גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אז כמו שהכותרת אומרת, אני זקוק להמלצה למכשיר ללא שיקולי תקציב. אז תתפרעו מה חשוב לי: סוללה (כן הבנתי שכל הסמארטפונים על הפנים אבל אולי יש יוצא מן הכלל?), רמקול איכותי וחזק - ז"א כשאני שם שיחה על רמקול עוצמת השמע תיהיה גבוהה וברורה, מצלמה - שיהיה LAG כמה שיותר קטן.. מחפרן אותי הסיפור הזה, מודם WIFI מהיר, גלישה מהירה בGSM (שהחברה הסלולרית תהווה את הצוואר בקבוק), HOTSPOT, מרכב איכותי ועמיד (עד כמה שאפשר) נראה לי שזהו. בעקרון חשבתי על S2, גם כי הביקורות טובות והחברים שיש להם את זה כבר מאוד מרוצים ואני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר - גם לא בחודשים הקרובים. שקלתי SENSATION אבל הוא קצת יותר מגושם מהS2 והסוללה טיפה חלשה יותר מה גם הSENSE לא כל כך עושה לי את זה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שפספס את הכתבה הבאה ויש לו אייפון, שיצפה פגיעה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?Fromelement=MainTopic&did=1000612562
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את גרסת הניסיון ולמרות שהתפריטים מופיעים בעיברית ההוראות הקטליות באנגלית ולא מצאתי איפה ניתן לשנות את זה, בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. האם יש דרך לבדוק/לראות כמה דקות דיברתי וכמה הודעות שלחתי בזמן אמת? יש לי תכנית עם דקות חינם לסלקום והייתי מעוניין לעשות את ההפרדה בין דקות פיקס לדקות לסלקום, כמו כן הייתי מעוניין לדעת בזמן אמת כמה הודעות שלחתי עד עתה וכמה שיחות ביצעתי, לאן וכמה זמן כל שיחה. האם ישנה דרך? כשאני מנסה לצפות באתר אני נתקל בהודעה: "צפיה בחשבונית באתר תתאפשר רק לאחר סגירת החשבונית הראשונה"
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחק הנייד של נינטנדו זכה לעשרות מיליוני הורדות, אך מתוך כל אותם מתנסים רק אחוזים בודדים בחרו לשלם על המוצר המלא לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ממה שראיתי יש הרבה אופציות בתקציב הנ"ל והלכתי כבר לאיבוד ת'אמת, אשמח לעזרה בהבדלים בין המכשירים וכו'. אז ככה ממה שראיתי: 1) meizu m1 note 2)meizu m2 note מחו"ל ב 160$ 3)Xiaomi Mi 4i 4) ASUS ZENFONE 2 ZE551ML עם מחריגה כמובן אם שווה את זה. תודה רבה לעוזרים. [h=1] [/h]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 עבור אישתי. לגבי שטח מקום, זה תלוי בכם מה אפשר לקבל בתקציב כמו שלי. אני מעדיף שתיהיה איכות טובה +- (היא לא מבינה גדולה באיכויות). וכמו כן, עדיפות לנגן נטען. וגם לא חייב לגמור את כל התקציב.. אלא אם באמת זה הכרחי. מה אפשר לקבל?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי בערך 3 שנים עם הגלקסי 2 שלי, הגיע הזמן להחליף. בהתחלה חשבתי על משהו סולידי כמו הדור השני של ה- MOTO G, ההורים שלי טסים לארה"ב ב24 לחודש ואני אוכל לקנות דרכם את הטלפון ב700 שקל שזה בהחלט שווה... אבל אני עכשיו מתחיל לפזול גם לנקסוס 5\G2 - פשוט כי אם כבר לשדרג אז שיהיה להרבה זמן(כמו עם הגלקסי 2), ואני מפחד שה - MOTO G יהפוך ללא רלוונטי עוד מעט. העניין הוא, שלפחות לפי מחירי אמזון(אני מניח שאין הרבה מקומות זולים מהם משמעותית בארה"ב), הפרש הבין מחירם של שני המכשירים הללו בארץ ובארה"ב הוא בערך 400 ש"ח - ואני לא יודע אם חיסכון כזה שווה את הLTE + אחריות(כן כן, אני יודע שהאחריות בארץ על הפנים, יצא לי לחוות את זה על בשרי, אבל זה עדיין משהו..). בכל מקרה, הדרישות שלי…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לרכוש את Galaxy S9 Plus גרסת EXYNOS במחיר ממש טוב, ולעומת זאת, לחכות ולרכוש את המכשיר החדש של HTC עם 128GB זכרון (לעומת 256GB של הסמסונג) במחיר קצת זול יותר. יש לי כמה דאגות: חיי הסוללה של המכשיר של סמסונג דיי על הפנים, ואני מכיר את המכשירים שלהם ויודע כמה הם מנופחים עם תוכנות זבל. לעומת זאת, אף פעם לא היה לי מכשיר של HTC וייקח לי זמן להתרגל לממשק המיוחד שלו.. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הרעיון של לסחוב ערימה של מכשירים נפרדים נראה לי מאוד לא מוצלח. מעניין אותי כמה זמן יחלוף עד שנראה מכשיר שכולל את כל התכונות הבאות: - טלפון סלולרי - PDA שכולל מקלדת שמאפשת קלט ישיר (מקש לכל אות) ועם תוכנות שמאפשרות פתיחה ועריכה של מסמכי אופיס - חיבוריות - SD(x2), HDMI, 3.5mm mini-jack, AC, BT, WiFi ו-USB - נגן מדייה עם דיסק גדול (לפחות 30GB) + מסך בגודל סביר - GPS מובנה - מצלמה דיגיטלית. התכונה הזו מיותרת לגמרי מבחינתי כי תמיד יש איתי לפחות מצלמה קומפקטית איכותית אחת, אבל אני מניח שלחלק גדול מקהל היעד של המכשיר המשולב הזה יהיה בה שימוש. מבחינת form-factor לא צריך מהפכה. לסוני UX50 משנת 2003 יש את המימדים והמבנה המושלמים למכשיר כזה: כל מה שצריך זה לדחוס לתוכו…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד להזמין SGS7 ואני רוצה לרכוש על הדרך מגן מסך וקייס שלא יהפוך את המכשיר לטנק. אני אשמח להמלצה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כמו בכותרת - שאלה פשוטה - מה אני צריך לקנות\לדעת בשביל להעביר שירים ותמונות מהמחשב ו- NOKIA 6230i, ולהיפך? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש סמארטפון מבוסס אנדרואיד באיזור ה-1000₪ לגלישה באינטרנט קודם כל, ולצפייה בוידיאו ולמשחקים. הכי חשוב שכמות הזיכרון והמעבד יאפשרו גלישה חלקה בלי יותר מדי בעיות. תיתכן גם אפשרות לקנייה בארה"ב במקרה שההבדל במחיר מאוד משמעותי.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Nexus 7: 16GB for $199 and 32GB for $249; available in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain, Canada and Japan, and also through our retail partners Gamestop, Office Depot, Office Max, Staples, Walmart. Nexus 7 with 32GB and mobile data: $299 and unlocked, on sale 11/13 in the Google Play store in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain and Canada.Nexus 10: 16GB for $399; 32GB for $499; available on 11/13 in the Google Play Store in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain, Canada and Japan. הכל מ-13 לנובמבר http://googleblog.blogspot.co.il/2012/10/nexus-best-of-google-now-in-three-sizes.html
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האייפוד טאץ' לא עובד לי. אתם יודעים איפה אפשר לתקן? ויש גם את השאלה השנייה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום אני אתחיל ואציין שאני לא ממש מבין בתחום של הטלפונים הניידים בכלל, ובתחום של הטלפונים החכמים בפרט. אתמול פתחתי דיון בפורום הסמארפונים, ומשם הגעתי לדרישות המינימום מסמארטפון (לדעתי): 1. מעבד עם 2 ליבות, כאשר רצוי מרובע ליבות. 2. גודל זיכרון RAM של 1GB לפחות. 3. זיכרון אחסון של 8GB לפחות. 4. מערכת הפעלה אנדרואיד בגירסה 4.1 לפחות (בשביל התאימות לשפה העברית). בעיקרון לא רציתי להוציא יותר מ 1000 ש"ח, אבל במחיר הזה אין שום דבר מתאים. לכן החלטתי שהתקציב יהיה עד 1500 ש"ח. היום עשיתי סיבוב בין חנויות בעיר מגורי והטלפונים שהוצעו לי ומחירם הם: LG L9 ב 1600 ש"ח Galaxy S Advance ב 1600 שח Galaxy express ב 1649 ש"ח LG L5 E450 ב 1250 ש"ח האם משהו מכל זה משתלם בכלל או ש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי טלפון עם אנדרואיד גרסא 4.2.1, ותוכנת ה-Calendar שמגיעה איתו, אי אפשר אפילו להגדיר אותה כבינונית, היא ממש חלשה. אני מחפש תוכנת ה-Calendar יותר טובה, ורציתי לשאול אם מישהו משתמש במשהו אחר.. תודה רבה card
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לפי נתוני היצרן אפשר להכניס רק 1 גיג'ה, אבל רציתי לדעת אם למרות זאת אפשר להכניס גם 2 גיג'ה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רגיל למע' iOS באייפון שבה יש התראות פוש קופצות מאפליקציות - כבאנרים על הצד העליון של המסך, וכולן מופיעות במרוכז על מסך הנעילה אם נתקבלו בזמן שהטלפון היה במצב נעילה. בנוסף, באייפון מצוין מספר ליד כל אייקון של אפליקציה במידה ויש התראות שלא נקראו. כל זה לא קורה בטאבלט LG G PAD 8.3 שקניתי (עם אנדרואיד גירסה 4.4.2) בהתאם להמלצות כאן בפורום, ואני ממש מאוכזב. זה נראה לי פיצ'ר מובן מאליו ולא ציפיתי לכזה דבר. 1. אני לא מקבל שום התראות קופצות מאפלקיציות בזמן אמת. 2. אין מספרים ליד האייקונים, חוץ מהאפליקציה של הפייסבוק. בהגדרות כיוונתי שכן יהיו התראות, וגם שיהיה סאונד כאשר ישנן התראות, אבל בפועל זה לא קורה. המקום שהיחיד שבו אני רואה התראות הוא רק אם מיוזמתי אני נכנס למרכז ההתראו…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
:kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם! המכשיר שלי (נוקיה N86) מתחיל להראות סימני דעיכה (כבר שנתיים וחצי איתי) והגיע הזמן להחליפו שמתי את עיני על הדיפיי והוא נראה לי המכשיר בשבילי...בלי יותר מידי פונקציות בלי מחיר יקר מידי (מה שחשוב זה אנדרואיד...למרות שעדיין אין לי ניסיון במערכת) בגלל עמידותו של המכשיר אני מעדיף אותו על פני שאר המכשירים(אלא אם כן יש עליונות רצינית באיכות מסך וכאלה) בקיצור ביד שניה ראיתי אותו ב700-900 שקלים לעומת אחיו החדש (הפלוס) ביד ראשונה ב1500. מבירור קצר שמתי לב שהמעבד הוא אותו מעבד ורק המהירות שלו שונה (cortexA-8) השאלות הן כאלה: האם מוטורולה הגבילו את המעבד?(כמו ATI עם ה6950 ופשוט צריך "לפתוח" אותו או שזה מעבדים שונים) האם השוני במערכת ההפעלה מצדיק את ההפרש ולקנות חדש? האם בהפ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את המכשיר, אבל לטעמי כל הגלקסי וכו' גדולים מדי פיזית. אני מחםש מכשיר בגודל נורמלי, ובכל זאת שייתן לי כמה שיותר מהאנדרויד ומאיכות טאץ'. מה המכשיר הכי חזק בשוק עם מסך של עד 3.5 אינץ וטאץ' טוב, שמריץ אנדרויד? אין לי בעיה לחכות עד כחודש או חודש וחצי אם אמור לצאת מכשיר חדש בקרוב, אבל יותר מזה זה כבר בעייתי, כמו כן המכשיר חייב להירכש בארץ. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה נכנס לכם לכיס ? נוח לכם לדבר עם המיני טאבלט הזה ? זה נראה לי גדול מדי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*נקנה ברשת ORANGE* מספר שאלות: 1. איך אני יודע איזה גירסא הוא? 2. מה בעצם נותנת לי פריצה שלו (JB)? 3. האם מישהו מכיר אתרים איכותיים לתכניים שלו (וכן, אני יודע שאני יכול לחפש בגוגל.)? 4. האם הכל חסום בפני (כולל BT, העברת תכנים לפאלפון שלא דרך ITUNES וכד' עד שאני פורץ)? 5. האם בעצם יש אפשרות לאשר JAVA בנ"ל? בטח יעלו לי עוד המון שאלות, ולא מצאתי איזה THREAD ספציפי על זה, אז הפנייה לאתרים איכותיים (אנגלית \ עברית) בטח יעזור לי מאוד. תודה רבה, צחי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מצאתי תשובה בגוגל, השאלה שלי האם כל עט תומך DIGITIZER יעבוד עם הטאבלט של HP (כן יש לו DIGITIZER תומך בעטי סטיילוס) העניין שהעט היעדי של HP ממש יקר ואני יכוללהשיג עט של GALAXY NOTE 3 או משהו בסגנון.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-