גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
ביקורת: MacBook Air 2020 לאחר 3 שבועות של שימוש לכתבה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הקדמה: לפני מספר ימים קיבלתי סוף סוף נגן איכותי, ולא ג'נרי, לנגן הזה קוראים: Meizu miniplayer M6 SL מאז שאני זוכר את עצמי, כל נגני הMP4 שרכשתי היו נגני מדבקה (זבל) הנגנים היו מאופיינים באיכות סאונד עלובה, חומרים זולים ולא איכותיים הנוטים להישבר, איכות מסך עלובה בעלת זוויות צפייה קצרות, ואי יכולת לספק את מה שהנגן מבטיח. אני מתבייש לומר זאת :-[ אבל נגן מדבקה אחד אותו רכשתי עלה לי כ620 ש"ח, הנגן כלל מצלמה, מסך גדול, אפשרות למשחקים (עאלק), 512MB זכרון ואפשרות להרחבה בSD, עם יציאת TV, לצערי (או לא לצערי) הוא נשבר, לכן רכשתי את נגן הMeizu M6 SL. למי שמעוניין לראות את נגן המדבקה הקודם שלי, שיפנה ללינק הבא (דעתי האחרונה לגביו נמצאת בין ההודעות האחרונות): http://hwzone.c…
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הקדמה: שלום לכולם היום נעשה ביקורת על נגן MP4 שונה, נגן MP4 הכל כלול: בתחילתו של דור הmp3, היו לנו נגנים גדולים ומגושמים עם מסך קטן, בהמשך, התחלנו לצפות בנגנים אופנתיים קומפקטיים, ולבסוף, גם קטנים. הmp3 שיגע את העולם וגם את ישראל, אך זה לא סיפק את היצרנים, הם פיתחו דור חדש, הmp4, נגן הmp4 יכול היה להציג סרטים וקליפים באורך מלא, אך דיי קצרים, לאחר מכן, באו הנגנים עם הנפח הגדול יותר, ואז גם המסך הגדול יותר, ובחלקם אפילו הייתה אפשרות לרדיו. אך עדיין, היצרניות לא הסתפקו בזה, כאן אנחנו מגיעים לנגן שלנו... הנגן עצמו הנגן מיוצר תחת חברת IKO, ונמכר במחיר של 619 ¤, נפחו של הנגן עומד על 512MB, אשר לא מספק את צרכי היום יום, לכן, יש אפשרות להרחיב את הנגן באמצעות כ…
-
- 38 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
צרכנים שקפצו על ההזדמנות לרכוש את דגם ה-Meta Quest Pro מיד עם השקתו לא יאהבו לשמוע את זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 355 צפיות
- 1 follower
-
-
היי קרוב משפחה שלי נוסע לארה"ב שבוע הבא, ורציתי לדעת כמה דברים: מישהו במקרה יודע כמה עולה היום אייפון 3G 16GB באוגוסט מישהו בירר לי ואמר לי ב900$ ברור שהחלטתי לוותר והאם כדאי לקנות בחנות פרטית או שכדאי לחכות שאפל יוציעו אייפון בלי התחייבות? אהה ותגידו לי מחירים של חנויות פרטיות רק בניו יורק... גם ה900$ היה בניו יורק...
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מצאתי חנות שמוכרת NOKIA 5800 במחיר שאני מרוצה ממנו.החנות הזאת באנגליה וצריך להתעסק במשלוחים אבל זה לא כל כך בעיה. דיברתי עם הבנאדם לגבי הטיב של המכשיר,המכשיר כמובן אירופאי,ושאלתי אותו כמה שאלות: -יש עליו אחריות? למכשיר יש אחריות של נוקיה שמתאימה לכל העולם. -מה אם תאימות לשפות? למכשיר יש את כל השפות של אירופה ואסיה,ביניהם גם עברית. -יש עליו SIM FREE? אפשר לשים כל סים של כל חברה והמכשיר יתמוך. מישהו יכול לאשר לי שבNOKIA 5800 אירופאי יש את כל התכונות האלו? כי לא מצאתי לכך אישור ואני לא רוצה לסמוך על כך ובסוף "להידפק". עריכה:כבר 70 צפיות ואף לא תשובה אחת.הנה שאלה אחרת- התחלתי לבדוק את האמינות של המוכר.200$ למכשיר זה באמת מחיר מחשיד.מצאתי כמה דוגמאות לפוסטים דומים שמפרסמים מכי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעבור חברה סלולרית ומעוניין לברר ממי כל חברה קונה את הדקות שהיא מוכרת ללקוחות. מישהו יכול לרשום בבקשה מאיפה המפעילות הסלולריות החדשות קונות את הדקות שלהן? אני מתכוון לגולן, you, רמי לוי והום סלולר. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זוהי הודעה ששלחתי לאימייל תמיכה של גולן טלקום: שלום רב, ברצלוני להצטרף כלקוח בחברתכם תחת החבילה הקלה של 9.99₪ לחודש, אך לפני כן ארצה לברר בפניכם מספר פרטים: * ברשותי מכשיר סלולרי מדגם Sony Ericsson W205 דור 2G, http://www.gsminfo.co.il/sony_ericsson_w205-2774.html הבנתי שבהרבה חברות יש דרישה למכשיר מדור שלישי ומעלה. האם אוכל להתחבר אליכם באמצעות מכשיר זה שהוא לא דור שלישי? * מעוניין לדעת מי החברה המארחת שלכם (פלאפון/אורנג'/אחר...), זאת על מנת שאדע אם קליטתי באזור הבית תהיה טובה. * במידה ואחליט לבחור אצלכם מספר טלפון חדש, האם במסגרת השירות שלכם אתם תנתקו אותי מהחברה הישנה? בנוסף, אשמח לשמוע ממכם חוות דעת על החברה והאם הקליטה תהיה טובה עם המכשיר שהצגתי למעלה עם 900/1800 GS…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב החלטתי לקנות פלא חדש הייתי רוצה לדעת איך הפלא הזה אם מישהו יכול להגיד איך הוא מבחינת סאונד איכות וכל זה אם יש איזה פלא מקביל אליו אפשר גם כן להציע אבל שלא יעלה על המחיר של הK610I תודה
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
המסכים גדולים ומרשימים אפילו יותר מב-Galaxy Fold של סמסונג, הטעינה היא המהירה ביותר מאז ומעולם - אבל המחיר של ה-Mate X עלול להיות גבוה מ-10,000 שקלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3611369,00.html?dcRef=ynet וואו... כמה מהעובדים המשפיעים ביותר בחברה כנראה שכבר לא יעבדו שם יותר. זה לא ש-HTC במצב טוב כל-כ להרשות לעצמה את זה... אתם חושבים שהם ישרדו את השנה הקרובה? בנוסף, אני די בטוח שהולך להיות שינוי קל בעיצוב המוצרים הבאים, עקב האירועים הללו. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים! ביצעתי שדרוג למכשיר Samsung U900 Soul של אורנג'. המכשיר חדש לחלוטין!! התקבל לפני שבוע בלבד (!) מהחברה. קנו לי Iphone וכמו שמשתמע אני לא ממש צריך את הסמסוג.. בכמה אני יכול למכור אותו? ואני מדבר על המחיר המקסימלי שאני יכול להוציא ממנו.. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מקבל בקרוב מכשיר חדש ומעוניין למכור את הגלקסי אס שלי. הוא של פלאפון ובמצב טוב. כמה לדעתכם אני יכול לבקש עבורו?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא יכול לסבול את העובדה שיש לי מכשיר של חברת Apple. אז אני רוצה למכור את האייפון 4S שלי ולקנות LG G3 או HTC M8. מה הדרך הכי נוחה וקלה לעשות זאת? לנסות למכור ביד 2 או חנויות שעושות טרייד אין או משהו בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המכשיר בשימוש כשנה ויש איפשהו טבלה שמשווה את זמן הסוללה של שני דגמי הN95 (הרגיל וה-8GB) לבין האייפון הראשון? ועוד שאלה, האם הN95 הרגיל תומך בכרטיס זיכרון של 8GB? אם כן עד כמה הוא תומך?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בלאקברי CURVE 9300 איזו תוכנת IM אפשר להתקין עליו שבעזרתה יהיה אפשר להוציא שיחת קול VOIP למכשיר אחר ?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי בלקברי 8800 - יש משהו מעניין להתקין על המכשיר?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחותי קנתה לפני כמה ימים בלאקברי 8900 ב-1400 שקלים. אני מבין שמזמן כבר יצאו גרסאות מתקדמות יותר, ה-9000 וה-9700. אם היא תשדרג להם, תוספת המחיר תהיה 1200 שקלים. אפשרות אחרת היא לשדרג ל-E72 בתוספת של 700 שקלים. השאלה היא, עד כמה זה משתלם? אומנם מדובר בבלאקברי ישן יותר, דור 2.5, אבל בפועל הוא נחשב למכשיר טוב? היא רק רוצה שימוש במצלמה מדי פעם בקטנה, גלישה באינטרנט. להישאר עם הגרסה הזו או להוסיף כסף ולשדרג ל-E72 של נוקיה? אי אפשר להחזיר את המכשיר, אז יש רק את האופציות שציינתי בהודעה מאותה החנות שבה נקנה הבלאקברי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החברה הקנדית ששלטה בעבר בשוק המכשירים החכמים משנה גישה, וזה כנראה יסייע לה לשרוד וגם לגדול לכתבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אנשים. באתי כדי לספר לכם על בלוג ביקורות למשחקי אנדרואיד שאני מריץ כבר... פרק זמן כלשהו, עם ביקורות למשחקי אנדרואיד. כלומר, ביקורות. למשחקים. של אנדרואיד. You get the picture. הביקורת האחרונה היא למשחק הממש חדש (לאנדרואיד, בכל אופן) Shoot Many Robots, משחק שבו לא, למרבה ההפתעה, מחבקים הרבה זומבים. עם יש עניין אני אשמח לעדכן פה בכל פעם שיש ביקורת חדשה. אהלן!
-
- 26 תגובות
- 15.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חבר עם samsung 770 ולהוא לא יכול לקבל קבצים בבלוטוס וזה לא רק הוא אז זה לא בעיה בטלפון יכול להיות שרשת פלאפון מגבילה את הבלוטוס? ואם יש אפשרות לעשות איזה עדכון או פריצה לשנות את זה כי אנחנו מתכוונים לעבור לרשת פלאפון... ויש להם מגוון מכשירים מצומצם וחשבתי על הטלפון הזה עד שאמרו לי את הבעיה...
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://img235.imageshack.us/img235/9484/iukjqd0.jpg http://img503.imageshack.us/img503/6549/srest0.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השקת ה-iPhone X מביאה את היצרנית הקוריאנית לחזור לטקטיקות שיווק שנויות במחלוקת מהעבר לכתבה
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
- 3 followers
-
-
בלי כבל אפשר לשלוח תמונה מהסלולרי למייל שבמחשב ?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מדובר בחנות שגם מתקנת מכשירים . בהתחלה היה לי בעיה ברמקול שמע והחליפו לי לרמקול חדש.לאחר מכן היה בעיה בצבעים כשאני פותח חצי סליידר הצבעים במסך משתבשים ונמחקים .ואכן גם זה סודר וכנראה זה מה שיצר את הבעיה עכשיו שמקשי הניווט לא עובדים רק כשהסלידר פתוח על החצי וזה מוזר. אשמח לקבל יעוץ מה אוכל לעשות .המכשיר נקנה לפני שבוע באחריות של שלושה חודשים ונמאס לי ללכת אליו שוב שיסדר
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-