עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Jackobf,

איזה מכשיר סיני שיש בארץ נותן את התמורה הטובה ביותר. ביחס למחיר

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by sSs Dragon,

שלום, אני חושב על לקנות טאבלט. כרגע אני עוד לא סגור על עצמי אם אני רוצה iPad או אנדרויד. אבל בהנחה שאני אבחר באנדרויד מה הטאבלט המומלץ כיום? Asus Transformer/Motorola Xoom/Samsung Galaxy Tab 7.7/8.9/10.1/ משהו אחר? אם למישהו יש נסיון אם מכשיר כלשהו אני אשמח לשמוע... תודה.

3. משיקולים כלכליים אני שוקל לעבור מאורנג' לאחת המפעילות החדשות. למשל אלו. http://hwzone.co.il/tech/news/138201 הבעיה שלי היא שאני פשוט מאוהב ב-5110 שלי. יש לו כפתורים פיסיים גדולים ואין לו מצלמה או מסך צבעוני או גלישה או כל מיני דברים שאני ממש לא רוצה בטלפון. שיחות ו-SMS-ים מספיקים לי לחלוטין. לגלוש אני אוהב בבית - על מסך גדול - וכשאני רוצה לצלם יש לי DSLR עם כמה עצמיות. אבל מה, נראה לי שלא תהיה לי ברירה ואהיה חייב לצעוד קדימה אם ארצה להצטרף למפעילות החדשות. אז כדי לעשות את המעבר כמה שפחות כואב עבורי אני רוצה לחצנים פיסיים גדולים ככל האפשר. עם מסכי מגע אני לא מסתדר (עם סלייד אני מסתדר אבל ההקשות מוציאות אותי מדעתי) וטלפוני הבלקברי נראים לי כמו עינוי סיני מתוחכם. אז האם יש …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. קו המוצרים החדשים של היצרנית הסינית ממשיך להפתיע עם סמארטפון 64 ביט סולידי במחיר שנמצא מרחק נגיעה מסף פטור המס בישראל לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-ה-doogee-x5-pro-הוא-שיא-חדש-של-עלות-תועלת/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מחפש משהו שכבר כנראה לא קיים בימינו, טלפון שהוא כשמו - טלפון, בשבילי זה אומר קטן, סוללה שתחזיק לי יותר מהיומיים שהטלפון שלי עכשיו נותן לי, וחשוב לי גם שתהיה מצלמה יותר איכותית מה-5800 שיש לי כרגע. כמובן שאני מעדיף שיהיה בלי מסך מגע. יש דבר כזה עדיין? התקציב הוא 1000 אבל אני מוכן לחרוג (אפילו עד פי 2) אם תשכנעו אותי שזה כדאי...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני כבר די הרבה זמן מתחבט בשאלה איזה נגן לקנות והנגן שהכי תופס לי את העין הוא Sansa. רציתי לדעת מה הייתם ממליצים. הדרישות שלי הן כמה שיותר מקום זה יהיה יותר טוב. (2 ג'יגה לפחות). בנוסף, שיהיה רדיו, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, איכות שמע סבירה לא צריך את הטובה ביותר. אם יש אפשרות לקנות מטען נייד לנגן זה יהיה נהדר. ממש לא חשוב הקטע של הוידאו, שיהיה נגן טוב ועמיד ונוח. וזהו, אני יודע שזה נשמע קצת כמו נגן אידיאלי, אבל בשביל זה אני מבקש אחד שיענה פחות או יותר על הדרישות ושאלה לא קשורה- רציתי לדעת אם החריץ זיכרון שיש בנגן, הוא חריץ הרחבה ? או חריץ שתפוס כבר על ידי הזיכרון של הנגן? כלומר, האם הזיכרון של נגיד Sansa e250 הוא 2gb קבוע ואפשרות לצרף עוד כמה שאני ארצה? (שיהיה …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אחרי שלפני כשבועיים אסר משרד התקשורת להכניס את הגאדג'ט בתירוצים של תאימות לתקן ה-WiFi, אישר מהיום המשרד להכניס ולייבא אייפדים. שיהיה בשעה טובה לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה... המכשיר שלי זה 3GS 16BG שהובא מארה"ב....והוא מן הסתם נפרץ... אני לא יודע בדיוק את הגרסה של המכשיר....זה 3.1 משהו.... עשיתי עדכון לסידיה....ואז הוא עשה ריסט לעצמו ומאז הוא תקוע בלופים של ריסט....מה עושים?? מה לגבי כל המידע שעליו (ספר טלפונים,יומן פגישות,אפליקציות). שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו ואני יכול להיכנס מן הסתם רק לתמונות.... האיטונס לא מזהה אותו.... יש הצעות??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ykg,

היי, אהיה באירופה (אוסטריה) בקרוב וחשבתי לקנות שם. בהנחה שאקח את הגרסה עם הLTE שיכולה לעבוד ללא טלפון (בתקווה שמתישהוא זה יעבוד בארץ). האם ישנם עניינים של נעילה אזורית \ גרסאות עם המוצר הספיצפי הזה? האם אני עשוי לסבור מבעיות קושחה בגלל שהוא נקנה בחו"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. האייפון שלי נפוח בגלל הבטריה כנראה, אבל עובד. איפה אני יכול להחליף את הבטריה על המקום? לא בא לי שזה יישאר אצל מישהו שבוע כשאני לא יודע מה הוא עושה עם זה. עדיפות לאם אני יכול אפילו להסתכל עליו מחליף את הבטריה ולא נכנס לפאלפון שלי.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי אני מחפש טאבלט שיהיה טוב לגלישה, צפייה בסרטים, מיליים וכד'. אין לי ממש עניין במשחקים, כך שהאפשרות שיתאים למשחקים היא צ'ופר אבל ממש לא הכרחית. תודה, רז. נ"ב מקסימום 400 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. http://www.mobiola.com/mobiola-web-camera אתמול ניסיתי אותה, על ה- Nokia 6120 Classic שלי. היא עבדה מצויין, איכות לא רעה בכלל בהשוואה לכל ה- Webcam ב- 2 שקל שנמכרות בחוץ. תומך במכשירים הבאים: Mobiola Web Camera for S60v3 or S60v5 v 3.0.19 >> Mobiola Web Camera for WinMobile v 3.1.8 >> Mobiola Web Camera for UIQ3 v 2.5.21 >> Mobiola Web Camera for S60V2 v 2.2 >> Mobiola Web Camera for UIQ2 v 1.1 >> Mobiola Web Camera for BlackBerry v 3.2.6

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ofeky1,

שלום! הטלפון S2 שלי כבר עושה הרבה בעיות והגיע הזמן לשדרג הרבה זמן חיכית לזה כדי לקנות לעצמי נוט נחמד עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לקנות נוט 3 או לחכות לנוט 4 שיצא בחודשם הקרובים מה אתם הייתם עושים? התקציב שלי הוא 3K והבעיה שלי היא שיהיה לי קשה לסחוב עם הטלפון הנוחכי תקופה של חודש+- (הוא נתקע המון נכבה וקופא וזאת לא בעיה תוכנתית) בגלל זה אני מתלבט מצד אחד אולי אני יקנה את ה4 שהוא יצא אם הוא לא יהיה ממש יקר ומצד שני המחיר של ה 3 ירד אבל הוא גם דיי מיושן כבר מה אתם הייתם עושים אני ישמח לשמוע את השיקולים שלכם והאם יש מכשירים דומים במחיר נמוך יותר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ha,

רכשתי Nook HD 32GB מאמזון לפני כשבוע. היום קיבלתי אותו ורציתי להתחיל לעבוד איתו, ביצעתי רישום ל B&N וניסיתי להתחבר למחשב. ה PC לא רואה אותו. טוב, אמרתי לעצמי, נפתור את זה מאוחר יותר ובנתיים כדאי להטעין אותו (הוא הגיע עם סוללה ב 75%). חיברתי את כבל ה USB שבא עם ה NOOK למטען שלהם (דרך שנאי תיאום 220 ל 110) ו... נאדה. בדקתי באינטרנט וראיתי כי ישנו לד קטן ליד חיבור ה USB שאמור להדלק במצב טעינה. אצלי הוא לא נדלק. הסתכלתי בקונקטור שלהם (משהו דפוק לחלוטין עם 30 פינים) וראיתי כי כנראה שבורה שם חתיכת פלסטיק זעירה (חצי מילימטר) ואולי זה מה שגורם ל NOOK לא לזהות חיבור. להזכיר לכם, מכשיר חדש לחלוטין! כרגע יש לי מספר בעיות חמורות עם כל הסיפור הזה. לאחר צ'אטינג עם ה"תמיכ…

15. שלום עברתי אתמול מה-Galaxy S3 שלי ל-LG G4 הבעיה היא שאני צריך לשחזר את השיחות ב-Whatsapp ולא מסתנכרן עם חלק מהמשחקים למרות שהם תואמים את Google Play Games יש דרך לעשות את זה מבלי רוט כי זה יבטל את השנתיים אחריות על המכשיר? אשמח לכל מי שיוכל לעזור בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tal100,

אהלן חברים אחרי חריש רבה החלטתי כמעט סופית אני מזמין את האירו הראשון או השני השאלה שליה היא כזאת בחלק מהמקומות רשום שלאחד מהם יש GPS תוכלו לסדר לי את הראש ולהגיד לי למי מהם יש GPS ו BT ולמי אין? עוד שאלה קטנה הבנתי שהמטען צריך להיות 5 ואט או 12 ואט מה שאני מזמין עם הטאבלט לא מתאים להטעין אותו כאילו? הבנתי שלחלק היו בעיות תודה רבה.!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by its me,

שלום אני מחפש סמארטפון מבוסס אנדרואיד באיזור ה-1000₪ לגלישה באינטרנט קודם כל, ולצפייה בוידיאו ולמשחקים. הכי חשוב שכמות הזיכרון והמעבד יאפשרו גלישה חלקה בלי יותר מדי בעיות. תיתכן גם אפשרות לקנייה בארה"ב במקרה שההבדל במחיר מאוד משמעותי.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. "ישראל על המפה: בסוף השבוע נוספה מפת ישראל ליישום Google Maps למכשירי אייפון, אנדרואיד, נוקיה, ווינדוס מובייל ובלקברי. הצעד נעשה, ככל הנראה, לקראת השקת האייפון בארץ בדצמבר" http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3367344,00.html בעלי אייפון צריכים לשדרג לגרסא 3.1 ומעלה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום כולם צריך את עזרתכם בבחירת מכשיר חדש כמובן שלא לקנות דרך הרשתות הגדולות... בעיקרון יש לי ניסיון טוב עם נוקיה אז אני מעדיף להישאר איתה אני צריך מכשיר שיוציא לי תמונות כמה שיותר טובות (גם לילה) רצוי ממשק מגע - אבל כמו שצריך... לא גס ולא מגיב (או רגיש מדי) ושיהיה מהיר, זו פשוט מחלה של פלאפונים היום. הם כל כך חכמים שהם פשוט בקושי זזים להרים תפריט לוקח להם כמה שניות טובות ואפילו לחזור למסך הראשי לוקח להם זמן התקציב שלי הוא בערך 3000 שקלים מעבר לזה יש לי שאלת SIM למבינים אני כרגע עם SIM ישן מדור 2.5 מחברת אורנג' הבנתי שצריך שדרוג לכרטיס בכדי להשתמש במכשירים החדשים. זה נכון? הם יכולים לשדרג לי את הכרטיס מבלי לגנוב לי כסף? מישהו יודע איך הולכת הפרוצדורה בדיוק ומ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Jaap,

אתמול הזמנתי את הסאנסה e260, אני צריך את הנגן בעיקר בשביל ריצות - ובגלל זה אני צריך איזה נרתיק שהוא יהיה תפוס בו בצורה טובה כדי שלא יפריע לי.. מישהו יודע אם יש איזה נרתיק כזה בשביל הנגן בארץ? ואשמח לקבל גם המלצה לאוזניות טובות שלא יפלו בזמן ריצה, עד 100 שקל (צריך איכותי, אבל לא להסחף יותר מידי.. זה לא הדבר הכי משמעותי בשבילי)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני מתכוון לשיחות יוצאות ונכנסות, אפשרות להקליט את השיחה ללא הגבלת זמן וגם באמצע שלה. איך אני אוכל לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני רוצה לשדרג את ה-n95 המתיישן שלי ורוצה ללכת לכיוון של סמארטפון. אני לא בטוח לגבי האיפון למרות כל היתרונות, הייתי רוצה ללכת לאנדרואיד ולקחת את אחד הטלפונים הטובים יותר. מסקר קצר ברשת ראיתי שה Hero מאוד מומלץ אבל המסך שלו קטן יותר ואני לא ממש מבין למה הוא עדיף - חוץ מהGUI השונה שלו מעט. את ה-Nexus הייתי רוצה להביא מארה"ב ואולי את ה Hero לקנות בארץ (ראיתי שעולה משהו כמו 2000 ש"ח). אגב מה עם עברית -יש אפשרות לבצע המרה למכשיר קנוי או שצריך לפרוץ אותו?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש טבלט בגודל 9.7 אינץ׳ ומעלה שאפשר להריץ דרכו גם אנדואיד וגם וינדאוס פרו. אם יהיה לה חיבור למקלדת (כמו לטבלט של מייקרוסופט) מה טוב. אם לא, אז חייב בלוטות. התקציב הוא בסביבות ה300$. יש חיה כזאת בלי כל מיני חבלי לידה כמו של האונדה? האם telcast x98 air עונה על הצרכים ומומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by rotman,

שלום לכולם , לפני כחצי שנה קנית את ה samsung gear 2 neo . אחלה שעון , גרם לי להבין איזה מוצר אדיר זה אבל קצת הפריע לי שהוא לא מריץ android wear והוא (בעקרון) מחייב אותי להיות עם סמרטפון של סמסונג שמריץ רום סטוק. בסופו של דבר נמאס לי והחלטתי שאני רוצה משהו חדש יותר וטוב יותר אז פרסמתי אותו למכירה , לא שהייתי לחוץ על למכור אותו או משהו... בכל מקרה , שבוע שעבר השעון נמכר וכבר אחרי דקה הרגשתי בחסרונו. העניין הוא שמחיפוש שטחי שביצעתי השעון היחיד שנראה לי הוא ה samsung gear s , הבעיה היא שאם אני קונה אותו אז לא עשיתי כלום , הוא גם מריץ טייזן וגם סמסונג עם אותו הסיפור. רציתי לבקש המלצה לשעון. דרישות : סמרטווטש אמיתי עם מסך צבעוני וטוב (לא pebble ) , מריץ android wear , עדיפות…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.