גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
הוצע לי ב990 ש"ח. http://www.amoi.com/en/_prd/prd_200000912.html דרך אגב- QHD זה לא רזלוציה גבוהה במיוחד?! כי כתוב שם QHD = 960X540
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ. בכמה לדעתכם אפשר למכור בארץ OnePlus One חדש. הרי זה מכשיר מבוקש וחזק. אני מתלבט אם "לקנות לשם השקעה" כי לצערי את ההזמנה שלי "ביזבזתי" בטיפשותי ושייכתי אותה לחשבון שלי. מצד שני, אולי לעשות מעבר מאייפון ולהרוויח יותר (או...להפסיד? הרי לאנדרואידים שווי יד שנייה נמוך ויורד במהירות)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
גלריית תמונות חכמה, טפטים מותאמים אישית, מסך נעילה מקושר ואפליקציות הודעות - אפליקציות חדשות לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-32/
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי סמסונג גלקסי אס 5 שקניתי באיביי. דגם המכשיר אינו זהה לדגם שנמכר בארץ (G-900F), אלא נקרא G-900I. אני מנוי של אורנג' לכן לאחרונה ניסיתי להירשם לרשת דור 4 (LTE), אך ללא הצלחה. עושה רושם שגרסת התוכנה על המכשיר שלי לא תומכת ב-LTE, זאת אני מסיק כיוון שבמסך בחירת "Network mode" לא מופיעה האפשרות LTE - מופיע רק WCDMA/GSM. גרסת התוכנה על המכשיר שלי היא 4.4.2. גרסת ה-baseband היא G900IZTU1ANE2. גרסת ה-Kerenel היא 3.4.0-1630870 גרסת ה-build היא KOT49H.G900IZTU1ANE3. פניתי בכל זאת למוקד התמיכה של סקיילקס, שם אמרו לי שייתכן שנדרש עדכון תכנה המיועד לפתוח את המכשיר לתדר זה. ניסיתי לעדכן את התוכנה באמצעות FOTA, אך עושה רושם שגרסת התוכנה במכשיר הינה עדכנית. טכנאי של אורנג' גם…
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי לכולם, חבר מעוניין לרכוש במבצע אחד מהמכשירים בכותרת, השאלה איזה עדיף? שניהם נמכרים ב1120 שקלים לגרסת ה-16 גיגה.
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הg3 32 gb 3ram ואחרי שהתקנתי את כל האפליקציות נשאר לי ראם פנוי 900 מגה... איך אני מפנה אותו ודואג שהוא ישאר ריק כל הזמן (התוכנות לא יחזרו שוב אוטומטית)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה המלצה למכשיר עד מקסימום מסך 4.5 אינצ, לא של אפל, עד $500 אני גר ב ארה"ב, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מהו הסמארטפון הטוב ביותר שניתן לקנות בתקציב הזה? לא ממש משנה לי מערכת ההפעלה או העדפה למותג מסוים, יותר חשוב לי שתהיה מצלמה כמה שיותר איכותית.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, הגלקסי נוט 1 שלי כבר לא משהו. ה-GPS לא עובד טוב. הוא איטי בטירוף. המכשיר שאני מחפש הוא בעיקרון התקציב הוא באזור 2000 שקל מסך 5 אינץ +- 32 ג'יגה מינימום(16 ג'יגה + כרטיס זיכרון גם תופס) אני ממש רוצה להימנע מסמסונג כי יש להם מערכת הפעלה מעאפנה מקרטעת וכל הקטע של ה KNOX בכלל מעצבן. HTC ONE הוא בתקציב קצת יותר גבוה אבל יש לו מצלמה 4 מגה (WTF?). משפחת הנקסוסים לפי הביקורות הסוללה שלו חלשה ויש לו 3-4 שעות זמן מסך שזה ממש מעט בשבילי וה LG G2 העדכונים שלהם על הפנים + 4.4.2 מלא באגים. אני גם ממש לא רוצה סוני כי יש לחברה שלי ניסיון ממש רע איתם. רוב השימוש לי יהיה משחקים / ניווט / מיילים / אינטרנט חשבתי אולי על ה LUMIA 1520 אבל הוא עולה 2900 שקל והבנתי שה WAZE עובד לא מ…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך מדביקים תרגום לסרט בגלקסי 4, הסרט נמצא על הכרטיס של הפלאפון. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מחפש כבר המון זמן מסוק או רחפת עם מצלמה. נראה לי שעדיף רחפת מהסיבה שהיא יותר יציבה. האם יש לכם המלצות? התקציב הוא בסביבות 150-200 שקלים. ראיתי משהו באייבי ב60 דולר, אבל המצלמה היא 0.3 מגה פיקסל. אין לי בעיה לחבר גם מצלמה שלי אם זה אפשרי. הבעיה האם זה יסחוב אותה? תודה צור
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור בין שני המכשירים (טלפון מעבודה). הייתי בכיוון של G3, עד שלא קראתי על מס' נק' בעיתיות: סוללה חלשה יחסית (חשוב מבחינתי) התחממות ישנם גם סימני שאלה: איזה מצלמה עדיפה, קראתי ביקורות שונות נוחות השימוש, עד עכשיו התרגלתי לממשק וכפתורים של סמסונג בS5 קצת מרתיעה רמת הקרינה (SAR), גבוהה יחסית (מה שבד"כ לא אופייני לסמסונג), אני יודע שהרוב פחות מתייחסים לזה... אשמח לשמוע חוות דעת של מי שהתנסה במכשירים אלו.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה. לפני שנה וחצי קניתי surface RT. מצב מעולה אין שריטה אחת. בא עם כיסוי. 1. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותו? 2. איפה למכור אותו? יד 2? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
צריך סמארטפון לאימא שלי. היא חייבת WAZE (או תוכנה אחרת לניווט ) + מצלמה סבירה. מעדיף ממשק כמה שיותר פשוט שגרף הלמידה יהיה קצר. היא לא טובה עם גאדג'טים. לא היה לה סמארטפון. חומרה בסיסית משנת 2012 תספיק בהחלט למשימה. הנה האופציות שחשבתי עליהן. 1. MEIZO MX2 ׁ 2. LUMIA 625 3. SGS3 + התקנת BIG launcher מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ממישהו את ה-LG G2, התחלתי להתקין דברים אבל אז הופיע לי ה-Voice talk של גוגל. נכנסתי להגדרות וראיתי שאין מקלדת מותקנת (משוחזר להגדרות יצרן). אז פשוט חיפשתי באינטרנט קובץ APK של מקלדת... התקנתי ואז הופיע לי ההודעה הזאת (מצורף תמונה). מה זה ולמה זה חוסם לי את המכשיר?! (לא יכול לעשות כ-ל-ו-ם), גם לכבות לא... הורדתי מפה: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2312179
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר חיפוש קצר בפורום ראיתי שעוד לא פרסמו את המכשיר הממש מגניב הזה (לפי דעתי) חוץ משאלה ששאלו עליו בשנת 2012, המוצר הזה הינו אכן מוצר ישן אך כל פעם שאני צופה בו אני מתלהב מחדש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה מכשירי אנדרואיד שצריכים לטעון אתר אינטרנט שנבנה לפני הרבה שנים (לשנות אותו זה לא מעשי) האתר נבנה למכשיר ווינדוס CE ועליהם הוא עובד טוב, במכשירי האנדרואיד הוא נטען בקטן וצריך לעשות זום אין, הבעיה שזה בכל דף של האתר וזה משגע. ניסיתי כמעט את כל הדפדנים שיש בגוגל פלי והיחיד שעובד זה אופרה מיני, אבל הוא עובד רק מהכתובת החיצונית של השרת, מהכתובת הפנימית של השרת (זו שאיתה צריך לעבוד) הוא בכלל לא מעלה את הדף מודיע על שגיאת אינטרנט(כנראה בגלל שהוא עובד עם פרוקסי). אני יודע שכמה שורות קוד בצד של השרת יסדרו את הבעיה אבל זה לא מעשי, האם יש פתרון דרך הגדרות של אחד הדפדפנים תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
מוכר גוגל גלאס שנקנה לפני כחודשיים, נפתח למטרות פיתוח, לא היה בשימוש פעיל. נמכר עקב החלטה לפתח באפיק אחר. אם אתם חובבי גאגטים, או רוצים לפתח לטכנולוגיה של העתיד, או סתם בא לכם להיראות מגניבים ולהינות ממוצר מדהים, זו ההזדמנות שלכם אני מבקש סכום של 5000 שח עבור המכשיר, המחיר אינו לדיון אז אנא רק אם אתם רציניים נא לפנות אלי. שמי אלי, ניתן לפנות אלי לנייד ב 0542391864.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קורא ספרים אלקטרוני לספרים בעברית, יש לי מספר שאלות לחברי הפורום : 1. האם יש מבחר של ספרים דיגיטלים בעברית ? 2. איזה מכשירים תומכים בעברית ? מה הבדלים ביניהם ? 3. על איזה מכשיר אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום מחפש מכשיר מתנה לאמא. כל מה היא צריכה זה מסך גדול(בסביבות 5 אינץ') ומצלצמה טובה(שלא תתקלקל) כדי לצלם נכדים מכשיר מבוסס אנדרואיד. עד 1500 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! חדשה בפורום ואשמח לעזרה...אמורה לטוס ב3.8 לחו"ל ורוצה לקנות סמטרפון חדש בדיוטי פרי. אני מעלה פה קישורי לסמרטפונים שבאים בחשבון (מבחינת מחיר) ואשמח אם מישהו שמבין יגיד לי מה הכי טוב (פשוט כי אין לי מושג מה אומר המפרט הטכני) הראשון: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=242&vmenu=5 השני: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=86&vmenu=5 השלישי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=66&vmenu=5 הרביעי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=43&vmenu=5 תודה!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עדכנתי גרסה למכשיר ועקב כך יש האטה בביצועיו הייתי רוצה רום בעברית והוראות התקנה (אני לא מתמצא בהתקנת רומים) פרטי המכשיר מס' דגם (לא הצלחתי לצלם אותו): JSS15J.I9300XXUGMK7 בתודה מראש למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-