עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SugarFreeBoy,

1500 זה התקציב המקסימלי (והמוגזם, גםכן דור שמנת שכמונו :) בהחלט. חשובה לי מאוד איכות הסאונד, המקום (30G מתאימים בול). אז הוא עדיין מומלץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by RONEN1N,

שלום אני צריך לוח שנה שלא מתחבר לאינטרנט... מצאתי אחד אבל כשרציתי להוסיף תזכורת ליום מסוים אז הוא רצה להתחבר לאינטרנט. אז אני צריך לוח שנה שיהיה כולו אוף ליין תודה רבה

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by avishaihai,

שלום יש לי מוטורלה V3X והרמקולים שלו מאוד מאוד חלשים בקושי שומעים את הצלצול יש דרך להגביר את עוצמת הרמקולים?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. היצרנית הסינית שדוהרת קדימה ללא הרף הציגה את דגם ה-Snapdragon 845 החדש שלה, בתגי מחיר שמרגישים כמעט טובים מכדי להיות אמיתיים לכתבה

5. Started by Gil28,

לאחי, חשבתי על נוקיה בגלל הנוחיות להפוך לעברית. אחי לא שומע מוסיקה על כל המשתמע מכך. אשמח למכשיר שמאפשר התקנת כל מיני משחקים ופיצ'רים מגניבים. חשבתי גם על האייפון רק שאני מפחד מחיקויים ונמכר רשמי מעל התקציב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by wow,

מי מהם עדיף מבחינת האופציות וטכנולוגיה ? (לא מדבר על המצלמה)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by IG,

הי לכולם. השאלה שלי היא איפה עדיף לקנות פלאפון- בחברות עצמן (כשמכשיר נורמאלי עולה אצלן 3K ומעלה) או במקומות אחרים- אם יש. חשוב לי שיהייה אפשר להתחבר עם המכשירים לכול רשת (פלאפון\ אורנג' בפרט), ולקבל תמיכה בכול השרותים (שרותי התקשורת של כל החברות ושרותי תיקונים) אשמח לקבל קישורים תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. Started by The Dom,

אני זוכר שראיתי באתר הזה:http://www.zedge.net/ THEME ל N95 שכתוב , NIKE... JUST DO IT.... TOMMOROW ורואים מן יצור עצל כזה על הסמל של נייק. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  9. שלום, לא מזמן הפלאפון שלי החליט שהגיע זמנו והוא מת(יהי זכרו ברוך ) ועכשיו אני תקוע עם התחייבות לפלאפון שרוצים מחיר מגוחך על תיקון או לתת לי פלאפון חדש עם עוד התחייבות ל36 חודשים + תוספת קטנה למסלול(כן בטח ) אחרי שהם רימו אותי ושינו את העסקה ללא הסכמתי, הראו לי נתונים מופרכים שהגעתי אליהם פעמיים למרכז שירות וכל זה בלי להחשיב את העובדה שהמסלול שלי הוא לא משהו גם ככה. בכל אופן הפיתרון הפשוט ביותר שנראה לי הוא לקנות פלאפון פשוט וזול(בכיוון ה300 ש"ח) לסיים את ההתחייבות שלי איתם ולטוס לאורנג'. ועכשיו רק נותרה הבעיה שאני לא ממש יודע איפה ישנן חנויות לפלאפונים משומשים אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזו חנות באיזור המרכזאו לחלופין אם יש למישהו פה פלאפון ספייר שמתאים לפלאפון והו…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by lev-27,

היום ה-Desire שלי נפל מגובה 30 ס"מ. שכחתי שהמכשיר נמצא על ברך כשיצאתי מהרכב. הנזק? מסך הלך טוטאל לוסט. התנפץ לרסיסים. איפה מתקנים? כמה עולה? :'(

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by yossi111,

שלום! אני מעוניין לקנות טלפון מאיביי מצאתי כבר אחד שאני רוצה, מתאים לארץ ואפשרות לעברית ועכשיו אני רוצה לדעת מה קורה אחרי שהפלאפון מגיע למכס אם קניתי אותו ב-600 שקל כולל משלוח כמה אני צריך לשלם ? מישהו עבר תהליך דומה ? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by MiOB,

שלום אמי מתבאסת מאוד מהמכשיר הנייד שלה, כיוון שהסוללה נגמרת מהר מאוד. (לאחר שעתיים-שלוש.) ראיתי שההספק של סוללות נוקיה מקוריות הוא סביב 970mAh. האם יש טעם לקנות את אחת מהסוללות הבאות? (הן תואמות ל-BP-6M של המכשיר שלה.) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260516290884 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110447966393 כלומר, האם זה יעבוד? (בתקווה שהנתונים נכונים ולא מונפצים.) נוסף לכך, האם ישנה סכנת בטיחות בסוללות כאלה? כלומר, האם ההספק הענקי הזה (2200mAh לעומת 970mAh של נוקיה.) הוא על חשבון בטיחות? תודה.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  13. שלום לכולם, מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שמוכרת ציוד מעבדה יד-שניה? אני זקוק ל-Oscilloscope מעבדה, 2 ערוצים. אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה הזו. במידה ולא, אשמח אם תוכלו להפנות אותי אל הפורום הנכון. תודה לעונים, עידו.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by huber,

שלום חברים. במסגרת השידרוג העיסקי שהוצע לחברה בה אני עובד הוצע לנו כל מכשיר מהקטלוג של אורנג (לא כולל אייפון) לבחירה, מה שמכניס אותי לדילמה - איזה מכשיר לבחור? הפרמטרים שחשובים לי הם יכולת לשירות GPS, זמן סוללה סביר, אמינות וזהו בעצם. אני גם מעדיף מכשירים נוחים לתפעול ואין לי צורך במכשיר כגון הבלאקברי (להיפך, אני אעדיף מכשיר ללא מקלדת פיזית). יש למישהו רעיונות/הצעות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kawaii,

אהלן! קניתי את הנגן הנל, חיברתי אותו למחשב, והעתקתי כמה אלבומים. עכשיו, בנגן כל האומנים פשוט מבולגנים, מפוזרים ולא מוצגים נכון השמות. למשל יש לי שם OPETH ןRHCP, והוא מפזר שירים של הפפרז בתיקיות של OPETH, עושה שמות מוזרים כמו OPETHCP וכו'. האם הנגן תקול? או שאני עושה משהו לא בסדר?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. Started by aquarius,

הנגן של אחותי לפתע הפסיק להגיב תוך כדי שמיעת מוזיקה. לכבות את הנגן גם לא אפשרי- מה לעשות??? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קניתי אתמול N95 של סלקום...הופתעתי לגלות שאין מקש קיצורים כמו שהיה לי למשל ב 6230 הישן והטוב האם זה נכון ? או איך אפשר לייצר אולי איקונים עם קיצורי דרך מועדפים במסך פתיחה? מערכת ההפעלה היא סביאן 9.2 > האם זו הגירסה החדשנית ביותר ? שמעתי משהו על גירסה 20 יש אולי גם מדריך מפורט לתיפעול \ טיפים ושיפורים במכשיר הזה ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by eliil1,

יצאה גרסת HD2 בעלת יותר ROM וRAM, לרשת T-MOBILE. לפי מה שהבנתי T-MOBILE עובדים ברשתות שגם אורנג'/סלקום/פלאפון עובדים , אז המכשיר אמור לעבוד גם בישראל נכון? http://www.mobiletechworld.com/2010/01/24/us-t-mobiles-htc-hd2-to-have-more-ram-rom-than-original-version/

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by Biatch,

יש הבדלים ברמקול ?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by yaloner,

שלום לכולם, פלאפון מציעים לי להתקין "אנטנת חלון" בגלל בעיות קליטה שיש לי בבית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה זה בדיוק. איזה גודל זה ובמה כרוכה ההתקנה. והכי חשוב, מה המשמעות מבחינת קרינה באיזורים שקרובים לאנטנה ובכלל בבית? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by J S Bach,

היום קיבלתי מייל מ: http://www.advancedmp3players.co.uk שאומר כי הCOWON S9 שוחרר והוא מוצע למחירה! עכשיו רק צריך לחכות לביקורות ראשונות...מעניין איך הסאונד, האם הוא יותר טוב מהקודמים, איך הממשק? איך המסך? וכו'. כמה PREVIEWS: המעבד הגרפי נראה די חלש, כאשרש הוא מדפדף בין האלבומים זה די נתקע וזז לאט, כמו כן בין מצב מאוזן למאונך המעבר הוא חד ולא חלק, ממשק מוזר. לעומת זאת השחוקים נראים מאוד עמוקים ויפים, ואין כמעט הבדל בין זוויות הצפייה השונות 200$ בארה"ב http://news.cnet.com/8301-17938_105-10123108-1.html

• 28 תגובות
    • 6.2k צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

לא מוצא את הדרך לעשות את זה, מישהו יכול להסביר לי

23. היי לכולם, פיתחתי אפליקציה של רשת חברתית לניהול טרמפים והסעות, כולל חברים, נסיעות עם יעדים ונקודות מוצא, צ'ט לכל נסיעה ואפילו ניקוד למשתמשים לפי נסיעות שהם עושים. הגרפיקה לא משהו כי אני לא מומחה בזה וזה המיטב שיכולתי לעשות אודה לכם אם תורידו אותה ותנו לי ביקורת. תודה https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PickUp.pickup

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות in ear לנגן אמפי3 במחיר של עד 150 ש"ח. יש למישהו המלצה\ות כלשהם ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by D-M-X,

קיבלתי מירס בצבא ולכן אני רוצה להיפתר מה5800 שלי ולקנות נגן נורמלי אני מעוניין ב16-32 ג'יגה נפח זיכרון (לא קריטי אם זה HD אבל לא ראיתי הרבה HD בנפחים האלה היום) ושיתמוך בכמה שיותר פורמטים ויחסוך לי את הכאב ראש של המרות ראיתי רק את 2 אלה שמתאימים לי: Iriver P7 16GB Iaudio O2 32GB יש למישהו הצעות אחרות כי ראיתי שה2 האלה יחסית לא חדשים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.