גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קיבלתי במתנה את הנוט 3. המכשיר פשוט ע-נ-ק. אני כרגע עם גלקסי 2 והשינוי בגודל הוא דיי קיצוני. השאלה שלי היא כזאת- לאנשים שיש אותו- האם הגודל זה משהו שמתרגלים אליו? אפשר להסתדר איתו בשימוש יומיומי? (הכוונה היא- לשים אותו בכיס, לרכב על אופניים בזמן שהוא בכיס, לענות לשיחות ביד אחת וכו') הכיוון שלי כרגע הוא דיי להחליף איתו- אבל השאלה למה? יש את הG2 אבל הוא גם ענק- ההבדל ביניהם מצדיק להחליף את הנוט? יש משהו אחר כדאי? הנקסוס 5 לא בא בחשבון כי אין אותו בחנות... בכללי-המגמה היא להמשיך להגדיל את המסכים כי זה כבר נהיה ממש מגוחך...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, עד כה לא יצא לי ממש להשתמש בכל עניין הענן מידע הזה, כשיש כ"כ הרבה מקום בפלאפון ובמחשב, אני לא מוצא סיבה להשתמש בזה. חברים אומרים שהם שמים שם שירים ופשוט שומעים משם (מה שטוחן להם את החבילת גלישה?) אבל אני לא מוצא בזה פואנטה אם יש מספיק מקום בפלאפון. גיבויים לתמונות וסרטונים? בשביל מה יש כוננים קשיחים של 2TB כיום? בקיצור, רציתי לדעת למה אתם, אם בכלל, משתמשים בכל שירותי הענן למיניהם. אולי יש משהו שאני לא מכיר שווה לשנות הרגלים בגללו. ואם כן, איזה מהם? drop-box? google cloud?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כבר שנים רוצה לעבור לSSD, החלטתי שזה הזמן. אני צריך: 256~GB TRIM ביצועים טובים מספיק ואמינות תמיכת דרייברים טובה (כולל לינוקס) אני מוכן להשקיע מעל המחיר הממוצע של SSD בנפח הזה בשביל כונן שיחזיק לאורך זמן עם ביצועים טובים. נכון לעכשיו אני ישתמש בו דרך SATA-II. אני רציתי לקנות controller card של pcie לSATA3 אבל לא מצאתי כל כך בחנויות ישראליות, יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה נגן MP4 עם 2GB שיהיה קטן או/ו דק. תחסכו את כל העניין של "חרא סאונד בכולם במחיר הזה" וכל הבלה בלה. אני לא אשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל לשמוע יותר טוב כשאני לא כזה פריק סאונד. אשמח לתגובות בהקדם האפשרי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיוון שהרבה מכם הזמינו מ-Clove, השתמשתם בשילוח ע"י DHL או דואר? מה היו העמלות שנדרשו מכם ע"י DHL? התבקשת בשלב מסויים להציג אישור משרד תקשורת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני בעל המכשיר הזה כבר שנתיים ויותר, ושמתי לב שאיזה פעם פעמיים בשנה המכשיר פשוט מחליט לו יום בהיר אחד שהוא מוחק לי את כל השירים ופשטו עושה פירמוט לעצמו. כמו היום בבוקר נסיעה של שעה וחצי ואני חושב לעצמי איזה כיף, קצת מוזיקה רגועה (טראקים והאוסים ב 7 בבוקר) מדליק ת'מכשיר והנה...ריק משירים. יום לפני זה המכשיר עבד בסדר גמור כיביתי רגיל ע"י לחיצה על המשולש של ההפעלה בדיוק כמו שאני עושה בשנתיים האחרונות... מישהו מכיר את התופעה המוזרה של המכשיר הזה? הוא לא נפל, לא כלום. עצבים...וזו כבר פעם שניה או שלישית.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מכשיר הדגל החדש של סמסונג הוא כל מה שציפינו לקבל בהתבסס על ההדלפות המוקדמות - לטוב ולרע לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 5 followers
-
-
הטאבלט המצויין של PIPO, דגם הM1 יימכר במחיר של 184$ סה"כ . מחיר פשוט נפלא לטאבלט מצויין שכזה. http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=tuesday
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייי קיבלתי מכשיר גלאקסי אס 2 הגרסא אני מנחש היא כמובן של פלאפון המפעילה בעבר היה לי את הדור הקודם וכשיצא אנדרואיד 2.3 צרבתי אותה בעזרת הODIN לפלאפון במצב הורדה כמובן והלך מעולה עכשיו אני מחפש את אותם קבצים בעצם בשביל לצרוב למכשיר הקיים אני זוכר שצרבתי שלושה קבצים שזה רום קרנל והמערכת עצמה או משהו כזה לא זוכר כבר הסיומות שלהם היו PHONE PDA ןעוד סיומת שלא זכורה לי .. השאלה שלי האם יש את אותם קבצים של 3.2 ואם אפשר בכלל להתקין אותה על המכשיר הבנתי שאין כלכך טעם כי השינויים הם ברמת הגרפיקה אך עדיין.. ובכן ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש פלאפון בתקציב 2000 ש"ח עם- * מצלמה טובה * חיי סוללה טובים * איכות אודיו ווליום טובים * טעינה מהירה ועדיפות לחסינות למים ואבק * שלא יהיה עצום בגלל שאני מחפש טלפון לא גדול מדי די יורדת האופציה של הG3 והעדיפות היא לS5. בדקתי גם את הM8 והZ3 Compact וחיי הסוללה שלהם לא עמדו קרוב לS5 עד כמה שאני זוכר. אשמח לקבל הצעה מושכלת שמתאימה לדרישות שלי תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היום הייתי בסלקום,ואחרי שעה של המתנה,קיבלה אותי נציגה,וצימדה לי את המכשיר. היא אמרה לי לאחר הצימוד,שאין למכשיר שלי החזרים,כי הוא לא מיובא באופן רשמי לארץ,ולכן לפי משרד התקשורת,אין לתת ללקוח החזרים. מישהו נתקל בתופעה הזו? האם מגיעים לי בכל זאת החזרים? לי כל הסיפור נשמע מאוד מוזר...... תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוני אריקסון נגד הסמסונג, מה כדאי? בשביל לעזור: הC902 SE http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708627 הSamsung F480: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=712169 מבחינת מחיר, שכחו, אני מקבל בחינם.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להביא מכשיר סלולרי לארץ דרך EBAY? עד כמה יעשו לי בעיות מבחינת אישורי תקשורת ומסים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 6120 שקניתי מאורנג' אבל אני רוצה לאפס אותו מההתחלה בלי שום אפליקציות נילוות ובלי שום כלום שאורנג' מתקינה אני רוצה שהוא יהיה בידיוק איך שהיצרן הוציא אותו לשוק
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עושה רושם שמייזו לקחו את התחום הסלולרי לשלב הבא, ולא רק מתמקדים בנגנים שלהם הנה הSPECS : - Size: 59,5 mm x 113 mm x 11 mm - 3G network support: WCDMA, CDMA, TD-SCDMA versions should be released at the same time - Screen: 3.6″, same 720×480 resolution - CPU: 1GHz Cortex A8-based Samsung S5PC110 - Memory: 512 Mb ROM / 512 Mb RAM - Camera: 5 megapixels camera - Connectivity: Bluetooth / Wifi / GPS / TV-out (via mini USB) - Expansion slot: Micro SD / TF - Battery: 1350 mAh - Price: around 360$ ועכשיו להפתעה הגדולה... http://www.meizume.com/meizu-m8-news/11589-meizu-m9-confirmed-run-android-2-1-a.html
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני זקוק למטען חיצוני שיהיה קל וקיבולת כמה שיותר גדולה. אני מתלבט אם להזמין מטען סיני פשוט, או אחר מחברה מוכרת אבל שהמכיר יקר יחסית. במידה ואני לוקח מחברה מוכרת חשבתי ללכת על זה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי קניתי מEBAY כיסוי ללומיה אומנם טיפה יקר (ביחס לאיביי) אבל מאוד איכותי ויושב בול! מומלץ http://www.ebay.com/itm/330856658957?var=540132978471&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 יש לי גם את הכיסוי של NillKin שהוא גם איכותי, אבל זה הרבה יותר איכותי
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי טאבלט חדש מפנדה וויל CUBE U30GT טאבלט סיני הוא אמור להגיע אליי הימים הקרובים אני מקווה שההימור שלי היה טוב ולא אתאכזב רציתי לשאול אם יש הבדל מהותי בין גירסת 4 אנדראיד ICE לבין 4.1 שמעתי גם שיחסית לדגם הזה יש קהילה גדולה של מפתחים ורומים חדשים כל הנושא של רומים ועדכונים חדש לי לגמרי יש איזה שהוא אתר שאתם ממליצים עליו ספציפית לדגם הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הי לכולם אמא שלי רוצה לקנות טלפון חדש, והיא צריכה שהטלפון יהיה עם ממשק בעברית. תכננתי לקנות את הטלפון Xiaomi Redmi Note 3 Pro, אבל כשדיברתי עם כמה חנויות בארץ, הם אמרו שה-Note 3 מאד לא מומלץ למי שהולך לעבוד עם ממשק בעברית, כי יש הרבה באגים. המליצו לי במקום זאת על ה-Note 2, או על ה-Mi4C. הם אמרו שבשני הדגמים האלה, אין באגים עם העברית.. יש לי 2 שאלות: 1) מבין שני הדגמים האלה, מי עדיף? (ההבדל בגודל המסך הוא 0.5", אז הבדלים אחרים ששווה לשים לב אליהם?) 2) במידה ולא אקנה בארץ אלא אזמין ישירות מסין, האם גם אז אני יכול להיות בטוח (עבור שני הדגמים הנ"ל - Note 2 ו-Mi4C) שהעברית תהיה טובה? או שאולי היבואנים בארץ מ…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Galaxy S6. אני רוצה חנות שלא תיגע במכשיר בכלל - בלי רומים יצירתיים ועברית צרובה וכל מיני חרטוטים כאלה. אני גם מעדיף חנות שלא תבטל לי אחריות על רוט אבל זה פחות קריטי. אני לא רוצה לשלם 400-500 ש"ח בשביל אחריות יצרן (זה פחות או יותר ההפרש כרגע), השאלה אם יש חנויות שנותנות אחריות 'פרטית' מספיק טובה. שמעתי דברים טובים וגם רעים על vmobile, gomobile ושות'. מה הנסיון של אנשים פה איתם? יש משהו מומלץ? * אגב בקיי אס פי מופיע אחריות של 'סקיילקס' ובאייבורי 'סמסונג ישראל' ובשניהם כתוב שזה היבואן הרשמי - מי צודק? זה אותו יבואן?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב נייד ותוכנת GPS, השאלה שלי היא אם ניתן לקנות אנטנה כמו זו שיש במכשירי GPS לחבר אותה למחשב הנייד, במחשב הנייד להשתמש בתוכנת GPS וככה יהיה לי נווט GPS עם מסך 15 אינץ'? אני יודע שהתוכנה עצמה מיועדת למחשבי כף יד אבל אני חושב שעם האמולטר הנכון (אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום) יהיה ניתן להשתמש בו במחשב נייד עם מערכת הפעלה רגילה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתר Android Police אסף כמות נאה של אפליקציות שעכשיו יש עליהן הנחות בפליי סטור, לכבוד חג המולד כמובן. קנייה מהנה! http://www.androidpolice.com/2012/12/23/our-enormous-list-of-holiday-sales-from-the-play-store-updating/ אם יש לכם עוד אפליקציות במבצע, או אולי אפילו מבצעים למערכות אחרות, פרסמו פה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, התקנתי רום CM11 על הגלקסי 3, גירסה 4.4.4 לפני זה, עשיתי גיבוי לאפליקציה של "לוח שנה עברית" שהייתה ברום המקורי של סאני. ניסיתי לשחזר אותה, אבל זה לא עובד. ניסיתי כמה פעמים, שכל פעם מחדש אני עושה ריסטרט למכשיר, אבל עדיין האפליקציה לא מופיעה לי.. ככה ניראה המסך גיבוי של טיטניום למה זה קורה? ואיך אני יכול לשחזר אותה? (אני לא מעוניין באפליקציות אחרות של לוח שנה עברי, אלא זאת ספיציפית) נ.ב: ניסיתי לשחזר עם app+data וגם רק app, לא עזר. אחרי השיחזור, היה כתוב שהבאץ' שוחזר.. בכל אופן, אם זה משנה, כשגיביתי את האפליקציה, היא הייתה מסומנת באדום
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-