גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
שלום, קראתי באחד הפורומים שישנה אפשרות "לפתוח" את המכשיר שציינתי בנושא ולהתקין עליו miopocket. השאלה שלי זה האם זה אומר שאח"כ אני יכול להתקין עליו כל תוכנת ניווט שארצה או שזה רק שינוי הממשק הפעלה? כי מערכת ההפעלה היא WIN CE 5 "סגורה", אז זה יאפשר להתקין עוד דברים (משחקים / נגני סרטים שונים) לאחר ה"פתיחה"? והאם יש אפשרות בכלל להחליף את מערכת ההפעלה ל WM6. תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול... יש לי את האייפד החדש כולל אפשרות תקשורת סלולרית SIM. יש לי חבילת גלישה בסיסית ביותר בספקית הנוכחית שלי אוראנג'.. 30 מגה לחודש.., העניין הוא שאני מרוצה מאד מהחבילה הנוכחית (חשבונית ממוצעת על סך 67 שקל). אם אני פותח חשבון בגולן, ומזמין מהם את הסים ב -99 שקלים, האם זה יאפשר לי גלישה סלולרית ללא הגבלה באייפד? האם אני צריך לבקש מהם סים מיוחד לכך? או פשוט שני כרטיסי סים? מה האפשרויות שיש לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הסמארטפון החדש של מותג הבית מבית לנובו מצליח להתעלות אפילו על שיאומי, ומציע את השבב החזק ביותר בשוק בתוספת מימדים קומפקטיים ותג מחיר התחלתי של 273 דולר בלבד לפני כחודש וחצי הזדמן לנו להכיר את ה-Zuk Z2 Pro, שהפך מהר לאחד מהדגמים החכמים המשתלמים ביותר שקיימים בלקסיקון שלנו עם מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ', שבב Snapdragon 820, נפח אחסון מהיר של 64GB או 128GB וגם 4GB או 6GB של זכרון LPDDR4 – כל אלו במחיר שהתחיל ב-2,300 יואן בלבד, או כ-350 דולר. כעת, הדגם המרשים הזה זוכה לאח קטן, אשר שומר על שבב הדגל המתקדם ומוריד את תג המחיר עוד יותר. ה-Zuk Z2 החדש כולל מספר פשרות לעומת דגם ה-Pro, אשר עשויות להישמע הגיונית וסבירות בהחלט למספר גדול של צרכנים – את מסך ה-Super AMOLE…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב. אני מעוניין לקנות מכשיר (מחנות חיצונית) ולהצטרף לחברת פלאפון. רציתי לדעת האם המכשיר Nokia 5800 XpressMusic יתמוך בכרטיס סים דור 3 של חברת פלאפון כי שמעתי שיש בעיה עם כמה מכשירים. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מקודם השתמשי בFRING אבל הוא לא עובד עם סקייפ יותר :-\, ניסיתי NIMBUZZ ולא ממש מצאתי שם סקייפ. עקרוני סקייפ מראה שהוא תומך במכשיר 5800 אבל כשאני בא להיכנס לאתר שלהם SKYPE.COM\M הוא אומר שהמכשיר לא נתמך... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, ההבנה שלי בפלאפונים שואפת לאפס מוחלט. ברשותי שני סלולרים אותם אני רוצה לנייד להוט מובייל. האם אצטרך להחליף את שני המכשירים/ אחד מהם או כלל לא כדי שיתאימו לדרישות של הוט שזה GSM דור 3 ומעלה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את ה-S3 מ-HANDTEC ורציתי לדעת אם הם באמת מביאים לך פלאפון חדש נטו שלא נגעו בו קודם כאשר הדבר הראשון שתראה כשתפעיל אותו יהיה הגדרות ראשוניות למכשיר. אני שואל זאת כי אני יודע שבארץ מלא חנויות משחקות עם המכשיר לפני שמוכרות אותו (מתקינות רומים, עברית וכו'). מה אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש דרך לעשות שחנות ה-Play ב-Android תאפשר להנות משירותים שמוצעים כרגע רק למי שחי שאירופה/ארה"ב (מוזיקה, מגזינים, ספרים, סרטים) בישראל באופן תמידי? כרגע אני משתמש במחשב בשרת VPN מארה"ב שמאפשר לי להנות מהדברים האלו, אך זה רק באופן זמני (ברגע שיוצאים מהשרת, הוא ישר מבטל את הזמינות של השירותים הנ"ל), ובנוסף אין לי אפשרות להשתמש בשרת VPN באנדרואיד ככה שבפלאפון בשום דרך אני לא מצליח להנות מהשירותים הנ"ל.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הגלאקסי (גירסה 2.3 + עברית) מחנות פרטית,הכי נוחה לי כרגע זו ELNIE.. אשמח לשמוע חוות על החנות ממי שקנה משם מכשיר (קראתי חלק בזאפ). כמו כן אשמח גם להמלצות על חנויות אחרות. האם מלבד המכשיר עצמו אני אקבל מטען,סוללה ואוזניות מקוריים ? הבנתי שהאחריות בELINE לא תופסת במקרה שאני אתקין רום אחר במכשיר.. הבנתי גם שאין אפשרות ל download mode ו recovery האם זה משמעותי ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הנגן Sandisk Sansa Fuze. כעת העברתי אליו מספר שירים בעברית (כלומר, תג ה ID3 שלהם הינו בעברית). הנגן קורא את הגופן העברי, אך המילים רשומות הפוך. האם ישנו פתרון לכך? קניתי את הנגן תחת ההנחה שלא אצטרך להתחיל להמיר את התגים בעברית ל"היבריש". קצת מבאס. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! ראיתי את הכתבה על ה Nexus 4 שכנראה הולך לצאת ב29 החודש. כרגע יש לי Galaxy S II שקניתי לפני חודשיים. רציתי לדעת האם כדאי למכור את המכשיר שלי ולקנות את הנקסוס ולכן יש לי כמה שאלות: 1. בכמה בערך אני יכול למכור את המכשיר שלי? המצב שלו טוב מאוד כי הוא בסך הכל בן חודשיים ויש אחריות לעוד 10 חודשים. יש לי כמובן את הקופסה המקורית עם אוזניות, מטען וכבל USB. 2. מה המחיר הצפוי ל Nexus 4? 3. האם לדעתכם כדאי לי לעשות את ה"מהלך" הזה? תודה מראש, רועי
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות פלאפון ברמה הכי גבוהה שיתמוך בדור 4 ושיהיה אנדרואיד כי אני לא אוהב אייפונים. מבחינת המחיר אין לי הגבלה ממש אבל הדבר היחיד שאני ממש לא רוצה במכשיר זה שהוא יהיה גדול מדי כמו הגלקסי אס 5. בגלל זה חשבתי יותר בכיוון של מיני גלקסי, עד שראיתי שיש רק מיני גלקסי 3 ושהוא לא תומך בדור רביעי. אין לי בעיה עם פלאפון בגדול של גלקסי 2 (זה מה שיש לי עכשיו). אז איזה אופציות יש לי ומה הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי Sony Ericsson K800i מעפן ואני רוצה לשדרג לסמארטפון. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח מהחנות הזאת: http://www.gomobile.co.il/ פשוט כי יש לי זיכוי. חשוב לי שיהיה מסך מגע ומצלמה טובה. (לא אכפת לי איזו מערכת הפעלה אני לא מבין בזה). מה הטלפון הכי טוב שאוכל להשיג בתקציב הנ"ל מהחנות הנ"ל? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין לקנות מטען USB בDX: http://www.dealextreme.com/p/1000ma-usb-ac-adapter-european-2381 או בארץ אצל אייבורי מחשבים של חברת HAMA שאני מניח חברה גרמנית אבל כרגע כנראה לא נמצא במלאי ובמקומו נמצא של SIGNET ב-29 ש"ח: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6986 אני יודע שסינים מייצרים בקפדנות נמוכה על בקרת איכות ועם חלקים באיכות נמוכה בעיקרון. אני לא רוצה לסכן את סמארטפון שלי ומוכן להשקיע אם זה הכרחי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, חברים! לפני מס' חודשים קניתי Mini-PC מדגם Wintel Pro CX-W8 בכ75$ (היום נמכר בכ40-50$). המכשיר מגיע עם Atom X5 Z8300 מארכיטקטורת Cherry Trail, מוזמנים לקרוא את הביקורת המקיפה על שני אלה כאן: http://dannysolutions.tech/wintel-pro-cx-w8-ביקורת-מקיפה/ אשמח להגיב לתגובות, שאלות ותיקונים - דני
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האומנם? איך זה בדיוק עובד איך מפרמטים אותו מה צריך לעשות מה לגבי דרייברים? יש לאייפון הזה מעבד בכלל ? מה לגבי מקלדת ? מה מו מי..? קצת על המכשיר למי שמכיר אותו (אני מדבר על הדגם 3G 16 ג'יגה ) אני ישמח לקצת רקע מאחר ומאוד מאוד אהבתי את הרעיון איך עושים מה עושים.....?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סמארטפון חדש, לפי הדרישות הבאות: א. מסך גדול. אני מחפש משהו בסביבות ה"5.5, אפשר גדול יותר. ב. זכרון פנימי: 32GB זה טוב, אפילו יותר זה מעולה. ג. חריץ הרחבה: תמיכה עד 128 ג'יגה. ד. מחיר: ראיתי את הNOTE 3 למשל, והוא 2500 כיום. נראה לי שזה הגבול העליון שלי. על ב' ואולי ד' אני מוכן להתפשר אם יש משהו מאוד טוב, אבל א' וג' הם חובה מבחינתי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכשירים! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום בידיעות אחרונות במוסף ממון יש הצעה לקנות טאבלט ארכוס 7 עם מעבד A8 זיכרון 8GB כולל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד 2.1 ב400 ש"ח במקום 800 ש"ח כמה שאלות איך הטאבלט? ןווית משתמש? ביצועים? האם המחיר אטרקטיבי? האם ניתן להתקין עליו מערכת הפעלה אנדרואיד 3 או אפילו 4? תודה, חזי
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכירו את המשחק שעושה צחוק ממשחקי פוקימון, הטוויסט החדש עבור סדרת מלחמת הכוכבים, משחק פעולה שנראה פשוט נהדר ועוד כמה כותרים שווים שיוכלו להעסיק ולבדר אתכם בדרכים בתקופה הקרובה בחנויות האפליקציה לסמארטפונים תוכלו למצוא מאות אלפי אפליקציות שונות, כך שלמצוא שם את המשחקים הטובים באמת נעשה קשה מחודש לחודש. לשם כך תוכלו להעזר בפינה הזאת, ולגלות בכל פעם חמישה משחקים ששווה לכם לבדוק. The Room 3 משחק הפאזלים המאתגר חוזר בפרק השלישי והטוב ביותר שלו עד כה. אם המשחקים הקודמים בסדרה היו מלאים בחידות שדרשו מכם להצליח לפתור קופסאות מורכבות ולגלות סודות נסתרים בחדרים אותם חקרתם, The Room 3 לוקח את זה צעד אחד קדימה. עם…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט האם לרכוש את סוני Z2 או סמסונג TAB S (דגם 10.5 אינץ) הצרכים שלי הן בעיקר סרטים וקצת גלישה ופה ושם איזה משחק קטן. עד היום היה לי סוני Z והייתי ממש מרוצה, בעיקר מהמשקל והעובי הדקיק, ומהרמקולים. חשבתי לקנות את הסוני Z2 כי הוא בעצם שיפור של כל מה שאהבתי. אבל הבנתי שהטאבלט של סמוסנוג מתעלה עליו בכל פרמטר- חוץ מהרמקולים. מה דעתכם???? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האמא טסה ללונדון ביום ראשון וחשבתי לבקש ממנה לקנות לי על הדרך איזשהו פלאפון. בעקרו אני כרגע בחברת פלאפון ואני מניח שאתם משערים שיש לי חרא פלאפון כרגע. כשהיא חוזרת אנחנו [אנחנו + 15 פלאפונים בעסק של אבא שלי] משתדרגים לדגמים חדשים בחברה. השיקול הוא - לשדרג לפלאפון חדש בחברה הנוכחית או לקנות פלאפון אחר בלונדון איתו להתחבר לאורנג'\סלקום? זה ישתלם יותר ? [גם מבחינת מסלולים אם מישהו יודע... אני חייל אגב] אם כן לקנות - על מה אתם ממליצים כרגע? חשבתי על איי-פון אבל הפלאפון שלי יודע טוב מאוד אין לנסות לעוף [כמובן שהוא נכשל תמיד] אז מסך מגע זה די בעייתי. הספקתי לסדוק שלט חכם הרמוני 1 של לוג'יטק... מזלי שנפלתי על חנות עם שירות לקחות מעולה. בקיצור, אשמח אם תעזרו לי =] חג שמח.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מוטורולה דיפי, 2.3.4 אני מעונין לחבר את הטלפון למחשב (לפטופ) ולהתחבר לאנטרנט דרכו. נייסיתי להוריד דריברים אבל זה לא ממש עזר. מה אני צריך להוריד כדי שזה יעבוד? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בואו לגלות את כל הנתונים החשובים אודות מוצרי הדגל של יצרנית הסמארטפונים הגדולה ביותר בעולם לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-