גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום, קרוב משפחה מעוניין לרכוש סמארטפון אנדרואיד ואני אשמח לקבל המלצות. הוא מעוניין בסמארטפון קומפקטי בעל מסך 4.5" - 4.7". התקציב: עד 1,600 ש"ח. אפשרי להזמין מחו"ל אבל צריך שה- 1600 ש"ח יכללו את עלות המשלוח והמיסי יבוא. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מכשיר נוקיה 6288 יש לוכרטיס זיכרוןmini cd של sandisk וכשאני מעביר אותו למכשיר אחר הוא מבקש ממני ססמה - הבעיה היא שאין לי מושג מה הססמה! איך אני יכול לאפס\ לפרוץ את הססמה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, האם יש תוכנה מומלצת ל IPAD שמנגנת קבצי AVI/XVID ותרגום ללא המרה? (ואיך מעבירים קבצים כאלו למכשיר כי דרך ITUNES אני יכול רק להעביר .MP4) - אם יש אז תוכנה חינמית, אם לא אז נשקיע כמה דולרים ה-IPAD לא פרוץ. אם לא, מה הדרך המהירה/פשוטה להמיר XVID/AVI עם תרגום ל MP4? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש mp3 חדש, ושהמחיר שלו לא יעבור את ה-350 שקל. אני ממש לא רוצה לקנות ipod (כבר היה לי והפסיק לפעול בלי שום סיבה) וחשבתי יותר לכיוון ה-iriver. אני מתבלט בין שני נגנים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7805&perur=2&t=12&c=373 - iriver e150 4gb http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7949&perur=2&t=12&c=373 - iriver e30 4gb מה דעתכם? או שאולי יש נגנים יותר שווים באותם מחירים?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן אני רוצה לקנות IPOD TOUCH, ואני מתלבט אם כדאי לי בכלל, אני לא רוצה את הiphone החדש ב600 דולר וממש לא רוצה אותו ב200 אבל לשלם זיליון דולר בתשלומים לat&t אז ipod touch נראה כמו הפיתרון הכי טוב (כמובן שאני אנסה לקנות מחו"ל ב300 דולר במקום פה ב2000 שקל) עזרה?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות את אחד ממכשירי הלומיה ורוצה להזמין דרך האינטרנט. מישהו מוכן להסביר מה צריך לשלם(מע"מ וכו') עכשיו כשיש פטור עד 500 דולר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/popcorn-time-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%a4%d7%a8%d7%95%d7%a6/
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המצלה לאוזניות הכי טובות בתקציב של עד 300שח (כרגיל, אם יש משהו טוב יותר במחיר קרוב אז אפשר להמליץ על זה גם). האוזניות מיועדות ל iAudio U3. שמתי לב שממליצים פה הרבה על ה CX300 של Sennheiser, האם הם באמת אוזניות הכי איכותיות בתקציב הזה? האוזניות שיש לי עכשיו הם האוזניות הרגילות שבאות עם הנגן, כאן אפשר לראות אותן: http://www.cowonglobal.com/ תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לקבל הסבר על מה היתרונות של סמארטפון עם מקלדת פיזית כמו בלאקברי על דגמיו או sony xperia pro או המיילסטון 2 מול מסך מגע מלא ? תודה רבה למגיבים
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. מצטער אם אני בפורום הלא נכון (תעבירו בבקשה אם צריך ^^). יש לי חבילת גלישה בשתי חברות שונות, אוראנג' ופלאפון. לאחרונה ביטלתי את קו הטלפון בבית והתחלתי לטחון את הנטבוק (פלאפון) ואת הסלולרי (אוראנג') בחיבור. בהתחלה הכל היה Nice and Dandy, בלי התנתקויות או משהו מיוחד. אחראי בערך חודשיים, החיבור נהיה דיי מחורבן, וכשאני מביא פינגים לשרתים רנדומליים, אני מקבל Request timed out כל כמה עשרות בקשות. ידוע שבמדינתנו חברות התקשורת הן, בשפה כמה שפחות בוטה, זונות, וככל הנראה התקיעות באו בעקבות שימוש מוגזם (אך במסגרת) בחבילות הגלישה. התקשרתי לשתי החברות, ובשתיהן הנציגים טענו שהבעיה היא ככל הנראה בכרטיס הסים. כשביקשתי הסבר טכני לאיך בדיוק הסים קשור לבעיות בחיבור, התשובה גם-כן הייתה …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוצע לי ב990 ש"ח. http://www.amoi.com/en/_prd/prd_200000912.html דרך אגב- QHD זה לא רזלוציה גבוהה במיוחד?! כי כתוב שם QHD = 960X540
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרבה חנויות התחילו למכור את ה-i9301 במקום ה-i9300 הפופולרי של סמסונג. חשוב להבחין בשני חסרונות חשובים: * המכשיר החדש לא מכיל NFC (Near Field Communication) * המכשיר החדש לא תומך ב-LTE (טכנולוגיית הדור הרביעי שתיושם בישראל) בשני חסרונות פחות חשובים: * אין למכשיר וריאציות של 32GB או 64GB (בשונה מהמכשיר המקורי) * לא מקבלים 50GB של איחסון מ-Dropbox כמו ב-i9300 יש גם כמה יתרונות: * גרסת (Android 4.4.2 (Kitkat במקום ה-4.3 (Jellybean) של המכשיר המקורי וכמה יתרונות זניחים: * מעט יותר זיכרון (1.5GB במקום 1GB) * זמן שיחה מעט יותר ארוך (14 שעות במקום 11:40, לפי הנתונים הרשמיים) * יותר צבעים הערות: חשוב לשים לב שיש שני דגמים עם שמות דומים (+i9301l - S3 Neo לעומת i9301 - S3 Neo). עד כ…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה: היה לי פעם אייפון (S4) שנגנב ועכשיו יש לי גלקסי S3 (כבר מעל שנה) שנפל ונשבר, ואת האמת שאני נוטה לחשוב להחליף חזרה לIPHONE (5S) ולא בא לי לשלם על התיקון מכמה סיבות. 1.אל אף שלא משנה כמה התעסקתי עם הגלקסי (החלפת מספר רומיםם, רוט, טוויקים למיניהם) חווית המשתמש שלי לדעתי הייתה פחותה, אין מה לעשות המכשיר בחיים לא רץ חלק ועשה את הכל ללא תקלות כמו שהאייפון היה עושה. 2.נכון אנדרואיד הינה מערכת פתוחה ובמסתכם ניתן לעשות איתה יותר פעולות מאשר IOS אבל הפערים כבר לדעתי כמעט ואינם קיימים ומה שהאייפון עושה הוא עושה יותר טוב (יציבות, מהירות, עבודה חלקה ונטולת באגים). 3.כן אנדאוריד ניתנת להתאמה אישית אבל אני במילא מעדיף את הממשק מינימליסטי ולא עמוס בפרטים ולכן זהו אינו פקטור מבחינ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלכו לי הגמויות האלה מאיפה אני יכול לקנות כאלה? חיפשתי בכמה חנויות של ציוד לDJים אבל יש להם רק ספוגים לאוזניות סטודיו.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם יש לי פלא דור 3 ואני לא משתמש בשיחות וידיאו. עדיו הקרינה בפלא שלי יותר גבוהה?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לקוח סלקום ויש לי חבילת גלישה של 100 מגה לחודש דרך הפורטל שלהם (icellcom) כשאני מתקין את whatsapp, הוא מתחבר דרך נקודת הגישה internet ולא דרך icellcom. יש אפשרות להגדיר את התוכנה להתחבר דרך נקודת גישה שאני רוצה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלומות וברכות לבאי הפורום. ראשית, הקדמה קצרה. 2008 - שוק הסלולר תקוע. נוקיה N95 מופעל ע"י כור גרעיני קטן ועוד מיטב המכשירים אשר מציגים שיפור של 0.1" למסך או\ו עוד חיישן כזה או אחר. N96 חוד החנית לא מציג שום דבר חדש, N97 מציג מקלדת מלא בעלות משכתא מלא ונכשל. הקלדת אותו בודדת בהודעה דרשה כ-3 לחיצות. לא יאומן איך שרדנו את זה. ימי חורף קרירים. תמונות פוקסלות של מכשיר נטול כפתורים דלפו לרשת, אז עוד אתר נענע היה בשיאו. ביום סגרירי כלשהו הוא הוצג האייפון הראשון. הופיע ושינה את כללי המשחק. בארץ הקודש כמובן שמעו על הפלא הטכנולוגי באיחור כרגיל, אך היו בודדים שרכשו מחו"ל ושלחו אותם ארצה. עקב מגבלות טכנולוגיות כאלו ואחרות, האייפון שלהם שימש כמחזיק ניירות מהודר ותו לא. אך ראשוני הא…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות ספר אלקטרוני באתר DX, ראיתי שם ספרים בגודל 7 אינצ' עם המלצות טובות סך הכול. השאלה שלי האם יש פה מישהו שרכש מהם ספר כזה? במידה וכן מעניין אותי מה אתם חושבים עליהם ואם הם נוחים לקריאת ספרים בפורמט PDF? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה קורה, בת דודה שלי רוצה מכשיר של סוני. מה היא יכולה לקנות? אני יודע שהm5 מכשיר לא טוב, נראה טוב אבל לא מסתדר עם המדיהטק ויש לו איטיות רבה ונתקע המון אבל איך הe5 או איך סדרת ה x? יש להם עוד מכשירים עם בעיות חוץ מה M5.?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אשמח לתגובות. מכשיר נקסוס 5. אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי אתמול את המכשיר . אם מישהו יכול להביא לי אתר לערכות נושא למכשיר . תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היה אצלי נקסוס 4 כבר איזה שנה וחצי היה אחלה נפל מדיי פעם היה בכיסים הכל הוא נשבר רק לפני איזה חודשיים, אוקיי הלכתי למעבדה החליפו לי כבר בהתחלה חשדתי שזה לא מקורי בגלל שהעיגול תאורה (ששולחים הודעות) בתחתית המסך הוא לא היה נקודה, אלא אור די גדול..אבל לא הייתי בטוח ולא עשיתי כלום. לפני חודש נפל מגובה של פחות ממטר (מהספה), על הפעם הראשונה נשבר.. גם אז כבר זה ביאס אבל אמרתי מה אני יכול להגיד להם כבר, הוא נפל.. עכשיו המסך השניי של החנות אתמול נשבר לי רק מהיותו בכיס, אם אני לא טועה הוא היה בלי כלום, אבל גם אם היה משהו זה עם מפתח, זה הגיוני שמסך תקין ישבר רק בשל היותו בכיס עם מפתח?? ידוע שנקסוס 4 עדינים אבל לא עד כדי כך, זה בחיים לא קרה לי באף טלפון ולא עם אותו טלפון. ו זה אפילו …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש SGS2, ושוקל לקנות בחנות שנקראת טופ סלולר. מישהו מכיר? יכול לחוות דעה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, פיתחתי אפליקציה של רשת חברתית לניהול טרמפים והסעות, כולל חברים, נסיעות עם יעדים ונקודות מוצא, צ'ט לכל נסיעה ואפילו ניקוד למשתמשים לפי נסיעות שהם עושים. הגרפיקה לא משהו כי אני לא מומחה בזה וזה המיטב שיכולתי לעשות אודה לכם אם תורידו אותה ותנו לי ביקורת. תודה https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PickUp.pickup
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני די מתלבט בין ה HTC Sensation XE ל HTC EVO 3d שניהם נראים לי מצוינים ומבחינת מפרט אני מרוצה משניהם אבל אני מתלבט. הצילום תלת מימד שווה משהו? על מה אתם ממליצים? ומישהו מכיר חנות מומלצת באיזור חיפה והקריות? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-