עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. (מדובר על גלקסי S1) אני כנראה יוצא נוב אחושרמוטה פה אבל אני חייב לשאול - האם כל כבל מיקרו USB יעבוד עם הגלקסי? כלומר אפילו כבל רנדומלי, ולא אחד ש"יועד" לשימוש עם סמארטפון? והאם אותו כבל רנדומלי יוכל להטעין לי את הגלקסי כרגיל אם אני מחבר אותו למטען USB לקיר? כלומר בעוצמה/מהירות מלאה? אני זוכר שהיה איזה עניין עם האייפון, שמטען USB רגיל לקיר גרם להטענה שלו להתארך פי 2-3, ומטען USB שיועד לאייפון עבד יותר טוב. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. המכשיר שנמצא ברשותי Nokia 6120C מתחיל להראות סימני גסיסה. רכשתי לא מזמן Nokia 1280 אני לא מרוצה ממנו הרמקול שלו מאוד חלש והממשק שלו מעצבן ולא נוח. הדרישות: (רוב השימושים מסתכמים בקבלה של שיחות ו- SMS) - מופעל ע"י כפתורים ולא מסך מגע - עמידות - איכות בנייה טובה - רמקול חזק - רדיו אם זה משנה כרגע אני נמצא ברשת Orange. (מנהלי הפורום - אין לי מושג לאיזה פורום ההודעה הזו מתאימה, אתם מוזמנים להעביר אותה לפורום המתאים)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אהלן, אני מחפש מחברת דיגיטלית שתוכל להחליף את כל המחברות שאני סוחב לאוניברסיטה, יש חיה כזאת שעובדת טוב במחיר שפוי שאפשר להזמין?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות אייפון 4 או 4S מאיביי, הפלאפון עצמו בא מחברת SPRINT או AT&T .. האם ישנה אפשרות להפוך אותו לפעילות פה בארץ ? על הפלאפון רשום שהוא BAD ESN, הוא יעבור אקטיביציה כאן בארץ ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום חברים , אני לקראת רכישת סמארטפון חדש.. עכשיו אני צריך להיות מוכן לקראת רכישת MICRO SIM עם חבילת גלישה איכותית . אני רוצה שתמליצו לי על חברה סלולרית שיש בה את מהירות הגלישה היציבה והמהירה ביותר שאפשר, כרגע פחות חשוב מה מחיר החבילה(כלומר לא מעניין אותי אם זה 40 ש"ח לפה או לשם העיקר להנות "מהסמארפון"), הבנתי מהפורום שמיקום גאוגרפי בכל חברה משפיע על איכות הגלישה אז המיקום הרלוונטי לגבי זה אזור רחובות- גן יבנה(אזור גדרה). תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לעבור חברה סלולרית ומעוניין לברר ממי כל חברה קונה את הדקות שהיא מוכרת ללקוחות. מישהו יכול לרשום בבקשה מאיפה המפעילות הסלולריות החדשות קונות את הדקות שלהן? אני מתכוון לגולן, you, רמי לוי והום סלולר. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by indescrimonous,

רציתי לשאול האם יש למישהו מושג לגבי מתי סמסונג הולכת לשחרר את JB בין היתר למכשירים בישראל ובכל העולם? מצאתי כתבה שבה מציינים תאריך יציאה בדצמבר אבל הכתבה עצמה בת חודשיים ואני לא יודע אם היא עדיין רלוונטית. למישהו יש מידע בעניין?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  8. שלום, כמי שעושה את צעדיו הראשונים בעולם הסמארטפונים (בעליו הגאה של מכשיר נוקיה 3100) אני מעוניין לרכוש עבורי ועבור אשתי שני מכשירים בתחום המחירים 1000 עד 1300 ש"ח. סדרת ה Xperia מסתמנת כאופציה מועדפת לאור חוות דעת שהתקבלו כאן ובאתרים נוספים. הדרישות הינן: 1. מכשיר 1 - מצלמה ראשית סבירה. מצלמה קדמית נדרשת. גלישה נוחה באינטרנט (גודל מסך, רזולוציה). 2. מכשיר 2 - מצלמה ראשית - לא משמעותי. מצלמה קדמית לא נדרשת. גלישה נוחה באינטרנט (גודל מסך, רזולוציה). לאור ריבוי המוצרים מסדרת ה Xperia בתחום המחירים שציינתי אבקש לקבל: 1. הסבר בסיסי לגבי פרמטרים נוספים שעלי לשקול לדעתכם בעת הרכישה לאור הדרישות שציינתי 2. הסבר בסיסי לגבי פערי המחירים (למשל, למה ה GO יקר מן ה U למרות נחיתות מבח…

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by Gil28,

חיפשתי פיתרון יצירתי למעמד לטלפון שלי באוטו. נתקלתי בזה: http://www.ebay.com/itm/Flexible-Micro-USB-Data-Sync-Charger-Mount-Stand-Cable-Cord-Fr-Samsung-HTC-Phone-/350639152895?pt=PDA_Accessories&hash=item51a3b8deff מישהו מכיר? זה אכן מספיק קשיח?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by FME,

אני מחפש פלאפון חדש בתקציב של בין 1K~2K ש"ח. שיהיה לו בבקשה מסך של 4" ומעלה (לא NOTE), שימושים: אינטרנט, משחקים שדורשים כח כמו modern combat 3 וכו'.. , מוזיקה הרבה (חשוב שיהיה די איכותי..יחסית לפלאפון..) וזהו בעקרון, 16 GB פנימי רצוי (לא חובה אפשרות של הרחבה עם זכרון חיצוני), מצלמה בסיסית+.. אשמח לשמוע המלצות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yuvalm2,

אני רוצה לקנות את הנקסוס 4, מה האפשרויות שלי? באיזה מדינות מוכרים אותו, וכמה זה יחסוך לי אם אקנה את זה ואביא את זה איתי לארץ, במקום לשלוח את זה מחו"ל?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by skolfild11,

שלום, לפי מה שהבנתי לגלקסי נקסוס אמורה להיות התוכנה הנקייה של גוגל. אבל גם קראתי שיש מקומות בארץ שמוכרים את המכשיר הזה עם תוכנת הפעלה אחרת, של סאמסונג או משהו אחר. איך אפשר לדעת איזה תוכנה יש על המכשיר ואיך אפשר לשדרג לתוכנה הכי עדכנית של הג'לי בין ?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by NI4NI,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות טאבלט סיני איכותי (עד כמה שטאבלט סיני יכול להיות איכותי...). השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, קריאת ספרים וקצת משחקים. אני גם רוצה שיתמוך ב-bluetooth ושיהיה בעל מסך IPS. נראה לי שהטאבלטים הגדולים (9-10 אינטש) קצת גדולים וכבדים מדי, ומצד שני אלו בגודל 7 אינטש נראו לי קטנים מדי, כמו טלפון מגודל. לכן חשבתי ללכת על 8 אינטש. זה נראה לי הטוב שבכל העולמות. גם לא גדול וכבד וגם גודל מסך סביר (וגם מסך 3:4 שאני יותר אוהב). אלא שלאחר מחקר יותר מעמיק, יש בעיה של זמינות. יש יחסית מעט דגמים של 8 אינטש ואם מסננים את הגרועים שביניהם אז נשארים ממש מעט. בסוף נשארתי עם שני דגמים אופציונאליים: Hyundai rock X ו- Ployer momo8 IPS. לאחר קריאת ביקורות הבנתי שלכל אח…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by card,

שלום כשאני צריך (בארץ או בחו"ל) להשתמש בתחבורה ציבורית ולמצוא על כך מידע, אני משתמש ב-Google Maps, מכניס נקודת התחלה וסיום, ובוחר "תחבורה ציבורית" כדי לראות מה האפשרויות. הרבה אנשים מזכירים גם את Moovit בהקשר הזה, אבל האם יש לה יתרון כלשהו של-Google Maps אין? תודה

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. סמארטפון סיני זה כבר מזמן לא שם נרדף לאיכות מפוקפקת וסטנדרטים לקויים - יותר ויותר יצרניות ממדינת הענק מאתגרות את המותגים העולמיים המוכרים עם מכשירים מרשימים במחירים מפתיעים, ואנחנו כאן כדי להציג לכם את הטופ של הטופ לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%a9%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99/

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי Xperia V lt25i. לפני מספר שבועות הוא התחיל להיות איטי יותר, יישום האינטרנט קורס כאשר אני פותח עמודים גדולים, והמקלדת גם קורסת לפעמים. יש הסבר? איך אפשר לפתור?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי, כבר הרבה זמן שאני מחכה להכרזה, רציתי לקנות את ה-M8 אבל אמרתי שאני יחכה קצת, ידעתי שלא יהיו שיפורים משמועתיים, אבל החידושים הקיימים מספיקים לי וזה הטלפון הבא שאני רוצה לקנות. עכשיו, ראיתי את ההכרזה, אבל אני לא יודע אם הוא יצא כבר בעולם ומה יהיו המחירים שלו.. אשמח אם יש מישהו שמבין ב-HTC בפרט שיוכל לתת לי קצת פרטים תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by naki,

התחדשתי בz3 compact, ואני מאוד מרוצה, חוץ מזה שהמכשיר עדין יחסית.. ראיתי שיש אפליקציה של PlayStation, ורציתי לשאול.. במידה ואני קונה שלט של ps4, אני יכול לשחק על הפלאפון משחקי PlayStation? כל המשחקים רצים חלק?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/oppo-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa/

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. הקרב מתחיל: מכשיר הדגל של HTC זמין לרכישה בארה\"ב החל מהיום בתג מחיר התחלתי של 650 דולר, ואילו המכשירים המובילים החדשים של סמסונג יושקו בעוד כשבועיים מהיום - במחיר התחלתי זול עוד יותר, לכאורה לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-one-m9-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94-galaxy-s6-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%99%d7%9d/

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. גולן ממשיכה להגדיל: 10 ג\'יגה-בייט לגלישה ב-60 ש\"ח לחודש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%92%d7%93%d7%99%d7%9c-10-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91-6/

• 6 תגובות
    • 6.7k צפיות
  22. יש לי שאלה דחופה. לא הייתי בטוח אם יש טעם לחזור לפוסט שבו דנו בשעתו על הנושא. http://hwzone.co.il/community/threads/559885-מייקרוסופט-סרפייס-פרו-3-בארץ#.VSrBG-kcTIo הסיפור שלי הוא כזה. הבאנו בשעתו את הסרפייס לארץ לאחר נסיעה לארהב, העברנו אותו ללא מיסים. הסרפייס נפל לבני ונסדק לו המסך. בהתכתבות עם מייקרוסופט הם מציעים בתשלום של 300+ יורו להחליף אותו באחד שעובד. הם לא מוכנים לקבל במשלוח אלא מהארצות בהן הוא משווק. אני נוסע בעוד יומיים לגרמניה וכבר הסדרתי את עניין ההחלפה והתשלום עבורה. הפעם בכוונתי לעבור בחזרה לארץ באדום ולהצהיר על המכשיר. השאלה שלי כאן עלתה בעקבות חבר שסיפר לי שיש מכשירים , למשל זה קיים בסמארטפונים מסוימים, שלא מתירים להביא אותם לארץ למשל מהסיבה שהם משדרים …

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Avi952,

שלום, ברשותי יש מכשיר Galaxy S5 (הדגם הספציפי מצוין בכותרת) הוא מציג את השגיאה: "עדכון קושחה נכשל. נסה שוב באמצעות תוכנת מחשב אישי (Kies) או בקר במרכז שירות של Samsung" למישהו יש פתרון? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה, עד כה לא יצא לי ממש להשתמש בכל עניין הענן מידע הזה, כשיש כ"כ הרבה מקום בפלאפון ובמחשב, אני לא מוצא סיבה להשתמש בזה. חברים אומרים שהם שמים שם שירים ופשוט שומעים משם (מה שטוחן להם את החבילת גלישה?) אבל אני לא מוצא בזה פואנטה אם יש מספיק מקום בפלאפון. גיבויים לתמונות וסרטונים? בשביל מה יש כוננים קשיחים של 2TB כיום? בקיצור, רציתי לדעת למה אתם, אם בכלל, משתמשים בכל שירותי הענן למיניהם. אולי יש משהו שאני לא מכיר שווה לשנות הרגלים בגללו. ואם כן, איזה מהם? drop-box? google cloud?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים