גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מזמן אני רוצה טאבלט אבל המחיר יקר לי מידי. זאת עד שגיליתי שיש עולם שלם של טאבלטים סיניים זולים ולא רק IPAD או אסוס בעולם. מה שאני צריך הוא הדרישות הבאות: 1)שיהיה בעל מצלמה טובה לפחות HDR של ווידאו וסטילס. 2)שיהיה מהיר וחלק מבחינת גלישה, הצגת קבצי PDF, תמונות ברזולוצייה סבירה, ניגון סרטים ב- youtuobe באיכות גבוהה ופה ושם משחקים. 3)שיהיה בו GPS ללא צורך באינטרנט וגם WI-FI 4)עדיף חיבור HDMI כל שהוא אבל לא קריטי 5)שיהיה מקום סביר...נראה לי 16G זה די סבבה. 6)אני קצת מתלבט לגבי גודל מסך...אבל נראה לי שכדאי יותר מ- 7 אינצ אבל לא סגור ולא חייב. העיקר שיהיה מסך חד עם רזולוצייה גבוהה. נראה לי זהוא...עכשיו יש מיליון טאבלטים ואנלא יודע איזה טוב ואיזה תווח מחיר. לכן אני אומר שהתקציב ה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . אני כבר הרבה זמן שרוצה לקנות את האיפון4. ההצעות שקיבלתי בחברות הסלולר הן . בפלאפון 500 דקות 500 SMSים וחבחילת גלישה לא זוכר של כמה ב199 לחודש . ואני צריך להחזיר להם את המכשיר הישן שלי. בסלקום 1000 דקות 1000 SMSים וחבילת גלישה בלי הגבלה ב225 . באורנג 1000 דקות 1000 SMSים ב230/40 לא ממש זוכר . או חבילה של 400 דקות 400 SMSים ב200 שקל .. עכשיו השאלה אם זה באמת הדילים הכי טובים שיכולים להציעה לי?? ומאיזה חברה הכי כדאי לקנות? . דיברתי עם אחת אחת שקנתה בפאלפון , וקיבלה 1000 דקות ,1000 SMMים ב185 . ולי הם לא הסכימו לעשות את המבצע הזה .. חשבתי לקנות מיד2 בסביבות ה1800 , אבל אני מפחד מידי לקבל מכשיר שיש בו משהו דפוק ..
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הי. יש תוכנות מעניינות שניתן להתקין על המכשיר הזה? שום דבר לא מותקן לי עליו וחבל כי אני יודעת שניתן להתקין עליו דברים שימושיים. אז חוץ מ-GPS, מה עוד ניתן? ניתן להתקין Word?... תודה.
-
- 6 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
הי כולם, היום הודיעו לי במפתיע שאנחנו עוברים לאורנג' ואני צריך להחליט מהר איזה פלאפון אני בוחר. כמובן שאני בודק באינטרנט ביקורות ופרטים, אבל אשמח גם לחוות דעת שלכם, ובמיוחד ממי שיצא לו להתנסות במכשירים. כרגע יש לי Nokia 6230i כבר כמעט 4 שנים ואני הייתי מאוד מרוצה ממנו. בכלל אני מרוצה מנוקיה שהם נורא נוחים לשימוש, יש בהם את כל הפיצ'רים הבסייסים באיכות טובה, והם עמידים. אז אשמח לפלאפון כזה. מוזיקה, מצלמה טובה, משחקים וגלישה נוחה באינטרנט זה נחמד, אבל לא על חשבון הנוחות של המכשיר. אה וכמובן שעדיף בלי באגים מעצבנים. האופציות שלי הן - Sony Ericsson W705 Sony Ericsson W595 Sony Ericsson Yari Sony Ericsson T707 Samsung Magic Touch Sony Ericsson C510 Sony Ericsson …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסמארטפון המוביל של ASUS הגיע אלינו לביקורת מקיפה. בואו לראות כיצד הוא מוכיח שלא צריך ליהיות סיני בכדי לכבוש את ההמונים לכתבה: http://hwzone.co.il/האאוטסיידר-שגרם-לנו-להתאהב-asus-zenfone-2-בביקורת/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ספציפית, במכשירים K800,N73 וE65 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-איך הוא בניגון סרטים? -מה גרסת האנדרואיד האחרונה הרישמית שאפשר להתקין עליו, ואיך העברית בה? -לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו בשימוש 'נורמאלי'? -יש דרך נוחה להעביר אנשי קשר והודעות מסימביאן לאנדרואיד? (דרך מחשב כמובן ולא דרך סים) תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שלום... הרבה זמן לא הייתי פה.. אני הולך לקנות איזה נגן משוכלל כזה... הדרישות שלי ממנו הם שהוא ינגן MP3, ויוכל להקליט וידאו מכניסה אנלוגית (מצלמת קסדה לצורך העניין, שכבר קיימת.) מה שמצאתי בינתיים הם: Iaudio Cowon A3 60GB Archos 605 WiFi 80GB + תוסף להקליט וידאו.. אילו הם 2 הנגנים היחדים שמצאתי עד 2000 שקל +-, שמקליטים וידאו, אם יש עוד הצעות, אני ישמח לשמוע.. אשמח לשמוע המלצות, הערות, הארות, איך שומעים, איך רואים, אם יש למישהו סרט שהוא הקליט אם אחד מהם.. אני יותר מישמח לראות.. תודה תודה.. און..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , אני לקראת רכישת סמארטפון חדש.. עכשיו אני צריך להיות מוכן לקראת רכישת MICRO SIM עם חבילת גלישה איכותית . אני רוצה שתמליצו לי על חברה סלולרית שיש בה את מהירות הגלישה היציבה והמהירה ביותר שאפשר, כרגע פחות חשוב מה מחיר החבילה(כלומר לא מעניין אותי אם זה 40 ש"ח לפה או לשם העיקר להנות "מהסמארפון"), הבנתי מהפורום שמיקום גאוגרפי בכל חברה משפיע על איכות הגלישה אז המיקום הרלוונטי לגבי זה אזור רחובות- גן יבנה(אזור גדרה). תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שמתי לב נגיד שייוצא משחק לאייפון ואותו משחק יוצא גם לאנדרואיד , המשחק שמתאים לאנדרואיד שוקל הרבה פחות מאותו משחק שמתאים לאייפון, האם זה אומר שאותו משחק נגיד ירוץ הרבה יותר טוב ואיכותי ב IOS מאשר באנדרואיד ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן למי שמעוניין בזק מציעים את הטאבלט הנ"ל , acer iconia a500, ב-30 * 36 תשלומים. זה יוצא כ-1000 שח. לעומת המחיר בחוניות ב-2400 ומעלה. הציפיות שלי ממנו הם צפיה בסרטים , גלישה מרובה באינטרנט , כתיבת עבודות ומסמכים קצרים. חשוב גם שהכל יעבוד מהר וחלק ללא תקיעות וקירטועים למניהם. איך הוא? כדאי לקפוץ על זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סליחה על הבורות. רק רוצה להיות בטוח שמדובר באותו סוג, כי איפשהוא במפרט של הלומיה 920 קראתי mini-Sim
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, אני די חדש בכל הנושא של מחשבי כף יד ולאחרונה הובהר לי שרצוי שאקנה אחד במקום לקנות נגן MP3 ג'נרי שהיה לי עד היום ועומד לשבוק חיים. תחום המחירים שלי יחסית מוגבל (רצוי כמה שפחות) וכמו כן את רוב העיצובים של מחשבי כף היד עד היום אינני אוהב, לכן הגעתי בחיפוש (די מהיר) ל-HP iPaq rx4240. אני אוהב לשמוע מוסיקה ועושה זאת הרבה (לא טראנסים וHeavyMetal בלי להעליב אף אחד ) אך כמו כן לא יזיקו לי עוד אפשרויות במכשיר. איכות סאונד גבוהה די נחוצה (אוזניות יקנו בהמשך כנראה). משחקים על המכשיר הזה אינם נחוצים ממש, וכמו כן אין לי צורך בכמות מקום אכסון עצומה. אורך חיי סוללה גבוהים הם גם דרישה אבל נתון להתפשרות. עשיתי על הRX4240 מחקר כלשהו אך כמו שכבר ציינתי אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל…
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סוףסוף מכשיר עכשיו העניין שמצאתי אחד ביד שנייה עם מטען כבל אוזניות הכול אורגינלי. אבל אין קופסא או הוכחת קנייה. שאלת המיליון היא האם יש דרך לברר אם המכשיר גנוב אולי למה הבנתי שאם הוא גנוב אני לא יכול להשתמש באקונט אצל אפל. האם האקונט באמת כזה נצרך? או שיש דרך להשיב סיסמא שלו או משהו למה גם אם הוא לא גנוב אולי מישהו פתח על המכשיר משתמש כבר ולא יהיה לי גישה אליו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד מתי תהיה התקלה? (לא תופס את אישתי ועדיין לא החלטתי אם זה טוב או רע)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיעמוד בדרישות הנ"ל * NOKIA * מכשיר סימביאני * סוללה חזקה ואמינה * תקציב: עד 1500 (אפשר קצת יותר בלי להשתולל מידי) דור שלישי וכל הבלהבלהבלה לא מעניינים אותי ואראה אותם כבונוס אם המכשיר יתאים לי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימוש יומיומי האוזניות שלי הם MX500 של סנהייזר פרמטרים: *איכות שמע מצויינת עם האוזניות *יכולת לנגן קליפים *עדיף שיהיה תמיכה בעיברית (שמות של השירים) *אורך חיי סוללה ארוך (עדיפות) *שיהיה דק יחסית תודה ראש *ערתי על תראדים בפורום אך לא מצאתי תשובה ספציפית למה שאני מחפש אשמח לתגובות ועזרה בנושא אלכס.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש ספק סלולרי עם אינטרנט אמין ומהיר, לא יקר,( רצוי עם שירותי (GPS.אני לא מרוצה מנטויז'ן כ-ספק אינטרנט ביתי. הוטמובייל מציעים לי באם אהיה לקוח סלולרי שלהם- לקבל ללא תשלום אינטרנט ביתי ADSL עד 100 מגה ע"י חברת בת שלהם-"הוט.נט" א. איך הם כ-ספק סלולרי? כולל קליטה ברחבי הארץ, אמינות ושירות ב. איך הם כ-ספק אינטרנט ביתי,כולל אמינות ושירות? ג.ממי אתה מרוצה כספק סלולרי זול ,דרך מי כדאי לעשות קו ? ד.ומאיזה ספק אינטרנט ביתי ADSL בפחות מ-70 ש"ח את/ה מרוצה? תודה
-
- 6 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי שמתי לב לאחרונה שבחיפוש דרך האפיקציה באייפון לא מגיעים לכל התוצאות כמו בחיפוש רגיל בדפדפן במחשב כנראה זה בגלל הגדרה כלשהי של אפל :pissed: מישהו יודע איך אפשר לבטל את ההגדרה הזאת? או לחלופין מכיר אפליקציה שיכולה לאפשר לי גישה ישירה בלי סינון לyoutube?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי קצת סקר שוק משלי והגעתי למסקנה שהמודלים האלה מתאימים לצרכים שלי, אבל קשה לי להחליט ביניהם. רציתי גם לדעת מה ההבדל בין Secure Digital ל Micro Secure Digital ומה ההשלכות מבחינת איכות המכשיר (מבחינת מחיר ההשלכות אינן מרחיקות לכת). כמובן שאני אשמח לקבל כל דיעה ברת ידע בנושא. תודה! לינקים לזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205772&DB194028=407011 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205772&DB194028=407010&DB55447=128968
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4279434,00.html אפשר להעתיק/להעביר ל"צרכנות".
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , כפי שהינכם יודעים ישנם שני סוגים של מעבדים ה snapdragon 820 או exynos משהו כזה ... השאלה אם יש דרך לדעת על הקופסה איזה דגם מדובר במכשיר עצמו ? כי רשום על הקופסה מעבד OCTA 64BIT ולא הדגם , ואם אני מקבל מכשיר ופותח ניתן להחליף ולבקש חדש עם הדגם הרצוי ?( אך זה היה בעייתי אם לא ניתן לדעת מה יש בקופסה לפני הפתיחה כי אז אפשר לבקש גם 100 מכשירים ואולי היו עם מעבד שאני לא רוצה ) - שאלה 2 : כדאי לקנות את GALAXY ברשימה מוקדמת כי מקבלים את משקפי VR מתנה ? השאלה לכו תדעו שאני נירשם עכשיו איזה מיקום אני נמצא בתור ואולי מחלקים רק 500 משקפים ואז אני לא מקבל ואין לי לאן למהר ( למרות שאני צריך את GALAXY S7 ) . תודה ענקית על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם השוק שלנו זקוק לסמארטפון עם מסך משני אחורים ובלתי סימטרי? בקרוב נגלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי K610I מכשיר בן זונהה... ככה יש בו כמה באגים ( הבנתי ככה גם מהחברה ) וניכנסתי לאתר של סוני לחפש מידע וכל זה אז יש שם להוריד עידקונים ואני לא יודע אם מומלץ לעשות או לא :\???!? ועוד דבר בקשר לכ.זיכרון שלו נינכסתי לאתר של SANDISK ושם הכרטיס עולה איזה 70 $ ובאתר של סוני הכרטיס עולה 50 $ יש הבדל ביניהם או משהו מהירות או לא יודע מה ?!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-