גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
מחפש לקנות טאבלט.מה אני צריך לדעת? מה טווח המחירים? יש חשיבות למעבד? למאיץ גרפי? לזכרון?-יש חברות כמו לPC? איפה אני מוצא מדריכים לקנייה?כי כאן (No offence) אין ממש הדרכה.
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי נקסוס 10. אני מאד מרוצה ממנו אבל הוא לא משרת את רצוניי. אני חייב מערכת הפעלה של ווינדוס. רציתי לדעת איך הטאבלט surface 2 תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אפליקצייה "עברית" בגירסת ה3.0 , אני לא מצליח להוריד עם טאבלט של KAYA שלי הינה לינק לתוכנה : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yit.evritViewer תודה ענקית ושבת שלום .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, לאחר הרבה לבטים והתלבטויות החלטתי ללכת על מערכת הפעלה של וינדואוס. יש לי אנדרואיד בטלפון ואני מעדיף את הטאבלט/מחשב למשהו שיותר לעבוד איתו. אני די נעול על הדגם T100 שיש לו מעבד 4 ליבות 2370 ומעבד SSD והוא גם מחשב נייד לכל דבר וגם טאבלט (מקלדת עצמאית שמתחברת אליו) אני רק מתלבט לגבי המסך כי הבנתי שזה לא מסך מה שנקרא פול היץ די FHD האם יש טאלבט של אסוס בעלת אותם הנתונים (שנראים לי מעולים אבל אשמח כמובן לחוות דעתכם) ושיש לו גם מסך FHD? תודה רבה הנה המפרט המלא: מפרט מלא: תצוגה 10.1” HD silm wide view רזולוציה 1366X768 מעבד Intel Atom Bay Trail-T Z3740 quad core זיכרון 2GB DDR3 דיסק קשיח 32GB SSD כרטיס גרפי Intel HD 5000 חיישנים G-sensor Ambient…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט עבור קרוב משפחה מבוגר יחסית, בתקציב של עד 3000 ש"ח. אפשר חריגה קטנה, אם היא מוצדקת. - ידידותי למשתמש. - אין עדיפות ל-ipad או לטאבלט מבוסס אנדרואיד, העיקר שיהיה ידידותי ונוח לשימוש. - גודל של לפחות 10''. - השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט, אולי גם צפייה בסרטונים. יתכנו גם משחקים קלים. - איכותי ואמין. - הטאבלט כנראה יירכש באילת (לחסוך במע"מ), אז אם אפשר משהו שנמכר ב-KSP/אייבורי/באג. תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט סביר בסביבות 1000 ש"ח לשימושים הבאים: קריאת ספרים / מאמרים (לרוב pdf) שימושי אינטרנט רגילים (פייסבוק, אימייל, יוטיוב וכו') אפשרות לשמור מדיה (מוסיקה, סרטים) או חיבוריות ל DOK או דיסק חיצוני עם USB. אפשרות לחבר מקלדת ומסך חיצוני (יש דבר כזה בכלל) מתאים לנסיעות האם ''7 יתאים או שצריך גדול יותר (בסביבות ''10 ) אשמח לקבל המלצות או חוויות שימוש תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עד 200$ מחשש ייתפס במכס הדרישות הן סטנדרטיות, עם חשיבות לזמן סוללה, מצלמה סבירה עם פלאש, ומסך 4.5" לפחות שמסוגל להריץ משחקים פשוטים בלי להיתקע מה מומלץ?
-
אהלן, אני רוצה לצלם מספר סרטונים שלי לבלוג. בסרטונים זה רק אני שמדבר למצלמה. איזה מצלמה תעשה את זה טוב? אני לא צריך איכות טלויזיה.... אבל אני כן רוצה איכות לפחות די טובה. האם המצלמה של אייפון 5S יעשה את העבודה? לי כרגע אין סמארטפון וזה אומר שאאלץ להשאיל מחבר שלי. האם יש איזשהו מצלמה דיגיטלית שעולה כמה מאות שקלים (עד 400-500) שתצלם לי באותו איכות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות אותו בזול בארץ?מה זה אומר שיש לו מערכת אנדרואיד אבל סגורה?אפשר להתקיןעליו כל האפליקציות כמו אנדרואיד רגיל? ושאלה אחרת יש טאבלטים אחרים שיהיה טובים לקריאת ספרים? ועוד שאלה יש כזאת אפשרות או אפליקציה שאפשר ששתי דברים יהיו פתוחים במקביל?נגיד אני קורא ספר וא בצד יהיה פתוח לי גוגל תרגום ככה מה שאני לא יודע אני יוכל לתרגם ישר? תקציב: 1300 אבל עדיף כמה שפחות. מכשיר א' להשוואה:KINDLE FIRE HDX 7 אינץ .http://buyamerica.co.il/kindle/25213...dx-7-16gb.html מכשיר ב' להשוואה:KINDLE FIRE HD 7 אינץ http://buyamerica.co.il/kindle/66597...lay-wi-fi.html מקור רכישה: נתתי קישורים למ עלה. מפעילה סלולרית: כנראה שלא אחבר. פיצ'רים חשובים:שיהיה טוב לקריאת ספרים ושיעבוד טוב ו…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוספתי כמה דברים לתוכנה שכתבתי מלפני שנתיים ואני זקוק לבודקים. כל מי שמעוניין נא להשאיר מייל כאן או בפרטי או שניתן גם להוך לבודק דרך הקישור הזה קישור לגרסה הקודמת:
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין בהמלצה לדיבורית Bluetooth לרכב. התקציב גמיש (200-550) אבל השאיפה היא ליחס עלות תועלת טוב. לא צריך פונקציות מתוכחמות יותר מדי (משדר FM) אבל חשוב שאיכות הדיבורית תהיה טובה. יש לי את הדגם Supertooth אבל הוא כבר מקרטע, סוללה לא מחזיקה ויש כל הזמן ניתוקים.. כך שמעוניין יותר בהמלצות ממי שיש לו ניסיון עם JABRA או Plantronics או כל חברה לגיטימית שיש.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות הטאבלט הזה: Lenovo IdeaTab S6000 לשימוש בסיסי ביותר והוא מגיע עם מערכת אנדרואיד 4.2 ייעודית ויש לי כמה שאלות: 1. הם כל האפליקציות מהגוגל פליי יהיו זמינות לי? 2. האם ניתן יהיה להשתמש באפליקציות כגון WAZE ו *** למרות שאין במכשיר רכיב GPS? 3. האם יש למישהו מכם נסיון עם הטאבלט הזה והוא יכול להגיד לי אם הוא טוב או לא... תודה רבה מאוד!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את גאלאקסי מיני דגם s5570l, אני מחפש,אם מישהו מכיר,תוכן.כמו נגן,או משחקים.רוב התכנים שמוצאים חן בעניי 'מחזירים' לי פלט בסגנון "התוכן לא תומך ברזולוציה הנ"ל"....
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
האם זה ממש קריטי אם מהירות הכרטיס מיקרו אסדי הוא קלאס 4 - 6 - 8 - או 10? במה יורגש ההבדל? אשמח להתעדכן ולעמוד על ההבדלים, ועל הכדאיות להשקיע בכרטיס מהיר יותר, ועד כמה זה באמת חשוב. שאלתי היא בנוגע לאייפונים למיניהם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי את הטאבלט : [h=1]Lenovo ideaTab Wifi S6000 59368539[/h]ואת העכבר : [h=2]Sculpt Comfort Mouse[/h]http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/sculpt-comfort-mouse באתר מופיע שהעכבר תומך באנדרואיד, אבל כשאני מחפש אותו בבלוטוס, הטאבלט לא מוצא אותו האם יש איזשהו דרייבר או דרך שהטאבלט כן ימצא אותו ? ואם לא האם יש עכבר או דרך שכן יהיה ניתן לחבר אותו לטאבלט (גם מקלדת אם יש). תודה !
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברים בפעם האחרונה שהייתי כאן התלבטתי בין מספר מכשירים, לאחר חיפוש ברשת ומספר פורומים הגעתי להחלטה שאלך על ה AMOI A862W . הביקורות עליו טובות ורציתי לשאול האם יש למישהו ניסיון איתו? מעניין אותי מה איכות הרמקול,GPS המסך האם זה מסך פלסטיק או זכוכית? רגיש לנגיעות או לא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או נשארתם במקורי בגרסת 4.2.2 בנוסף, אלו שלא רכשו את המכשיר בישראל, האם החלפתם לרום רשמי ישראלי? לא בדיוק ממהר לשנות משהו, כי המכשיר פשוט עובד חלק ומעולה ולא נתקלתי עד כה בבאגים, אך סקרן לדעת. רכשתי את המכשיר בחו"ל. המכשיר הגיע עם עברית מלאה ומיושרת לימין מהקופסה. אך רק במקום אחד חסר עברית, בחייגן המערכת. למרות שעבורי זה ממש לא משנה, כי אני משתמש ב exDialer המעולה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי גלקסי 4 במצב ממש כמו חדש, ללא שריטות ולא כלום.. עשיתי טרייד עם מישהו על G2 חדש בקופסה שלא נפתחה והוספתי לו 470 שקל.. יצא משתלם? (לפי מה שראיתי זה יצא יותר זול מהחנות).. בנוסף, הבאתי לו גם מגן UAG עם הגלקסי, והאביזרים של המכשיר עם הקופסה שלו. הוא הביא לי מכשיר עם שנתיים אחריות מסלקום עם מטען מקורי והכל.. היה שווה או שהוספתי יותר מדי?
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מה שאני מחפש בעצם זאת אפליקציה שתאפשר לי לשמוע שירים ששמורים בסמארטפון באמצעות מערכת הרמקולים שמחוברים למחשב. אשמח לדעת האם קיים דבר כזה, תודה
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קיבלתי הןדעה לנייד לבצע עדכון קושחה הכוללת מעבר לאנדרואיד 4.3 הטלפון של העבודה ונקנה ישירות מהיבואן ( כלומר מערכת הפעלה 4.1.2 "חוקית") 1- האם יפגעו אפליקציות שהורדתי "מבהבלקמרט"? 2- היום הנייד מחזיק לי את רוב יום העבודה והבנתי שבמערכת ההפעלה החדש אחד הבאגים הוא זמן הסוללה? 3- האם מערכת ההפילה החדשה מאפשרת מחיקת "אפליקציות בית" של סמסונג שאיני מעוניין בהם? מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה של canon דגם powershot1000 היא דורשת 2 סוללות AA. אז היה לי מטען סוללות של GP powerbank 2700 וזה היה סבבה במשך 3 שנים. לאחרונה הוא לא היה אמין, ועכשיו כבר לא מוכן להטעין - מהבהב כשאני שם בו בטריות... השאלה אם הבעייה במטען או בסוללות (כי זה לא עובד עם עבור סוללות אחרות שיש לי של GP2000 אז נראה שהבעייה במטען) בהנחה ועליי באמת לקנות מטען חדש - אשמח להמלצה כך שהסוללות תהיינה חזקות, ואוכל לצלם כל היום ללא חשש (אין לי בעייה להטעין כל לילה את 4 הסוללות, אבל שזה יטעין טוב..) אשמח להמלצתכם לדגם מסויים. יש כאלה שתומכים גם ב-AAA על הדרך, אז למה לא.. תקציב : עד 150 וגם זה כבר הרבה... האם להתרחק מ-GP? שמעתי ש-GP-Recyko טוב? או ש- sanyo eneloop לוקחים את כולם? אשמח …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחר הרבה מחשבה ובירורים החלטתי לרכוש את הטאבלט asus memo pad 10.1. הבעייה עכשיו שאני לא יודעת מה עדיף הטאבלט אשר מבוסס על גירסת הווינדוס 8 או זה המבוסס על גירסת האנדרואיד? אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש נגן מוסיקה עם מינימום 80GB שמסוגל לנגן flac כמו שצריך. חשבתי על iPod Classic 160GB אבל ממה שאני יודע הוא לא מקודד flac. יש נגן דומה לו או אופציה שהוא יוכל לקודד flac? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 7.5k צפיות
-