עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SinMaker,

השני משמאל, שנראה כמו ריבוע עם קווים יוצאים ממנו.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. בחודש ספטמבר חברת Adobe האחראית על תוסף ה-Flash העלת את דרישות המינימום לתוסף ה-Flash 10.1 דרישות המינימום העדכניות נכון להרגע : המכשירים הנתמכים : http://www.adobe.com/flashplatform/supported_devices/smartphones.html האם חברת ADOBE שכחה להסיר את ה-A853 Milestone\A855 Droid מרשימת העדכון? או שעדיין יש תקווה? חברות הסלולר הבטיחו שתשוחרר גרסת 2.2 של Android OS ל-Droid\Milestone,יש אומרים שהמכשירים יעודכנו לגרסה 2.2 אך התמיכה ב-Flash 10.1 תבוטל.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הי חברים, ראיתי את שבאג מוכרים במבצע את הנגן Cowon i7 בנפח 16GB במחיר 500 ש"ח. יש לי מס' שאלות לגבי הנגן: 1. האם המחיר משתלם או שיש נגנים אחרים שמשתווים לו ברמת המחיר הזאת? 2. מה זמן הסוללה? חשוב לי זמן סוללה גדול. 3. איך הוא נטען? USB? 4. איך התמיכה שלו בשמות עבריים? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by LiorP23,

רצוי כמה שיותר דומה לאיי פוד נפח 1GB חובה מחיר כמה שפחות איכות לפחות סבירה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לדוגמה: http://support.apple.com/kb/HT4066 לא יודע אם היא רצה על האייפון אבל אם היה משהו דומה לאנדרואיד הייתי שמח מאוד. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מצגת רשמית של החברה הפינית מאשרת את ההערכות לפיהן החברה תתניע מחדש את מאמציה בשוק המובייל לכתבה

7. Started by yarin153,

קניתי אתמול את הg3 32 gb 3ram ואחרי שהתקנתי את כל האפליקציות נשאר לי ראם פנוי 900 מגה... איך אני מפנה אותו ודואג שהוא ישאר ריק כל הזמן (התוכנות לא יחזרו שוב אוטומטית)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שבת שלום לכולם, מישהו שאני מכיר רוצה לקנות למישהי שאני מכיר טאבלט מתנה ליום ההולדת, ויש מישהו בארצות הברית שיכול לקנות לה אותו. קודם כל - מי הם המועמדים שלנו? איזה טאבלטים מוצלחים בגודל הזה יש? דבר שני - אני מברר עכשיו האם הטיפוס שאליו מיועד הטאבלט הוא טיפוס של אנדרואיד או של אייפון, מייד יתווספו פרטים. בתודה מראש, אורן. עריכה: הבנאדם שהטאבלט מיועד אליו רוצה יותר משהו בסגנון של אייפון, בתקציב של 200 דולר. יש חיה כזאת?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שבוע שעבר ביום שני, קיבלתי עידכון בטלפון Lumia 920 של התוכנה Nokia drive עכשיו נקראת Nokia HERE ומפה חדשה במלאי המפות של ישראל!!! אז זה אומר שכרגע ניתן לנווט ברחבי הארץ עם המכשיר ללא צורך בwaze מה שכרגע עדיין לא מושלם זה הרחובות שכתובים באנגלית והניווט הקולי, עדיין לא קיים בעברית.. אבל למי שזה לא מפריע, וזה זמני לדעתי(גרסת beta) יכול כבר להשתמש, בדקתי אותו בכמה נסיעות והוא עובד מצויין ומדוייק. יש כמובן מקומות לשיפור, אבל חשוב לזכור שסו רק ההתחלה. בנוסף לכל, לזכותם של נוקייה יוזכר שאין אף חברה שמספקת למכשירים שלה גם תוכנת ניווט.. אפילו לא אפל הגדולה...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. פתחתי את הנושא בהתייעצות לפני שבוע אבל לא הייתה שם תגובה אחת אז אני מקווה שכאן יעזרו לי. אז ככה, שאלה הזויה אני יודע, אבל יש באפשרותי לקבל אייפון S4 חדש דנדש בחינם (לא יודע כמה נפח), וההצעה הזאת בדיוק באה לי בזמן שחשבתי לקנות גלקסי 3 (או 4, אין לי מושג מה ההבדל ביניהם בכלל), מה דעתכם? אגב עוד משהו שמאוד חשוב לי ולא גרם לי לקפוץ על האייפון זה נושא הקרינה שהוא פולט, הבנתי שכמות הקרינה באייפון היא בשמיים לעומת מה שהגלקסי פולט, האם זה נכון? ההבדלים באמת כאלה משמעותיים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Amit BL,

אני צריך שמות של אפליקציות שהם רדיו fm ונגן מוזיקה שתומך בעברית, זה לאדם שאינו יודע אנגלית ודיי חסר גישה לטלפונים

13. Started by Cyanide,

שלום, בזמן האחרון בכל מכשיר של נוקיה יש פגם שכל פעם גורם לי לוותר עליו. כנראה שבסוף אני אלך על הN900 אלא אם כן יצא פלאפון חדש, כי הוא המכשיר שאני מעדיף הכי הרבה למרות שהגודל והמשקל ממש נראים לי לא נוחים, זה באמת עד כדי כך גדול וכבד? אני יודע ש86 מכשיר מצויין אבל, אין סיבה מיוחדת פשוט לא בא לי עליו. וגם ה97 אומרים שהוא איטי מאד ויש בה הרבה באגים. אני כבר לא יודע מה לקנות, התקציב כבר לא בעיה למרות שאני ממש לא רוצה לשלם 600 דולר על פלאפון. כל הEseries מצויינים אבל רק בגלל הגודל אני לא רוצה אותם. שום מכשיר של SE לא יתקבל וגם לא מוטורולה, לא רוצה אייפון, היה לי ניסיון רע עם כולם חוץ מהאייפון שהסיבה שהוא לא רצוי היא בגלל שיש לי כבר אייפוד טאצ' וחוץ משיחות אין כל כך הבדל,ומה שאנ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Chronic,

שלום לכולם! אני מחפש משקפי מציאות מדומה ברמה ומחיר סבירים+ (לא יותר מ 1500 שח), לשימוש במשחקי מחשב וצפייה בסרטים. מה שבעצם אני מחפש זה משקפיים שמתחברים למחשב בלבד, לא האלו ששמים את מכשיר הטלפון בתוכם.. מה שאני שואל, זה האם יש דרישות כלשהם לכרטיס מסך או נתוני מחשב? כרטיס המסך שלי כבר בן 5 שנים ולא בדיוק המילה האחרונה מבחינה טכנולוגית.. אשמח להמלצות מגולשים שרכשו וניסו את המשקפיים.. בתודה מראש

15. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4953787,00.html ציטוט "אז אם אתם קונים גלקסי S8 או S8 פלוס, כדאי שתקחו בחשבון את הסיכון, ובהחלט שווה להצטייד במגן מסך וכיסוי. נציין שלפי ניסיון העבר מדגמי ה-Edge הקמורים, מציאת מגן מסך אינה משימה פשוטה מאחר שהשוליים המעוגלים גורמים למדבקות להתרומם ולבסוף להתקלף". אודה על חוות דעת

16. חברת הענק חוגגת רבעון מוצלח ברובו עם השקת גרסאות מעודכנות ל-Surface Book 2 ול-Surface Laptop לכתבה

17. שיאומי, מאחוריך? ה-Galaxy A30 וה-Galaxy A50 נראים כמי שמתיימרים לספק תחרות ישירה עבור משפחת ה-Redmi Note המצליחה לכתבה

18. האם אי פעם תהיתם איך אפל מצליחה לדווח על רווחים כל כך עצומים בדוחות הפיננסיים שלה? התשובה קשורה להכנסות החברה ממכשירי האייפון שלה, העומדות על כמעט פי שלושה מיצרנית מכשירי האנדרואיד הממוצעת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a2-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%a4%d7%99/

19. היי. אני מתלבט בין 2350 שח יבואן לא רשמי ל2750 יבואן רשמי. מדובר על דגם 32 ג׳יגה של Lg g3 מה הייתם אתם לוקחים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום רב, כיום אני משתמש ב- Jiayu G4S שקניתי בכ- 750 ש"ח לפני כשנה. במכשיר מצויין אך אני מעוניין להשתדרג לטלפון בעל אותן יכולות ובעל מסך קטן יותר. נתוני ה- Jiayu: מסך 4.7 אינץ'. זכרון פנימי 2GB אחסון פנימי 16GB מעבד: 8 ליבות במהירות 1.7GHz כל אחת הכל נפלא ואני נורא מרוצה אבל הגודל של המסך מפריע לי ואני רואה שככל שהזמן עובר המסכים רק גדלים :-( אני מחפש את הסמארטפון הקטן ביותר ובעל הנתונים הגבוהים ביותר שניתן "לדחוס" בו. אודה לכל עזרה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ag43,

הפלאפון של אמא שלי טבע והיא הלכה וקנתה מכשיר SE W995 מחנות סלולר פרטית. מהמבט החפוז שנתתי בו, החנות השתמשה בטריק הקושחה בשפה זרה שמשתנה אחרי עדכון. אשמח לקישור לקושחה העדכנית בעברית +הוראות כיצד לצרוב אותה למכשיר. כ"כ אשמח להמלצות להגדרות ותוכנות שכדאי להתקין במכשיר הזה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dids22,

היי, הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הישן, כבר שבועיים אני מחפש מקום לרכוש מכשיר ולא מוצא. החברות הסלולריות כובלות אותך לחתום על "אינטרנט" ויש את כל החנויות החאפריות האלו שמציעים לך מכשיר "חדש". מכירים אולי חנות אמינה וזולה בארץ? מה עם חו"ל? מה הכדאיות לרכוש מכשיר בחו"ל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, קניתי בתאילנד נוקיה 5300 מקורי (גם פתחתי אותו לעברית בארץ) ויש לי בעיית קליטה. יש לי SIM ביג טאק של אורנג'. תודה לעוזרים!!

24. Started by m1ke,

זה היה מצחיק כשהכנסנו אותם לבלנדר... אבל זה?! אני כמעט בוכה פה! תרבות בזבזנית!!!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by חן מ,

שלום מה אתם אומרים על המכשיר הזה?בעיקרון הוא מכשיר טוב? חשובה לי שאלה לגבי משחקים:יוצאים לו ממש משחקים תלת מימדיים כמו שיוצאים למחשב?נגיד משחקים כמו ברנאאוט או כמו FEAR וכו' יוצאים למכשיר? או איזה משחקים כן יוצאים? כי אני מתלבט אם לקנות מכשיר כזה,אבל הקטע של המשחקים מאוד חשוב לי,כי זה נראה לי נורא מגניב ללכת ברחוב ולשחק ממש משחקים כמו במחשב רק באופן נייד תודה לילה טוב

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.