עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by IDan2013,

שלום לכולם ושבוע טוב! אני חייב להחליף את S2 הזקן שלי. בעוד מספר ימים הG3 יוכרז, מה שבעיקר משך אותי זה המסך הגדול עם הרזולוציה המטורפת אבל עם זה גם בא חשש גדול מאוד והוא עניין הסוללה, אני מפחד שהרזולוציה הגבוהה תטחן לי את הסוללה. חוץ מהמסך לא ראיתי שיפור בשום פרמטר נוסף מלבד שיפור תוכנה וזה מאוד מוריד לי ממנו. הZ2, מפרט מעולה, רמקולים באיכות מצויינת הבנתי, מצלמה הכי טובה בשוק, עמידות למים ואבק, עיצוב קלאסי ויפה, מסך באיכות טובה וצבעים "אמיתיים", סוללה חזקה - נראה לי כמו המכשיר האולטימטיבי רק המחיר קצת פחות כרגע. הZ3, הבנתי שהוא יוכרז באוגוסט, האם יש כבר הדלפות מעניינות?שווה לחכות? *כמובן שאחכה להשקה של הG3 לפני שאקבל החלטה סופית אבל בינתיים אשמח לכיוון. *אם יש פלאפו…

• 34 תגובות
    • 9.5k צפיות
  2. מחפש מעבדה לפריצת samsung s4 נעול לחברת וריאנט האמריקאית באזור מודיעין או תל אביב. אשמח להמלצות. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. מה המכשיר עם המצלמה הכי טובה? כמה הוא עולה? מה כשאי לקנות לצרכי צילום? ובמחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שלום אני רוצה לקנות טלפון חדש או galaxy s4 או lg g2 כי יש להם מחירים סבירים ואני מתלבט האם לקנות עכשיו אחד מהם ואיזה לקנות או לחכות שיצא טלפון יותר טוב מ lg3 ומ galaxy s5 או שהמחיר של מה שאני רוצה ירד אז מה לעשות........... (אם אפשר תציעו לי טלפונים אחרים במפרט יותר טוב וסוללה חזקה) בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by oded6188,

אני רוצה להזמין S5 מ ebay יש המון דגמים... SM-G900X כאשר במקום X מופיעות האותיות H\I\J ועוד... מה ההבדל בין הדגמים השונים? ושאלה נוספת - מישהו יודע מהו אחוז המיסוי על מכשירים סלולרים? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ramila,

אני רוצה להוריד סדרות ולראות אותם בטלויזיה והבנתי שיש אפשרות לקנות סטרימר ואז אפשר לראות בטלויזיה כל מה שמורידים. ראיתי כמה דגמים של סטרימרים נגני מדיה SanDisk באתר של אייבורי מחשבים ורציתי לדעת אם זה מתאים גם לטלויזיה כי הם מציינים שזה רלוונטי להזרמת מידע לטאבלטים, סמארטפונים ומחשבים. מישהו מבין בזה? חוץ מזה יש שני דגמים: 32GB ו-64GB . האם מספק ה-32GB? זה פער של משהו כמו 100 ש"ח ביניהם. ואם זה לא הפתרון למה שאני מתאר, מישהו יוכל לכוון אותי למה צריך לקנות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Cahiml,

שלום לחברי הצוות. רכשתי שלשום לאבי (קשיש) טלפון מדגם Mio F310 G3. הצלחתי להגדיר ספר טלפון וחיוגים מקוצרים. החיוגים המקוצרים הם עבור מספר מ 2 ועד 9. בעלון ההסבר שהודפס באותיות טל ומטר רשום שכדי להפעיל את החיוג המוקצר יש להשתמש ב *, #. ניסיתי את 2 האפשריות למשל #2 או 2# ואחריהן לחיצה על הכפתור הירוק לחיוג בתגובה אני מקבל הודעה כגון 'לא הסתיים' או 'אין איש קשר'. מישהו יודע איך מפעילים את החיוג המקוצר במכשיר זה ?? תודה לסייענים.

• 0 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. היי, אני מחילף את הנקסוס 4 שלי. התקציב הוא 450$ מארה"ב. על מה ללכת? על G2? HTC One M7?OnePlus One? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. דרוש טבלט פשוט לשימוש ביתי של גלישה באינטרנט בעיקר וסרטים מדי פעם, ולשימוש בניווט (לא חייב לכלול GPS, כל עוד יש BT מובנה) מצאתי מספר אופציות סיניות ואשמח לדעתכם - http://www.aliexpress.com/item/Onda-V819i-Intel-3735E-Quad-Core-1GB-16GB-Android-4-2-Tablet-PC-with-Bluetooth/1815313783.html http://www.aliexpress.com/item/Homecare-Fly-One-note-7-Nvidia-Tegra-4-Quad-core-1-8GHz-Android-4-2-Tablet/1576423806.html אופציה נוספת ויקרה קצת יותר - חיפוש nexus7 מחודש מארה"ב. דעות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום חברים יקרים יש לי גאלקסי 4 ותמיד שאני שומע מוסיקה באוזניות אני לא יכול להגביר את הווליום עד הסוף לפני שאני לוחץ על אישור להודעת אזהרה מעצבנת תמונה בקובץ המצורף אשמח שתגידו לי איך לבטל את הדבר המעצבן הזה תודה לעונים מראש...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by etay86,

סליחה מראש על הבורות. מחפש חיישן שאותו אני יוכל להציב על שולחן, על השולחן יהיו 4 "נקודות" והחיישן יעבור מנקודה לנקודה בדרך/תנועה שאותה אני אתכנת ובלי לצאת מהמסגרת הזאת. איזה חיישן אני צריך? (הבנתי שתנועה, אבל אשמח להסבר קצת יותר מקיף) מה השם המקצועי של ה"נקודות"? מה הם? אשמח להסבר כיצד ניתן לעשות זאת או כל דרך אחרת לקבוע גבולות עצירה במשטחים פתוחים (המקומות וגודלם משתנים אז זה צריך להילקח בחשבון). חשוב- שהכל יהיה קטן וזול ככל הניתן. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by achiya1,

שלום אני בדיוק מחליף מחשב ורציתי לדעת מה אני עושה עם האייפון . לפי מה שאני יודע כשמחברים אותו אייפון למחשבים שונים הוא מוחק את כל התוכן והאנשי קשר. מה אני עושה כדי למנוע את זה ולאפשר עבודה עם המחשב החדש? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by 1968boaz,

האם ה - s4 active אכן נותן עמידות טובה למים אבק ומכות בגוף המכשיר..... ? מתלבט בינו לבין הs3 מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. היי חבריה ראו כותרת תודה

15. אהלן, הדליק אותי המחשב הנל שיש בו גם מסך מגע וגם אפשרות לשליפת המסך כך שהוא יהיה טאבלט עם ווינדוס 8. התקציב שלי הוא 2000 שח וזה נכנס לי בול לתקציב http://ksp.co.il/?uin=23312 השימוש שלי זה 70% אינטרנט, סרטים, עבודה ו30% משחקים עכשיו ראיתי שאחד הדגמים של המחשב הנל (בעל מעבד z3740) מריץ באיכות נמוכה-טובה משחקים כמו Dayz, Call of duty, Gta iv וכו והמחשב שהבאתי פה הוא בעל מעבד יותר משודרג כך שאני מנחש שהם ירוצו אפילו יותר טוב ממה שראיתי ביוטיוב לדעתכם המחשב שווה את הכסף והוא יענה על דרישותיי? תודה מראש *חבר בעל ידע בתחום אמר שהמחשב לא יהיה מהיר לאורך זמן כי הוא חלש, האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, פנה אלי חבר (אין לו יוזר פה בפורום) שרוצה לקנות סמארטפון פשוט לאמא שלו והוא פשוט לא יודע מה לקנות. התקציב שלו זה 800 ש"ח אבל הוא מוכן להתגמש אם צריך עד 900 ש"ח. אני יודע שהמוטו G טלפון מאוד מומלץ אבל הוא חורג מהתקציב שלו. אני אשמח לקבל המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. הגיע השלב שאני מתחיל להבין שאין ברירה יותר. זה אמנם נפלא לקנות ב-100 שקל טלפון שאפשר לדפוק איתו מסמרים וצריך חשמל פעם בשבוע, אבל נראה שזה כבר לא מספיק. אנשים מתחלחלים לשמוע שאין לי קליטת וואטסאפ. מה שאני מקווה זה קודם כל לקבל רעיון כללי על איך לבחור תקציב לזה. השימוש הצפוי עד כמה שאני יכול להגיד כרגע זה וייז, מיילים, אינטרנט וכו'. אולי כל מיני אפליקציות של הבנק, טרמפים ושטויות בסגנון. אני לא מבקש שיריץ משחקים כבדים, אבל דברים בסיסיים אני רוצה שיעשה בצורה חלקה. אין טעם לקנוצ משהו שתוך חצי שנה מקרטע. חשוב לי שהטלפון יהיה עמיד ועם סוללה חזקה. חוץ מזה, מבין האופציות של לקנות בארץ, בהזמנה מחו"ל, או לבקש ממישהו שיקנה לי בחו"ל - מה כדאי ולמה? אז כמה יעלה דבר כזה ואיזה מכשירים מת…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. שלום, אני מחפש טאבלט לאמא שלי. היה לה טאבלט של Teac שנהרס לא מזמן ועכשיו היא רוצה טאבלט חדש. אין צורך במכשיר למשחקים רוב הזמן היא פשוט גולשת חשוב שיהיה נח לתפעול וידידותי ושיהיה לו מסך גדול, מינימום 10 אינץ', שיהיה ברור לקרוא ממנו תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by Dubek,

שלום מהאייפון של אשתי נמחקו כל אנשי הקשר. בהתחלה רק אנשי הקשר של הטלפון ולאחר מכן גם ב- what's up. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה נמרוד

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום יש לי M8 עם רום ויפר וואן 1.7.1 ואני מתלבט אם כדאי להחליף את הקרנל לelementalx kernel אני פשוט מפחד לאבד את היציבות של המכשיר האם יש בזה סכנות או עלול לגרום איזשהם בעיות? מה ההתרונות של ביצוע דבר שכזה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אודותיי ואודות ההעדפות שלי: אני שונא touch. זאת אומרת, לא אכפת לי שיש את זה בטלפון, אבל אני צריך פ*****ג מקלדת, תודה רבה. האמת? הייתי בשקט מקריב שטח מסך לטובת מקלדת עם מקשים נאים ובולטים. למה זה חשוב לי? כי אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את הטלפון בלי להסתכל עליו. וגם, אם מדובר בטלפון חדש יותר - להשתמש במקלדת בזמן גלישה ולא לגשת למסך עם האצבעות כל הזמן. חוץ מזה, אני מעדיף טלפונים שהשטח שלהם לא כ"כ גדול. במיוחד הגובה. 5" זה כבר הרבה בשבילי - אולי אהיה מוכן לסבול את זה אבל מעדיף שלא. מבחינת הרוחב, עד סביבות 2.5" מקובל, יותר מזה בעייתי. לא אכפת לי מביצועים מרשימים כלשהם - אני לא משחק משחקים ולא צופה בסרטים על הטלפון שלי ואין לי כוונה להתחיל לעשות זאת. מבחינת המחיר אני די גמיש;…

22. שלום, ידיד שלי שהיה ברשותו מכשיר Nokia c2-01 העביר כרטיס ה-SIM שלו למכשיר סמארטפון חדש (שמישהו הביא לו והוא נראה תקין), אחרי העברת הכרטיס -SIM הוא הצליח להעביר את ספר הטלפונים שלו למכשיר סמסונג. יחד עם זאת, המכשיר לא מחובר לרשת למרות ש-wifi פעיל ולא ניתן לחייב למס' אליו מוטבע כרטיס ה-SIM - מתקבלת הודעה על מנוי של רשת סלקום לא זמין. חשבתי לרגע - האם איפוס הגדרות רשת וכיבוי המכשיר, ניתן יהיה לקבל ולבצע שיחות או שצריך לבוא לתחנת שירות סלקום הקרובה (שזה בראשון, ליד קניון זהב) ולתפעל אותו. יש דרך לסדר את זה בלי להיעזר בתמיכה טכנית של סלקום או טרטור לתחנת שירות שלהם. תודה ושבת שלום, אדוארד.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. שלום! אני זקוק להמלצה בקניית טאבלט לאחותי (ילדה בת 11) יש אפשרות לקנות את הטאבלט בגרמניה (אני דיי בטוח שזה יוצא זול יותר) השימושים המרכזיים: -סרטים -מוזיקה -אפליקציות אנדרויד -משחקים גודל מסך וזמן סוללה עפ''י מה שנכנס בתקציב. מומלץ כמה שיותר לרדת בתקציב עם עדיפות לאזור ה600 שקלים. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ראיתי שלא העלו עדיין כתבה באתר, לכן במידה ומישהו מתעניין בעולם מערכות ההפעלה הניידות הנה קישור לסיכום מה שהוצג במסגרת האירוע שהתרחש שלשום (כי עבר 12 בלילה). http://www.iandroidil.net/11019

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Psychedelic,

שלום, בניגון hd 720 האייפד מיני שלי מגמגם וכמעט ולא ניתן לצפות בווידאו, האם יתכן שהמכשיר הזה חלש מידי לניגון 720?

דיונים חדשים בפורומים