גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני צריך SD CARD מהיר לGalaxy S4 לפחות עם 16 גיגה. אם זיכרון מהיר וזול ל32 גיגה אשמח גם להמלצה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי חברים אני חושב לקנות את הכבל הנ"ל : http://store.idigital.co.il/iphone-accessories/cables-adapters/digital-av-adapter כדי לצפות במשחקי כדורגל שנקנים באפליקציות של ONE או ( LIVE STREAMING) YNET בטלויזיה יש פה מישהו שניסה וזה עובד? שלא אקנה לחינם את הכבל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
http://www.celadonlab.com/ זה האתר שלהם. מישהו שמע עליהם? הייתי היום במשווק מורשה של אורנג' בפ"ת, הוא אמר לי שאם אני קונה ממנו מכשיר, הם אלו שמתקנים, והאחריות למכשיר היא מהם. אפשר קצת פרטים?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני עומד לעבור מאייפון למכשיר אנדרואיד ורציתי לשאול אם יש דבר כזה כמו באייפונים שאני יכול לשמור את כל הטלפון על שירות ענן חיצוני ולגבות אנשי קשר, תמונות וכו' ובמקרה צורך לשלוף משם. השאלה היא לגבי משהו של אנדרואיד בנוי במכשיר ולא אפליקציה חיצונית במידה ואין אז אפשר המלצה לאפליקציה כזאת בדגש על גיבוי אנשי קשר ותמונות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו עשה את זה? אני ממש אשמח אם אוכל לקבל עזרה עם העניין, על גבי הדיון או בפרטי אם יש העדפה. עוד כשבועיים ניצבת בפניי הזדמנות להביא אותו או את הmoto g, כאשר ההעדפה היא נקסוס - אם אוכל לקנות אותו מחנות הגוגל פליי. אם לא, אתפשר על להזמין מוטו G מאמזון. אשמח לכל עזרה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי פרסומות לאייפון 5S מחודש אצל אחת מחברות הסוללר, והמחיר האמת קצת קורץ לי. אמנם לא בהרבה נמוך ממחיר מלא, אבל גם ההבדל הזה משמעותי בשבילי. עכשיו השאלה העיקרתי היא מה לחפש במכשיר כזה כדי לבדוק שהכל תקין? איך אפשר לדעת שהוא חודש על ידי אפל ולא על ידי חברת הסלולר עצמה או אפילו איזה מעבדה צד שלישי פה בארץ כדי לחסוך עלויות? ולגבי האחריות, עם כמות הסלולרים שעברתי, עד עכשיו לא הייתי צריך לממש אחריות, אבל כמה לדעתכם קריטי ההבדל בתקופת האחריות של המכשיר המחודש שמגיע עם 3 חודש, לעומת מכשיר חדש המגיע עם שנה אחריות? ויש אולי עוד דברים שאני צריך לבדוק?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אשמח לתגובות. מכשיר נקסוס 5. אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי שאלות לגבי whatsapp:הראשונה היא במידה וקניתי טלפון חדש האם אפשר לגבות את השיחות שעשיתי בטלפון הישן אחרי שכבר התקנתי שוב את האפליקציה בטלפון החדש והשאלה השנייה היא האם ברגע שחסמתי איש קשר מסוים והתקנתי את האפליקציה מחדש במכשיר אחר החסימה נשארת (מספר הטלפון זהה) תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים. הזמנתי כרגע נקסוס 5, אני זקוק להמלצה לכיסוי יעיל, רצוי כמה שפחות מאסיבי ובמחיר הולם. באתר של גוגל יש כיסויים שנראים איכותיים אבל העלות היא כ 50 דולר, נראה לי הזוי לשלם כ"כ על כיסוי. המלצות יתקבלו בשמחה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. יש לי זרוק בבית מתאם מתח ל USB שקיבלתי עם עכבר Logitech Performance Mouse MX. מכיוון שיש לי ים כבלים של USB ל MICRO USB, שקלתי להשתמש בו כמטען ספייר למשרד. השאלה היא האם כל מתאמי המתח ל USB זהים? אם לא, האם יש מצב לגרום נזק לסמארטפון? למי שרוצה לדעת על מה מדובר, זה המתאם: http://www.logitech.com/en-gb/promotions/4872 (תחפשו בדף Performance Mouse MX).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מאוד מתלבט בין כל המכשירים. לפי מה שהבנתי האקספיריה הכי טוב בינהם, אבל לא מצאתי ביקורת או סיקור עליו. יש למישהו המלצה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי שלוש שנים עם האייפון 4 שלי שהתחיל לעשות בעיות ותאמת גם די נמאס עליי אני בזמן הקרוב מתכנן להחליף אותו ואני מתלבט בין שני מכשירים HTC one ו- Galaxy S4 מה שחשוב לי שיהייה מהיר (מן הסתם), צריכת מדיה ברמה הכי טובה מבחינת איכות תמונה וסאונד (מוזיקה, סרטים, אינטרנט), מצלמה טובה, ממשק משתמש נוח וכמובן סוללה שתחזיק להרבה זמן מה מבין שניהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
התקציב שלי עד 1,800 ש"ח. בעיקר גלישה באינטרנט טלפון וסמס. לא משחקים. ראיתי 2 דגמים מה דעתכם ומה ההבדל ביניהם ? טלפון סלולרי Samsung I9300 Galaxy S3 טלפון סלולרי Samsung Galaxy Grand I9082 ראיתי בזאפ שהחנות הזו זולה אפילו ביחס לקספ : http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=1288מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי CM 10.2 עם CM INSTALLER ,לפני זה היה לי MIUI. מאז המחשב שלי לא מזהה את הכרטיס זיכרון החיצוני בכלל (בטלפון עצמו אבל זה כן מזהה) ,ובזיכרון של הטלפון יש רק שתי תיקיות ריקות וזהו . למישהו יש מושג מה לעשות כדי לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט ורציתי לדעת אם זה יתכן ובאיזה מכשיר זה יתכן? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מתעניין במכשיר LG G2 32GB קיימות חנויות שמציעות שנה אחריות וחנויות שמציעות שנתיים אחריות בתוספת מחיר של 100-200 שח האם שווה לשלם יותר ולקבל שנתיים אחריות? וגם, שמתי לב שיש כמה יבואנים, למשל "אחריות יבואן רשמי" ואחריות של יבואנים בשמות אחרים, למשל יבואן מקבילי או בשם אחר, האם זה משנה מי היבואן? או מי עדיף? וגם, בחלק מהכותרות רשום כולל עברית, מה זה אומר? האם יש לא בעברית, האם אני צריך עברית או... פשוט מעולם לא השתמשתי בטלפון חכם. תודה.
-
- 14 תגובות
- 7.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני הולך לקנות מכשיר בשבועיים הקרובים ואני מניח שזה יהיה אחד מהמכשירים שרשמתי בכותרת. יש לי S2 שנתיים וחצי והוא עובד ללא דופי (אני מביא אותו לאבא שלי), כך שיש לי נטייה להמשיך עם סמסונג. בנוסף אני מעדיף לקנות את הפלאפון בארץ, בעיקר בשביל אחריות נוחה. מחירים: הS4 עולה באזור ה2550, G2 באזור ה 2650 (ל16 gb). ואני מניח שהנקסוס יהיה אולי כמה מאות פחות. שמתי לב שיש בפורום נטייה להיות נגד S4 ויותר לכיוון G2 , אני אשמח ליותר פירוט מדוע. אני לא משתמש באפליקציות כבדות ולא ממש משחק, כך שהבדלים קטנים במעבד פחות רלוונטים לי. ואגב, נראה לי כדאי לשנות את התמונה של הפורום למשהו שלא מריץ IOS...
-
- 259 תגובות
- 39k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את ה S3 וסך הכל מרוצה (מזה כשנה) אבל יש בעיה עיקרית שקצת מעצבנת וזה הלאגים/תקיעות קטנות/השהיות שבו המכשיר נכנס (ואף לעיתים נדירות קריסות של אפלקציות) בעיקר זה קורא במצב ריבוי משימות לא כבדות , לדוגמא : אם אני מפעיל בו זמנית בין שני אפלקציות ועובר אחד מהשניה או תוך כדי שאני באינטנרט/באפליקציה אני מקבל שיחות או הודעות ואז לפעמיים המכשיר נכנס רגעית(שניה עד 4 שניות בערך ) להשהיה או לקירטועים .. השאלה אם זה קשור למערכת הפעלה של המכשיר או למעבד ולזכרון ? אם יש קיום מכשיר כמו S4 או G2 או מכשיר שיתן לי ביצועים,תפקוד ותגובות מהירות בכל מצב כולל ריבוי משימות ללא תקיעות או השהיות ? * יש באפשרותי למכור את ה S3 שלי סביב ה 1200-1000ש"ח
-
- 32 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני לא ממש מתמצא בכל הנושא של הסמארטפונים ואני מרגיש שאני קצת נאבד בתוך ההיצע העצום הקיים. מחפש לרכוש פלאפון במחיר סביר העונה לקריטריונים הבאים: א. מבוסס מערכת הפעלה אנדרואיד. ב. כרטיסי זיכרון פנימי עם נפח של בערך 8GB או לחילופין אפשרות להוסיף כרטיס SD חיצוני. ג. מצלמה - אם אפשר שיהיה פלאש (ניתן לוותר על אופציה זו). ד. תומך באפליקציות השונות (מניח שזה בא אוטומטית עם הדרישה שלי למערכת אנדרואיד) - השימוש שלי הוא בעיקרו ב waze, whatsup, facebook messenger וכו'. ה. רכיב GPS איכותי (כלומר לא מכשיר שידוע בבעיות קליטה שונות ומשונות). ו. רמקול ברמה סבירה (שיהיה אפשר לדוגמא לשוחח במהלך נסיעה). ז. יציאת usb -שניתן יהיה לחבר למחשב ולבצע גיבויים. ח. חובה תמ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך עזרה בבחירת טאבלט. הטאבלט צריך קודם כל להיות עם מערכת ההפעלה Windows 8. שיהיה מסך בחדות גבוהה ורצוי גם בעל חריץ USB. השימושים הולכים להיות בעיקר צפיה בתכני ווידיאו, גלישה באינטרנט, מיילים ומסמכים. בגדול הכיוון היה Surface 2 אבל בשום מקום, גם באתרים מחו''ל, לא מצאתי את זה במלאי... אשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3000 ש''ח בערך, אבל אם יש משהו ממש טוב שקצת חורג מהמחיר אשמח לשמוע עליו גם...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי SIM של גולן טלקום. פלאפון SONY Xperia Arc S. הנקודה החמה לא פועלת לי. הנציגים בשירות לקוחות מטומטמים כי לא הצליחו לעזור. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 11.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אני צריך לקנות מחברת הסלולר כרטיס סים שמתאים דווקא לdata? או שאם אני ישים את הכרטיס סים הרגיל שיש לי בפלאפון (או יצור שכפול) זה גם יגלוש טוב? אני לא צריך מהירות גבוהה מדי. רק משהו בסיסי ברמה של אימייל וכו'. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המכשירים, או האם לחכות לs5 , oppo 7... בעיקרון אני ממש אהבתי את הנקסוס 5 , במיוחד העיצוב הנקי שלו וכמובן הממשק הסטוק של 4.4 ,אבל מה שמבאס אותי זה הסוללה ... האם היא נופלת בהרבה מהg2 ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, במסגרת קורס "שיטות מחקר" באוניברסיטת בן גוריון, אנו עורכים מחקר בנושא הסמארטפון (smartphone). נשמח מאוד אם תקדישו מספר דקות למילוי השאלון שהקישור אליו נמצא כאן למטה. חשוב להדגיש כי השאלון אנונימי ומיועד לטווח גילאים רחב (18-60). תודה רבה, https://docs.google.com/forms/d/185Ipj6vCMMWlEW-zxXProYO6mUHdkvOS2B3exJryVs4/viewform
-
- 0 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, איך אני מבצע ROOT ובכלל החלפת ROM על מכשיר לא מוכר כל כך? יש לי K-Touch W700+ אין לו ROOT אין לו Play Store, וכזה שמותקן חיצונית קורס לא מוצא איך לבטל Fast Boot לא מוצא דרייברים למחשב תודה.
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-