גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום.. אני נורא מתלבט אם לקנות גלקסי 4 (מה ההבדלים בין 9500 ל9505 ?) או נקסוס 5 ? כרגע אני עם גלקסי 1 והוא התחיל להימאס עליי. או שאפילו יש אופציה אחרת טובה יותר מהשניים הנ"ל ? התקציב עומד על 2000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
לי יש G2 ולחבר MOTO G... הוא אמר שהוא די נגעל מהמכשיר שלי והוא היה זורק אותו לפח וכאלה... ואמרתי לו שאני במקומו לא הייתי מדבר בכלל .. =\ G2 עדיף בהרבה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שבת שלום.מחרתיים אני אסיים את הטיול שלי בתאילנד בתחנה האחרונה בבנקוק. אני מתכוון לקנות פלאפון ופה התלבטות שלי- G2 במחיר 1700 או גלקסי 5 שיצא ב11.4 במחיר 2500 במידה ויהיה לי אפשרות ממשהו שטס לחו"ל. אני אשמח לדעת מה אתם הייתם עושים. מבחינת השוואה מה שהגלקסי מערר אותי זה האפשרות חיישן כושר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מדובר במכשיר galaxy s2 שניסיתי לגבות היום בעזרת clockwork. אחרי שהתקנתי את האפליקציה והפעלתי את הגיבוי המכשיר נכבה על מנת לעלות דרך המערכת החלופית שהוא משתמש בה בזמן הגיבוי. הבעיה היא שכשהוא ניסה לעשות boot מהמערכת הזאת - הוא נתקע על המסך פתיחה (שכתוב galaxy ii ויש משולש אזהרה למטה). גם כשאני מכבה אותו ומוציא את הסוללה הוא ממשיך לעלות דרכה. אין אפשרות להיכנס למצב recovery, רק ל odin download mode. רציתי לשאול אם אפשר איכשהו לגרום לו לעלות דרך המערכת הרגילה בעזרת odin. נ.ב. המכשיר שלי הוא i9100T והשתמשתי במערכת של i9100 בזמן הגיבוי - יכול להיות שזה קשור? אולי צריך לחכות הרבה זמן עד שהמערכת עולה?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מניח שמערכת ההפעלה חייבת להיות 4 ומעלה. מקלט ה-GPS חייב להיות איכותי והתקשורת תהיה ב-WiFi בלבד. חשוב שהמסך יהיה בהיר ככל האפשר לצפיה גם בשמש והטעינה באמצעות USB ולא שקע טעינה רגיל. אין לי העדפה לחברה מסויימת או קניה מישראל או חו"ל.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב, ידידה מחפשת המלצה לסמארטפון ראשון. התקציב הוא כ1000 ש"ח עם אפשרות להוסיף עד 400 ש"ח נוספים. ייתכן והמכשיר יירכש בארה"ב בחלון הזמן של 3 השבועות הקרובים. זהו הסמארטפון הראשון עבורה, לכן קשה לה לפרט על שימושים. הדגש העיקרי הוא על חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, מצלמה טובה ונוחות גלישה באינטרנט. האם להמליץ לה על הנקסוס 5 או על המוטוG? אולי יש מכשיר זול יותר שיתאים לצרכים שלה? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למרות תכוניות כגון אנטי-סינוור ואי הופעה של תביעות אצבע על מסך, שמעתי שיש טיפה ירידת איכות של תמונה והחלקה מופחתת של אצבע על מסך. זה נכון? אם אתם חוויתם בזה, אודה לכם על מידע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי להמליץ על אפליקציה קטנה לאנדרואיד שמצאתי להקלדת הודעות ל-Whatsapp עם המקלדת של המחשב. אפליקציה קטנה ומאוד שימושית למי שמשתמש הרבה ב-Whatsapp ונמצא הרבה מהזמן מול מחשב. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drakedroid.fastwhatsappclient
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות Ipad AIR, ויש 3 דברים שממש חשובים לי שיהיו במכשיר: 1. אפשרות לצפייה ישיר והורדת סרטים לאיזה מקום שלא תלוי במקום של המכשיר 2. אפשרות לקרוא ספרים (ebook) 3. אפשרות לקרוא מאמרים בצורה נוחה, ואם יש מילים שאני לא יודע באנגלית באותם מאמרים, שיהיה לי אפשרות לפרש את אותם מילים על ידי לחיצה. בכללי, מה היתרונות של ה-Ipad Air על פני מכשירים אחרים ? והאם לדעתכם הוא עומד בדרישות שלי שרשמתי למעלה ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חזרתי עכשיו מארה"ב, וכשהייתי שם קניתי שני דברים: 1) לפטופ קטן 11.6" 2) טאבלט 8.3" עם הלפטופ הקטן אני הולך להשתמש הרבה, במיוחד בטיול לאירופה שאני הולך לעשות במאי - הלפטופ יהיה איתי. עם הטאבלט לעומת זאת, זה נראה שאין לי מה לעשות ממש. התכנון היה דווקא שהטאבלט יילקח לטיול לאירופה(זה טיול במשך של חודש), בגלל שהטאבלט שוקל 340גרם, אבל הגעתי למסקנה שאני מעדיף את הלפטופ בגלל שיש עליו Windows, וגם הוא כולל מקלדת. יוצא אם כך, שקניתי טאבלט, ובסוף אני לא ממש יודע מה לעשות איתו. אז לפני שאני נותן אותו מתנה לאיזה קרוב משפחה או משהו, מישהו יכול לתת לי רעיונות מה אפשר לעשות עם טאבלט? תודה..
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום , נגיד אתם גולשים באינטרנט בדף באנגלית אני לוחץ עם האצבע על מילה באנגלית ואז יש copy וגם Define ואז יש פירוש באנגלית , אני מעוניין להכניס את המילון עברית שמה שאני יוכל ללחוץ על מילה ואז DEFINE לעברית , נכנסתי להגדרות ורשום שמה כל מיני מילונים ולא כלול להורדה את המילון בעברית , אשמח לעזרה מאיפה אני יוכל להוסיף את המילון לעברית למובנה ... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
המחירים ירדו ואפשר לקנות אותו ב 1500 שקל אף פעם לא היה לי טלפון מתקדם יש לי סמסונג מיני שעלה 700 שקל בזמנו והוא היה מספיק לי אבל חשבתי להתקדם השאלה האם הסמסונג 3 בחירה טובה כל מה שאני הייתי רוצה זאת מצלמה טובה וצילום וידאו 1080 טוב סמסומנג 4S מסך ברזולוציה FULLHD האם הצילום וידאו שלו גם יותר איכותי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני קינדל paperwhite לאמא שלי. לא ראיתי את המכשיר במציאות. האם מסך של 6" גדול מספיק לקריאה לא מאומצת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
משהו שיחזיק את הטאבלט על השולחן בזוית צפייה, בלי שיהיה הצורך להחזיק אותו בעצמנו כל הזמן.. תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ההודעה הועברה לפורום טאבלטים. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני קינדל paperwhite לאמא שלי. לא ראיתי את המכשיר במציאות. האם מסך של 6" גדול מספיק לקריאה לא מאומצת? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, הגיע זמן לומר שלום ל- C2-01 הישן לקנות נייד מבוסס אנדרואיד הכיוון: אנדרואיד סיני זול. 1000 שקלים, 1200 גג. אני לא צריך משהו שעולה יותר. גודל מסך לא ממש משנה לי, כל מה שמעל 4 יעשה את העבודה. רצוי קהילת מפתחים גדולה, וחומרה עדכנית יחסית (לא כל מיני שטויות של 600MHz עם ליבה אחת שמוכרים בארץ במחירים כאלה). סוללה גדולה תתקבל בברכה, אך לא הכרחית. ואם יש משהו שעונה על הדרישות ולא מנצל את כל התקציב, זה אפילו יותר טוב. שמעתי המלצות רבות על הטלפונים של לנובו, וגם על אלו של THL (ע"פ השם והלוגו הם Wannabe HTC?), ביחוד ה-W100 וה-W8 שלהם. כמו כן שמעתי על כל מיני חברות נוספות, ענקיות כמו חוואוי ו-ZTE וגם קטנות יותר כמו ZOPO וקסיאומי. אשמח לשמוע על המלצות שונות, מכל החברות. …
-
- 151 תגובות
- 35.1k צפיות
-
-
לא שיש יותר מדי סיבות לצפות בזה, במיוחד כי הנתונים כבר הודלפו אלף פעמים, אבל אם מישהו מעוניין: http://www.htclaunch.com/
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם! לא מזמן שווק חיי האייפון 5 שלי ואני מחפש סמארטפון חדש ופזלתי לגבי הMoto G כי אני לא מחפש טלפון חזק אין לי שימוש בזה.. השימושים העיקריים שלי זה Waze, Whatsapp ומוזיקה.. ראיתי באמזון גרסת 16 GB Global GSM ולפי האתר הכל כולל הכל יוצא קצת פחות מ1000 שקלים. http://www.amazon.com/gp/product/B00GWR373M/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER המשלוח הוא ממש מהיר ועד שבוע כבר אמור להיות אצלי. האם שווה להזמין משם או כבר עדיף ללכת על חנות מהארץ? חשוב לי גם שתיהיה אופציה למערכת שתיהיה בעברית.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט קטן. השימושים- קריאת PDFים, גלישה, מיילים כמעט ולא משחקים וכו' דרישות- שיהיה מעבד סביר ולא מגמגם, מסך איכותי. יש לי התנסות עם הASUS MEMO PAD HD 7 ומבחינתי הוא אופציה לא רעה, אני מחפש משהו בין 400 ל600 שקל עוד אופציה היא הנקסוס 7 אם כי מחירו גבוה במקצת. אשמח לעוד המלצות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות על סמארטפונים חזקים, טובים, ידועים ומוכרים שמקיימים את הדברים הבאים: מהיר -> לא נתקע חזק -> יכול להריץ תהליכים כבדים במקביל בלי להתקע ובלי שהסוללה תתחמם עמיד -> לאורך זמן מסך יחסית גדול אבל כזה שאפשר להכניס לכיס בלי להסתבך, אבל גם אשמח המלצות לאייפון טאץ' חלק בלי תקיעות ובלי בעיות מצלמה חזקה נוח מבחינת שימוש ונגישות למשתמש אפשרות להשתמש גם בעט במידת הצורך אם אחשוב על עוד, אוסיף, והכי טוב שאם זה אפשרי, תגידו מה חשוב בסמארטפונים כדי שאבין יותר טוב. אני אשמח לקבל המלצות או קישורים לסיקורים, אבל גם המלצה חמה על סמארטפון מסויים בשביל שאוכל לחפש עליו בגוגל תהיה מצויינת. אל תדאגו לטווח מחירים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
טבלט מעולה של מייקרוסופט~!! מעבד i5 זכרון 4 giga הארדיסק 64ssd תריצו חיפש קצר עליו בגוגל..) אז מי שמעוניין יש לי למכירה!! 2600ש"ח 054-2400689
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי טאבלט סיני מהחברה ainol- novo 8 mini הטאבלט בסדר גמור אבל... אני רוצה לעדכן גרסא הנה המפרט שלו: S: Android 4.1 Jelly Bean CPU: ATM7021 GPU: PowerVR SGX540 RAM: 512M,DDR3 Storage 8GB Screen: 1024*768Size: 7.85 inch Resolution: 1024*768 Pixels אני יכול להוריד את המערכת ההפעלה של הנקסוס 7 לטאבלט שלי או לא? כי אני לא יודע אם מערכת ההפעלה של הנקסוס תתמוך ברזולוציה של הטאבלט
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-