר. 1800 שקל בארץ. האם הוא באמת שווה את המחיר ביחס למכשירים אחרים ? אני מאוד מתלבט מאחר ואני מאוד מעוניין במכשיר שיחזיק לי למעלה משנתיים ויתן תמורה לכסף. כי ה G2 מבחינתי היה מושלם. אשמח אם בעלי oneplus 3T יגיבו ויתנו דעה אמיתית על המכשיר. כי ברחבי הרשת בעלי המכשיר מאוד מרוצים ממנו. תודה.

22. היי חברים, החלטתי שאני רוצה לקנות SGS לאחר הרבה מחשבה, אני יודע שאפשר להזמין באינטרנט (וזה מה שאני בד"כ עושה) והמשלוח מהיר, אבל חשבתי מה יקרה אם אצטרך לממש אחריות? לא ריאלי לנסוע מהשפלה לתל אביב (ששם רוב החנויות שבזאפ יושבות) בישביל לממש אחריות. אז, איפה יש חנות שמוכרת טלפונים באזור בילו סנטר? (רחובות-גדרה-אשדוד).

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by matgam,

אהלן, מצטער על החפירה, יצא לי קצת ארוך. אז ככה - אני כרגע קצין בשירות חובה בצה"ל. עוד כמה שבועות אני אמור להזדכות על המירס (בצער רב... :'( ) ולקבל Nokia C2 מסלקום. כיוון שאני בחובה, ונחשב לפי התוכנית בדרג זוטר, אני לא יכול לשדרג את הטלפון לאופציות האחרות. להביא טלפון מבחוץ כנראה שאף אחד לא יכול (זו לפחות התשובה הרשמית שאני מקבל מהצבא ומסלקום, אני לא יודע אם הם יכולים לאכוף את זה, או שאני יכול לעקוף את זה). מה שאומר שבכל זאת אצטרך להסתובב עם שני טלפונים (יש לי עדיין גם טלפון "אזרחי" אבל הוא גם "טיפש" - sony ericsson j108i). אני עורג לסמארטפון כבר זמן רב, אבל קשה לי להחליט מה לעשות. יש לציין שאני לא מרבה לדבר בטלפון (לא באזרחי ולא במירס, אני מדבר בממוצע 30 דקות בחודש בטל…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by rjjb7,

שלום רב, קניתי לפני כשנתיים מחשב כף יד מסוג Palm Zire 71 עם העברי של כלנית. לפני כחודשיים הייתי צריך לפרמט את הפאלם אך שכחתי לגבות את העברית וכעת אין לימה לעשות ללא העברית. מצאתי קישור שהתאים לעברית שהייתי צריך ואכן היא פעלה וראיתי עברית והכל היה בסדר הבעייה היא שלאחר תקופת השימוש בעברית זו, פג הזמן בו ניתן להשתמש ושוב חזרתי לממשק האנגלית. מי שמכיר קישור לעברית של כלנית (לא תקופת נסיון Trial) המלא,אשמח לקבל קישור, או מי שברשותו פאלם זייר 71 כלומר מאותו סוג שיש לי אשמח לקבל את הקבצים האחראיים לעברית (הקובץ המרכזי נקרא Hebrew) לאימייל rjjb7@walla.co.il. בתודה רבה מראש, רועי. עריכה: מי שמוצא עברית של הראל (חברה המתחרה של כלנית בכל מה שנוגע לעברית של פאלם) , אשמח לקבל את העבר…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Bear Cub,

אני מחפש נגן MP3 של CRETIVE (חייב של החברה הזאת), אני חושב שצריך לבחור מהדגמים האלה: http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205704&DB194028=407009&DB55780=57233&DB227153=227155 מה שחשוב לי: ג'יגה זיכרון, איכות שמע טובה (קונה אוזניות בנפרד, כנראה את הסנהיזר CX300), סוללה חזקה, יחסית קטן. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים