גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משהו שיהיה נוח ולא יהיה צריך להשאיר אותו מחובר למטען בשיל לדבר יותר מ 10 דקות במחיר של עד 1000 שקל, אם אתם יודעים על מישהו שמוכר בירושלים או תל אביב פלאפון יד שניה טוב אז אני מוכן לשמוע. אם יש דבר כזה אז גם שלא יהיה דור שלישי או לפחות עם אפשרות להשתמש ב SIM דור 2. חשבתי על נוקיה 6288 שנכנס טוב לתקציב, הוא טיפה גדול אבל חוץ מזה הוא ניראה בסדר.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש טאבלט שיאפשר לי גם לערוך טקסטים באופיס, או PDF. עדיפות למערכת הפעלה חלונות 7.. או אנדרואיד. יש המלצות? כמובן שמומלץ כמה שיותר דק בעובי וזמן סוללה מכובד ושלא ישקול כמו פיל אסייתי
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שואל בעקבות האפליקציה שראיתי : http://www.appbrain.com/app/hd-rare-black-wallpapers-vol-1/com.heroplanet.HDrareblackwallpapersvol1
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה הסירטון שצולם בעזרת הSamsung Fascinate והנה הסירטון שצולם עם הiPhone 4 אל תשכחו לראות ב720p .
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים מהשניים ? אני גם ישמח לשמוע על הצעות של פלאפונים אחרים בטווח המחירים של הפלאפונים הקודמים ..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את הN97 במחיר לא רע (1400 ש"ח בערך), ורציתי לדעת איך הוא. כמובן שאני אבדוק אותו בעצמי, אבל אני רוצה חווית שימוש ממישהו שהשתמש בו לאורך זמן, או לפחות לתקופה. איטי? מסורבל? איך הממשק? איך רואים עליו אינטרנט? סוחב סרטים? עוד משהו שלא ברור לי - אם הטלפון נקנה דרך סלקום, ניתן להפעיל עליו SIM של אורנג'? אם לא, אז יש איזו פריצה או משהו? תודה רבה. :-*
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמליצו לי על נגנים אבל בעיקר אני מתלבט בין הנאנו הקליקס הZEN V והSANSA אני חשבתי בעיקר על הZEN V בגלל האיכות שמע (קריאייטיב) והמחיר הזול בנוסף אני חשבתי להזמין מהאינטרנט (אמזון) כי הדולר ירד והמישלוח לא צריך לעלות יותר מידי ואם מישהו יודע כמה עולה המשלוח שיגיד תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לדעת מהו התעריף מskype לבזק, ואיפה אני יכול לבדוק תעריפים. ראיתי איזה אתר שכתובים תעריפים אבל לא הבנתי אם זה כולל מע"ם או לא וכו'... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחים שלי אני ובן דוד רוצים לקנות נגן הוא טס עוד יומיים לארה"ב ואנחנו מתלבטים נורא מה עדיף , מה יותר כדי , מה יותר משתלם לנו ולא יודעים מה לעשות.. ההתלבטות היא בין נגן CREATIVE ZEN VISION M 30G לבין COWON D2 4G המכיר של הקריאייטיב בחול' נע בין 170 דולר ל250 (בין 850 שקל ל1050 ובארץ הוא עולה 1450 הכי זול) המכשיר של קואון / איי אודיו עולה בחול אולי 900 שקל ובארץ הוא עולה 1030 ... אז ככה שאנחנו לא יודעים וממש מתלבטים.. כי הZVM ענק אבל ממש איכותי והאיי אודיו יותר קטן ובא אם זיכרון פלאש.. (שלדעתנו לפחות זה יתרון..) אבל הוא עולה כמעט אותו מכיר + צריך לקנות לו אביזרים נלווים ישר איך שקונים אותו.. אז תעזרו בקשה דעתכם חשובה לנו מאוד.. תודה מראש.. נ.ב אם מישהו טס לא…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש כבל OTG שמאפשר טעינה, חיבור כונן קשיח ו-SD כך שאוכל להשתמש בסמארטפון בתור המוח שמעביר את הקבצים מה-SD לכונן הקשיח. אני לא מעוניין שבאמצע ההעברה תיגמר הסוללה של הפלאפון ולכן אני מחפש גם משהו שייתן את הטעינה ביחד עם העברת הקבצים. אני מחפש טעינה פשוטה דרך USB (אני לא בטוח אם זה אפשרי דרך USB ואם זה נותן מספיק חשמל לסמארטפון כדי שיטען). החיבור SD הוא פחות קריטי ואני אוכל להסתדר גם עם שקעי USB שנותנים טעינה במקביל. מצאתי את הכבל הזה: http://www.inateck.com/inateck-hb4008-3-port-usb-3-0-otg-hub-with-sd-card-reader/ אבל הוא ללא טעינה. האם זה ייתן מספיק חשמל לכונן הקשיח?: http://www.ebay.co.uk/itm/4-Port-Micro-USB-Power-Charging-OTG-Hub-Adapter-Cable-for-Samsung-HT…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את המכשיר הזה הוא שכדאי ללכת על הדבר המוכר s4 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22513 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לרכוש מכשיר סוני אקספיריה זי5. השאלה היא מתי הוא ישווק בחו"ל ובארץ. ומה יהיה מחירו? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אוהב את הטכנולוגיה של הדיו האלקטרוני, אני רוצה תחליף נייר בסגנון קינדל כדי שאני יוכל לקרוא את כל החומר האקדמאי שלי בכל מקום בלי להרוס את העיניים. אני בדקתי בגוגל ולא מצאתי אבל אני אשאל מתוך אופטימיות: האם יש מכשיר e-ink סביר עם תמיכה מובנית בעברית? אני מתכוון למכשיר פתוח מספיק כדי לשנות את התוכנה שלו ולהעלות אליו מסמכים, עם תמיכה בעברית שהיא לא האק מפגר שלא באמת עובד. למה אני לא מוצא מכשיר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי אותו למחשב , כשהוא מחובר למחשב חיבתי אותו ומאז הוא לא נדלק. מה לעשות? :'(
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי באינטרנט שאנשים מתקינים אנטיוירוס על אנדרואידים. האם באמת צריך להתקין אנטיוירוס על אנדרואיד או שמספיק פשוט לא להתקין כל שטות מאתרי הורדות? תודה רבה, MODY
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במידה ואני קונה את המכישר דרך אפסטור של אפל הוא עולה 649 לסים פרי, השאלה היא כמה מכס ומיסים מתווסיפים על זה והאם זה עדיין משתלם או שעדיף כבר לקנות מהארץ? או שבכלל עדיף לחכוץ חודש חודשיים והמחירים בארץ יירדו? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה כדאי לקנות נוט 2 מחנויות בחיפה עם אחריות ושירות כמו שצריך במחיר הכי זול שאפשר ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים. יש באפשרותי לקבל כל מכשיר מהקטלוג מכשירים של אורנג' (נוקיה וסוני אריקסון) למעט מכשירי כף יד כאשר לצערי גם ה N95 נכלל בקטגוריה זו. אן לי שמץ של מושג בפלאפונים ולכן אשמח לקבל ייעוץ. הדרישות שלי מהמכשיר מסתכמות בזמן סוללה טוב, אפשרות לניגון קבצי MP3 גם כנגן וגם כצילצול ואפשרות הרחבה של זיכרון המכשיר בעזרת כרטיס פלאש. מה הייתם בוחרים מפה לפי ההגדרות הללו: http://www.orange.co.il/catalog/
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר בעבודה המליץ בחום על משקפי Gunnar לעבודה מול מחשב. לי זה נראה כמו חרטא-ברטא - מישהו התנסה איתם ויכול לתרום קצת מניסיונו?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, מבקש קישור לחנות אמינה לטלפון עד 200 דולר וחשובים לי הדברים הבאים (לפי סדר חשיבות): IMEI – בלי בעיות כאלה - תומכת בכל הרשתות - GPS עובד!!! - עברית - 1gb Ram (אבל לא נורא אם יהיה 512mb Ram) ו-4gb Rom - 4.7 אינץ' - חנות גוגל תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב אז כמו השאלה בכותרת, יש לי את הנקסוס אס באורנג' וקראתי איפושהוא שהם מתחילים לשחרר את ICS למכשיר במהלך החודש. אז מישהו כבר קיבל או יודע מה קורה עם זה? אני לא כל כך מעוניין להתקין עצמאית, חושש להיתקע ולא מבין בזה יותר מידי... :-\ (אלא אם כן יש משהו ממש יציב ובטוח ב 100% ? ) תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכרה שלי רוצה לרכוש את המכשיר, ובקרוב יהיה עדכון ל S3 LTE, של KitKat 4.4.2. השאלה, האם זה משנה אם קונים מיבואן מסוים, אם בכלל קיימים כמה יבואנים, והאם אקבל את העדכון כאשר יהיה זמין בישראל, מכל יבואן/חנות ממנה אקנה את המכשיר? האם בכלל יהיו עדכונים למכשיר זה פה בישראל, או אולי עדיף ללכת על ה S3 הרגיל עם גרסה מעט ישנה ושונה אך אולי יותר חלקה... עזרה ממישהו שמבין... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים. מעוניין להחליף את המכשיר שלי לחדש. השימושים בו בעיקר אינטרנט ומדיה חברתית. משחקים קלים מאוד. התקציב עלה ל-1600 דגשים: מצלמה איכותית כמה שניתן. חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. אשמח להמלצות. תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
OnePlus 7 Pro הוא היקר והיוקרתי ביותר של היצרנית הסינית עד היום - ויהיה לו גם מלווה מוזל במעט לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אז ככה , אני עובר מירשת פאלפון לסלקום ואני צריך לבחור פאלפון עכשיו הבעיה היא שאני לא ממש מבין בעינין כאילו ראיתי מה יש לילדים בשיכבה שלי כמו ה 6280 שהוא פאלאפון ממש נחמד או 6230I שהוא יותר זול ובלי אינטרנט אבל גם חביב או שבכלל 6070 שהוא חינם .... זה מה שראיתי במציאות ודי יבנתי מהם כמובן שה 6280 הוא הכי מרשים , אבל בנוסף שנכנסתי לאתר של נוקיה ראיתי את ה N73 שהוא עם 3.2 מגה פיקסל בניגוד ל 2 ומשהו של 6280 . עכשיו מה אני שואל 1)יש לי מחשב ניד שאני משתמש בו בבית הספר יש בו בלוטוס חיצוני (Bluetooth USB Adapter - Class 1 עשר מטר נירא לי ><) השאלה שלי עם אני לוכך פאלאפון שיש בו את הרשת כמו ה 6280 ו N73 עם שאני מפעיל את הבלוטוס הוא אני יוכל ליגלוש באינטרנט דרך המחשב הניד שלי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-