עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by djelectric,

תגידו, מישהו פה ראה את המפרט הטכני (לכאורה) של הנקסוס 5 מ-LG? מתפלא שלא פתחו דיון על זה (אולי פספסתי) פחד אלוהים, למי שלא ראה: http://www.nextpowerup.com/news/989/lg-nexus-5-megalodon-smokes-galaxy-s4-on-paper.html

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by omrij,

הוספיו עוד 9 מדינות בהם ניתן לנווט עם GOOGLE MAPS 1. Saudi Arabia. 2. UAE. 3. Egypt. 4. Jordan. 5. Algeria. 6. Lebanon. 7. Qatar 8. Bahrain. 9. Kuwait. ושכחו מדינה אחת באמצע

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. סורק נוזקות מובנה בחנות ה-Play Store יסייע לצמצום הבלאגן האבטחתי בפלטפורמת המובייל הגדולה ביותר? לכתבה

4. היכונו: גוגל הכריזה על מסיבת עיתונאים ב-29 בספטמבר, שתואמת את תאריך השקת מכשירי הנקסוס החדשים עליו דווח ברחבי הרשת לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-תערוך-השקה-בסוף-החודש-האם-אלו-מכשי/

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  5. דיווחים עדכניים מעידים כי שיתוף הפעולה המוצלח בין שתי החברות במסגרת מכשירי ה-Pixel עשוי להוליד עסקת רכישה שתהיה חיובית עבור שני הצדדים לכתבה

6. כרום בתנופה, אנדרואיד N עם יותר פירוט מבעבר, מחשבים לבישים בגישה מתקדמת ועוד עדכונים מתוך כנס המפתחים הגדול של גוגל כנס ה-Google I/O לשנת 2016 ננעל לפני זמן קצר, ואנחנו כאן בכדי לעשות לכם סדר קל ונוח מבין הררי המידע וההכרזות המעניינות שסיפקה לנו חברת הענק במסגרתו. אז ללא הקדמות מיותרות נוספות – בואו נתחיל עם העיקר. אנדרואיד גירסה N נמצאת מעבר לפינה מערכת ההפעלה הניידת של גוגל השתלטה לחלוטין על שוק הסמארטפונים, אבל נראה שבחברה ממש לא מתכננים לנוח ולהירגע ומוסיפים לעבוד בזריזות על גירסה עדכנית נוספת עם עוד ועוד שיפורים מובטחים לחוויית השימוש. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2016-%D7%9B%D7%9C-%D7%94…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שמעתי משהו על זה שגוגל או מייקרוסופט אמורות להוציא מערכת הפעלה לפלאפונים... לפי מה ששמעתי זה לסוני אריקסון... זה נכון? אם כן.. טיפה פרטים או קישור קטן בבקשה :]

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  8. http://www.iphoneforums.net/forum/iphone-news-site-news-7/apple-looking-preserve-one-hand-functionality-new-iphone-5-a-40938/

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  9. Started by emperor,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני קינדל paperwhite לאמא שלי. לא ראיתי את המכשיר במציאות. האם מסך של 6" גדול מספיק לקריאה לא מאומצת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. ההודעה הועברה לפורום טאבלטים. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני קינדל paperwhite לאמא שלי. לא ראיתי את המכשיר במציאות. האם מסך של 6" גדול מספיק לקריאה לא מאומצת? תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. ערוץ ה-YouTube הנודע JerryRigEverything בחן את הסמארטפון המוביל המאסיבי של סמסונג - וסיפק שבחים רבים עבורו לכתבה

12. Started by eladbu,

שלום לכולם הכלבה המטורפת שלי חירבה לי את הגויסטיק של ה PS2 המקורי שעולה 150 שקל חדש רציתי לדעת על איזה בקר אתם ממליצים שתואם את המקורי אבל לא כל כך יקר כי חוויתי כמה שהגויסטיק פשוט מעפן בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by MtK,

שלום, אני לקוח של גולן טלקום ונמצא כעת בחו״ל עם מכשיר הגלקסי S3 שלי. המכשיר מצליח להתחבר לרשתות הסלולריות המקומיות והכל פועל בסדר (מלבד ניתוקים פה ושם וצורך בבחירת מפעיל בצורה ידנית). אתמול, העברתי את הסים אל מכשיר OnePlus חדש והפלא ופלא, אין אפשרות להתחבר לאף אח (!) מהמפעילות הסלולריות המקומיות. לא ב-LTE, לא ב-3G ואפילו לא ב-2G, לא ידני ובטח שלא אוטומטית. שלחתי מייל לגולן כבר אתמול וגם היום בבוקר. פניתי 5 פעמים דרך הפייסבוק. ניסיתי להתקשר - אין קול ואין עונה (רוב המספרים בכלל לא פעילים וזה שכן פעיל מתנתק אחרי בדיוק 25 שניות שיחה)... מלבד לרכוש סים מקומי ו/או לעבור למפעיל ישראלי אחר, יש המלצות? חג שמח!

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by kebibas,

שלום, אני גר בעוטף עזה בקיבוץ חולית. קניתי גלקסי 3 ורציתי לדעת לאיזה חברה יש קליטה טובה יותר באזור מגוריי. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אפליקציה לצפייה בנתוני החשבון החודשי בחברת גולן טלקום. אפליקציה זו לא פותחה ע"י החברה עצמה אלא בצורה עצמאית. בפעם הראשונה שתיכנסו לאפליקציה תתבקשו להכניס שם משתמש וסיסמא (שקיבלתם מגולן טלקום) ופרטים אלו ישמרו אך ורק במכשירכם. בכניסות הבאות לא תצטרכו להכניס פרטי משתמש והאפליקציה תדע לבד להכניס אותם מזיכרון הפלאפון. ניתן לנתק את החשבון מהאפליקציה בכל עת דרך ההגדרות - שימושי במקרה של שינוי סיסמא או כאשר רוצים לבדוק חשבונות אחרים. בנוסף ניתן להציג את החשבון החודשי עם או בלי מע"מ גם דרך ההגדרות. הפרטים שמופיעים לקוחים מהחשבון שלכם באתר גולן טלקום. אנחנו לא מתחייבים שהמידע המוצג הוא באמת העדכני ביותר והוא יכול גם להיות שגוי... זה כבר תלוי בתפקוד האתר של גולן טלקום. נשמח לק…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by TicTacToe,

אשמח לשמוע חוות דעת ממשתמשים שכבר התניידו. שוקל מעבר בעצמי בקרוב ורציתי לשמוע את דעתכם.

• 18 תגובות
    • 12.9k צפיות
  17. Started by Yaniv,

יש כאלה שאין להם כרטיס אשראי או בעלי מסגרת קטנה, לפני כ-חמישה ימים גולן טלקום הוסיפו אפשרות להוראת קבע בלי עוד תשלום על עמלה או עוד אקסטרה כסף. לדעתי גולן רק תופסת תאוצה ומשתפרת , מצד אחד היא מפעילה וירטואלית בעלת כמות אנטנות קטנה משלה והרבה טוענים שהיא "גוזרת קופון" על האנשים אבל לי אישית אין בעיה עם זה, אך מצד שני היא מביאה הרבה שירותים ונוחות שלא היו קיימות עד עכשיו במפעילות. http://www.themarker.com/technation/1.2173210

• 0 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. Started by House M.D.,

היי. אני שוקל כרגע לעבור לגולן מסלקום. לפי מה שהבנתי, לגולן יש רשת משלהם שפועלת על דור שלישי בלבד, כמו כן משתמשים ברשת של סלקום במידה ואין קליטה של הרשת של גולן, שתומכת בדור שני ושלישי. שתי שאלות : 1.בתראד ריכוז מידע בנעוץ מצוין שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר 850\2100. לעומת זאת בכתבה בפורסמה ב HWZONE כתוב שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר של 2100 בלבד. מכיוון שהמכשיר שלי לא תומך בתדר 850, אשמח להבהרה בנוגע לעניין הזה. (והאם גם הרשת העצמאית של גולן משתמשת בתדר הזה). 2. נניח שאני מחובר לרשת העצמאית של גולן, והחלפתי ל 2G כדי לחסוך בסוללה. האם הוא יעבור לי אוטומתית לרשת סלקום? ואם אני מחליף בחזרה ל 3G, האם יעבור אוטומתית לרשת של גולן אם קיימת באזור? תודה.

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by liram21,

שלום לכולם, אחרי שהבנתי שהחבילה שלי בסלקום יקרה מאוד, החלטתי לעבור אל המפעילים האחרים. אני חושב לעבור אל גולן טלקום או הוט מובייל, יש לי פלאפון שנרכש מחברת סלקום ואני כרגע אצל סלקום. על מי אתם ממליצים? אני גר באיזור מרכז(ראש העין).

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. אני לקוח דיי מרוצה של גולן טלקום. אבל יש לי בעיה אחת - כל השיחות שלי, לכל החברות, בכל יום ובכל שעה, באופן שיטתי וקבוע - תמיד ללא יוצא מין הכלל - מתנתקות אחרי בדיוק 60-62 דקות, בצורה יזומה ע"י גולן טלקום בעצמם, בלי שום קשר לבעיות קליטה או משהו בסגנון. אני יודע שזה לא רק אצלי אלא אצל כל הלקוחות שלהם, ראיתי שזה ככה גם אצל חברים שלי שבגולן טלקום וקראתי בפייסבוק על עוד לקוחות רבים שמתלוננים על אותו דבר. כשהתלוננתי על זה בפייסבוק אף אחד לא התייחס. אז החלטתי לפנות אליהם באימייל וזאת התגובה שקיבלתי - תגובה שבה הם מאשרים שזה אכן המצב: בהסכם השירות שלהם שמופיע באתר, זה אכן קיים בסעיף 47: אני נמצא בגולן טלקום מטעמי עיקרון אפילו שיש הצעות זולות ומשתלמות יותר (למשל 012 שגם ז…

21. Started by lev-27,

ברכב של אבא הותקנה דיבורית של סלקום. הדיבורית עבדה על סים כפול. ניידתי את המספר של אבא לגולן טלקום ולא לקחתי בחשבון את הדיבורית. מישהו יודע אם גולן מספקים פיתרון לבעיה? עדיין לא קיבלתי מענה משירות לקוחות של החברה.

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. היתי מנוי בגולן טלקום עוד מהחבילה של ה99 שח ללא הגבלה מהימים הראשונים של ההשקה. היתי מבסוט והכל עבד כמו שצריך. לפני כחודשיים עברתי ל012 מובייל ב44 שקלים. הניוד התבצע ב3.1, אך מכיוון שמערכת החיובים של גולן גובה חודש מראשכל 25 לחודש, חוייבתי תשלום מלא על שימושים של 8 ימים. מסתבר שאין דבר כזה חיוב יחסי. בנוסף, גולן המשיכו לחייב אותי גם בחודש שלאחר מכן ב99 שח, אחרי שכבר מזמן שחכתי מהם! רק לאחר פניה החיוב הופסק וכעת הם עובדים על זיכוי, אך נותרתי עם טעם מר בפה של מערכת שרירותית ואטומטית. אז ללקוחות גולן שרוצים לעבור חברה, מומלץ לבצע זאת בתאריכים הבאים בלבד: 23 לחודש. חלם.

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  23. שלושה מכשירי ביניים חדשים במחירים של בין 600 ל-1,000 שקלים יכולים להתאים לכל אלו שנוטים להשמיד את הסמארטפונים שבבעלותם בקצב מהיר לכתבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, הנגן שלי (סנסה קליפ- של סנדיסק) מראה לי גי'בריש כשיש שיר בעברית בתצוגה. רציתי לדעת אם יש עדכון שמסדר את המצב? וגם בכל מקרה אם אפשר בבקשה קישור למקום שממנו אני יכול להוריד עדכון לנגן. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  25. Started by ToMuSH,

ברשותי SE C510a כבר קצת מעל לחצי שנה. בזמן האחרון הפלאפון משום מה מחליט שלא בא לו על הכרטיס זיכרון, ומנתק אותו כמה פעמים ביום... זה מציק, כשאני שומע מוזיקה והיא מפסיקה פתאום, ומשתנה לי הצלצול לדיפולט של SE... אני צריך ללכת להחליף או לתקן, אבל ה- SMSים שבתוכו ממש ממש חשובים לי... ממש. יש אפשרות איכשהו לגבות אותם? במחשב, נגיד? או שאוכל להגיד להם במוקד התמיכה להעביר לי גם את ה- SMSים? יש חיה כזו? תודה מראש חברים.

• 4 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.