עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by vers,

שלום, טאבלט PIPO M9 במצב חדש. נעשה בו שימוש שלא עולה על מספר שעות בודדות. המכשיר נמכר עקב חוסר שימוש. יימכר עם כיסוי שמשמש גם כ'סטנד' ומגן מסך. בנוסף עוד שני מגני מסך ספייר למי שיקנה את המכשיר. המכשיר כולל עברית, אין לו שום בעיות, רץ באופן חלק. המחיר - 600, מחיר סופי. עמית - 0523368500

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. ברשותי מכשיר Motorola Atrix 4g שכבר התחיל להתיישן, וחשבתי להחליף אותו במכשיר חדש. הגודל שלו מאוד נוח לי (117.8x63.5 ס"מ ומסך 4 אינץ'), והבעיה שלי (שלמיטב הבנתי הרבה מזדהים איתה) היא שכמעט כל המכשירים הנורמליים כבר הרבה יותר גדולים מזה ופשוט לא נראים לי נוחים במיוחד. המכשיר היחיד המודרני בגודל הזה שמצאתי (ושניתן להשיגו בארץ) הוא Samsung Galaxy S4 Mini (בערך אותם מימדים כמו ה-Atrix, קצת יותר ארוך וקצת יותר צר ודק). כמובן קיים גם ה-Xperia Z1F שהוכרז עכשיו, אבל לא ברור מתי הוא יהיה זמין בארץ, אם בכלל. האם יש עוד מכשירים נורמליים שעונים על הדרישה הזו?

• 31 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. Started by DrecK,

שלום חברים אני רוצה לקנות פלאפון חדש וחשבתי על htc one x plus עולה כ- 2000 ש"ח באיביי. שווה את המחיר? אפשר למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה? http://www.htc.com/www/smartphones/htc-one-x-plus/

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by tidan31,

שלום! ברשותי ipad 4 128gb+3G רכשתי אותו לפני כשנה באילת כולל כיסוי של griffin survivor ב-4000₪ עכשיו יצא האייפד אייר ואני מעוניין לשדרג לאותו דבר האם השידרוג מצדיק את עצמו כי כואב לי לשים כמעט 5000₪ שרק לפני שנה רכשתי את האייפד שלי או להישאר עם האייפד 4 מה אתם הייתם עושים?

5. שלום, אני לקוח חדש של חברת סלקום. כעת אני מחפש להתאים לעצמי את המודם הטוב ביותר... אך אני די טובע במגוון המודמים שיש, ומתאימים לרשת סלקום. אשמח לדעת מה לדעתכם ייתן את הביצועים הטובים ביותר (ומבחינתי שיזלול סוללה - רק שתהייה לי קליטת אינטרנט איכותית). שימו לב: הדגם שברשותי הוא ה-i9100 הרגיל ולא דגם ה-T! הבנתי שיש מודמים שלא יעבדו כראוי על דגם שאינו T כך שאשמח אם תתחשבו בזה. תודה רבה למסייעים!

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Zeev86,

אהלן. ברשותי S4 מספר חודשים. לאחרונה יש לי מספר בעיות: 1. אני מרוקן משחקים (על ידי ניהול היישומים של מערכת ההפעלה), וקורה דבר הבא: מתפנה לי המקום ב - "יישומים ומקורות" אבל שדה ה- "שטח פנוי" לא משתנה ואיני יכול להתקין יישומים נוספים. 2. בשימוש במצלמה לפעמים אני מקבל מסך שחור ולוקח למצלמה לטעון כדקה אם לא יותר, ואז - או שהתוכנה קורסת, או שאני נכנס למצב בו אני יכול לצלם. עשיתי restart, וגם כיבוי והדלקה מלא. לא עוזר. המכשיר עם רוט. בלי שום רום. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  7. היי, הייתי רוצה להמליץ לכם על אפליקציה חדשה שיצאה נקראת "גלגל הצלה" מבית Lawya היא אפליקציה משפטית שנותנת לך יעוץ משפטי חינם, בשפה פשוטה ומובנת, ומקשרת אותך עם עורכי-דין ממגוון תחומים. האפליקציה נורא פשוטה ו"ידידותית למשתמש" והמטרה היא להרחיב את הידע על האפשרויות המשפטיות העומדות לרשותכם, (כרגע זמינה לאנדרואיד ובהמשך גם לאיפון) וניתן להוריד אותה דרך הפליי סטור של גוגל בקישור הבא: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lawyadroidru.app&hl=en

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני שוקל להזמין אחד כזה. למישהו יש ניסיון עם טעינה אלחוטית? (נקסוס 4 אם זה רלבנטי) ועוד שאלה בנושא - האם יש משמעות לאיכות המוצר? (סיני פשוט מול אחד יקר)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום יש לי כמה folders שאני רוצה לגבות באופן קבוע. כיום אני עושה את זה ידנית, בעזרת התוכנה ES File Explorer, שכולל אפשרות ליצור ZIP ממחיצה/מחיצות שהמשתמש בוחר. מישהו מכיר תוכנה פשוטה שאפשר להזין לתוכה רשימה של מחיצות על המכשיר, ואז בלחיצה אחת היא תגבה את כולן ל-ZIP או RAR? ויותר טוב: תוכנה שאפשר להגדיר לה לעשות את זה באופן קבוע, למשל כל יום או כל X ימים? חשוב לי שאני אוכל להגדיר את המחיצות לגיבוי בעצמי, בניגוד למצב בו התוכנה תמבה את "כל הטלפון" על כל המחיצות שיש בו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, התחלתי במסע שכנוע על אבא שלי - כך שיעביר אותו, את אמא שלי ואת אחי מפלאפון לגולן. החסכון החודשי יצא הרבה מאוד כסף, אבא שלי עושה שיחות לארהב ובגולן זה חינם ובכלליות, אני מתעב את פלאפון. הוא די מסכים, רק שכרגע יש את סוגית המכשירים באוטו. גולן מספקים סים כפול, אבל אני צריך לבדוק כמה דברים: האם המכשיר Motorola M800 (אני די בטוח שזה הדגם) - זה שנקרא בארץ Spirit - יכול להפתח לרשתות אחרות? האם תומך בתדרים שלך גולן/סלקום? משום מה לא הצלחתי למצוא את המידע. האם המכשיר Alcatel CP-100 יכול להפתח לחברות אחרות? הנציגה שלהם טענה שמכשירי רכב נעולים ואין מה לעשות עם זה? נשמע לי לא הגיוני. רעיונות? אם אין ברירה ויש בזה טעם, אני מוכן לשלם כמה דולרים בשביל לפתוח אותם. יש אתרים מומלצים?…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by harap,

היי חברים, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת אלחוטית בתקציב של עד 500 ש"ח לבית. אני לא מדפיס הרבה וחשוב שתהיה צבעונית. ואשמח שלא תציעו לי מדפסת שאם חסר לה צבע אחד היא מושבתת. אשמח להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by OR2OOO,

קראתי כאן כתבה לא מזמן, על CyanogenMod ועל האפליקצייה החדשה שלהם שמתקינה ROM שלהם בלי שהמשתמש יצטרך לעשות דבר (כמאת). עכשיו ראיתי כתבה שבה נכתב, שמכיוון שהדבר פוגע באחריות גוגל הכריחו אותם (CyanogenMod) להוריד את האפליקציה הזאת מהחנות. בשביל מה זה טוב? מה רע להם שכל משתמש יחליט מה לעשות עם המכשיר שלו, זה לא כל העניין באנדרואיד? פשוט שירשמו שזה מבטל את האחריות בגדול ויבליטו את זה. הנה הכתבה: http://hexus.net/mobile/news/android/63045-cyanogenmod-installer-removed-google-play-store/

13. יש לי בעיה: קיבלתי במתנה אייפון 4 מחברת NT&T מאמריקה. כשאני פותח אותו הוא מבקש ממני להגדיר שפה, אזור ורשת ולאחר מכן הוא אומר שסים אורנג' לא תקין ולא נותן להיכנס ל-IOS (יש לי IOS 7.0.4) מה אני יכול לעשות שלפחות יכנס לי למערכת? וריציתי גם לגעת האם טורבו סים לאייפון 4S עובד גם באייפון 4! מי יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני מתכוון להשתמש במכשיר בתור eReader, אז האיכות מסך היא גורם מכריע. התרשמתי מאוד מהאיכות מסך שמציג ה Ipad לעומת הטאבלטים האחרים , ולכן אני שוקל לקנות אותו (4/ Ipad air). אם אתם מכירים טאבלט שיכול להתחרות בו, אשמח לשמוע. שאלה לגבי ה IOS: אני מתכוון להעביר תיקיות שלמות מהמחשב לטאבלט ולקרוא את הקבצים בדיוק כפי שהייתי קורא במחשב. למשל ללחוץ על קובץ PDF ולבחור תוכנה מסוימת להריץ אותה. כנ"ל לגבי וידאו וכל קבצי התוכן הנפוצים שקיימים. האם יש אפשרות כזאת מבלי להסתבך עם root? ב android למשל אני עושה את זה בקלות עם astro file manager. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Lonjie,

שלום, ראיתי שAnker הוציאו סידרה חדשה של סוללות חיצוניות, מישהו יכול לתת לי פרטים מה ההבדלים בינם לבין הישנות ? אני מחפש סוללה שתעשה את העבודה, כמה שיותר קטנה עם קיבולת גדולה (too good to be true?), קלת משקל. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. https://www.golantelecom.co.il/web/news1.php מה דעתכם?

17. Started by rbu99fm,

שלום,יש לי סמסונג גלקסי אס 4... עם גרסת אנדרואיד 4.2.2אני מנסה לעדכן אותו דרך המכשיר... ואני מקבל הודעה שהמכשיר מעודכן.אני יודע שיש כבר גרסאות חדשות של אנדרואיד 4.3 ו- 4.4 מדוע המכשיר אומר שהוא מעודכן למרות שישנן גרסאות חדשות יותר..?תודה,שי

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by dans41,

אני עם המכשיר כבר שנה בערך, נשרף לו הלוח לא באשמתי בעבר והוא תוקן (אם כי זה לא נראה לי קשור). בחודשיים האחרונים הסוללה על הפנים, אני על סטוק רום. אני יודע שיש בעיה בסוללה כי הורדתי את Gsam ואין משהו חריג. לא מצאתי שום מקום בארץ עם סוללות מקוריות בתוך קופסא, איפה ניתן לקנות בארץ ומה המחיר? האם ניתן להשתמש בסוללות של חברות אחרות כמו Anker? והאם יש בהן שבב NFC?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  19. חגשמח לכולם נפל לידי נרתיק חדש באריזה ואשמח לתת אותו דמי חנוכה לאחד מחברי הפורום. מדובר עלcm case-mate barley there 4 blackberry bold 9000 בצבעי -אדום-יין שחור (דו צבעי) לדעתי מאוד יפה ויכול בהחלט להתאים הן לגברים והן לנשים. מגיע עם מגן מסך ומטלית ניקוי. למסירה בת"א.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by palin,

היי, אז לאחרונה אני חושב על רכישת סמארטפון לאחי בן ה-14. קראתי על הנקסוס 4 ביקורות טובות מאד אך המחיר קצר יקר (1600 ש"ח) לעומת זאת ראיתי את הגלקסי S3 מיני במחיר 1000 ש"ח. האם הגלקסי 3 מיני מכשיר טוב ושווה לקנות אותו או שווה להשקיע עוד 700 שקל ולקנות את הנקסוס 4. תודה לעוזרים, אשמח לתשובה מנומקת.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by palin,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מכשיר סלולרי בעלות של עד 1700 ש"ח. המכשיר מיועד לאחי - בן 14, לא משתמש כבד, בעיקר למוזיקה, משחקים, הודעות, אינטרנט. חשבתי על מספר מכשירים שיכולים להכנס לתקציב שלי: NEXUS 4 GALAXY S3 / MINI אייפון 4 / 4S אני לא יודע במה לבחור. הבנתי שיש דרך לקנות מחו"ל (MUSTOP) ובכך להוזיל משמעותית את העלות. אשמח לחוות דעת לגבי סוג הסמארטפון / מאיפה לקנות. תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. חשבתי על הדל הזה כאופציה מצוינת: https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16659 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by palin,

היי לכולם, אז אחרי המלצות של רבים וקריאה נוספת באנטרנט החלטתי ללכת על הנקסוס4. המחירים בארץ (דרך זאפ) 1600 ש״ח. ראיתי שהמחירים בחול הרבה יותר זולים (סביבות ה250$, תקנו אותי אם אני טועה). אני רשום לשירותי מסטופ וגם חבר קרוב נוסע לברצלונה בעוד יומיים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי היכן הכי כדאי לקנות את המכשיר והאם העלות בארץ (אחרי מיסים מחול והכל) באמת יותר גבוהה. במידה ואכן אקנה מחול, על איזה דברים עלי להקפיד (ראיתי שיש כל מיני סוגים לנקסוס 4, רשתות וכו׳). דבר נוסף, מה לגבי אחריות במידה ואקנה מחול. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  24. Started by ssib,

בוקר של חג נתקלתי בריכוז מסויים של מבצעי BF שהורסמו ב- androidpolice.com. איני יודעת כמה מהם עדיין רלוונטים. מדובר על אפליקציות, משחקים חומרה ושאר קשקושים. מעריכה שלנו בישראל התוכנות והמשחקים הכי נגישים, מעניין מה מהם שווה משהו. ייתכן כמובן שיש גם דברים אחרים שווים. בכל מקרה, הרי הם לפניכם. אשמח להערות ביקורות והמלצות חגשמח

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  25. שלום, הפלאפון מחובר למחשב באמצעות הכבל שסופק עימו ליציאת USB3.0 במחשב ומשום מה לוקח המון זמן להעביר קבצים לפלאפון. (לדעתי המהירות עומדת על פחות ב-1MB\s. מה אמורה להיות המהירות ומה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים