גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
מעונין לעדכן את הנקסוס 5 שלי למרשמלו 7.1 אנני מכיר את כל הנושא אם מישהו יכול להדריך אותי כיצד לעשות נכון וטוב
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מקבל את הטאבלט הנ"ל כמתנה מהעבודה. נראה די סיני ולפי המחיר ב- ZAP אני מבין שהוא לא הטבלט הכי יקר שיש. רציתי לשאול האם הוא שווה משהו? האם כדאי לבקש מתנה אחרת? האם הוא באמת מצליח להריץ סרטונים ב- HD? איך זמן הסוללה שלו? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך מדביקים תרגום לסרט בגלקסי 4, הסרט נמצא על הכרטיס של הפלאפון. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים. העליתי את השאלה הזו בפורום הסלולאר ולא קיבלתי תשובה, אני מקווה שמכאן אקבל מידע רלבנטי. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? מישהו יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים בפעם האחרונה שהייתי כאן התלבטתי בין מספר מכשירים, לאחר חיפוש ברשת ומספר פורומים הגעתי להחלטה שאלך על ה AMOI A862W . הביקורות עליו טובות ורציתי לשאול האם יש למישהו ניסיון איתו? מעניין אותי מה איכות הרמקול,GPS המסך האם זה מסך פלסטיק או זכוכית? רגיש לנגיעות או לא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פלאפון Samsung Galaxy S שקניתי מOrange וזה כמובן אומר שיש לי את האנדרואיד עם הדברים של Orange וגם Android 2.2 ואני רוצה לעדכן אותו ל2.3. אני חייב לעדכן אותו דרכם או שיש דרך לעשות את זה לבד (בלי לפרוץ או משהו שיסיר לי את האחריות)? ואם יש לי גם את הזכות לבקש שיעדכנו לי את המערכת הפעלה בלי הנעילה של Orange? (שמעתי שזה לא חוקי שהם עושים את זה).
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מוטורולה אטריקס 4G, רציתי לשאול האם יש רום מותאם שכדאי להתקין במקום המקורי.. בסך הכל אני מסתדר עם המכשיר, העברית קצת מציקה לפעמים אבל לא קריטית, אבל יש לי רושם שרום מותאם עשוי לגרום למכשיר לבצע פעולות הרבה יותר מהר ממה שכבר עכשיו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ערכתי חיפוש ועברתי על הנושאים האחרונים בפורום, ויצאתי משם רק יותר מבולבל. הבנתי שכדאי לבחור ב-Kindle או ב- Nook. השימוש העיקרי יהיה קריאת ספרים אלקטרוניים באנגלית. הדרישות הן: - תקציב של 400-500 ש"ח. - E-INK - דפדפן מובנה (יכולת לקרוא טקסטים מ- Howstuffworks ו- Wiki למשל) - 7 אינץ' - הצגת מסמכי PDF (לא חובה אבל יכול להיות בונוס נחמד) יש מע"מ על קורא אלקטרוני? מאיפה מומלץ לקנות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לאחי יש בר מצווה וההורים שלי רוצים לקנות לו אייפון. הבנו שפלאפון אין תיקונים על האיפון, אין אחריות. (לפי מה ששמעתי אין באמת מעבדות איפון בארץ) בנדם יחסית אמין מוכר אייפון חיקוי מיסין במחיר של 500 שקל. אמא שלי עובדת איתו ואסור להכניס מצלמות לעבודה אז זו הסיבה (לטענתו) שהוא מוכר. השאלה אם מישהו שמע על זיופים יפנים. אם גם ככה בפלאפון אין אחריות אז אולי עדיף ליקנות זיוף. למישהו יש ניסיון? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה שנים בכיתה חבר שלי הכניס דבר כזה שכמו מטען פלאפון נכנס לשקע ואז האורות נכבים בכיתה.. מישהו יודע על כזה דבר איפה אפשר להשיג ? ואם אפשר למצוא כזה דבר שמכבה את כל החשמל באותו חדר? אני מקווה שזה חוקי כי זה נשמע מוזר
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משחק בניית פארק השעשועים האלמותי, משחק פוקימון חדש שיגרום לכם להתמכר, משחקים שיזכיר לכם למה אתם כל כך אוהבים את Skyrim ו-Fallout 4 - כל זאת ועוד ממתין לכם ממש עכשיו במכשירי האנדרואיד והאייפון שלכם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, מחפש את מכשיר האנדרואיד הזול בעולם. לא אכפת לי מה המפרט שלו וכמה הוא חזק, גדול, יפה, מהיר, נוצץ. לא אכפת לי ארץ הייצור שלו. מבחינתי שיהיה סיני, הודי, ברזילאי או תימני. הדבר היחיד שחשוב זה שיהיה בו רכיב GPS. אז מי טלפון האנדרואיד הזול בעולם?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש משקפי מציאות מדומה ברמה ומחיר סבירים+ (לא יותר מ 1500 שח), לשימוש במשחקי מחשב וצפייה בסרטים. מה שבעצם אני מחפש זה משקפיים שמתחברים למחשב בלבד, לא האלו ששמים את מכשיר הטלפון בתוכם.. מה שאני שואל, זה האם יש דרישות כלשהם לכרטיס מסך או נתוני מחשב? כרטיס המסך שלי כבר בן 5 שנים ולא בדיוק המילה האחרונה מבחינה טכנולוגית.. אשמח להמלצות מגולשים שרכשו וניסו את המשקפיים.. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אני עם מוטורולה דיפיי + פלוס, עם הגרסה המקורית של מערכת ההפעלה שלו (+MOTOBLUR), והכל רץ מה זה מעאפן. יש לאגים. לוקח לי איזה 20 שניות לחכות לפעמים כדי לעבור נגיד לסקשן של הסמסים בטלפון. הטלפון גם לא מגיב מהר. לפעמים מנסה ללחוץ על משהו והטלפון מקבל את הפקודה רק איזה 5-10 שניות אחרי. שמעתי על התקנת CM7 שיכולה לעזור, אך אני לא מתמצא וצריך לשמוע ממישהו שעשה את זה כבר בדיוק על גרסת הפלוס הזו, ויכול להעיד שהכל עדיין עובד כמו שצריך?! (חייב לציין שהיה לי בזמנו מוטורולה דיפיי שהחזרתי כבר לחו"ל. עליו התקינו לי CM7, והיה שם באג נוראי - שכל פעם שהשתמשתי בספיקר-אנשים מהצד השני לא שמעו ת'שיחה! היו רעשים! ומאז אני לא יודע אם זו הייתה בעיה חומרתית או תוכנתית עם ה CM7, ולכן אני חו…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז... כמו שכתבתי, יש לי אפשרות לקנות או בהונג קונג, או בטאיוואן או בסין (ביג'ינג). אני מתלבט בין ה-S3 ל-OneX, אבל זה שאלה אחרת. למישהו יש ניסיון עם הנושא? איפה אפשר להשוות מחירים, איפה לקנות, מה לקחת וכו'? יש הבדלי מחיר גדולים בין המדינות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מי מהם צורך יותר חשמל? ברור ל שה835 יבצע הרבה יותר טוב, אבל זה לא העניין אלא צריכת החשמל שלהם בהשוואה אחד לשני.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לפלאפון עד 1000 שח כאשר מה שהכי חשוב הוא שהמצלמה תהיה כמה שיותר טובה. שאר הפרמטרים פחות קריטיים. תודה מראש, ערן.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
http://itunes.apple.com/us/app/smartsync-facebook-sync/id340787494?mt=8 זו האפליקציה. ממה שראיתי אין כזו לאנדואיד (מקווה שיהיה) אבל האם מישהו מכיר משהו באמת טוב שעושה פעולה דומה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים, אני זקוק להמלצות לסמארטפון אנדרואיד בתקציב מינימלי - גג 1000 ש"ח. לא פלוס מינוס 1000. גג 1000. ז"א אם יש משהו טוב ב-500-700 אז עדיף. מה שחשוב בסדר חשיבות יורד: איכות שמע טובה ורמקול איכותי (מאוד חשוב), מסך פלוס מינוס 5 אינץ', שלא יזחל, לקנות בארץ ושתהיה אחריות סבירה. זהו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לאחות של חברה שלי יש MILESTONE - אז הצעתי לה שנתקין לה כמה משחקים חינמיים וכמה ערכות והכי חשוב נבצע גיבוי. משום מה בשביל לבצע את כל הפעולות הללו חייבים להשתמש לפחות כפעולה ראשונית בMARKET. ניסיתי דרך הWIFI וניסיתי דרך האינטרנט של סלקום - ואני מקבל שגיאת תקשורת כשאני מנסה להירשם לMARKET וגם כשאני מנסה להשתמש בשם משתמש קיים ! ניסיתי לעשות ריסט למכשיר וזה לא הועיל - ניסיתי אפילו בלי כרטיס סים ! - פשוט לא רוצה לעבוד מה עושים ? (רציתי לעשות שחזור הגדרות יצרן אבל אין איך לגבות ללא תוכנת גיבוי שמורידים עם הMARKET)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=9288&nav=1 מה איכות השמע שלו? איך הנגן בכללי? יש ביקורות? לא אכפת לי מהעיצוב...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הטאבלט ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וקריאת ספרים. מעדיף שזה לא יהיה ווינדוס 8, אז כנראה שאנדרואיד (אלא אם זה הגרסה המלאה ולא RT, אז אני מניח שזה יהיה יחסית בסדר) התקציב הוא עד 1000₪, אבל מעדיף לחסוך כמה שניתן גודל מסך "7 נראה מספיק. כמובן אם אפשר "10 באותו התקציב אז עדיף קנייה בארץ באזור המרכז וממש בימים הקרובים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכתוב סמארטפון למבוגרים נשמע אחרת... בכל אופן. אני מחפש סמארטפון להורים שלי, שיש בו כפתורים ברורים וגדולים, קל לתפעול שפועל על מערכת אנדרואיד. לא מעניין אותי מצלמה או גודל מסך. עד 600 ש"ח. ושיהיה אפשר לקנות בחנויות בישראל.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחי קטן שיחק בפלאפון שלו ונעל את ה-PIN, עכשיו המכשיר (יותר נכון, הכרטיס SIM) לא עולה וצריך להזין לו קוד PUK (שאותו אני לא יודע). באורנג' יתנו לי את הקוד בלי בעיות או שאני יצתרך לשלם ? אפשר להשיג את הקוד הזה באינטרנט? קצת עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי סאסמסונג מיני גלאקסי (לא יודע אם 1 או 2) ואני רוצה לחבר אותו למחשב כדי לעשות סדר בתיקיות מתוך המחשב. אני מחבר את הכבל USB, (ניסיתי כבר כמה כבלים) ושום דבר! התקנתי Kies וגם לא עוזר. מה עושים? זה ממש חשוב!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-