גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אולי הוא המוצר שקיבל הכי פחות תשומת לב באירוע ההשקה הנוצץ, אבל ה-Nexus Player של גוגל ואסוס בהחלט מביא פתרון מעניין שמנסה לשלב בין עולם הקונסולות לעולם הטלויזיות החכמות לכתבה: http://hwzone.co.il/nexus-player-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-tv-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה שנים Palm Zire 71 ובגלל פירמוטים למיניהם של המחשב איבדתי את הקובץ של hebrew.prc התואם למכשיר שלי. לא ניתן ליצור קשר עם החברה ("כלנית") כי היא פשטה את הרגל. כך שנותרתי בלי עברית במכשיר שכן תומך בעברית פשוט חסר לי הקובץ הבודד המפעיל את ממשק העברית. כל מי שיש לו מכשיר של פאלם זייר 71 התומך בעברית בבקשה שיישלח תגובה או יצור איתי קשר באימייל rjjb7@walla.co.il השימוש במכשיר ללא תמיכה בעברית גורם למגבלות רבות. בנוסף, כל מי שמצליח למצוא ברחבי האינטרנט קישור כלשהו לעברית לפאלם זייר 71 (לא גרסת הנסיון של PiLoc אלא גרסה מלאה) אודה לו מאוד. זה בסה"כ קובץ קטנטן של כמה ק"ב-ים שנקרא hebrew.prc העניין הבעייתי הוא למצוא קובץ כזה שתואם בדיוק ל Palm Zire 71. תודה רבה, …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך לנגן MP3 עם הדרישות הבאות: 1. זיכרון של 4GB-6GB. אפשר יותר עם ההבדל במחיר הוא לא גדול מידי. 2. זמן נגינה ארוך ככל שניתן. 3. סוללה נטענת וניתנת להחלפה. 4. גול פיזי - לא מסיבי מידי. 5. איכות סאונד טובה (גם אוזניות טובות - אבל זה פחות קריטי). 6. רדיו (לא הכי קריטי אבל עדיין חשוב). 7. סינכרון פשוט עם המחשב. 8. עד 1500 ש"ח. תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, השאלה בכותרת. אמא שלי רוצה לקנות לאחי טאבלט עד מחיר זול של 600 ש"ח - לא משהו מיוחד. מצאתי בגרופון ב600 ש"ח את הדגם P901B האם הוא יספיק? השימוש הוא למשחקים בעיקר היות ולילד בן 9 זה מה שיש לעשות בזמנו הפנוי מול מחשב או צעצוע.. תודה! נ.ב מדובר בדגם מהאתר הנ"ל - בשם INFINITY ככל הנראה נסיון חיקוי לדגם של אסוס... http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/infinity-c1301178665/17957606
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במידה ואני קונה את המכישר דרך אפסטור של אפל הוא עולה 649 לסים פרי, השאלה היא כמה מכס ומיסים מתווסיפים על זה והאם זה עדיין משתלם או שעדיף כבר לקנות מהארץ? או שבכלל עדיף לחכוץ חודש חודשיים והמחירים בארץ יירדו? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות נגן PMP. יש כמה נגני PMP טובים כיום ואני מתלבט איזה לקנות. יש שלוש חברות מובילות בתחום: Creative, IAudio/Cowon, Archos התקציב שלי הוא עד 1550 (מקסימום, ולא שקל יותר), הזמנה מחו"ל אפשרית ואף רצויה, אבל שוב, שהסכום הכולל (כולל משלוח) לא יעלה על הסכום 1550. לאיזה מהחברות יש את הנגן PMP הכי טוב כיום, ואם יש נגן שהוא ממש טוב ובמחיר נמוך יותר כמובן שאני אשמח לשמוע. הערה: Creative zen vision:M יכול להחש עם הנגנים האלה למרות שלא נחשב PMP, אבל אם יגידו לי שהוא הכי טוב מכולם זה יהיה מעולה. תודה רבה לכולם שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, במערכת ההפעלה לטלפונים של LG, ה-UX, יש פיצ'ר שנקרא Ringtone ID (לא זוכר את השם בעברית) שמחבר צילצול לאנשי קשר שמבוסס על מספר הטלפון עצמו. "ringtone automatically composed in real time through harmony and chord running algorithm using the caller's phone number" האם מישהו מכיר אפליקציה שעושה דבר כזה? במקום לבחור צלצול או שיר לכל מספר. למי שלא מכיר, אני מאוד אהבתי את זה https://www.lg.com/us/support/product-help/CT10000027-1432834710869-features תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני טס בקרוב לחצי שנה לדרום אמריקה ואני מעונין לקנות נגן Mp3 בין 4GB - 8GB עד 350 ש"ח עם זמן בטרייה ארוך 30+ שעות אם קיים נגן עם בטריות חיצוניות אז בכלל טוב.. רצוי גם שיהיה מטען לשקע ולא רק USB ושאפשר לראות את השירים בתקיות כמו במחשב ולא כמו באייפוד תודה מראש בן .
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיהיה נוח ולא יהיה צריך להשאיר אותו מחובר למטען בשיל לדבר יותר מ 10 דקות במחיר של עד 1000 שקל, אם אתם יודעים על מישהו שמוכר בירושלים או תל אביב פלאפון יד שניה טוב אז אני מוכן לשמוע. אם יש דבר כזה אז גם שלא יהיה דור שלישי או לפחות עם אפשרות להשתמש ב SIM דור 2. חשבתי על נוקיה 6288 שנכנס טוב לתקציב, הוא טיפה גדול אבל חוץ מזה הוא ניראה בסדר.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זו רשת פלסטינית. איזור ת"א. (שי, אל תרצח אותי אם זה לא מתאים, פשוט תעביר לכללי). ;D
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה יהיה יותר טוב נוקיה N73 או N77?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מנסיון גרוע בפעם ה3 של ללכת לחנות ולקנות מה שהמוכר אומר שקורא כתוביות בעברית אני פונה לאנשים פה להמליץ לי על אחד שאולי כבר יש לכם האחרון שקניתי היה pioneer dv2032 אני מחפש dvd קורא כתוביות(שמנותקות מהקובץ של הסרט פורמט srt לרוב) עם חיבור usb שקורא גם כן כתוביות בעברית כדי שאני אוכל להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לטלווזיה בלי כאב ראש מיותר. תקציב עד 300 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש להתיקן תוכנת ניווט על המחשב הנייד רציתי לדעת איזה תוכנה כדאי להוריד ואם מישהו יכול להמליץ איפה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדומה לסמסונג, Oculus, קארל צייס, סוני ואחרות, חברת ארכוס הצרפתית עתידה להשיק בחודש הבא משקפי VR משל עצמה - עם תג המחיר הנמוך ביותר בו נתקלנו עד היום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%a1%d7%a8-%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9d-archos-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%91-39/
-
אז יש לי חבר שקנה גאלקסי 3 וגלאקסי 2 מTMOBILE בארה"ב ואנחנו מנסים לעברת אותם ללא יותר מידי הצלחה.. לגבי הS3 (דגם t-999) בוצע רוט,ואחרי משחקים שכללו שינוי שם של 2 סקריפטים כדי שהריקוברי המקורי לא ימחק את CWM הצלחנו להגיע לCWM ואז ניסינו להתקין תיקון עברית שהוצע בIandroid ע"י firefds אך ללא הצלחה.. התיקון הותקן אבל המכשיר עדיין באנגלית, ואפילו אחרי more locale2 רק כמה שמות אפליקציה שונו לעברית וזהו. תהיתי אם יש פתרון לזה? לגבי הS2: המכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.3.6. לפי הבנתי לא ניתן להתקין לו עברית והדרך היחידה היא להתקין ROM שמתי עיין על הרום הבא: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1861009 השאלה היא, האם אחרי התקנת הרום הזה, תהיה עברית למכשיר?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך סמארטפון לאימא שלי. היא חייבת WAZE (או תוכנה אחרת לניווט ) + מצלמה סבירה. מעדיף ממשק כמה שיותר פשוט שגרף הלמידה יהיה קצר. היא לא טובה עם גאדג'טים. לא היה לה סמארטפון. חומרה בסיסית משנת 2012 תספיק בהחלט למשימה. הנה האופציות שחשבתי עליהן. 1. MEIZO MX2 ׁ 2. LUMIA 625 3. SGS3 + התקנת BIG launcher מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לרכוש את Galaxy S9 Plus גרסת EXYNOS במחיר ממש טוב, ולעומת זאת, לחכות ולרכוש את המכשיר החדש של HTC עם 128GB זכרון (לעומת 256GB של הסמסונג) במחיר קצת זול יותר. יש לי כמה דאגות: חיי הסוללה של המכשיר של סמסונג דיי על הפנים, ואני מכיר את המכשירים שלהם ויודע כמה הם מנופחים עם תוכנות זבל. לעומת זאת, אף פעם לא היה לי מכשיר של HTC וייקח לי זמן להתרגל לממשק המיוחד שלו.. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשור לעדכן את התוכנה שבMP4 שלי אפילו מצורפת עליו תוכנה בשביל זה , השאלה היא מאיפה אני משיג את בעידכון , הנגל הוא ג'נרי לגמרי של "SMART" , לא הזיוף של האייפוד אלה הגירסה היותר משוכללת עם הרמקולים המובנים , למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הנה הסירטון שצולם בעזרת הSamsung Fascinate והנה הסירטון שצולם עם הiPhone 4 אל תשכחו לראות ב720p .
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש לרכוש טאבלט ודי איבדתי את עצמי בסבך המידע הקיים. המטרה העיקרית שלי היא להשתמש בטאבלט לטובת למידה (קבצי PDF) אבל יכולות מייל, פייסבוק וFreecell יתקבלו בברכה הדגשים שלי בחיפוש כרגע הם מסך איכותי (אני סטודנט לרפואה לכן העניין מאוד חשוב לי לטובת איורים ותמונות), חיי סוללה טובים (לפחות 3-4 שעות של קריאה עם WiFi דלוק) ועמידה בתקציב (אם קיים משהו במחיר יותר שפוי שעונה על הצרכים שלי זה יהיה מעולה). תודה רבה מראש מנו
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתגעגעים לטאבלטים וסמארטפונים מבית הענקית מרדמונד? בעוד כחודשיים אנחנו אמורים לראות קאמבק גדול עבור כל המותגים לכתבה: http://hwzone.co.il/מתקפת-המכשירים-החכמים-הגדולה-של-מיקרו/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר דונגל לטלוויזיה שהיא לא חכמה בעיקר בשביל יוטיוב, נטפליקס, קודי ודברים כאלה למישהו יש המלצה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
עומד להגמר לי המקום בנגן הנוכחי - Cowon iAudio 7 4GB - והייתי רוצה נגן חדש (לi7 אין אפשרות לכרטיס זיכרון). דרישות: מחיר: עד 500 ש"ח. נפח: לפחות 8GB. סאונד: שלא ייפול מהi7. סוללה: נטענת כמובן, ושתחזיק כמה שיותר זמן. ממשק: אני מסתדר יפה עם הi7. חשובה לי אפשרות לתיקיות או פלייליסטים, ופחות חשוב לי סידור ע"פ אמן. כפתורים: לi7 יש כפתורי מגע ואני מסתדר איתם (כל הזמן על HOLD). זעזועים: אני לא מתכוון לרוץ איתו, אבל שיהיה עמיד לפחות להליכות / נפילות קלות. שונות: תמיכה בעברית, גישה לfile system (זיכרון flash). אין צורך ב: הקלטה, רדיו, וידאו, אוזניות. בגדול אני מרוצה מהנוכחי, אני פשוט רוצה יותר זיכרון. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-