גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
בCLOVE הפסיקו למכור אותו, גם מי שרכש את המכשיר במכירה מוקדמת קיבל את הכסף בחזרה. ראיתי באתרים אחרים שמוכרים אותו ב500$ , ובחלק מהמקומות כתוב שהחברה הורידה את המחיר ל75$ . אני מבולבל...
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
עברתי על החנויות שמופיעות בזאפ ולצערי לא נתקלתי בחנות כזאת. למשהו יצא לקנות לעצמו/הורים/קרובי משפחה?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האמת שלא ראיתי אותו בזאפ ככה שאין לי מושג כמה תכלס הוא עולה בשוק. אבל מדובר פה על מחיר של כ-970 ש"ח ואחריות של היבואן הרשמי. דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ההנחייה הקולית בווייז שאני לא מצליח להפטר ממנה. ברכב שלי יש דיבורית בלוטות' מובנית שהגלקסי 2 מדבר איתה. על מנת לשמוע את ההנחייה הקולית של הווייז אני עובר במערכת של הרכב למקור שהוא הפלאפון, ואז באופן אוטומטי בלי כל התערבות מצידי הטלפון מתחיל לנגן את המוזיקה שקיימת על גביו (אמפי3ים למיניהם). אבל זה עוד כלום, העניין הוא שגם כשאני סוגר את הנגן הייעודי / ווינאמפ ומכבה את כל המוזיקה בפלאפון, אני אמנם מקבל שקט, אבל ברגע שההנחייה הקולית הראשונה נשמעת (בסגנון של: "פנה שמאלה") יחד איתה מתחילה להתנגן שוב המוזיקה. כלומר הוא לא מסוגל לעשות סטרימינג בבלוטות' של הנחייה קולית מבלי שתהיה לו פקודה אוטומטית לעשות PLAY לנגן (יהא אשר יהא). עברתי על כל האפשרויות בווייז ולא מצאתי…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא רוצה סמארטפון (ואם כבר סמארטפון, אז Android) בגלל הסוללה שלא תחזיק הרבה זמן, אין לי כוח להסתובב עם מטען. יומיים בלי טעינה עם קצת שיחות, כמו הטלפון שלי עכשיו (Sony Ericsson R306), רמקול טוב למוזיקה, זיכרון פנימי למוזיקה... יש טלפון כזה בטווח מחיר של כמה מאות שקלים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו כאן מכיר דגמים של מחברות דיגיטליות, כדוגמת: http://www.tgspot.co.il/asus-eee-tablet/ http://www.arigent.co.il/wacom/index.asp אני מעוניין בדגם שאינו תלוי בניירות כתיבת מיוחדים, ושגודל משטח הכתיבה יהיה A4 או קרוב לכך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לTablet בעל מקלדת מלא פיזית ראיתי כמה כאלה אבל אני לא כול כך מבין בנושא זה ואני פתוח להמלצות כאמור התקציב הוא עד 3000. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף מבין שניהם ? יותר למוזיקה , מבחינת טווח מחירים שניהם דומים לנוקיה X2 יש פלאש למצלמה ויש דור 2 אל מול J108 שבלי פלאש אבל דור 3 , השאלה אם יש צורך בדור 3 במכשיר הזה ? הרי לאינטרנט הוא לא טוב ושיחות וידאו אי אפשר לבצע איתו. השאלה מבחינה פרקטית, איזה מכשיר פחות נתקע , יותר זורם , עם נגן מדיה יותר טוב לשניהם יש חיבור 3.5 PL, שניהם עם כרטיס זיכרון מיקרו SD בסופו של דבר מה עדיף מבין שניהם? מישהו יודע על באגים יותר או באגים פחות מבין שניהם ? ואיפה אפשר לקבל יותר הנאת שימוש? בשניהם יש חווית סוללה די ארוכה, לפחות בGSM כל אופן אודה לכם לתשובה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עלתה דרישה במשפחה לאנדרויד. הצרכים הם בעיקר בשביל אינטרנט זמין בכל מקום וכמה אפליקציות שרלוונטיות לעבודה (כדי שיהיה אפשר לעבוד מכל מקום). רצוי מסך בינוני-גדול וברזולוציה סבירה בשביל האפליקציות הרלוונטיות (הרבה נתונים וגרפים על המסך בו"ז). לא צריך מכשיר חזק אבל כן רצוי משהו שלפחות יריץ אנדרויד מעודכן. אפשר מכשיר פחות מודרני שהיצרן לא טורח לעדכן מספיק אם מדובר במכשיר פתוח לעדכונים ורומים custom - אבל עדיף פחות להתעסק, אם לא צריך. המכשיר ייקנה ככל הנראה מחנות פרטית בארץ, או ישירות מחברת פלאפון אם המחיר יהיה מספיק קרוב (כנראה שהוא לא יהיה). ועדיף שיהיה כמה שיותר זול, אין בעיה עם מכשירים ישנים, אני מניח שגם נקסוס1 יעשה פה את העבודה בסופו של דבר... תודה. * התקציב כאמור אזור ה-…
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ראיתי כתבה ב ynet על תוכנות מעקב לסלולארי. באחת התגובות ראיתי אתר של חברה (לא ישראלית) שטוענת שהתוכנה שלהם יכולה לצותת לכל טלפון, אפילו טלפונים שאין להם גלישה סלולארית. ראיתי שם אפשרות לתשלום ב PayPal, אם הם היו מקבלים הרבה תלונות היו חוסמים להם את החשבון, אז נראה לי דיי הגיוני שאם זה עוד לא קרה אז התוכנה באמת עובדת לאנשים. מה שהם בעצם אומרים באתר, שמתקינים תוכנה על המכשיר של הרוכש, ואז הוא יכול להכניס את מספםר הטלפון של הקורבן. תתבצע שיחה קצרה בת 30 שניות שבמהלכה יתבצע pairing בין המכשירים, ואז ניתן יהיה לשלוט עליו באופן מלא, להקליט שיחות , הודעות, לשמוע מה קורה בחדר. כאמור בלי להתקין כלום על המכשיר של הקורבן. אני ראיתי כבר תוכנות ששולטות על מכשיר באמצעות Bluetooth, אבל …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו התקין כבר? ראיתי כמה דיווחים על כך שזה מעלים את המקלדת בעברית (ולך תדע מה עוד זה דופק)...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני טס שבוע הבא לחול למשך כשבוע.... האם ישנה אפשרות לחסום את ה IPHONE לגלישה דרך 3G שלא יתחבר אפילו בטעות??? כמובן שאני רוצה להשאיר את האופציה של גלישה דרך רשתות פתוחה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי SGS2 חדש ואת המכשיר הישן אני רוצה לתת להורים. הבעיה שה SIM שלהם הוא של פלאפון והמכשיר הישן שלי הוא של אורנג', והוא לא מזהה את ה SIM... האם יש דרך לפתוח את המכשיר הישן (NOKIA 5800) לקבל את ה SIM של פלאפון ?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הטייפ אמור לשמש להרצאות ורצוי שיקליט בפורמט בלי צורך להמיר אותם לאחר העברתם למחשב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותכם , ראיתי שמשהו מפורום IANDROID פרסם : http://iandroid.co.il/forum/topic93478.html פשוט ווואו ! הדגם המשודרג 269$ 10.1 אינץ IPS HD + גורילה גלאס 2 2 GB RAM 32GB HARD-DISK סוללה 8000 MAH GPS מובנה http://www.ramos-sale.com/ramos-w30-quad-core-tablet-pc-with-gps-bluetooth-fm-2gb-ram.html
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש טאבלט לקריאת ספרים\\צפייה בסרטים\\לשים עליהם תרגילים של אוניברסיטה ולעבוד מולם (במקום להדפיס את הדפים כל פעם ולהתבלגן איתם). אז זה אומר שהדרישה העיקרית שלי היא רזולוצייה גבוהה, מסך גדול (10 אינץ') ובטריה חזקה, עם תקציב של סביבות ה2000. הסתכלתי קצת, והtf700 נראה שהוא תואם בדיוק את זה (והאופצייה של מקלדת מחוברת היא מצויינת בשבילי! אני אוכל להביא אותו לאוניברסיטה כמיני לפטופ, בלי לשבור את הגב עם הלפטופ שלי ששוקל כמעט 3 ק"ג). הוא עולה כ500$ מאיביי כולל משלוח (אבל לגרסא ללא המקלדת- אותה כנראה אקנה אחרי שחשבון הבנק שלי יתאושש). מה אתם אומרים? למישהו יש נסיון איתו? כדאי להזמין מאיביי- או שאני אסתבך במכס (אין בעיה אם זה רק מע"מ, אבל שלא יגידו יש "מס טאבלטים + מס מטו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , אני יודע שמכירת הטאבלס של גוגל נקסוס 10 החלו כבר בנובמבר בחו"ל . מישהו יודע אם הוא כבר נמכר בארץ? במידה ועדיין לא למישהו יש תאריך משואר שיגיע לארץ? תודה מראש. שאלה נוספת , במידה ואני רוכש את הטרנספורמר של אסוס , נאמר לי שאסוס מעדכנת כל הזמן את גרסת האנדרואיד ושואלת אותי אם אני רוצה לעדכן , זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים! הפלאפון שלי הלך לעולמו וקיבלתי מחבר את האומניה הישן של אחותו.. אבל הוא נעול בקוד ואין לה שמץ מה הוא.. אני תקוע בפלי מכשיר ולא מצליח למצוא לו עדכון גירסא אשמח אם תוכלו ליעץ לי בפתרון.. אני לא בסלקום והיא כבר גם לא(עברה לגולן) אז אין מצב לגשת לחברה.. תודה רבה מודה לעונים ולעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, אני עוקב אחר ה padfone כבר זמן רב, מאז הראשון... רציתי לקנות את הראשון אבל היה לי מכשיר חדש באותה תקופה. וגם את המפרט שלו לא אהבתי. המכשיר השני, לפי המפרט וכתבות נראה מעולה, רק העניין שאין מקלדת פיזית הורס הכל. המכשיר היה אמור לצאת באירופה בנובמבר אם אני לא טועה. מאז לא מצאתי שום מידע חדש על המכשיר. מישהו יודע משהו? האם זה מגיע לישראל? כמה זה יעלה? תיהיה מקלדת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סמארפון עד 1000 ש"ח. הדרישות שלי לסמארפון הם: 1.סוללה מספיקה להרבה זמן. 2.יכולת להריץ משחקים כבדים. 3.בא אים אפלקציות בסיסיות. 4.wi-fi. 5.מסך מעל 3.7 אינטש אני הסתכלי בעיקר על aiki 5 . וגם אני אומר המקסיומם התפשרות זה מאה שקל ולא הכפת לי אים זה סיני או אמריקי העיקר שטוב.
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
http://android-sale.com/umi-x1-phone.html אני מחפש בתקציב של עד 350-400$. מאוד חשוב לי שהמכשיר לא יהיה כבד , פחות משנה לי החומרה כל עוד הוא רץ ואפשר לקרוא מיילים ועיתון... הדבר הכי חשוב לי זה בטרייה ומשקל. איך המכשיר ? והאם כדאי להזמין מהאתר הזה ? למישהו יש נסיון ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. שייך לכאן או לתמיכה טכנית ??? לפי הדיבורים כאן בפורום אני רואה שמכשירים אחרים מחזיקים הרבה מאוד זמן. אנשים מדברים פה על יום/יום וחצי בשימוש בינוני וכו'. אני לא מצליח להחזיק יום לימודים (8 עד 1 נגיד..) בלי לסחוט את רוב הסוללה. (למזלי זה נוח להסתובב עם מטען..) השימוש במכשיר כן דיי מאסיבי אבל עדיין.. האם זה תקין? יש דרך לבדוק/להשוות למכשירי SGN אחרים? (אתר מומלץ כלשהו/שיטת השוואה ידועה?) מה גם ששמתי לב הוא שיכול להיות שה3G הוא אוכל הסוללה העיקרי. האם זה תקין? כי בהגדרות>בטריה לא שמתי לב למשהו כזה. (בעבר בדקתי ואין דבר המונע מהמכשיר להכנס למצב שינה. הסוללה נגמרת בזמן שימוש, אבל בצורה מאוד מהירה לדעתי..) יש אפליקציה מומלצת לבדיקה של מה צורך בטריה? המכשיר הוא Samsung Ga…
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אוקי אז בימים האחרונים החלטתי שאני חייב איזה סמארטפון זול ויעיל משהו בסביבות ה 900 שקל גג שהשימוש העיקרי שלו זה וואזאפ וגלישה באינטרנט ואולי קצת משחקים קטנים והכי חשוב שיהיה אנדרואיד ושיעבוד יחסית חלק (לא מתכוון להעמיס עליו באפליקציות ומשחקים כבדים). אני באמת חדש בכל העניין של סמארטפונים ואני צריך את ההמלצות שלכם תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת סלולרי חדש. הדרישה העיקרית- סוללה חזקה ככל האפשר, נוכח הדרישות הבאות: *מסך מגע * גלישה ברשת * שליחת הרבה SMS * אפשרות להתקין סקייפ * תמיכה ב-WI-FI * תמיכה ב-java (קבצי jar.*) עלות-צריך לראות בכלל מה תווך המחירים ואז אולי אוריד מהדרישות.. תודה
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות לבחירת טאבלט פשוט לילד. 1) Archos 70b http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12017 2) Arnova 8 G3 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13326 3) Archos 80 G9 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13929 כרגע ההעדפה היא לArchos 80 G9. תודה,
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-