עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by wcw,

אני מאוד מתלבט בין שתי המכשירים האלה במיוחד עכשיו שהם בטווח מחירים דומה. לנקסוס 5 יש מצד אחת תמיד עדכונים והוא "מבוטח לעתיד" בהקשר של התוכנה, אבל לפי ממה ששמעתי המצלמה שלו וחיי הסוללה לא כל כך טובים. ומצד שני לLG G2 יש חיי סוללה ארוכים ומצלמה נהדרת, אבל הוא גדול יותר(שלדעתי זה חיסרון) והוא לא ימשיך לקבל עידכונים כמו הנקסוס 5 השאלה שלי עד כמה זה קריטי? ובכללי דברים שאני מחפש בסמרטפון הם מצלמה טובה וחיי סוללה וכרגע הLG G2 עדיף מזה על הנקסוס 5 אני אשמח לשמוע דעות של אנשים שיש להם נסיון עם הטלפונים האלה

2. Started by dreamlogic,

חשבתי micro אבל ראיתי הודי באיזה סירטון אומר שצריך nano sim כמו של האיפון אז איזה צריך? ולמה יש 2 כניסות לסים קארד תודה רבה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  3. המכשיר מריץ touchwiz (איך אני בודק מה מספר הגרסה?) מערכת זו ממש לא נוחה, בכל מענה לשיחה, ובזמן שיחה, המקשים ננעלים כל הזמן. אני רוצה לשנות את מערכת ההפעלה \ להתקין luncher שישנה את התנהגות המכשיר. עדיין לא יצא לי לתקין ROM אי פעם, אז אם זה הפתרון, אני צריך הסבר די מפורט / קישור להסבר. בתודה לעוזרים, ערן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מחפש בZAP ולא מוצא שום מטלית שמתאימה לניקוי מסך של סמארט פון\טאבלט. יש לי מטלית שקיבלתי עם מגן מסך(שלא היה מתאים לIPOD שקיבלתי איתו את המגן) והיא אחלה. הבעיה שהיא לא תחזיק מעמד לעד. אין לי כל כך ידע במטליות ומה צריך להשתמש. כמובן רצוי מטלית בלי חומרי ניקוי או כל מיני דברים שלא מתאים לזכוכית של הסמארט פונים. לא יודע, נראה נושא פשוט אבל אני לא מוצא כלום.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by MoAv,

האם מישהו כאן פתח כבר את המכשיר בשביל להחליף מסך או סוללה? קניתי חלקים חדשים, האמת לא בגלל שמשהו נשבר רק כדי להחליף צבע ולרענן את כל הדפיקות הקטנות. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם! חברתי קנתה נקסוס 5. גוגל החליפו את הדפדפן ברירת המחדל בכרום, שהוא סבבה רק שאין לו את הפיצ'ר של text reflow (שכשעושים זום הפיסקה מסתדרת מחדש ככה שרוחב הטקסט נכנס במסך). היא ניסתה את dolphin browser אבל הוא עשה בעיות (אי אפשר ללחוץ על לינקים באיזשהו אתר שהיא גולשת בו) . ניסיתי אפילו להשתמש במדריך להתקנת דפדפן הסטוק הישן, אבל זה לא עובד על נקסוס 5. למישהו יש המלצות לדפדפן אחר? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. היי! אני עומד לקנות מכשיר חדש בקרוב! אני נוסע לארצות הברית כך שיש לי המון אפשרויות. מה חשוב לי? מצלמה מעולה, צילום סלוא מושן, מכשיר זריז, ללא תקיעות, אפשרות להרחבת זיכרון עם כרטיס SD. מה יכול להיות נחמד? צילום ווידאו ב4K, גם IR BLASTER, עמידות\חסינות למים חשבתי בנתיים על: lg g3 htc one m8 sony xperia z2 smasung galaxy s5 מי הכי טוב מבינהם? יש לכם הצעות אחרות? אני פתוח לכל ההצעות. תודה לעוזרים!! (התקציב עד 800$)

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  8. היי אנשים, התחלתי להתעניין לאחרונה במכשירים הנ"ל, אני יודע שהם עוד לא יצאו.. השאלה כשהם יצאו..איפה לנו הישראלים יהיה ניתן לקנות אותם? אני מניח שהם לא יגיעו לארץ.. יש לקנות אותם בחנויות בארה"ב או אירופה, או שניתן רק דרך האינטרנט? אשמח לקצת מידע בנושא..אני כמה שנים משתמש אייפון וחשבתי להתנסות במשהו אחר.. תודה.

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. משהוא מכיר טאבלט ש GPS שיעבוד כמו מכשיר GPS בלי אינטרנט שינווט אותי ברכב ושלא יאחר שיודיע לפני כל פנייה מהיר כי יש מכשירי GPS שמאחרים בלי תקיעות ועוד דבר שיהיה תמיכה ברשת סלולרית המחיר לא רלוונטי תודה מראש ושבת שלום

10. Started by avihy_1989,

שלום לכולם רציתי לברר על רוט ל n9005 ל 4.4.2 ראיתי של chinfire שהוא כתב שהוא עשה לו רוט אני על רום kot94h.n9005xxuenb7 אני רוצה לעשות רוט כדי לגבות דברים ב titaniumbackup לחסוך בסוללה ע"י תוכנת greenify ולהשתמש ב freedom במקום בו קניתי את המכשיר לא מצויין כלום בתנאי האחריות על שימוש ברוט , אבל כתוב שהחלפת רום שלא ע"י החברה או מישהו מטעמה מפר אחריות אז רציתי לשאול על רוט שאני יכול לעשות על הרום הזה בלי להפר את תנאי החברה *דבר נוסף אם יש דרך להוסיף מקליט שיחה לחייגן כמו שיש באומגה רומ'ס *recovery * ואם מישהו יודע להסביר לי על knox של סמסונג אם אני עושה רוט המכשיר ינעל לי ? ( כשהיה לי s3 ההיתי מתקין פשוט omega rom וזה היה פותר לי את הכל עכשיו אני מעדיף להשאר לבנתיים עם אחריו…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by saarxee,

מבחינת ביצועים וחומרה - עד כמה הוא עדיף? ובכללי, מבחינת ממשק - מי מהיר יותר?

12. Started by gabriel6,

שלום, המחיר של הסמרטפון הזה די קורץ לי - כרגע אני עם גלאקסי "עז" 1 (ענתיקוש) שיש לי מהעבודה ואני צריך עוד אחד בשביל מספר אישי האם יש מידע לגבי הטלפון הזה ממקור אמין כי כל מה שאני ברשת זה חצאי מידע הכי טוב שאם למישהו יש את המכשיר הזה שיגיב כאן תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by hadarK,

Huawei Ascend P7 הוכרז היום בפריז. לדעתי מכשיר נחמד ביותר וכך גם המחיר אך בעקבות השקתו של האחד+אחד לא יצליח כל כך אולי רק באסיה. קישור: לחץ כאן.

14. אהלן חבר'ה, בקרוב מאוד מגיעים אלי קרובי משפחה מארה"ב, חשבתי שזאת יכולה להיות הזדמנות טובה מאוד להחליף את הטלפון הנוכחי שלי (I9100). האם יש טלפון שכדאי לקנות מארה"ב (נניח מAmazon או כל מקום אחר) שמאוד משתלם מבחינת עלות/תועלת כשידרוג לגאלקסי שלי ? כרגע מה שהכי מציק לי בטלפון הוא זמן חיי הסוללה, שבקושי מחזיק חצי יום, או יום שלם עם שימוש מינימלי ביותר. חשבתי ללכת על הG2, אבל לאחד החברים נשבר המסך פעמים או שלושה מנפילות לא גבוהות בכלל. אשמח להמלצות/עצות.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by House M.D.,

היי. אני נמצא בהוט מובייל כבר כמה חודשים, ועד עכשיו תמיד קבעתי את המכשיר על רשת פלאפון ולא נתקלתי בבעיות. היום פתאום התחילו לצוץ הודעות השגיאה האלו, הן לא מפריעות לשימוש באינטרנט הסלולרי, אבל מופיעות כל כמה דקות בערך מה שמספיק מעצבן. עכשיו שמתי לב שאם המכשיר מקובע על נדידה לרשת פרטנר, או על בחירת רשת אוטומתית, ההודעות לא יופיעו. ברגע שאני מקבע על רשת פלאפון, זה מופיע. חיפשתי בגוגל והפתרון שמצאתי שהוא להחליף ל WCDMA Only בהגדרות, לא עזר. גם מצאתי תראד מפורום ישראלי מתחרה שנכתב אתמול, ובו לקוחות 012 התלוננו על אותה בעיה. האם למישהו זה קרה ויש מושג מה לעשות? הפיתרון שאשתמש בו הוא בינתיים הוא פשוט לקבע על פרטנר, אבל הקליטה באיזורי לא הכי חזקה יחסית לפלאפון.

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. מערכת התזכורות של נוקיה symbian מאוד נוחה. במיוחד ב-Nokia 6120 Classic. מערכת התזכורות שבנוקיה עם windows phone משתווה לה?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by Bartleby,

משום מה אני לא רואה את הפונקציה הזו בשום מקום. פיספסתי משהו או שזה פשוט לא קיים בדגם הזה?

• 4 תגובות
    • 13k צפיות
  18. Started by ראובןר,

לאיזה שימוש הוא מומלץ ? ומה הדגם הכי חדש וממולץ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  19. Started by borissl500,

אנדרואיד V2, לא מצליח להקליט שיחות. אני בימים הקרובים מחליף לבלאקברי מהישנים או נוקיה מהישנים בשביל הקלטת שיחות אוטומטית חבל לי אבל אין בררה עריכה: איך אני מוצא איזה פלאפונים יש לנוקיה, כמה שיותר ישנים שאפשר להקליט שיחות אוטומטית?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by matrade27,

שלום חברים, אני שמח להציג בפניכם את האפליקציה החדשה שפיתחתי. האפליקציה מאפשרת להציג הודעות "סטיקי" בזמן שיחה מותאמות לכל איש קשר בנפרד עם עיצוב אינדיבידואלי לכל איש קשר או לכל קבוצת אנשי קשר. קיימות גם אפשרויות נוספות כמו הוספת איש קשר חדש בזמן שיחה למספר לא מוכר או הצגת פרטי איש הקשר בזמן השיחה איתו ועוד אפשרויות נוספות.. מצורף הפירוט ישירות מ גוגל פליי: NOTEify: is the perfect app to use when you want to get reminded about specific information or discussions with your contacts. You may choose from a variety of many in-call or in-app options, including: -Showing notes during in or out calls. -Showing the contact you are talking to with his full details during the same ca…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אני מפתח אפליקציות לאנדרויד ואני אוליי גם מעוניין לפתח לWINDOWS MOBILE 8.1 ראשית יש מעט בילבול כי המערכת הפעלה של ווינדוס היא גם למוביל וגם לDESKTOP או שיש לה כמה גירסאות. אם אני לא טועה לפלאפונים יש גירסאת RT כבר שכחתי. בכל מקרה המטרה שלי היא לפתח אפלקציות לפלאפונים וטאבלטים של ווינדוס בשימוש של C++. מה אני צריך בשביל להתחיל לפתח אפלקציות כאלה? הבנתי שחייבים וונידוס 8 בשביל לפתח אפלקציות ווינדוס 7 לא מספיק. אז אני צריך מחשב עבודה ומכשיר שאני יכול להריץ עליו ולבדוק את האפלקציות. מה אתם ממליצים? הייתי רוצה לפתח לWINDOWS 8.1 אז צריך מכשיר שתומך.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Ovid,

כדאי לחכות לפי דעתכם לG3 ? או להזמין כבר את הZ2 (יהיה זמין בעוד כשבוע) ? הG3 יבוא כנראה עם מסך ברזולוציית QHD . וזה יהיה ההבדל היחידי בינו לבין הZ2. סוללה לסוני יש 3200 בעוד שלG3 כתוב שתיהיה 3000. וזה די מדאיג בהתחשב ברזולוציה הגבוהה כל כך בG3, חיי הסוללה שלו בטוח לא יהיו כמו בG2 וגם לא כמו בZ2.. לשני הטלפונים 3 גיגה ראם.. ולסוני ממשק יותר נוח לטעמי.

23. Started by fedora,

שלום. התנפץ לי המסך של הNEXUS4... הסלולארי נדלק אבל המסך נהרס לגמרי! חיפשתי בEBAY החלפת מסך ואלו הכי אטרקטיבים שמצאתי במחיר\משלוח: http://www.ebay.com/itm/LCD-Touch-Digitizer-Display-Screen-For-Google-Nexus4-LG-E960-With-Frame-Black-/221424861263?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item338df3404f http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Assembly-For-LG-Google-Nexus-4-E960/121209266336?_trksid=p2047675.c100009.m1982&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D22466%26meid%3D6589320593398104022%26pid%3D100009%26prg%3D9735%26rk%3D3%26rkt%3D10%26sd%3D201008528533 באחד מהם זה כולל frame והשאלה אם ניתן להשתמש במסגרת של המסך…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי נגן סנדיסק סטנדרטי של 2 ג"ב, והוספתי לו כרטיס זכרון ובו אלפי קבצי MP3, אך הוא תמיד נתקע באתחול. כשניסיתי למחוק קצת קבצים ולהפחית מהעומס, הוא הצליח לאתחל. עושה לי רושם שהוא מוגבל במס' הקבצים אותם הוא יכול להכיל. עם כל זה גם כשהוא עולה, מספר תיקיות הוא לא מראה. [הקבצים נמצאים בודאות בכרטיס הזכון נבדק גם במחשב וגם במכשיר פלאפון]. אודה למי שנתקל בבעיה או יודע על פתרון!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. משהו ששמתי לב בזמן האחרון, חלק מההודעות SMS שאני מקבל מגיעות עם +972 במקום 0 זה קורה רק למספרים שלא רשומים אצלי באנשי קשר וגם לא בכולם, חלק מוצגים תקין למישהו יש מושג למה זה קורה ואם יש אפשרות לסדר את זה שבמקום ה- +972 יוצג 0?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים