גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן גלקסי נקסוס (מודל GSM)- וזה בעצם הסמארטפון הראשון שלי איי פעם. שדרגתי היום לחבילת גלישה באורנג'. הפעלתי את אופציית Mobile Data, וזה לא מתחבר לשום דבר. מישהו יודע איך גורמים לטלפון להתחבר לאינטרנט הסלולרי? לפני יומיים הטלפון שלי בטעות השתמש באינטרנט הסלולרי, וקיבלתי SMS מאורנג' שאומר שחייבו אותי. נטרלתי את אופציית Mobile Data וזה הפסיק. עכשיו כשרכשתי חבילה מתאימה והפעלתי את האופצייה מחדש, כלום לא קורה. אני מפספס משהו? אני ממש חדש בכל הנוגע לסמארטפונים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה די בכותרת. טלפון הכי זול שיש, לשיחות ו-SMS, מערכת הפעלה נוחה (NOKIA לא?) וסוללה ארוכה שבאה כבונוס במחיר הזה. יש כזה טלפון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכתוב סמארטפון למבוגרים נשמע אחרת... בכל אופן. אני מחפש סמארטפון להורים שלי, שיש בו כפתורים ברורים וגדולים, קל לתפעול שפועל על מערכת אנדרואיד. לא מעניין אותי מצלמה או גודל מסך. עד 600 ש"ח. ושיהיה אפשר לקנות בחנויות בישראל.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב אני לא כל כך מכירים את הטלפונים החכמים רק ממה שאני רואה אצל אחרים מה שחשוב לי ביותר זה: מחיר איכות - לא מעוניין לרוץ לתקן כל שנה אחריות לשנה לפחות וגם שתיהיה מעבדה באיזור המרכז ולא בסוף העולם שירות טוב, שלא יעשו לי משחקים אם הטלפון עושה בעיות או יבקשו תשלום על תיקונים בתקופת האחריות בתירוצים שונים ומשונים השימושים שלי מאוד בסיסיים אני חושב SMS, whatsup, צבע אדום, waze קצת, moovit, מצלמה, שמיעה של audio, קצת אתרים באינטרנט, skype בשביל הדברים האלה זה עד כמה משנה לי איזו גירסה של אנדרואיד? מה אתם אומרים על טלפון מחודש\מתצוגה ? אמרולי שמחודש זה אחד שבדרך כלל יש לו היסטוריה של תקלות זה נכון? אני רואה בזאפ טלפונים ב-300 שקל מה אתם אומרים על זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אי פעם תהיתם איך אפל מצליחה לדווח על רווחים כל כך עצומים בדוחות הפיננסיים שלה? התשובה קשורה להכנסות החברה ממכשירי האייפון שלה, העומדות על כמעט פי שלושה מיצרנית מכשירי האנדרואיד הממוצעת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a2-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%a4%d7%99/
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים. העליתי את השאלה הזו בפורום הסלולאר ולא קיבלתי תשובה, אני מקווה שמכאן אקבל מידע רלבנטי. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? מישהו יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז מה אפשר להגיד נורא קטן וקל לנשיאה,איכות סאונד מדהימה ומדויקת, מסך איכותי במיוחד,ומחיר הגון. בלי יותר מדי דיבורים קצת תמונות. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב נוסע ללונדון מעוניין לקנות SIM מקומי לתקופה עם חבילת DATA נורמלית יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה. האם כל מצלמה עם USB 2.0 תתחבר לנגן?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המוצר הנל? למישהו יש ניסיון עם המוצר?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחודש ספטמבר חברת Adobe האחראית על תוסף ה-Flash העלת את דרישות המינימום לתוסף ה-Flash 10.1 דרישות המינימום העדכניות נכון להרגע : המכשירים הנתמכים : http://www.adobe.com/flashplatform/supported_devices/smartphones.html האם חברת ADOBE שכחה להסיר את ה-A853 Milestone\A855 Droid מרשימת העדכון? או שעדיין יש תקווה? חברות הסלולר הבטיחו שתשוחרר גרסת 2.2 של Android OS ל-Droid\Milestone,יש אומרים שהמכשירים יעודכנו לגרסה 2.2 אך התמיכה ב-Flash 10.1 תבוטל.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום זה זמן רב שאני מחפש רום ICS יציב ובעברית לCaptivate/ אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי בנושא ולהמליץ על אחד שעובד לו והוא מרוצה ממנו. יום טובבב ושנה טובה@!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי הביאו לי טאבלט סיני אנדרואיד (כנראה זיוף)עכשיו הוא הגיע ללא עברית במקלדת אז לאחר שהורדתי חבילה של עברית והתקנתי והכל בסדר גמור.הבטריה התרוקנה המכשיר כבה.חיברתי למטען אני מנסה להדליק, המכשיר אמנם נדלק ומופיע הרובוט הירוק של האנדרואיד אבל הוא עושה תנועות משונות לא כמו ההדלקה הרגילה.תנועה כזאת שהוא קופץ למעלה וחללית יורדת מלמעלה כאילו חוטפת אותו.. וכמובן המערכת הפעלה לא עולה וזה נתקע ככה.יש למישהו מושג מה הבעיה? לחצתי על הכפתור ריסט וכלום לא קורה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עם מסך ענקי, יחידת עיבוד עוצמתית וסוללה בקיבולת ממוצעת בלבד, ה-Galaxy S8 Plus מסתמן כבעל זמני עבודה טובים יותר מקודמיו, תודות לתהליכי הייצור החדשניים של סמסונג לכתבה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי נוקיה E71, וכמו רוב הטלפונים המודרניים(יחסית) כמעט בלתי אפשרי לראות את המסך שלו באור שמש. יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לעניין? לקנות "מגן מסך" anti glare למשל יכול לעזור? זה ממש ממש לא נוח, ובטח במדינתנו הקטנה ושטופת השמש 90% מהזמן...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברת הענק חוגגת רבעון מוצלח ברובו עם השקת גרסאות מעודכנות ל-Surface Book 2 ול-Surface Laptop לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
החברה האמריקאית מחייה את דגם ה-Blade Pro שלה, שיתחרה עם האליטה העליונה של עולם מחשבי המשחקים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להזמין לאשתי היום rte blade / orange san francisco מצאתי כמה מוכרים באיביי בסביבות ה220$, אבל המכרז נסגר עוד שבוע, שלושה שבועות וחודש בהתאמה, ויום ההולדת שלה הוא בסוף חודש נובמבר. אתם מכירים חנויות שאפשר להזמין מהן סלולאריים לארץ במחירים שפויים? (עם paypal עדיף, ואם יש קישורים, יותר טוב)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר גלקסי 2. כחלק מהעבודה שלי אני משמיעה קבצי מוסיקה מתוך מאגר מוסיקה דרך המדיה פלייר בלפטופ קטן. אני מעוניינת להשתמש בגלקסי כבגיבוי לבנייה ועבודה עם קבצי מוסיקה ומאגר מוסיקה, במקרה והמחשב שלי מתקלקל. אם כן, האם יש תוכנה כמו מדיה פלייר או איטיונס שאפשר לעבוד אתה בצורה קלה, מסודרת ומקצועית ??
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני שוקל רכישה של נגן אפל ואני רוצה לעשות בו מוד קטן בתוכנה. ידוע לי שיש לאיפוד מערכת הפעלה אלטרנטיבית שפותחת בו אופציות נוספות בתוכנה ומשפרת את הממשק עבודה איתו. אשמח לדעת מה השם שלה ומאיפה מורידים אותה.התוכנה היא קוד פתוח על בסיס לינוקס ומתעדכנת מעת לעת.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הg3 32 gb 3ram ואחרי שהתקנתי את כל האפליקציות נשאר לי ראם פנוי 900 מגה... איך אני מפנה אותו ודואג שהוא ישאר ריק כל הזמן (התוכנות לא יחזרו שוב אוטומטית)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצגת רשמית של החברה הפינית מאשרת את ההערכות לפיהן החברה תתניע מחדש את מאמציה בשוק המובייל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב אני מחפש טאבלט שישמש אותי גם לקריאת קבצי וורד (לכן הוא צריך להיות בעל מסך שיאפשר קריאה סבירה שלהם) וגם לשימוש בווייז ברכב (במקום סמארטפון, שאין לי). מחפש משהו לא יקר, כי אני לא צריך ביצועים, משחקים וכדו' (עד 1000-1200 שקל). לכאורה יש סתירה בין הדרישות שלי, כי קריאת קבצים מחייבת מסך גדול ושימוש ברכב מחייב מסך קטן. האם ניתן למצוא משהו שיענה על שתי הדרישות האלה? בנוסף, האם שווה לקנות בארה"ב? האם החסכון (אם ישנו בכלל) שווה את הבלגן של האחריות, שירות וכדו'? תודה רבה ארי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני טס עוד שבועיים לארה"ב ואני רוצה שתביא לי HTC ONE X משם אני הולך לבקר שם קרובי משפחה אז ככה שאפשר לקנות במשלוח השאלה שלי היא איפה הכי זול יש שמה התקציב הוא עד 500$ תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-