גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
1. אם אני אצרוב את הקרנל על הנקסוס אוכל לקבל עידכונים הבא לנקסוס? לדוגמא ברגע שיצא הגירסא החדשה של אנדרוייד L .. 2. אחרי הצריבה במידה ומשהו לא מוצא חן בעיניי אוכל לשחזר את המערכת להגדרות היצרן ? 3. ElementalX custom kernel (הלינק לא נכון הכוונה לשם), את זה אני רוצה לשים , מישהו מכיר ממליץ??
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רעיון, אני רוצה ליישם אותו בצורה חוקית כך שהמכשיר יעזור למשטרה. אני לא הולך לפרט על המכשיר הזה עוד אבל אני רק שואל 2 שאלות: אם נשים לדוגמה סוג של צ'יפ בפלאפון כך שישתמש רק בסוללה, תוך כדי כך שלא מחובר לשום דבר אחר חוץ ממנה. 1. האם חברות הסלולאר יוכלו לשים צ'יפ מסוג זה מבלי לעבור על אחד מחוקי המדינה? 2. האם חברות הסלולאר באופן עקרוני יכולות להחדיר דבר מסוג זה לכל מכשיר שאותו מוכרות במדינה? יש לקחת בחשבון כי המכשיר יוכל לעזור למשטרה בדברים כאלה או אחרים, והוא לא צורך כמות גדולה של סוללה (כמו צריכה של שעון יד).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה תקשיבו הגיע הזמן להחליף פלאפון (אחרי איזה שנתיים עם ה6100 שהוא אחלה פלאפון בשביל דיבור אבל כבר ישן ובלי חידושים) ....יש לי עסקי דרך אבא שלי יש מחירים סבירים רוב הדברים לא עולים כי זה עסקי אבל היותר טובים עולים....בכל מקרה חשבתי על הנוקיה 6280 נראה לי סבבה מה אתם אומרים עליו? הוא עולה 13 שקל לחודש....יש שם כמעט את כל המכשירים של סלקום (מקבלים טבלה כזאת) ...יש איזה מכשיר אחר שהייתם ממליצים עליו? ומה עדיף נוקיה 6280 או אריקסון W800? נראה לי אני אקח אחד משניהם אבל אני לא יודע מה.....האריקסון עולה 25 לחודש.... בכל מקרה צילמתי את הטבלה כדי שלא יהיו לי טעויות בפלאפון אני חייב לקחת את ההכי משתלם וטוב... הנה הטבלה:מה כדאי? תודה....
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום חברים, נשבר לי המסך בS3, במעבדות בארץ דורשים כ800 שקל לתיקון משהו שהוא לא סביר לחלוטין. אני מחפש לקנות מסך ולהחליף לבד יש למישהו המלצות למסך טוב מה-eBay או בסגנון ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יצא לכם לקרוא קצת על המכשיר הזה?! הוא פשוט מטורף! יש בו הכל, ואם הכל לא מספיק אז יש בו עוד דברים. קודם כל הוא PMP מטורף שקורא כל פורמט שיש (כמעט) גם בוידאו וגם בסאונד והוא משמש כמחשב כף יד לכל דבר. הוא עוד על מערכת הפעלה של וינדוס CE או משהו כזה יש בוא מסנג'ר וכל טוב, פשוט מטורף יש לו אפשרות של "הוסט" (מה שמוכר לנו מקודמיו, A2 A3 X5 ושאר המטורפים של COWON), רק שבזה, בניגוד לקודמים, אפשר גם לחבר מקלדת ולכתוב מסמכים של וורד אקסל ופאואר פוינט. בנוגע להוסט יש לי שאלה מעניינת, מה יקרה אם אני יחבר USB HUB?!?!? מעניין.. יש לו עוד כל כך הרבה אפשרויות מגניבות, יש לו פאקינג אינטרנט! פשוט כנסו ללינק: http://www.cowonglobal.com/product/product_Q5W_feature.php הוא קצת יקר, ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום sgs3 חדש מאורנג' וראיתי שאין בחבילה שלו כיסוי ומדבקת מסך. מה זה אומר? שהמסך במכשיר הזה לא נשרט? ושהמכשיר כל כך עמיד שהוא לא זקוק לכיסוי מגן?
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט סיני עד 150 דולר כאשר השימוש העיקרי בו יהיה אינטרנט וקריאת ספרים אלקטרוניים (ואולי מעט משחקים). יהיה נחמד אם יהיה לו BT כדי שנוכל לחבר מקלדת חיצונית בקלות, אבל לא חובה. בגלל שאני רוצה לקרוא ספרים אני חושב שמסך 7 אינץ' יהיה קטן מדי, ומצד שני מחשבים עם מסכי 9.7 אינץ' ומעלה עולים בדרך כלל מעבר לתקציב שלי. היום ראיתי באתר של ainol את הטאבלט הנחמד הזה שגודלו 8 אינץ': http://www.ainol-novo.com/android-4-1-tablet-pc-spider-8-inch-ips-screen-dual-core-1-6ghz-bluetooth-16gb.html רזולוציית המסך לא מדהימה אבל כל השאר נראה אחלה. אבל יש שני דברים שקצת מעלים אצלי חששות: משום מה לא מופיע עליו הלוגו של ainol כמו בכל הטאבלטים האחרים שלהם, ושנית, אי אפשר למצוא ברשת שום …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין לקנות מטען USB בDX: http://www.dealextreme.com/p/1000ma-usb-ac-adapter-european-2381 או בארץ אצל אייבורי מחשבים של חברת HAMA שאני מניח חברה גרמנית אבל כרגע כנראה לא נמצא במלאי ובמקומו נמצא של SIGNET ב-29 ש"ח: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6986 אני יודע שסינים מייצרים בקפדנות נמוכה על בקרת איכות ועם חלקים באיכות נמוכה בעיקרון. אני לא רוצה לסכן את סמארטפון שלי ומוכן להשקיע אם זה הכרחי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצות לאפליקציה לניגון וידיאו לאנדרואיד. תודה !
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה רום הכי מבושל לLG P500H? חייב שתהיה לו עברית מלאה. ואיך אני מתקין אותו בצורה הכי נכונה? המכשיר נקנה מפלאפון. אגב, כמה שנים אחריות יש למכשירים האלו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין לקנות אותו, אבקש את דעתכם עליו... חסרונות/יתרונות.
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לזה. 1) האם הוא שווה את המחיר (באופן כללי)? 2) האם יש לו GPS? 3) איך איכות הגלישה באינטרנט באופן כללי (פתיחת אתרים, ממשק נוח לשימוש וכו'...)? (יש במכללה שאני לומד בה אינטרנט אלחוטי). 4) האם שווה להוסיף כסף ולקנות כבר iPhone? 5) לקנות משומש או חדש (אחריות וכדומה...)? 6) האם יש לו חסרונות שכדאי להיזהר מהן? כעיקרון התקציב שלי הוא סביב ה-1000 ש"ח (אם תמליצו לי להתקדם לאייפון אז אני אחכה עם הקנייה). כמובן שמעבר לשאלות אתם יכולים להעיר על כל מיני דברים עליו.
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי כולם הHD של הH300 שלי נהרס והועשה בעיות כמו שאפשר רק להכניס לתוכו קבצים ולהציא הוא מתחיל במהירות ולאט לאט מפסיק הוא איטי בצורה מחרידה ועד שהוא מעלה סרטים לוקח לו בין 5 - 7 דקות מה שלא היה פעם רצתי לדעת עם ה HD כלול באחריות שיש על המכשיר וכמה זמן אחריות יש וחוץ מי זה מה אני עושה אם אין אחריות
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוץ מN73 ומN95 שעומד לצאת.. איזו עוד פלאפונים מהNSERIES יצאו באורנג'
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מחבר בין החיבור AUX ברכב לMILESTONE שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לפתוח חשבון עם הכרטיס שלי איזה כרטיס אני צריח
-
- 7 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, אני לוטש עיניים לכיוון הGalaxy Nexus. ידוע לכם במקרה עד כמה הוא נתמך ברשת הישראלית? האם יש מפעילה שהוא לא יעבוד בה? האם הוא ייחלש באזורים מסויימים כתוצאה מאי תאימות תדרים? הנתונים שלו: Voice Compatibility: Quad Band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, (AT&T USA, T-Mobile USA and Other GSM carriers) Data Compatibility: 1700 / 2100 MHz AWS (T-Mobile USA 3G), 850 / 1900 MHz (AT&T USA 3G), 900 / 2100 MHz (Europe 3G Standard), HSPA+ 1700 / 2100 MHz (T-Mobile USA 4G), HSPA+ 850 / 2100 MHz (AT&T USA 4G) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צמד הסמארטפונים המובילים החדש מבית סוני שהגיע לצד ה-Premium מציע מספר יכולות ייחודיות, אך בכל זאת עשוי לאכזב את הצרכנים והמעריצים למיניהם לכתבה: http://hwzone.co.il/בצילו-של-ה-4k-הכירו-את-ה-xperia-z5-וה-xperia-z5-compact/
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
i tried to write hebrew in the furom bat the font is a BALAGAN (GIBRISH) , any bady know way? and how can i fix it..? ג ??¨??.ג
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 דגמים שעולים אותו דבר (1000-1050): כולם בחנויות בארץ: Samaung S4 mini Soni Xperia E5 OnePlus x 16gb הפרמטרים החשובים לי: 1. שכל הפונקציות הבסיסיות יפעלו היטב - GPS, WI-FI, שהביצועים יהיו מהירים ולא ייתקע. 2. לא גדול וכבד מדיי - לכן אני פוסל את כל ה5.5 אינץ'. משקל מקסימלי 140 גרם וקצת. 3. מצלמה טובה על פניו נראה לי שSAMSUNG S4 MINI יכול להתאים אבל השאלה אם כדאי לקנות טלפון שיצא ב-2013 אפילו אם אני קונה חדש, הרכיבים כבר בני כמה שנים, לא?ראיתי את הטלפון הזה בEBAY ב440 שקל - כמה זה יכול לעלות עם מכס? אני מניח שהבעיה העיקרית היא שאין אחריות במקרה כזה ( בארץ יש אחריות שנה)?תודה רבה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
- 2 followers
-
-
לא שיש יותר מדי סיבות לצפות בזה, במיוחד כי הנתונים כבר הודלפו אלף פעמים, אבל אם מישהו מעוניין: http://www.htclaunch.com/
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את הנגן המצויין הנ"ל וכשאני לוחץ על BOOKMARK או ADD TO LIST לא קורה כלום... אני מנסה ללחוץ על הPLAYLIST והתיקייה לא נפתחת. גם כשאני מנסה להסתכל דרך המחשב מה יש בPLAYLIST אני לא רואה כלום.
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש סמארטפון ב3000+- שקל. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד. אין צורך להריץ אפליקציות כבדות (משחקים).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את האיפוד הזה לפני 3 ימים והיום כאשר ניסיתי להעלות סרטים בפעם השניה הitunes מראה שהקבצים של הסרטים עברו אבל בתוך המכשיר עצמו הקבצים לא נמצאים מישהו יודע מה הבעיה או איך אפשר לפתור אותה בבקשה אני צריך את העזרה דחוף מקווה שתוכלו לעזור לי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-