גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
מחקר שבחן כמה עשרות יישומים של מערכת ההפעלה הסלולרית של גוגל גילה כי כמחציתם מספקים לחברות הפרסום מידע פרטי על בעל המכשיר, כולל מספר הטלפון שלו ומיקומו הפיזי, ללא רשותו או ידיעתו. התגלה שהמידע על המשתמש במכשיר הועבר לשרת חיצוני, בדרך כלל של חברה מסחרית. המידע שהעבירו האפליקציות כולל את מספר הטלפון, ולעתים קרובות גם את מיקומו הפיזי, בהתבסס על יכולות ה-GPS שבמכשיר. האפליקציות שלחו את המידע בתדירות גבוהה, לעתים אחת ל-30 שניות, גם כאשר לא הציגו פרסומות. הכתבה במלואה: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3419085,00.html
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם =] אני מרגיש כ"כ מטומטם עכשיו שאתם לא מבינים בכלל..... אני יתעלם ממה קרה ויעבור ישר לשאלה המביכה: איך אני מתקין עברית בsamsung galaxy s3? מותקנת בו בגרסה האחרונה של android אבל אין לי אפשרות לבחור בעברית כאחת משפות הממשק. תודה רבה, levelone.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עם מסך ענקי, יחידת עיבוד עוצמתית וסוללה בקיבולת ממוצעת בלבד, ה-Galaxy S8 Plus מסתמן כבעל זמני עבודה טובים יותר מקודמיו, תודות לתהליכי הייצור החדשניים של סמסונג לכתבה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש פלאפון חדש בשביל אמא שלי, עדיפות הגבוהה היא ל touch ברמה גבוהה כד כמה שאפשר , ו wifi . אני ישמח להמלצות תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
מי מהם צורך יותר חשמל? ברור ל שה835 יבצע הרבה יותר טוב, אבל זה לא העניין אלא צריכת החשמל שלהם בהשוואה אחד לשני.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים, ראיתי את שבאג מוכרים במבצע את הנגן Cowon i7 בנפח 16GB במחיר 500 ש"ח. יש לי מס' שאלות לגבי הנגן: 1. האם המחיר משתלם או שיש נגנים אחרים שמשתווים לו ברמת המחיר הזאת? 2. מה זמן הסוללה? חשוב לי זמן סוללה גדול. 3. איך הוא נטען? USB? 4. איך התמיכה שלו בשמות עבריים? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה די בכותרת. טלפון הכי זול שיש, לשיחות ו-SMS, מערכת הפעלה נוחה (NOKIA לא?) וסוללה ארוכה שבאה כבונוס במחיר הזה. יש כזה טלפון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שלא נחלה הרבה הצלחה בתחום הטאבלטים, משיקה HP שלל מכשירים חדשים המריצים אנדרואיד וחלונות, מבינהם שניים בגדלים של 8\" ו-12\" המגיעים עם סטיילוס מיוחד במינו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%94%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9c-%d7%9b%d7%9c-%d7%90%d7%97%d7%93-hp-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%9c%d7%9c-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב נוסע ללונדון מעוניין לקנות SIM מקומי לתקופה עם חבילת DATA נורמלית יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב אני לא כל כך מכירים את הטלפונים החכמים רק ממה שאני רואה אצל אחרים מה שחשוב לי ביותר זה: מחיר איכות - לא מעוניין לרוץ לתקן כל שנה אחריות לשנה לפחות וגם שתיהיה מעבדה באיזור המרכז ולא בסוף העולם שירות טוב, שלא יעשו לי משחקים אם הטלפון עושה בעיות או יבקשו תשלום על תיקונים בתקופת האחריות בתירוצים שונים ומשונים השימושים שלי מאוד בסיסיים אני חושב SMS, whatsup, צבע אדום, waze קצת, moovit, מצלמה, שמיעה של audio, קצת אתרים באינטרנט, skype בשביל הדברים האלה זה עד כמה משנה לי איזו גירסה של אנדרואיד? מה אתם אומרים על טלפון מחודש\מתצוגה ? אמרולי שמחודש זה אחד שבדרך כלל יש לו היסטוריה של תקלות זה נכון? אני רואה בזאפ טלפונים ב-300 שקל מה אתם אומרים על זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים. העליתי את השאלה הזו בפורום הסלולאר ולא קיבלתי תשובה, אני מקווה שמכאן אקבל מידע רלבנטי. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? מישהו יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה תוכנה יש עבור PC שאלייה אפשר לעשות screen mirror מהאנדרואיד ?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן גלקסי נקסוס (מודל GSM)- וזה בעצם הסמארטפון הראשון שלי איי פעם. שדרגתי היום לחבילת גלישה באורנג'. הפעלתי את אופציית Mobile Data, וזה לא מתחבר לשום דבר. מישהו יודע איך גורמים לטלפון להתחבר לאינטרנט הסלולרי? לפני יומיים הטלפון שלי בטעות השתמש באינטרנט הסלולרי, וקיבלתי SMS מאורנג' שאומר שחייבו אותי. נטרלתי את אופציית Mobile Data וזה הפסיק. עכשיו כשרכשתי חבילה מתאימה והפעלתי את האופצייה מחדש, כלום לא קורה. אני מפספס משהו? אני ממש חדש בכל הנוגע לסמארטפונים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני גר בעוטף עזה בקיבוץ חולית. קניתי גלקסי 3 ורציתי לדעת לאיזה חברה יש קליטה טובה יותר באזור מגוריי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עכשיו אני משתמש בדפדפן שבא עם ה-5800 אבל הוא לא נוח בכלל אפשרי להתקין במקומו IE?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פתחתי את הנושא בהתייעצות לפני שבוע אבל לא הייתה שם תגובה אחת אז אני מקווה שכאן יעזרו לי. אז ככה, שאלה הזויה אני יודע, אבל יש באפשרותי לקבל אייפון S4 חדש דנדש בחינם (לא יודע כמה נפח), וההצעה הזאת בדיוק באה לי בזמן שחשבתי לקנות גלקסי 3 (או 4, אין לי מושג מה ההבדל ביניהם בכלל), מה דעתכם? אגב עוד משהו שמאוד חשוב לי ולא גרם לי לקפוץ על האייפון זה נושא הקרינה שהוא פולט, הבנתי שכמות הקרינה באייפון היא בשמיים לעומת מה שהגלקסי פולט, האם זה נכון? ההבדלים באמת כאלה משמעותיים?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המוצר הנל? למישהו יש ניסיון עם המוצר?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחודש ספטמבר חברת Adobe האחראית על תוסף ה-Flash העלת את דרישות המינימום לתוסף ה-Flash 10.1 דרישות המינימום העדכניות נכון להרגע : המכשירים הנתמכים : http://www.adobe.com/flashplatform/supported_devices/smartphones.html האם חברת ADOBE שכחה להסיר את ה-A853 Milestone\A855 Droid מרשימת העדכון? או שעדיין יש תקווה? חברות הסלולר הבטיחו שתשוחרר גרסת 2.2 של Android OS ל-Droid\Milestone,יש אומרים שהמכשירים יעודכנו לגרסה 2.2 אך התמיכה ב-Flash 10.1 תבוטל.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לדוגמה: http://support.apple.com/kb/HT4066 לא יודע אם היא רצה על האייפון אבל אם היה משהו דומה לאנדרואיד הייתי שמח מאוד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני שוקל רכישה של נגן אפל ואני רוצה לעשות בו מוד קטן בתוכנה. ידוע לי שיש לאיפוד מערכת הפעלה אלטרנטיבית שפותחת בו אופציות נוספות בתוכנה ומשפרת את הממשק עבודה איתו. אשמח לדעת מה השם שלה ומאיפה מורידים אותה.התוכנה היא קוד פתוח על בסיס לינוקס ומתעדכנת מעת לעת.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אי פעם תהיתם איך אפל מצליחה לדווח על רווחים כל כך עצומים בדוחות הפיננסיים שלה? התשובה קשורה להכנסות החברה ממכשירי האייפון שלה, העומדות על כמעט פי שלושה מיצרנית מכשירי האנדרואיד הממוצעת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a2-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%a4%d7%99/
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום זה זמן רב שאני מחפש רום ICS יציב ובעברית לCaptivate/ אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי בנושא ולהמליץ על אחד שעובד לו והוא מרוצה ממנו. יום טובבב ושנה טובה@!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני טס עוד שבועיים לארה"ב ואני רוצה שתביא לי HTC ONE X משם אני הולך לבקר שם קרובי משפחה אז ככה שאפשר לקנות במשלוח השאלה שלי היא איפה הכי זול יש שמה התקציב הוא עד 500$ תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-