גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

1.אני רוצה הלקנות זכרון מיקרו יש את הזכרונות הרגילים אם לא טועה מ CLASS 4/5 ויש זכרונות ULTRA אם CLASS 10 חוץ ממהירות קצב העברת נתונים נגיד בין המחשב לזכרון ,יש הבדלים בביצועים למשל אם אני רוצה לנגן סרטי MKV FULLHD במכשיר שלי? 2.אני רוצה גם לנגן סרטי MKV מהטלפון ולשדר ישירות לטלוויזיות סמארט TV , ואני רוצה שמהירות הלעת הסרט מהטלפון ישירות לטלוויזיה תהיי כמה שיותר מהירה , אז במקרה כזה יהיה קשר לאיכות/מהירות הזכרונות ?
- 

- 7 תגובות
 - 927 צפיות

- 

- 

אמנם גרסאת בטא, אבל מניסיון של משחק עם זה של כמה דקות, הכל עובד כמו שצריך (e200) העברית מוצגת בצורה נכונה ולא הפוכה, כמו כן גם השפת ממשק בעברית (אפשר לשנות). העברית צרובה בקושחה 1.03 (בe200) ששמחתי לראות הרבה שיפורים בה כמו סטאראפ הרבה יותר מהיר. שפות נוספות: רוסית ופולנית. http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1486 תהנו (אם זה ישן תגידו, לא מצאתי ת'רד שמדבר על זה)
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

אהלן חברה, אני מעוניין לקנות מאיביי מטען לאייפון 4 שיהיה לי לרכב. קראתי בפורומים שצרים מטען שהוא 1 אמפר (מיליאמפר אולי? אין לי שמץ), ויש לי שאלה: האם מטען כמו זה למשל : http://www.ebay.com/itm/Belkin-Dual-Car-Charger-with-Lightning-to-USB-Cable-for-Apple-iPhone-5-5S-iOS7-/191170925786?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item2c82acd4da שכתוב שהוא 10W ו 2.1 אמפר לכל יציאה, האם הוא יתאים גם? זה לא יהווה בעיה? מה יהיה ההבדל ? תודה מראש לעוזרים.
- 

- 7 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

אפל מתכננת להוציא בקיץ גרסא משודרגת לאייפון שיהיה דק יותר ויכלול מעבד חזק יותר. בנוסף, אפל תוציא עד סוף השנה אייפון חדש שיעבוד בטכנולוגיית CDMA, ככל הנראה מהלך זה יסיים את המונופול של AT&T שעובדת בטכנולוגיית GSM ויאפשר לספקיות אחרות להציע ללקוחותיהן את האייפון החדש. ע"פ הפרסום אפל תתחיל בייצור האייפון החדש בספטמבר השנה. מקור: http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304370304575152242601774892.html?mod=WSJ_Tech_LEADTop
- 

- 7 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

מחפש מכשיר קשר קומפקטי עם טווח של כמה מאות מטורים, איכות שמע טובה, זמן סוללה של ~12 שעות ויכולת עבודה שקטה עם אוזניה. יש חיה כזו במחיר עממי? תודה!
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

תראו. אני לוקח כרטיס סים מסימנס a60 ומכניס לn73, זה אין בעיה. אני רוצה לדעת אם סלקום יודעים על זה שהעברתי את הכרטיס למכשיר דור שלישי ואז הם יכריחו אותי לשלם על חבילות דור שלישי וכו... כמובן אני לא קונה את המכשיר מסלקום.
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

צריך המלצה לפלאפון חכם לקנייה בארצות הברית הנתונים שחייב שיהיה: A2dp תומך wi-fi עם דפדפן מסך נגיעה (ולא סטיילוס) ושיעבוד בארץ באורנג' וסלקום הדרישות שרצוי שיהיו: תמיכה בוורד ופוואר פוינט סימביאן או לפחות לא מובייל 6 (ממש לא אהבתי את מובייל 6) שיהיה יפה ומסך של 2.5" חשוב מאוד שיהיה או עם חריץ הרחבה לSD או לפחות 8GB מובנה חשבתי על IPHONE או N81 למישהו יש רעיון אחר?
- 

- 7 תגובות
 - 774 צפיות

- 

- 

החברה שהפצירה בנו לא להתפשר אף פעם ממשיכה לזחול במעלה סולם המחירים לכתבה
- 

- 7 תגובות
 - 2.5k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

אני לא מבין כלום בנושא; מישהו יכול ליעץ בבקשה? התייר ישהה 3 שבועות עם המכשיר הפרטי שלו. הוא מעוניין לרכוש מאחד המפעילים הישראליים חבילה סלולרית שכוללת הרבה שעות אינטרנט...
- 

- 7 תגובות
 - 2.7k צפיות

- 

- 

- 

שאלה קטנה ופשוטה: לפני כמה חודשים ה-E71 שלי נפל לאסלה(גאון שכמוני...) והצלחתי להחיות אותו בעזרת קערת אורז. מאז התאונה וההחייאה הזמן סוללה שלו קצר באופן מעצבן. הוא גם "נטען" כביכול מהר מאוד(מדי?) - מסוללה כמעט ריקה לחלוטין(הודעת "הסוללה עומדת להיגמר") להופעת ההודעה "סוללה מלאה לחלוטין" - סביבות ה-10 דקות. השאלה היא פשוטה: האם זמן הסוללה הקצר הוא מהמכשיר או מהסוללה? או במילים אחרות, אם אחליף את הסוללה - האם זמן הסוללה יחזור לקדמותו או שהמכשיר פשוט יגרום גם לזו לעבוד בצורה כזו? תודה מראש לעוזרים!
- 

- 7 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

- 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2479892 נסיתי את זה ועובד מעולה.... באחריות המשתמשים בלבד
- 

- 7 תגובות
 - 1.8k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

היי. חיפשתי בגוגל ובפורום ולא מצאתי תשובה מתאימה. איזה חנות היא המומלצת ביותר לקנית המכשיר גלקסי 2 ? מומלץ מאיזור הדרום (באר שבע), לא חובה. ואשמח לקבל דגשים בעת רכישת המכשיר (תקינות,אורגינליות-לא זיוף וכו'). *אני אבקש לרשום את המכשיר על שמי כדי לעשות ניתוק זיקה עם המפעילה.
- 

- 7 תגובות
 - 2.5k צפיות

- 

- 

כן כן, אתמול בשעה 22:00 פורסם בערוץ הרשמי של HTC, שהבדיקות של 2.3 מתקרבות לסיומן. בסוף החודש יתחילו להוציא את העדכון למכשירים!
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

יש חיה כזו? במחיר נמוך ככל האפשר, וזה לא משנה אם זה מכשיר סלולארי. העיקר מכשיר כלשהו המאגד את התכונות הללו.
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר שהוא לא סמארטפון, שיהייה בעל התכונות הבאות: 1. סוללה שמחזיקה הרבה זמן. 2. פשוט להפעלה (מערכת הפעלה לא מטומטמת מידי) 3. אמין 4. רצוי קטן ושנראה טוב. 5. מצלמה של 3 מגה פיקסל לפחות 6. אפשרות להתקנה של עברית (המכשיר ירכש בארה"ב של אמריקה) 7. כל שאר התכונות הסטנדרטיות שיש בפלאפונים סבירים. המכשיר מיועד למישהו שהולך לצבא ולכן התיעדוף הזה. הוא צריך לשבת בכיס בצורה נוחה, לא דורש הטענה כל יום בשימוש ממוצע, ואמין- כי למי יש זמן לרוץ למרכזי שרות... הבעיה הכי גדולה שאני נתקל בה זה הקטע של העברית... איך אני יכול להתקין עברית ומאיפה אני משיג אותיות להדבקה על המקשים (אם המכשיר רק עם מסך מגע אז זה פותר את הבעיה...) תודה לעוזרים!
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום וברכה. שכחתי את המייל שנרשמתי איתו. איך אני מאפס את המכשיר. לא אכפת לי שימחקו כל הנתונים. מדובר בדגם archos gamepad. תודה.
- 

- 7 תגובות
 - 5.1k צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ויש לי כמה שאלות: 1. Ipod Touch 3G יש רק בגירסאות של32GB ו64GB או שיש גם גירסא של 8GB או 16GB? 2. איזה חנות הכי זולה לקניית האייפוד? 3. מה זה נותן לי אם אני פורץ אץ המכשיר והאם זה עושה אותו איטי יותר וגורם לבאגים? 4. האם אפשר להעביר לIPOD סרטים בפורמט MKV שהם HD? 5. האם הדברים בAppStore הם בחינם והאם יש שם הרבה דברים?
- 

- 7 תגובות
 - 2.4k צפיות

- 

- 

כרגע יש לי פלאפון דור 2 , פלאפון גרוע ברמות אבל עושה את העבודה. בגלל שאני סטודנט קיבלתי הצעה שמבחינת הוצאה חודשים תהיה זהה למה שאני מוציא היום ככה שאם אפשר לשדרג, למה לא. ההצעות שקיבלתי הן לא מהטופ של הפלאפונים בגלל החבילה הדלה שלי. האפשרויות הן: סמסונג וויב NOKIA-E5 NOKIA-E72 NOKIA C7 IPHON 3GS אמרו לי שכרגע אין את הגלקסי ואת האייפון החדש, ובלי שום קשר בגלל שאני בוחר בחבילה של 150 שקל אז לא אוכל לקבל את המכישרים האלו. מבין כל המכשירים שמתי עין על הוויב, אבל הבנתי שיש לו מערכת הפעלה על הפנים. מזה אומר בדיוק? בסך הכל אני לא מעוניין ביותר מידי אפשרויות, אני לא אשב כל היום על הפלאפון הזה ולא נראה לי שאני צריך את כל האופציות שיש באייפון הישן. הדרישות שלי: סוללה סבירה ומעלה. מ…
- 

- 7 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

סוני ארקיסון הכריזה לא מזמן על Z558 עם מסך מגע ;D למפרט: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z558-1723.php ----------------------------------- נוקיה הכריזה היום על סדרת מוזיקה חדשה שהיו בה שלושה פלאפונים (אולי בעתיד יותר) 5300 XpressMusic 5200 ו 3250 XPRESSMUSIC. סדרת XpressMusic כנראה התשובה של נוקיה לWalkman של סוני אריקסון. הסדרה החדשה תציע כפורי מוסיקה לשימוש מהיר וקל לשלוט בתכונות המוזיקה. הסדרה ימכרו עם Nokia Music Manger Software שבקלות איתה תעבירו שירים בין המחשב לפלאפון. ספינת הדגל של הסדרה הוא כמובן 5300, איתה יבוא כרטיס microSD FMRADIO ומסך של 2 TFT עם רזולוציה של .QVGA מצלמה של 1.3 פיקסל, תמיכה ב EDGE,GPRS בלוטוט USB וימכר ב 250 יורו לפני מיס…
- 

- 7 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אהלן רציתי לשאול אם קיימת סוללה משודרגת ואמידה יותר לנקסוס 4 מהסוללה הסטנדרטית ?
- 

- 7 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

האם שווה לקנות אותו ? ואם כן באיזה מחיר? לחבר שלי יש את המכשיר , ראיתי ונדלקתי. איזה אפליקציות שימושיות יש בגאדג'ט הנפלא הזה? תודה
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

אחד המתמודדים המיועדים לתואר הסמארטפון הטוב ביותר בשוק לשנת 2018 מראה את פניו פעם נוספת וחושף מידע טכני נוסף לכתבה
- 

- 7 תגובות
 - 1.4k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

שלום, אני מחפש המלצה לפלאפון עד 1000 שח כאשר מה שהכי חשוב הוא שהמצלמה תהיה כמה שיותר טובה. שאר הפרמטרים פחות קריטיים. תודה מראש, ערן.
- 

- 7 תגובות
 - 1.7k צפיות
 - 1 follower

-