עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yoniY100,

http://www.amazon.com/Motorola-DROID-RAZR-MAXX-Wireless/dp/B0071G0KR4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1337346179&sr=8-1 רשום כאן שאפשר לקנות אותו (לצערנו המשלוח רק בארה"ב) ב170 דולר, יש לי חבר שגר שם ויכול להביא לי אותו לארץ, השאלה האם הוא פתוח לכל הרשתות/אפשר לפתוח אותו? אגב איך הגיוני שבארץ המחיר שלו 3000+ ובחול מוכרים אותו בפחות מ700 ש"ח?? מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. טוב, אז הורדתי כמה משחקים לפלאפון שלי (סמסונג E-250 ברזולוציה 128x160) ויש לי אותם בקבצי RAR וכשאני מוציא כל משחק מה-RAR אז יש לי איזה 30 קבצים (dml, ott, mf, class ועוד כמה תמונות קטנטנות משמשחק), עכשיו, אני צריך (ככה הבנתי) לייצר קובץ JAR שבתוכו יהיו כל הקבצים הנ"ל ואז להעביר לפלאפון ואז זה אני לא יודע לעשות (להעביר לפלאפון אני יודע), מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מצגת מודלפת רשמית למראה מספקת לנו את כל המידע שלו אנחנו זקוקים אודות מכשיר הדגל החדש והמפלצתי של היצרנית הסינית לכתבה

4. בסוף שנה שעברה כולם דיברו על המצלמה בטלפון הפיקסל 2 החדש מבית גוגל, והשוו אותה כמובן למצלמה באייפון X ולמצלמה בגלקסי S8 של סמסונג. לפני מספר ימים סמסונג הכריזה על הגלקסי S9+ החדש שלה, וטענה שהיא "המציאה מחדש" את המצלמה. אז איך הוא מתמודד מול המתחרים הקיימים? צפו בהשוואת הוידאו והחליטו: לכתבה

5. האם הפלאפון הזה יעבוד בברשת פלאפון? http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290648818025 והאם זה אפשרי לבצע ניתוק זיקה...? תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. לעדכן אותו דרך האתר navngo שנותן כל הזמן עדכונים? או שאני חייב שהוא יהיה מקורי עם רישיון? הרי העדכונים זה פשוט רק לעדכן את התקיות ששם קבצים שאנו מורידים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by CodeNinja,

עשיתי באנדרואיד איזה כפתור שכל פעם כשלוחצים עליו שומעים צליל קצר כזה... הבעיה, שאם אני לוחץ כמה פעמים.... בשלב מסויים כבר אני מפסיק לשמוע את הצליל.... כאילו הפקודה הפסיקה לעבוד. השתמשתי בMediaPlayer וכך הקוד נראה: private void bipSound() { // TODO Auto-generated method stub ourSong = MediaPlayer.create(Game1.this, R.raw.bip); ourSong.start(); } מה אתם אומרים? תודה, שחר

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by dbx22,

שלום הזמנתי את הנגן והוא אמור להגיע אלי עוד כמה ימים ורציתי לשאול אם אין בעיה להטעין אותו לא מהמחשב אלא ממטען USB מהחשמל? אם הוא לא ישרף או משהו או לא יהיו לו בעיות אחרות? אני שואל את זה בעיקר כי לכבל של הנגן בחלק שמתחבר לנגן זה לא מיני USB רגיל אלא זה משהו יחודי, אז לא תהיה בעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Spook,

שלום, קיבלתי מהעבודה את ה-E51. האם יש אפשרות להתקין עליו את המסנג'ר, סקייפ או GTALK? מדובר בהתקנה חינמית ולא כמו שאורנג' מבקשים 12 שקל לחודש עבור מסנג'ר. לא משנה לי אם מדובר בגרסה מקורית של התוכנה או תוכנה צד ג' שמקשרת לרשת של המסנג'ר. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות בארץ מכיוון ששבוע הבא אני טס לארצות הברית ואני רוצה לקחת את זה איתי! מישהו מכיר חנות אמינה ויחסית זולה שמוכרת את המחשב מיני pc הדגם החדש mk802 ii אני מוכן לשלם לא יותר מ600₪!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by geigera,

שלום רב בקיץ האחרון קניתי נקסוס 4. כעבור כמה חודשים הוא התחיל לעשות לי בעיות. כבר כמה פעמים הייתי בחנות וכל מה שהם עשו לו לא עזר. יכול להיות שאכלתי אותה ומכרו לי מחודש (כמו שהזהירו אותי כמה אנשים לפני זה). אני מתכוון לקנות מכשיר חדש. מה שאני צריך זה ממש לא הרבה: אמינות לאורך זמן, סוללה ארוכת זמן, gps טוב (כמובן, הכל יחסי למכשירים אחרים וברמה סבירה. לא מחפש את הרמה הגבוהה ביותר בפרמטרים האלה). רצוי קרינה לא גבוהה. לא רוצה להשקיע הרבה - עד 1500 (או קצת יותר). היו פעם מכשירים טובים - g2, htc one x - שעכשיו הם כבר בתקציב שלי. השאלה היא האם עוד אפשר לקנות אותם בלי להסתכן שמוכרים לי מחודש, כי הם כבר ישנים (עלק, רק 3 שנים). יש גם מוטו ג'י ששמעתי שהוא טוב, רק הקרינה הגבוהה מפריעה…

12. Started by Kolshamen,

האם יש משדר רדיו בE72? המכשיר מתחבר לבד לאינטרנט 3G מישהו ניתקל בזה. יודע איך לתקן?

13. Started by shaks,

אני מעוניין לקנות טאבלט קטן. השימושים- קריאת PDFים, גלישה, מיילים כמעט ולא משחקים וכו' דרישות- שיהיה מעבד סביר ולא מגמגם, מסך איכותי. יש לי התנסות עם הASUS MEMO PAD HD 7 ומבחינתי הוא אופציה לא רעה, אני מחפש משהו בין 400 ל600 שקל עוד אופציה היא הנקסוס 7 אם כי מחירו גבוה במקצת. אשמח לעוד המלצות

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום חברים.... האם באייפון 4 קיימת האפשרות לצלם ולהעלות את התמונה שצולמה ישירות לפייסבוק??? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. המאפיין המעניין ביותר של מערכת ההפעלה המקוונת מבית גוגל מקבל זריקת מרץ משמעותית לכתבה

16. שלום חברים. במשך הכמה שעות האחרונות אני קורא נושאים פה בפורום על החוק הזה וכבר נשרף לי המוח, לחלק מהשאלות שלי יש תשובות סותרות בדיונים כאן ולחלק אחר בכלל לא מצאתי איזכור. אז אני ממש אודה לכם אם תוכלו לענות על כמה שאלות פשוטות (אני מקווה) שיש לי. לפני הכל, המצב שלי: יש לי חשבון עסקי באורנג' עם כמה קווים. אני רוצה להעביר לחשבון הזה עוד קו מחברה סלולרית אחרת. בנוסף, ואולי בלי קשר, אני רוצה לרכוש מכשיר Samsung Galaxy S II. כאשר אני מסתכל באתר של אורנג' אני רואה שהמחיר הוא 5004 ש"ח, או במסלול חיוב-זיכוי, 684 ש"ח עם זיכוי של 120 ש"ח בדיבור מעל 299 ש"ח בחודש: http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung-galaxy-SII/ כאשר אני בודק בזאפ אני רואה שרכישת מכשי…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

חדש דנדש בעולם האנדרואיד, בעלים גאה של נקסוס 4. השאלה היא כזו: כאשר אני "מסיר" אפליקציות מהRecent Apps - האם הן גם מפסיקות לפעול ברקע? ואם לא, איך אני יכול להפסיק פעולת אפליקציות ברקע\לצאת מאפליקציות כמו שצריך(שהרי לרובן אין כפתור "יציאה")

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום חברים אחרי מעל שבוע של קריאה ברשת בחרתי את הטבלט החדש שלי: http://hotmid.com/malata-zpad-t8-tegra-2-9-7-capacitive-multitouch-ips-android-2-2-flash-10-1.html מסך 9.7 עם ips! כמו אייפד...עם metal frame לא רק פלסטיק במבנה שלו... קודם חשבתי על זה האמת (אותו מפרט, מסך לא ips! אבל בגודל 10.1): http://hotmid.com/malata-zpad-t2-3g-10-capacitive-multitouch-tegra-2-android-2-2-flash-10-1.html הכל עשוי פלסטיק בלבד! אשמח לשמוע דעתכם וכמה יפריע לי העובדה שלקחתי מסך קטן יותר...האם זה יתרון או חסרון במשחקים/סרטים/אינטרנט כי הבנתי שהמסך אומנם קטו יותר אבל הוא מבוסס על 4:3 שלזה יש מספר יתרונות... שימו לב: ידוע לי שבמחיר שקניתי את ה t8 יכולתי לקנות אייפד-2 אני עכשיו עם אייפד…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ohadco5,

שלום רב, אני רוצה לרכוש מכשיר סוני אקספיריה זי5. השאלה היא מתי הוא ישווק בחו"ל ובארץ. ומה יהיה מחירו? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הלהיט (החלקי) של נינטנדו למובייל יושק בקרוב גם למערכת ההפעלה הפופולרית והנפוצה ביותר לכתבה

21. Started by roeesnir,

אם אני קונה טאבלט זול בeBay, איך מארגנים לו תמיכה בעברית?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. למשל, כרגע אני באורנג'. הכריחו אותי לקחת חבילה של 1300 דקות ו 1300 סמסים כדי שתהיה לי גלישה במהירות 2.5GB, אבל הצטרפתי לפני ה"מהפכה" בתחום. על התענוג הזה אני משלם משהו כמו 230 שקל. האם כיום יש חברות שיכולות לבנות לי תוכנית שמתאימה ספציפית אלי, כמו 300 דקות, 75 סמסים ואינטרנט לא מוגבל, רצוי במהירות הגבוה ביותר שקיימת בינתיים (כרגע speedtest מראה 4mb)? לפי ההגיון של אורנג' - מי שהוא משתמש כבד באינטרנט הרי בהכרך הוא גם מדבר שעות בטלפון ולא שמע על whatsapp . אשמח להארות והערות ומה לא .

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אז יצרנו משחק קשה ברמות...השיא שלי הוא 29 נקודות חחחח אתם יכולים להוריד בחינם תהנו https://appsto.re/il/0iuG3.i וכמובן לדרג ולכתוב חוות דעתת זה יעזור לנו מאוד. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by filmnoir,

גרסאת ה16GB בכ485 דולר וגרסאת ה32GB בכ580 דולר. כמה המכשיר באמת שווה את זה? נראה מסך מצוין, ומעבד חזק ובכל זאת לא מצאתי בנצ'מארקים עליו.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי את הCX300 II ואני משתמש בפלאפון שלי בתור נגן n95 8GB עד לא מזמן חשבתי ששומעים טוב עד ששמעתי את האוזניות על נגן על cowon לצערי אין לי כסף לנגן של cowon ואני גם לא מחפש את הנפחים הגדולים האלה הסאנסה נשמע מאוד דומה לרמה של הפלאפון יש משהו באמצע? נטו מוזיקה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים