גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
יש לי DEFY כבר כמה חודשים, והוא עושה לי רק צרות - קופא המון,נתקע, לא מחייג,אי אפשר לשלוח הסמסים בגלל שהוא קופא, מתחמם בקיצוניותת. הוא נכנס 5 פעמים לתיקון בפחות מ3 חודשים. גם עשו לי ראש בראש על שני מכשירים כאלה והבעית ממשיכות. עכשיו, הציעו לי להחליף או לACE או לWAVE 2. הבעיה שהבנתי שלWAVE 2 הBADA לא ממש מפותחת, ושהACE לא משהו.. (למרות שלידידה שלי יש והיא די מרוצה והוא עובד הרבה יותר מהר מהDEFY) מה לעשות?.... אני לא רוצה להחליף מכשיר ואז להתבאס שוב פתאום... ומדובר פה במכשיר תקול מא' ועד ת' - בין אם זה ששולחים סמסים המכשיר קופא ואפילו נתקע, מתחמם בצורה מאוד קיצונית (לא בזמן דיבור) וגם בהטענה, בקיצור- רק צרות.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי SE K850 שמצויין לדעתי ורכשתי אותו בגלל המצלמה שלו שעונה לצרכים שלי יפה מאוד. בזמן האחרון החלפתי מקום עבודה ועכשיו אני חייב מכשיר שיעזור לי לארגן את הסדר יום וניהול יומן. הK850 לא ממש נוח בשביל המטרה הזאת. אז הדרישות מהמכשיר הן: 1. מצלמה סבירה (לא חייב באיכות של ה 850) 2. ממשק נוח ובמיוחד ממשק יומן נוח ומפורט. 3. ממש אבל ממש רצוי מקלדת QWERTY, התנסתי עם מכשיר עם מקלדת מלאה וממש התרשמתי לטובה. 4. WIFI 5. יכולת קריאת קבצי EXEL. 6. מסך נוח לגלישה באתרי אינטרנט. לפי הדרישות אתם מבינים שהתקציב לא נמוך אך לא ממש מוגדר כרגע. חשבתי על ה HTC TOUCH PRO אבל מקריאת ביקורות עליו קיבלתי רושם לא כ"כ טוב (הרבה תקיעות וממשק לא הכי ידידותי ודורש טוויקים) ה E71 של נוקיה אמנ…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחותי רוצה לקנות כעת כשהיא טסה לקנדה קורא ספרים כי היא קוראת הרבה ספרים שהיא מורידה למחשב וכאלה, ועוד שניה נכנסת ללמוד בעברית בירושלים ורוצה לקרוא עליו את המאמריי PDF שישלחו אלייה. חשוב לציין, שחובה שהוא יהיה בעל E-INK= טאבלטים לא יכולים להיות תחליף לבעיה. כעת הדילמה בקטגוריית הקוראיי טאץ' שעולים 99$, מה הכי עדיף? במידה ויש משהו אחר שעדיף עליהם, אשמח לשמוע! KINDLE- http://www.amazon.com/Kindle-Touch-e-Reader-Touch-Screen-Wi-Fi-Special-Offers/dp/B005890G8Y/ref=r_kdia_h_i_gl NOOK- http://www.barnesandnoble.com/p/nook-simple-touch-barnes-noble/1102344735 KOBO- http://www.kobobooks.com/touch תודה רבה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי ( בן 79 ) קנה עכשיו סמרטפון ראשון. סוני אריקסון אקספריה ריי בין היתר כי הוא רצה מכשיר קטן עם מצלמה סבירה ותוכנת ניווט ( במקום מצלמה רגילה ומכשיר גי פי אס ישנים שיש לו). כרגע הוא ברשת פלאפון עם מכשיר ישן ( בן 5 שנים לערך )וחשבון חודשי ממוצע של כ 150 שקלים. הוא מדבר דקות בחודש ! אמרתי לו שיברח כבר מחברה שעושקת אותו שנים אבל הוא חושש שאם יעבור ומשהו יהיה לו תקין לא יהיה לו עם מי לדבר כי לגולן אין תמיכה והוא קרא שיש בעיות בהגדרות לחיבור לאינטרנט של מכשירים כמו שקנה ( והוא וגם אני לא ממש מתמצאים )ולכן הוא מוכן לשלם מעט יותר ולקבל מענה ושרות אנושי. מה דעתכם, יש דברים בגו?
-
אני אוהב את הטכנולוגיה של הדיו האלקטרוני, אני רוצה תחליף נייר בסגנון קינדל כדי שאני יוכל לקרוא את כל החומר האקדמאי שלי בכל מקום בלי להרוס את העיניים. אני בדקתי בגוגל ולא מצאתי אבל אני אשאל מתוך אופטימיות: האם יש מכשיר e-ink סביר עם תמיכה מובנית בעברית? אני מתכוון למכשיר פתוח מספיק כדי לשנות את התוכנה שלו ולהעלות אליו מסמכים, עם תמיכה בעברית שהיא לא האק מפגר שלא באמת עובד. למה אני לא מוצא מכשיר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש משהו כזה: http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2837 אבל במחיר שפוי - אולי מדיל אקסטרים או איביי. מישהו רכש דבר דומה ויכול להמליץ? איך לדעת שמה שאני קונה מתאים למנורה בחדר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום במכרז ב- 800 שקל את המכשיר הבא: מכשיר ניווט לרכב QUE "5 עם מפות iGO More ישראל דגם NQ500M אשמח לקבל חוות דעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מכיר את הטיעונים ש"SAR זה שטויות ממילא" ו"תקנה אוזניה וזהו" אז אלא אם יש לכם משהו מוחשי ומבוסס לחדש בעניין, אפשר להמנע מלדון בזה שוב... למי שמדבר הרבה ה-SAR לא שטויות לדעתי ומסיבות כאלה ואחרות אוזניה זה לא מעשי במיוחד. למיטב ידיעתי הסמארטפון עם ה-SAR הנמוך ביותר הוא ה-Samaung GALAXY S עם SAR בסביבות של 0.3W/Kg HEAD- תלוי את מי שואלים: תקן אירופי: http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php תקן אמריקאי/קנדי: http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S_id4522/fullspecs זה בפער אדיר משאר מובילי השוק כמו איפון4, נקסוס, דזייר, DEFY ואחרים שרובם בסביבות ה-1.12-1.4 ומעבר לכך. 1. מישהו מכיר טבלת דירוג של סמארטפונים לפי SAR (בשני התקנים)? 2. יש דגם אחר מלבד ה…
-
- 16 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך דירוג לבטריות נטענות אני יודע למשל שניקאל קדיום היא הכי פחות טובה... אבל מה עוד יש היום? מה זה לטיום פולימר? אם יש למישהו איזה מאמר שיכול לעזור לי אני אשמח תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המוצר העסקי החדש של היצרנית האמריקאית כולל תוספת ייחודית שחיכינו לה זמן רב - אך היא תעלה לכם הרבה כסף לכתבה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
- 1 follower
-
-
שבב הדגל היוצא מעולם הסמארטפונים ימצא לעצמו פינה חמה חדשה בטאבלטים עבור השנה הקרובה?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 346 צפיות
- 1 follower
-
-
חגשמח לכולם נפל לידי נרתיק חדש באריזה ואשמח לתת אותו דמי חנוכה לאחד מחברי הפורום. מדובר עלcm case-mate barley there 4 blackberry bold 9000 בצבעי -אדום-יין שחור (דו צבעי) לדעתי מאוד יפה ויכול בהחלט להתאים הן לגברים והן לנשים. מגיע עם מגן מסך ומטלית ניקוי. למסירה בת"א.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יכולים לקנות לי sony ericsson W200i בארה"ב ב130$ (עם כל הבאנדל) שזה 520 ש"ח יחד עם פתיחה לאורנג סביב 200 ש"ח, ס"כ יעלה לי 720 ש"ח, השימושים העיקריים שלי רק לדבר בפלאפון לשלוח הודעות ולא יותר(אני יודע שהמצלמה לא מי יודע מה אני גם ככה לא מתכוון להשתמש בה יותר מדי) מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש דעה לגבי מכשיר סוני אריקסון W350- מיועד לנער, נגן סביר+ נפח אחסון מהקופסה , משחקים, ועלות סבירה -כ-520 ש"ח בחנות. מבקש דעה לגבי המכשיר והצעות למכשירים נוספים. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ראיתי באינטרנט למכירה את המכשיר Lenovo A789 אני מחפש לאמא שלי מכשיר טוב בסדר גודל של 130 דולר כמו המכשיר הזה שהצגתי המפרט שלו מעניין ודי מספיק לשימושים שאני צריך אשמח אם מישהו שמכיר את המכשיר יגיד את דעתו או לחילופין יציעה מכשירים אחרים במחיר הזה בסדר גודל של המכשיר הזה. אשמח לתשובות אני מעוניין כבר להזמין משהו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום וחג שמח אני שוקל לרכוש אחד משני המכשירים הנ"ל שהם מכשירים משולבים וקלים הכוללים תמיכה ברשת אלחוטית, gps, בלוטות, ובה בעת הם גם טלפונים סלולריים. קישורים לדוגמה: http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?ProductID=463 http://www.gomobile.co.il/Product.aspx?ProductID=466 מה דעתכם על שני המכשירים האלה, מה הסיכון שבהשקעה, מי מבין שניהם עדיף (ל-ETEN Glofiish M700 יש מקלדת פיזית ואילו ל-ETEN Glofiish X500 אין מקלדת כזו).
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קיבלתי את ה המכשיר היום מארה"ב , ממה שקראתי עליו בארץ ובעולם הוא מכשיר מעולה , משהו מכיר אותו ויודע על בעיות שיש לו ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נמצא כעת בבריטניה והNote2 הנאמן שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים, אני מניח שהגיע הזמן להחליף אותו. אין לי כוונה להוציא 400-500 פאונד על ספינת דגל מהדור האחרון, חשבתי על משהו יותר בכיוון 200-250 פאונד. למרות שבתחום הזה נכנסים מכשירים כמו הG3 והזנפון 2, אני דווקא רוצה לרדת בגודל המסך. די נמאס לי להסחב עם מסך טלוויזיה במשקל 180 גרם בכיס שלי. לפני כמה ימים מוטורולה/לנובו או איך שלא קוראים להם עכשיו פתחו במבצע ומוכרים פה Moto X מהדור החדש (2014) ב230 פאונד. למרות שזאת לא העיסקה הכי משתלמת ביקום, זה נראה לי די נחמד. האם למישהו יצא לשחק קצת עם המכשיר או לחילופין יש לו אחד כזה ומה אתם חושבים עליו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי כמה ביקורות על המכשיר וקיבלתי רושם שהוא מכשיר טוב יחסית למחיר שלו. האם מישהו רכש אותו ויכול להמליץ או לא להמליץ עליו? והאם יש לו מתחרים סינים ב 250$ ששווה לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתכלו בבקשה על ה GPS בקישור הבא: לחצו כאן אני יודע שהוא גנרי, אבל מהפרטים בו נראה שהוא סבבה לגמרי. אני רוצה את דעתכם עליו, ואם תגידו שהוא בסדר בסכך הכל, אני עכשיו קונה אותו. אהה ודבר אחד שלא רשום שם - הוא פועל על מערכת ההפעלה Windows CE 5.0 (שאלתי במייל את המוכר). תודה רבה !!!
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון חדש ובעקבות מצוקת הIphone 4 בארץ, החלטתי שאני מזמין מחו"ל. ואם כבר חו"ל אז נלך על ההכי חדש....ואת ה HTC Desire S אהבתי מאוד. זה בדיוק גודל המסך שאני מחפש. השאלה שלי האם אתם שמעתם או אפילו כבר יצא לכם להשתמש בוא.... הבתי שיש לו רמקול חלש..מכירים? תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הגלקסי S5 ואני רוצה להתחדש בגלקסי S9. מה דעתכם על המכשיר הזה? הייתם ממליצים עליו? היו ביקורות שליליות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אהלן למי שמעוניין בזק מציעים את הטאבלט הנ"ל , acer iconia a500, ב-30 * 36 תשלומים. זה יוצא כ-1000 שח. לעומת המחיר בחוניות ב-2400 ומעלה. הציפיות שלי ממנו הם צפיה בסרטים , גלישה מרובה באינטרנט , כתיבת עבודות ומסמכים קצרים. חשוב גם שהכל יעבוד מהר וחלק ללא תקיעות וקירטועים למניהם. איך הוא? כדאי לקפוץ על זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-