עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by adi.c,

שלום לכולם הורדתי אקסל לטאבלט ios וזה פותח לי את הקובץ בעברית הפוכה יש למישהו פיתרון לזה ? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. אחרי שסוני עומדים להשיק את מכשיר הדגל החדש שלהם באמצע חודש הבא Sony Xperia Z Ultra C6833 לא הגרסאות הישנים יותר C6802 וC6806 ובהזמנה מוקדמת אפשר להשיג אתו בפחות 100$ + שתי מתנות שוות ב510פאונד או 800$ יקר http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z-ultra בגלל הפדיחות של סוני לא קניתי אתו חבל ומזל שלי שלא קניתי תזהרו גם אתם 1 יש לו מסך גדול 6.4 גדול גדול אבל הוא לא פרוס על כול גודל המכשיר ויש פס של לפחות 3 ס"מ למטה במכשיר ללא שימוש למה לא שמו שם את הכפתורים שלו וכך היה לנו מסך יותר גדול 2 בגלל השיטה החדשה של סוני שציפו את המסך בשלושה פילטרים שונים ייחודי להם זה הפך את המסך לכהה יותר מדיי וחסר עוד בהירות למסך 3 המכשיר בנויי בשתי הצדדים מזכוכיות גורילה שהן מגנט ל…

3. יש לי פלאפון ממש ישן וממש ממש מגעיל וחלאס, הגיע הזמן להחליף אותו. הדרישות שלי ממכשיר הן לא כ"כ רציניות ובתקווה להוזיל קצת את העניין חשבתי אולי להזמין איזה טלפון סיני מאיביי או DX. החיקויי אייפון שיש שם כוללים מה שצריך מבחינתי (MP3, WIFI) ויש כמה מכשירים שתומכים בעברית. השאלה שלי היא לאנשים שיצא להם להתעסק במכשירים האלה: עד כמה טובה העברית? אני מניח שאת התרגום עשו שם והוא לא כזה איכותי, אני יודע שיש מקומות בארץ שיכולים לצרוב עברית טובה יותר אבל בהתחשב בזה שאני מנסה להוזיל את העניין כמה שיותר והתקנת עברית "משופרת" (לכאורה) כמעט תכפיל את העלות זה ממש יכול להוריד אותי מהעניין. מאוד חשוב לי שהזכרונות יהיו בעברית ושאני אוכל לשלוח SMS ולגלוש באתרים בעברית כמו שצריך. עניין נוסף ה…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על מעבדה טובה ואמינה לצורך החלפת סוללה מקורית לאייפון 5. פחות אכפת לי איפה המעבדה נמצאת כי אני עובד בכל חלקי הארץ כמעט. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Elite_Sniper,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12449 בבאג יביאו אותו באמצע מאי אם יביאו גם את ה16GB זה יהיה מצוין

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Noam D,

ראיתי את הכתבה הזאת באתר פידר, לפי מה שכתוב שם ייקח זמן עד שהGoogle play store יגיע לישראל, אבל בנתיים אני יכולה להשתמש בו דרך הרשת? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by hwforcer,

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2479892 נסיתי את זה ועובד מעולה.... באחריות המשתמשים בלבד

8. Started by Olga Haim,

שלום, אשמח לדעת מה ההבדל בין המכשירים: LG L-90 ל - LG G2 MINI ואיזה עדיף? כי נראה שבמחירים הם כמעט אותו הדבר. ראיתי בזאפ שיש גם את הדגם הזה LG G2 MINI D620T LTE, מה ההבדל בין G2 MINI? תודה רבה!

9. אהלן, אז ככה, קניתי sumsung galaxy mini s5570 עם אנדרואיד 2.2, אני יודע איך לעשות לו root אבל השאלה שלי היא איזה רום כדאי לצרוב, ובמיוחד השאלה היא אם אני אצטרך להתקין מחדש את העברית על הטלפון או עצם ההתקנה של הרום (בהנחה שהוא תומך) מספקת לי עברית. בנוסף אני אשמח לשמוע על רומים טובים וסולידים, אני לא מחפש את הדבר החדש ביותר שעלול לקרוס או להיתקע, השימוש שלי בטלפון הוא יחסית בנאלי כלומר בדיקת מיילים שמיעת מוזיקה/דיבור דרך הדיבורית של הקסדה והצורך ב-gps. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אהלן!!! אני מתחבט עם הפלאפונים הסיניים בגלל המעבד MTK שיש להם שהבנתי שרב הסוגים פשוט אינם מתחברים במהירות לGPS ועל כן אני ממש מתבאס חוץ מזה, הם נראים על פניו פצצה !! כיום יש לי Samsung Galaxy 2 - חייה רעה של טלפון שירת אותי מזה 4 שנים ורק בשנה האחרונה התחיל לגמגם ולאחר כ500 הפלות אני יכול להגיד בוודאות שהצלחתי לסדוק לו את המסך הקדמי!! אחלן של טלפון! עם זאת הגיע הזמן להשתדרג. במידה וישנם דגמים טובים של הMTK כי שמעתי ממישהו שיש לו את הMeizu MX4 והוא אומר שהGPS ננעל באופן תקין רק מה, יש לו 2GB זיכרון ולטווח הארוך משהו בתוכי אומר שזה לא יספיק. לכן אני צריך את עזרתכם בבקשה אחוקים! שימו לב להלן הדרישות האקוטיות שלי ממכשיר: מצלמה טובה.. ברמות של הMX4 ומעלה. בטריי…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אורות אזהרה משונים בדשבורד המכונית מטרידים את מנוחתכם? האפליקציה הזאת מבטיחה לפענח עבורכם את התקלה לכתבה: http://hwzone.co.il/fixd-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%aa%d7%90%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%aa%d7%a7%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%9a/

12. התמיכה עדיין מוגבלת למדי, אך ענקית הטכנולוגיה מאמינה שכל בעל מכשיר תואם צריך לקבל גידה לפלטפורמת ה-Daydream החדשה שלה, ומכריזה על קיצוץ במחיר משקפי המציאות המדומה הייעודיים לכך לכתבה

13. שלום לכולם, אני אהיה בארה"ב בסוף מרץ, ואני שוקל לקנות שם סמארטפון מבוסס אנדרואיד. אני לא כ"כ מכיר את המפרטים הטכניים, אבל חשבתי על galaxy nexus / galaxy s2. לגבי ה- s2, הבנתי שהוא אמור להתעדכן עם גרסה חדשה יותר של אנדרואיד. 1. אתם חושבים שפערי המחירים מצדיקים רכישה בארה"ב? מה הסיכון? (למעט אחריות יצרן שאני מניח שלא תקפה בארץ) יש עניינים טכניים של הרשת הסלולרית, כרטיס סים (נעילות וכדומה)...? 2. על איזה דגם אתם ממליצים? אם יש דגמים טובים מספיק חוץ ממה שציינתי (זה מה שאני מכיר) - אשמח לשמוע! 3. כמה קריטי ההבדל בין הגרסאות של האנדרואיד? כדאי לקנות במידה והגרסה החדשה עדיין לא תהיה זמינה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. אהלן חברים, ההתלבטות היא בין htc desire z לבין ה-samsung galaxy s. מה אתם אומרים/יודעים/חושבים? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by 2Fluffy4U,

שאלתי כשם הכותרת. אני מבין שמשווקים אייפון בארה"ב אך ורק עם חוזה בחברת סלולר AT&T ווריזון.. האם בכל זאת קיימת אופציה משתלמת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. כל כמה שניות מופיעה לי ההודעה של הכיבוי ''SLIDE TO SHUTDOWN'' אני לא נוגע בכלום ושום כפתור לא לחוץ וזה לא מפסיק ממש אי אפשר להשתמש במכשיר כי כל 3-5 שניות זה מקפיץ את ההודעה הזאת התחיל לי פתאום לבד, לא עשיתי שום שינוי בזמן האחרון.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. נציגי החברה מבקשים לשים סוף לשמועות אודות היקפי מכירות מאכזבים ומצהירים: הדגמים החדשים נמכרים הרבה יותר טוב ממכשירי ה-Galaxy S7 לכתבה

18. שלום. אני מעוניין לקנות מכשיר סלולרי חדש אך שיהיה בדור 2. הדרישות שלי הן: 1. שיהיה בתצורת צדפה. 2. שיהיה לו מסך מקדימה שאני יוכל לראות מי מתקשר אלי בלי לפתוח את המכשיר. 3. שיהיה לו תמיכה בMP3 4. רצוי רדיו (אבל לא חובה) 5. איכות שמיעה טובה. 6. שיהיה לו BlueTooth. אני שייך לרשת סלקום כך שאני צריך מכשיר עם SIM מדור 2 הישן. המכשיר הנוכחי שלי הוא: Samsung SGH-X450 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. כל המכשירים חייבים להיות במלאי בחברת פלאפון, מכיוון שאני תקוע איתם בהתחייבות. ביקשתי כאן המלצה לא מזמן לסלולארי חדש, שישמש בין השאר לגלישה באינטרנט, שמיעת MP3 וצילום בקטנה. קיבלתי המלצה למכשיר שציינתי בכותרת, ואני די מרוצה בייחס למכשיר הקודם שהיה לי, אבל הבעיה שלי מתחילה עם הרמקולים של המכשיר, הם ממש על הפנים! נתקלתי במכשירים שעלו 700 שקלים ומסוגלים לספק איכות טובה פי 10 מאצלי! זה חיסרון די משמעותי בשבילי, שרק בגללו אני מחליף למכשיר אחר. השאלה היא, מה אפשרויות השדרוג שלי מכאן? אני די נהנה מהמכשיר בכללי, אז אולי לעבור לאחים הגדולים שלו N9X...? סדר העדיפויות שלי הוא איכות MP3 גבוהה, גלישה באינטרנט ובסוף מצלמה.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. עשיתי רוט לפי מה שיש באתר בדיוק וזה התקין את התוכנה הזו. אני לא יודע איך לעבוד איתה. בקושי יש בה משהו. ואני רוצה לתת הרשאה ל. DORIMANX OTA תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by mc_elad,

אני רוצה לקנות סטרימר מתנה והמטרה העיקרית שלו תהיה לצפות בסרטים ב KODI .. אני לא מבין בסטרימרים .. השמח לקרוא את המלצותיכם #הטלויזיה היא FHD ואין מערכת קולנוע (כלומר יש רק טלוויזיה בלי רמקולים וכו..)

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by TomerPerez,

ברשותי lg g2. המסך שלו נשבר ולא עובד. הפלאפון עצמו עדיין עובד, נדלק, חוץ ממסך המגע הוא תקין בעקרון. אני רוצה לחלץ את כל המידע שיש על הפלאפון, מדיה ואנשי קשר בעיקר למחשב. איך אני מצליח לעשות זאת אם אני לא יכול לאשר בפלאפון את ההתחברות שלו למחשב וסנכרון של קבצים ממנו?

23. Started by shikasha,

היי, אני מתכנן לחו"ל בחגים וכנראה אקנה סלולרי חדש (מסתמן SGS2). הבנתי שעל הקניה מקבלים החזר מס ע"י טופס מהחנות בשדה התעופה. אני טס להולנד אבל חוזר מצרפת. הדוכן שבו מקבלים החזרי מס נגיש גם אם לא טסים חזרה? איך אפשר לקבל החזר מס במקרה שלא? כמו כן, המלצות על חנויות סלולר זולות באמסטרדם יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by composite,

שלום זה המצב: הפלאפון הנוכחי שלי גוסס ואני חייב להחליף אותו במהרה. אגב הקנייה אני עוזב את אורנג' ועובר למסלול החיילים של פלאפון. ההתלבטות היא כזו: להצטרף למסלול החיילים ולבחור באייפון 4, או להביא אייפון 4S מחו''ל ולהצטרף למסלול חיילים בפלאפון. יש לי מישהו בחו''ל שבעקרון יכול להביא את ה- 4S, , אבל אי לא יודע מה הזמינות ואם ניתן להכנס לחנות (המישהו הזה נמצא בניו-יורק) ופשוט לרכוש אותו... אמנם הוא הרבה יותר זול (2400 ש"ח לאייפון 16 ג'יגהבייט ולא-נעול, לעומת 4100 ש"ח בפלאפון), אבל בטח יש כל מיני סעיפים קטנים בחוק ניתוק זיקה והתנערות של החברות שגורמים לי לחשוש מהאפשרות הזו... מה אתם אומרים? תודה מראש רועי

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Liran Bar Zeev,

מלבד האפשרויות המורכבות יותר האם ניתן לראות דרך הכרומקסט את כל מה שיש במסך הפלאפון שלי. לא רק מהיוטיוב נטפליקס וכדומה? נגיד אני רואה ערוץ טלויזיה בפלאפון טי וי בפלאפון או סתם דרך אתר לצפייה ישירה, אני יכול להקרין את זה בעזר הכרומקאסט גם בטלויזיה? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים