עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בס"ד שמועה חדשה שמסתובבת ברשת היה על כך שסוני אריקסון תשיק מכשיר ממשיך לK610 הנפלא. ככל הנראה המכשיר יכלול מצלמה של 3.2 מגה פיקסל ו100 מגהביט זיכרון פנימי,ויופץ בצבע כחול. אבל שוב מדובר בשמועה בגלל וכרגע אין כל אישור מסוני אריקסון

2. נתחיל מזה שעברתי אתמול לחברת פלאפון בניגוד לרצוני ולקחתי את ה-Samsung 770, שלמרות כל יתרונותיו(המסורסים ברשת פלאפון) לא מגיע לרמה של ה-E398 שהיה לי מבחינת נוחות שימוש וחופשיות המשתמש. אחרי שעות של התעסקות עם התוכנה המחורבנת שהגיע על הדיסק שבא עם הפלאפון - נמאס לי, ואני צריך הדרכה בין השאר לעדכון תמונות הרקע של הפלאפון כיוון שכל תמונת רקע המועברת מהמחשב ונקבעת כטפט, מופיע באמצע ולא על כל המסך, שלא לדבר על כך שיש רק ארבע גדלים(176x132י, 320x240י, 640x480 ו-1280x960) - שבמקרה הם גם רזולוצית המצלמה - וכל רזולוציה אחרת מותאמת לגדלים הנ"ל, בעזרתה העדיבה של התוכנה. הרצתי חיפוש בגוגל כמובן, ואחרי חצי שעה של חפירות מסתבר שהקשר בין הפלאפון הזה לחברת Samsung היא כתובת האינטרנט המו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shovel_xxx,

קניתי K610I מכשיר בן זונהה... ככה יש בו כמה באגים ( הבנתי ככה גם מהחברה ) וניכנסתי לאתר של סוני לחפש מידע וכל זה אז יש שם להוריד עידקונים ואני לא יודע אם מומלץ לעשות או לא :\???!? ועוד דבר בקשר לכ.זיכרון שלו נינכסתי לאתר של SANDISK ושם הכרטיס עולה איזה 70 $ ובאתר של סוני הכרטיס עולה 50 $ יש הבדל ביניהם או משהו מהירות או לא יודע מה ?!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה.. איך אני יכול להעביר את השירים מהאיפוד למחשב??

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by cb,

שלום, בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי פלא חדש,סוני אריקסון קיי 610 איי. אני רוצה לדעת כמה דברים בסיסיים,זה לא שאני דביל בפלאפונים וזה פשוט אף פעם לא עבדתי עם סוני אריקסון. אז ככה: 1)בדיסק שקיבלתי עם הפלא' יש 3 תוכנות חיוניות ועוד אחת בשם קוויק טיים שאני לא צריך כמובן למחשב. שמותיהם של שלושת התוכנות הם: א.Disc2Phone-התקנתי,מעביר קבצי מוזיקה מהפלא למחשב וההיפך.צריך הסבר על ואיך להשתמש. ב.PC Suite-אין לי מושג מה היא עושה,רשום שהיא מעבירה מדיה,אם מישהו יכול להסביר לי מה היא עושה איך משתמשים בה,תודה. ג.Adobe PhotoShop Album SE-אין לי מושג מה התוכנה עושה,קשורה איכשהו לתמונות ועריכתן,הסבר עליה ואופן השימוש בה יתקבלו בברכה. עוד כמה דברים שרציתי לדעת 1)האם אפשר להגביר את עוצמת הרמקולים י…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Drek Boy,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר PMP ויש לי התלבטות קשה בין כמה נגנים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.... אח שלי עכשיו בארה"ב אז אני יכול לקנות את זה בדולרים בזול יותר ... קודם כל, אני רוצה נגן עם מסך גדול ואיכותי שאני אוכל להנות ממנו בצפיית סרטים ובנוסף, אני רוצה שהוא ישמש גם לשמיעת מוסיקה אבל שזה לא יהיה העיקר שלו כאילו אני לא רוצה שהוא יהיה ממש קטן או קל זה לא הכי מפריע רק שיהיה בממדים סבירים. זמן בטרייה עדיף כמה שיותר... המחיר זה תלוי במה אני אבחר אבל בעקרון אפשר 300 מקסימום 350 דולר אלמכן יהיה משהו שיעלה טיפה יותר אבל יהיה שווה תמחיר.. טוב, אז ההתלבטות שלי היא בין הנגנים הבאים: creative zen vision w cowon a2 archos av500 archos 604 בעקרון ראיתי עכשיו באתר של ארקוס שיש הרבה דגמי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. איך יהיה ה-Sansa M250 2GB או הClubin Stick 2GB? יש משהו יותר טוב בתקציב? מה החסרונות של הM250? הנגן צריך גם לשמש כ-Disk On Key יש אפשרות להוסיף 50 ש"ח רק אם זה באמת נחוץ. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Frozen,

שלום, אני מתגייס בקרוב לצה"ל (יש!!!) והייתי מועניין לקנות נגן MP3 בעל נפח גדול (לפחות 8GB). בהזדמנות אני טס לברלין בקרוב אז יש אפשרות לקנות שם או בדיוטי פריי. התקציב (כולל אוזניות אכתיות (אני יודע שזה הפורום הלא נכון אבל אפשר המלצות?) ונרתיק להגנה) בסביבות 1500 ש"ח. חשוב לי שיהיה רדיו, זמן נגינה ארוך (לא קריטי רק שלא יהיה קצר) ואיכות סאונד. הצגת וידיאו ותמונת לא ממש חשוב (סתם קיט'שי לא?) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. תתחשבו בזמן בטריה איכות שמע פיצ'רים אוזניות שבאות בד"כ עם המוצר מחיר תוחלת חיים תוך כמה זמן המוצר נהרס. אני יודע שיש נגנים שונים וסוגים שונים אבל כשאתם מתייחסים תנסו להתייחס למה שיש לכם או בכללי לפי ביקורות או מניסיון אישי איזה חברה יותר טובה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Astrix-D,

הMP3 שלו טוב,איכותי(יחסית לפלאפון)?והאם שומעים חזק?כ"ל לגבי הLG 8300.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. נושא ראשון: רציתי לדעת האם ה-W900 וה-W950 ישווקו מתישהו בארץ? ואם כן, מתי? נושא שני: תמיד רציתי לדעת ולא הייתה לי הזדמנות, אם אני קונה מכשיר מחנות פרטית/Stand Alone, איך אני מחבר את המכשיר לאחת מהרשתות (סלקום, אורנג', פלאפון)? הם בכלל יסכימו? (אני מתאר לעצמי שכן, הרי לא סתם יש חנויות, נכון?) מה אפשר לעשות במכשיר ללא רשת או כרטיס סים (למשל ה-K800i)? ומה דרוש להתקין במכשיר, כדי שהוא יפעל כמו מכשיר שנקנה מהרשת? מבחינת אינטרנט, וכל השירותים האחרים. האם חברת הרשת מדביקה/צורבת את הלוגאים שלה, או שאפשר לבקש שלא? ועוד משהו אחרון: אם אני אחבר את מכשיר שקניתי מחנות לרשת, זה יעלה לי יותר? ואו, כמה שאלות!. אשמח לתשובות. תודה .

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  12. http://computers.walla.co.il/?w=//1031209 מוצר השנה הוא הארכוס 604?!?! הגיוני?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by MilkMan,

אני צריך רדיו דיסק לרכב, תמליצו לי על משהו טוב, ואם ממש צריך אני יכול גם להגדיל את התקציב. תודה. אני צריך משהו כזה: http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=31714&ref=12#description שיהיה כניסה ל AUX. שיהיה אקולייזר. שיהיה כתוב את שם השיר המלא, גם בעיברית וגם באנגלית. לפחות 50 וואט ליציא כפול 4. שינגן פורמטים כמו MP3 WAV וכדומה. חובה בולם זעזועים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מידע חינוי לפני קניה יעזור, מידע מניסיון על חיי הסוללה, הספיקר, המסך, ההרגשה, המצלמה... לינקים לחנויות אמינות, כמה אמור לעלות לו ביטוח? תודה רבה, AviKo

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by sof,

היי... יש לי בעיה בטעינה של המכשיר.. המכשיר נטען לי רק בחלקו דרך הUsb ולאחר כמה בירורים בחברה נרשם ש "Only can charge through USB and must be the right USB version for full charge" מישהו יכול להסביר לי מה זה Right USB version? יש לזה איזשהוא פיתרון מלבד לקנות מטען מתח? כאשר אני טוען את המכשיר דרך USB אני מקבל בטריה חצי מלאה... תודה ...

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  16. כאילו הן באו עם הפלפאון.. אני רוצה לממש אותן גם על הנגן שלי.. (סנסה).. יש דבר כזה מאריך לאוזניות? וכמה עולה?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  17. וואלה שוב הוכיחה את הבורות שלה בנגנים. "רוב היכולות של סדרת C100 זהות ליכולות של נגן סיני ממוצע:..." - הם רציניים?!?! http://computers.walla.co.il/?w=//1034769 דידי חנוך?! מה יש לך בנאדם?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by liron88,

הדיסק עם הדרייברים של הסנסה נעלם לי, לכן אני צריך את התוכנה להעברת סרטונים לסנסה, יש למישהו ? למרות שהייתי מעדיף תוכנה אחרת מאחר והתוכנה שאתה מקבל עם הסנסה עושה בעיות .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by X-It,

אחרי שעידכנתי לגירסה העברית את הסאנסה שלי אז הכל יותר איטי והוא עובר תפריטים יחסית לאט למה שהיה קודם... וגם יש לי בתיקיית המרכז של הסאנסה שתי קבצים שהסיומת שלהם היא Mi4 ו Rom אני יודע שהם קבצים של העידכון אבל אני לא יודע אם למחוק ,מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  20. איך יכול להיות שהמכשיר עולה רק 35 ש"ח לחודש 36X חודשים = 1260 ש"ח ברשת אורנג' מה הק'ט שהם עובדים עלינו וכמה באמת אנחנו משלמים ??? הנה הקישור : http://www.orange.co.il/catalog/ תלחצו שם על K800I המכשיר משתווה ל N73 בערך לא ?? וה W850 לא יותר טוב !! יש לו מצלמה של 2מגה פיקסל..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by winds,

אפל עושה זאת שוב. הנה הסרט על iPhone

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  22. מזה כל חודש אני מקבל חשבון של איזה 400 שקל ואני לא מבין למה עכשיו ביקשתי מהנציגה פירוט שיחות ואני רואה שאני משלם דמי שירות תיקונים בסך 22 שקל כל חודש על פלאפון 6100 שנגנב לי.... אני במסלול עסקי ויש לנו הטבה (חוץ מהמנהלים שיש לם הטבות יותר טובות) שכל אחד בוחר 6 אנשים שדקת שיחה אליהם עולה 12 אגורות ולכל השאר 47 אגורות...בקיצור לפני איזה חודש גיליתי שלי בכלל לא שמו את ההטבה הזאת כבר איזה 3 שנים שדופקים אותי עם זה...עכשיו שבאתי לבקש מהם לשים לי יעדים הם אמרו לי שאני צריך לשלם עוד 22 שקל כל חודש על ההטבה הזאת...ואני יקבל רק 5 יעדים במקום 6...אמרתי בסדר בקיצור אני מסתכל בחשבון רואה שלכל יעד אני משלם 23 אגורות לדקת שיחה... וזה החלק הקטן....היה לי מכשיר 6100 שקניתי אותו דרך עסקי …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שמעו , כרגע יש לי פלאפון ממש אבל ממש פשוט , יש לי את הפלאפון הכי פשוט של נוקיה ואני שונא אותוווו אני מרגיש אותו יותר מידי בכיס והוא גדול כבד ומגושם. אני לא צריך דברים יותר מידי מיוחדים, רק שיהיה קל מומלץ קטן ושאני ישים אותו בכיס אני לא ארגיש בעיקר במסיבות, כמובן שאם MP3 וחיבור למחשב ניכנסים בתקציב אז אחלה אבל לא חייב... תודה !!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. על מה אתם ממליצים יותר? ה Iaudio G3 או ה Sansa c250? לא משנה לי שהG3 ג'יגה וה C250 2 יותר חשובה לי האיכות סאונד ואני נוטה לכיוון הG3 בגלל חיי הבטריה הארוכים (50 שעות). תודה

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by ניר.,

מישהו יודע מאיפה משיגים קבצי ליריקס ואיך אני מוסיף אותם ל-MP3 כל שהם יכנסו אוטומטית לשיר הרצוי?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים