עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by n9555,

ברשותי נגן iaudio x5l ואני דרך לחבר את הנגן לרכב (אני בכוונה לא רוצה להגיד חברה ודגם אבל אני יכול להבטיח לכם שזה מודל 2007) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by xlSnaK,

אני מתלבט בין Sandisk Sansa E260 4GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn...scat=318&tcat= ל Meizu M6 4GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn...scat=318&tcat= והמחיר הוא אותו דבר 700 ש"ח לדעתי Meizu עדיף אבל תגידו גם אתם כנסו שמתי פה אתרים של המידע עליהם [= תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by eyalb70,

היי, יש לי מערכת סטיראו שבניתי מהרמקולים של הרכב, וחסר להם באס, יש יציאה לרדיו של הרכב לסאב וופר ואני רוצה לנצל אותה. אני מעוניין בקניית סאב וופר, אקטיבי, סובב ה600 ש"ח. יש אופציה כזו? איפה לקנות? פסיבי +מגבר זו אלטרנטיבה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Kolshamen,

יש לי כמה שאלות למבינים פה: האם יש בWP8 תמיכה מלאה בעברית ופרט לLUMIA 920 ? האם אני יכול לקנות את המכשיר מחו"ל ולהגדיר אותו לעברית? ידוע מתי הLUMIA 920 - HTC 8X - יגעיו לארץ? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי סמסונג גלקסי 2 שקניתי בחנות פרטית, לא באחת הרשתות הסלולריות. בחנות הדגישו שיש תמיכה מלאה בעברית, ובאמת אין בעיה בכתיבת עברית, וההודעות שאני שולח בעברית מתקבלות בלי בעיה. הבעיה היחידה שנתקלתי בה הוא בפתיחת קבצי PDF בעברית, כאשר גם POLARIS (התכנה המובנית בגלקסי), וגם ADOBE READER לא מצליחים לפתוח את הקבצים ואומרים שהם פגומים. גם שמות הקבצים שבעברית מופיעים בפונטים של סינית או יפנית. אני בטוח שזה כבר נושא שדובר עליו באינטרנט אבל באמת שניסיתי לחפש על זה משהו ולא מצאתי כלום. אני ממש שמח לעזרה כי בתור סטודנט הבעיה מאד מפריעה לי בצורה יום יומית. תודה רבה על כל עזרה. יואב

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. משיקולים כלכליים אני שוקל לעבור מאורנג' לאחת המפעילות החדשות. למשל אלו. http://hwzone.co.il/tech/news/138201 הבעיה שלי היא שאני פשוט מאוהב ב-5110 שלי. יש לו כפתורים פיסיים גדולים ואין לו מצלמה או מסך צבעוני או גלישה או כל מיני דברים שאני ממש לא רוצה בטלפון. שיחות ו-SMS-ים מספיקים לי לחלוטין. לגלוש אני אוהב בבית - על מסך גדול - וכשאני רוצה לצלם יש לי DSLR עם כמה עצמיות. אבל מה, נראה לי שלא תהיה לי ברירה ואהיה חייב לצעוד קדימה אם ארצה להצטרף למפעילות החדשות. אז כדי לעשות את המעבר כמה שפחות כואב עבורי אני רוצה לחצנים פיסיים גדולים ככל האפשר. עם מסכי מגע אני לא מסתדר (עם סלייד אני מסתדר אבל ההקשות מוציאות אותי מדעתי) וטלפוני הבלקברי נראים לי כמו עינוי סיני מתוחכם. אז האם יש …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by LordEnlil,

שלום, אני שוקל לקנות פלאפון מEBAY. הדגם שאני מעוניין בו הוא Note9, עולה כרגע 650$ ו25$ משלוח. לא הבנתי איזה עלויות נלוות נוספות אצטרך לשלם. מע"מ 17% זה 114.75$, אך האם יש מכס / מס קניה / עמלות שקר אחרות כלשהן לשחרור חבילה וכו'? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מעוניין להחליף פלאפון עכשיו ואני מתלבט בין 3 פלאפונים N85 N86 W995 אמרו לי שאין הבדל משמעותי בין N85 ל N86 ששווה את התוספת כסף, האם זה נכון? ובמקרה כזה מה עדיף? ה W995 או ה N85 דברים שחשובים לי בפלאפון זה בעיקר הסוללה (ממש חשוב), עוצמת ואיכות שמע טובה בעיקר באוזניות, WIFI שיהיה. אם יש פלאפונים אחרים שכדאי לקחת במקומם ספרו לי על זה, אבל שלא יהיו בעלי מסך מגע. תודה וחג שמח.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by naki,

התחדשתי בz3 compact, ואני מאוד מרוצה, חוץ מזה שהמכשיר עדין יחסית.. ראיתי שיש אפליקציה של PlayStation, ורציתי לשאול.. במידה ואני קונה שלט של ps4, אני יכול לשחק על הפלאפון משחקי PlayStation? כל המשחקים רצים חלק?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. הי לכולם, אני צריך לקנות (רצוי בחצי השעה הקרובה) MP3 בנפח של 2 גיגה, עד 150 ש"ח בזאפ מצאתי את אלה- קריאייטיב מובו T200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727869 טאק כלשהו http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=696661 סנסוי http://exp.shopy.co.il/products/93281 אני צריך שהמכשיר יהייה יחסית אמין ושינגן MP3. איכות סאונד ותכונות מעבר לניגון פחות מעניינות אותי.... תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם, קרוב משפחה נמצא ביפן באזור Sendai (אם מישהו מכיר). אני צריך שני פלפונים אחד עמיד למים ואחד יחסית חזק. חשבתי על ה-huawei p9 ועל ה-Xperia Z (לא חייב את הדגם האחרון - אפשר דגם אחד לפני). בכל אופן אני מחפש המלצות על המכשיר עצמו ואם אפשר המלצות על רשתות גדולות באזור ששווה לקנות מהן מבחינת מחיר. בנוסף, אני קצת חושש לגבי האם יש בעיה עם הסים או תדרים בקניית מכשיר מיפן, אם מישהו יכול להרחיב על זה קצת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מישהו מהעבודה רוצה לקנות אחד מהם, מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. איפה מוכרים את האייפון 4 במחיר הזול ביותר? כולל חו"ל ומה המחיר בארה"ב? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by KFL,

מישהו יודע מתי יצא כבר הn97 כבר שנה מדברים עליו והוא עדין לא יצא. מתי הוא אמור לצאת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אחרי שלפני כשבועיים אסר משרד התקשורת להכניס את הגאדג'ט בתירוצים של תאימות לתקן ה-WiFi, אישר מהיום המשרד להכניס ולייבא אייפדים. שיהיה בשעה טובה לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Cilay,

דוד שלי בא בתחילת דצמבר לארץ , קיצר הוא רוצה להביא לי מתנה , הIPOD TOUCH עולה 400 דולר , יש לי כמה שאלות עליו ... 1. יש משהו עדיף במחיר ? 2. מה מיוחד בו ? 3. איזה אוזניות מומלצות ( אני ס2-3 שעות נסיעה ביום ... ) 4. אפשרי לראות עליו סרטים סדרות ? תודה אנשים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by FME,

אהלן, אני אסביר את הסיפור : אני קונה SGS3 מארה"ב בקרוב (הטלפון הקודם סיים את חייו עם שבירת מסך וחצי טלפון מרוסק ).. אני צריך לבדוק איפה מוכרים אותו באיזור (ניו-יורק). עכשיו, אני רוצה לדעת איפה מוכרים שם את הגרסה העולמית (לא של T MOBILE או AT&T וכו') - אני חיפשתי ולא מצאתי, אז אולי אתם יודעים? שאלה, אם באמת לא נמצא את הגרסה העולמית, ונקנה את אחת הגרסות של ארה"ב, יהיו בארץ בעיות קליטה או משהו בסגנון? (כמעט בטוח שאני עובר להוט מובייל או גולן). ועוד משהו: שמתי לב שהמעבדים בגרסות של ארה"ב שונים (במקום הexynos של סמסונג, יש את הsnapdragon S4) האם יש הבדל גדול בין המעבדים? מי באופן כללי יותר טוב? מי זולל יותר סוללה? אם יהיו עוד שאלות אני אשאל. תודה רבה לעוזרים. ע…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by tktur1,

שלום לאחרונה קניתי lg g3 אחרי הG2 , עם הביצועי סוללה המצוינים אני טיפטיפטיפה (טיפה ממש קטנה) מאוכזב חח. משיטוט זריז לא ראיתי דיון לגבי הסוללות המוגדלות שנמכרות בEBAY. הם יש למישהו ניסיון ? ראיתי סוללה של 3800MH במחירים סבירים. שקר? סתם ניפוח של נתונים? אשמח לדון על כך ואולי לקנות ולשתף אם תרצו. למרות שיקח חודש עד שיגיע LOL ערב טוב לכולם.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום כולם צריך את עזרתכם בבחירת מכשיר חדש כמובן שלא לקנות דרך הרשתות הגדולות... בעיקרון יש לי ניסיון טוב עם נוקיה אז אני מעדיף להישאר איתה אני צריך מכשיר שיוציא לי תמונות כמה שיותר טובות (גם לילה) רצוי ממשק מגע - אבל כמו שצריך... לא גס ולא מגיב (או רגיש מדי) ושיהיה מהיר, זו פשוט מחלה של פלאפונים היום. הם כל כך חכמים שהם פשוט בקושי זזים להרים תפריט לוקח להם כמה שניות טובות ואפילו לחזור למסך הראשי לוקח להם זמן התקציב שלי הוא בערך 3000 שקלים מעבר לזה יש לי שאלת SIM למבינים אני כרגע עם SIM ישן מדור 2.5 מחברת אורנג' הבנתי שצריך שדרוג לכרטיס בכדי להשתמש במכשירים החדשים. זה נכון? הם יכולים לשדרג לי את הכרטיס מבלי לגנוב לי כסף? מישהו יודע איך הולכת הפרוצדורה בדיוק ומ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by puvsc,

אני מתלבט - בעיקר כי שמעתי שתלת מימד פסיבי לא ניתן לראות HD בתלת מימד (זה נכון? - כי קראתי איפהשהוא שבמסך של LG החדשים - מקבלים HD גם בפסיבי) אני מצרף סקר...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by T-Flash,

שלום חברים יש לי את הנגן iAUDIO U3 שאפשר להפעיל בו קבצי וידיו. קבצי ההדגמה שהיו בנגן עובדים, אבל כשאני מוסיף קובץ משלי, הנגן פשוט לא רואה אותו. ניסיתי להכניס מסרטון של כמה שניות וברזולוציה נמוכה, עד לסרט באורך מלא ושום דבר לא עובד. מקווה שתעזרו לי, תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי הפורום, לצערי הרב במהלך המסע לפולין אבד לי הכבל USB של הSansa. ולכן, גמלה בלבי ההחלטה לרכוש חדש. והנה צצה לה בעיה... בחו"ל(Amazon) כבל לSansa עולה בערך 3 דולרים. בארץ הקודש הצלחתי למצוא רק ב"מכלוף מחשבים" את הכבל במחיר אסטרונומי של 150 ש"ח... האם מישהו יודע על מקום אחר שבו אפשר לרכוש את הכבל במחיר נורמלי? כל עזרה/עצה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש לעוזרים ועונים

23. Started by Alonleibo,

שלום, אני רואה שיש פה הרבה חבר'ה שמבינים(ואני לא), אז אני אשאל אותכם: מה עדיף? Galaxy S? או אחד הטלפונים של HTC?(ואם HTC, אז איזה?) אני פחות או יותר מתלבט בין השלושה הבאים: HTC Incredible S HTC Desire HD Samsung Galaxy S בעיקרון אני מחפש משהוא בסביבות ה-2000-2500 שקל. אם תוכלו לספק גם המלצה לחנות - אני אשמח. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by fedora,

שלום. קיבלתי IPHONE5 מקרובת משפחה והיא לא זוכרת את הקוד. האם יש דרך לאפס את המכשיר חזרה להגדרות יצרן? דרך ITUNES או משהו כזה? (לא מעוניין לפרוץ את המכשיר כמו הFBI ) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם!! אני קורא כאן המון בפורום אבל רק עכשיו נרשמתי..קניתי G3 D855 מאליאקספרס במבצעים של ה11.11 ורק לפני שבועיים הוא הגיע..בהתחלה הכל היה ורוד המכשיר נראה פגז וחדש והכל עבד בו פיקס! הGPS המצלמה הכל טס..עד שהכנסתי את הכרטיס SIM בהתחלה הייתי בטוח שהקליטה עולה ויורדת או פשוט נאבדת(סימן איקס) בגלל שהסים נשרט או לא תקין.הלכתי לפלאפון והחלפתי אותו לחדש..אבל זה לא עזר..ניסיתי כרטיסי סים של סלקום ואורנג אבל גם לא הבדל משמעותי. קיימת בעייה רצינית בלהוציא ולקבל שיחות מהמכשיר ולהשתמש באינטרנט..מאוד התלבטתי אם מדובר באנטנה של המכשיר (רכיב קליטה חלש או תקול) או במשהו תוכנתי. בתכלס אני לפעמים מצליח לקלוט רשת 4G באופן מלא ולהריץ ספיד-טסט עם 60 מגה ביט הורדה שזה מטורף...אבל רוב הז…

דיונים חדשים בפורומים