גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שיש על זה דיון קודם פה בפורום אבל בעמל רב לא הצלחתי למצוא ולכן אני מעלה אחד חדש. יש לי כתובת למשלוח לארה"ב ואני מעוניין לרכוש NEXUS4 שיגיע אליה כדי שחבר שיוצא לחופשה יוכל לאסוף אותו ולהביא אותו ארצה. מאיזו חנות יהיה הכי זול לקנות את המכשיר, והאם ניתן לבצע את ההזמנה מהארץ? במידה והתשובה היא גוגל פליי - איך עוקפים את איסור ההזמנה מהארץ? תודה רבה, מתן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיטטתי לי באינטרנט בחיפושים אחר מכשיר אנדרואיד סיני זול חזק יחסית. הבנתי שהJiayu G4 נדחה לחודש הבא ולא ברור מה קורה איתו. כרגע נראה לי שאני בעד הNewman N2 שכמה אנשים פה כתבו שהם קנו אותו והוא סבבה אבל מתחמם מאוד שזה קצת מפריע לי. בכל מקרה מצאתי את הבחור הזה: http://www.aliexpress.com/item/Galaxy-S4-Smartphone-Android-4-2-N9500-Star-Mtk6589-Quad-Core-1-2GHZ-1G-RAM-5/807569781.html. מסך HD 5 אינצ' שזה מעולה בשבילי (לא רוצה יותר גדול) זכרון פנימי 8 ג'יגה שזה סביר, מגיע עם אנדרואיד 4.2 מותקן כבר שזה יתרון גדול על שאר הסינים, עם גוגל פלי והכל מותקן. המסך שלו נראה מצויין בסרטונים ביוטוב והיתרון הכי גדול שכתוב ברוב האתרים שיש לו סוללה של 3200mAh שזה אמור להיות פיצוץ. אני אוהב לט…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני פחות משבוע נגנב לי הפלאפון גלאקסי 2 אני לא בטוח מה הגירסה בדיוק אבל היא בערך 4 ה-SIM הוצא אבל הפלאפון עדיין מחובר לאימייל שלי PLAN B לא תומך בגרסה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה עתה יוצא טאבלט 8 אינטש מרובע ליבות חדש של AINOL והאתר AINOLSTORE מריץ הגרלה של 10 כאלה בפורום החדש שלהם: http://goo.gl/mGD4t (תנאי ההגרלה בלינק - תודה על התיקון). לינק referral להרשמה לפורום של ההגרלה: http://goo.gl/Rb3sO הדגם נקרא Ainol Novo 8 Find ובא בשלל צבעים: http://www.ainolstore.com/ainol-novo-8-find-quad-core-8-ips-display-android-4-1-os-2g-ram-dual-cameras.html#product-tabs עדיין לא ברור לי המפרט המדוייק והאם הוא כדאי - ברור שמדובר במסך IPS, מפרט די דומה לונוס אבל מעט גדול יותר. בחינם הוא בטוח כדאי... בהצלחה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לעבור להוט מובייל בעקבות החצי שנה ב-49 שקל. היום קיבלתי את הסים, התחלתי בתהליך האקטיבציה באתר ולהפתעתי הופיע מספר ששונה מהמספר שלי אותו רציתי לנייד. שלחתי להם פנייה דרך האתר, השאלה כמה מהר הם חוזרים ללקוח כי אני רוצה לבצע את הניוד מקסימום עד ה-24 בכדי לא להיכנס לחודש חדש בגולן טלקום.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלפון סלולרי "רגיל" (לא טאץ' ולא סמארטפון), בתקציב של עד 1000 ש"ח. מה שמעניין אותי בעיקר זה שתהיה לו מצלמה סבירה+.. יש חיה כזאת היום בשוק?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אתחיל במחמאה, הפורום הזה הוא בין היחידים שמטפל במכשירים של איינול בצורה מפורטת ואיכותית, בעקבות קריאת הרבה פוסטים כאן, רכשתי עבור אישתי את הSPARK 16G AINOL שעל פניו נראה רכישה מוצלחת ואיכותית. רציתי לספר שהמכשיר הגיע לאחר כ3 שבועות דרך סינגפור, ארוז היטב והכל חיצונית תקין. כמו כן קיבלתי את שאר ההזמנה (כבל נוסף וקייס מקלדת) . ביצעתי את הקניה דרך פנדהוויל בעקבות תגובה של אחד החברים כאןץ ואכן טיפלו בי יפה בשאלות טרום משלוח. כשהדלקתי את המכשיר ראיתי את הגוונים המעולים ואכן התמונה נראית ממש מוצלחת , הממשק באנגלית ולא ראיתי שהותקנו תוכנות סיניות למעט דף בית סיני כלשהו. נראה מעולה. לצערי תקלה אחת יש, המסך נראה כאילו בצד אחד הוא חשוך לעומת הצד האחר. כאילו שהתאורה האחורית לא…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סמארטפון אנדרואיד אבל יש לי כמה התלבטויות 1) אני מתבלט בין מסך 4.3 או 4.7, מצד אחד צפייה בסירטונים וגלישה באינטרנט יהיה משהו שאני אעשה הרבה עם סמארטפון אבל ממה שניסיתי ומדעות של כמה אנשים נראה שמכשיר עם מסך גדול ממש לא נוח (בין אם זה לכתוב סמס פשוט או סחיבה בכיס). אם יש משהו בין לבין אני אשמח לשמוע עליו. 2) הייתי רוצה מכשיר עם מסך איכותי, מצלמה טובה, מעבד טוב שיוכל לעבוד בצורה חלקה ללא תקיעות. 3) רשמתי קודם אבל אנדרואיד, לא IOS. בשביל לתת יותר כיוון אל מה שאני מחפש, אני מעוניין במכשיר כמו הגלקסי s2 אבל עם מסך טוב יותר ומצלמה טובה יותר או מכשיר כמו הhtc החדש אבל אולי קטן יותר ונוח יותר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ידידה רוצה לרכוש Samsung Galaxy Advance (מעין הכלאה בין הS1 ל-S2). הוא מגיע עם 2.3 . לא מזמן סמסונג שיחררו לו עידכון רישמי ל4.1 . את העידכון אפשר לעשות דרך התוכנה שלהם למחשב. בחנות שבה היא רוצה לרכוש הוא מוצע במחיר מאוד נמוך - אממה - הם *דורשים* 150 ש"ח נוספים בשביל לשדרג אותו ל4.1 . אמרתי לה שאין צורך לשלם להם, ואפשר לעשות את זה לבד עם התוכנה של סמסונג בלי שום בעיות. מסתבר שהם אומרים ששידרוג גירסא עצמאי(שוב - דרך התוכנה! לא רוט, לא רומים לא רשמיים ולא שום דבר "מזעזע" שכזה) *מפר אחריות יצרן*!!!! הסתכלתי בחנויות אחרות בזאפ שמוכרות את המכשיר במחיר דומה - ובכולן הם דורשים עוד 100 ש"ח בשביל עברית(WTF?) או 150 ש"ח בשביל עברית+שידרוג מ.ה ל4.1 - לא דיברתי עם החנויות עצמן, אך אנ…
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מכיוון שעברתי לקיבוץ , ישנה בעית אינטרנט כאן (אם עובד...לפעמים כן לפעמים לא זה 120 שקל ל5MB ! של בזק...ייקר מדיי) אז חשבתי על רעיון הנטסטיק סלקום מציעים לי ב 82 שקל לחצי שנה UNLIMITED (לא כולל עלות הנטסטיק שזה עוד 400 שקל) שאלות : 1. יכול להזמין בEBAY \ DEALEXTREME נטסטיק שיעשה את העבודה בתדרים של הארץ ויתמוך לי בכל החברות ? יחסוך את קניית הנטסטיק מסלקום הייקרים לדוגמא ? 2. האם יהיו לי בעיות של הורדה \ העלאה באימיול LOW ID \טורנטים ? 3.שאלה אחרת , האם יש חברה סלולארית שנותנת UNLIMITED בתוך החבילת שיחות\SMS\אינטרנט ? (כי יכול להפוך את הגלקסי 2 לראוטר) תודה !
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר אנדרואיד, אני עובר מאייפון 4S.. אני נוטה לכיוון הגלקסי 4, ויצא לי להיות מספר פעמים בחו"ל בזמן הקרוב, בעיקר בקיץ. רציתי לדעת, מה עשוי להיות המחיר באירופה? והאם ניתן להשיג את הגרסה הבין לאומית בארה"ב? והאם בכלל כדאי לי להתפשר בגלקסי 3/נקסוס 4? אני מחפש טלפון מהיר, בעל מסך טוב וגדול, שאוכל להחזיק זמן רב ושלא יתחיל לקרטע לאחר חודשיים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סליחה על הבורות. רק רוצה להיות בטוח שמדובר באותו סוג, כי איפשהוא במפרט של הלומיה 920 קראתי mini-Sim
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניה נוחה. קניתי בeBay את ה-Motorola HK-100. שומעים מעולה, אבל היא לא נוחה בטירוף. אחרי כמה דקות מחילה לכאוב באוזן. מה אתם אומרים על אלה? : http://www.ebay.com/itm/Plantronics-Explorer-390-Universal-Wireless-Bluetooth-Headset-/251181309010?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3a7b929c52 http://www.ebay.com/itm/Refurbished-Plantronics-Explorer-330-Bluetooth-Headset-/290823761773?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item43b6726f6d בכלל, החברה הזו טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז המעבר לפורום החדש, כשאני גולש באמצעות האייפד בפורום השרשורים מופיעים כקבצי טקסט HTML כזה.. ולא גרפי כפי שמופיע בדפדפן רגיל במחשב.. האם זה דבר ידוע? האם זה משהו ספציפי? גלשתי גם בספארי וגם בכרום ובשניהם התצוגה זהה. תודה
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לפני כשבועיים מחיר הגלקסי S-3 היה סביבות ה- 1,900 שקלים. כעבור שבוע המחיר עלה לכ- 2,060 (לפי ZAP) ומאז בקושי ירד. מדוע היתה עליית מחירים בתקופה שדווקא ניתן לצפות לירידה? במיוחד עם התחלת המחירה של ה S4?.. ראיתי שהמחיר של הגלקסי 3 יורד ב150~ בחודש ורציתי לחכות עוד קצת ועכשיו המחיר עלה ומעניין אותי למה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים אני מחפש להחליף את הסוני אריקסון X10 מיני החמוד שיש לי במשהו קצת יותר רציני אבל לא יקר. אני לא רוצה מסך ענק, מחפש משהו בינוני ועם סוללה כמה שיותר חזקה, מסך איכותי בשביל הרבה תמונות,סרטונים וטקסט (וואטסאפ) ועוד השימושים הרגילים כמו רמקול איכותי, דפדפן סבבה וכו'. בינתיים מכשיר שמאוד קורץ לי הוא HTC One V. יש כל כך הרבה דגמים של ה-One והאקספריה ואני כבר לא מבדיל בין כולם אז אם אתם יכולים לעזור לי בלבחור מכשיר אני אודה לכם מאוד. שאלה נוספת, האם שווה לקנות סמארטפון באיביי? המחירים שם זולים במאות שקלים, האם המכשיר יגיע תקין והכל אם אני קונה ממוכר עם הרבה positive feedback, האם אפשר לסמוך על זה או שעדיף לשלם יותר ולקנות בארץ? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, איזה מכשיר עדיף? השימוש בעיקר למשחקים גלישה.. ובקשר לLTE יש צפי מתי יהיה בארץ, ואיזה מכשיר מהם תומך בזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש ב EBAY טלפונים של סמסונג עד 100 שקל.אני צריך אחד שיהיה גיבוי אם הסמארטפון מתקלקל אבל שגם יהיה בו עברית. מה אני צריך לבדוק ? או בכלל לקנות בארץ ?תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
על פניו נשמע טלפון טוב וראיתי ביוטיוב וידאו 1080 שהוא מפיק וממש איכותי וכל הפיצרים חוץ מזה נראים טוב הדבר היחיד שבגללו אני מתלבט זאת הרזולוציה של המסך 800X480 האם יש חוויה טובה בשימוש? כרגע אני במכשיר שאי אפשר לגלוש איתו בדפי אינטרנט או לראות תכנים כי המסך הוא 320X240 והוא מקליט וידאו באותה רזולוציה ב 15 פריימים ואף פעם לא משתמש כי זה בדיחה והכל מפוקסל תמונות רגילות דווקא סביר וסבבה ה 480 הזה קצת מפחיד אותי כי זה נשמע די נמוך אבל עדיין מספר פיקסלים כולל של הטלפון שלי כרגע הוא 76800 ו 800X480 זה 384000. בכל זאת פי 5 בדיוק פיקסלים למי יש את הדגם הזה והאם מרוצה מגלישה צפייה בתכנים יוטיוב תמונות ובכלל ממה שבדקתי העלתי שזה הטלפון הכי משתלם
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בעוד כחודש בערך, אתם חושבים שהמחיר ירד בצורה משמעותית לפי ניסיון עבר עם S3 לדוגמה? אני שם לב שהמחיר יורד במעט מיום ליום, כרגע הוא עולה כ- 2814 ב-VMOBILE. מה דעתכם? והיכן הכי משתלם לבצע רכישה של המכשיר? האם יהיה משתלם לרכוש אותו בתשלומים?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
- 1 follower
-
-
היי... לאחרונה החלטתי לקנות טאבלט ... לאחר בדיקה מעמיקה בין החברות השונות הוחלט ללכת על טאבלטים של ASUS שבמחיר סביר ועם מעבדים ועבודה לא רעה בכלל. אני לא מבין המון בנושא והשימושים שלי במכשיר די פשוטים. ההתלבטות שלי בין שלוש מכשירים שלהם ... 1. Asus Transformer Pad TF300T 32GB 2. Asus MeMo 10 Tab ME301T 3. Eee Pad Transformer Prime TF201 אישית לא מצאתי הרבה הבדל במכשירים אך אבדל של 200 ש"ח במחיר. כמות הזיכרון בין 32-16 פחות משנה לי . השאלה שלי מה עדיף ומה ההבדל במכשירים. הME301T יצא בשנת 2013 ובכל זאת הוא יותר זול . המצלמה שלו פחות איכותית והוא מכיל 16 G אך הוא יותר זול . האם יש הבדלים נוספים בין המכשירים , ומה יותר מומלץ לקנות ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה שהוציא לו את התמונות מהמכשיר כשאני מחבר למחשב רושם UNKNOWN DEVICE ולא מוכן לקבל אותט התכנתי את ה-PC SUITE אך לא עזר. משהו רוצה לעזור או שנוותר?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי נקסוס 4 ואני רוצה להתקין cyanogenmod. בשביל זה צריך לעשות BOOTLOADER UNLOC וכתוצאה מכך כל המידע שלי יימחק!! ראיתי וקראתי על הרבה תוכנות מסובכות ולא נוחות. אני אשמח להמלצה על תוכנה פשוטה שפשוט תיקח את כל המידע שיש לי על הטלפון תשמור אותו כקובץ אחד (דומה לWimdows image) ואז תתקין אותו חזרה לאחר מכן. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני בהוט מובייל, מעוניין לעבור לגולן טלקום לפני יולי (כדי להיות זכאי למבצע של חודשיים חינם). מתי הכי כדאי לעבור מבחינת מחזור החיוב בגולן?
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-