גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, המכשיר שלי (defy) מת היום לגמרי, ולכן אני צריך מכשיר דיי דחוף. יש לי אפשרות להזמין מארה"ב ולהביא לארץ בקרוב מאוד מכשיר, ואני רוצה להזמין תוך יום-יומיים עם העדפה לאמאזון (מטעמי נוחות, אני פתוח להצעות). אני אתאר בקצרה את הדרישות שלי: ביצועים: אני לא משחק בפלאפון ולא עושה שום דבר שצריך ביצועים גבוהים, לכן מבחינתי לא חייב להיות המפרט המהיר ביותר. כן חשוב שהוא יהיה מכשיר זריז בלי תקיעות מיותרות, ושהחומרה תהייה מספיק חזקה להחזיק 3 שנים בלי שדרוגים (שוב, בשימוש יחסית לא כבד של מיילים, גלישה, מצלמה, ו-GPS). גודל: לא דרישה מחמירה, אך הייתי מעדיף מכשיר בגודל בינוני, ולא ענקי כמו חלק מהמכשיר שאני רואה (אבל שוב, אני אשרוד את זה אם מכל שאר הבחינות יתאים לי) מצלמה: זה חשוב …
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי את ה NOOK HD בעל יכולות תקשורת BT ו WiFi והייתי מעוניין לחבר לו מקלט GPS לניווט ברכב. בזאפ מצאתי מערכות בין 400 ל 600 ש"ח אבל אני לא בטוח במה לבחור. אני זקוק לדברים הבאים: -קישוריות לטאבלט BT או WiF. -תאימות לתוכנות ניווט הפופולריות. (ד"א, האם מערכת עם מקלט GPS בלבד תתמך ב WAZE?) אני לא זקוק לו במיידי כך שגם קנייה בחו"ל היא אופצייה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, חברה שלי מחפשת טלפון עד 1400 (1500 אם שווה להשקיע) עם המצלמה הכי טובה שאפשר להשיג במחיר הזה. עכשיו זה לא משנה אם הוא יד שנייה או משנת 2010, הכי חשוב שתהייה לה מצלמה איכותית וחיי סוללה ארוכים. אנחנו מטיילים הרבה ואנחנו צריכים טלפון שאם רק נצלם יהיה לו סטנדביי של לפחות חמש שש יום על G2. (או משהו ריאלי באזור אם זה מופרך) רב תודות.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום , ניסיתי במילון הפנימי של אפל באיפון להוסיף שפות זה אפשרי, אך עברית לא קיים , איך ניתן בכל זאת דרך הכנסת קבצים לאיפון או משהו לאפשר עברית , אני רוצה את המילון של אפל כי הוא מאפשר לתרגם ע"י לחיצת אצבע באתרים בתרגום POP UP בלי לעבור לתוכנה ואז זה יוצא מהדף של אינטרנט אלא בתוך הדף אינטרנט , תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
אהלן חבר׳ה אני מתכנן לקנות את הxperia z2 החדש של סוני ויש לי כמה שאלות: 1. מתי הוא מתוכנן להגיע לארץ? 2. מה אתם חושבים באופן כללי על המכשיר? התלבטתי הרבה בינו לבין הs5. 3. שאלה שלא קשורה כל כך - החלטתי לעבור לאנדוראיד אחרי כמה שנים של שימוש באייפונים. מעניין אותי לשמוע למה האנדרואיד טובה יותר ? (כמובן מאנשי האנדרואיד)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני כרגע באורנג' ואני מעוניין לעבור לחברה אחרת. יש רק דבר אחד שמפריע לי וממנו אני חושש, איכות התשתיות של החברות החדשות. האם זה יכול להוות בעיה (בנושא קליטה באיזורים שהם לאו דווקא המרכז)? ובנוסף האם איכות חיבור האינטרנט בכל החברות היא סבירה? (אני משתמש בפלאפון בשביל להזרים מוזיקה די הרבה). על הכוונת שלי בעיקר זה גולן טלקום אך גם חברות אחרות כול להיות.
-
- 3 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון אלחוטי עם יכולת לצלצול ייחודי לפי המתקשר. יש לי בבית אחד כזה שהגדרתי לצלצל אחרת כאשר בת הזוג מתקשרת. יש בטלפון אפילו נורה שניתן להגדיר את הצבע שלה לפי קבוצות מתקשרים. אז היום אני מיד רואה ושומע אם צריך לרוץ ולענות או שאפשר לסנן. הטלפון הזה נדרש להחלפה אבל אני לא מוצא טלפון עם אפשרויות דומות. אז, אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו דומה. אני מוכן לקנות מחו"ל אם ידרש. (המכשיר הקיים הישן: panasonic kx-tga541s) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ברשות אבא שלי מכשיר S2 דיי ותיק, המריץ אנדרואיד 2.3 (יש לו רוט) סטוק לגמרי, עם TW והכל. המכשיר מזדחל, בלתי שמיש. אז עלה במוחנו רעיון להתקין רום אלטרנטיבי, יותר קליל מהסטוק של סמסונג. לאבא שלי אין נסיון בהתעסקות עם מכשירים סלולריים, ולי יש נסיון בעיקר עם אייפונים (עשיתי פעם רוט ל-S3, אבל לא משהו רציני) ולכן אני צריך הדרכה מפורטת ובגובה העיניים. בעיה נוספת עם המכשיר, שמחברים אותו למחשב, המחשב לא מזהה אותו, אבל המכשיר נטען. בגלל זה אני לא יכול לשדרג לעדכון הרשמי ל-4.0 (שחייבים כדי להתקין CM) דרך kies. אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום! אני בקיץ אהיה בארהב ואני רוצה להחליף את הטלפון שלי (nexus 4) במכשיר מסדרת lumia של נוקיה. יש מכשיר מהסדרה שממליצים עליו? חשבתי על ה Icon (929 אבל מוכרים אותו רק ב verizOn וכתוב עליו Global Ready ואני לא יודע אם הכוונה לUNLOCKED . בכל מקרה התקציב הוא עד 600$ (לא כולל מיסים מקומיים בארהב)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר'ה. עד היום אני נהנה מהמכשיר הזה: Motorola Defy+ Plus. מה אני אוהב בו? 1.הוא קומפקטי. נכנס לכיס האחורה של הג'ינס בלי בעיה! [המסך שלו הוא 3.7 אינץ'. הגודל המלא שלו הוא 4.2 אינץ'. גובה מעולה של 10.7 ס"מ!] 2.הוא עמיד. [שרד הרבה נפילות, והוא עמיד בפני טיפות מים- מעולה כששמים מוזיקה במקלחת :] 3.הספיקר שלו חזק. [טוב לשיחות ולמוזיקה] 4.יש לו חריץ הרחבה לכרטיס microSD אממה? הוא כבר ישן. אנדרואיד 2.3.7. המצלמה שלו מעאפנה. יש לו לאגים לא מפנקים. צריך לשדרג. לכן >> אני מעוניין במכשיר חדש בעל KITKAT 4.4, + עם מצלמה טובה כמו של ה iPhone 5 [מאוד אוהב את הלוק שלה. לא יודע אם יש אליה מקבילה במכשירי אנדרואיד?!] + והשאיפה היא שכל 4 הסעיפים שמניתי למעלה- יישארו גם בטלפו…
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
זה אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר בו אוכל להשתמש ללימודים בתואר שני, כאשר כרגע יש לי העדפה למחשב נייד. רציתי לשמוע מה דעתכם, הוא ישמש אותי נטו ללימודים, והסכום המקסימלי בסביבות 2-3K. יש לי מחשב נייח שמשמש אותי להרצת תוכנות כבדות ועוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי אייפון עם גירסה 7.0.4 פרוץ. ושאני פותח את הספארי. הוא נפתח וישר נסגר. ויש לציין שעשיתי רסטור למכשיר. ולא עזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מכשיר שיחס עלות/תועלת הוא הטוב ביותר עד 5 אינץ', למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
לי יש נקסוס 4 בזכות אחד החברים בפורום ואני מרוצה ממנו עד הגג באמת שאין לו שום חיסרון אולי זה שהוא נקי אבל אני אוהב את זה. אמא שלי יחסית אישה מבוגרת לא יודע עד כמה היא תסתדר יקח לה בטח כמה זמן,הפלאפון שלי לא נראה לי היא תסתדר איתו אז העדפתי לא ללכת על זה טווח בין 500-1200 לדעתי הוא צריך להיות קטן היא לא רוצה משהו לא טוב ושיהרס מהר או תצטרך להחליף אבל מצד שני אני לא רוצה שהיא תוציא 2000 שקל על חרא פלאפון ותתאכזב או בכללי להוציא כל כך הרבה כסף הנה כמה הצעות שקיבלתי שחשבתי עליהם: galexy s3 mini galexy s4 mini nokia lumia 572 (בגלל שהוא קטן יחסית ואמרו לי שהוינדוס פון יהיה לה קל למרות שלי זה נראה הדברה הכי מעצבן וקשה בעולם) אני אשמח לעוד הצעות לאמא שלי לא אכפת והיא תעדיף משה…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם, ראיתי שיש כבר מספר מכשירים שמגיעים עם הגנה למים בתקן IP(עם מספר כלשהו). גלקסי 5, אקספריה Z2 וכו'... אשמח מאוד למידע בנגוע לזה, האם יש הבדל משמעותי בתקנים? האם אפשר ממש להכנס ולשחות עם המכשיר? להצטלם איתו מתחת למים וכו'? תודה רבה! זה ככל הנראה יהיה שיקול משמעותי עבורי לקראת הרכישה הבאה.
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני נוסע ביום שני בלילה 8.4 לאיטליה ( ורונה). אני מתלבט בין M8\Z2 מה עדיף, ומה המחיר של כל אחד? ואם מישהו יודע איזה חנויות מוכרות תמכשירים אני אשמח לדעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי GALAXY S3, והבנתי שה-G2 מוצלח מאוד וזה.. אבל יש לי דילמה קטנה, לרב האנשים יש גלקסי וכביכול זה מה שקצת מקשה עליי לעבור למכשיר לחברה אחרת.. מה דעתכם? למרות שהבנתי שה-G2 מצליח מאוד בארץ.. ובכללי, איך הוא בהשוואה ל-S3? ומה בנוגע ל-S4?
-
- 33 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מצלמה 8 מגה פיקסל (או יותר) טלפון נוח בעדיפות לכפתור מוחשי במקום טאץ' בתחתית המסך. אנדרואיד שיכול להתאים לאדם מבוגר חברה מוכרת עדיפה. לא סיני. מה דעתכם על xperia L? בתור טלפון זול שעונה על הקריטריונים מלבד הכפתור המוחשי, הוא מומלץ? או שנלך על הבנאלי galaxy 2? מהחברות הלא מוכרות שמתי את עיניי על levenvo http://www.gomobile.co.il/lenovo-s890
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המסך של הנקסוס 4 שלי נשבר. רציתי לקבל המלצה על שירות טוב ואמין באיזור ר"ג-ת"א. נתקלתי באתר הזה, שלפי בדיקה הוא יחסית זול ואולי היחיד שמציע שירות עד הבית: http://chipzol.co.il/PAGE796.asp - מישהו מכיר את האתר הזה ויכול להמליץ? (או לא להמליץ). - איך אני יכול לדעת שמתקינים לי מסך מקורי ולא איזה זיוף. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתוב סמארטפון למבוגרים נשמע אחרת... בכל אופן. אני מחפש סמארטפון להורים שלי, שיש בו כפתורים ברורים וגדולים, קל לתפעול שפועל על מערכת אנדרואיד. לא מעניין אותי מצלמה או גודל מסך. עד 600 ש"ח. ושיהיה אפשר לקנות בחנויות בישראל.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך להעלים בחיפוש באנשי קשר אנשים שאין להם מספר טלפון ? כל שיטות "העלמת" ה-Contacts עובדות רק כשמציגים את כל ספר הכתובות. ברגע שעושים חיפוש כל האנשים בלי המספר חוזרים לתצוגה וזה פשוט לא נוח וטפשי.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
- 1 follower
-