גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
דגם ה-Redmi מהדור הבא של היצרנית המצליחה תועד בגוף התקינה הסיני - ועשוי להעיד על זינוק נוסף בחיי הסוללה הצפויים לנו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בעוד כנס הגיימינג הגדול בעולם מתקיים בגרמניה, מכריזה אינטל על סדרת מעבדים חדשה לניידים קלי-משקל - לראשונה עם מעבד בעל 6 ליבות ו-12 נימים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
צמד מכשירי ביניים מרשימים מאוד מבית Xiaomi מוסיפים עוד כאבי ראש להתלבטות הצפויה עבור כל אלו המעוניינים בשדרוג בעלות של פחות מ-1,500 שקלים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם. מעוניין בהמלצה לטאבלט זול יחסית לצורך קריאת ספרים בקבצי PDF בגודל A4. בדקתי אופציות כמו ה KINDLE של אמזון אבל זה בשחור לבן ולכן ירד מהפרק. כנ"ל ה AMAZON FIRE 8 שלפי מה שהבנתי לא הכי חזק בביצועים ואם אני כבר קונה טאבלט אז רוצה שיהיה לי גם לגלישה (נורמלית) באינטרנט וכו ובלי תקיעות. על איזה טאבלט הייתם ממליצים? פחות אכפת לי המותג ומשיטוט באינטרנט ראיתי שיש חברה סינית בשם CHUWI שיש להם טאבלטים זולים עם מפרטים די נחמדים. בקיצור, מעוניין בטאבלט עם איכות מסך סבירה שיהיה נח לעיניים ובמחיר זול יחסית. לא משנה לי אם מהארץ או מחו"ל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הדגם השני מבית המותג Pocophone יהיה עוצמתי פחות מהמקור, אבל ישודרג עם מסך מתקדם ומחיר נמוך יותר. רק אל תצפו לראות כאן משהו שעוד לא ראיתם לפני כמה חודשים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רכישה מוקדמת עבור ה-iPhone SE 2020 זמינה במגוון חנויות ורשתות בארץ הקודש, במחירים שמתחילים מ-1,900 שקלים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
קרוב לשנתיים אחרי שה-Poco F1 החל את דרכו המצליחה אנחנו מקבלים יורש רשמי ומתקדם יותר - הכירו את ה-Poco F2 Pro לכתבה
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי. אני מתלבט בין 2350 שח יבואן לא רשמי ל2750 יבואן רשמי. מדובר על דגם 32 ג׳יגה של Lg g3 מה הייתם אתם לוקחים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מאוד אשמח לקבל המלצות לסמארטפון דואל סים בתקציב של עד 1,300 ש"ח. במידה והמכשיר מחו"ל אז התקציב של 1300 צריך לכלול בתוכו את המיסים. חשוב שיהיה מסך בגודל "5 לפחות. תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטאבלט שישמש אותי כמחברת במהלך התואר שלי. חשוב לי שהוא לא יתקלקל או יהפוך איטי ומסורבל תוך שנה, אלא שיחזיק 3-4 שנים (עד כמה שאפשר כמובן). עוד דבר קריטי הוא Stylus. מאוד חשוב שיתאים לו עט דק כמה שיותר ומדוייק שיוכל לדמות כתיבה עם עט על מחברת בצורה הטובה ביותר. צריך לעלות עד 1500 שקלים, ומסך בגודל 10.1 אינטצ' לפחות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי. אני משתמש באייפון 6 פלוס 64GB עם גרסה 8.2 לפני שבועיים בערך פרמטתי את האייפון עקב בעיית סוללה (לשלול בעיית תוכנה \ הגדרות, בהנחיית שירות הלקוחות של אפל) אני משתמש בנוסף לשירות של אפל, ב-OneDrive לגיבוי תמונות וסרטונים בגלל הגיבוי הנוח יחסית שלהם והנפח שהם נותנים חינם (30GB) בנוסף לאינטגרציה עם המחשב שלי (אני משתמש ווינדוס, בכל זאת ) אחרי שכל התמונות שלי (1900 לערך) שוחזרו אוטומטית דרך השירות של אפל, OneDrive סירב להכיר בכך שהוא כבר גיבה אותן, והוא רוצה לגבות הכל מההתחלה. אני לא רוצה למחוק את כל התמונות מהטלפון מצד אחד. מצד שני אני לא רוצה למחוק הכל מ-OneDrive. יש דרך כלשהי להגיד לו "להתעלם" מ-1900 התמונות האלה ושיגבה החל מתמונה מסוימת? תודה מראש, יואב
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סמארטפון חדש, לפי הדרישות הבאות: א. מסך גדול. אני מחפש משהו בסביבות ה"5.5, אפשר גדול יותר. ב. זכרון פנימי: 32GB זה טוב, אפילו יותר זה מעולה. ג. חריץ הרחבה: תמיכה עד 128 ג'יגה. ד. מחיר: ראיתי את הNOTE 3 למשל, והוא 2500 כיום. נראה לי שזה הגבול העליון שלי. על ב' ואולי ד' אני מוכן להתפשר אם יש משהו מאוד טוב, אבל א' וג' הם חובה מבחינתי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכשירים! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מיקרוסופט ושיאומי מכינות רום ווינדוס פון 10 למכשיר הדגל הישן של שיאומי,הmi4. יהיה אפשר לעשות דואל-בווט עם האנדרואיד . אומנם מדובר כרגע בחברה אחת אשר תאפשר לעשות זאת, אך במיקרוסופט לא מתכוונים לעצור שם. בחברה שוקדים בימים אלו על להתאים את מערכת ההפעלה חלונות 10 בגרסת המובייל אשר זאת תשוחרר כ-Rom חופשי בדיוק כמו ש-Cyanogen והאחרות עושות, ובכך תוכל הקהילה העולמית להתאים את הרום עבור מכשירי האנדרואיד הקיימים כיום בשוק. החומרה דומה בין מכשירי האנדרואיד לבין מכשירי הווינדוס פון, כך שלא אמורה להיות בעיה כל כך גדולה על מנת להתאים את הקובץ ה-Rom לאותם מכשירים. למה זה מעט מדי? כי מעט מאוד אנשים יודעים לעשות רוט. למה זה מאוחר מדי?כי לקהילת המפתחים יש ניסיון שלילי עם ווינדוס פו…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%91-280-%d7%a9%d7%97/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קרוב משפחה מעוניין לרכוש סמארטפון אנדרואיד ואני אשמח לקבל המלצות. הוא מעוניין בסמארטפון קומפקטי בעל מסך 4.5" - 4.7". התקציב: עד 1,600 ש"ח. אפשרי להזמין מחו"ל אבל צריך שה- 1600 ש"ח יכללו את עלות המשלוח והמיסי יבוא. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך המכשיר הזה ביחס למכשירים החדשים של היום כולל הגלקסי 6? מבחינה חומרתית בעיקר. והאם המסכים החדשים משמעותית טובים מהמסך של G2? לטעמכם יש מכשיר ששווה שדרוג? או שאולי ה-G4 יהיה שווה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הגיע הזה לשדרוג הפלאפון הישן שלי. הפלאפון שחמדתי בו בעבר הוא הנוט 4, בעיקר בגלל המסך הגדול והאיכותי, הבטרייה הנשלפת, הרחבת הזיכרון הזולה וכו'. אך הזמנים השתנו קצת והגיעו מתחרים חדשים מאז שהוא יצא לשוק, רציתי לשאול האם הנוט 4 היום במחיר של 3700 ש"ח עדיין נחשב לקנייה טובה בהתחשב בסיבות הנ"ל? במיוחד לאחר ששמעתי שהגלקסי 6 יעלה 4K+ ואשר הוא מכיל חסרונות בדברים שציינתי. כמו כן אני פתוח להצעות שונות גם מחברות אחרות כמובן. חשובה לי גם המצלמה, תמיכה של הקהילה ברומים, טעינה מהירה וכו'... נ.ב איזה דגם הכי מומלץ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, יש לי הזדמנות לקנות HTC M9 (או כל פלאפון אחר, פשוט הדגם הזה נשמע הכי אטרקטיבי כרגע) בסין. האם כדאי? ז"א המחיר זול, כן, אבל האם האיכות והגימור שם הם זהים למה שמוכרים בחנויות רגילות ברחבי העולם? זה חשוב לי כי הרגל מגונה שלי הוא להיתקע עם אותו פלאפון עד שהוא שובק חיים (S2 בדיוק גוסס לו בזמן כתיבת הפוסט) כמו כן איך זה הולך מבחינת תדרים ומערכת הפעלה? האם זה משהו שצריך להדאיג? אני בעצמי טס לאנגליה בסוף החודש אבל המחירים שם לא הכי זולים, אבל במקרה הגרוע אקנה כבר שם את הM8, במידה ותמליצו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח שתעזרו לי. רציתי לדעת ממישהו שמכיר את המכשיר, מה החסרונות והיתרונות של המכשיר. האם הוא שווה את המחיר (850 שקל) או שכדאי לקנות מכשיר אחר בטווח המחירים? אם כן, איזה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הטלפונים הראשונים מחברה שרוצה לצמוח מעבר לגבולות סין מאתגרים את השוק עם מפרטי פרימיום במחירי תחרותיים ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-letv-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%97%d7%99/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הענקית האמריקאית רוצה מאוד שתשתמשו בחנות אפליקציות האנדרואיד האישית שלה - והיא מוכנה להציע לכם 25 אפליקציות ומשחקים בשווי 105 דולר חינם לחלוטין בכדי שתעשו זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-26-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90/
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת Galaxy S6 Edge 64GB בארה"ב. זקוק לעזרתכם במציאת חנויות לקניית המכשיר unlocked. לגבי התדרים עליי לחפש מכשיר שתומך ב900/2100 נכון? האם אני יכול פשוט להכנס לכל סניף של T-MOBILE ולרכוש במחיר מלא? המחיר המלא על פי האתר שלהם הוא - $859.83, האם זה המחיר שאני אקבל? האם אצטרך לפרוץ את הטלפון כדי שיעבוד גם בארץ? http://www.t-mobile.com/cell-phones/samsung-galaxy-s-6-edge.html תודה, בן
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היא גם לא נמצאת ב HIDDEN MENU...מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כרגע עם 012 מובייל. בדור 3 יש קליטה מצויינת אבל בדור 4 הקליטה חלשה מאוד, זה קורה ביותר מסמארטפון אחד. יש המלצה לחברה אחרת עם דור 4 וקליטה טובה בדור 4 באזור תל אביב-גבעתיים?
-
- 5 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-