עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני מעוניין לעבור חברה סלולרית ומעוניין לברר ממי כל חברה קונה את הדקות שהיא מוכרת ללקוחות. מישהו יכול לרשום בבקשה מאיפה המפעילות הסלולריות החדשות קונות את הדקות שלהן? אני מתכוון לגולן, you, רמי לוי והום סלולר. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tal09,

זוהי הודעה ששלחתי לאימייל תמיכה של גולן טלקום: שלום רב, ברצלוני להצטרף כלקוח בחברתכם תחת החבילה הקלה של 9.99₪ לחודש, אך לפני כן ארצה לברר בפניכם מספר פרטים: * ברשותי מכשיר סלולרי מדגם Sony Ericsson W205 דור 2G, http://www.gsminfo.co.il/sony_ericsson_w205-2774.html הבנתי שבהרבה חברות יש דרישה למכשיר מדור שלישי ומעלה. האם אוכל להתחבר אליכם באמצעות מכשיר זה שהוא לא דור שלישי? * מעוניין לדעת מי החברה המארחת שלכם (פלאפון/אורנג'/אחר...), זאת על מנת שאדע אם קליטתי באזור הבית תהיה טובה. * במידה ואחליט לבחור אצלכם מספר טלפון חדש, האם במסגרת השירות שלכם אתם תנתקו אותי מהחברה הישנה? בנוסף, אשמח לשמוע ממכם חוות דעת על החברה והאם הקליטה תהיה טובה עם המכשיר שהצגתי למעלה עם 900/1800 GS…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Ran Ventura,

טוב החלטתי לקנות פלא חדש הייתי רוצה לדעת איך הפלא הזה אם מישהו יכול להגיד איך הוא מבחינת סאונד איכות וכל זה אם יש איזה פלא מקביל אליו אפשר גם כן להציע אבל שלא יעלה על המחיר של הK610I תודה

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  4. המסכים גדולים ומרשימים אפילו יותר מב-Galaxy Fold של סמסונג, הטעינה היא המהירה ביותר מאז ומעולם - אבל המחיר של ה-Mate X עלול להיות גבוה מ-10,000 שקלים לכתבה

5. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3611369,00.html?dcRef=ynet וואו... כמה מהעובדים המשפיעים ביותר בחברה כנראה שכבר לא יעבדו שם יותר. זה לא ש-HTC במצב טוב כל-כ להרשות לעצמה את זה... אתם חושבים שהם ישרדו את השנה הקרובה? בנוסף, אני די בטוח שהולך להיות שינוי קל בעיצוב המוצרים הבאים, עקב האירועים הללו. מה אתם אומרים?

6. היי חברים! ביצעתי שדרוג למכשיר Samsung U900 Soul של אורנג'. המכשיר חדש לחלוטין!! התקבל לפני שבוע בלבד (!) מהחברה. קנו לי Iphone וכמו שמשתמע אני לא ממש צריך את הסמסוג.. בכמה אני יכול למכור אותו? ואני מדבר על המחיר המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו.. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  7. אני מקבל בקרוב מכשיר חדש ומעוניין למכור את הגלקסי אס שלי. הוא של פלאפון ובמצב טוב. כמה לדעתכם אני יכול לבקש עבורו?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני לא יכול לסבול את העובדה שיש לי מכשיר של חברת Apple. אז אני רוצה למכור את האייפון 4S שלי ולקנות LG G3 או HTC M8. מה הדרך הכי נוחה וקלה לעשות זאת? לנסות למכור ביד 2 או חנויות שעושות טרייד אין או משהו בסגנון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ndv,

המכשיר בשימוש כשנה ויש איפשהו טבלה שמשווה את זמן הסוללה של שני דגמי הN95 (הרגיל וה-8GB) לבין האייפון הראשון? ועוד שאלה, האם הN95 הרגיל תומך בכרטיס זיכרון של 8GB? אם כן עד כמה הוא תומך?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by sapartil,

יש לי בלאקברי CURVE 9300 איזו תוכנת IM אפשר להתקין עליו שבעזרתה יהיה אפשר להוציא שיחת קול VOIP למכשיר אחר ?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  11. Started by nim901,

יש לי בלקברי 8800 - יש משהו מעניין להתקין על המכשיר?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by malcolmx9,

אחותי קנתה לפני כמה ימים בלאקברי 8900 ב-1400 שקלים. אני מבין שמזמן כבר יצאו גרסאות מתקדמות יותר, ה-9000 וה-9700. אם היא תשדרג להם, תוספת המחיר תהיה 1200 שקלים. אפשרות אחרת היא לשדרג ל-E72 בתוספת של 700 שקלים. השאלה היא, עד כמה זה משתלם? אומנם מדובר בבלאקברי ישן יותר, דור 2.5, אבל בפועל הוא נחשב למכשיר טוב? היא רק רוצה שימוש במצלמה מדי פעם בקטנה, גלישה באינטרנט. להישאר עם הגרסה הזו או להוסיף כסף ולשדרג ל-E72 של נוקיה? אי אפשר להחזיר את המכשיר, אז יש רק את האופציות שציינתי בהודעה מאותה החנות שבה נקנה הבלאקברי.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. החברה הקנדית ששלטה בעבר בשוק המכשירים החכמים משנה גישה, וזה כנראה יסייע לה לשרוד וגם לגדול לכתבה

14. שלום אנשים. באתי כדי לספר לכם על בלוג ביקורות למשחקי אנדרואיד שאני מריץ כבר... פרק זמן כלשהו, עם ביקורות למשחקי אנדרואיד. כלומר, ביקורות. למשחקים. של אנדרואיד. You get the picture. הביקורת האחרונה היא למשחק הממש חדש (לאנדרואיד, בכל אופן) Shoot Many Robots, משחק שבו לא, למרבה ההפתעה, מחבקים הרבה זומבים. עם יש עניין אני אשמח לעדכן פה בכל פעם שיש ביקורת חדשה. אהלן!

15. יש לי חבר עם samsung 770 ולהוא לא יכול לקבל קבצים בבלוטוס וזה לא רק הוא אז זה לא בעיה בטלפון יכול להיות שרשת פלאפון מגבילה את הבלוטוס? ואם יש אפשרות לעשות איזה עדכון או פריצה לשנות את זה כי אנחנו מתכוונים לעבור לרשת פלאפון... ויש להם מגוון מכשירים מצומצם וחשבתי על הטלפון הזה עד שאמרו לי את הבעיה...

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. http://img235.imageshack.us/img235/9484/iukjqd0.jpg http://img503.imageshack.us/img503/6549/srest0.jpg

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. השקת ה-iPhone X מביאה את היצרנית הקוריאנית לחזור לטקטיקות שיווק שנויות במחלוקת מהעבר לכתבה

18. בלי כבל אפשר לשלוח תמונה מהסלולרי למייל שבמחשב ?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  19. מדובר בחנות שגם מתקנת מכשירים . בהתחלה היה לי בעיה ברמקול שמע והחליפו לי לרמקול חדש.לאחר מכן היה בעיה בצבעים כשאני פותח חצי סליידר הצבעים במסך משתבשים ונמחקים .ואכן גם זה סודר וכנראה זה מה שיצר את הבעיה עכשיו שמקשי הניווט לא עובדים רק כשהסלידר פתוח על החצי וזה מוזר. אשמח לקבל יעוץ מה אוכל לעשות .המכשיר נקנה לפני שבוע באחריות של שלושה חודשים ונמאס לי ללכת אליו שוב שיסדר

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  20. Started by id3232,

נתקע לי הקפטי בBOOT LOOP בעקבות התקנה של זיפ לא מתאים. נכנסתי לריקוברי עשיתי WIPE DATA וRESTORE מאחד ששמרתי,ולמרות זאת הוא ממשיך להתקע בבוט לופ! מה אני עושה?! תודה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  21. רוצים טאבלט אנדרואיד מוקשח מודרני? זה כנראה המוצר עבורכם - אבל כדאי שתתחילו לחסוך כסף כבר מעכשיו לכתבה

22. הטלפון ישמש את אחותי בת ה14. הקניה היא רק דרך המבצע של אורנג' משתי סיבות: 1. את.המכשיר העכשיוי והגרוע g810 של טושיבה הם קנו בחנות שנתנה שירות זוועתי כך שהם נרתעים לחלוטין מחנויות.עצמאיות. 2. אמא שלי מגיעה לסכום החודשי הדרוש כדי לקבל החזר מלא על המכשירים. * ברור לי שרק המכשיר עם הסים של אמא שלי יכול להנות מחבילת האינטרנט שעל הקו שלה כחלק מהחבילה. היתרון של הסמסונג מגיע עם 2.2 קטן יותר ומעוצב יותר. היתרונות של המוטורולה - עמיד, בעל צג גדול יותר, רזולוצית.צג גבוהה יותר. החיסרון מגיע עם 2.1. אני נוטה לכיוון המוטורולה. אם למישהו יש ביקורת עליו / יודע לספר אם השדרוג שלו ל2.2 פשוט אני אשמח לשמוע.

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. במה משפיע מהירות כרטיס הזכרון של מצלמות דיגיטליות? (יש כאלה כפול 60 וכפול 250)

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by JAMOOS GADOL,

הרי בסופו של דבר כולם יחשבו את המיקום המדויק שבו אני נמצא. אז במה הם נבדלים אחד מהשני? (חוץ מהדברים הבסיסיים של אורך סוללה, משקל וגודל המכשיר)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by greenich,

נפח פיזי לא חשוב לי,פשוט יש לי הרבה מאוד מוזיקה ואני מוכן להקריב חלק מהנוחות בשביל זה. אז בואו נניח ואני אמצא חנות שעדיין מוכרת או שמסוגלת לייבא במשלוח iPOD 160GB, יש בו משהו שונה מה-120?מישהו אמר לי שיצא שיפור לכל סדרת ה-classic ורק ל-160 לא יצא,מה זה אומר? ומה זה ה-genuis באייפוד? תודה מראש,זה דיי חשוב,ה-mp3 שלי דופק לי את כל האוזניות עם היציאה לאוזניות הדפוקה שלו וזה מוציא לי את כל ההנאה מהמוזיקה שלי..

• 1 תגובה
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.