גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
היי, ביום חמישי עברתי לגולן טלקום ומאז המכשיר שלי נמצא במצב Roaming(מדובר בS3 רום סטוק 4.1.2) באתר שלהם רשום שצריך להגיד למכשיר לאפשר Data כשהוא בRoaming אבל אני מעדיף שלא כי מספיק שאני פעם אחת מבקר בגבול מצרים\ירדן ואני מחוייב הון על גלישה ברשת זרה. בSIM TOOLKIT בחרתי גם בManual-National וגם בAutomatic ועדיין זה על Roaming. הסתכלתי בדיונים קודמים ואנשים מזכירים את זה אבל לא ראיתי אף אחד מסביר איך לפתור את זה בלי לאפשר Roaming\למה צריך את זה בכלל. עזרה?
-
- 9 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
אני עתיד לקנות טלפון בדור 2.75 עם WiFi. כידוע לא בכל מקום יש אינטרנט אלחוטי ואז יהיו מקרים שאהיה תלוי באינטרנט הרגיל של הטלפון השאלה היא עד כמה גרוע זה לגלוש ב2.75 לשימושים מזדמנים (חדשות, פייסבוק, מיילים)? וזה יעלה לי הרבה? (גם המחיר/מגה וגם כמה מגה יקחו לי כל אחד מהשימושים האלה) האם כדאי במקום אותו טלפון (נוקיה C3) לקנות סוני אריקסון ישן יותר (K770, חדש מהאריזה כמובן) שיש לו דור 3 אבל אין לו WiFi?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף הגעתי לשנת 2013, קניתי סמרטפון פשוט סמסונג גלקסי מיני 2. ברצוני לדעת כמה דברים. עשיתי עסקה באורנג דרך העבודה ויש לי 500mb גלישה בחודש ורציתי לדעת האם זה מספיק?השימוש שלי הוא אולי שעה ביום של גלישה באתרים שימוש בwhatsup פייסבוק וייז פעם ב... שאלה נוספת: אם אני מחובר לאינטרנט ואני לא גולש באתרים אבל הפייסבוק תמיד פתוח וגם ה-whatsup וגם וויז וגם נגיד וואלה(מדבר על אפליקציות שכבר הורדתי ונמצאות על מסך המכשיר) האם אני מחוייב כאילו אני גולש ויורדים לי mb או שכאשר אני נכנס לאחד מאלה וגולש וכותב אז רק אז מחשבים את זה? תודה על שיתוף הפעולה
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מישהו יודע מה מהירות האינטרנט בגולן טלקום בחבילה ללא הגבלה? ולאיזה מהירות הגלישה יורדת לאחר שימוש של 3 ג'יגה? ברמת העיקרון אני משתמש כבד באינטרנט 16-20 ג'יגה בחודש בגלישה סלולרית ולכן אני רוצה לדעת איזה מהירויות אתם חווים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
גלישה סלולרית – ללא תוכנית גלישה אני רוצה להזהיר אתכם מהחיובים שאתם עלולים לקבל במקרה ותגלשו מחוץ לחבילה, לחלק נכבד מהאוכלוסייה יש היום סמארטפון ויחד איתו חבילת גלישה לא מוגבלת בנפח (רק במהירות) לכל אלו אין בעיה וזה לא נוגע להם. הבעיה מתחילה בפלאפונים מדור ישן יותר, לפני מס' חודשים משרד התקשורת הוציא תקנה שמחייבת את חברות הסלולר לבטל חבילות גלישה ללקוחות שלא מעוניינים בהן יותר, בתור משתמש "קל" שלא גולש ברשת דרך הסלולר החלטתי לחסוך את 26 השקלים בחיוב חודשי וביקשתי מסלקום שיבטלו לי את החבילה, ביטלו לי את החבילה בלי תלונות אבל לא טרחו לומר לי שמעתה במידה ואגלוש דרך הסלולר אני אחויב עפ"י "תעריפי גלישה מזדמנת" למי מאיתנו שאינו בקיא בסדרי גודל של קבצים : 1000 Kb = 1Mb | …
-
- 27 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי, אני מתלבטת בין להשתמש בטאבלט עם חבילת גלישה סלולרית או להסתפק בלהתחבר עם הטבלט לנקודת גלישה אישית ממכשיר הטלפון שלי. בעיקרון הצרכים שלי שלי יהיו מאוד מצומצמים- אני לא צריכה לגלוש באינטרנט אלא רק להשתמש באפליקציית הכתבה (של דרגון,למי שמכיר), שדורשת חיבור לאינטרנט. אני לא כל כך מבינה בזה ולא יודעת אם נקודת גלישה אישית מספיקה כדי לתמוך בתפקוד של האפליקציה. מישהו יודע אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. גלקסי S3 I9300. לא בדקתי בשאר. בעת שמחברים את הסמארטפון למחשב באמצעות כבל USB, ומנסים להעביר את התמונות מן המכשיר למחשב בווינדוס, ישנן כמה תיקיות של תמונות שלא מצליחות לעבור. מצאתי את הבעייה. היא קשורה לשם של התיקיה. ישנו תו סמוי בשם התיקיה שאיננו מוכר למערכת ווינדוס, ולכן בעת ניסיון לבצע העברת תיקיה, ווינדוס לא מאפשר זאת. מה שצריך לעשות, הוא לשנות את שם התיקיה, כך שיימחק התו הסמוי הזה, ואז יהיה ניתן להעביר את התיקיה למחשב. שאלה: מישהו יודע, לאן הבאג הזה שייך? לסמסונג, לאנדרואיד, לאפליקציה מסויימת? מה עושים בכדי לתקן את הבאג?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המכשירים האלה הצרכים שלי הם בעיקר שיהיה נוח לנהל ולשמוע מוזיקה שיהיה מקום אכסון וכמה שפחות בעיות טכניות והתעסקויות טכניות עם הכשיר אני הבנתי ששניהם מכשירים טובים אבל הגלקסי יותר זול אם יש סמארטפון אחר שאתם ממליצים בתקציב שלו אז אני אשמח לשמוע (פתוח להצעות) אני כנראה אקנה את הסמארטפון מאורנג הגקלסי עולה שם 90 שקל לחודש והאייפון 4 120 לחודש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גלקסי 2 מחנות פרטית, אני בחברת אוראנג, מה צריך לדעת לפני הקנייה? ואם יש המלצה לחנות טובה באיזור המרכז?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גלקסי 2 עם שש עשרה גי"גה. עכשיו שמתי לב שאני מסתכל באחסון במנהל המשימות יש שלוש קטגרויות כאלה, אחד : אחסון מערכת שכמעט מלא : 1.79GB מתוך 1.97GB אחסון טלפון פנימי שלא מלא : 6.14GB מתוך 11.50GB וכרטיס SD שהוא 0.00B מתוך 0.00B. כי אין לי כרטיס SD עכשיו הבעייה היא שכל הזמן האחסון מערכת מתמלא שאני מתקין דברים והפלאפון מודיע לי למחוק דברים כי הזיכרון מתמלא ובינתיים יש לי עוד איזה חמש ג"יגה באחסון טלפון פנימי. איך אני מסדר את זה? שכל מה שאני מתקין יילך לאחסון טלפון פנימי איפה שיש 11 ג"יגה במקום שיילך לאחסון מערכת שמתמלא מהר?? אפשרי להעביר עכשיו ידני ? או עם תוכנה? תודה מראש אלעד.
-
- 4 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
הגלקסי שלי על הפנים ניתקע ואפלקציות ניפתחים אחרי הרבה זמן
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום התקנתי אתמול את the trail על המכשיר שלי- סמסונג גלקסי 3S בעמוד של המשחק בגוגל פליי כתוב This app is compatible with your device אבל בפועל המכשיר שלי לא מסוגל להריץ את המשחק- לוקח לו המון זמן לעלות, ואחרי מסך הטעינה הראשון כשמתחילה אנימציה המשחק קורס ויוצא החוצה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. היום קיבלתי גלקסי 3 חדש, ועדיין הסים של גולן לא הגיע בדואר, האם אפשר בנתיים להשתמש במכשיר? להורדת אפלקציות וכו'? (חיבור באינטרנט WIFI ) כשאני פותח את המכשיר , הוא מבקש ממני איזה מספר , נראה לי מספר PIN. מה אני יכול לעשות בנדון עד שיגיע הסים בדואר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני קניתי זיכרון לגלקסי 3 של 32GB של חברת silicon-power כרטיס עבד לי סבבה כל טוב ויפה עד יום בבוקר פיתום אני פותח את טלפון הוא רושם לי משהו כמו "שגיאה בכרטיס זיכרון..." וטלפון לא מזהה את כרטיס שלי! מה בעיה ואך אפשר לפתור אותה תודה !!
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, עשיתי עכשיו עדכון גרסה לגלקסי אס 3 מהקישור פה באתר לגרסה 4.2.2, הכל עבר חלק וזה סיים את העדכון, הפלאפון עלה מחדש אבל אז הוא נתקע במצב של: "שדרוג מערכת ההפעלה android פותח יישומים..." זה ככה כבר לפחות עשר דקות, מה אני אמור לעשות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום חברים עדכנתי לפני שלושה ימים את הגרסה לטלפון שלי, של אשתי ובן דודה שלי. בהתחלה היה מצוין אך מאתמול הטלפון שלי מתחמם בטירוף, נתקע ולא מגיב ומגיעי עד למצב של הפעלה מחדש באופן עצמאי.. השאלה היא האם נתקלתם בזה ומה אפשר לעשות? זה ממש מתסכל
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי GALAXYS3 9300I. המצב הוא כזה- כשאני מחבר סוללה למכשיר אז המכשיר נדלק מבלי לחוץ על כלום(מופיע הלוגו של הסמסונג עם הגלקסי S3 לכמה שניות ואז הוא נכבה ואז עוד פעם נדלק ונכבה וכך הלאה בלי הפסקה. ניסיתי להחליף סוללה, להוציא כרטיס זיכרון, להוציא SIM, להטעין את המכשיר, שום דבר לא הלך. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
בגלקסי 4 איך מעבירים תמונה מה gmail לגלריה ?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות גלקסי 4 השבוע הזה אך שמעתי שהוא מתחמם נורא... האם ניתן לסדר את זה במידה ואעדכן לרום עדכני של מדינה אחרת? וחשוב שהכל יהיה מקורי? הייתם מעדיפים אותו או HTC ONE? והדגם הזה נראה לכם בסדר? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10927
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי גלקסי S1 והוא כבר מתחיל לקרטע,חשבתי להחליף מכשיר אבל לא ממש בוער לי. האם כדאי לרכוש גלקסי 4S ב2138 ש"ח ? מדובר על מכשיר חדש מהקופסא. מה אתם אומרים על אפשרויות נוספות כמו: נוקיה לומיה 920 סוני Z8 בלאקברי Z10 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי שלום לכם ברשותי גלקסי 5 SM-G900F LTE 16 GB ולפני בערך חודש עידכנתי לגרסאת לוליפופ בזמן האחרון הפלאפון מתחיל להתחמם עד רמות מטורפות שאני צריך להוציא את הבטריה ולתת לו איזה 20 דקות לנוח ככה או להכניס אותו למקפיא חחח זה מטורף. עוד בעיה קטנה שהוא מתחיל להיות איטי.... אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. אני לא מצליח למצוא את כפתור גישה ישירה ל-SETTINGS הכפתור טאץ' השמאלי - בלחיצה ארוכה - אמור להגיע ל- SETTINGS, אבל במסך בית - לחיצה ארוכה מביא להגדרות WALLPAPER/HOME SCREEN SETTINGS/WIDGETS מנסה להיכנס ממסך הבית ישירות לתפריט SETTINGS 2. הפעלתי את האופציה שבהעברת יד מעל המסך, כאשר המכשיר נעול - הוא ידלק (כאילו לחצתי על כפתור הדלקה), ואני רוצה לכבות את האופציה בחזרה (המכשיר נדלק בכיס...), אבל אני לא מוצא את האופציה עכשיו... תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
נסדקה לי הזכוכית שמצפה את המסך, אך המסך עצמו שלם. ישנה אפשרות להחליף רק את הזכוכית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם ידוע למשהו מתי יצא הדגם של ה64 גיגה בארץ? והאם קיימת קבוצת רכישה לדגם הזה?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה שאלות בנוגע לגלקסי 8 : * האם בטוח להכניס את המכשיר למים ? * במידה והמכשיר היה במגע של מים , מתי יהיה מותר לחבר את המכשיר לחשמל * האם ניתן לחבר מוט סלפי (שמתחבר לשקע אוזניות) ולהרטיב במים ? - האם זה יעבוד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-