עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. קניתי SE K800I ואני רוצה לקנות כרטיס זכרון M2 [זה מה שכתוב על הפלאפון] הכרטיס הזה ממש יקר לעומת האחרים... יש מקומות שמוכרים בזול? או שתיתנו לי לינק לאיזה חנות.. תודה! 1GB

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי שני מכשירי V3X של חברת אורנג(אפשר לציין שהמכשירים של מוטורולה זבל אחד שלם...). מעבר לכך קיבלתי היום 2 מכשירי 6280 מהחברה בכלום כסף..ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את הזכרונות מהמוטורולה(יש לי 2 של גיגה) באמצעות מתאם מתאים לנוקיה..מיקרוSDהאם יש לו מתאם ואם כן איפה אפשרי להשיג רק את המתאם.. מעבר לכך האם יש אפשרות לעדכן תוכנה או ממשק בנוקיות.?או שגם במוטורולה?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  3. חבר'ה אני ממש מבקש שתעזרו כי אני לא רוצה להעביר את השבת בלי הפלא מה שקרה הוא שהיום נכנסתי לפלאפון לתמיכה הטכנית כי הסלולרי שלי (Telit x95, עדיף להתרחק) לא הצליח לשלוח הודעות ושיחות התקבלו אבל לא שמעתי כלום. בקיצור, אחרי שעה קיבלתי אותו עם פלסטיקה חדשה ולוח חשמלי חדש, מה שזה לא אומר. הוא עבד כמו שצריך שעה בערך, ולאחר מכן אני מקבל את ההודעות הבאות. על המסך החיצוני - המכשיר במצב offline ועל הפנימי - ***service mode Please power recycle the phone to make calls אין לי מושג מה זה אומר אבל אני לא יכול לעשות איתו כלום, דווקא כשאני יוצא הבייתה במקרה הכי גרוע אני אעשה עקוב אחרי אבל המכשיר השני שלי עוד יותר גרוע אז אני ממש צריך עזרה! תודה בכל מקרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by s_b54,

קניתי את האיפוד הזה לפני 3 ימים והיום כאשר ניסיתי להעלות סרטים בפעם השניה הitunes מראה שהקבצים של הסרטים עברו אבל בתוך המכשיר עצמו הקבצים לא נמצאים מישהו יודע מה הבעיה או איך אפשר לפתור אותה בבקשה אני צריך את העזרה דחוף מקווה שתוכלו לעזור לי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם לאחר בעיה שהיתה לנו עם "פלאפון" אנחנו (המשפחה) מחזירים להם את כל המכשירים שלנו - שלושה במספר. אנחנו מחפשים שלושה מכשירים חדשים או שתים (לא בדיוק סגורים) מרשת "סלקום" או "אורנג' " התקציב הוא 1000-1500 מק"ס למכשיר ועדיף שיהיה מבצע של אחד פלוס אחד או הנחות מסוימות. תודה רבה לעוזרים נ.ב אפשר לחסוך כסף , לדוגמה : אני מחפש מכשיר עם מצלמה טובה ורצוי מחברת SE ולעומת זאת אמא שלי מוכנה להתפשר על nokia פשוט ולא חשוב לה מצלמה או דברים בסגנון. תודה שוב.

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  6. שלום לכולם עקב אי אפשרות לקנות את ה-samsung x820 מסיבות אישיות אז חשבתי לקנות nokia 6230 מה אתם אומרים על המכשיר תודה לכולם eli_Asus .

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by NIVs,

ראיתי באתרים שאנשים קנו סוללה חדשה יותר גדולה וחיברו אותה למכשיר ה X5 שלהם. (הX5 הסוללה שלו מתחילה ממש להיחלש אחרי 5 וחצי חודשים) יש למישהוא רעיון איך אני יכול לעשות את זה במדריך קצר ומדויוק? תודה לעוזרים. ניב

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by nahoom,

בבקשה תכתבו לי: יתרונות\חסרונות? העם כדי להשקיע בו? ועוד מה שבא לכם לראש...

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by holly man,

שלום חברים איך המכשיר החדש של סלקום אחרי שהפכו אותה לעברית עם וינדוס מובייל 5 ? המכשיר הזה שווה לקניה ?או שאלך על מכשיר אחר? בכל אופן אני מחפש מחשב כף יד חזק עד 2500 שח תודה ויום טוב ושבוע טוב

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  10. חבר שלי טס לארה"ב והוא רוצה לקנות נגן MP3 קטן קומפקטי עם 2 ג'יגה לפחות ואם אפשר גם שיראה וידאו אבל לא הכרחי... התקציב הוא עד 1000 שקל אז בדולרים זה 230 בערך... חשבתי על הסנסה אבל אני לא מתמצא כל כך בנגנים האלה אז רציתי חוות דעת שלכם... בנוסף לנגן הוא רוצה גם אוזניות IN EAR כמו הCX300 הוא מוכן להוציא עליהם עד 250 שקל כאילו 50 דולר לי יש את CX300 אבל אני לא יודע אולי יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה אז אם יש תגידו בבקשה תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  11. אהלן חבר'ה, רציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות של זיכרונות פלאש ודיסקים קשיחים בנגנים? כרגע אני יודע ש: *פלאש מגיע ל-8G ודיסק ל-80 *דיסק קשיח רגיש לטלטלות, פלאש לא רגיש בכלל *נגנים מבוססי דיסק קשיח יותר כבדים אשמח אם תתקנו/תוסיפו תודה

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  12. שלום אחים החתול שלי נעלם לעיתים קרובות וזה גורם לבהלה גדולה בבית יש אולי איזה שבב שאפשר להחדיר לו מתחת לעור/לשים על הקולר שהיה אפשר לאתר אותו דרך הGPS של הפאלם? או של הפלאפון? איזה גאדג'טים שקשורים לחתולים קיימים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכם מקווה שתצליחו לעזור לי למצא את הmp3 המושלם במחיר שאני מקציב אני לא מבין כלום בנושא טוב המחיר שלי הוא בערך עד 1450 (עדיף 1200 אבל) קריטריונים לפי סדר חשיבות: 1. איכות מעולה (אני שומע לרב פסיכודלי) 2. סוללה עדיף חשמלית שתיהיה ארוכת טווח 3. לפחות 8 גיגה עדיף 20 בערך +- (אם יש יותר כמובן יותר טוב) 4. צבעוני עם מערכת טובה קלה (עדיף עם mp4 לא חייב ) שיהיה משחקים אם אפשר לא חובה קורא תמונות וידאו 5. גודל עדיף שיהיה כמה שיותר קטן אבל לא חובה אבל לא ענק 6. שיהיה תמיכה עברית הערות : ** הייתי רוצה שתביאו לי בנפרד מכשיר בלי קשר למכשיר עם הקריטריונים האלה - קורא טלויזיה לראות כמה עולה כי אז יש אפשרות במכשיר כזה שאבא שלי יעזור לי ** אם אפשר ורק אם אתם יודעים מחיר משוער כמה…

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  14. חרשתי בכל האתר ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by gil_k,

אני רוצה לקנות נגן MPM או MINI-PMP, ראיתי את הARCHOS 404 ומאוד אהבתי אותו, הוא קטן ויש לו מסך יחסית גדול. אז השאלות שלי על הנגן הם: 1. איך איכות הסאונד של ה404? ואיך בהשוואה לIaudio G3? אני אחד שאוהב לשמוע מוזיקה באיכות גבוה : 2. איך האיכות של הסרטים והמסך של ה404? 3. הבטריה שלו לא ממש חזקה (4 לוידיאו שזה סביר אבל רק 12 למוזיקה..), אלא נתונים מהיצרן איך הזמן במעשי? הצעות על נגנים יתקבלו בברכה ;D תודה רבה למגיבים! גיל קדוש

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אז ככה, אתמול אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי את הK1, פלאפון קטלני ביותר אני אהבתי אותו. דרך אגב, חברת "פלא-פון". קיבלתי איתו דיסק און קי להעברת קבצים מהמחשב לפלאפון ולהפך. עכשיו אני רוצה להעביר קבצים בלי להוציא כל פעם את הכרטיס מהפלא לחבר אותו לדיסק און קי. במהלך ההקנה אני מתבקש ללכת לתפריט קישוריות ולפתוח את נתיב הUSB לשם כך, משום מה מופיע לי שם רק הBluetooth. האם יש דרך כלשהי להעביר מידע בלי לפרק כל פעם את הכרטיס ? דרך הכבל כאילו ? אני מאוד מודה לעוזרים ולעונים, מתן

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום אני שוקל הזמנת מחשב כף יד סלולארי כמו ה- eten x500 מאנגליה או ארה"ב בגלל המחיר הזול שם יחסית לארץ (כ-3000 ש"ח כולל משלוח לארץ לעומת כ-5000 ש"ח בארץ). האם קיים מכס או מס קנייה או כל מס אחר (מלבד מע"מ) כשהמכשיר מגיע לארץ ? האם המכס ימנע הכנסת מכשירים כאלה מבחינת תאימות לתקנים / תקנות כלשהן בארץ ? אודה על כל עזרה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by raltal,

יש לי כמה שאלות על הנגן Cowon iAudio D2 - איזה צבעים יש למכשיר בארץ? - האם יש הוראות בעברית למכשיר? - האם במכשיר יש עברית? - איזה אוזניות מקבלים עם המכשיר? - איך אפשר לנגן DIVX על הנגן? - איזה עידכונים יצאו כבר או יצאו בעתיד למכשיר? - איפה אפשר להשיג נרתיק למכשיר? תודה לכולם מראש...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by subarel,

i tried to write hebrew in the furom bat the font is a BALAGAN (GIBRISH) , any bady know way? and how can i fix it..? ג ??¨??.ג

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מריץ חיפוש ל I-MATE JasJam (ולכל האחים התאומים שלו QTEK 9600 ו O2 XDA משהו) ואין כאן כלום. האם יש למישהו התנסות איתו? מוכרים אותו בסלקום במחיר נמוך משמעותית למה שנמכר בארץ (2200 ש"ח בערך). הביקורות עליו בעולם שנויות במחלוקות, בעיקר מצד המשתמשים. יש התלהבות עצומה או אכזבה מוחלטת. בעיקרון, אני מחפש סלולארי שישמש אותי כ PDA, ומהסריקות השונות גיליתי הרבה אכזבה מכמה מכשירים (כמו ה MIO A701). ישנם כמה דגמים טובים מעל 3500-4000 ש"ח אבל אז נתקלתי ב JASJAM שעולה רק 2200 בסלקום. יש למישהו הצעה טובה יותר נאמר בטווח מחירים של 3500-4000 ש"ח, אשר באמת שווה את התוספת על ה JASJAM? אנסה לסכם את הדרישות שלי: חובה: סלולארי, מסך מגע, מסך גדול (לפחות 2.8') כדאי שיהיה אך לא חובה: GPS, …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שומעים בו חלש למרות שבהגדרות זה על 8.. (בשיחות ובשירים..)

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  22. שלום- כמו שאתם רואים אני חדש פה ..(חבר שלי המליץ לי על הפורום! ) אתמול אמא שלי ניקתה את החדר ובטעות פגעה במטען עם הגב שלה והוא קצת נשבר כאמור,הוא לא עובד ואני רוצה לקנות חדש . המכשיר הוא Samsung 990 . אני מאוד מקווה שאפשר לקנות מטען חדש \= תודה לעוזרים ולמי שינסה לעזור!

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by Yehudaa,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=16305 פששש sandisk שחקו אותה איזה נגן מדליק , קטן יפה קומפקטי 2 גיגה בא עם רצועה איכותית לצוואר , אזניות טובות , בטריה ליתיום מובנת נטענת דרך ה usb וכל זה ב 285 ש"ח המלצה שלי לא תתאכזבו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מה שאני מתכנן לעשות זה לשדרג מאייפוד 20 GB ישן כזה (מהסדרה של הclickwheel האלה) לאייפוד 30 GB גרסה 5.5 וזה עולה 1099 ש"ח.. ואז גיליתי שרק אם אני אוסיף 150 ש"ח אני מקבל ממש אייחפוד אורגינל נורמלי בקופסה חדשה וכל זה ה1099 שקל שאמרתי עליהם לנפי זה רק אייפוד חדש,השאר לא מתחייבם על זה שהם חדשים (ככה אומרים לי) ויש לזה אחריות חצי שנה לעומת כשמוסיפים 150 ש"ח זה אחריות של שנה השאלה שלי היא האם זה אמין באמת לתת רק את ה1099 ש"ח ואז האייפוד באמת סבבה? חדש וכל זה.. כי אין לי צורך באוזניות חדשות וכבל העברה כי כבר יש לי הכל או אולי באמת לת את ה150 ש"ח שזה נראה לי קצת מפגר אבל אולי זה באמת הפיתרון הודאי היחידי בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  25. יש לי את הנגן של IAUDIO, גרסת 20GB X5. אני מנסה להתקין את rockbox עליו, ופעלתי בדיוק לפי ההוראות באתר של הקושחה (צירפתי גם תמונה של תיקיית הנגן עם התיקייה של rockbox מונחת כמו שצריך, וקובץ ה-BOOTLOADER מונח שם בתוך תיקיית ה-FIRMWARE). אני מכבה ומפעיל את הנגן, וכלום לא קורה, עולה כרגיל כאילו לא שיניתי כלום! אין לי מטען רגיל דרך אגב, אני מטעין רק דרך ה-USB כי הרגיל נאבד, אם זה משנה משהו. איך אני מסדר את התוכנה שתעבוד כמו שצריך? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים