גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אם במכשיר שלי יש מגן מסך שהוא כבר ישן ויש עליו המון בועות ואני רוצה להחליף לחדש אך לאחר שאני מוריד את המגן מסך הישן, המסך עצמו דביק ומלוכלך כזה.. איך אפשר לנקות את זה? המטלית לא מנקה את הדביקות.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצילו. ביצעתי החלטה שגויה - לשנות את קוד הנעילה לאחר ערב רווי באלכוהול. כעת איני מצליח להזכר בקוד שהכנסתי, ונשאר לי ביד גלקסי 2 נעול. ניסיתי להכניס את הקודים הידועים לי אך ללא הועיל. המכשיר פועל תחת רום wanamlite 4.1.2 אך משום מה אין לי אפשרות איחזור דרך המייל גם לאחר שנכשלתי 50 פעמים. האם יש לי אפשרות לאחזור המכשיר ללא צורך בwipe דרך הריקברי? חייב את עזרכתם!
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
תוכל כמו התוסף של גוגל טרנסלייט לכרום, ישר מדפדפן האינטרנט כשלא מבינים מילה באנגלית, לסמן אותה ויופיע תרגום שלה בבועה קטנה לייד (במקום לסגור את הדפדפן, להיכנס לאפליקציית תרגום, להכניס את הערך, לחכות...), תרגום יותר דינמי. תודה. נ.ב. - לאנדרואיד!!!!
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני בדרך לקנות LG G2, ראיתי באתר של IVORY אילת שיש את המכשיר (16GB) בשתי אופציות : 1 - אחריות שנה, לא דרך היבואן ללא FOTA וללא עידכונים - 2,200 ש"ח. 2 - אחריות שנתיים דרך רונלייט (היבואן) כולל FOTA - מחיר 2,457 ש"ח. שאלתי היא, אם אני לא קונה דרך היבואן הרשמי, איך אני מקבל עידכונים? עוד דבר, אם אני בסופו של דבר קונה דרך ELINE (לא דרך היבואן הרשמי), אז זה גם אומר שבעצם אני לא מקבל עדכונים? תודה.
-
שלום, אני מחפש לתייר מחו"ל כרטיס סים כדגמת טוקמן או talk & go לטעינה מראש. אני מעוניין שחוץ מהוצאה וקבלת שיחות ו- SMS גם יוכל לגלוש ברשת הסלולרת (waze... וכו') האם יש כרטיסים כמו בחו"ל שניתן לקנות בחנויות והם טעונים בזמן אויר וזמן גלישה? באילו חנויות? תודה, אורי
-
- 1 תגובה
- 9.9k צפיות
-
-
כנראה השתבש לי הכרטיס במכשיר.... אני רוצה לקנות חדש מה ההבדלים בין ה CLASS ? וראיתי שיש גם קלאס X133 / X600 מה זה אומר? כמו כן, איזה חברה מומלצת ? יש לי SANDISK ושוב פעם הוא מתפקד דיי גרוע חח(אחרי שנה וחצי)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון בחנות מקומית שמציאה לשדרג מ-HTC Desire S שקניתי אצלהם ולקבל זיכוי על מכשיר טלפון אני אקנה מהם. כעת עבור מכשיר שלי שבמצב תקין ניתן לקבל 130 ש''ח זיכוי ואני חושב האם זה הזמן עכשיו לשדרג הרי אחר כך ערך מכשיר ירד ויינתן זיכוי מופחת? אילו מכשירים אתם ממליצים מהבאים? Nexus 4 16GB, LG Optimus 4X HD P880, Lenovo ראיתי כאן Lenovo שאותו ניתן להזמין מאתרים סינים טווח מחירים של $200-400$ אבל מחירים אלה מצדיקים פשרה על אחריות? אני רוצה לשדרג כי יש גרסה 2.3.3 של אנדרואיד על מכשיר ישן שלי והוא נהיה יותר איטי בעוד שמתקינים הרבה אפליקציות עליו. אני צריך מכשיר עד 1600 ש''ח שעובד מהיר וחלק, שנכנס לכיס, עם מסך לא גדול מדי וניתן אליו לשמוע מוזיקה תוך כדי ריצה בבוקר ולש…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבקש את חוות הדעת המקצועית שלכם לגבי המכשיר הבא MK802IIIS 3D Bluetooth 8GB Android4.2 A9 Mini PC TV, להלן קישור http://www.ebay.com/itm/MK802IIIS-3D-Bluetooth-8GB-Android4-2-A9-Mini-PC-TV-Box-2-4G-Wireless-Keyboard-/151119274091?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item232f69206b
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כשאני עושה תזכורת של אירוע או משימה, כשמגיע המועד של האירוע/משימה יש רק צפצוף אחד. אני רוצה שזה יצפצף בלי הפסקה עד שאלחץ על כפתור כדי להשתיק אותו. איך אפשר לעשות את זה? יש אולי אפליקציה שעושה תזכורות יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי יש SONY ERICSSON XPERIA ARC S והסוללה שלו היא BA750, מכיוון שהסוללה כבר כמעט הלכה אני מעוניין לרכוש סוללה חדשה. שמתי לב שבאתר הזה קיימת הסוללה אך רשום שהיא מיועדת למכשיר Xperia Arc LT15i XPERIA Pro X12 LT18 והסוללה הזאת נראית בדיוק כמו מה שיש לי, השאלה שלי האם היא תתאים גם למכשיר שלי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי SGS3 כבר זמן מה והחלטתי שהגיע הזמן לשים עליו רום מקוסטם. יצא לי לעשות פעם אחת רוט במכשיר עם CF-ROOT ולהתקין CM10, אבל עכשיו כשאני עומד לעשות את זה למכשיר שלי, אני רוצה לקבל הבנה מלאה בנוגע למה שאני עושה.. נתחיל מהרוט עצמו. הבנתי שיש סוגים שונים של קבצים שאפשר לצרוב בכדי לעשות רוט (כמו ה-CF-ROOT), השאלה היא מה ההבדל בינהם והאם ביצוע רוט זה בעצם התקנת ריקברי מקוסטם? והאם לפני שאני עושה רוט אני צריך לעשות גיבוי כלשהו בכדי שאוכל בהמשך לעשות unroot? דבר שני זה הקרנלים. יש להם קשר כלשהו לכל תהליך הרוט או שצורבים אותם בנפרד? האם יש הכרח לצרוב קרנל במקרה ואני מחליט להתקין ROM כלשהו או שזה משהו שלאו דווקא הכרחי לשנות? אם יש צורך, איך אני יודע איזה קרנל אני צריך ולפי מ…
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מכשיר חדש, הייתי נעול על הGS4 ועד שהחלטתי לקנות ראיתי שהG2 עולה אותו הדבר, כמובן שבדקתי את כל היתרונות והחסרונות שלו לעומת הGS4. עכשיו לגבי גלקסי 4 (19505) מכשיר שיצא במרצ שנה שעברה, הבנתי שקיימת איזשהי בעיה עם העדכונים ועם נעילה איזורית כלשהי - ניסיתי לחפש באינטרנט ולהבין מה זה אומר ואיך זה ישפיע עלי, לא מצאתי תשובה ברורה - אז אני שואל כאן. בשורה תחתונה, המכשיר הקודם שלי היה iphone 4 עד שלאחרונה נגנב, ועכשיו אני עם GS1 של חבר (מכשיר די צולע, אבל זה נושא אחר), אחרי התנסות במערכת ההפעלה הזאת החלטתי שהמכשיר הבא שלי יריץ אנדרויד - מטעמי גיוון. מישהו שניסה את שני המכשירים יכול לתת לי חוות דעת? אני יודע שS4 מכשיר מעולה אבל מה הסיפור של הנעילות והעדכונים, ול…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לא מזמן את המכשיר, לאחר השימוש הראשוני חיברתי אותו למטען שקיבלתי באריזה, והטעינה הייתה ארוכה - מאוד. משהו כמו 6-7 שעות מ0 ל100. הנחתי שזאת הטעינה הראשונית, וגם מישהי שיש לה את המכשיר הרגיעה אותי שככה זה בטעינה הראשונית. אבל - כרגע המכשיר נמצא בטעינה השנייה שלו, וגם היא בקושי מתקדמת. כבר כמעט שעה והוא עלה 6% בערך. אני די מודאג.. מישהו נתקל בבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הכוונה היא להזמין מסין, הטלפון מיועד לסטודנטית ורוב השימוש יהיה בתור טלפון ומקסימום קצת משחקים קטנים וכאלה. אין לה העדפות מבחינת גודל ולא נראה לי שקריטי לה הנתונים הטכניים. תודה רבה מראש.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אני צריך את הטלפון לשימוש בסיסי. שיחות, הודעות ואפליקציות. הציעו לי את הגלקסי 3. מה דעתכם? כדאי?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קישור להורדת רום סטוק לGalaxy S2 האחרון שיצא, עם עברית (שזאת הגרסא של אורנג'). ניסיתי להוריד כבר כמה פעמים מהקישור ב-sammobile, דרך hotfile, ההורדה מגיעה ל100MB+ ונעצרת :\
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש דיבורית שמתחברת למערכת הרמקולים הקיימת ברכב ומאפשרת גם שמיעת מוזיקה מהנייד. מחיר עד 250 ש"ח. יש המלצות ?? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי יש לי Galaxy S2. האם אפשר לשנות משהו (אולי אפליקציה?) ככה שכשיש שיחה נכנסת זה לא יופיע ישר על כל המסך בזמן שאני משתמש בטלפון אלא יופיע למעלה בשורה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל את עזרתכם אם תוכלו להמליץ על חנות במיאמי לקנית טאבלט טוב במחיר עודפים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני גר באירופה אז אין לי בעיה עם להזמין amazon.de או כול חנות אחרת שאתם מוציאים זולה באירופה ושווה לרכוש משם, אישית מהשוואות שעשיתי טלפונים הכי זול לרכוש בגרמניה. לגבי הדרישות, סטדונט, שמבלה יום שלם בחוץ אז צריך סוללה חזקה. שימושים: אימייל, אינטרנט, GPS, קריאת קבצי word.excel.powerpwoind pdf chm אך ורק אנדרואיד, ורצוי ממשק כמה שיותר חלק ונקי, שמעתי רעות על ממשקים שגורמים למכשיר להתקע ולא לזוז. חשבתי על lg optimus g, samsung note 2 lg lg2? או אולי נקסוס 5?או אפילו נקסוס 4, האם הסוללה לא תחזיק יום שלם? הכי חשוב שהיה עם סוללה חזקה, גודל אפשרי פאבלט אבל לא יותר קטן מ5. תקציב 2000 ש"ח או 400 יורו, עדיף כמה שפחות, אם אתם יש מכשיר שכבר רץ שנתיים בשוק ויענה על הדרישות שלי אני א…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר ירד היום לאילת ומזה זמן שאני תוהה איזה מכשיר לקנות לאבא שלי... הדרישות מהמכשיר הן די בסיסיות עם דגש על סקייפ (לשיחות עם משפחה בחו"ל) ושהמכשיר יהיה מספיק גדול כדי שהוא יוכל להקליד עליו בנוחות יחסית. התקציב הוא עד איזור ה 1000 ש"ח. בדקתי ב Ivory אילת והמכשירים שנראה לי, נכנסים לקטגוריה הזו הם (מחירי אילת): LG Optimus L4-2 E440F - מחיר: 634 ש"ח Sony Xperia E - מחיר: 674 ש"ח ZTE Blade III - מחיר: 719 ש"ח LG Optimus OPTIMUS L5-2 E450F - מחיר: 797 ש"ח LG Optimus L7 P705F - מחיר: 838 ש"ח האם כדאי אולי מכשיר אחר? החבר נמצא באילת עד סוף השבוע... אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה וערב טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מסך חייב להיות 10.1 אינטש (ומעלה אם יש) חובה של 32G נפח זיכרון ועדיף יותר (לא קריטי עם פנימי או אם אפשרות הרחבה, עדיף לי שתהיה לו אפשרות להרחיב אף מעבר ל32 בסיס) המכשיר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, עיון במסמכים (מומלץ גם שיוכל לאכול WORD) מעוניין במכשיר מומלץ ואמין *קיבלתי המלצה להזמין מחול PIPO - ראיתי מלא סוגים ורק הסתבכתי יותר אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הי לכם מחפש קורס פיתוח אפליקציות לאייפו וואנדרואיד, קיבלתי הרבה מאוד ממלצות על המכללה לניו-מדיה, מישהו מכיר, למד שם ? אשמח מאוד לכל עזרה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
חוות דעת לNOKIA ASHA 202 לצורך בסיסי בטלפון נייד, החשוב מהכל שהשמיעה תהא מעולה ושיתמוך ב2 סימים ואיך הוא לעומת NOKIA X2-02 תודה רבה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-