עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Liran Bar Zeev,

מלבד האפשרויות המורכבות יותר האם ניתן לראות דרך הכרומקסט את כל מה שיש במסך הפלאפון שלי. לא רק מהיוטיוב נטפליקס וכדומה? נגיד אני רואה ערוץ טלויזיה בפלאפון טי וי בפלאפון או סתם דרך אתר לצפייה ישירה, אני יכול להקרין את זה בעזר הכרומקאסט גם בטלויזיה? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by apelzig,

חושב להזמין את ה- LeTV 1. אני לא מבין בענייני התדרים והמפעילות, האם צפויה להיות בעיה אם מפעילה מסויימת בקליטה/אינטרנט? אני גם כרגע מנוי דרך אורנג', האם הם יעשו לי בעיות עם מכשיר לא מוכר?

3. Started by Galit17,

ככל הנראה אני הולכת לקנות את D2 ולא את archos 605 כי ב 605 אין רדיו והחלק שקונים כדי לשמוע רדיו רק מגדיל את הנפח של ה 605, ועם ה 605 אי אפשר ללכת לחדר כושר כי הוא יותר גדול מ D2 ,וב D2 אין בעיה ללכת למכון כושר. אם יש לכם הצעות אחרונות על מוצר אחר שאולי כדאי לי לקנות או ידיעות על מוצר חדש וחזק וטוב שהולך להכנס לשוק ושבגללו יהיה כדאי לי לחכות ולדחות את קניית ה D2 אשמח לדעת. בינתיים תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. SK Hynix הקוריאנית מצטרפת אל המתחרה סמסונג, ומכריזה על זכרונות מהירים במיוחד עבור מכשירים חכמים בתקן ה-UFS 2.0. היכונו לביצועים שמתקרבים לליגת כונני ה-SSD, לא רק בגלקסי S6 לכתבה: http://hwzone.co.il/זכרון-פנימי-סופר-מהיר-מהיום-עבור-כל-יצר/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. חשובה לי מאוד איכות הסאונד, עמידות, שירות החברה, קטן ושקל להעביר אליו שירים ואפשר אולי להשתמש בו כגיבוי... מה שכנראה מפיל את האיפודים למיניהם... מה דעתכם על הZEN 32 החדש (מבוסס זיכרון פלאש) ? מה דעתכם על קריאייטיב בכללי ? יש עוד רעיונות ? (תקציב לא ממש מהווה בעיה) יש נגנים יותר גדולים בנפחם שיכולים להתאים ? והאם יש חניות מומלצות בארץ ? מקווה לעזרה. תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by 2Fluffy4U,

שאלתי כשם הכותרת. אני מבין שמשווקים אייפון בארה"ב אך ורק עם חוזה בחברת סלולר AT&T ווריזון.. האם בכל זאת קיימת אופציה משתלמת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הקרב מתחיל: מכשיר הדגל של HTC זמין לרכישה בארה\"ב החל מהיום בתג מחיר התחלתי של 650 דולר, ואילו המכשירים המובילים החדשים של סמסונג יושקו בעוד כשבועיים מהיום - במחיר התחלתי זול עוד יותר, לכאורה לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-one-m9-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94-galaxy-s6-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%99%d7%9d/

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shikasha,

היי, אני מתכנן לחו"ל בחגים וכנראה אקנה סלולרי חדש (מסתמן SGS2). הבנתי שעל הקניה מקבלים החזר מס ע"י טופס מהחנות בשדה התעופה. אני טס להולנד אבל חוזר מצרפת. הדוכן שבו מקבלים החזרי מס נגיש גם אם לא טסים חזרה? איך אפשר לקבל החזר מס במקרה שלא? כמו כן, המלצות על חנויות סלולר זולות באמסטרדם יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by adi.c,

שלום לכולם הורדתי אקסל לטאבלט ios וזה פותח לי את הקובץ בעברית הפוכה יש למישהו פיתרון לזה ? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. היי רוצה להזמין Samsung Google Nexus S לקרוב שנוסע לארה"ב. צריך עזרה בלהבין מה ההבדל בין השלישיה הבאה והאם כולם מתאימים לשימוש בארץ? 1) http://www.amazon.com/Samsung-Nexus-Unlocked-Phone--U-S-Warranty/dp/B004USPRM4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329335837&sr=8-1 2) http://www.amazon.com/Samsung-GT-Google-Unlocked-Warranty/dp/B004V92C48/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1329335837&sr=8-2 3) http://www.amazon.com/Samsung-Google-Unlocked-International-Smartphone/dp/B00546IF8E/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1329335837&sr=8-3 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אתר Android Police אסף כמות נאה של אפליקציות שעכשיו יש עליהן הנחות בפליי סטור, לכבוד חג המולד כמובן. קנייה מהנה! http://www.androidpolice.com/2012/12/23/our-enormous-list-of-holiday-sales-from-the-play-store-updating/ אם יש לכם עוד אפליקציות במבצע, או אולי אפילו מבצעים למערכות אחרות, פרסמו פה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. יש לי נוקיה 6100 עם ביג טוק (היה קו פתוח בעבר) כמה אפשר לבקש ביד 2 על מכשיר כזה ביחד עם ביג טוק ? (ללא שיחות)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Tom Rytt,

היי, הרבה זמן שאני מחפש טלפון 5 אינץ' שהוא עם מפרט טוב ובמחיר טוב ויש לי הזדמנות לקנות את הzuk z2 ב300$, רציתי לדעת האם התדרים שלו מתאימים לפארטנר? 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 CDMA 800 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 TD-SCDMA 4G bands LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) והאם זה קל להתקין google services במידה ולא יהיה עליו? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. לקחתי חבילת גלישה דרך סלקום. קיבלתי סים חדש והכל. כשהגעתי הביתה שמתי לב שהאינטרנט לא מתחבר ואני מקבל הודעת שגיאה incorrect apn. בתפריט Access point names מופיע Cellcom Internet ו-Cellcom MMS. עשיתי שחזור הגדרות ברירת מחדל. אינטרנט התחיל לעבוד אבל מאוד מאוד לאט. בשורה העליונה איפה שמופיע סימן חיבור אינטרנט (שני חצים בכיוונים הפוכים) הופיע האות E. איך אני מתקן את הבעיה? אין לי חשק לשבת שלוש שעות בסלקום פעם נוספת.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by biodome,

אני כבר הרבה מאוד זמן עם הענתיקה שלי (Nokia 6600 כפי שנראה לראשונה במפגש לפני שלוש וחצי שנים) הוא כבר הרבה זמן בשלבי גסיסה ודיי נמאס ממנו. הסיבה שהחזקתי אותו כל כך הרבה זמן, זה מפני שפשוט לא יצא עדיין משהו שעונה על כל הדרישות שלי וגם יהיה במחיר שפוי. אבל כבר הגיע הגבול ואני מניח שהגיע הזמן לפלאפון ביניים. מכיוון שזה רק ביניים אני מעדיף שהוא יעלה כמה שפחות אבל עדיין לא יהיה יותר מדי התפשרות, לכן אני משאר שהנזק הסופי יעמוד על איזור ה-1100-1500 ש"ח. המבצע העכשווי של אורנג' הוא על הדגמים הללו: http://www.orange.co.il/new דברים שחשובים לי: ניגון MP3 ורמקול טוב, שליטה קלה. מערכת הפעלה מהירה (jesus הסימביאן ב-6600 איטית בטירוף). אפשרות של התאמת צילצול MP3 ותמונה לכל אי…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על מעבדה טובה ואמינה לצורך החלפת סוללה מקורית לאייפון 5. פחות אכפת לי איפה המעבדה נמצאת כי אני עובד בכל חלקי הארץ כמעט. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by chenrp,

יש לי אנדרואיד בוקס CS968 וסלולרי אנדרואיד ONEPLUS. אני מעוניין לעשות CAST וזה עובד אבל ללא כתוביות. האם יש נגן כמו VLC או משהו דומה שיודע לעבוד עם CAST וכתוביות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by crimsonsky,

אז הDROID נראה ממש מגניב אבל כמובן שאני לא יודע אם הוא יהיה רלוונטי לישראלי. אז יש לי כמה שאלות. 1. מישהו יודע אם יש איפה לקנות אותו בארץ? יבואן אישי או חברת סלולר שמתכוונת לאמץ בקרוב. 2. אם אין האם אני יכול להביא אחד מחו"ל ולהכניס את כרטיס הSIM 3.5 שלי והוא יעבוד. 3. האם יש תמיכה (רשמית או לא) לעברית במערכת ההפעלה ANDROID 2.0 או האם הייתה תמיכה לגרסאות קודמות שאולי עדיין עובדת 4. DROID מגיע אם GPS והדרכת צעד אחר צעד בנסיעה. יש למישהו מושג אם זה יכול לעבוד אם מפות של הארץ (קול בעברית ממש לא מעניין אותי) בבקשה אם מישהו יודע משהו שיפרסם או שיפנה אותי לאתר רלוונטי. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום. אני מעוניין לקנות מכשיר סלולרי חדש אך שיהיה בדור 2. הדרישות שלי הן: 1. שיהיה בתצורת צדפה. 2. שיהיה לו מסך מקדימה שאני יוכל לראות מי מתקשר אלי בלי לפתוח את המכשיר. 3. שיהיה לו תמיכה בMP3 4. רצוי רדיו (אבל לא חובה) 5. איכות שמיעה טובה. 6. שיהיה לו BlueTooth. אני שייך לרשת סלקום כך שאני צריך מכשיר עם SIM מדור 2 הישן. המכשיר הנוכחי שלי הוא: Samsung SGH-X450 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by noodle,

יצא מוד שמעניק ל-Galaxy s2 את הפיצ'ר של המסך המפוצל כמו בנוט 2 ובגלקסי 3. הנה הקישור http://www.addictivetips.com/android/how-to-get-the-note-ii-multi-window-feature-on-galaxy-s2-i9100/ והנה השירשור ב-XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2006684 תהנו.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by gkman,

אני בטוח שזה נושא שנחרש כאן- אבל דרך חיפוש באתר לא מצאתי כלום. אז ככה- אני רוצה לסנכרן את כל האנשי קשר שלי (שהם כבר בסנכרון עם גוגל) יחד עם פייסבוק. הורדתי את האפליקציה של פייסבוק ובהגדרות סימנתי את האפשרות רק לסנכרן עם אנשי קשר קיימים. מאיזו סיבה שלא ברורה לי כל החברים של פייסבוק הובאו לי למכשיר. (שיניתי חזרה לאל תסנכרן - ומחק את כל המידע מפייסבוק) מה שגם החברים שיובאו מפייסבוק לא באו יחד עם התמונות שלהם. שימו לב שהרבה מהאנשי קשר שלי הם לא באותו שם כמו בפייסבוק דבר שאני בטוח שמשפיע על הסנכרון. יש דרך לקשר אנשים לחשבונות פייסבוק ספציפית ובאופן ידני? הכי חשוב לי לייבא את התמונות פרופיל שלהם אבל האפשרות הזאת לא מופיע לי כשאני לוחץ על התמונה שלהם בעריכה של אנשי קשר. גם ממש ח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by emperor,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני קינדל paperwhite לאמא שלי. לא ראיתי את המכשיר במציאות. האם מסך של 6" גדול מספיק לקריאה לא מאומצת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. שלום אנחנו לקוחות פלאפון ואני שדרגתי את המכשיר שלי ל Samsung Galaxy S ועכשיו אני לא יודע איזה פלאפון כדאי להביא לאמא שלי. האפשרויות הן: Samsung Galaxy S Apple iPhone 4 Sony Ericsson X10 מה שאמא שלי רוצה בעיקר בפלאפון: נוחות שימוש סוללה חזקה מצלמה טובה שלא יהיה מסובך. שהדברים הבסיסיים כמו למשל לשלוח SMS/להתקשר/לחפש איש קשר יהיו פשוטים ולא מורכבים. בקיצור פלאפון למישהו מבוגר שלא כל כך מתמצא בכל העולם החדש אבל רוצה לנסות אותו. אז על איזה פלאפון אתם הכי ממליצים ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכולם, קיבלתי מבחרת אורנג' זיכוי ע"ס 299 ש"ח או אוזניית H500 שהם משווקים אצלהם,אך מכיוון שאין להם מלאי זמין נתנו לי אפשרות לקנות מאיפה שאני רוצה ולפקסס להם את החשבונית ויזכו אותי על הסכום הנ"ל. עכשיו לפי בדיקות שלי אוזניית הH500 עם כל המעלות שלה לא עוברת את תחום ה150 ש"ח לחדש אז אני מבקש את המלצותיכם לגבי אוזניית BT בסווח מחיר של עד 360 ש"ח(כאשר את ההפרש אני מוסיף לבד),אני מחפש באוזנייה איכות שמע מעולה,שתהיה יחסית קטנה,סוללה חזקה וטווח סביר (עדיפות למוטורולה אלא אם תמליצו לי באמת חברה יותר טובה)ואחריות מורחבת אם יש. ולשאלתי השנייה איזה ערכת התקנת BT לרכב מומלצת מכיוון שאולי אני ישקיע כבר איזה 500 ש"ח ועוד הזיכוי של אורנג ויקנה PARROT או ערכת BT דומה. אז המלצות לשני ה…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי יש לי מכשיר סיני BLK, מוכרים אותו במחסני חשמל, אחלה מכשיר והכל אבל אני רוצה לשפר ללוליפופ. יש איזה פרוטוקול כללי יש לעשיית רוט? או שאני אהיה חייב ללכת עד סין כדי לפתוח את האופציה הזאת, אם בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים