גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אוזניות שיתחברו לBLUE TOOTH לפלא שלי motorola Z3. אני רוצה לרוץ איתן מרחקים אז הן צריכות להיות נוחות, שישמעו טוב ומספיק חזק, אלחוטיות וזהו נראה לי. אם צריך עוד משהו כדי לחבר לפלאפון וכאלה אז תוסיפו למה אני לא מבין בזה בקשר למחיר... תנו משהו איכותי אבל לא צריך להגזים במחירים אני לא הולך להתחתן עם האוזניה. תודה לעוזרים ואני מקווה שזה הפורום הנכון לבקש את זה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול לאשר 100% איזה גרסת מודם עובדת עם גולן טלקום על רום CM7?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יקרים מחפש המלצה לדונגל טוב ואיכותי סביב 60-80$ (מן הסתם הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה) לחיבור HDMI לטלוויזיה.השימוש העיקרי הוא לראות סדרות וסרטים דרך האינטרנט או סרטים שנמצאים על המחשב הביתי (גם באיכות גבוהה) צריך חיבור Wifi טוב ולא מגמגם כי הראוטר שלי לא צמוד לטלוויזיה. ראיתי כמה דונגלים של RIKO/REKO ושל AlwaysInnovating לא כל כך מכיר תודה רבה רבה....
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני טס בקרוב לקנדה ומתכנן (בלי קשר) לקנות HTC sensation לפני שאני מתחיל לברר איפה יותר זול לקנות, האם מבחינת תדרים מכשיר שניקנה שם יעבוד תקין בארץ (או להפך, אם בישראל יותר זול לקנות אותו, אני יכול להשתמש בו לטיול)?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הנגן Sandisk Sansa Fuze. כעת העברתי אליו מספר שירים בעברית (כלומר, תג ה ID3 שלהם הינו בעברית). הנגן קורא את הגופן העברי, אך המילים רשומות הפוך. האם ישנו פתרון לכך? קניתי את הנגן תחת ההנחה שלא אצטרך להתחיל להמיר את התגים בעברית ל"היבריש". קצת מבאס. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן אני רוצה לקנות IPOD TOUCH, ואני מתלבט אם כדאי לי בכלל, אני לא רוצה את הiphone החדש ב600 דולר וממש לא רוצה אותו ב200 אבל לשלם זיליון דולר בתשלומים לat&t אז ipod touch נראה כמו הפיתרון הכי טוב (כמובן שאני אנסה לקנות מחו"ל ב300 דולר במקום פה ב2000 שקל) עזרה?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
tom.zickel.org/openhebrew אחלה דבר! עובד מצוין ואפילו המתכנת עונה מהר מאוד לכל שאלה ולכל בעיה אני חושב שצריך להפוך את האשכול הזה לדביק כי הרבה אנשים מחפשים דבר כזה ולא יודעים שזה קיים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השיחות שמתבצעות דרך התוכנה הזאת הרי עובדות באמצעות האינטרנט , כמה מגה לוקחת שיחה עם הדבר הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה במידע על תערוכות גאדג'טים בעולם, אני מעוניין לטוס לתערוכה כלשהיא של גאדג'טים באירופה העניין הוא שאני לא מוצא מתי יש תערוכה כזאת ואיפה, אם מישו יוכל לעזור לי באיזה אתר כלשהוא שמפרסם על תערוכות גאדג'טים שיהיו זה יעזור לי מאוד , אני מחפש תערוכה מתאריך 9.9.10 והלאה נכון שזה תאריך רחוק מידי אבל אני בצבא ועד אז אני לא יכול לצאת מהארץ. אודה מאוד למי שיעזור לי :]
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במידה ואני קונה נגן בעל ערך כספי של לערך 200$ בארה"ב, האם ישנה דרך לא יקרה במיוחד שיהיה מבוטח בארץ ע"י חברה מקצועית לכך כמו למשל אותה נציגה בארץ של החברה מארה"ב ? ואם כן מהן העלויות המשוערות +-.... תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אהיה בארה"ב בסוף מרץ, ואני שוקל לקנות שם סמארטפון מבוסס אנדרואיד. אני לא כ"כ מכיר את המפרטים הטכניים, אבל חשבתי על galaxy nexus / galaxy s2. לגבי ה- s2, הבנתי שהוא אמור להתעדכן עם גרסה חדשה יותר של אנדרואיד. 1. אתם חושבים שפערי המחירים מצדיקים רכישה בארה"ב? מה הסיכון? (למעט אחריות יצרן שאני מניח שלא תקפה בארץ) יש עניינים טכניים של הרשת הסלולרית, כרטיס סים (נעילות וכדומה)...? 2. על איזה דגם אתם ממליצים? אם יש דגמים טובים מספיק חוץ ממה שציינתי (זה מה שאני מכיר) - אשמח לשמוע! 3. כמה קריטי ההבדל בין הגרסאות של האנדרואיד? כדאי לקנות במידה והגרסה החדשה עדיין לא תהיה זמינה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות פלאפון ברמה הכי גבוהה שיתמוך בדור 4 ושיהיה אנדרואיד כי אני לא אוהב אייפונים. מבחינת המחיר אין לי הגבלה ממש אבל הדבר היחיד שאני ממש לא רוצה במכשיר זה שהוא יהיה גדול מדי כמו הגלקסי אס 5. בגלל זה חשבתי יותר בכיוון של מיני גלקסי, עד שראיתי שיש רק מיני גלקסי 3 ושהוא לא תומך בדור רביעי. אין לי בעיה עם פלאפון בגדול של גלקסי 2 (זה מה שיש לי עכשיו). אז איזה אופציות יש לי ומה הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האפשרויות מבחינתי: http://www.tinydeal.com/thl-t6-pro-5-ips-hd-mtk6592m-octa-core-android-44-3g-phone-p-137498.html http://www.tinydeal.com/doogee-turbo-dg2014-5-mtk6582-4-core-android-phone-p-117119.html אפרט שיקולים: לטובת ה-THL: - מעבד טוב יותר - סוללה עדיפה במקצת לטובת ה-DOOGEE: - דגם מוכר וידוע, לעומת ה-THL שהוא דגם חדש ובלתי מוכר - קיים בשבילו קייס TPU רציני, שגם כלול בחבילה. ל-THL אין קייס כזה. בעקרון אני קונה את הטלפון לחבר שלא מתמצא, כך שזה קצת מרתיע לרכוש את ה-THL שאני לא יודע איך הוא עובד למרות שלכאורה הוא דיל טוב יותר. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.... אני מישתמש בחלונות 8.1 ניכנסתי לחנות ומוריד אפליקציה mako ומגיע לשידור חיי ערוץ 22 חדשות. ולא נותן לי ליראות שידור חיי. הנה תמונה באתר: כך מקבל הודעה שגיאה וידאו http://sizmedia.com/my.php?i=y4dkuzzy3tyz.png איך פותרים את בעייה שיעבוד שידור חיי ערוץ 2 חדשות? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש שעון חכם הכי טוב בשוק שקיים(רלוונטי גם שעון שייצא בחודשים הקרובים, לא לחוץ לקנות) לפי מה שקראתי עד עכשיו השעון LG G Watch urban הכי טוב בשוק, האם זה נכון? עוד דבר, שמתי לב שרוב השעונים לא תומכים בדור 4, מה ההשלכות של זה? אצלי מכשיר הסלולר על דור 4 יש גם את LG Urbane LTE אבל הוא יקר להחריד, ככה שהוא פחות רלוונטי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לבאי הפורום, המחירים בחו"ל של המכשיר המדובר קורצים אך שמתי לב שמוכרים אך ורק את הגרסה שבא ללא LTE, ממש בלי השבב. כמובן שאני לוקח בחשבון שאין בארץ LTE ולא צפוי בשלוש הקרובות לפחות, השאלה היא האם כשארצה למכור את המכשיר בעתיד האם הוא יהיה שווה פחות ממכשירים למשל שמוכרים מסאני ? תודה,
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/htc_announces_evo_3d_with_3d_screen_evo_view_4g_tablet-news-2446.php נראה מכשיר חזק מאד. שיצא בגירסת GSM ועם מחיר שפוי ואני מחליף ת'נקסוס
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו יש לי את כל כלי העבודה הדרושים להתקנה . אני לא צופה בעייה מבחינת הקמת התשתית הבסיסית. אני מעריך שאני אצטרך לשלם סכום קטן יחסית לבעל מקצוע עבור כיוון סופי של זווית הצלחת וה-LNB וזאת מפני שאין לי את הציוד המיוחד שמסוגל לנטר את חוזק האות של הלווין בהתבסס על הזווית שלו לאופק. (אולי אפשר להתגבר על העדר הציוד המיוחד בעזרת מקלט טלוויזיה קטן ומקלט לווינים שימוקמו בזמן ההתקנה על הגג- אולי זאת לא השיטה הכי מדוייקת לכיוון סופי ,אבל אולי היא תספיק לצורך כיוון ללוינים עם סיגנל חזק יחסית באזורנו כמו -AMOS,HOT-BIRD,SERIOUS ). שמעתי על מקומות בדרום תל-אביב שמוכרים קיטים שלמים מוכנים להרכבה עצמית. אם אתם מכירים חנויות כאלו,אודה לכם מאוד אם תרשמו את שמותיהם ו\או לפחות את מיקומם המשוע…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח. אני מעוניין אחרי כמה שנים טובות לשדרג את הסלולרי שלי. אני מחפש מכשיר תומך עברית, Wi-Fi, DLNA, בעל מצלמה טובה וכמובן שיצליח להתמודד עם חידושי הטכנולוגיה בשנה-שנתיים הקרובות. לכן התלבטתי בין NOKIA x6 .... Sony Ericsson Satio .... Samsung Omnia HD כמובן שאם יש הצעות לסלולרים מומלצים אחרים אני אשמח לשמוע. התקציב שלי הוא מקסימום 3000 ש"ח. נ.ב - עדיין לא קיבלתי תשובה ברורה לנושא; האם ה-Omnia HD תומך עברית מלאה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קרוב משפחה מעוניין לרכוש סמארטפון אנדרואיד ואני אשמח לקבל המלצות. הוא מעוניין בסמארטפון קומפקטי בעל מסך 4.5" - 4.7". התקציב: עד 1,600 ש"ח. אפשרי להזמין מחו"ל אבל צריך שה- 1600 ש"ח יכללו את עלות המשלוח והמיסי יבוא. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר תופעה מוזרה. קיבלתי מיכתב בדואר רגיל חשבונית של פלאפון. היסכלתי ברשימה חיובים. פתאום אני רואה כתוב: שליחת MMS(תמונה) 4 יחידות - תעריף 0.4463 - תעריף כולל - 0.4463 - סה"כ לתשלום 1.79 ש"ח מה זה צריך להיות. אני לא שלחתי הודעה SMS רגיל עם תמונה.דיברתי שירות לקוחות והם הסבירו לי שזה מולטימדיה שליחה תמונה ארוכה וזה עולה כסף. אמרתי להם שאני שולח תמונה דרך אפלקציה whatsapp חינם. ונציגה פלאפון אומרת שזה whatsapp מולטימדיה שליחה תמונות עולה כסף. אמרתי להם שאפלקציה whatsapp שליחה תמונות זה בחינם. מישהו מכיר מה זה MMS למי שייך הזה?אני לא מבין. האם זה כולם ככה אותו משלמים MMS? איך לא ידעתי שזה עולה כסף אם אני שולח דרך אפלקציה WHATSAPP כמה תמונות.לא יכול להיות דבר כזה.…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מה ההבדל בין המכשירים: LG L-90 ל - LG G2 MINI ואיזה עדיף? כי נראה שבמחירים הם כמעט אותו הדבר. ראיתי בזאפ שיש גם את הדגם הזה LG G2 MINI D620T LTE, מה ההבדל בין G2 MINI? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן הזה אחרי קצת פחות מ-3 שנים, צריך לשדרג לאבא את המכשיר הסלולרי. עד היום היה לו HTC Sensation XE והוא כבר מגיע למצב שהוא צריך שדרוג. מאז שהתקנתי עליו גרסא קצת יותר עדכנית של אנדרואיד הוא סביר, אך עדיין קצת איטי, והמצלמה שלו פשוט מחפירה. בכל אופן, הדרישות סך הכל דיי בסיסיות: 1- גודל: אבא שלי נראה דיי מבסוט מהגודל של ה-Nexus 5 שלי, כך שזה הגודל פחות או יותר. כמה מילימטרים לפה או לשם אין שום בעיה, אבל מכשירים בגודל של 6" הם כבר יותר מדיי. 2- מצלמה: זה הדבר הכי חשוב לאבא שלי בפלאפון, מאחר והוא משתמש בו הרבה פעמים לצלם דברים שקשורים לעבודה שלו. מצלמה קידמית לא באמת מעניינת אותו, סלפי לא נכלל ברשימת התחביבים שלו. 3- ביצועים: אין שום דרישה למשהו מיוחד, אך שיה…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם (במיוחד למי שיש אייפון/אייפוד ) אתמול סיימתי (סוף סוף...) את התוכנה שלי לבניית שירים ל-Tap Tap Revenge 2. בניתי בעבר תוכנה ל-Tap Tap הראשון, אבל השני מסובך הרבה יותר ורק שלשום הבנתי איך צריך להתעסק עם זה.. יש עדיין כמה דברים שאפשר להוסיף מבחינת הנוחות, אבל עכשיו זה כבר מספיק מוכן לשחרור. תורידו את התוכנה, תתקינו, תנסו, ותגיבו! בהצלחה... הלינקים הם: http://rapidshare.com/files/255690693/Setup_-_Tap_Tap_Sandbox.exe.html http://www.mediafire.com/?kygzoyq1ohz http://www.sendspace.com/file/6m5il2
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-