עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by בור ועם הספר,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט סביר בסביבות 1000 ש"ח לשימושים הבאים: קריאת ספרים / מאמרים (לרוב pdf) שימושי אינטרנט רגילים (פייסבוק, אימייל, יוטיוב וכו') אפשרות לשמור מדיה (מוסיקה, סרטים) או חיבוריות ל DOK או דיסק חיצוני עם USB. אפשרות לחבר מקלדת ומסך חיצוני (יש דבר כזה בכלל) מתאים לנסיעות האם ''7 יתאים או שצריך גדול יותר (בסביבות ''10 ) אשמח לקבל המלצות או חוויות שימוש תודה לעונים

2. Started by doker,

קניתי C902 מסלקום. קיבלתי אותו עם גרסה R3CA033 ויצאו מכבר 6 גרסאות תוכנה חדשות מהגרסה הזאת. ניסיתי לעדכן גרסה עם sony ericsson update service התוכנה אמרה שברשותי העדכון האחרון. על פי מה שהבנתי זהו העדכון האחרון של סלקום ולכן אין לי כל כך מה לעשות. הברירה היחידה היא ללכת לחנות בתעדכן את הגרסה או להשתמש באתרים בתשלום לעדכון הגרסה כי עדיין לא יצאה תוכנה התומכת במכשיר. למישהו יש מידע בנושא?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by lesForce,

שלום , אני בזמן האחרון שוקל להחליף את ה-6280 שלי בפלאפון חדש. שמתי עין בהתחלה על ה-Samsung TouchWiz שאם מדברים מעל 200 שקל לחודש עולה באורנג רק 20 שקל לחודש (700 שקל בערך) , ואז ראיתי שם בקטלוג את הHtc Touch Diamond שעולה 49 שקל לחודש (1800 ) אם מדברים מעל 200 שקל.. ההבדל במחירים ממש גבוה ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע . מה ההבדלים העיקריים בניהם ? ואם יש לכם המלצה לפלאפון אחר שעולה עליהם אני אשמח לשמוע... ועוד שאלה קטנה למי שיש לו את הפלאפון , אפשר לראות סרטים בצפיה ישירה מYOUTUBE , ותקצירים מ-ONE או YNET ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by haimiko84,

חברה, שלום ברצוני להעזר בכם למצוא כבל טעינה ביתי למכשיר GPS של FUJICOM דגם 3519. החיבור הוא רגיל, ולא USB. אודה לכם מאוד על העזרה, חיים.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  5. ההודעה הועברה לפורום טאבלטים. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני קינדל paperwhite לאמא שלי. לא ראיתי את המכשיר במציאות. האם מסך של 6" גדול מספיק לקריאה לא מאומצת? תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=413531 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=463553 http://zap.co.il/model.asp?model_id=410708

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by dsane,

האם המתאמים האלו שניתן לקנות ב 50 שקל איכותיים מבחינת מהירות העברה? האם י שטעם לקנות אותם? איזו אופציה אחרת ישנה?

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  8. שלום לכולם איך מעבירים פליי-ליסטים ממדייה פלייר לגלקסי אס 2? תודה

9. איזה דפדפן אינטנרט הכי טוב מבחינת: מהירות , נוחות, הצגה חלקה וברורה של אתרי אינטרנט\ אורך חיי הסוללה ??? Google Chrome / Dolphin Browser / CM Browser

10. פרטים נוספים אודות המחליף של ה-OnePlus 10 Pro, שבוחר לוותר על תוספת ה-Pro בשמו בגלגול המתקרבלכתבה

11. מוכר הזמנה לרכישת המכשיר One plus one. ראיתי שבאיביי מוכרים ב250, אז 150 ש"ח - גמיש !!! . ההזמנה תקפה לעד היום 27.8 בשעה 23:30 ולעוד 3 ימים אחרי אישור ההזמנה (ולפני התשלום). מי שמעוניין מוזמן לפנות אלי ב**הודעה** למס' טלפון 0508177730. תודה ו..לרוכשים - תתחדשו למנהלים: אם זה לא המקום המתאים בבקשה תעבירו את זה למקום המתאים. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. הכרטיס מכיל 4 גיגה זיכרון (מה שמגיע מנוקיה) והזיכרון הפנוי שיש לי הינו כאחד גיגה ואיני יודע אם אוכל למחוק את שאר הקבצים, עצתכים? תמונה של המקום הפנוי: כאשר התמונות והשירים שלי ביחד תופסים זיכרון כולל של 700 מגה אך ורק. תמונה של תוכן הכרטיס: כמו שאתם רואים התיקייה הכי עמוסה היא cities לסיכום, האם אתם חושבים שאוכל לפרמט את הכרטיס ולא יהיו לכך השלכות? הערה: המכשיר נרכש בסלקום תודה רבה, סמיון.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי כמה שאלות: 1) איך אני ממיר סרטונים כדי שאני אוכל לצפות בהם במכשיר שלי (SE K800i)? האם כל סרטו אני יכול להמיר? 2) קראתי באיזה סקירה של המכשיר שאני יכול לערוך תמונות כך שאני יכול לעוות את הפרצופים. לא מצאתי את הפונקציה הזו. רק ראיתי שיש שם עריכת תמונות שאפשר להוריד/לעלות בהירות וניגודיות ולהפחית עיניים אדומות אבל לא מצאתי עיוות ודברים כאלו.. 3) מישהו יוכל להסביר לי קצת על המצבי צילום: יש אוטומטי, נוף, נוף בשקיעה, שלג וכ'ו. מתי להשתמש בכל דבר? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  14. זה הפורום שמצאתי לנכון לשאול את השאלה..אם צריך להעביר אז סבבה. טוב קראתי פעם באיזה מקום שפעם היה באמת יכול להיגרם נזק לקבצים אם אני מנתק את ה USB בפתאומיות אבל עכשיו(התקדמנו קצת בטכנולוגיה) זה כבר לא גורם לשום נזק. ורציתי לברר את זה. כדי להבהיר את עצמי עד הסוף אני אתן דוגמא..למשל אני מחבר נגן MP3 דרך USB אז צריך לנתק אותו דרך התוכנה קודם ואז לנתק אותו מהמחשב. אם אני אנתק אותו ישר פיזית זה יכול לגרום נזק כלשהוא?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. השעון, שמכיל צג מסוג E-Ink על כלל שטחו (כולל הרצועה), פותח כפרוייקט צד סודי של החברה שבדק האם השוק ירצה שעון מינימליסטי ויקר - בלי המיתוג של חברה גדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94-e-ink-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9e%d7%9c%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%99-%d7%95%d7%94%d7%99%d7%97%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95/

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  16. שלום לכולם, אנו שמחים להודיע על השקת אפליקציית האנדרואיד החדשה - SpeakApp. תיאור אתה נמצא ברכב עם בחורה לאחר דייט מוצלח, מחובר לדיבורית הבלוטות'. לפתע, אתה מקבל שיחה. אתה מחליט לשחק אותה קול כי אתה לא רוצה לגרום לה לחשוב שיש לך מה להסתיר חס וחלילה. מי מצלצל אלי עכשיו - אתה שואל? זה יוסי, החבר הכי טוב שלך (שיש לו פה קצת מלוכלך) או יותר גרוע, זו אמא שלך. בינתיים, לחץ הדם שלך עולה, אתה מתחיל לגמגם ומקווה שלא יעשו לך בושות. אנו ניתן לדמיונכם הפורה להשלים את הסיפור. אבל, מדובר בסיטואציה אחת מיני רבות, נכון? אתם בטח יכולים להעלות על דעתכם עוד עשרות סיטואציות בהן הלב מחסיר פעימה וכל זה היה יכול להיפתר במידה והייתם יכולים להעביר מסר לצד השני לפני תחילת השיחה. אנו שמחים להציג…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם , מה דעתכם ? על המכשיר מותקנת תוכנה mio 2008 , מומלץ לרכוש את המכשיר ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%9b%d7%91%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%a8%d7%a6%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. עדיין מתלבטים מה הוא המכשיר החכם הכי טוב בפחות מ-300 דולר? עכשיו יש לכם מתמודד משמעותי נוסף לשקול: ה-OnePlus One קשישא בגירסת ה-64GB שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%94-oneplus-one-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%a7%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a5-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום. אבא שלי רוצה לקנות פלא חדש אחרי שהישן נמעך מתחת לפטיש. הוא רוצה לקנות את הסמסונג סול ואמרתי לו שלא כדאי ושיקנה את 5800. הוא חושב שהסול יותר טוב ולכן סירב. צי בינינו צודק ולמה?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. לאחר שלא קיבלתי מענה באתר של גולן טלקום, במייל ובדף הפייסבוק שלהם אני מקווה שאולי מישהו כאן שכבר ביצע ניוד יוכל לתת לי תשובות מדויקות. זהו נוסח המייל ששלחתי לגולן טלקום: שלום, אני לקוח ותיק ברשת סלקום ושוקל לעבור לרשת שלכם. איני נחשב כלקוח כבד בשימוש וכמעט ואיני משתמש בשירותי האינטרנט. אך עם זאת יש מספר נקודות שחשוב לי וכנראה לאחרים לקבל עבורם מידע גלוי וברור. 2 שאלות שעליהן לא מצאתי תשובה מדויקת בדפי המידע שבאתרכם וגם בפייסבוק. א. מה נחשב כשימוש הוגן בשיחות בתוך ישראל? השאלה מתייחסת לכמות זמן האוויר המכסימלי שמעבר לכך נחשב לשימוש לא הוגן לפי הגדרתכם. כלומר, ארצה לדעת במונחים מספריים כמה דקות אוויר מכסימליות נחשבות לשימוש הוגן? ב. בסלקום אני מחויב בתעריף גבוהה למדיי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. סמארטפון הביניים החדש והמסקרן של השחקנית הסינית העולה זמין לרכישה כבר עכשיו וללא צורך בהזמנות מראש, אך בתוספת עלות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/למי-שלא-רוצה-להמתין-oneplus-2-זמין-לרכישה-כבר-ע/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. פרוייקט Ara השאפתני לא יחל בפיילוט השנה כמתוכנן, אך עם זאת מבטיח לנו קאמבק זוהר בשנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-אבדה-תקוותנו-פרוייקט-הסמארטפון-המו/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omri_ro,

שמתחיל קצת לעצבן כי הוא די איטי. אי לכך ובהתאם לזאת הדרישות שלי הן כדלכמן: שיהיה עם מעבד דו ליבתי. RAM של 1GB לפחות. מסך שאפשר לראות מה מצלמים כשמצלמים במקום לא מוצל (טכנולוגיית OLED כלשהיא אני מניח) ורצוי ברזולוצייה כמה שיותר גבוהה. מצלמה של 5MP לפחות עם FLASH((בשביל הפנס)שאני מניח שזה די סטנדרטי היום)). בהתחלה חשבתי על הEVO 3D של HTC, המסך די הוריד אותי ממנו וראיתי את הSGS II שאני מטלבט קצת לגביו (כי זה קצת עדר וזה מעצבן אותי) הHTC ONE לא נראים לי כי אין MICRO SD. הHuawei Ascend P1 נראה לי אופצייה לא רעה רק איפה אני משיג אותו בארץ? אשמח לראות הצעות נוספות נ.ב התקציב עד 2500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.