גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
היי, חברים! לפני מס' חודשים קניתי Mini-PC מדגם Wintel Pro CX-W8 בכ75$ (היום נמכר בכ40-50$). המכשיר מגיע עם Atom X5 Z8300 מארכיטקטורת Cherry Trail, מוזמנים לקרוא את הביקורת המקיפה על שני אלה כאן: http://dannysolutions.tech/wintel-pro-cx-w8-ביקורת-מקיפה/ אשמח להגיב לתגובות, שאלות ותיקונים - דני
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם יש לי פלא דור 3 ואני לא משתמש בשיחות וידיאו. עדיו הקרינה בפלא שלי יותר גבוהה?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הגלאקסי (גירסה 2.3 + עברית) מחנות פרטית,הכי נוחה לי כרגע זו ELNIE.. אשמח לשמוע חוות על החנות ממי שקנה משם מכשיר (קראתי חלק בזאפ). כמו כן אשמח גם להמלצות על חנויות אחרות. האם מלבד המכשיר עצמו אני אקבל מטען,סוללה ואוזניות מקוריים ? הבנתי שהאחריות בELINE לא תופסת במקרה שאני אתקין רום אחר במכשיר.. הבנתי גם שאין אפשרות ל download mode ו recovery האם זה משמעותי ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע פרויקט של מחשב רכב מטאבלט אנדרואיד (9.7 אינ'ץ כנראה ONDA VI40W) אכשיו חשבתי על שימוש במצלמת אינטרנט וחיבורה לHOST USB כמצלמת רוורס העניין הוא האם יש תוכנה שאפשר להתקין אותה על הטאבלט כדי שהמכשיר אוטומאטי יכנס לתוכנה ויראה לי את התמונה ממצלמת הרוורס?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הנגן Sandisk Sansa Fuze. כעת העברתי אליו מספר שירים בעברית (כלומר, תג ה ID3 שלהם הינו בעברית). הנגן קורא את הגופן העברי, אך המילים רשומות הפוך. האם ישנו פתרון לכך? קניתי את הנגן תחת ההנחה שלא אצטרך להתחיל להמיר את התגים בעברית ל"היבריש". קצת מבאס. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי Sony Ericsson K800i מעפן ואני רוצה לשדרג לסמארטפון. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח מהחנות הזאת: http://www.gomobile.co.il/ פשוט כי יש לי זיכוי. חשוב לי שיהיה מסך מגע ומצלמה טובה. (לא אכפת לי איזו מערכת הפעלה אני לא מבין בזה). מה הטלפון הכי טוב שאוכל להשיג בתקציב הנ"ל מהחנות הנ"ל? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מוטורולה דיפי, 2.3.4 אני מעונין לחבר את הטלפון למחשב (לפטופ) ולהתחבר לאנטרנט דרכו. נייסיתי להוריד דריברים אבל זה לא ממש עזר. מה אני צריך להוריד כדי שזה יעבוד? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין לקנות מטען USB בDX: http://www.dealextreme.com/p/1000ma-usb-ac-adapter-european-2381 או בארץ אצל אייבורי מחשבים של חברת HAMA שאני מניח חברה גרמנית אבל כרגע כנראה לא נמצא במלאי ובמקומו נמצא של SIGNET ב-29 ש"ח: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6986 אני יודע שסינים מייצרים בקפדנות נמוכה על בקרת איכות ועם חלקים באיכות נמוכה בעיקרון. אני לא רוצה לסכן את סמארטפון שלי ומוכן להשקיע אם זה הכרחי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! ראיתי את הכתבה על ה Nexus 4 שכנראה הולך לצאת ב29 החודש. כרגע יש לי Galaxy S II שקניתי לפני חודשיים. רציתי לדעת האם כדאי למכור את המכשיר שלי ולקנות את הנקסוס ולכן יש לי כמה שאלות: 1. בכמה בערך אני יכול למכור את המכשיר שלי? המצב שלו טוב מאוד כי הוא בסך הכל בן חודשיים ויש אחריות לעוד 10 חודשים. יש לי כמובן את הקופסה המקורית עם אוזניות, מטען וכבל USB. 2. מה המחיר הצפוי ל Nexus 4? 3. האם לדעתכם כדאי לי לעשות את ה"מהלך" הזה? תודה מראש, רועי
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האמא טסה ללונדון ביום ראשון וחשבתי לבקש ממנה לקנות לי על הדרך איזשהו פלאפון. בעקרו אני כרגע בחברת פלאפון ואני מניח שאתם משערים שיש לי חרא פלאפון כרגע. כשהיא חוזרת אנחנו [אנחנו + 15 פלאפונים בעסק של אבא שלי] משתדרגים לדגמים חדשים בחברה. השיקול הוא - לשדרג לפלאפון חדש בחברה הנוכחית או לקנות פלאפון אחר בלונדון איתו להתחבר לאורנג'\סלקום? זה ישתלם יותר ? [גם מבחינת מסלולים אם מישהו יודע... אני חייל אגב] אם כן לקנות - על מה אתם ממליצים כרגע? חשבתי על איי-פון אבל הפלאפון שלי יודע טוב מאוד אין לנסות לעוף [כמובן שהוא נכשל תמיד] אז מסך מגע זה די בעייתי. הספקתי לסדוק שלט חכם הרמוני 1 של לוג'יטק... מזלי שנפלתי על חנות עם שירות לקחות מעולה. בקיצור, אשמח אם תעזרו לי =] חג שמח.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כנראה שכן... http://www.youtube.com/watch?v=-p-RZAwQq0E&feature=player_embedded
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום בידיעות אחרונות במוסף ממון יש הצעה לקנות טאבלט ארכוס 7 עם מעבד A8 זיכרון 8GB כולל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד 2.1 ב400 ש"ח במקום 800 ש"ח כמה שאלות איך הטאבלט? ןווית משתמש? ביצועים? האם המחיר אטרקטיבי? האם ניתן להתקין עליו מערכת הפעלה אנדרואיד 3 או אפילו 4? תודה, חזי
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכירו את המשחק שעושה צחוק ממשחקי פוקימון, הטוויסט החדש עבור סדרת מלחמת הכוכבים, משחק פעולה שנראה פשוט נהדר ועוד כמה כותרים שווים שיוכלו להעסיק ולבדר אתכם בדרכים בתקופה הקרובה בחנויות האפליקציה לסמארטפונים תוכלו למצוא מאות אלפי אפליקציות שונות, כך שלמצוא שם את המשחקים הטובים באמת נעשה קשה מחודש לחודש. לשם כך תוכלו להעזר בפינה הזאת, ולגלות בכל פעם חמישה משחקים ששווה לכם לבדוק. The Room 3 משחק הפאזלים המאתגר חוזר בפרק השלישי והטוב ביותר שלו עד כה. אם המשחקים הקודמים בסדרה היו מלאים בחידות שדרשו מכם להצליח לפתור קופסאות מורכבות ולגלות סודות נסתרים בחדרים אותם חקרתם, The Room 3 לוקח את זה צעד אחד קדימה. עם…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב 26 לחודש, בשעות הבוקר עברתי להוטמובייל - האינטרנט עובד יופי, קליטה לא רעה.. מרוצה בסה"כ אמרו לי שתוך 3 שעות, עד הצהריים, הניוד יעבור ואקבל את המספר הישן שלי. צהריים יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש עומס, זה יקרה בערב. ערב יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש תקלה במערכות שלהם, מחר בבוקר זה יקרה. בוקר יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיעבירו את הבדיקה ועד הצהריים יהיה ניוד. צהריים יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיש בעיה עם אורנג, שאני צריך לסדר את זה מולם. נסעתי לאורנג, אין שום בעיה מצידם. ערב יום רביעי - התקשרתי אמרו לי שטעות שלהם, באמת אין שום בעיה עם אורנג. מחר בבוקר זה יקרה. בוקר יום חמישי - לא קרה, התקשרתי, אמרו לי שנציגה של הניוד תחזור אלי בדקות…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם בעוד חודשיים נראה את סוני משיקה סוף סוף ממשיכי דרך אמיתים וראויים עבור ה-Xperia Z3 וה-Xperia Z3 Compact? ליחשושים עדכניים ברחבי הרשת טוענים שזה הוא המצב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-xperia-z-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a1%d7%a4%d7%98%d7%9e%d7%91%d7%a8/
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש דרך לעשות שחנות ה-Play ב-Android תאפשר להנות משירותים שמוצעים כרגע רק למי שחי שאירופה/ארה"ב (מוזיקה, מגזינים, ספרים, סרטים) בישראל באופן תמידי? כרגע אני משתמש במחשב בשרת VPN מארה"ב שמאפשר לי להנות מהדברים האלו, אך זה רק באופן זמני (ברגע שיוצאים מהשרת, הוא ישר מבטל את הזמינות של השירותים הנ"ל), ובנוסף אין לי אפשרות להשתמש בשרת VPN באנדרואיד ככה שבפלאפון בשום דרך אני לא מצליח להנות מהשירותים הנ"ל.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סמארטפון חדש, לפי הדרישות הבאות: א. מסך גדול. אני מחפש משהו בסביבות ה"5.5, אפשר גדול יותר. ב. זכרון פנימי: 32GB זה טוב, אפילו יותר זה מעולה. ג. חריץ הרחבה: תמיכה עד 128 ג'יגה. ד. מחיר: ראיתי את הNOTE 3 למשל, והוא 2500 כיום. נראה לי שזה הגבול העליון שלי. על ב' ואולי ד' אני מוכן להתפשר אם יש משהו מאוד טוב, אבל א' וג' הם חובה מבחינתי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכשירים! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו אולי מכיר איזו אפליקציה שמאפשרת להוריד מפות של כל הארץ ואפליקציה שתוכל להשתמש במפות האלה כ-GPS ייעודי בלי שום חיבור לאינטרנט (סלולרי או אלחוטי)? אם כן, האם אפשר להוריד את המפות האלה דרך המחשב ולהעביר לטלפון איכשהו כדי להאיץ את ההורדה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בואו לגלות את כל הנתונים החשובים אודות מוצרי הדגל של יצרנית הסמארטפונים הגדולה ביותר בעולם לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 4 followers
-
-
הכל בכותרת לפי דעתי... אין שום דרישות אחרות חוץ מזה(קליטה סבירה, זמן סוללה נורמלי וכד'). תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר תופעה מוזרה. קיבלתי מיכתב בדואר רגיל חשבונית של פלאפון. היסכלתי ברשימה חיובים. פתאום אני רואה כתוב: שליחת MMS(תמונה) 4 יחידות - תעריף 0.4463 - תעריף כולל - 0.4463 - סה"כ לתשלום 1.79 ש"ח מה זה צריך להיות. אני לא שלחתי הודעה SMS רגיל עם תמונה.דיברתי שירות לקוחות והם הסבירו לי שזה מולטימדיה שליחה תמונה ארוכה וזה עולה כסף. אמרתי להם שאני שולח תמונה דרך אפלקציה whatsapp חינם. ונציגה פלאפון אומרת שזה whatsapp מולטימדיה שליחה תמונות עולה כסף. אמרתי להם שאפלקציה whatsapp שליחה תמונות זה בחינם. מישהו מכיר מה זה MMS למי שייך הזה?אני לא מבין. האם זה כולם ככה אותו משלמים MMS? איך לא ידעתי שזה עולה כסף אם אני שולח דרך אפלקציה WHATSAPP כמה תמונות.לא יכול להיות דבר כזה.…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, חג שמח. אני מעוניין אחרי כמה שנים טובות לשדרג את הסלולרי שלי. אני מחפש מכשיר תומך עברית, Wi-Fi, DLNA, בעל מצלמה טובה וכמובן שיצליח להתמודד עם חידושי הטכנולוגיה בשנה-שנתיים הקרובות. לכן התלבטתי בין NOKIA x6 .... Sony Ericsson Satio .... Samsung Omnia HD כמובן שאם יש הצעות לסלולרים מומלצים אחרים אני אשמח לשמוע. התקציב שלי הוא מקסימום 3000 ש"ח. נ.ב - עדיין לא קיבלתי תשובה ברורה לנושא; האם ה-Omnia HD תומך עברית מלאה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע מכשיר MOTOROLA W375, כבר כ-3 שנים. אני במסלול עסקי (לא חשוב הפרטים). בכל אופן הציעו לי מכשיר SAMSUNG C3053. ראיתי באתר האינטרנט של סלקום (אני לקוח שלהם), את המכשיר NOKIA 7020 FOLD. שנראה דומה לפחות במחיר, אבל נראה יותר טוב מבחינת פוקציות המכשיר. מתוך הנחה שאין הבדל מבחינת המחיר, ואני יכול לקחת אותו. למישהו יש ניסיון עם המכשיר הזה? מישהו מכיר אותו? אני לא רוצה מכשיר דור 3/3.5, כי במכשירים האלה צריך להתחייב לחבילת גלישה של לפחות 39 ש"ח. אני לא מעוניין בזה. יש המלצות אחרות על מכשירים אחרים (רק דור 2)? אם יש מכשירים כאלה שתומכים גם ב-WIFI, שהם לא דור 3/3.5, אני אשמח. תודה רבה מראש ושנה טובה, dr70
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האומנם? איך זה בדיוק עובד איך מפרמטים אותו מה צריך לעשות מה לגבי דרייברים? יש לאייפון הזה מעבד בכלל ? מה לגבי מקלדת ? מה מו מי..? קצת על המכשיר למי שמכיר אותו (אני מדבר על הדגם 3G 16 ג'יגה ) אני ישמח לקצת רקע מאחר ומאוד מאוד אהבתי את הרעיון איך עושים מה עושים.....?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-