גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש ב EBAY טלפונים של סמסונג עד 100 שקל.אני צריך אחד שיהיה גיבוי אם הסמארטפון מתקלקל אבל שגם יהיה בו עברית. מה אני צריך לבדוק ? או בכלל לקנות בארץ ?תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
עד 1000 שקל חריגה 13000 שימושים:צילום(לא ברמה מקצועית כן?) ואינטרנט היא חדשה בעולם הטאץ' והאנדרויד חשבתי על הZTE BLADe די מספיק לא?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם משתלם להביא מכשיר מתאילנד ??? אני רוצה או את ה N95 או הנוקיה השני .....משהו עם BUILD IN GPS ... השאלה אם אני חוזר איתו לארץ ומוריד את המפות והכל 1) האם זה יהיה בעברית....הממשק מפות שמות הערים וכו'.....? 2)האם עדיין אצתרך לשלם לסלקום כל חודש על השירות ? 10X
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאילו הן באו עם הפלפאון.. אני רוצה לממש אותן גם על הנגן שלי.. (סנסה).. יש דבר כזה מאריך לאוזניות? וכמה עולה?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בנוקיה ששבק חיים ביום שבת. ממזמן הייתי נעול על SGS2, עכשיו הנוקיה מכריח אותי לקנות חדש. 1- אם אני קונה כבר טלפון אז לא עדיף כבר את הכי חדש S3?. הכוונה היא האם S2 ישאר עוד הרבה זמן רלוונטי מבחינת חוזק החומרה? 2- איפה עדיף לי לקנות בארץ או בחול? אפשר לינקים? עד כאן ראיתי רק בקי אס פי את המחיר הכי נמוך, באילת זה מגיע כמעט ל2K. 3- האם יצאו כבר מגנים ומגני מסך ל- S3?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קוד של לקוח ושרת של משחק בין שני מכשירים כאשר השרת מקשיב והלוקח דורש כתובת IP. הבעיה הגדולה היא שגם אם שני שחקנים מחוברים לאינטרנט ורוצים לשחק אחד נגד השני, המכשיר שלהם כנראה יהיה מוגן מאחוריי FIREWALL וזה לגמריי לא טרוויאלי בשבילהם לקנפג את הפיירוול כך שהם יוכלו לשחק. אוליי בHOTSPOT זה עובד בלי בעיה אבל חוץ מזה דרך האינטרנט ולא חיבור WIFI ישיר זה הרבה יותר מסובך בגלל ההגנות והFIREWALL. השאלה איזה פתרונות יש למשחק של שני שחקנים אונליין אחד נגד השני ברשת? כרגע אני פשוט משתמש בPOSIX SOCKETS של UDP וTCP(גם בלי הצפנה כי אחריי הבלאגן עם OPENSSL אני מפחד להשתמש בספרייה לתקשורת מוצפנת שהיא לא מהפלפטפורמה עצמה). יש פתרונות אחרים? בעקרון המשחק שלי יהיה לIOS ולANDROID. כמה אנ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת להחליף את הגלקסי 2 בן ה 5 שלי. מכיוון שמזמן לא התעניינתי בהיצע בשוק, אשמח לעזרה/הכוונה. התקציב די גמיש לא הייתי רוצה לעבור את ה 2000, אלא אם יש סיבה ממש טובה לכך. אשמח לשלם גם משמעותית פחות אם עומד בדרישות. בעיקר מכוונת למכשיר משתלם. חשוב לי לקנות מכשיר שיוכל להחזיק מעמד כ 3 שנים. כמו שאמרתי, הנוכחי החזיק 5 שנים, שנתיים על ה ROM המקורי, לאחר מכן על Cyanogen , כאשר לפני שנה פירמטתי והתקנתי גרסאת Cyanogen עדכנית יותר. אני רגילה למהירות שלו, אך כנראה שהתחיל לפתח בעיות חומרה - מתחמם וזולל בטריה בפרצים פתאומיים, GPS לא תמיד עובד... בזמנו קניתי את אחד המכשירים הכי חזקים ויקרים שהיו בשוק, מכיוון…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי נגן גנרי אורגינל ועכשיו צצו הרבה בעיות אצלי(היה אצלי יותר משנה...) מצאתי sandisk e250 2GBב600 ש"ח חדש!!! ראיתי בכל חנויות מחירים 700-900 ש"ח האם שווה או שיש נגנים שהם יותר טובים ונותנים תמורה יותר טובה לכסף. ועוד שאלה בe250 אני יכול לראות סרטים או לא(אני לא מתכוון לmp4) השימושים שלי הם בעיקר לmp3 וכdisk on key לגבי הקיבולת בין 1-2GB לא פחות תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הטלפון: Samsung U900 מה דעתכם? מה שאני צריכה מהטלפון זה שישמעו טוב,ספיקר טוב,אורך זמן סוללה,כמה שיותר עמיד בפני נפילות.(אינטרנט ומסך מגע זה נחמד) . לא חשוב לי בכלל מצלמה\מוזיקה\רדיו. תקציב אין גבול
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מכשיר ניווט קולי. אין לי כל ידע והבנה בנושא , ולכן אשמח אם תמליצו לי על מכשיר מוצלח.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם כל המכס ומשלוח ? למשל יש מישהו שמוכר ב 350 דולר פלוס 50 דולר משלוח שזה יוצא 1600 יש מכס ? עוד משהו ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום איפון שצלל בכינרת ולא עובד מאז. יש דרך לתקן או מישהו יודע על מקום שניתן אולי להחזיר את המכשיר לחיים? תודה
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות נגן MP3/MP4 בארה"ב. אלה הדרישות שלו: - איכות סאונד טובה , אוזניות טובות יחסית. הוא מתלבט אם לקחת נגן בנפח של 30 GB או קצת פחות באיזור ה- 4GB (כרגע יש לו 2 GB שירים במחשב) בינתיים, הוא חשב על שני הנגנים האלו של Creative : http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15306 zen v plus 4giga http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331 zen vision m 30 giga הם הכי טובים למחיר או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול ראיתי איזה סרט(definately,maybe אם אתם מוכרחים לדעת..),וראיתי שם משהו שחלמתי עליו במשך הרבה מאוד זמן-אוזניות קטנות,מה שנקרא אוזניות כפתור או IN EAR(אני יודע שזה לא אותו דבר)-אלחוטיות! חיפשתי כאלה בארץ ולא ראיתי שום דבר שאפילו קרוב לזה...ולכן אני פונה אליכם לעזרה.. יודעים אם יש אוזניות כאלה בארץ? אם כן,בבקשה,בבקשה תגידו לי...רק המחשבה של אוזניות קטנות וקומפקטיות,מבלי להסתבך עם כל החוטים המנג'סים האלה...אחח..חוויה... תודה רבה רבה מראש..
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לדעת שאני נכנס לדבר עם מישהו בצאט ורשום את השם משתמש שלו ואז on mobile מה זה אומר? האם זה אומר שהוא מחובר לפייסבוק או שזה רק אומר שהאפליקציה מותקנת לו על המכשיר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש שם כתבה על מכשירי ה-high end בשוק הישראלי (עמודים 5-7 אני חושב בכלכלה). שווה קריאה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר הביניים המרשים של היצרנית הסינית העולה מוצע במחיר מבצע של פחות מ-900 ש\"ח לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-mi-4i-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%90%d7%99-%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%9e/
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשוב לי סוללה חזקה יחסית ומשחקים,מוסיקה,גלישה באינטרנט.. חשבתי על ה מיני גלאקסי..מה דעתכם?? תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תקציב עד 700 ש"ח קיבולת של לפחות 4GB כזה שיוכל לעבוד עם אובונטו לינוקס (הכי טוב שיהיה אפשר פשוט להעביר ולמחוק ממנו שירים כמו DoK רגיל) כמה שיותר זמן סוללה - יותר טוב אשמח לשמוע המלצות.
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אחרי ה"טירוף" של ה-SMS, מסך צבעוני, מצלמה, MP3 וכו וכו וכו וכו וכו.... הטרנד הבא יהיה כנראה מקרן בתוך הסלולרים. צולם ממעריב של היום (6.2.2007). מה השלב הבא? מדפסת בתוך סלולרי? מה אתם עוד צופים שיגיע לסלולרים? כנראה שבתחום הזה המציאות באמת עולה על כל דימיון.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כלומר אם אני שם עליו שירים עם שמות בעברית אני אראה ג'יבריש?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה עתה יוצא טאבלט 8 אינטש מרובע ליבות חדש של AINOL והאתר AINOLSTORE מריץ הגרלה של 10 כאלה בפורום החדש שלהם: http://goo.gl/mGD4t (תנאי ההגרלה בלינק - תודה על התיקון). לינק referral להרשמה לפורום של ההגרלה: http://goo.gl/Rb3sO הדגם נקרא Ainol Novo 8 Find ובא בשלל צבעים: http://www.ainolstore.com/ainol-novo-8-find-quad-core-8-ips-display-android-4-1-os-2g-ram-dual-cameras.html#product-tabs עדיין לא ברור לי המפרט המדוייק והאם הוא כדאי - ברור שמדובר במסך IPS, מפרט די דומה לונוס אבל מעט גדול יותר. בחינם הוא בטוח כדאי... בהצלחה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי A2, וחיפשתי באתר של Cowon אבל לא מצאתי- האם יש דרך לראות סרט עם כתוביות בנגן בלי להטמיע אותן בסרט? אם כן, איך? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה השוני בינהם ? ומה עדיף ? ויש חסרונות משמעותיים במכישירים ואיך הם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. שמתי לב שיש 2 סוגים של המכשיר הנ"ל, אחד מהם יותר חזק מהשני (בשביל מה?) מעבד ה SNAPDRAGGON יותר חזק מה TEGRA 3 שאפשר לומר "מושמץ" בכל מקום כמעט למרות שהוא בסדר גמור והמכשיר עצמו - נראה מדהים מכל כיוון. אתמול היתי בחנות ועל הקשקש עצרתי מלשלם 2900 ש"ח על המכשיר הנ"ל (TEGRA). המוכר אמר לי שיש גרסה חזקה יותר ושווה הצצה, אמרתי נשאל לפני אם מישהו מכיר. מי ששם לב פתחתי כמה שרשורים על קניית מכשיר ואפילו הזמנתי SAMSUNG NOTE, אבל אז העדפתי לבטל ולהמתין ל ONE X, כמעט קניתי אותו ופתאום צץ לו ה XL. אז עכשיו אחת ולתמיד, XL או X? אגב, לגבי סמסונג S3 - לא בא לי על המכשיר הנ"ל, הן בגלל המחיר והן בגלל שנמאס לי לחכות, והכי חשוב, HTC בד"כ יותר איכותיים מאשר הבנייה הפלסטיק…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-