גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים הגיע אלי אתמול המכשיר פעם ראשונה בהתחלה כשהפעלתי אותו ראיתי שכבר מותקנות עליו תוכנות של AnySoftKeyboard, Hebrew AnySoftKyeboard Language Pack מה שקרה זה, שבהתחלה הייתי נכנס למרקט או סתם לאפליקציות מסוימות ופתאום ה Android היה נתקע, ממש פריזינג שנפתור רק על ידי כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר אחרי פעמיים של פריזינג, ניסיתי להוריד את הסים קארד שלי(אורנג') וראיתי שזה קרה שוב ואז שמתי את הסים קארד של חברה שלי (של פלאפון) ואז זה לא נתקע... אני לא חושב שזה קשור לזה העניין של התקיעות אלא כי אם לתוכנה של ה AnySoftKeyboard , יש מישהו שיכול לאשר שזה מגיע משם ? בכל אופן מאז זה לא נתקע לי... אבל ליתר ביטחון עשיתי Reset to factory default והתקנתי את התוכנות האלה של העברית מחדש …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, מצטער על החפירה, יצא לי קצת ארוך. אז ככה - אני כרגע קצין בשירות חובה בצה"ל. עוד כמה שבועות אני אמור להזדכות על המירס (בצער רב... :'( ) ולקבל Nokia C2 מסלקום. כיוון שאני בחובה, ונחשב לפי התוכנית בדרג זוטר, אני לא יכול לשדרג את הטלפון לאופציות האחרות. להביא טלפון מבחוץ כנראה שאף אחד לא יכול (זו לפחות התשובה הרשמית שאני מקבל מהצבא ומסלקום, אני לא יודע אם הם יכולים לאכוף את זה, או שאני יכול לעקוף את זה). מה שאומר שבכל זאת אצטרך להסתובב עם שני טלפונים (יש לי עדיין גם טלפון "אזרחי" אבל הוא גם "טיפש" - sony ericsson j108i). אני עורג לסמארטפון כבר זמן רב, אבל קשה לי להחליט מה לעשות. יש לציין שאני לא מרבה לדבר בטלפון (לא באזרחי ולא במירס, אני מדבר בממוצע 30 דקות בחודש בטל…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אהיה באירופה (אוסטריה) בקרוב וחשבתי לקנות שם. בהנחה שאקח את הגרסה עם הLTE שיכולה לעבוד ללא טלפון (בתקווה שמתישהוא זה יעבוד בארץ). האם ישנם עניינים של נעילה אזורית \ גרסאות עם המוצר הספיצפי הזה? האם אני עשוי לסבור מבעיות קושחה בגלל שהוא נקנה בחו"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם איזה מברג צריך להשתמש בשביל לפתוח מכשיר סלולרי? NOKIA5800.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, ביוני השנה סוני-אריקסון הוציאו את דגם Xperia Ray. נראה לי שהוא עונה בדיוק על הדרישות שלי: 1) מסך חד וקריא בשמש, בגודל 3.3 אינץ'. 2) משקל רק 100 גרם, כמו שחיפשתי. עובי פחות מ-1 ס"מ. 3) כמובן, A-GPS - מאוד חשוב לי. 4) מעבד 1 גה"צ. אמנם לא כפול ליבה אבל נראה לי מספיק לצרכי. סוללה עם זמני המתנה ודיבור טובים. 5) אנדרואיד גירסה 2.3 עדכנית. 6) מצלמה 8 מגה-פיקסל עם וידאו HD ומייצב תמונה דיגיטלי. בינתיים רק קינג פון מופיע בזאפ בתור מוכר של הדגם הזה. המחיר 1500 ש"ח כולל "עברית מלאה", דומה למחיר בחו"ל ולדעתי לא גבוה לסמארטפון עם מפרט כזה. כמה שאלות: * איך זה שרק אחד בארץ מוכר את הדגם ? * האם זה חתול בשק ? יש קץ' ? חסרונות משמעותיים ? * האם טלפון כזה אמור לעבוד כשורה ברשת …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אומרים? מה יותר חזק? שווה? מצלמה איכותית? היה לי נסיון מר עם סמסונג בעבר - אבל זה היה ממש מזמן, מאז עברתי ל LG עם הבעיות שלנו ולאחרונה אני עם P30 PRO - שהוא הנייד הכי מוצלח עד כה שהיה לי... וכרגע צריך לשדרג... לפי המפרטים שניהם דומים...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם אני לא מבין הרבה בטלפונים ניידים איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אם אני צריך את כל הדברים הבאים: ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה, ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין 5.סוללה שמחזיקה להשמיע MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית) כמו-כן- האם את/ה מכיר/ה חנות אמינה ולא יקרה באיזור פ"ת וסביבתה? S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כי לא רוצה סוללה מובנית שלא יכול להחליף מישהו כתב לי נגד S3. מה הבעי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני בקרוב נוסע לארה"ב וחשבתי לקנות לעצמי טאבלט חדש, חובה שיריץ אנדרואיד, תקציב עד 300$, אפשרי חריגה אם זה יתאים מאוד לצרכים. השימושים העיקריים שלי יהיו: קריאת ספרים, אינטרט, משחקים מדי פעם. שימוש נוסף שמאוד הייתי רוצה להשתמש בו, הוא שיהיה לו עט רגיש יחסית שאני אוכל להשתמש בו מדי פעם לשירטוטים וכתיבה של שיעורי בית (אני סטודנט להנדסה, וזה היה יכול להיות נחמד אם זה היה עובד כמו שצריך). אם יש איזשהו טאבלט, בתקציב טיפה גבוהה יותר שיש לו את האופציה האחרונה שביקשתי, אז אני אשמח שתמליצו לי עליו גם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי K1M של פלאפון. אני רוצה אוזנייה טובה- הכי חשוב- שמיעה חזקה וברורה. (אני נמצא הרבה במקומות רועשים). כמובן קטנה ונוחה וקלה. יש את האוזניה SAMSUNG WEP-200 http://images.google.com/images?q=samsung%20wep%20200&ie=UTF-8&oe=UTF-8&um=1&sa=N&tab=wi שעולה בארץ בערך 400 שקל- הזמנתי אותה מחו"ל, ב 60 שקל עם משלוח- נמתין שתגיע. (בכל מקרה תמיד ניתן למכור אותה ב150). חשבתי גם על H700, H500. אשמח לתשובות.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם באיחור ניכר ניסיתי היום להתקין רוט לפי המדריך שפורסם באתר. 1. הורדתי את שני הקבצים שהוזכרו 2. פתחתי את שניהם 3. הבאתי את ה-SGS3 למצב המתואר בתמונה 4. הפעלתי את Odin3 v1.85.exe 5. לחצתי על PDA ובחרתי את CF-Root-SGS3-v6.4.tar. חשוב לציין שראשית ניסיתי לעבוד ממש ע"פ המדריך ולא לחלץ את הקובץ קודם לכן כך שאחלצו בעזרת התוכנה עצמה אולם הדבר לא היה אפשרי, לכן חילצתי אותו בעצמי (פעם אחת). לחצתי על START אבל הקובץ לא נוף ובמקום זה קבלתי הודעת שגיאה ניסיתי שוב והורדתי מחדש את CF-Root-SGS3-v6.4.zip אבל התוצאה היתה זהה אודה לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שלפני כשבועיים אסר משרד התקשורת להכניס את הגאדג'ט בתירוצים של תאימות לתקן ה-WiFi, אישר מהיום המשרד להכניס ולייבא אייפדים. שיהיה בשעה טובה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בסוף שנה שעברה כולם דיברו על המצלמה בטלפון הפיקסל 2 החדש מבית גוגל, והשוו אותה כמובן למצלמה באייפון X ולמצלמה בגלקסי S8 של סמסונג. לפני מספר ימים סמסונג הכריזה על הגלקסי S9+ החדש שלה, וטענה שהיא "המציאה מחדש" את המצלמה. אז איך הוא מתמודד מול המתחרים הקיימים? צפו בהשוואת הוידאו והחליטו: לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום פיתחתי אפליקציה לאנדרואיד שמשווה את כל המחירים של כל חברות התקשורת בישראל: https://play.google.com/store/apps/details?id=cohen.avihai.cinp אני חושב שהאפליקציה הזאת באמת תעזור פה להרבה אנשים אני ישמח לקבל חוות דעת וביקורת על האפליקציה וגם הצעות לשיפור
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משיקולים כלכליים אני שוקל לעבור מאורנג' לאחת המפעילות החדשות. למשל אלו. http://hwzone.co.il/tech/news/138201 הבעיה שלי היא שאני פשוט מאוהב ב-5110 שלי. יש לו כפתורים פיסיים גדולים ואין לו מצלמה או מסך צבעוני או גלישה או כל מיני דברים שאני ממש לא רוצה בטלפון. שיחות ו-SMS-ים מספיקים לי לחלוטין. לגלוש אני אוהב בבית - על מסך גדול - וכשאני רוצה לצלם יש לי DSLR עם כמה עצמיות. אבל מה, נראה לי שלא תהיה לי ברירה ואהיה חייב לצעוד קדימה אם ארצה להצטרף למפעילות החדשות. אז כדי לעשות את המעבר כמה שפחות כואב עבורי אני רוצה לחצנים פיסיים גדולים ככל האפשר. עם מסכי מגע אני לא מסתדר (עם סלייד אני מסתדר אבל ההקשות מוציאות אותי מדעתי) וטלפוני הבלקברי נראים לי כמו עינוי סיני מתוחכם. אז האם יש …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתחיל מזה שעברתי אתמול לחברת פלאפון בניגוד לרצוני ולקחתי את ה-Samsung 770, שלמרות כל יתרונותיו(המסורסים ברשת פלאפון) לא מגיע לרמה של ה-E398 שהיה לי מבחינת נוחות שימוש וחופשיות המשתמש. אחרי שעות של התעסקות עם התוכנה המחורבנת שהגיע על הדיסק שבא עם הפלאפון - נמאס לי, ואני צריך הדרכה בין השאר לעדכון תמונות הרקע של הפלאפון כיוון שכל תמונת רקע המועברת מהמחשב ונקבעת כטפט, מופיע באמצע ולא על כל המסך, שלא לדבר על כך שיש רק ארבע גדלים(176x132י, 320x240י, 640x480 ו-1280x960) - שבמקרה הם גם רזולוצית המצלמה - וכל רזולוציה אחרת מותאמת לגדלים הנ"ל, בעזרתה העדיבה של התוכנה. הרצתי חיפוש בגוגל כמובן, ואחרי חצי שעה של חפירות מסתבר שהקשר בין הפלאפון הזה לחברת Samsung היא כתובת האינטרנט המו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אז הורדתי כמה משחקים לפלאפון שלי (סמסונג E-250 ברזולוציה 128x160) ויש לי אותם בקבצי RAR וכשאני מוציא כל משחק מה-RAR אז יש לי איזה 30 קבצים (dml, ott, mf, class ועוד כמה תמונות קטנטנות משמשחק), עכשיו, אני צריך (ככה הבנתי) לייצר קובץ JAR שבתוכו יהיו כל הקבצים הנ"ל ואז להעביר לפלאפון ואז זה אני לא יודע לעשות (להעביר לפלאפון אני יודע), מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות טאבלט. כרגע אני עוד לא סגור על עצמי אם אני רוצה iPad או אנדרויד. אבל בהנחה שאני אבחר באנדרויד מה הטאבלט המומלץ כיום? Asus Transformer/Motorola Xoom/Samsung Galaxy Tab 7.7/8.9/10.1/ משהו אחר? אם למישהו יש נסיון אם מכשיר כלשהו אני אשמח לשמוע... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אנא עזרו לבור שכמוני לקנות מגן אחורי+קדמי למכשיר שלי כבר הלכתי לאיבוד בין שלל החברות המובילות (speck'zagg'otterbox) ובכלל המחירים בארץ יקרים ולא בטוח מהי התמורה (בין אם איכותי או סתם זבל). עדיפות למוכר EBAY כלשהו כמובן,התקציב אני מניח עד 120ש"ח בשביל משהו איכותי שיחזיק. הSGS2 שהיה לי מישהו קנה בשבילי מגן אחורי די חזק (פלסטיק לדעתי) ומדבקה למסך,עברה שנה והטלפון חטף לא מעט ועמד בכבוד - מחפש את אותה עסקה בשביל הנוכחי. רב תודות לעוזרים והמשך ערב נעים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כבר די הרבה זמן מתחבט בשאלה איזה נגן לקנות והנגן שהכי תופס לי את העין הוא Sansa. רציתי לדעת מה הייתם ממליצים. הדרישות שלי הן כמה שיותר מקום זה יהיה יותר טוב. (2 ג'יגה לפחות). בנוסף, שיהיה רדיו, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, איכות שמע סבירה לא צריך את הטובה ביותר. אם יש אפשרות לקנות מטען נייד לנגן זה יהיה נהדר. ממש לא חשוב הקטע של הוידאו, שיהיה נגן טוב ועמיד ונוח. וזהו, אני יודע שזה נשמע קצת כמו נגן אידיאלי, אבל בשביל זה אני מבקש אחד שיענה פחות או יותר על הדרישות ושאלה לא קשורה- רציתי לדעת אם החריץ זיכרון שיש בנגן, הוא חריץ הרחבה ? או חריץ שתפוס כבר על ידי הזיכרון של הנגן? כלומר, האם הזיכרון של נגיד Sansa e250 הוא 2gb קבוע ואפשרות לצרף עוד כמה שאני ארצה? (שיהיה …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במידה והתעניינתם ב-Galaxy S6 Edge של סמסונג אבל רציתם שיהיה בומבסטי אפילו יותר, החל ממחר לסמסונג תהיה הצעה רלוונטית מאוד עבורכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יממה-לפני-ההכרזה-הרשמית-כל-הפרטים-על-ה-galax/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האייפון שלי נפוח בגלל הבטריה כנראה, אבל עובד. איפה אני יכול להחליף את הבטריה על המקום? לא בא לי שזה יישאר אצל מישהו שבוע כשאני לא יודע מה הוא עושה עם זה. עדיפות לאם אני יכול אפילו להסתכל עליו מחליף את הבטריה ולא נכנס לפאלפון שלי.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שאני יכול למחוק את ה"חשבון" סנכרון שלי (שזה המייל שלי בג'ימייל בעצם) אבל כשבאתי להסיר הוא רושם שניתן לעשות זאת רק ע"י שחזור הגדרות יצרן, האם זהו הדרך היחידה? האם זה יפגע לי ברום של סלקום שמותקן ובעברית המותקנת וכו'?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין את המגן הבא: http://www.ebay.com/itm/SUPCASE-Case-for-LG-G3-UBPRO-with-Built-in-Screen-Protector-Multiple-colors-/191654099281?var=&hash=item2c9f797951 מה דעתכם עליו? איך הוא בהשוואה ל Otterbox
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מכשיר סיני שיש בארץ נותן את התמורה הטובה ביותר. ביחס למחיר
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ספציפית אני מדבר על S5. ראיתי פה בפוסטים שאמרו כדרך אגב משהו על שוני בעדכונים. מה היבואן קשור לעדכונים? אני לא יכול פשוט לעדכן את הטלפון בעצמי דרך העדכון תוכנה של הטלפון?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-