עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yortem,

לכתוב סמארטפון למבוגרים נשמע אחרת... בכל אופן. אני מחפש סמארטפון להורים שלי, שיש בו כפתורים ברורים וגדולים, קל לתפעול שפועל על מערכת אנדרואיד. לא מעניין אותי מצלמה או גודל מסך. עד 600 ש"ח. ושיהיה אפשר לקנות בחנויות בישראל.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. עם מסך ענקי, יחידת עיבוד עוצמתית וסוללה בקיבולת ממוצעת בלבד, ה-Galaxy S8 Plus מסתמן כבעל זמני עבודה טובים יותר מקודמיו, תודות לתהליכי הייצור החדשניים של סמסונג לכתבה

3. Started by etay93,

שלום לכולם אני מחפש פלאפון חדש בשביל אמא שלי, עדיפות הגבוהה היא ל touch ברמה גבוהה כד כמה שאפשר , ו wifi . אני ישמח להמלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by marmark,

ברשותי MIO 550 ,המכשיר תומך בבלוטוס + WIFI. אני רוצה לדבר בו בעזרת SKYPE או תוכנה אחרת. הבעיה היא שמתי שאני מתחיל להתקין המחשב אומר שהוא לא מזהה את התוכנה. מה לעשות ? האים יש תוכנה דומה לסקייפ שיותר ידידותית להתקנה ? תדה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם, אני צריך טלפון שישמש אותי בעיקר לעבודה. כלומר קבלה ושליחה נוחה של מיילים,אינטרנט ודברים כאלה. אין לי הגבלת תקציב אבל זה חייב להיות דרך סלקום. מה מומלץ? איך הHTC החדש? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם =] אני מרגיש כ"כ מטומטם עכשיו שאתם לא מבינים בכלל..... אני יתעלם ממה קרה ויעבור ישר לשאלה המביכה: איך אני מתקין עברית בsamsung galaxy s3? מותקנת בו בגרסה האחרונה של android אבל אין לי אפשרות לבחור בעברית כאחת משפות הממשק. תודה רבה, levelone.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by dvido,

שלום לכולם, אני צריך לקנות מכשיר סלולרי לאבא שלי. המכשיר צריך להיות מאוד פשוט - בעצם אין צורך בשום דבר חוץ מדברים בסיסיים כמו שיחות ו SMS. המכשיר חייב להיות דור 3. אין צורך גם בתפריטים בעברית. אני אהיה בארה"ב בחול המועד פסח. ראיתי ברשת מידע על Nokia Lumia 900 שאמור להיות פשוט ולעלות 90$ בלבד. מישהו שמע\מכיר את המכשיר הזה? אשמח לתגובות על המכשיר הזה או המלצות למכשירים אחרים. תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by gt2,

יש לי נוקיה N85 ואין לי כבל TV OUT(בגלל שלא קניתי חדש אלא החליפו לי דגם כי המכשיר הקודם שלי היה דפוק וזה והיית יצריך לשלם אקססוריז ואני קמצן אז לא קניתי כבל TV OUT + זה נראה לי סתם מגניב לפעמיים שלוש ולא יותר ולכן לא שווה את כל הכסף שלו וזה עולה המון) בכל מקרה רציתי לשאול שאלה כזאת אם אני אקח כבל PL של שלושה חלקים ואפצל אותו ל3 RCA זה יעבוד או שיש עוד משהו באמצע? כי כשאני מחבר אוזניות במצב TV OUT זה עובד יופי השאלה זה לגבי ווידאו אם שמו עוד משהו באמצע? למרותנ שנראה לי זה רק פיצול כל העסק... מישהו ניסה פעם?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. לאחר שלא נחלה הרבה הצלחה בתחום הטאבלטים, משיקה HP שלל מכשירים חדשים המריצים אנדרואיד וחלונות, מבינהם שניים בגדלים של 8\" ו-12\" המגיעים עם סטיילוס מיוחד במינו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%94%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9c-%d7%9b%d7%9c-%d7%90%d7%97%d7%93-hp-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני מעוניין בקניית טאבלט שמריץ WINDOWS 8. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין Microsoft Surface Pro ל Samsung Ativ Smart Pc Pro. על מה אתם ממליצים לי מבין שניהם?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by AmitDanan,

אני מנסה לאפס את המכשיר אבל הוא מבקש ממני סיסמה למורות שאף פעם לא עשיתי סיסמה למכשיר ניסיתי 1234 זה לא ממש עזר הסיסמה צריכה להיות בין 4 ל 8 ספרות האם יש סיסמה ברירת מחדל שעשו באורנג, כיום אני לקוח של סלקום אבל ממשיך לשלם על המכשיר כל חודש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by adirze,

השאלה בכותרת. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Naftul85,

שלום לכולם, פתחתי קבוצת רכישה למכשיר ה- Nexus 6P שעתיד להגיע במהלך חודש נובמבר. כמה שיהיו יותר נרשמים, ככה נגדיל את ההנחה שנוכל לקבל עבור המכשיר. טופס הרשמה לקבוצת הרכישה: http://goo.gl/forms/Zz0wDIa4Ho עמוד הפייסבוק לקבוצת הרכישה: https://www.facebook.com/Nexus6PIsrael שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Nadav Ben Halevi,

יש לי רעיון לפיתוח אפליקציה שיכולה לעבוד לאחר ביצוע תחקיר ראשיני באינטרנט לא מצאתי משהוא דומה לזה ולאחר סקר עם אנשים יש התעניינות רבה ברעיון אם יש משהוא שמעוניין שיצור איתי קשר במייל nbh1986@walla.com

15. הי חברים, ראיתי את שבאג מוכרים במבצע את הנגן Cowon i7 בנפח 16GB במחיר 500 ש"ח. יש לי מס' שאלות לגבי הנגן: 1. האם המחיר משתלם או שיש נגנים אחרים שמשתווים לו ברמת המחיר הזאת? 2. מה זמן הסוללה? חשוב לי זמן סוללה גדול. 3. איך הוא נטען? USB? 4. איך התמיכה שלו בשמות עבריים? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Master Boo,

שלום אני מחפש נגן שיחליף את האייפוד שאפל שלי. הגודל הפיסי מאד חשוב- בגלל זה אני עובד עם השאפל. רצוי כמה שיותר זמן סוללה, כמובן. מעדיף 2GB, אבל גם 1 זה בסדר. לא חובה מסך. אני שומע כמעט ורק MP3, ככה שלא חובה תמיכה בקידודים שונים ומשונים. מאד רוצה שיהיה רדיו. יש משהו שעונה על כל הדרישות, שהוא לא של אפל? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הדור החדש של המחשבים הניידים מבית הענקית הקוריאנית מציג שילוב חסר תקדים בין מעבדי Intel 18A פורצי דרך, יכולות AI מתקדמות הפועלות באופן מקומי על המכשיר ומבנה דקיק במיוחד שאינו מתפשר על עוצמת עיבודלכתבה

18. החברה האמריקאית מחייה את דגם ה-Blade Pro שלה, שיתחרה עם האליטה העליונה של עולם מחשבי המשחקים לכתבה

19. Started by yoxo,

עכשיו אני משתמש בדפדפן שבא עם ה-5800 אבל הוא לא נוח בכלל אפשרי להתקין במקומו IE?

20. השאלה די בכותרת. טלפון הכי זול שיש, לשיחות ו-SMS, מערכת הפעלה נוחה (NOKIA לא?) וסוללה ארוכה שבאה כבונוס במחיר הזה. יש כזה טלפון?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Radeon38,

שלום. אני שוקל רכישה של נגן אפל ואני רוצה לעשות בו מוד קטן בתוכנה. ידוע לי שיש לאיפוד מערכת הפעלה אלטרנטיבית שפותחת בו אופציות נוספות בתוכנה ומשפרת את הממשק עבודה איתו. אשמח לדעת מה השם שלה ומאיפה מורידים אותה.התוכנה היא קוד פתוח על בסיס לינוקס ומתעדכנת מעת לעת.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. בס"ד שבוע טוב אני לא כל כך מכירים את הטלפונים החכמים רק ממה שאני רואה אצל אחרים מה שחשוב לי ביותר זה: מחיר איכות - לא מעוניין לרוץ לתקן כל שנה אחריות לשנה לפחות וגם שתיהיה מעבדה באיזור המרכז ולא בסוף העולם שירות טוב, שלא יעשו לי משחקים אם הטלפון עושה בעיות או יבקשו תשלום על תיקונים בתקופת האחריות בתירוצים שונים ומשונים השימושים שלי מאוד בסיסיים אני חושב SMS, whatsup, צבע אדום, waze קצת, moovit, מצלמה, שמיעה של audio, קצת אתרים באינטרנט, skype בשביל הדברים האלה זה עד כמה משנה לי איזו גירסה של אנדרואיד? מה אתם אומרים על טלפון מחודש\מתצוגה ? אמרולי שמחודש זה אחד שבדרך כלל יש לו היסטוריה של תקלות זה נכון? אני רואה בזאפ טלפונים ב-300 שקל מה אתם אומרים על זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by david_borohov,

חג שמח לכל החברים פה.... בשבועות הקרובים אמור להגיע אליי מארה"ב נגן ZVP 2GB חדש באריזה, עד היום דיי התלהבתי ממנו. אך, לפני כמה ימים ראיתי אצל חבר שלי את הנגן (החדש?) של iAudio ה-D2, ותאמ'ת שהוא נראה מצויין (מסך מעולה) ושקלתי להחליף את הנגן שלי בזה. רציתי לשאול קודם כל אז הדבר בכלל כדאי, מה ההבדלים בין הנגנים (הרי עדיין לא ראיתי את ה-ZVP). דבר שני, במקרה ואני אחליט להחליף, מה המחיר שאני אוכל להשיג על ZVP 2GB חדש באריזה פה בארץ? ראיתי שבנועה הוא עולה כ-900 ש"ח. דבר שלישי (ואחרון!), לאחר ההגעה המיוחלת של הנגן (אם אני אחליף או לא) רציתי לקנות אוזניות איכותיות לנגן (עד 200 ש"ח). אוזניות קטנות לאוזן (אוזניות כפתור ?!) ולא אוזניות מאסיביות. אפשר המלצות..? בכל מקרה אני מוד…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לשאול אם יושק בישראל נגן iaudio i7 עם 8 גיגה... כי בינתיים ראיתי בישראל רק של 4 גיגה.. ובאתר הרשמי רשום שיש של 4 או של 8.. תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by andrei21,

איזה תוכנה יש עבור PC שאלייה אפשר לעשות screen mirror מהאנדרואיד ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.