גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות סוףסוף מכשיר עכשיו העניין שמצאתי אחד ביד שנייה עם מטען כבל אוזניות הכול אורגינלי. אבל אין קופסא או הוכחת קנייה. שאלת המיליון היא האם יש דרך לברר אם המכשיר גנוב אולי למה הבנתי שאם הוא גנוב אני לא יכול להשתמש באקונט אצל אפל. האם האקונט באמת כזה נצרך? או שיש דרך להשיב סיסמא שלו או משהו למה גם אם הוא לא גנוב אולי מישהו פתח על המכשיר משתמש כבר ולא יהיה לי גישה אליו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז יש לי אפשרות שידרוג בואו נגיד למה שאני רוצה.. אני רוצה מצלמה טובה מכשיר מוזיקה טוב אינטרנט שיהיה חזק ואמין ורצוי קונסולת משחקים חמודה.. מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון שיהיה מהיר בתפריטים (כי עכשיו כשמפעילים אותו או כשפותחים את הסליידר אחרי הרבה זמן צריך לחכות עוד זמן כדי שהוא יגיב) ושהבטרייה שלו תספיק לכמות זמן נורמלית, ולא שאני מוציא אותו מהטענה בבוקר ובערב צריך להטעין שוב. חוץ מזה רצוי שהוא לא יהיה עבה מדי, ולא אכפת לי אם זה פומית, סליידר או רגיל. מצלמה פחות חשובה ומוזיקה לא חשובה בכלל. מסלקום.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן מה יחדשו בו?
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לרכוש לבת זוג שלי מכשיר חדש ליומלדת באיזור ה 1000-1300 ש"ח, ויש העדפה חזקה לרכישה מ KSP כי זה מאוד נגיש לי. היום יש לה גלקסי 5 מיני שהתחיל כבר לעשות בעיות. אני לא מעוניין מבחינה טכנית במשהו נחות מזה, ההיפך אני מחפש לשדרג אותה. בגדול אין העדפה למשהו מסוים.. אנדרואיד זה משהו שרשמתי מאחר ואני אישית משתמש באייפון וזה לא משהו שהיא תרצה, הגלקסי הנוכחי והקודם שלה הרבה יותר נוחים לה מבחינת שימוש שוטף. היא משתמשת די קבוע יום-יום במכשיר.. גם לעבודה וגם שעשועים ( אינסטגרם, פייסבוק וכו' ). אז בגדול אני מחפש לשדרג לה את הגלקסי 5 מיני וחשוב לי שיהיה לה מסך די איכותי, מכשיר מבוסס אנדרואיד ואם זה אפשרי - שיהיה במלאי של KS…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצלמת ה-RX100 המפורסמת של סוני, בגירסת ה-Mark II שלה, מוצעת במבצע באמאזון רק עד סוף היום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב שהוא יהיה לפחות 10 אינץ' והיעוד שלו זה אינטרנט סרטים ומשחקים פשוטים המטרה זה לא להוציא את כל ה1000 שח.. אם יש טאבלט מספיק טוב ב500 שח זה מעולה (כלומר כמה שיותר זול ועדיין עונה על הפרמטרים שמניתי למעלה)
-
- 6 תגובות
- 6k צפיות
-
-
מצגת רשמית של החברה הפינית מאשרת את ההערכות לפיהן החברה תתניע מחדש את מאמציה בשוק המובייל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-OnePlus 3T העוצמתי החדש של היצרנית הצעירה זמין במחיר מוזל ולפרק זמן מוגבל בהחלט לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי שסוני, סמסונג ואפל הפכו זאת למיינסטרים החדש, גם LG עתידה להצטרף בקרוב מאוד למועדון היצרניות שמציעות הגנה בתקן IP במוצריהן - דווקא עם דגם ביניים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
התמיכה עדיין מוגבלת למדי, אך ענקית הטכנולוגיה מאמינה שכל בעל מכשיר תואם צריך לקבל גידה לפלטפורמת ה-Daydream החדשה שלה, ומכריזה על קיצוץ במחיר משקפי המציאות המדומה הייעודיים לכך לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אייסר משיקה את ה-Swift 7 המרשים שלה, שמספק פרופיל בעובי של פחות מסנטימטר במחיר פרימיום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
המסך הגמיש החדש של חברת Japan Dispay יוכל להרחיב משמעותית את הגישה למכשירים בעלי תצורות בלתי רגילות לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
האיש שהיה אחראי יותר מכל על לידתה של מערכת ההפעלה הניידת הפופולרית ביותר מכין לנו מכשיר חכם עם מסך שמגיע ממש עד הקצה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הארכיטקטורה החסכונית מבית אינטל עבור מכשירים אולטרה ניידים תנסה לחזור אל מרכז העניינים מכיוון מפתיע לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ביום שישי האחרון קניתי לאבא שלי מכשיר xiaomi redmi 4. כנראה שאחת מהאפליקציות המותקנות (ולא ניתנת להסרה), מציגה כל כמה זמן פרסומת במסך. יותר מזה, אחרי כל הדלקת מסך, לא ניתן להשתמש בפלאפון עד שלא לוחצים על הכפתור ">", ואז רואים על המסך כאלו חלון שקוף נסגר. אני אציין, כי לפני חודש רכשתי מכשיר זהה נוסף מאותה החנות ושם אין את הבעיות האלה. אשמח לקבל הצעות מה לעשות בעניין זה, האם לחנות יש אחריות כלשהי במקרה כזה? למי עליי לפנות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.אני צריך אפליקציה למילוי פרטים של כרטיס חבר (שם, תאריך לידה, ת.ז, טלפון, כתובת וכו').אני צריך שיהיה מילוי אוטומטי כמו כשממלאים פרטים למשל ביד 2.הלקוח ימלא בעצמו את הפרטים.האפליקציה תעבוד על טאבלט.את מילוי הפרטים אני צריך להעביר לקובץ xl וממנו אני אשלח להדפסה למעטפות וכרטיס החבר.האפליקציה צריכה להיראות נורמלי+ זו אפפ פשוטה, לא?מישהו פה יכול לבנות לי אפפ כזאת?אשמח לעזרה.תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עיתוי ההשקה הרשמית לצמד מכשירי העל החכמים החדשים מבית סמסונג בארץ הקודש לא יכל להיות מוצלח יותר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך לכותרת, בזמן שימוש סטנדרטי המכשיר קורס ועושה איתחול באופן רנדומלי. עד העדכון הכל עבד מצויין ולא הייתה שום בעיה. המכשיר אינו מתחמם, ניסיתי שיחזור הגדרות יצרן, הרד ריסט ודבר מאילו לא עזר. הגרסה כרגע עדיין 6, בעיה מוכרת? יש הצעות לפתרון המשבר הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, התמזל מזלי והילד החמוד שלי בן השנה שבר לי את ה S4 הישן והטוב שלי. התכוונתי להשתמש ב S4 עד שהוא ימות מסיבה כזו או אחרת כי השימוש שלי בסמארטפון הוא בסיסי לחלוטין והוא גלישה בקרום, וואטסאפ, שמיעת מוסיקה, קריאת מילים , ווייז, וכמובן שיחות טלפון. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח כולל מע"מ וכנראה שאני לא אסע לאילת בזמן הקרוב. למרות המחיר השימוש שלי כל כך בסיסי שאני שואל את עצמי אם לא כדי להשקיע הרבה פחות. אני אשמח להשקיע פחות אבל אני לא יודע אם הדרישות שלי מטלפון כפי שאציין למטה יכולים להתממש במחיר של כמה מאות שקלים למשל. הדברים שחשובים לי בטלפון הם: 1. מסך בהיר וברור לקריאה גם בשמש. כאמור, אני בעיקר במילים ווואטסאפ. 2. אני כמובן אשמח…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מערכת ה-Scorpio המתקדמת והמסקרנת מתקרבת להשקה, ואנחנו זוכים למבט על הדגם שאמור להעניק למפתחים את הכלים להפיק ממנה כל טיפת פוטנציאל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
- 1 follower
-
-
בדיוק כשכבר חשבנו שכולם וויתרו על הרצון לשלב בין גיימינג "רציני" לגלישה ברשת ולביצוע שיחות - מגיעה חברה בשם Snail Mobile ומוכיחה אחרת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. מתלבט בין שני מכשירים המוצעים חינם ממקום העבודה, ההתלבטות היא בין J7 2016 לבין A5 2017, דבר אחד שממש קסם לי במכשיר ה-J7 הוא פלאש במצלמת הסלפי הקדמית. לאחר צפייה באין ספור ביקורות הבנתי את הדברים הבאים. J7: זיכרון RAM 2 גיגה, זיכרון פנימי 16 גיגה, מסך גדול "5.5 אך נחות באיכות משל ה-A5(בנוסף לא גורילה גלאס), סוללה נשלפת(אפשרי להחליף), פלאש למצלמה קדמית(אהבתי), חיבור רגיל מיקרו USB נפוץ יותר, ספיקר חלש לטעמי, A5:זיכרון RAM 3 גיגה, זיכרון פנימי 32 גיגה, מצלמות איכותיות יותר מאשר ב-J7 גם קדמית וגם אחורית, מסך איכותי יותר אך קטן יותר "5.2(גורילה גלאס), סוללה לא נשלפת, עמיד למים ואבק עם תקן IP68, חיבור טעינה חדש …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם השוק שלנו זקוק לסמארטפון עם מסך משני אחורים ובלתי סימטרי? בקרוב נגלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-