גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני עומד להזמין SGS7 ואני רוצה לרכוש על הדרך מגן מסך וקייס שלא יהפוך את המכשיר לטנק. אני אשמח להמלצה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*נקנה ברשת ORANGE* מספר שאלות: 1. איך אני יודע איזה גירסא הוא? 2. מה בעצם נותנת לי פריצה שלו (JB)? 3. האם מישהו מכיר אתרים איכותיים לתכניים שלו (וכן, אני יודע שאני יכול לחפש בגוגל.)? 4. האם הכל חסום בפני (כולל BT, העברת תכנים לפאלפון שלא דרך ITUNES וכד' עד שאני פורץ)? 5. האם בעצם יש אפשרות לאשר JAVA בנ"ל? בטח יעלו לי עוד המון שאלות, ולא מצאתי איזה THREAD ספציפי על זה, אז הפנייה לאתרים איכותיים (אנגלית \ עברית) בטח יעזור לי מאוד. תודה רבה, צחי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 חזק אמין וטוב עד המחיר שנקבתי בכותרת. כמה GB אפשר להביא בסכום כזה? אני מחפש אולי SANDISK וכל מיני חברות חזקות בשוק. בעיקר שיהיה לי מה לחבר לרכב ולשמוע דרכו. אך לא רק. תודה. איך זה? נגן Sandisk Sansa FUZE 8GB נגן MP3 - Sansa Clip M300 8GB *תמיכה מלאה בעברית* iRiver E100 8GB - Black Meizu M6 8GB חברה קוריאנית
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רגיל למע' iOS באייפון שבה יש התראות פוש קופצות מאפליקציות - כבאנרים על הצד העליון של המסך, וכולן מופיעות במרוכז על מסך הנעילה אם נתקבלו בזמן שהטלפון היה במצב נעילה. בנוסף, באייפון מצוין מספר ליד כל אייקון של אפליקציה במידה ויש התראות שלא נקראו. כל זה לא קורה בטאבלט LG G PAD 8.3 שקניתי (עם אנדרואיד גירסה 4.4.2) בהתאם להמלצות כאן בפורום, ואני ממש מאוכזב. זה נראה לי פיצ'ר מובן מאליו ולא ציפיתי לכזה דבר. 1. אני לא מקבל שום התראות קופצות מאפלקיציות בזמן אמת. 2. אין מספרים ליד האייקונים, חוץ מהאפליקציה של הפייסבוק. בהגדרות כיוונתי שכן יהיו התראות, וגם שיהיה סאונד כאשר ישנן התראות, אבל בפועל זה לא קורה. המקום שהיחיד שבו אני רואה התראות הוא רק אם מיוזמתי אני נכנס למרכז ההתראו…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קניתי את הI9100 יחד עם רום ICS של PILOTX. (עם רוט של CMW) ורציתי להחליף רום כי מה שיש לי עכשיו עושה קצת בעיות וגם כי רציתי לשדרג לJB. אף פעם לא החלפתי רום או התנסתי ברומים שונים. אז התחלתי לחפש רום להתקין ו...הלכתי לאיבוד- יש כ"כ הרבה רומים, הורדות ומושגים שאני לא מוצא את עצמי. אז אולי תועלו לעזור לי: אני מחפש רום פשוט בלי כל הפיצרים ואפליקציות המיותרות האלו, מעודכן כמה שיותר מהיר והכי חשוב- יציב. אני לא מעוניין להחליף רום כל שבועיים. אני דווקא די אהבתי את הממשק של הרום הקודם שלי- לא שחשוב לי שיהיה בדיוק אותו ממשק- אני פשוט אוהב את הרעיון שאני יכול למיין את האפליקציות שלי לתוך תיקיות במסך התפריט ולא רק במסך הוויג'יטים. אני דיי מודאג מכל הנושא של תמיכה בעיברית- לא כ"…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההכרזה על מכשיר הדגל הבא מבית היצרנית הסינית בת השמונה הופכת ברגע לחשיפה של שלושה דגמים חדשים ומבטיחים, כל אחד בדרכו ובמחירו לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הרעיון של לסחוב ערימה של מכשירים נפרדים נראה לי מאוד לא מוצלח. מעניין אותי כמה זמן יחלוף עד שנראה מכשיר שכולל את כל התכונות הבאות: - טלפון סלולרי - PDA שכולל מקלדת שמאפשת קלט ישיר (מקש לכל אות) ועם תוכנות שמאפשרות פתיחה ועריכה של מסמכי אופיס - חיבוריות - SD(x2), HDMI, 3.5mm mini-jack, AC, BT, WiFi ו-USB - נגן מדייה עם דיסק גדול (לפחות 30GB) + מסך בגודל סביר - GPS מובנה - מצלמה דיגיטלית. התכונה הזו מיותרת לגמרי מבחינתי כי תמיד יש איתי לפחות מצלמה קומפקטית איכותית אחת, אבל אני מניח שלחלק גדול מקהל היעד של המכשיר המשולב הזה יהיה בה שימוש. מבחינת form-factor לא צריך מהפכה. לסוני UX50 משנת 2003 יש את המימדים והמבנה המושלמים למכשיר כזה: כל מה שצריך זה לדחוס לתוכו…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שפספס את הכתבה הבאה ויש לו אייפון, שיצפה פגיעה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?Fromelement=MainTopic&did=1000612562
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי טלפון עם אנדרואיד גרסא 4.2.1, ותוכנת ה-Calendar שמגיעה איתו, אי אפשר אפילו להגדיר אותה כבינונית, היא ממש חלשה. אני מחפש תוכנת ה-Calendar יותר טובה, ורציתי לשאול אם מישהו משתמש במשהו אחר.. תודה רבה card
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
זה נכנס לכם לכיס ? נוח לכם לדבר עם המיני טאבלט הזה ? זה נראה לי גדול מדי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני די חדש בכל העסק הזה של קניית מכשירים סלולריים, ומקווה שתוכלו לעזור ולהסביר לי קצת. אני מעוניין לקנות גלקסי S (הישן) מחנות פרטית, ויש לי כמה תהיות: 1. האם כרטיס ה-sim הנוכחי שלי יעבוד בו בלי בעיות? בשביל זה צריך שהמכשיר יהיה sim-free או unlocked? ובכלל, מה ההבדל? 2. האם המכשיר נתמך בכל הרשתות הסלולריות או שהוא פועל על תדרים שלא נתמכים על ידי כל המפעילים? 3. יש המלצות על חנות פרטית בארץ שממנה כדאי לקנות, או סתם לחפש משהו אקראי בזאפ? האם האחריות שאקבל תהיה מהחנות או מסמסונג? האם צריך לשלם עליה עוד כסף? 4. אם אני קונה מחנות, הבנתי שהמכשיר בא עם אנדרואיד 2.1, ואפשר לשדרג לבד ל-2.2 (או אפילו 2.3?), ושהעברית נתמכת שם באופן מובנה כבר, אבל האם העברית מוצגת מימין לש…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את המכשיר, אבל לטעמי כל הגלקסי וכו' גדולים מדי פיזית. אני מחםש מכשיר בגודל נורמלי, ובכל זאת שייתן לי כמה שיותר מהאנדרויד ומאיכות טאץ'. מה המכשיר הכי חזק בשוק עם מסך של עד 3.5 אינץ וטאץ' טוב, שמריץ אנדרויד? אין לי בעיה לחכות עד כחודש או חודש וחצי אם אמור לצאת מכשיר חדש בקרוב, אבל יותר מזה זה כבר בעייתי, כמו כן המכשיר חייב להירכש בארץ. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט כבר מספיק זמן איזה סמארטפון לקנות וצריך עזרה עם כמה נתונים. קודם כל אני מחזיק באייפון 4S כבר למעלה משנתיים וכמו שאתם מבינים חייב להיפטר ממנו כבר. מבחינת הפרמטרים הבאים: * גודל מסך (מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן ודומה לאייפון) * חיי סוללה (בתור מתוסכל אייפון 4 חייב לשרוד יום שלם בלי מטען בכיס) * נפח (32 ג'יגה ומעלה) בגדול אני מתלבט בין הנקסוס 5 / הG3 / ה ONEPLUS ONE/ ועכשיו לאור היציאה של האייפון 6 אפשר להכניס גם אותו למשוואה. אז מבחינת איכות/מחיר מה מומלץ? ובלי קשר, כמה כאב ראש זה להעביר את כל מה שיש לי על האייפון (אנשי קשר תמונות וכו') למכשיר אנדרואיד? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%a1%d7%a7%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%94-520-%d7%91-120-%d7%a9%d7%a7%d7%9c%d7%99%d7%9d/
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. בזמן האחרון אני חושב לרכוש לי iPad 2 בשביל לגלוש איתו בנסיעות הרכבת שלי (תל אביב חיפה וחזרה - כל יום). אז רק נתחיל בשאלה הברורה - למה אייפאד 2? כי אני רוצה לקנות אותו יד שניה, 1500-1800 שקל, ולא ממש איכפת לי מהרזולוציה הוא ממהירות דור 4. בגדול, האופציות שעומדות בפני לגבי חבילת גלישה הן כאלה: משום שאני קצין, אני אמור בחודשים הקרובים לעבור לממירס לסלקום ולקבל איזה nokia c2 (אי אפשר לשדרג והמכשיר לא יכול להעביר אינטרנט לאייפאד, רק ל-PC דרך כבל) תהיה לי את האפשרות להרחיב חבילת גלישה ל-5 ג'יגה תמורת משהוא כמו 50 שקל. הבעיה היא שהסים מוקשח כדי לזהות את ה-MAC של המכשיר, וננעל במידה ואינו מזה אותו. נראה לכם שתהיה אפשרות לשכפל את הסים ולהשתמש בחבילת הגלישה באופן חופשי במכ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט שהמטרה העיקרית שלו היא כתיבה בעט. התנסתי בכתיבה בטאבלט samsung ativ pc 500 החסרונות היו עט קטנה יחסית וכן שחלק מהכתיבה היתה פחות ברורה מכתיבה על דף . האם ידוע למישהו האם הפונקציות הנל טובות יותר במחשבים כגון המיקרוסופט סרפס פרו או ,asus vivo tabtf810 או בטאבלטים אחרים. אני מעונייל לקנות טאבלט במחיר של 4000שח ? האם קיימים טאבלטים PC אם מך גדול יותר שממלא אחר הפונקציות הללו. תודה צפריר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אכן ה IPHONE לא יעלה 199$ בארץ אבל כנראה גם לא ימכר בשנים בקרובות באופן רשמי (כמו הדגם הנוכחי), כנראה ש IDIGITAL לא טובים יותר מידע. אני קורא לכולם לשלוח מיילים בשאלה איך הם מחליטים לא ליבא את ה IPHONE 3G בעת יציאתו לעולם, גם אם לא הם החליטו אולי מספיק לחץ יביא ליבוא רשמי מספר חודשים לאחר ההשקה הרשמית ולא שנים. פרטי קשר מהאתר של IDIGITAL: פקס : 03-9027788 מרכזיה: 03-9005353 מייל: feedback@idigital.co.il הגיע הזמן שהתודעה הצרכנית של הישראלי הממוצע קצת תשתפר, לעשות חרם אנחנו לא יודעים אבל אולי בלדרוש עוד מוצרים במחיר מופקע תהיה הצלחה. ;D
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הזמנתי את הנגן והוא אמור להגיע אלי עוד כמה ימים ורציתי לשאול אם אין בעיה להטעין אותו לא מהמחשב אלא ממטען USB מהחשמל? אם הוא לא ישרף או משהו או לא יהיו לו בעיות אחרות? אני שואל את זה בעיקר כי לכבל של הנגן בחלק שמתחבר לנגן זה לא מיני USB רגיל אלא זה משהו יחודי, אז לא תהיה בעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין אחריות על הפלאפון יותר, ובחנויות פרטיות קיבלתי הצעות מחיר גבוהות מאוד לתיקון, 500-550 שקל, אמרו לי שנשבר לי גם המסך וגם המגע, וזה 300 על המסך ועוד 250 על תיקון מגע, אבל חשבתי שזה הולך ביחד לא? סתם מנסים לדפוק אותי או שזה מחיר הגיוני? ואם זה באמת המחיר, ראיתי שאפשר לקנות NOKIA X6 חדש מ ELINE ב1250 שקל, אולי יותר משתלם במקום לתקן את הפלאפון הישן להשתדרג כבר ל X6?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אחי יהיה בעוד יומיים בלוס אנג'לס ואני כבר לא יודע מה להגיד לו להביא אם בכלל... - התבלבלתי לגמרי עם כל הגרסאות - אני מחפש איפוד או איפון שיחליף את המחשב כף יד שלי - השימושים העיקריים שלי הם יומן, גלישה וGPS. את שני המכשירים אני מתכנן לפתוח להתקנת תוכנות. הדבר היחיד שחסר לי באיפוד הוא Gps (חייב Gps!!!) שאת זה ניתן להזמין מכאן: https://www.orangegadgets.com/shop/product_info.php?cPath=1_2&products_id=1 ב 75 דולר עם שילוח לארץ!. הקו שלי הוא בחברת מירס ואין לי כוונה לקחת קו בחברה אחרת ולכן הטלפון הוא גורם שולי בעניין (למרות שהיה נחמד לקחת איפון רק בגלל הזמינות של הרשת הסלולרית לעומת ה Wifi באיפוד מה שמוסיף את הסרבול שבלפתוח אותו ל SIMFREE) מה שגם המחיר בארה"ב הוא קרו…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://epizenter.net/comment.php?comment.news.396 holy shit זה כל כך טוב
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מכשיר מדגם N95 8GB והוא מגיע עם GPS מובנה ותוכנה של NOKIA MAPS אבל מסתבר ש התוכנה עדין לא תומכת בארצנו הקטנה רציתי לדעת אילו תוכנות אני יכול להשתמש ב GPS שברשותי שניתנות בחינם או על ידי פריצה והאם התוכנה של MIO תומכת במכשיר הזה? תודה רבההה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחק הנייד של נינטנדו זכה לעשרות מיליוני הורדות, אך מתוך כל אותם מתנסים רק אחוזים בודדים בחרו לשלם על המוצר המלא לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המדליף הכי מפורסם בטוויטר חושף בפנינו את המחירים הרשמיים הצפויים עבור מכשיר הדגל החדש, אחיו המוגדל וגם האביזרים המעניינים שיוצעו לצידם לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-