גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מה שאני מחפש בעצם זאת אפליקציה שתאפשר לי לשמוע שירים ששמורים בסמארטפון באמצעות מערכת הרמקולים שמחוברים למחשב. אשמח לדעת האם קיים דבר כזה, תודה
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אנשים בוקר טוב לכם! חשבתי לקנות לי נגן שיהיה לי, עכשיו התקציב שלי זה עד 400 שקל, וזה לנגן MP3/MP4 סביר ונורמלי, לא אכפת אם יש וידאו או תמונות, שהאוזניות יהיו באיכות טובה ושהנגן לא יתפרק אחרי חודש. ועכשיו חשבתי גם לקנות נרתיק/רצועה נישאת שתהיה על הזרוע, כפי שראיתי שיש אצל הרבה בחדר כושר... הבנתי שזה נוח, למישהו יש המלצות? הנגן שחשבתי עליו הוא: E250 2GB של סנסה. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=410905 מה אתם אומרים? תודה (:
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מבדיקה של רשתות בחול שתומכות ה HD Voice, אין הבדלה בין מכשירים אלא ברמת רשת וכל מכשיר שתומך בפונקציה, פתוח לשיחות כאלה. בארץ קיים יותר ממכשיר אחד שתומך באופן רשמי בזה ועדיין אורנג' פתחו את התכונה רק לאייפון 5? למה?
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קיבל מהעבודה שלו לבחור את אחד מהפלאפונים שתראו מיד בקובץ. אני צריך שתגידו לי איזה הכי מומלץ, הכי מוצלח הכי טוב. תסתכלו בקובץ ותגידו לי מה הכי כדאי. תודה רבה זה הקישור להורדת הקובץ : http://www.divshare.com/download/1360552-ab0 תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=403371&sid=127 כל מי שקונה או קנה אחד כזה, שימו לב.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את הנייד ותוך שעה הצלחתי להרוס אותו כנראה שמסך די עדין ובגלל שהתישבתי עליו הוא נהרס. כרגע המסך מרצד ומציג גוונים של סגול כאלה שרואים כשוחצים חזק על ניידים או טבלטים (לפחות סינים). לא נראה לי שהחלפת digitizer תעזור נראה שזה אומר שכל המסך הלך, הTOUCH דווקא עובד בסדר. יש מה לעשות? זה באמת נראה לכם כמו בעיה שמצריכה החלפת מסך ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם הסלולרי פולט יותר הספק כשהו מחובר למטען? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סמסונג משיקה דור חדש של ניידי סדרה 9 שלה - עם עט S Pen ממש כמו במכשירי ה-Note שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם! יש לי הזדמנות להביא את האייפון החדש מניו יורק אבל אני לא מצליח למצוא חנויות אמינות אני אשמח להמלצה שלכם לחנות שאני יכול להביא לה פשוט את את הפרטי אשראי שלי והן יבצעו את המשלוח לכתובת שאני אתן להם כמובן שעל האייפון להיות סימפרי פשוט מי שבא משם אני לא רוצה להטריח אותו יותר מידי, רק פשוט שיאסוף את החבילה ויביא לי בתודה מראש, לירן
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול הסתובבתי בפורום על אלו שרכשו Samsung Galaxy S II המדובר, מישהו התלונן שזה מתחמם מאוד חם. גם ידידה שלי קנתה ואמרה שזה מתחמם מהר, האם זה נכון? אחד מהתגובות שהצחיק אותי אחד המשתמשים אמר, זה מה שקורה שמכניסים להכניס הכול למכשיר כזה קטן ודק יש ברשותי Samsung Galaxy Ace, שהוא מכשיר שקיבלתי מתנה מדוד שלי מחו"ל - שימושים שלי הם אינטרנט, הודעות SMS, שיחות, ולעבודה? האם זה מספיק? תודה,
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות להורים שלי פלאפונים "חכמים", ואחרי מחקר מעמיק אני מתלבט בין שני סוגים: HTC ONE V ו-Xperia SOLA. מה מהם עדיף? אני יודע של HTC יש סוללה יותר טובה + סוללה שאפשר להחליף, לעומת זאת, בXperia יש מעבד יותר טוב ומסך עם רזולוציה מעט יותר טובה. תודה רבה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! האמת שאני כבר די מבולבל, יש יותר מידי אפשרויות ואני לא יודע מאיפה להתחיל.. אני אנסה לכתוב מהם הדברים החשובים שאני מחפש ומקווה שמישהו יוכל לעזור להתאים לי סמארטפון חדש. אז ככה: כרגע אני משתמש באייפון 4 שהיה סבבה לי לגמרי לפני שהתחיל להיתקע, אבל ממש לא מפריע לי לעבור גם לאנדרואיד. אני מחפש מכשיר לא גדול, בערך בגודל של אייפון 4, אפשר קצת יותר גדול אבל לא להגיע למימדים של G3 לדוגמה. אני משתמש די בסיסי, לא רואה סרטים/סדרות ולא משחק במשחקים.. לאומת זאת- הרבה באינטרנט וחשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר, בעל סוללה חזקה,לא גדול ושלא אצטרך להחליף אותו בזמן הקרוב. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אתמול החליט המכשיר שלי להשתגע... החלק השמאלי של המסך לא מגיב היטב, יותר נכון הוא מגיב לצד ימין או מתי שבא לו הוא מגיב נורמלי. מי שמכיר את הממשק TF3D - ברגע שלוחצים על אחד הטאבים אפשר לגרור את המסך ימינה או שמאלה, ברגע שאני לוחץ על הטאב ומשאיר את העט סטיילוס עליו, הוא קצת מתחיל לרעוד ימינה שמאלה כאילו אני מזיז טיפה, מה שלא נכון כי אני משאיר את העט קבוע. עוד דוגמא, מסך התחל משמאל, ברגע שאני לוחץ עליו - לפעמים הוא מגיב ולפעמים הוא מגיב לי בצד הימני של המסך! זה יכול לשגע..אני לא יכול לענות לאנשים לשיחות כיוון שצריך לגרור את הסליידר ANSWER לצד הימני, ואי אפשר לתפוס אותו עם האצבע רוב הפעמים עשיתי HR - החלפתי רום למכשיר פעמיים אחד של DUTTY + ENERGY, ועדיין הבעיה קיימת. למי…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בגדול חשבנו על ה6120c שיש לי ואני ממש מרוצה ממנו, אבל קצת מציקה לה בעיית ההתחממות (כי אנחנו מדברים המון למדי). דרישות מהפלאפון: * איכות שמע טובה * אמין * שיהיה אפשר להרחיב את הזכרון * היא מעדיפה נוקיה * שיראה יחסית מכובד (היא הולכת להיות עו"ד עוד רגע) התקציב שלנו הוא מקסימום 1000 ש"ח, בין אם זה בקניה בחנות או ברשת, אין לנו הדעפה מיוחדת אם כי נזדקק לסים חדש שזה איזה 100 ש"ח וממה שראיתי יוצא כבר פחות כאב ראש לקנות ברשת (אורנג') עם הבדל של 50-100 ש"ח וזה נחמד שזה חוזר קצת בשיחות.
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
אהלן. יש ברשותי סמסונג גלאקסי S I9000 הראשון. המכשיר נקנה מסלקום ואני כל חודש בחודשו משלם להם. רציתי לדעת במידה ואני ניגש אליהם למרכז שירות, הם יכולים לעדכן לי את גירסאת האנדרואיד לחדשה ביותר? אני יודע שבאורנג' כן עושים זאת. ובחינם.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הg3 32 gb 3ram ואחרי שהתקנתי את כל האפליקציות נשאר לי ראם פנוי 900 מגה... איך אני מפנה אותו ודואג שהוא ישאר ריק כל הזמן (התוכנות לא יחזרו שוב אוטומטית)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדבר הגדול הבא מהחברה שמפצירה בכם להפסיק להתפשר יהיה זהה כמעט לגמרי למכשיר שכבר הושק, מיצרנית סינית עולה אחרת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עברתי מהוט מובייל לגולן: 1) ניוד מספר תוך 3 ימים (הייתה תקלה אבל עברנו את זה - הסים של הוט עבד עד שהניוד עבר בהצלחה) 2) קליטה - מדהים! במקומות שהוט מובייל כמעת ולא הייתה קליטה בכלל בגולן יש קליטה מעולה - כל הזמן (כמעת)! 3) גלישה! גם פה גולן לא נופלים מהוט.. בהוט גלשתי בדרך כלל 3-5 מגה ובמצב טוב הגעתי ל-7 מגה. בגולן אני גולש ברגיל 1-2 מגה ובמצב טוב 5 עד 5 וחצי מגה. לא רע בשביל סלולר ואני מאמין שזה רק ישתפר עם ההרחבה של התשתית של גולן בכל האזורים. 4) מענה טלפוני! בהוט אפשר לחכות 10 דקות בכייף. בגולן כנגד המענה תוך 30 שניות אולי דקה.. נכון חלק מהנציגים לא ממש מבינים ברמה הטכנית (חדשים עדיין) אבל הם יכולים ללכת לבכיר ולתת תשובות בתחלס וזה מה שחשוב. עדיף לקבל תשובה מנציג ש…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מאוד מתלבט לאיזה פלאפון להחליף ברשת אורנג'. אני עוקב הרבה זמן כבר אחרי SE ואחרי הווקמנים שלה בגלל הנגן המעולה ובגלל פונקציית זיהוי השירים, אבל לא מצאתי אף עיצוב שעושה לי את זה. יש כמובן את הW610I אבל אני בספק אם הוא יצא לאורנג', וגם המסך לא נראה מספיק. ההתלבטות כרגע היא בין K800I לבין הסימביאנים. אני חייב לומר את האמת - אף פעם לא היה לי מכשיר סימביאני ולכן אני לא מבין מה מיוחד בהם. נאמר לי גם שאיכות המוזיקה בK800I זהה לזו שבווקמנים. אבל K810I קורץ לי יותר בגלל כל השטיקים שתוקנו. בקיצור אני אשמח לעצה כאן. אגב, אני לא הולך לקנות שום פלאפון מחנות פרטית. אתם לא מאמינים איזה תכנית יש לי באורנג'.. בערך יותר מ50 אחוז על כל פלאפון אז הרי לכם. תודה רבה חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מכשיר חדש, הייתי נעול על הGS4 ועד שהחלטתי לקנות ראיתי שהG2 עולה אותו הדבר, כמובן שבדקתי את כל היתרונות והחסרונות שלו לעומת הGS4. עכשיו לגבי גלקסי 4 (19505) מכשיר שיצא במרצ שנה שעברה, הבנתי שקיימת איזשהי בעיה עם העדכונים ועם נעילה איזורית כלשהי - ניסיתי לחפש באינטרנט ולהבין מה זה אומר ואיך זה ישפיע עלי, לא מצאתי תשובה ברורה - אז אני שואל כאן. בשורה תחתונה, המכשיר הקודם שלי היה iphone 4 עד שלאחרונה נגנב, ועכשיו אני עם GS1 של חבר (מכשיר די צולע, אבל זה נושא אחר), אחרי התנסות במערכת ההפעלה הזאת החלטתי שהמכשיר הבא שלי יריץ אנדרויד - מטעמי גיוון. מישהו שניסה את שני המכשירים יכול לתת לי חוות דעת? אני יודע שS4 מכשיר מעולה אבל מה הסיפור של הנעילות והעדכונים, ול…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מכשיר לקחת? ועוד מחפשת מבין המכשירים איזה הכי מומלץ? Samsung TouchWiz F480 Samsung I900 Omnia 8GB אם יש דגם שאותה רמה מומלץ של סוני אריקסון אשמח לדעת תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלטתי להתחיל ללמוד תכנות באנדרואיד, אבל אני לא מוצא ספר/אתר ללמוד. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
בזמנו הגיע שלט LCD עם הH140-120...הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות את שלט הLCD בחנויות בארץ/ששולחות לארץ... השלט מיועד לH340...ככה שאם יש שלט אחר שלא ידוע לי עליו שתומך בנגן הזה אני גם אשמח לקבל הצעות
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך לקבל מכשיר מהעבודה, ואין לי מושג מה המכשר הי טוב האפשויות: SONY XPERIA Z8 אייפון 5C סמסונג גלקס S4 HTC ONE M7 נוקיה לומ 920 תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-