גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הזנתי את החשבון שלי בטלפון של מישהו , ושכחתי אח"כ להסירו. בטיפשותי... אני לא מכיר את הבן אדם, רק ניסיתי לעזור לו עם משהו, ואין לי דרך לאתר אותו. איך אפשר להסיר את החשבון מרחוק? לנתק אותו? אם אני מחליף את הסיסמא במחשב, זה עוזר? החשבון בטלפון ינותק אוטומטית עד שיזינו את הסיסמא החדשה?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לתקן את הנקסוס 4 שלי (מסך + פאנל אחורי). נתקלתי במעבדה שהראתה לי נקסוס 4 שיושב אצלם בקופסא, ואמרה שהם פשוט יפרקו ממנו את החלקים הנדרשים וישימו בשלי. האם כך עובדים הדברים? עד כה הייתי בטוח שמזמינים את החלקים החדשים בנפרד. האם אני צריך לחשוש מהדרך הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בטלפון סלולרי שהתכונה החשובה ביותר שלו מבחינתי היא הקלטת שיחות. כרגע יש לי WIN 8 שחסום להקלטה מבחינת מערכת ההפעלה ככה שגם תוכנות שעבדו בגרסאות אחרות לא עובדות עליו. היה לי אנדרואיד (גלקסי דור ראשון) שהקליט בצורה לא טובה, הקלטה אכן התרחשה אבל איכות ההקלטה לפעמים לא היתה טובה מספיק, ולפעמים היו דברים שלא נקלטו כמו שצריך. לאייפון שהיה (3GS) לא מצאתי בזמנו תוכנית שתקליט. אני מתחיל להיות נואש, מבחינתי תמליצו לי על טלפון אובונטו אם ההקלטה שלו טובה אבל אני חייב טלפון כזה. האם למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם כיום יש אפשרות שאפלקיצייה בסמארטפון תוכל להעביר פקודה פשוטה בצורת ON\OFF למכשיר חשמלי\אלקטרוני , לדוגמא - להדליק את מזגן הרכב ממרחק של 100 ק"מ . במידה וכן - לאיזה איש מקצוע עלי לפנות ? איזה סוג של מפתח ? האם אפלקצייה בסדר גודל כזה צריכה לעלות מעל 50000 ש"ח ? כל אור שניתן לשפוך אשמח לקבל ! תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אנדרואיד נרסה 4.3 ממשק באנגלית, אשמח לקבל תגובות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד 1000 ש"ח כעקרון, אפשר להזמין מחו"ל, ואפשר גם בארץ אבל צריך שיהיה חדש ומוצר אמין מאוד, ומכשיר שיהיה טוב למשחקים יחסית.. על מה תמליצו? הוא כרגע מחפש לקנות חיקוי של S4, אבל לדעתי לא ממש שווה לו.
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ביקורות על המכשיר, ומצאתי רק 2.. למישהו יש את המכשיר והוא ממליץ עליו? איפה אני יכול למצוא ביקורת רצינית? כולם מתמקדים רק במצלמה, וזונחים את השאר..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, רכשתי פלא' בארה"ב, מדגם גלאקסי S3 של חברת מטרו-פיסי-אס שעובדת עם תדרי CDMA בלבד, אמנם יש לו מיקרוסים, אבל בנתונים לא מוזכר GSM בכלל, הוא פתוח לשאר חברות אבל הבנתי שהוא עובד רק עם LTE. מישהו מוכן להסביר לי האם ניתן ואם זה מסובך אז איך, להשתמש בו לאורנג'? לא צריך פירוט SIM UNLOCK, רק האם אחרי זה הוא יפעל באורנג' או לא. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים האם קיים טאבלט כלשהו שתומך באפליקציית וואטסאפ (WHATSAPP)? או לחילופין מסך בגודל דומה כ7-10 אינץ' שיוכל לתמוך בכך, ואיך.. לא מבין מה צריך לזה. (להתקין סים, או תמיכה ב 3G ? ) המחיר אינו משחק תפקיד. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי אתר מותאם בכתובת אינטרנט כלשהי, ואני רוצה להוסיף למסך הבית אבל לא ע''י הוספת קיצור דרך אלא ע''י הורדת קובץ APK (וקובץ מתאים לאייפון) שפשוט נלחץ עליו מתפריט הטלפון ויפתח את הדפדפן עם האתר המותאם שלי? ככה אוכל להעביר בלי אנשים בנוסף לסירקת ברקוד. יש למשיהו מושג איך עושים? נשמע לי קל דווקא
-
לפני יומיים כיביתי את המכשיר והוצאתי את הסוללה אחרי משהו כמו 5 שעות הדלקתי את המכשיר אבל הוא אני לא מצליח להתקשר/לסמס, לקבל שיחות/SMSים ואין לי אפשרות לגלוש באינטרנט ללא wifi (כלומר אין 3G). המכשיר לא נפל או נפגם, אני לא מבין איך זה קרה. המכשיר נמצא על סטוק 4.1.2 ללא רוט כרגע (עוד לא נתתי לו השראות רוט). אני חושב שהחלק שהסים נמצא בו נפגע מקצר או משהו כזה. הוא רושם לי בחלק התחתון של הסטטוס בר "שיחות חירום בלבד" אבל מראה לי קווי קליטה לפעמים גם קליטה מלאה. דיברתי עם סלקום כי חשבתי שיש בעיה בסים אבל ניסיתי לשים סים אחר והמצב זהה, שמתי את הסים שלי במכשיר אחר והוא עבד. מה לעשות? נראה לי צריך לשלוח אותו למעבדה. במידה וצריך לשלוח למעבדה איזה תוכנה טובה יש לגיבוי מלא (עד כמה שאפ…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב. שלום. יש לי את התוכנה אגרון במחשב. האם אפשר לפתח אפליקציית אגרון לאייפון?. ויש לציין שאני לא יודע תכנות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי את הגלקסי אס 2 עם הרום המקרוי של אורנג 4.1.2 () הייתי משדרג לCM 10.1 אבל אין אחד יציב כרגע - קיצר אני לא מעוניין בלהחליף רום. התפריטים שלי באנגלית וככה אני רוצה שהם ישארו הבעיה היא שאנשי הקשר שלי בעברית, ואין אפשרות לגלול בצד את האותיות בעברית והחייגן גם רק באנגלית. יש דרך לגרום להם להציג בעברית מבלי לשנות את כל התפריטים לעברית? אני דווקא מחבב את האפליקציה של סמסונג לאנשי קשר ולא כלכך בא לי להתקין את ה-exdailer או משהו דומה כי אין בו את כל ההגדרות כמו הפניית שיחות, והוא מקפיץ כל כמה זמן שצריך לשלם..
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מה דעתכם? כמה שווה האייפון 4 שלי ? 16 ג'יגה שחור, שמור ללא שריטות או חבלות... נקנה לפני 30 חודש מהו מחיר ריאלי למכירה שלו ? 1000 שקל זה גבוה? לגבי נקסוס 4 - אני רוצה לקנות את הגרסת 16 ג'יגה - ראיתי מפורסם בזאפ בסביבות 1600 שקל , האם אפשר למצוא יותר זול ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אחותי צריכה טלפון חדש לאחר ששלה, התקלקל. השימושים העיקריים שלו יהיו לוואצפ ומשחקים כמו קנדי קראש. חשוב לה שהוא יהיה חלק ולא ייתקע. וממשק בעברית. http://www.geekbuying.com/item/HTM-A6-4-5-Inch-Capacitive-Screen-MTK6572-Dual-Core-1-3GHz-Smart-Phone-Android-4-2-OS-3G-GPS---Pink-321821.html חשבתי להזמין לה את הטלפון הנ"ל אבל אני לא יודע אם יש לו תמיכה בעברית. המחיר הנ"ל (300 ש"ח) כולל משלוח אווירי עד 7 ימים תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הידעתם שיש עדיין אנשים בלי סמארטפונים? נשמע מוזר אבל קיים. היום, סוף סוף, אני הולך לעזוב את הקבוצה הזאת ולהכנס לעשור השני של שנות האלפיים. ההתלבטות בסופו של דבר נעה בין הhtc one ל lg g2 והg2 ניצח. ונגיע לעניין: למיטב הבנתי המכשיר מגיע עם גירסת אנדרויד 4.2 כאשר הגירסה היום עומדת על 4.4. האם יש טעם לשדרג? האם ה4.2 שמגיע עם המכשיר ישנה קסטומיזציה של LG? אם כן יש שם משהו ששוה לשמור על 4.2 בשבילו? שדרוג מתבצע דרך גוגל? גוגל פליי? גוגל +? האם בשדרוג גירסה נשמרים אנשי קשר? אפליקציות? מידע באפליקציות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלןם, היום ניסיתי לחבר את המכשיר למחשב והוא פשוט לא מזהה את הטחפון, לפני יומיים חיברתי הכל היה מצויין, מה יכול להיות התקלה?
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טאבלט לאבא שלי, בעל הבנה בסיסית בטכנולוגיה. הטאבלט אמור לשמש למשחקים, סרטים, אינטרנט וכדומה. לא משהו מיוחד. התקציב הוא עד 200 דולר. ראיתי המלצות פה על Ainol והFirewire/Spark נראים הכי טוב. אשמח לקבל המלצות אחרות בתקציב הזה בגודל 9-10 אינץ'. ואם להישאר עם הדגם הזה, מאיפה הכי כדאי להזמין? ראיתי שהמליצו פה על Aliexpress אבל הזמן משלוח שלהם ארוך בטירוף. כמו כן, אנדרואיד 4.1.1 תומך בעברית? כלומר, תפריט בעברית. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיה בערך 40-42 אינצ' LED FULL HD . שתיהיה איכותית בעיקר לחיבור מחשב לראות סרטים וסוני פלסטיישן 4. השאלה האם כדאי לקנות טלוזיה חכמה זה יהיה שימושי? או שעדיף להביא רגילה? אגב אם אתם מכירים טלוזיה טובה ומומלצת בתקציב של 2500 אשמח לקבל עצות . תודה
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון או על תיקיה וגורר אותה לסל המחזור. רק ששניה לאחר מכן אני שוב מוצא אותם על המסך שלי. פשוט לא מצליח להיפטר מהם!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, נשבר לי המסך בS3, במעבדות בארץ דורשים כ800 שקל לתיקון משהו שהוא לא סביר לחלוטין. אני מחפש לקנות מסך ולהחליף לבד יש למישהו המלצות למסך טוב מה-eBay או בסגנון ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות טבלט סיני, מאיזה אתר כדאי לי לבצע את הרכישה (מבחינת מחיר, אמינות, מכס ומהירות משלוח)? pandawill, ainol', aliexpress
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, הדרישות שלי הם שתהיה הגנה נגד נפילות ומכות כולל מכסה מגן למסך אשר ננעל בעת סגירה כדי שלא יפתח בתוך הכיס הגדול של מכנסי עבודה דגמח, ו- S-VIEW, מוצר איכותי! מכל החיפושים שעשיתי עד כה מצאתי כמה אופציות: 1- http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html 2- http://www.ebay.co.uk/itm/Flip-S-VIEW-PU-Leather-TPU-Case-Cover-For-SAMSUNG-GALAXY-S4-i9500-Sleep-Wake-/251384297756?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3a87abf91c 3-http://www.ebay.com/itm/Flip-Leather-Case-Cover-With-Stand-For-Samsung-Galaxy-S4-S-IV-i9500-CUSFA-/281206355461?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4179347605 מספר 1…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! מבקש המלצה המלצה לסמארטפון לא סיני, מבוסס אנדרואיד בתקציב של עד 1500 ש"ח (ניתן לחרוג עד 2000ש"ח, לא יותר). הסמארפון מיועד בעיקר לעבודה והשימושים העיקריים בו כוללים: שיחות, מיילים, וייז, וואטסטפ וכו'. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-