גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינצ שייתמוך בגירסה הכי חדשה של אנדרויד(בלי להתקין רומים או רוט). אני רוצה את הטאבלט בשביל לפתח משחקים עליו ולכן אני רוצה את מערכת ההפעלה החדשה ביותר. יש לי פלאפון אנדרויד(NOTE 1) אבל הוא לא תומך מעבר לICS וכשהתקנתי עליו ROM של גירסה חדשה יותר נהיו לי תקלות עם המסך. השינמוך פתר את הבעיות עם המסל בNOTE 1 אבל אז יש לי פחות אפשרויות בתור מפתח. מצאתי את הטאבלט הזה: http://www.gomobile.co.il/asus-google-nexus-7-2013-16gb-wi-fi-only האם הוא תומך במערכת ההפעלה החדשה ביותר של אנדרויד? (מה גם שיוצא עכשיו ANDROID L או משהוא כזה?)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ההורים שלי רוצים לקנות טאבלט 10 אינץ' לטובת שימוש פשוט יחסית - לראות סרטים, קצת משחקים אולי גם לשמוע מוזיקה, בבית אולי לגלוש באינטרנט וכדומה. המטרה העיקרית היא לטובת נסיעה לחו"ל כך שאחה"צ יהיה להם פחות משעמם במקום שהם נמצאים בו (מזרח אירופה). אחרי בדיקה נראה שהם בחרו בחברת ASUS ולה יש 2 דגמים, האחד עם זיכרון של 1G והשני עם 2G, כאשר במספר חנויות אמרו שהפסיקו לייצר את הדגם של ה 2G. נשארו כמה יחידות של 2G באחד החנויות וההורים חוששים שאם יהיו בעיות - לא יהיו חלקי חילוף למכשיר. השאלה - האם לטאבלט ולשימושים שתיארתי מספיק 1G זיכרון או שרצוי/מומלץ לקחת את הדגם של ה 2G או לפנות לחברה אחרת שיש לה 2G ? האם הדגם 10 אינץ' של ASUS נחשב לטוב/אמין (המחיר בסביבות 1150 ש"ח לדגם של 1G)…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביום שישי הקרוב ההורים שלי יהיו באילת, אני מעוניין לקנות שם את נקסוס 5. החנויות שמצאתי שמוכרות הן איבורי, קספ ובסט-מובייל. השאלה היא מה החנות האמינה ביותר? (בבסט מובייל יש את המחיר הנמוך ביותר). האם יש נושאים שחשוב לבדוק לפני הקנייה? גרסה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אז יש לי הורים, די זקנים למען האמת, עם פוביה מטכנולוגיה אמא שלי עוד בסדר, יש לה פלאפון והיא משתמשת בו, אבל אבא שלי מתקשה גם עם השלט של המזגן, ובחיים לא היה לו פלאפון. בעקרון אני הייתי היחיד עם פלאפון בבית עד שלפני כמה שנים טובות הורשתי לאמא שלי את הנוקיה 5100 העתיק שלי (מרשת אורנג') ואח"כ הורשתי לאבא שלי את ה SK הישן שלי (רשת פלאפון) (לא זוכר דגם) - אבל הוא לא השתמש בו... ואני בעצמי עברתי לסלקום, ויש לי 6230 אני מחפש עכשיו להעביר את ההורים שלי גם לסלקום, כי זה די טיפשי שלכל חבר במשפחה יש רשת אחרת... וגם ה 5100 מתחיל להתפרק , והוא גדול מדי לדעתי, וסתם מכביד על אמא שלי, אני מחפש לה משהו קומפקטי. אז אני מחפש סלולריים של סלקום, או תומכי סלקום דגש - זולים, עם כפתורים גדול…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, הזמנתי מכשיר מEline של חברת HTC, והיום התקשרה המוכרת ואמרה שיכול להיות בעיות עם חברת פלאפון בגלל שהמכשיר תומך רק ב 2100HDSPA שקראתי שכבר נפרסה בצורה ארצית. רציתי לדעת אם יש פה מישהו בחברת פלאפון ועם יש לו בעיות של ניתוקי שיחות וכו', בקיצור האם זה באמת כל כך מפריע? ולא כדאי? אני באר שבעי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול כמה שאלות על הנגן שבבקשה תענו לי : 1.אני רוצה לדעת אם יש אפשריות לתקיות בנגן הזה כי זה מאוד חשוב לי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כמו להרבה נגנים לעשות תקיות ולסדר לפי אלבום, אמן ולעשות גם Playlist ועוד כול מיני דברים כאלה ואני רוצה לדעת אם התקיות זה משהו כזה שאני יוצר תקיה חדשה בתקיה של הMP3 או שזה כבר שם מתי שקונים את הנגן בDefult ? בבקשה תענו לי על השאלה הזאת כי היא מאוד חשובה לי ! 2. איך האיכות שמיעה בנגן טובה או לא ? 3. איך האוזניות שמקבלים עם הנגן ? 4. איך הווליום שבנגן הוא נמוך או לא ? 5. איך ההגנה שמקבלים עם הנגן יש נרתיק טוב ונוח או משהו דפוק שלא יגן עליו מה יש לו ? 6. איך מעבירים אליו קבצים מעתיקים כזה לתקיה של הנגן במחשב (ההתקן) או שיש תוכנה שמתקיני…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה הסינית ZTE משיקה את הסמארטפון המתקדם ביותר שלה עד היום. האם הוא מתוחכם מספיק בכדי להתחרות בגדולות ביותר? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94-nubia-z9-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה גלקסי נוט 2 מחנות פרטית אין תמיכה בעברית כשאני כותב בעט, תמיכה בכתב עיברי בעט ישנה רק במכשירים שקונים דרך היבואן הרשמי של סמסונג בארץ השאלה שלי האם בעתיד(חודשיים, שלושה)התמיכה הזאת תופץ לכולם או שיכול להיות מצב שזה ישאר ככה ולא יהיה תמיכה רשמית מסמסונג העולמית אלה רק ליבואן הרשמי אני מאוד מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית בגלל התמיכה בעברית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לעדכן אותו דרך האתר navngo שנותן כל הזמן עדכונים? או שאני חייב שהוא יהיה מקורי עם רישיון? הרי העדכונים זה פשוט רק לעדכן את התקיות ששם קבצים שאנו מורידים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש לקנות טאבלט ראשון לאישה מבוגרת מסך 10 500 שח בערך שימושים סרטים ואינטרנט קונה בארץ תודה רבה אביאל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב בקיץ האחרון קניתי נקסוס 4. כעבור כמה חודשים הוא התחיל לעשות לי בעיות. כבר כמה פעמים הייתי בחנות וכל מה שהם עשו לו לא עזר. יכול להיות שאכלתי אותה ומכרו לי מחודש (כמו שהזהירו אותי כמה אנשים לפני זה). אני מתכוון לקנות מכשיר חדש. מה שאני צריך זה ממש לא הרבה: אמינות לאורך זמן, סוללה ארוכת זמן, gps טוב (כמובן, הכל יחסי למכשירים אחרים וברמה סבירה. לא מחפש את הרמה הגבוהה ביותר בפרמטרים האלה). רצוי קרינה לא גבוהה. לא רוצה להשקיע הרבה - עד 1500 (או קצת יותר). היו פעם מכשירים טובים - g2, htc one x - שעכשיו הם כבר בתקציב שלי. השאלה היא האם עוד אפשר לקנות אותם בלי להסתכן שמוכרים לי מחודש, כי הם כבר ישנים (עלק, רק 3 שנים). יש גם מוטו ג'י ששמעתי שהוא טוב, רק הקרינה הגבוהה מפריעה…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המאפיין המעניין ביותר של מערכת ההפעלה המקוונת מבית גוגל מקבל זריקת מרץ משמעותית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש אתרי תוכנות לSYMBIAN שיעבדו עם הפלאפון שלי,חיפשתי בגוגל ומצאתי המון אתרים עם תוכנות שאת רובן לא הצלחתי להתקין...
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה- אחרי שנתיים עם סוני אריקסון YARI, הגיע הזמן שגם אני אשדרג לסמארטפון חדש. כמובן שאני קונה באופן פרטי ולא מהחברה ואשתמש בחוק ניתוק זיקה. מה הדרישות שלי מהמכשיר? אני סטודנט, לכן אחד הדברים הכי חשובים שאני רוצה במכשיר הוא לקרוא PDFים באופן ברור וקריא. כמובן שחשוב שיהיה דפדפן איכותי, וגישה נוחה למיילים. בנוסף-סינכרון מלא בין Google Calendar ללוח שנה במכשיר (סה"כ דברים דיי סטנדרטים במכשירים של היום). אז מה ההתלבטות? שעד היום רציתי אייפון. אבל ההאכזבה מהאייפון 4S החדש, והמחיר היקר של המכשיר בארץ דיי מונעים ממני אפשרות לקנות אותו. (אין לי ממש אופציה להביא אחד מחו"ל, ונראה לי שלהזמין אחד מהאינטרנט- אם זה אייבי וכדומה, זה קצת סיכון מבחינתי). אבל, גיליתי את האנד…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני חושב על siri זה פשוט לא יותר ממגניב. אז נכון, אפשר להגיד לה כל מיני פקודות וזה מגניב שהיא מבינה אותך, אבל זה כזה לא פרקטי בסופו של דבר: - מי אשכרה הולך לדבר אל הטלפון שלו באמצע הרחוב/ משרד? אנשים אחרים יחשבו שאתה - אני קראתי לא מעט תלונות על זה שהיא לא מבינה אותך טוב וצריך לדבר ממש איטי וברור. - באופן אישי נראה לי יותר קל ופשוט לעשות את מה שאני רוצה בפלאפון (לדוגמא לנווט לכתובת מסוימת) במקום להתחיל להגיד את זה במילים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני קונה טאבלט זול בeBay, איך מארגנים לו תמיכה בעברית?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות כבל פשוט עבור מכשיר HTC ONE M7 אשר מספק גם אפשרות סנכרון וגם אפשרות הטענה כאשר נכנסתי לגוגל קיבלתי שיש כבל חדש בשם M600 שמחליף את M410 שאלתי היא מה השוני בין שני הכבלים http://www.clove.co.uk/htc-dc-m410-microusb-data-cable M600 http://www.clove.co.uk/htc-dc-m600-microusb-data-cable כתוב שלמטה בלינק שזה העיצוב החדש תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש כבל OTG שמאפשר טעינה, חיבור כונן קשיח ו-SD כך שאוכל להשתמש בסמארטפון בתור המוח שמעביר את הקבצים מה-SD לכונן הקשיח. אני לא מעוניין שבאמצע ההעברה תיגמר הסוללה של הפלאפון ולכן אני מחפש גם משהו שייתן את הטעינה ביחד עם העברת הקבצים. אני מחפש טעינה פשוטה דרך USB (אני לא בטוח אם זה אפשרי דרך USB ואם זה נותן מספיק חשמל לסמארטפון כדי שיטען). החיבור SD הוא פחות קריטי ואני אוכל להסתדר גם עם שקעי USB שנותנים טעינה במקביל. מצאתי את הכבל הזה: http://www.inateck.com/inateck-hb4008-3-port-usb-3-0-otg-hub-with-sd-card-reader/ אבל הוא ללא טעינה. האם זה ייתן מספיק חשמל לכונן הקשיח?: http://www.ebay.co.uk/itm/4-Port-Micro-USB-Power-Charging-OTG-Hub-Adapter-Cable-for-Samsung-HT…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[glow=yellow,2,300]מקור:[/glow] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1796793
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלהיט (החלקי) של נינטנדו למובייל יושק בקרוב גם למערכת ההפעלה הפופולרית והנפוצה ביותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שלאחרונה יצאו גרסאות משודרגות למכשירים שבכותרת, התומכות ב-4G. האם שווה לחכות ולקנות אותן? אין לי ניסיון עם סמארטפונים ועם אנדורואיד בפרט, ושמעתי שאולי בשל העובדה שרוב הדגמים בארץ הם מהסדרה שלא תומכת ב-4G, יהיו בעיות עם עדכונים וכדו'. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למכשיר עם יכולת ניווט טובה לשימוש יומיומי, אם כי לא אינטנסיבי במיוחד (נסיעות מזדמנות למקומות לא מוכרים). ההתלבטוות הן כאמור: 1. מכשיר ניווט עצמאי - האופציה הכי זולה ופשוטה לתפעול 2. מחשב כף יד - יתרונות: בנוף ליכולות ניווט דומות יש אופציות לתוכנות רבות. . חסרונות: לעיתים יקר יותר ממכשיר עצמאי, לא בטוח שממש חשובות לי יכולות נוספות, למעט אפשרות לשמוע קבצי מוזיקה. 3. לשדרג את הפלאפון (כנראה ברשת אורנג') למכשיר עם מקלט GPS מובנה, חשבתי על ה- 6210 החדש של נוקיה. יתרון: לא דורש מכשיר נוסף, אופציה להנחה במסלול. חסרון: לא ידוע לי עניין תאימות תוכנות המפות השונות למכשיר שכזה, וכמובן מגבלות פיזיות של גודל המסך. רציתי לדעת מה דעתם האופציה העדיפה, וכמו כן ל…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2010/11/30/samsung-releases-gps-restore-app-for-captivate-and-other-galax/ בדיחה עצובה :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות HTC Desire ואיתו מגן שלם לכל הגוף ומותאם לטלפון על מנת שיגן עליו מפני נפילות. האם מגן מסיליקון יעיל כמו מגן קשיח? לדעתי מגנים קשיחים נראים מגעיל וסיליקון נראה נחמד, כי רואים מעט את הטלפון עצמו.לכן אני מעדיף סיליקון, אבל בתנאי שהוא אכן יספק את ההגנה הנדרשת (שהיא, אגב נפילה מגובה ממוצע מן הסתם..). כמו כן האם יש חברה או דגם מומלצים? אה ודרך אגב, אם זה משנה בהתאמת המגן לטלפון, אני מתכוון גם לקנות מגן מסך על מנת להגן עליו מפני שריטות, (בעיקר של מפתחות) וכדי שהשמש לא תשתקף ישירות על המסך ולא יראו כלום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-