גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לפרט בבקשה מהן האופציות הכי טובות לייבוא מבחינת שירות ומחיר? אני מכיר חלק מהאופציות (כמו byu2usa, buyamerica) אבל אני מניח שיש עוד הרבה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי כיום מכשיר סלולרי Samsung s6 אשר מראה את גילו. מעוניין במכשיר חדש בתקציב עד 1400 שח . כרגע מתלבט בין Samsung a50 ל xiaomi redmi note 7 , נוטה יותר לכיוון a50 אינני יודע האם זה מוצדק? אשמח להמלצותיכם ! דרישותי מהמכשיר 1) מצלמה ברמה המכשיר נוכחי (Samsung s6) 2)שלא יגמגם - משחקים קלים/whatsapp/Facebook מולטיטסקינג 3) סוללה חזקה 4) טעינה מהירה זהו תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
רוצים טאבלט דמוי אייפד שמעניק לכם גישה למערכות של מיקרוסופט וגוגל, בפחות ממחצית מהמחירים של אפל? הגעתם למקום הנכון לכתבה: http://hwzone.co.il/הטאבלט-של-teclast-יתן-לכם-חלונות-ואנדרואיד-במ/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במידה וצפיתי בסרטונים פורנוגרפיים במכשיר, האם זה הכניס לו וירוסים? (דרך הדפדפן)... אני שואל להתעניינות.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן נגן MP3 פשוט של SanDisk דגם M240 1GB ולהפתעתי יש לי איתו כמה בעיות ... 1. אני לא מצליח לערוך לחלק גדול מהשירים את הID3 Tag,אני מקבל שגיאה כזו : "Cant insert ID3v2 tag! Error writing to temp file. is drive full?" 2. אני גם לא מצליח להעביר חלק מהשירים שיש לי במחשב לנגן, השגיאה היא:"Cannot copy Bla - blabla: The directory or file cannot be created" (בלה בלה זה השם של השיר למי שלא הבין). 3. הנגן לא מזהה תיקיות שיצרתי. מישהו שהתנסה עם הנגן הזה או שהוא בעל הנגן הזה ויכול אולי לעזור לי לפתור חלק מהבעיות אני אשמח מאוד , תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מקור Now, הנה מכשיר דור 3 ששווה לקנות! K800, "המצלמה הסלולרית" המגניבה הזאת, בצבע מגניב שלא תראה אצל כל בן אדם שני בעוד כמה חודשים (*שיעול* N73 *שיעול*)...
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש SGS2 שעושה בעיות: הוא הדליק את ההחלפת נתונים במכשיר, הדליק את הוויז ואז הדליק את הGPS וחזר לוויז. היה הבהוב של המסך (המסך נכבה לשבריר שניה, נדלק שוב ואז נכבה לגמרי.הוא ניסה להדליק את המכשיר אבל הרובוט תכלת הזה שמופיע בהתחלה של המכשיר (כשמדליקים אותו מאפס ולפני שהוא מגיע למסך הראשי של הלאנצ'ר) מופיע כל הזמן ולא מתקדם הלאה. לריקוברי מוד זה מצליח להכנס. שמתי בפנים כ"ז וגיביתי דרך הריקוברי. שמתי לו רום 4.1 של AOKP שמיועד לSGS2 וזה נדלק בסדר אבל הוא לא קולט את הרשת של גולן. הוצאתי את הסים ושמתי את הסים שוב ועדיין הוא לא מזהה. שמתי את הסים שלו בפלאפון שלי ויש קליטה (ומשום מה המספרי טלפון נמחקו אצלו). שמתי את הסים שלי במכשיר שלו ולא היה קליטה (רמי לוי) ול…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עזרה בבקשה ! האם ניתן להעביר כרטיס זיכרון של IGO MORE מ-GPS של חברת BLUERON ל-GPS אחר למשל QUE ??? האם התוכנה תעבוד בכל GPS מכל פירמה ?? האם זה תלוי רק בסוג מערכת ההפעלה של ה-GPS ?? דחוף !! תודה !!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. כשאני בימים אלו מחפש לי אייפון , כמובן שהצעד הראשון הוא להשוות מחירים באתר ZAP. המכשיר שאני מעוניית לקנות הוא ספציפית הiPhone 3Gs 16GB. כשאני מחפש אני מוצא 2 גרסאות : טלפון סלולרי Apple iPhone 3Gs 16GB כאשר המחיר הזול ביותר המוצע הוא 3,515 ש"ח. אך יש עוד גרסא : טלפון סלולרי iPhone 3Gs 16GB Sim Free מהיצרן כאשר המחיר הזול ביותר המוצע הוא 4,394 ש"ח , כמעט 1000 ש"ח הבדל. מה באמת ההבדל ביניהם? למה הגרסא סים פרי עולה כ1000 ש"ח יותר הרי הבנתי שאפשר לבצע את הפריצה עצמאית עם המחשב הביתי לא? תודה מראש לעוזרים. שחר.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייי קיבלתי מכשיר גלאקסי אס 2 הגרסא אני מנחש היא כמובן של פלאפון המפעילה בעבר היה לי את הדור הקודם וכשיצא אנדרואיד 2.3 צרבתי אותה בעזרת הODIN לפלאפון במצב הורדה כמובן והלך מעולה עכשיו אני מחפש את אותם קבצים בעצם בשביל לצרוב למכשיר הקיים אני זוכר שצרבתי שלושה קבצים שזה רום קרנל והמערכת עצמה או משהו כזה לא זוכר כבר הסיומות שלהם היו PHONE PDA ןעוד סיומת שלא זכורה לי .. השאלה שלי האם יש את אותם קבצים של 3.2 ואם אפשר בכלל להתקין אותה על המכשיר הבנתי שאין כלכך טעם כי השינויים הם ברמת הגרפיקה אך עדיין.. ובכן ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רשמי מסמסונג ICS יהיה זמין מה 10/03/12 עדכון רשמי מסמסונג לינק : News & Alerts SAMSUNG הערות של סמסונג על העדכון, לינק : Galaxy S II Ice Cream Sandwich Update
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה נגן MP4 עם 2GB שיהיה קטן או/ו דק. תחסכו את כל העניין של "חרא סאונד בכולם במחיר הזה" וכל הבלה בלה. אני לא אשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל לשמוע יותר טוב כשאני לא כזה פריק סאונד. אשמח לתגובות בהקדם האפשרי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
LG מציגה גרסה מוגדלת של מכשיר ה-G3 הפופולארי שלה, שגם מציג לראשונה את השבב מתומן הליבות שהיא פיתחה בעצמה - ה-NUCLUN לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-g3-screen-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%98%d7%a8%d7%a3-%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a5/
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שומרים על איכות הסביבה ורוצים לוודא שכל העולם יודע על כך? המוצרים ההזויים של חברת Shibaful עשויים להיות הגשמת חלום עבורכם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אתר Android Police אסף כמות נאה של אפליקציות שעכשיו יש עליהן הנחות בפליי סטור, לכבוד חג המולד כמובן. קנייה מהנה! http://www.androidpolice.com/2012/12/23/our-enormous-list-of-holiday-sales-from-the-play-store-updating/ אם יש לכם עוד אפליקציות במבצע, או אולי אפילו מבצעים למערכות אחרות, פרסמו פה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי במתנה את הנוט 3. המכשיר פשוט ע-נ-ק. אני כרגע עם גלקסי 2 והשינוי בגודל הוא דיי קיצוני. השאלה שלי היא כזאת- לאנשים שיש אותו- האם הגודל זה משהו שמתרגלים אליו? אפשר להסתדר איתו בשימוש יומיומי? (הכוונה היא- לשים אותו בכיס, לרכב על אופניים בזמן שהוא בכיס, לענות לשיחות ביד אחת וכו') הכיוון שלי כרגע הוא דיי להחליף איתו- אבל השאלה למה? יש את הG2 אבל הוא גם ענק- ההבדל ביניהם מצדיק להחליף את הנוט? יש משהו אחר כדאי? הנקסוס 5 לא בא בחשבון כי אין אותו בחנות... בכללי-המגמה היא להמשיך להגדיל את המסכים כי זה כבר נהיה ממש מגוחך...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוני אריקסון נגד הסמסונג, מה כדאי? בשביל לעזור: הC902 SE http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708627 הSamsung F480: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=712169 מבחינת מחיר, שכחו, אני מקבל בחינם.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התמיכה עדיין מוגבלת למדי, אך ענקית הטכנולוגיה מאמינה שכל בעל מכשיר תואם צריך לקבל גידה לפלטפורמת ה-Daydream החדשה שלה, ומכריזה על קיצוץ במחיר משקפי המציאות המדומה הייעודיים לכך לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
נציגי החברה מבקשים לשים סוף לשמועות אודות היקפי מכירות מאכזבים ומצהירים: הדגמים החדשים נמכרים הרבה יותר טוב ממכשירי ה-Galaxy S7 לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם! יש לי xtreamer בגרסה 2.5.2S אני לא מצליחה להפעיל את ה-youtube יותר. לפי עדכון הגרסה הייתי מצליחה. האם העדכון הוא זה שגרם לזה? האם בגלל העדכון האחרון הזה אי אפשר יותר לראות דרך youtube? האם אפשר לחזור אחורה בגרסה והאם כדאי? בתודה! מורן.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
צריך לראות איך הדבר הזה מזדהה מבחוץ .
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , חברה שלי קיבלה את הLEGEND של HTC , ואת הדבר הכי בסיסי שיש לא הצלחנו לעשות . איך לעזאזל מעבירים תמונות מהמחשב לפלא ? תודה ויום טוב, אור
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם מכירים אפליקציה שבמידה והמכשיר נגנב, אפשר להפעיל אותה דרך מכשיר אחר של אדם קרוב ולאתר את פניו של הגנב או את מיקום המכשיר בכל רגע נתון? או מערכת הגנה שמתאימה לאנדרואיד (לאו דווקא תוכנה) ויכולה לאתר אותו גם אם הוא סגור/מפורק?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אז מקודם ניסיתי לקנות את ה-MOTO G החדש, אבל הוא אזל מהמלאי עוד לפני שהספקתי למצמץ וכשהמלאי יתחדש כבר לא יהיה מי שיביא לי אותו לארץ. אז בינתיים יש לי קצת זמן לחשוב מחדש על כל הענין. בגלל שלע"ע אני לא מתכוון להישאר עם הנוקיה שלי בשביל השיחות ביום יום, אז בעצם טאבלט זול ג"כ בא בחשבון. התקציב: רצוי בסביבות 1000 ש"ח אפשר "למתוח" עד 1500 או אפילו 2000. מטרות (מסודר לפי סדר החשיבות): גלישה באינטרנט. וידיאו. משחקים. מפרט רצוי: USB OTG או חריץ הרחבה - חובה זיכרון - 16GB מינימום רזולוציה - רצוי 330 PPI. RAM - 1GB מינימום, עדיף 2. גודל מסך 5" בערך. מצלמה - לא משמעותי. עובי ומשקל - כנ"ל. סוללה - עדיף כמה שיותר טובה, אבל לא מעוניין להוציא בגלל זה הרבה כסף. חיבור 3G (לטאבלט) - עדי…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכשיר הדגל החדש של סמסונג הוא כל מה שציפינו לקבל בהתבסס על ההדלפות המוקדמות - לטוב ולרע לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 5 followers
-