עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, יש ברשותי ipod משנת 2004 (click wheel, מסך שחור לבן, 16 gb) שניתן לי במתנה מחבר. החבר לא סיפק לי כבל usb אז קניתי כבל ג'נרי והטענתי אותו במחשב והמכשיר היה תקין לחלוטין והצלחתי להאזין למוזיקה של החבר שעוד נשארה בתוכו. התקנתי itunes וניסיתי לעדכן את הקושחה של ה-ipod באמצע העדכון (העדכון הורד למכשיר, המכשיר עשה אתחול) הופיע לי אייקון בצורת power adapter. מסתבר כי בדורות הישנים של ה-ipod שבהם נכלל גם המכשיר שלי התקנת העדכון שהורד למכשיר - אחרי האתחול חייבת להתבצע אך ורק כאשר המכשיר מחובר לחשמל דרך שקע חשמל -> usb power adapter -> כבל usb -> מכשיר ה-ipod. ולא דרך חיבור usb רגיל למחשב בגלל מדיניות דפוקה של apple בזמנו שנועדה להגן מפני אזילת החשמל בסוללת המכ…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  2. לום לכולם ברשותי מכשיר Gps של פוג'יקום, שהגיע עם תוכנת Igo 6. אחי הקטן שבר לי אותו בטעות, והמכשיר הלך טוטאל לוס. היום רכשתי מכשיר Apex 4311 בלי התוכנה, והובהר לי שהמכשיר הנ"ל תומך בה. הכנסתי את הכרטיס המקורי שברשותי למכשיר, אבל כלום. המכשיר לא מזהה בכלל את הכרטיס, והתוכנה לא פועלת. מישהו כבר נתקל בבעיה? יש הצעות לפתרון? בתודה מראש, מאיר

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  3. Started by shimronfio,

היי יש לי N86 ולטלפון שלי יש שתי כרטיסי זיכרון, אחד זיכרון של המכשיר שהוא 78MB והשני זיכרון חיצוני שהוא 8GB, הבעיה היא שהזיכרון של הטלפון שלי תפוס כמעט עד 0 מקום ואני לא מצליח לראות את הקבצים שמתוקנים בו, בזיכרון החיצוני עדיין נשאר לי מקום לעומת זאת.. אני כרגע רוצה לעדכן וואטס אפ אבל לא יכול כי הוואטס אפ חייב להיות מותקן על הטלפון. יש רעיונות איך ניתן לראות את הקבצים למחיקה?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by 8-Ball,

יש לי MIO P350, היום נתקלתי בבעיה מאוד רצינית, כשאני מחבר אותו למחשב עם חיבור הUSB הרגיל החיבור לא מצליח. אני מקבל הודעה מהWINDOWS: USB DEVICE NOT RECOGNIZED ניסיתי כל מה שאפשר לנסות, התקנתי דרייברים מחדש התקנתי את התוכנה מחדש וניסיתי גם במחשבים אחרים בבית שלי ועדיין יש את אותה ההודעה והחיבור לא מצליח. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by A.M,

לפני יומיים קניתי סוני אירקסון k610i עכשיו לא קניתי אותו חדש הוא יד שניה מחודש פשוט עכשיו לא קיבלתי לא כבל usb לא כלום יש לי בעיה אני מנסה להטעין את הפלא' והוא לא טוען . קראתי שיש מצב שהסוללה מזוייפת אבל לא נראלי אני מנסה להטעין וזה לא מגיב מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  6. Started by SilverBlaze,

שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות השתמשתי בסוני אריקסון K850i והוא פעל מצויין. באיזשהו שלב קרה מקרה והוא בילה את הלילה בשלולית והפסיק לעבוד. הייתי כל כך מרוצה מהפלאפון שקניתי עוד אחד, במחיר זול משמעותית כיוון שהוא כבר לא היה מכשיר חדש, ולאחר טיול במקום בעל לחות גבוהה יחסית המסך שלו הפסיק לעבוד. זה נראה כאילו כל מה שנדפק היא התאורה, כי אפשר לראות צללים על המסך אם התאורה בחוץ מאפשרת וממש מתאמצים, ועד לאחרונה המסך היה עובד מדי פעם עד שהייתי נוגע בלוח מקשים ואז הוא היה נכבה. זה נראה לי כמו מקרה מתסכל מאוד של קצר אבל רציתי לדעת אם זאת בעיה שמוכרת למישהו ואם יש דרך לתקן אותה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by ohyeah,

חברים יקרים אני נורא מתוסכל. יש לי בעיה מעיקה במיוחד. יש ברשותי מכשיר פוקס פיסי mio180. רכשתי כרטיס SD WIFI והכל עד עכשיו טוב ויפה. מדובר בכרטיס SDIO 802.11g של חברת just mobile. אני מחבר את הפוקס למחשב, active sync מתחבר הכל יפה, מתקין את הדרייבר, מסיים להתקין מנתק את המכשיר מהמחשב השולחני , מכניס את ה SD WIFI. המכשיר לא מזהה שום רשת אלחוטית פוטנציאלית ולא נעליים, ויש בביתי רשת אלחוטית קומפלט, שתחתיה שני מחשבים שולחניים ועוד לאפטופ. התקשקשתי עם 012 בטלפון וכל מה ששמעתי מהם זה אדוני, מצטערים, אנחנו פשוט לא מבינים בפוקס פיסי. כל מה שהם עשו זה הכניסו את ה MAC NUMBER לנתב וגם זה לא פתר דבר. ניסיתי גם במקומות אחרים בעלי רשת אלחוטית, לא דובים ולא יער, המכשיר לא מזהה שום רשת וש…

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  8. Started by Yigalk,

היי, לאחרונה אני מקבל הודעה בטלפון שאומרת שאין די מקום פנוי בדיסק, כלומר הזיכרון של הטלפון מלא. להבנתי מדובר במחיצת המערכת של הטלפון, כיוון שבשטחים לאחסון- הן בכרטיס זיכרון והן בזיכרון הפנימי של המכשיר יש לי עוד הרבה מקום. התופעה משפיעה על היכול שלי לקבל הודעות sms, על היכולת להתקין אפליקציות חדשות ובקיצור ממררת את החיים. לאחר שהעברתי את כל האפליקציות שהיו מותקנות על המכשיר אל הכרטיס זיכרון, נוצר מקום של כמה מאות מ"ב, אולם הוא התמלא וכרגע שוב הגעתי למצב של כמה ק"ב, פנויים בלבד. האם מישהו יודע למה זה מתמלא כ"כ? האם למישהו יש הצעה כיצד לפתור זאת? האם יש אפשרות למחוק קבצים כלשהם? ולאחר מכן להתקין סייר קבצים ודרכו לגשת למה שאפשר להעביר אל הזיכרון שנועד לאחסון? בנוסף, מישהו יו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by CodeNinja,

עשיתי באנדרואיד איזה כפתור שכל פעם כשלוחצים עליו שומעים צליל קצר כזה... הבעיה, שאם אני לוחץ כמה פעמים.... בשלב מסויים כבר אני מפסיק לשמוע את הצליל.... כאילו הפקודה הפסיקה לעבוד. השתמשתי בMediaPlayer וכך הקוד נראה: private void bipSound() { // TODO Auto-generated method stub ourSong = MediaPlayer.create(Game1.this, R.raw.bip); ourSong.start(); } מה אתם אומרים? תודה, שחר

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by etay34,

שלום יש לי מכשיר ברשת אורנג סליידר 6500S בקיצור לפני כמה חודשים היה לי משהו מוזר בפלאפון, כל הזמן שהייתי מקבל שיחות או משהו מתקשר אז פתאום הוא היה מציג לי הודעת סוללה חלשה למרות שהסוללה טעונה במלואה תמיד, הכנסתי לתיקון, החליפו הכל כולל הכל ועדיין התופעה לא נעלמה. החלטתי להחליף למכשיר של חבר וגם שם ההודעה הזאת חוזרת כאשר יש שיחה או שמתקשרים. החלפתי כרטיס סים אפילו ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה. האם מישהו יודע משהו לגבי התופעה המוזרה הזאת? אולי למישהו זה קרה גם? תודה!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by kalda01,

המכשיר נרכש אתמול. טענתי עד שהגיע ל100% ובלילה השארתי ללא טעינה מחובר לרשת. בבוקר מראה 100% ובהגדרות תחת סוללה מופיע "אוסף נתונים, אנא המתן" זו תקלה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by intel suck,

משום מה הפלאפון כל הזמן נכבה אפילו אם הסוללה מלאה לגמרי הפלאפון עדיין נכבה ויש לי שני פלאפונים כאלה ובשניהם זה ככה אני מדליק את הפלאפון ואחרי כמה דקות הוא שוב נכבה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  13. Started by Flamester,

שלום לכולם יש לי בעייה - כאשר אני מנסה להעביר כרטיסי ביקור/אנשי קשר מהoutlook לIPAQ כל מה שאני מקבל זה "????????" במקום אותיות.ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט,אבל אף אחד לא ידע להגדיר בדיוק מה צריך לעשות. ברשותי אופיס 2007,וינדוס XP,הותקנו כבר כל התוכנות מחדש (אאוטלוק,activsync,תוספת השפות). האם יש מישהו שיכול לעזור ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  14. משום מה הדואר לא מסתנכרן לי באופן אוטומטי (לדוגמא, כשאני שולח לעצמי הודעה במייל דרך המחשב) אני לא מקבל אותה בסמארטפון. אני רואה אותה רק כאשר אני אני מסנכרן באופן ידני. אשמח לדעת איך לפתור את זה. תודה מראש ולילה טוב, dr70

• 4 תגובות
    • 13.7k צפיות
  15. Started by moshmushon,

אהלן. בעיה מוזרה עם העברית של נגן upod של 4play. כאשר אני מוריד לנגן שיר עם שם בעברית, הנגן מראה את שם הקובץ באופן מאוד מאוד מוזר- אותיות מפוזרות בעברית עם רווחים מרובים ללא כל סדר או קשר לשם השיר המקורי. כאשר מסתכלים עם הסייר במחשב, זה נראה בסדר גמור. למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  16. בעיה שנתקלתי בה בעת פיתוח באנדרואיד. הרקע ששמתי מופיע רק במחשב ב virtual device (גירסה 4.1.2, api level 16, cpu arm ) ולא מופיע במכשיר שלי htc one x. אבל מופיע לי במכשיר הקודם שלי גלקסי 1. מישהו יודע? אולי גודל התמונה? כי זה נראה כאילו התמונה נמתחת..... או משהו לא יודע... ועוד שאלה על הדרך..... יש לי מחשב טוב יחסית (מעבד I5 8 גיגה זיכרון RAM) ומשום מה.... הvirtual device לא זז לי.... ממש ממש איטי.... גם עד שהוא עולה..... שעות..... אי אפשר לתכנת ככה בכיף.... איך מסדרים את זה? תודה לעוזרים, שיהיה אחלה שבוע, שחר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם ! ברשותי סמסונג גלקסי S I9000 עם מערכת אנדרואיד 2.3.5 מקורית של סלקום. התקנתי עליו LAUNCHER PRO ונגני וידאו - MOBO,MX הבעיה היא כאשר אני מחבר את המכשיר ליציאת הטלוויזיה אינני רואה את הכתוביות בנגנים הנ"ל בטלוויזיה כאילו יש לי 2 מסכים - האחד של המכשיר ושם הכל עובד תקין והמסך השני הוא הטלוויזיה ועליו אני רואה רק את הסרימינג של הסאונד והווידאו של הקובץ, אך אינני רואה את פאנל ההפעלה עם ה-PLAY/PAUSE וכו'. כמו כן אינני יכול לשנות את מצב התמונה WIDE/STRETCH. הכל עובד כרגיל במסך של הפלאפון... ***בשניה הראשונה עד שהווידאו מתחיל אני רואה את אותו המסך גם בפלאפון וגם בטלוויזיה ואז הווידאו עולה ואני שוב רואה את הבעיה - 2 מסכים שונים עזרה בבקשה :s05:

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. קיבלתי אוזניות Bluetooth של מוטורולה (HT820) וחיברתי אותם עם הסוני אריקסון שלי (w800i). השיחות טלפון עם האוזניות עובדות בסדר, מאוד נוח אפילו, אבל כשאני מפעיל את הנגן MP3, הוא משמיע את המוזיקה ברמקול המובנה ולא באוזניות. כשאני מדליק את האוזניות הוא מזהה אותן, ומוסיף את האייקון של ה- HeadSet ושל אוזניות למעלה, כמו שהוא עושה כשמחברים את האוזניות החוטיות שלו. למישהו יש הצעה? שיחקתי מלא בהגדרות, וזה עדיין לא עובד. אני מתחיל להיות מתוסכל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by yonathanxp,

שלום לכולם, קניתי בתאילנד נוקיה 5300 מקורי (גם פתחתי אותו לעברית בארץ) ויש לי בעיית קליטה. יש לי SIM ביג טאק של אורנג'. תודה לעוזרים!!

20. Started by djass,

יש לי בעיית קליטה בפאלפון לפעמים יש קליטה לפעמים אין בכלל מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה??? תודה לעוזרים?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by moldovani man,

כמעט כל השירים מכל האלבומים באיפון מקרטעים, כאילו פתאום השיר חוזר 2 שניות אחורה ואז אחרי שניה קדימה. זה קרה אולי לעוד מישהו? האיפון חדש קיבלתי מאורנג' לפני שבוע. מה כדי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום רב לכולם התחדשתי במכשיר LG G2 עולם שלם של ידע מתחבא במכשיר הנפלא הזה אבל הדבר הכי חשוב לי זה לשלוח כמות של SMS לעובדים, לשותפים, לספקים... במכשיר המגבלה שלו זה 15 אנשים, שזה עוד נסבל אבל כאשר שולחים ל 15 ביחד תמיד קופצת הודעת השגיאה הודעות שולח מספר רב של הודעות SMS האם ברצונך לאפשר ליישום להמשיך לשלוח הודעות ואז אני צריך ללחוץ על המשך 10 פעמים חפרתי קצת באינטרנט ובפלאפון אין בהגדרות-אבטחה (הכי למטה) מגבלת משלוח SMS אבל מצאתי את הפתרון הזה אבל אין לי מושג איך אני פותח טרמינל, עם איזה תוכנה, על מנת לערוך את הקובץ settings.db אשמח לעזרה. תודה I got it to work! Heres how(taken from link above): Open Command Terminal and enter the following: adb shell sqlite3 /data/da…

23. Started by ziko,

שלום לכולם זה עתה קיבלתי מכשיר חדש נקסוס 4 מחו"ל (ארה"ב) הגעתי לתחנת שרות אורנ'ג על מנת להחליף למיקרו סים מנסה לחייג מהטלפון רואים שיחה יוצאת אך ללא צליל חיוג וזה שמקבל את השיחה לא שומע כלום כלומר יוצאת שיחה בלי אפשרות לבר ולשמוע גירסת אנדרואיד היא 4.2.2 האם יש למושג כל שהוא? אני לא רוצה להאמין שהמכשיר תקול גלשתי בו שמעתי מוסיקה האם צריכים להתקין גירסת תוכנה כל שהיא נא עזרתכם האדיבה והמהירה תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by dol222,

יש לי iaudio x5 והוא לא מזוהה ע"י המחשב שלי שיש בו VISTA. יש משהו לעשות? (עידכנתי את כל העידכונים לויסטה)

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by xtract1,

אני מעוניין לרכוש מכשיר (או שניים) לבני משפחתי והוא עונה על כל הדרישות של מכשיר קומפקטי יחסית, זיכרון סביר (512M) ומעבד שאמור להיות מהיר. העניין היחידי הוא שאנחנו ברשת פלאפון ובמקום עבודתי של אבי אין כיסוי טוב למכשיר שתומך בתדר אחד ואילו כשיש כיסוי בשני התדרים הכל בסדר (בדקנו היום). בכל אופן, באתר הרשמי של סמסונג ישראל/סאני מצויין כי המכשיר תומך בתדרים של דור שלישי המתאימים לפלאפון בין היתר : 850 ו-2100 כפי שניתן לראות כאן מהצד השני יש לנו אתר מאוד מכובד, GSMArena שלפי רשימת התדרים שם "נעלם" לו התדר הנוסף, 850, מהטבלה כפי שניתן לראות כאן כדי לתמוך בעובדה שהמכשיר תומך בשני התדרים אפשר אולי רק לראות כי חברת פלאפון מוכרת אותו דרכה אך גם פה יש "אבל" כי גם שם יש גלקסי מיני ו…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.