גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע ? מכיר ? מאיפה אפשר להוריד או לקבל איזה מדריך מפורט.. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
צמד דגמים בלבד שנותרו עבור נגן המוזיקה המצליח בכל הזמנים עשויים להוות את העדכון האחרון בהחלט שנראה במותג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
השאלה בכותר. תודה לכל העונים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי גאלאקסי ורציתי לדעת אם זה מבטל את האחריות ואם סלקום יתנו לי לתקן אותו במידה וקיבלתי הרשאות root? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 6288 ומתאם בלוטות של edimax האם יש אפשרות לנווט בקבצים של הפלאפון כמו כונן חיצוני רגיל דרך הבלוטות (כמו שמחברים אותו עם הכבל USB למשל) יש איזה תוכנות שאתם יכולים להמליץ לי? אני גם מחבר אוזניות סטראופוניות של מוטורולה S9
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר בערך שנתיים שיש לי nokia xm5800 הוא דיי נוח לי מכמה סיבות וכבר אני ימנה אותן ובכל זאת אני מעוניין להחליף את המכשיר לאחד קצת יותר מתוחכם כרגע מתוכנן Samsung Galaxy S ואכשיו לבעיות : אני רוכב קטנוע ויש לי דיבורית scala rider לקסדה 1.השלמתי עם כך שאף אחד ממכשירי המגע לא יעבוד לי כשאני עם כפפות (המצב הקיים בזמן נהיגה) 2.ההכי חשוב מבין כולם לnokia יש caller name מובנה ונוח מאוד אם הסלולר לא יושב על המעמד שלו מול העין אלה בכיס ,בתיק או במצב של גשם מתחת למושב ,כשניכנסת שיחה המכשיר אומר לי את שם המתקשר וזה מאוד חשוב לי 3.בצימוד לאוזנית Bluetooth המכשיר יודע לשנות את הפרופיל שלו וככה הצילצול לא קורע לי את האוזן בזמן שהוא מצלצל אלא ניכנס לפרופיל נעים יו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפטנט החדש של חברת הענק מספק לנו רמז אודות ההתפתחות האפשרית הבאה של טכנולוגיית המסכים הגמישים שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
היי כשאני מחבר את האייפד אני בוחר סינק פוטוס ואז בוחר מאיזה תיקיה להעביר תמונות. אחרי שאני מעביר ויש את התמונות על האייפד, איך אני בדיוק מוסיף תמונות נוספות שיהיו באייפד מבלי לדרוס את התמונות הקיימות?! תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שטף פרטים טריים אודות מכשיר הדגל של המותג הפיני מרמז על חשיפה רשמית שנמצאת ממש מעבר לפינה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי את הטלפון שלשום ושיחקתי איתו קצת אבל אני מאמין שיש לו עוד הרבה לשחק... אבל יש כמה דברים מעצבנים שאני לא מצליח 1) אני לא מצליח לשנות את הצליל התראת הודעה למה שאני רוצה... כלומר שאני עושה אפשרויות על הצליל, יש לי רק בחר כסוג צלצול או לקשר את זה לאיש קשר. בנוקיה הקודם שלי הייתה גם את האופציה "הגדר צליל התארת הודעה" או משהו כזה. בנוקיה N97 אין את האופציה הזאת. כמובן שניסיתי גם דרך התאמה אישית של הפרופילים, אני לוחץ על התראת הודעה וזה פותח לי את התיקיה עם כל הצלצולים שבאו עם הטלפון. הבעיה היא שאין לי מושג איפה התיקיה הזאת נמצאת על הטלפון, אם אני אדע, אז אני יכול פשוט להעביר לשם את הצלצול שאני רוצה ואז אבחר דרך שם (למרות שאני מעדיף לא להעתיק קצבים לכל מיני תיקיות שונות..…
-
- 26 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
האם למותג ה-Desire המפורסם מתחילת העשור עדיין יש מקום בשוק המודרני? בואו לשפוט בעצמכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
- 1 follower
-
-
יש את מחשב כף היד P350M MIO שהמחיר בו החל מ-1450 שקלים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=582100 יש את מערכת ניווט C520 MIO שהמחיר בו החל מ-2927 שקלים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=585953 לפי מה שהבנתי מחשב כף יד יותר עדיף מרק מערכת ניווט בגלל שיש בא מערכת הפעלה WM 2005. ואפשר לעשות בא כל מה שרוצים. ויש במכשיר P350M גם GPS מובנה. במערכת ניווט P520 לפי מה שהבנתי יש דיבורית וב-P350M אין. וזה הדבר היחיד שחסר בP350M. אז תסבירו לי איך זה שהמחיר של מערכת ניווט C520 גבוה פי שניים ממחשב כף יד P350M הGPS במערכת שהיא רק נווט יותר טוב מGPS במחשב כף יד? מה ההבדלים? אני פשוט לא יודע מה לבחור. אני בעיקרון צריך את המכשיר בשביל GPS ולא מחשב כף יד. אבל אם נותנים לי מח…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי טאבלט סוני מדגם S שמריץ אנרואיד. יש אפשרות לשדרגו למערכת הפעלה WIN 8? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי בעיה גם עם ג'נרי ואין לי בעיה עם הזמנה מחול. זה כולה הולך לנגן פרקים של סדרות/סרטים ב SD על הטלוויזיה העתיקה שלי במעונות תודה
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
סמסונג השיקה את דגמי הפאבלט החדשים שלה עם עיצוב מלבני מעודכן - ומספר החלטות תמוהות שגורמות לדגם הסטנדרטי להחוויר אל מול אחיו הגדול לכתבה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הגיימינג החדש של המותג Nubia מ-ZTE הסינית שובר מחסום ניקוד יוקרתי באפליקציית מבחני הביצועים המוכרת - בעזרתו האדיבה של ה-Snapdragon 855 Plus לכתבה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר נוסע לארה"ב בעוד שבועיים ואני שוקל להביא משם את דגם של ה8 גיגה..(זה מה שיש בחנות) השאלה שלי למבינים פה האם ניתן לפרוץ לסלקום? עם עברית מלאה? מספיקה לי עברית לאינטרנט וSMS יוצא ונכנס, זה אומר מקלדת עברית. האם יש חסרונות ממש קריטיים שאני אמור לדעת עליהם? מה לגבי עידכונים עתידיים? חסימות פירמוור.. אשמח לעזרה\ הפנייה למי שמבין. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עבור se K800I האם להמיר ל-MP4 או 3GP? וגם מה כדאי להגדיר? מבחינת אוודיו: a. audio codec b. bit rate c. sample rate video: d. video codec e. bit rate f. bit rate max g. buffer size h. frame rate i. video scall size אם זה משנה, (אני משתמש בתוכנה xilisoft 3gp video converte) תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי, הוספתי את הווידג'ט אך הוא לא מציג כרטיסיות כלל. נא עזרתכם, אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קניתי נגן לריצות אבל לא יודע לאיפה לצרף אותו. האם יש חנות שמוכרים בה סרטים לחלק יד עליון בשביל לצרף נגנים שמה? כרגע אני רואה סרט נגד זיעה ששמים על שורש כף יד אבל יותר טוב בשבילי זה נניח אותו דבר אבל ששמים על חלק עליון של יד.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
צהריים טובים , אני מחפש דרך לשמור על הE65 שלי נקי ללא שריטות בכלל... יש איזה מגן מסיליקון או משהו כזה לסלולרי שהוא סליידר?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כמו יצרניות רבות אחרות, גם OnePlus מאמצת בשמחה ובזריזות את שבב הדגל האלטרנטיבי של קוואלקום לשנת 2021 - אך לא בטוח שנוכל לראות את התוצאה המתקבלת בארץ לכתבה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
- 1 follower
-
-
או נגן + אוזניות איכותיות אם שווה הקיצוץ הזה, באותו התקציב. כנראה יקנה בחו"ל. יש המלצות? תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס!! יש לי בעיה ב-cowon a2 שלי. :'( כשאני מדליק אותו אני בהתחלה רואה את המסך הכחול שכתוב עליו cowon וזה.... ולאחר מכן אני פתאון רואה מסך שחור עם תמונה קטנה במרכז המסך של המכישר עצמו שלידו יש איקס אדום קטן כזה בתוך עיגול. בבקשה בבקשה בבקשה עזרו לי! אני נואש! :-X ניסיתי להטעין אותו לא עבד, ניסיתי לשנות אותו למצב LCD ו- AV OUT לא עבד, ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים בזמן שרואים את המסך השחור לא עבד חוץ מפעם אחת שזה הראה לי מסך כזה שכתוב עליו Firmware update ומתחת לזה איזה 5 נקודות וזה נתקע ככה. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! אני עומד לקנות מכשיר חדש בקרוב! אני נוסע לארצות הברית כך שיש לי המון אפשרויות. מה חשוב לי? מצלמה מעולה, צילום סלוא מושן, מכשיר זריז, ללא תקיעות, אפשרות להרחבת זיכרון עם כרטיס SD. מה יכול להיות נחמד? צילום ווידאו ב4K, גם IR BLASTER, עמידות\חסינות למים חשבתי בנתיים על: lg g3 htc one m8 sony xperia z2 smasung galaxy s5 מי הכי טוב מבינהם? יש לכם הצעות אחרות? אני פתוח לכל ההצעות. תודה לעוזרים!! (התקציב עד 800$)
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-