גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש משהו שיהיה נוח ולא יהיה צריך להשאיר אותו מחובר למטען בשיל לדבר יותר מ 10 דקות במחיר של עד 1000 שקל, אם אתם יודעים על מישהו שמוכר בירושלים או תל אביב פלאפון יד שניה טוב אז אני מוכן לשמוע. אם יש דבר כזה אז גם שלא יהיה דור שלישי או לפחות עם אפשרות להשתמש ב SIM דור 2. חשבתי על נוקיה 6288 שנכנס טוב לתקציב, הוא טיפה גדול אבל חוץ מזה הוא ניראה בסדר.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי נתוני היצרן אפשר להכניס רק 1 גיג'ה, אבל רציתי לדעת אם למרות זאת אפשר להכניס גם 2 גיג'ה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדומה לסמסונג, Oculus, קארל צייס, סוני ואחרות, חברת ארכוס הצרפתית עתידה להשיק בחודש הבא משקפי VR משל עצמה - עם תג המחיר הנמוך ביותר בו נתקלנו עד היום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%a1%d7%a8-%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9d-archos-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%91-39/
-
אז יש לי חבר שקנה גאלקסי 3 וגלאקסי 2 מTMOBILE בארה"ב ואנחנו מנסים לעברת אותם ללא יותר מידי הצלחה.. לגבי הS3 (דגם t-999) בוצע רוט,ואחרי משחקים שכללו שינוי שם של 2 סקריפטים כדי שהריקוברי המקורי לא ימחק את CWM הצלחנו להגיע לCWM ואז ניסינו להתקין תיקון עברית שהוצע בIandroid ע"י firefds אך ללא הצלחה.. התיקון הותקן אבל המכשיר עדיין באנגלית, ואפילו אחרי more locale2 רק כמה שמות אפליקציה שונו לעברית וזהו. תהיתי אם יש פתרון לזה? לגבי הS2: המכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.3.6. לפי הבנתי לא ניתן להתקין לו עברית והדרך היחידה היא להתקין ROM שמתי עיין על הרום הבא: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1861009 השאלה היא, האם אחרי התקנת הרום הזה, תהיה עברית למכשיר?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש נגגנים עם הסאונד הכי טוב שאפשר למצוא לא חובה וידיאו
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באחד הפוסטים פה העלו שם של שירות אינטרנטי,שמאפשר להעלות אליו את כל תוכן הסלולרי שלך,ואז להעביר למכשיר אחר. מה שחשוב לי זה רק אנשי הקשר,כי את ה-SMSים אני לא שומר,וכל קובץ סאונד או תמונה אני יכול להעביר למחשב. בתודה מראש, יוחאי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי הרבה אפליקציות לניטור כמות הגלישה, זה לא מה שאני מחפש, ראיתי פיירוול, זה לא מה שאני מחפש - אני מחפש תוכנה שעוצרת לחלוטין גלישה סלולארית (ורק גלישה סלולארית, לא wifi) במעבר גבול מסויים. ניקח את אורנג' למשל, אם בגלל אפליקציה סוררת חרגת מ2 ג'יגה, אז כל ג'יגה נוספת עולה 2500 שקל בחשבון החודשי. אם זה קרה בגלל הורדה אינטנסיבית בזמן שהיית בישיבה בלי הטלפון, אז אפילו לא תקבל אזהרות SMS עד שתחזור לטלפון ויהיה מאוחר מדי. אז האם יש אפליקציה שתוכל להגביל לי את כמות הגלישה ברשת הסלולארית? כוונתי לאפליקציה שתנטר את כל הגלישה מכל האפליקציות במכשיר וכאשר אני אגיע נניח ל2 ג'יגה, היא תעצור את הגלישה לחלוטין ותאפשר רק גלישת wifi. כמובן שהאפליקציה צריכה להבחין בין גלישת wifi לגלישה סלו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם התוכנה אתם תוכלו ליצור ערכות נושא באופן מקצועי לפלאפון האישי שלכם בנוסף לזה אתם תוכלו ליצור אין-ספור אפשרויות לעריכת הערכת נושא : רזולוציה אייקונים חדשים ועוד.. התוכנה מאוד קלה,וההורדה מהירה. התוכנה עובדת רק על פלאפונים עם מערכת סמביאן S60. להורדת גירסה לסמביאן S40 לחצו http://s40-3rd-theme-pack.en.softonic.com/symbian [glow=red,2,300]התוכן שמוצג פה הינו חינמי מהאתר המקורי![/glow] הורדה S60 http://series-60-theme-studio.en.softonic.com/symbian/download לחצו FREE תהנו eldad18/sniper434-קרדיט.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, במערכת ההפעלה לטלפונים של LG, ה-UX, יש פיצ'ר שנקרא Ringtone ID (לא זוכר את השם בעברית) שמחבר צילצול לאנשי קשר שמבוסס על מספר הטלפון עצמו. "ringtone automatically composed in real time through harmony and chord running algorithm using the caller's phone number" האם מישהו מכיר אפליקציה שעושה דבר כזה? במקום לבחור צלצול או שיר לכל מספר. למי שלא מכיר, אני מאוד אהבתי את זה https://www.lg.com/us/support/product-help/CT10000027-1432834710869-features תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש כבל OTG שמאפשר טעינה, חיבור כונן קשיח ו-SD כך שאוכל להשתמש בסמארטפון בתור המוח שמעביר את הקבצים מה-SD לכונן הקשיח. אני לא מעוניין שבאמצע ההעברה תיגמר הסוללה של הפלאפון ולכן אני מחפש גם משהו שייתן את הטעינה ביחד עם העברת הקבצים. אני מחפש טעינה פשוטה דרך USB (אני לא בטוח אם זה אפשרי דרך USB ואם זה נותן מספיק חשמל לסמארטפון כדי שיטען). החיבור SD הוא פחות קריטי ואני אוכל להסתדר גם עם שקעי USB שנותנים טעינה במקביל. מצאתי את הכבל הזה: http://www.inateck.com/inateck-hb4008-3-port-usb-3-0-otg-hub-with-sd-card-reader/ אבל הוא ללא טעינה. האם זה ייתן מספיק חשמל לכונן הקשיח?: http://www.ebay.co.uk/itm/4-Port-Micro-USB-Power-Charging-OTG-Hub-Adapter-Cable-for-Samsung-HT…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, במסגרת הניסיון לשדרג את הטלפון של אישתי, נדלקתי על ה-N86 אבל כשסוף סוף הגעתי לשלב שבו עושים שדרוג, הנציג טען שהמכשיר קיבל "הפסקת שיווק" לשוק העסקי בגלל תקלות טכניות מרובות (למרות שזה נשמע תמוה במיוחד) ואני נאלץ לחפש מכשיר אחר. הציעו לי את המכשירים הבאים SE Yari, Nokia E52 ,Samsung S5620 Monte, SE Satio או את הסמסונג גלקסי (אנדרואיד). בעקרון לא אהבתי אף אחד מהמכשירים וכשמשווים אותם ל-N86 נחמץ הלב לראות את כל הפיצ'רים שלא קיימים בהם אבל כן קיימים אצל נוקיה. בתכל'ס חשוב לי שיהיה בטלפון מצלמה ראויה, שיהיה עמיד יחסית, ושיהיה ספיקר סביר. רצוי גם שתהיה בו גלישה ב-WIFI ויכולת לשים Waze (אבל זה לא חובה, אלא nice to have). כמובן שאני לא מעוניין באייפון או במסך מגע וכל העניין …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להזמין את הסמסונג נוט לכתובת סינית ולקחת אותו עוד כחודש, האם משתלם יותר לקנות אותו שם, ואם כן מאיפה מומלץ להזמין? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. שמתי לב שיש 2 סוגים של המכשיר הנ"ל, אחד מהם יותר חזק מהשני (בשביל מה?) מעבד ה SNAPDRAGGON יותר חזק מה TEGRA 3 שאפשר לומר "מושמץ" בכל מקום כמעט למרות שהוא בסדר גמור והמכשיר עצמו - נראה מדהים מכל כיוון. אתמול היתי בחנות ועל הקשקש עצרתי מלשלם 2900 ש"ח על המכשיר הנ"ל (TEGRA). המוכר אמר לי שיש גרסה חזקה יותר ושווה הצצה, אמרתי נשאל לפני אם מישהו מכיר. מי ששם לב פתחתי כמה שרשורים על קניית מכשיר ואפילו הזמנתי SAMSUNG NOTE, אבל אז העדפתי לבטל ולהמתין ל ONE X, כמעט קניתי אותו ופתאום צץ לו ה XL. אז עכשיו אחת ולתמיד, XL או X? אגב, לגבי סמסונג S3 - לא בא לי על המכשיר הנ"ל, הן בגלל המחיר והן בגלל שנמאס לי לחכות, והכי חשוב, HTC בד"כ יותר איכותיים מאשר הבנייה הפלסטיק…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם שאלה שמסקרנת אותי, יש המון מכשירים סינים לא מוכרים עם מערבת הפעלה אנדרואיד בשלל גירסותיה. יש אפשרות לקחת רום מסויים ולעדכן אותו מכשיר סיני גירסה? או שזה הולך לפי יצרנים בלבד?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שלום קיבלתי אתמול את הנגן , חיברתי אותו למחשב , נכנסתי למדייה פלייר בחרתי מלא שירים ועשיתי העתק לנגן, כל השירים עברו, בדרקתי בנגן וגם המקום שלהם תפוס עכשיו בנגן אבל המבעיה היא שאני לא מוצא את השירים, איך עדיף להעביר שישירים, זה לא הראה לי את הנגן ככונן תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר דונגל לטלוויזיה שהיא לא חכמה בעיקר בשביל יוטיוב, נטפליקס, קודי ודברים כאלה למישהו יש המלצה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הרעיון של לסחוב ערימה של מכשירים נפרדים נראה לי מאוד לא מוצלח. מעניין אותי כמה זמן יחלוף עד שנראה מכשיר שכולל את כל התכונות הבאות: - טלפון סלולרי - PDA שכולל מקלדת שמאפשת קלט ישיר (מקש לכל אות) ועם תוכנות שמאפשרות פתיחה ועריכה של מסמכי אופיס - חיבוריות - SD(x2), HDMI, 3.5mm mini-jack, AC, BT, WiFi ו-USB - נגן מדייה עם דיסק גדול (לפחות 30GB) + מסך בגודל סביר - GPS מובנה - מצלמה דיגיטלית. התכונה הזו מיותרת לגמרי מבחינתי כי תמיד יש איתי לפחות מצלמה קומפקטית איכותית אחת, אבל אני מניח שלחלק גדול מקהל היעד של המכשיר המשולב הזה יהיה בה שימוש. מבחינת form-factor לא צריך מהפכה. לסוני UX50 משנת 2003 יש את המימדים והמבנה המושלמים למכשיר כזה: כל מה שצריך זה לדחוס לתוכו…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה הסירטון שצולם בעזרת הSamsung Fascinate והנה הסירטון שצולם עם הiPhone 4 אל תשכחו לראות ב720p .
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש לרכוש טאבלט ודי איבדתי את עצמי בסבך המידע הקיים. המטרה העיקרית שלי היא להשתמש בטאבלט לטובת למידה (קבצי PDF) אבל יכולות מייל, פייסבוק וFreecell יתקבלו בברכה הדגשים שלי בחיפוש כרגע הם מסך איכותי (אני סטודנט לרפואה לכן העניין מאוד חשוב לי לטובת איורים ותמונות), חיי סוללה טובים (לפחות 3-4 שעות של קריאה עם WiFi דלוק) ועמידה בתקציב (אם קיים משהו במחיר יותר שפוי שעונה על הצרכים שלי זה יהיה מעולה). תודה רבה מראש מנו
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דיווח חדש טוען כי Xiaomi תציג בקרוב זוג מכשירי Mi5 חדשים ומתקדמים, שאחד מהם יוכל להיות המתחרה המרכזי של ה-OnePlus 2 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%9e%d7%93-%d7%97%d7%9e%d7%93-mi5-%d7%95-mi5-plus-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-xiao/
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד כחודש אבקר בדיוטי פרי. חיפשתי באינטרנט אם מפרסמים מחירים של מוצרים בדיוטי פרי, אך ללא הצלחה נשארתי בסימן שאלה. האם חברה שטסו בזמן האחרון יצא להם להציץ על מחיר הגלקסי S4 באחת החנויות בדיוטי פרי? או האם מישהו יודע. תודה על העזרה. בן.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לרכוש את Galaxy S9 Plus גרסת EXYNOS במחיר ממש טוב, ולעומת זאת, לחכות ולרכוש את המכשיר החדש של HTC עם 128GB זכרון (לעומת 256GB של הסמסונג) במחיר קצת זול יותר. יש לי כמה דאגות: חיי הסוללה של המכשיר של סמסונג דיי על הפנים, ואני מכיר את המכשירים שלהם ויודע כמה הם מנופחים עם תוכנות זבל. לעומת זאת, אף פעם לא היה לי מכשיר של HTC וייקח לי זמן להתרגל לממשק המיוחד שלו.. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים. יש באפשרותי לקבל כל מכשיר מהקטלוג מכשירים של אורנג' (נוקיה וסוני אריקסון) למעט מכשירי כף יד כאשר לצערי גם ה N95 נכלל בקטגוריה זו. אן לי שמץ של מושג בפלאפונים ולכן אשמח לקבל ייעוץ. הדרישות שלי מהמכשיר מסתכמות בזמן סוללה טוב, אפשרות לניגון קבצי MP3 גם כנגן וגם כצילצול ואפשרות הרחבה של זיכרון המכשיר בעזרת כרטיס פלאש. מה הייתם בוחרים מפה לפי ההגדרות הללו: http://www.orange.co.il/catalog/
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אפשור לעדכן את התוכנה שבMP4 שלי אפילו מצורפת עליו תוכנה בשביל זה , השאלה היא מאיפה אני משיג את בעידכון , הנגל הוא ג'נרי לגמרי של "SMART" , לא הזיוף של האייפוד אלה הגירסה היותר משוכללת עם הרמקולים המובנים , למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-