עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש תוכנה שיוצרת קיצורים לפי מקשים נגיד פעמים על הכפתור באמצע בגלקסי אס מביא אותך לתוכנה הגדרות... ????????????

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by tom892,

שלום לכולם! שני הנגנים הנ"ל בגרסת 8GB... חשובה לי אמינות, נוחות שימוש מבחינת חיבור למחשב, וסוללה חזקה (!). אני מתלבט בין שניהם. איזה מהם עדיף ומומלץ? אשמח לשמוע את דעתכם ... (אגב , אם למישהו יש המלצה לנגן 8GB במחיר של עד 600 לכו על זה ) תודה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by its me,

שלום הסיפור הוא כזה, אני מכיר מישהו שמגיע לארץ ב-3 בדצמבר ואני מעוניין לקנות את ה-MOTO G ולשלוח אותו לכתובת שלו באנגליה עד לתאריך הנ"ל. קראתי שה-MOTO G הושק כבר בשבוע שעבר אבל לא הצלחתי מקום נורמלי שאפשר לקנות אותו, ב-amazon UK טוענים שהמכשיר יהיה זמין אצלם רק בתחילת דצמבר, ב-phones4u כל המחירים שם כוללים חבילות סלולר באנגליה, ואילו ב-motorola עצמה לא הצלחתי למצוא איזושהי אפשרות של קנייה של המכשיר דרכם. אני ישמח אם יש פה מישהו שמתמצא קצת בנושא ויוכל לעזור לי בעניין. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. (שאני מחבר עם כבל לטלויזיה)? Ipod video דור 5, בתוכנה ההמרה יש לי 2 רזולוצית 320 על 240 (משהו כזה) ועוד אחת קצת יותר גבוה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by משתמש כבד,

אני צריך נגן MP4 בתקציב של 300-400 שיציג סרטונים.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by Drazick,

שלום. אני מחפש המלצה למכשיר סללורי. אני מעדיף בעיקרון נוקיה וברשת אורנג'. אבל הפיצ'ר שהכי הכי חשוב לי הוא מאוד פשוט - שאני אוכל לגבות את ההודעות טקסט, רשימת אנשי קשר וכו' על המחשב. כלומר אם מישהו שלח לי הודעת טקסט ב- 22.8.08 ב- 22:00 ורשם "שלום. אני אוכל לגבות את זה ואם המכשיר נגנב ואני קונה חדש אני אוכל להעתיק חזרה את ההודעה והיא תראה עם אותם פרטים בדיוק. מישהו מכיר / יודע?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by gjook,

שלום , היום התחדשתי בfuze 8 gb! בכל מקרה התפריט מופיע בעברית , אבל המכשיר מציג את שמות השירים והאמנים בג'יבריש. אשמח להמלצה לגירסא לעידכון עיברית , שמאוד מאוד חשוב שלא יעשה בעיות למכשיר (זכור לי פשוט מקרה מעצבן , מהסאנסה e260 שהייתי צריך להחליף את כל המכשיר בגלל עידכון דרך האתר של סאנדיסק) אם מישהו כבר הוריד עידכון שרץ לו על המכשיר כבר הרבה זמן ולא עושה בעיות אני אשמח לקישור (או שישלח לי את זה באימייל או משהו) תודה רבה חברה.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  8. הנציגה המקומית של המותג הקוריאני הוותיק מוצאת לעצמה פייבוריט חדש במלחמה על שוק הביניים המקומי?לכתבה

9. מכשיר הדגל הבא מבית הענקית הטאיוואנית מבטיח להיות גדול בביצועים אבל קטן במימדיו - ויהיה לו גם אחר שישמור על המצלמה המתהפכתלכתבה

10. ההדלפות אודות עיצוב בהשראת Nexus 6P התגלו כפספוס - אך מכשיר הדגל החדש של Realme מצליח להותיר חותם גם בלעדיולכתבה

11. Started by Vidati,

שלום, אני מקווה שDVD נייד נכנס להגדרה של גאדג'ט. בכל מקרה אני כרגע בצבא וככל שאתה מתקדם בסולם הפז''ם, יש לך יותר זמן לעצמך. אני רוצה נגן טוב שיהיה עם סוללה חזקה, קורא כרטיסים וקורא זכרון נייד, (ראיתי כאלה) אבל אני לא ממש יודע איזה חברה לבחור, עדיף שיהיה עם מסך מסתובב. מה שאני רוצה לעשות זה לקנות כרטיס זכרון של 8GB ולהוסיף עוד דיסק און קיי של 16GB ואז יש לי כאילו 24GB על המכשיר ועוד דיסקים. מבקש המלצה לנגן מחברה טובה ואכותית עם תקופת אחריות גדולה וכל מה שהזכרתי למעלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by QQQ,

אם אני קונה אייפון מרשת כלשהי (אורנג', פלאפון, סלקום) יש להם דרך כלשהי לדעת שפרצתי את המכשיר אם אני פשוט עושה RESTORE? אני שואל כי הבנתי שזה עושה בעיה לאחריות אם יש בעיה למכשיר ופרצת אותו. בקיצור יש מה לדאוג? תודה אה, ולכל אלה שהמילה פריצה ישר מזכירה להם פיראטיות - הזהו שלא. אני דווקא רוצה לפרוץ יותר במטרה למשל להתקין דרייבר של מקלדת BLUETOOTH כדי לעבוד עם האייפון ושאר מודיפיקציות ולא כדי להוריד 200 אפליקציות שעולות כסף

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by thebestof2005,

אז ככה, אפעם לא אהבתי את אפל, אבל אני חייב להגיד שהאייפון פשוט כבש אותי. לא יודע אם זה בגלל העיצוב, בגלל הנוחות שימוש (שיחקתי איתו ותוך שניה הבנתי מה מי מו) ועוד כמה דברים שקשה לי להסביר. אני טס בעוד כחודש וחצי לארהב,ומכיוון שאני יודע שבארץ לא מוכרים אותו, אז ארהב זה המקום היחיד שאני יכול לקנות את האייפוד. כמה דברים שאני צריך טיפה הבהרה לגמי: 1. לפי מה שהבנתי, הגירסה האחרונה של האייפוד עדיין לא ניפרצה? האם זה נכון? 2. האם המכשיר כבר נפרץ לשימוש ברשת סלקום? 3. קראתי קצת וראיתי שהמחיר הוא 400 דולר, ותוסיפו מיסים זה ייצא בערך 430. מה החבילה שלו כוללת? האם יש מטען כלול? 4. אם תוכלו לתת קצת לינקים של ביקורות זה מאוד יעזור. 5. האם כבר יצא תירגום לעברית? 6. האם יש אפשרות…

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  14. אהלן, אני מחפש מכשיר סלולרי עבור אחותי, לא בדיוק משנה לנו מאיפה לקנות (אם זה ממפעילה אז היא ברשת סלקום, בגדול מעדיפים לקנות בחוץ כדי לא להתחייב ל 36 תשלומים) הדרישות שלה זה: מצלמה סבירה+ נגן MP3 רדיו WIFI (לא חובה אבל מאד מאד רצוי) מצלמה קדמית לטובת שיחות וידאו ושלמכשיר תיהיה תחושה סולידית קניתי לה E52 ישירות מיורוקום, לאחר סאגה של 6 שליחות לקבלת שירות תוך חודש ביצענו ביטול עסקה לאחר שמהתשובות של יורוקום השתמע שהחלפת מכשיר לא תפתור את הבעיות (כנראה משהו דפוק בתכנון) הצעתי לה את ה N82, היא לא התלהבה במיוחד מהעובי שלו והכפתורים הקטנים שלו פוסלים אותו מבחינתה... כרגע היא שוקלת סוני-אריקסון C902... יש למישהו דיעה עליו? יש לכם דיעות/המלצות למכשירים אחרים?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. האם 6,000 שקלים עבור הדגם המשוכלל ביותר של היצרנית הסינית יכולים להוות מחיר מוצדק?לכתבה

16. Started by XGALX,

איזה סוג קובץ וידאו קורא הT650I???

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  17. היי לכולם, פיתחתי אפליקציה של רשת חברתית לניהול טרמפים והסעות, כולל חברים, נסיעות עם יעדים ונקודות מוצא, צ'ט לכל נסיעה ואפילו ניקוד למשתמשים לפי נסיעות שהם עושים. הגרפיקה לא משהו כי אני לא מומחה בזה וזה המיטב שיכולתי לעשות אודה לכם אם תורידו אותה ותנו לי ביקורת. תודה https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PickUp.pickup

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by redersh,

היי אני מחפש מכשיר שכולל גם WIFI וגם BT בנוסף לGPS קצת התבלבלתי בן הדגמים השונים והחברות השונות יש את הMIO P560 ויש את הASUS A696 שיש לו פחות זכרון ויש עוד הרבה. בבקשה תצילו אותי מהבילבול עומר

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by Santa ^^,

ללא וידאו ותמונות רק מוסיקה! לא IPOD!!! 20GB ולא יותר. אני מצאתי creative zen 20gb לעומת iaudio m5 20gb לא מסוגל להחליט. האם ישנן אפשרויות נוספות? תודה!

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/google-glass-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

21. קיבלתי הרגע (5:10 PM) הזמנה לקניית הטלפון oneplus one הסיני השאלה היא אם שווה לי בכלל וגם אין משלוח לארץ. אשמח לתגובה מהירה (פג תוקף ב 31.12.14 5PM)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום יש לאחותי מכשיר גלאקסי מיני ויש בו אנטי וירוס של ESET והוא נעל את המכשיר הקשתי את הסיסמה והוא לא ניכנס התקשרתי ל-ESET הם אמרו לי לשלוח הודעת SMS לנייד השני בשביל לאפס סיסמה שלחתי SMS למכשיר השני והכנסתי סיסמה לאיפוס והוא לא פתח את המכשיר יש לכם אולי איזה תוכנה שאיתה אפשר לפתוח חסימה כזאת ? יש למישהוא רעיון מה לעשות ?? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  23. Started by bbking,

שלום אני מעוניין בכבל ומטען לפלאפון LG G2 אורגינל אם יש לכם קישורים להביא לי אודה לכם תודה מה אתם אומרים על זה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA1U42KX5161&cm_re=cable_lg_g2-_-9SIA1U42KX5161-_-Product

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. בוקר טוב ושבוע טוב, יש ברשותי קובץ תמונה שאני רוצה שהיה לו קיצור דרך על שולחן העבודה ובלחיצה אחת יפתח לי את התמונה במלואה (מערכת שעות...) לא הצלחתי לאתר שום אפליקציה שיודעת לעשות את זה, האייפון jailbreak אם זה רלוונטי. הצעות?!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  25. מה דעתכם על המילון האנגלי-עברי המדבר בלינק המצורף: http://zap.co.il/search.aspx?keyword=topmate לא הצלחתי להבין אם יש לו יציאת אוזניות שאפשר להשתמש בה במקום הרמקול המובנה שהוא זוועתי,על פי הביקורות בזאפ של אנשים שקנו אותו.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.