גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה סמארטפון בעיקר בשביל GPS ו- MP3. גלישה לעתים מאוד רחוקות. בעיקר חשובה לי איכות השיחה והעוצמה של הספיקר. מה דעתכם על Iphone 3gs? ראיתי אותו ולדעתי הוא יוכל להספיק לצרכים שלי. יש לכם הצעה טובה יותר? אולי אנדרואיד סיני עם מפרט חזק יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש מבוסס אנדרואיד שלא יעלה על 2000 ש"ח. המליצו לי על ה-xperia p, האם יש אלטרנטיבות טובות יותר לטווח מחירים זה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי טאבלט, לראות סרטים, וגלישה באינטרנט. חבר רכש טאבלט סיני AINOL HERO 10 אינטץ, יצא לי לשחק איתו קצת, אהבתי הכל חוץ מהטאץ'. לא תמיד מגיב כמו שאני רוצה. העלות שלו זה 200 דולר בערך. עכשיו ראיתי שיש את נקסוס 7, במחיר של כ 1200 שקל. ואת נקסוס 10 שהוא יקר הרבה יותר. השאלה האם 7 אינץ' הוא מספיק בשביל סרטים, או עדיף ללכת על 10 אינץ', והאם יש אולי עוד דגמים שיתנו לי יחס ביצועים לכסף הכי משתלם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאבי את הפלאפון Nokia: https://www.golantelecom.co.il/web/guides.php זה שמוצג כאן ראשון בצד ימין למעלה. פעלתי ע"פ המדריך אך עדיין אינני יכול להתקשר. הבעיה השנייה שלי היא שהמדריך שם לאייפון הוא עדכני ואני צריך מדריך לאייפון הישן.
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מה הקוד לפתיחת samsung soul sgh-u900 שנקנה ב 2009 מפלאפון ונעול לפלאפון, לכל הרשתות ?
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי. אני יודע שאם אני מתקשר למספר סלולארי ישראלי בזמן שאותו מנוי נמצא בחו"ל, אני משלם עלות שיחה רגילה בארץ והוא משלם עלות גבוהה של שיחה נכנסת בחו"ל. אבל מה קורה אם אני מתקשר לאותו מנוי לא באמצעות מספר ישראלי, אלא לדוגמא דרך סקייפ? האם זה במקרה כזה חלה עליו עלות גבוהה של שיחה נכנסת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
לאחר בירור ארוך הומלץ לי לבסוף לרכוש את הסמסונג S2 אך מסתבר שקיים בשוק גם סמסונג S2 plus. מישהו יודע מה ההבדל ביניהם והאם הוא משמעותי ומצדיק את ההפרש במחיר? (ה- S2 יקר יותר בכ- 200 ש"ח מה- S2 plus) תודה.
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
למשתמש חדש (היום יש לו מכשיר פשוט), שלא מדבר הרבה, לא גולש הרבה אבל מנווט מעט. צריך GPS, מעדיף גרסת אנדרואיד כמה שיותר חדשה, יש משהו ב-75$, ככה שאני לא אשלם אפילו מע"מ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.אני רוצה הלקנות זכרון מיקרו יש את הזכרונות הרגילים אם לא טועה מ CLASS 4/5 ויש זכרונות ULTRA אם CLASS 10 חוץ ממהירות קצב העברת נתונים נגיד בין המחשב לזכרון ,יש הבדלים בביצועים למשל אם אני רוצה לנגן סרטי MKV FULLHD במכשיר שלי? 2.אני רוצה גם לנגן סרטי MKV מהטלפון ולשדר ישירות לטלוויזיות סמארט TV , ואני רוצה שמהירות הלעת הסרט מהטלפון ישירות לטלוויזיה תהיי כמה שיותר מהירה , אז במקרה כזה יהיה קשר לאיכות/מהירות הזכרונות ?
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי אני עומד לפני קניה של סמארטפון ראשון. הנוכחי שלי זה סמסונג משנת 2004.. רמת ההבנה שלי בכל הקשור לעולם הזה (של הסמארטפונים) היא אפסית. בהתחלה התנאי הראשון שלי היה מכשיר קטן כי אני הולך המון ברגל ולא רציתי שיורגש בכיס. כשהבנתי שכל מכשירי העילית הם גדולים החלטתי להתפשר בעניין בתקווה שזה לא יציק לי יותר מידי. אני מניח שאהיה משתמש ממוצע שכזה , שיחות, אסאמאסים MMSים, קצת אינטרנט, מצלמה (חובב צילום אז רוצה מצלמה טובה ), שום דבר דרמטי. אני לא הטיפוס שמשדרג אחרי שנה-שנתיים, אני צריך מכשיר שיחזיק לי קצת יותר. אני גם לא מתכוון לשנות הגדרות, רומים, שאר עניינים. לא מבין בזה ולא הכי מעניין אותי להבין. רוצה מכשיר חזק שעובד חלק, לקבל אותו, להדליק, להשתמש בכיף בלי עניינים וכאבי ראש.…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון, אבל יש לי כמה דרישות וציפיות, ואשמח אם תעזרו לי להתכוונן על מכשיר מסוים: 1. לא צריכה את המכשיר שהכי משוכלל ומפותח, סכ"ה אני בחורה פשוטה שעד היום מתנהלת טוב מאוד עם מכשיר נוקיה ישן של הדור השלישי. 2. התקציב שלי עומד על גג 1000 ש"ח. 3. לבעלי יש גלקסי Y והמעבד שלו איטי וזה מעצבן אותי. אני רוצה משהו שלא נתקע ושזורם כמו שצריך. 4. מכשיר שאפשר להתקין בו כמות ממוצעת של אפליקציות, שלא עם 5 אפליקציות ייגמר לו הזכרון... 5. מכשיר תומך את הרשת של הוט מובייל. 6. לא זקוקה למצלמה הכי איכותית בעולם. נראה לי שזהו... תודה ממש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קורה לי הרבה שאתרים אוטומתית שולחים אותי לאתרים שמותאמים לפאלפון וזה מעצבן רציתי לדעת אם יש דרך שאותם אתרים לא יבינו שאני עובד מהפלאפון וישלחו אותי לגרסאץ המחשב תודה
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
http://reviews.cnet.com/google-nexus-7/ ויותר מעניין אפילו מהדגם החדש עם מסך ה-HD, זה איפה אפשר למצוא עודפים זולים של הדור הקודם
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מתנצלת מראש אם מדובר בשאלות מפגרות, אני חדשה בסצנת הסמארטפונים ולא מצאתי את כל התשובות שחיפשתי בגוגל: 1. go launcher ex נחשבת טובה? 2. האם אמורה להיות בעיה עם העברית או שאם אני פשוט מורידה את go launcher ex (או משהו אחר שתמליצו לי) זה אמור להיות בסדר? 3. אני רוצה להתקין את זה אך ורק כדי לשנות את מראה הממשק- בשביל הכיף ואיך שזה נראה, אין משהו שבאמת מפריע לי בממשק ואני רוצה לשנות. האם זה מכביד מאוד על הטלפון/ מאט אותו באופן משמעותי/ זולל המון בטריה? 4. במידה וזה לא מוצא חן בעיני- אפשר למחוק כמו כל אפליקציה רגילה או שזה יותר מסובך? ובנוסף באופן כללי- האם התקנה והסרה של אפליקציות מזיקה לטלפון (האם יש כל מיני רכיבים של התוכנה שנשארים במכשיר גם אחרי ההסרה ומטרידים…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-S3 שלי מת בדרך לא שגרתית, אני רק יכול לומר לכם לשים לב טוב טוב שהסמארטפון עמוק בכיס לפני שנכנסים לרכב. אני צריך לקנות מכשיר חדש בימים הקרובים (איך אפשר לחיות בלי), אני צריך חוות דעת על שני המכשירים, כאשר מה שחסר לי בנקסוס 4 (בלי קשר לעובדה שהוא מכשיר מצוין), זה מה שסמסונג מספקת ואני מדבר על הממשק. יש מספר דברים שחשובים לי: יכולת לעבוד על שני אפליקציות במקביל (חלוקת המסך בקיצור). ב-S3 יכולתי לערוך את הדפים, ולהזיז אותם, לקבוע דף בית מביניהם וכו... וגם חשוב, זאת פונקציה שגיליתי כשימושית מאוד, כנראה שתחלקו עלי, אבל המצב בו המסך נשאר דולק כל עוד מסתכלים על המכשיר. אהבתי מאוד את הגלריה שהייתה בו. יכולת להרחיב זיכרון. אין לי יכולת לקנות מארצות הברית (כמו שקניתי את ה-S3) ל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה נוקיה 5800 האנטיקה שלי לסמארטפון אבל לא במחיר משוגע ( תקציב 1300 עם גלישה קטנטונת) וזה המכשיר שהכי תפס את תשומת ליבי. הייתי רוצה לשמוע עליו קצת חוות דעת: התרונות\חסרונות וכמובן האם הוא מביא תפוקה טובה יחסית למחיר? חשוב לי לציין שהצרכים שלי הם: גלישה באינטרנט ( חשוב שתיהיה כמה שיותר חלקה ומהירה)\ ג'י פי אס\ שמיעת מוזיקה(עם עדיפות גם לרדיו) \ ומשחקים אבל לא כבדים יותר מידי. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם משהו מוזר קרה לי פתאום היום בגלקסי S3. פתאום, באמצע היום כבר איני יכולה לענות לשיחות. בינתים אני בהחלט יכולה לראות מי מתקשר אלי ואף להוציא שיחות לכל מי שניסיתי. זה קרה פתאום היום לאחר שכבר עניתי לכמה שיחות בין אם היום או בימים קודמים. יש לי הרגשה שעשיתי משהו העניין הוא שאני רק מתחילה ללמוד את המכשיר ועדיין איני אפילו מתחילה להכיר אותו כהלכה. בכל מקרה גם כך כמעט לא עשיתי דבר. לא הורדתי דבר ומקסימום מעט שיחקתי בהגדרות שלו דבר שניסיתי להחזיר למצבו הקודם אך כנראה לא באופן מלא. כאשר נכנסת שיחה אני רואה ושומעת אותהאני מנסה לקבל אותה ע"י הקשה על העיגול הירוק - אין תגובה. גם אם אני מנסה לדחות אותה (להקיש על העיגול האדום) אין תגובה.עושה רושם שבעת כניסת שיחה המסך נעול ולא…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה חברות תומכות 2 סים על אותו קו? ואם אחד מהחברות החדשות תומכת בזה?
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר רום ICS לGalaxy S שעובד [כמעט] חלק (=GPS, Bluetooth וכו' שפשוט עובדים), אני שונא להרגיש חלק מפרויקט פיתוח. אם אין כזה דבר היום, יש למישהו הערכה תוך כמה זמן זה יקרה? עד כמה בGalaxy S יש הבדל בשדרוג לICS (לא בהשוואה לרום מלוכלך של מפעילה כלשהי)? אה, שכחתי, עברית בתפריטים ושיריץ VoodooSound... תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי היום sgs3 חדש מאורנג' וראיתי שאין בחבילה שלו כיסוי ומדבקת מסך. מה זה אומר? שהמסך במכשיר הזה לא נשרט? ושהמכשיר כל כך עמיד שהוא לא זקוק לכיסוי מגן?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות טאבלט להורים. מדובר באנשים מבוגרים שאינם מסתדרים עם עכבר ולכן מסך המגע הינו פתרון עבורם. המטרה היא גלישה באינטרנט (בבית בלבד), צפייה בסרטים ותמונות מינימום 16GB או לפחות עם יכולת הרחבה או גישה למחשב אחר בבית מסך מעל 8 אינץ' - סבירות שיהיה להם קטן מדי, בבדיקה... WIFI, אין צורך ב 3G USB או לפחות דרך כלשהי נוחה וידידותית על מנת להעביר להם סרטים\תמונות תמיכה בעברית NICE TO HAVE: רמקולים טובים לשמיעת הסרט חיבור HDMI לטלויזיה איזה מכשיר אתם ממליצים ולמה? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני טס מחר בבוקר לארה"ב לחודש. רכשתי חבילת גלישה באינטרנט בחול של ג'יגה. שאלתי היא האם כשאני אגיע ואתחבר לאינטרנט של המפעילה בחול אני אצטרך לשנות משהו מבחינת הנקןדת גישה כדי שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך? במוקד של אורנג אמרו שאם הפעלתי את תעבורת הנתונים בנדידה זה יתעדכן אוטומטית ויעבוד בסדר.. אבל רק רציתי לוודא מכיוון שאני די תלוי באינטרנט שם. אשמח לעזרה..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות בסוף אוגוסט את ה ASUS Transformer Pad Infinity TF700T יחד עם המקלדת שלו דרך אתר אמזון http://www.amazon.com/ASUS-TF700T-C1-GR-10-1-Inch-Tablet-Gray/dp/B008F4NL18/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1344790476&sr=8-2&keywords=Asus+tf700 מישהו מכיר את המכשיר? יוכל לתת מידע על חווית המשתמש שלו? בגדול אני מחפש טאבלט בעיקר לקריאה , סרטים ומשחקים מישהו יכול להמליץ על טאבלטים אחרים? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-