עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by token_toker,

אני שוקל לרכוש את המכשיר הנ"ל. רשמים?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום אני רוצה לבצע פרויקט של מחשב רכב מטאבלט אנדרואיד (9.7 אינ'ץ כנראה ONDA VI40W) אכשיו חשבתי על שימוש במצלמת אינטרנט וחיבורה לHOST USB כמצלמת רוורס העניין הוא האם יש תוכנה שאפשר להתקין אותה על הטאבלט כדי שהמכשיר אוטומאטי יכנס לתוכנה ויראה לי את התמונה ממצלמת הרוורס?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. כמה עולה אייפוד הכי חדש 16 גיגה בארה"ב וכמה עולה אייפון החדש ועם אני יוכל לשים לו סימ ישראלי ולהשתמש בו בארץ ???

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by aviram20,

האומנם? איך זה בדיוק עובד איך מפרמטים אותו מה צריך לעשות מה לגבי דרייברים? יש לאייפון הזה מעבד בכלל ? מה לגבי מקלדת ? מה מו מי..? קצת על המכשיר למי שמכיר אותו (אני מדבר על הדגם 3G 16 ג'יגה ) אני ישמח לקצת רקע מאחר ומאוד מאוד אהבתי את הרעיון איך עושים מה עושים.....?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by MODY69,

שלום, ברצוני לרכוש PMP. חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=379422 מה אתם אומרים עליו? יש משהו אחר טוב יותר בתקציב שלו? (לא לחרוג, התקציב המקורי היה 1500 ומשכתי אותו ל- 1800 בגלל המכשיר הזה)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by k22,

שלום קיבלתי טאבלט של magpad 9.1 הוא עולה 800 שקל השאלה שלי אם הוא שווה והאם כדאי להוסיף קצת כסף ולהחליף או שזה פשוט כמו אייפד רק יותר זול בגלל החברה? האם יש שמה אפשרות להוריד משחקים כמו שיש באיפון? ובכללי אני לא מוצא סיקור עליו ברשת אז אם יש למישהו חוות דעת על המוצר אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. המוצר החדש שהיה אמור לשים את מפתחת השבבים על המפה בתור מתחרה משמעותית יותר לקוואלקום וסמסונג מתקבל בקרירות אצל יצרניות המכשירים, לכאורה לכתבה

8. Started by KoM,

מסך OLED ענקי, מצלמת 8.1 מגה פיקסל וסוףסוף קצת רוח של חדשנות בסוני אריקסון ? http://www.slashgear.com/sony-ericsson-s001-with-huge-amoled-display-81mp-autofocus-camera-2932393/

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ShmenTul,

החלטתי שאני רוצה להתחדש בטאבלט עם מערכת האנדרויד, וחשוב לי שהוא יהיה בגודל 10 אינץ', עם אפשרות להכניס לו כרטיס סים. התלבטתי רבות בין כל מיני שמות מוכרים אך קיבלתי המלצות דווקא על טאבלט סיני: 10.1" Pipo M9 pro RK3188 Quad Core GPS Tablet PC IPS 2GB 32GB Android 4.2 ניתן לראות פירוט שלו כאן: http://www.ebay.com/itm/251313699750?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 השאלה העיקרית שלי, היא האם מישהו מכיר את החברה הזאת? האם היא אמינה? (זו פעם ראשונה שאני שומע עליה). האם יש לכם המצלמה אחרת לטאבלט? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Sargon,

שלום, אני מעוניין לרכוש GALAXY NEXUS שעומד לצאת עם 32GB. הבנתי שהוא אמור לצאת ב17 בנובמבר באירופה. השאלה, איך ומתי אני יוכל לקנות אותו בארץ או מאירופה כך שזה יתאים לארץ? האם כדאי לי לחכות כי בארץ יהיה לי מה לעשות עם האחריות? מתי הוא יגיע לארץ? בקצרה הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי מבחינת רכישת GALAXY NEXUS כך שאני יוכל להשתמש בו בארץ, ומתי כל אפשרות תהיה באמת זמינה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by menyd1,

מה המחיר שלו? והאם אפשר לקנות לישראל? אני יודע שעוד מעט משוקים בארץ את ascend p6 במחיר של סביבות 2000 שקל

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני אקבל השבוע אייפון 4 מישהו מכיר אפליקציה שבעזרת הBT אני אוכל להפוך אותו לשלט למחשב שלי ? הייתי שמח לעשות פאוס או לשלוט על הווליום בזמן סרט בעזרתו

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. לא הרבה זמן אחרי ש-HTC החלה לחלק הזמנות לאירוע השקה רשמי של מכשיר ה-One החדש שלה, האתר Upleaks מדליף שלושה סרטונים רשמיים של המכשיר המציגים כמה מתכונותיו העיקריות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%9c%d7%a4%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9c%d7%a0/

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by jiew,

אהלן אהלן' אני סטודנט, ואני מעוניין לקנות טאבלט לצרכי לימודים. הצרכים שלי בגדול הם קודם כל שיהיה נוח לקרוא ממנו, צבעוני בהעדפה, שיעבוד בלי בעיות עם עברית, ועם סוגי הקבצים Doc,PDF,JPG. לא כל כך מעניינות אותי אפליקציות ומשחקים. תקציב הוא סדר גודל של 1500 ש"ח. אני אודה לכם על המלצות, תודות

15. אז אחרי התייעצות עם החבר'ה פה החלטתי לקנות אותו. יש לי מספר שאלות. רציתי לוודא שהוא אכן תומך בתיקיות? הוא תומך בעברית מלאה? (אם קונים בחו"ל אפשר לעדכן אותו?). איזה סוג כרטיס זכרון הוא תומך? ועד איזה גודל וודאי מבלי להתקע? (אני רוצה נפח הכי גדול). הנגן מגיע עם אוזניות? איך הם? המסך שלו הוא מגע בלבד? או שיש כפתורים? והמלצה לאוזניות ככה איכותיות עד 40$, אשמח לקישור לראות פרטים. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by guyby,

שלום, קראתי באחד הפורומים שישנה אפשרות "לפתוח" את המכשיר שציינתי בנושא ולהתקין עליו miopocket. השאלה שלי זה האם זה אומר שאח"כ אני יכול להתקין עליו כל תוכנת ניווט שארצה או שזה רק שינוי הממשק הפעלה? כי מערכת ההפעלה היא WIN CE 5 "סגורה", אז זה יאפשר להתקין עוד דברים (משחקים / נגני סרטים שונים) לאחר ה"פתיחה"? והאם יש אפשרות בכלל להחליף את מערכת ההפעלה ל WM6. תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by taltarablus,

הצילו עיר מצבא זומבים אימתני, לכו על קצות האצבעות בכדי שהשומרים לא ישמעו אותכם ותכננו מתקפת מחץ ימית - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-7/

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אורח אלי כהן
    Started by אורח אלי כהן,

האפליקציה הפופולרית מוסיפה אפשרות לניווט באמצעות קולו של כוכב סדרת הסרטים ״שליחות קטלנית״, ארנולד שוורצנגר, לרגל יציאתו לאקרנים של הסרט החמישי בסדרה - שליחות קטלנית: בראשית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91-waze-%d7%90%d7%a8%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%93-%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%a0%d7%92%d7%a8-%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%95%d7%98-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אהלן חברים, אני מחפש נגן מוסיקה מבוסס פלאש ואין לי מושג במה לבחור! iPod,SanDisk,i Audio,iriver... בגדול חשבתי על i Audio אשמח לקבל את דעתכם/נסיונכם בעניין! תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by itai_1813,

ערב טוב ושבוע טוב. אני מעוניין לקנות מכשיר (מחנות חיצונית) ולהצטרף לחברת פלאפון. רציתי לדעת האם המכשיר Nokia 5800 XpressMusic יתמוך בכרטיס סים דור 3 של חברת פלאפון כי שמעתי שיש בעיה עם כמה מכשירים. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. הכירו את המשחק שעושה צחוק ממשחקי פוקימון, הטוויסט החדש עבור סדרת מלחמת הכוכבים, משחק פעולה שנראה פשוט נהדר ועוד כמה כותרים שווים שיוכלו להעסיק ולבדר אתכם בדרכים בתקופה הקרובה בחנויות האפליקציה לסמארטפונים תוכלו למצוא מאות אלפי אפליקציות שונות, כך שלמצוא שם את המשחקים הטובים באמת נעשה קשה מחודש לחודש. לשם כך תוכלו להעזר בפינה הזאת, ולגלות בכל פעם חמישה משחקים ששווה לכם לבדוק. The Room 3 משחק הפאזלים המאתגר חוזר בפרק השלישי והטוב ביותר שלו עד כה. אם המשחקים הקודמים בסדרה היו מלאים בחידות שדרשו מכם להצליח לפתור קופסאות מורכבות ולגלות סודות נסתרים בחדרים אותם חקרתם, The Room 3 לוקח את זה צעד אחד קדימה. עם…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by 8us.co.il,

רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר כמה אפליקציות מוכנות לאפליקציה אחד .. הסבר : נגיד יש אפליקציה x ,אפליקציה y . אני רוצה ששתי האפליקציות ידלקו בו זמנית בחלון אפליקציה שאני יצור והמעבר בינהם יהיה ע"י לשוניות x ,y. ולחיצת לשונית x נפתח חלון x ..כנל לגבי השניה .. האם זה חוקי לשלב שני אפליקציות שכבר קימות בשוק לאחד שאני יצור .. תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by darkie,

קיבלתי לא מזמן נגן MP3 פשוט של SanDisk דגם M240 1GB ולהפתעתי יש לי איתו כמה בעיות ... 1. אני לא מצליח לערוך לחלק גדול מהשירים את הID3 Tag,אני מקבל שגיאה כזו : "Cant insert ID3v2 tag! Error writing to temp file. is drive full?" 2. אני גם לא מצליח להעביר חלק מהשירים שיש לי במחשב לנגן, השגיאה היא:"Cannot copy Bla - blabla: The directory or file cannot be created" (בלה בלה זה השם של השיר למי שלא הבין). 3. הנגן לא מזהה תיקיות שיצרתי. מישהו שהתנסה עם הנגן הזה או שהוא בעל הנגן הזה ויכול אולי לעזור לי לפתור חלק מהבעיות אני אשמח מאוד , תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים