עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אייסר משיקה את ה-Swift 7 המרשים שלה, שמספק פרופיל בעובי של פחות מסנטימטר במחיר פרימיום לכתבה

2. המוצר החדש שהיה אמור לשים את מפתחת השבבים על המפה בתור מתחרה משמעותית יותר לקוואלקום וסמסונג מתקבל בקרירות אצל יצרניות המכשירים, לכאורה לכתבה

3. מישהו יודע מתי יגיע עברית ל Samsung I8910 OMNIA HD ??? כי אני כבר רוצה לקנות אותו! אני שמעתי הוא הכי טוב ומספק בהחלט בינתיים מכל הפלאפונים! תיידעו אותי ברגע שתשמעו משהו על עברית לפלאפון הנ"ל בבקשה!!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by badboi,

לא יודע אם זה המקום המתאים, אם לא אז תעבירו לפורום הנכון. אני רוצה לעדכן את התוכנה של ה GPS שלי. (mio moov 300) הורדתי קבצים של התוכנה ("מיומאפ") - שני קבצי cpf ושני קבתי lic ואני מנסה להחליף אותם בקיימים ולשנות נתיב בהגדרה של המפות ולא קורה כלום מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by menyd1,

מה המחיר שלו? והאם אפשר לקנות לישראל? אני יודע שעוד מעט משוקים בארץ את ascend p6 במחיר של סביבות 2000 שקל

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, מעוניין בהמלצה לדיבורית Bluetooth לרכב. התקציב גמיש (200-550) אבל השאיפה היא ליחס עלות תועלת טוב. לא צריך פונקציות מתוכחמות יותר מדי (משדר FM) אבל חשוב שאיכות הדיבורית תהיה טובה. יש לי את הדגם Supertooth אבל הוא כבר מקרטע, סוללה לא מחזיקה ויש כל הזמן ניתוקים.. כך שמעוניין יותר בהמלצות ממי שיש לו ניסיון עם JABRA או Plantronics או כל חברה לגיטימית שיש.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש מכשיר קל וקטן שיהיה נוח לריצות. הבנתי שיש למודו T גם GPS מובנה. האם יש למישהו ניסיון איתו? האם יש מכשיר מומלץ אחר במחיר כל כך נמוך? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Sargon,

שלום, אני מעוניין לרכוש GALAXY NEXUS שעומד לצאת עם 32GB. הבנתי שהוא אמור לצאת ב17 בנובמבר באירופה. השאלה, איך ומתי אני יוכל לקנות אותו בארץ או מאירופה כך שזה יתאים לארץ? האם כדאי לי לחכות כי בארץ יהיה לי מה לעשות עם האחריות? מתי הוא יגיע לארץ? בקצרה הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי מבחינת רכישת GALAXY NEXUS כך שאני יוכל להשתמש בו בארץ, ומתי כל אפשרות תהיה באמת זמינה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. לא הרבה זמן אחרי ש-HTC החלה לחלק הזמנות לאירוע השקה רשמי של מכשיר ה-One החדש שלה, האתר Upleaks מדליף שלושה סרטונים רשמיים של המכשיר המציגים כמה מתכונותיו העיקריות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%9c%d7%a4%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9c%d7%a0/

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. והאם שווא לקנות אותו?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by token_toker,

אני שוקל לרכוש את המכשיר הנ"ל. רשמים?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני לא ממש רוצה להשקיע יותר מזה... אז זה התקציב. אני מחפש נגן בעל נפח גדול מינימום 20 ג'יגה, שיציג גם סרטים, שיהיה אפשר להשתמש בו גם כהארד-דיסק נייד... דברים נחמדים היכולים להוסיף: סוג של מנהל אישי בנגן עם יכולת סינכרון ל-OUTLOOK הקלטות קול למיניהם... זהו... תודה לעוזרים מראש נ"ב צפויה ירידת מחיר ל-Creative Zen Vision M? פשוט שמתי עין על הנגן והוא ממש עונה לי על כל הדרישות, אבל המחיר הכי זול ב-ZAP הוא 1700... וזה קצת יקר לי.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by yonatan.mendelson,

משחק המובייל הרשמי הראשון של נינטדו הושק רשמית עם רמת עניין שאפל לא הצליחה לעמוד בו, ביקורות חיוביות וגם החלטה שנויה במחלוקת לכתבה

14. היא גם לא נמצאת ב HIDDEN MENU...מה עושים?

15. Started by c3349196,

הרבה חנויות התחילו למכור את ה-i9301 במקום ה-i9300 הפופולרי של סמסונג. חשוב להבחין בשני חסרונות חשובים: * המכשיר החדש לא מכיל NFC (Near Field Communication) * המכשיר החדש לא תומך ב-LTE (טכנולוגיית הדור הרביעי שתיושם בישראל) בשני חסרונות פחות חשובים: * אין למכשיר וריאציות של 32GB או 64GB (בשונה מהמכשיר המקורי) * לא מקבלים 50GB של איחסון מ-Dropbox כמו ב-i9300 יש גם כמה יתרונות: * גרסת (Android 4.4.2 (Kitkat במקום ה-4.3 (Jellybean) של המכשיר המקורי וכמה יתרונות זניחים: * מעט יותר זיכרון (1.5GB במקום 1GB) * זמן שיחה מעט יותר ארוך (14 שעות במקום 11:40, לפי הנתונים הרשמיים) * יותר צבעים הערות: חשוב לשים לב שיש שני דגמים עם שמות דומים (+i9301l - S3 Neo לעומת i9301 - S3 Neo). עד כ…

16. אני אקבל השבוע אייפון 4 מישהו מכיר אפליקציה שבעזרת הBT אני אוכל להפוך אותו לשלט למחשב שלי ? הייתי שמח לעשות פאוס או לשלוט על הווליום בזמן סרט בעזרתו

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. תקציב הוא עד 2000 שקל מקסימום, עדיף מתחת ל-1800. במקור חשבתי על ה-E65 ואז כשחיפשתי יותר מידע כדי להיות בטוח גיליתי את ה-N80 וה-E51. ועכשיו מבניהם אני חושב שאני אקח את ה-E51 (מעבד הכי חזק, וגרסה הכי אחרונה). המלצות \ דעות \ רעיונות?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אז אחרי התייעצות עם החבר'ה פה החלטתי לקנות אותו. יש לי מספר שאלות. רציתי לוודא שהוא אכן תומך בתיקיות? הוא תומך בעברית מלאה? (אם קונים בחו"ל אפשר לעדכן אותו?). איזה סוג כרטיס זכרון הוא תומך? ועד איזה גודל וודאי מבלי להתקע? (אני רוצה נפח הכי גדול). הנגן מגיע עם אוזניות? איך הם? המסך שלו הוא מגע בלבד? או שיש כפתורים? והמלצה לאוזניות ככה איכותיות עד 40$, אשמח לקישור לראות פרטים. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי חבר'ה לאחרונה הוט מובייל חסמה אותנו לשימוש באינטרנט של הטלפון דרך המחשב אז רשמתי פה מדריך איך עוקפים את זה http://fuckhotmobile.webs.com/ אתם מוזמנים לתרגם לעברית ולתת קרדיט כמובן (עם קישור לדף זה) FuckHotMobile

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by JekylHyde,

היי מישהו הצליח לשתף אינטרנט דרך USB של המחשב הנייח אל הטאבלט? ניסיתי לעבוד עם המדריכים שיש ברשת אבל זה לא מזהה אותו בכלל.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Godmoney,

כבר הרבה זמן אני מחפש נגן סרטים נייד על רמה. בזמן האחרון אני משדרג את הציוד בחיי והחלטתי שהגיע הזמן להעלות הילוך בעניין הקניה. התחלתי לחפש באינטרנט ושני הרציניים ביותר שמצאתי הם ה A2 וה AV500, כאשר אני נוטה לכיוון ה A2. מספר (רב של) שאלות: 1. cnet דווקא נותנים ל AV500 ציון גבוה יותר מה-A2. למישהו יש רעיון למה? על פני השטח הסקירה של ה-A2 משבחת יותר... 2. מישהו מכיר נגן כזה עם מסך גדול יותר - גודל המסך הוא פקטור גדול בחישוב הקניה שלי? 3. מה הסיכוי שאחד מהנגנים האלו יתמוך בפורמט PDF מתישהו? 4. מישהו מכיר אולי נגן אחר שלא חשבתי עליו כאפשרות? 5. מה עדיף? לקנות בארץ בבערך 800 שקל יותר ולהנות מתמיכה במקרה של קלקול, או לחסוך את הכסף, לקנות בחו"ל ולהסתכן בקלקול? 6. מישהו יודע על א…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום. שבוע הבא מגיע הנקסוס 4 שלי. האם השירותים שאורנג' מספקת, ultranet ו HDVoice מתעדכנים אוטומטית? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום חברים, ההבנה שלי בפלאפונים שואפת לאפס מוחלט. ברשותי שני סלולרים אותם אני רוצה לנייד להוט מובייל. האם אצטרך להחליף את שני המכשירים/ אחד מהם או כלל לא כדי שיתאימו לדרישות של הוט שזה GSM דור 3 ומעלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכם, אני מעוניין להזמין את המכשיר moto e ואני אשמח לעזרה. לנסות לרמות את המכס או לחתוך פינות פה ושם זו לא בדיוק אופציה. אם יהיה צורך להתעסק עם המכשיר זו לא בעיה (למשל להחליף רום כי הוא הגיע עם רום מובנה של איזו חברה מחו"ל או כל דבר בסגנון) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אלה השאלות שלי אני מאוד יודה למי שיעזור לי!! איפה המשחקים בטלפון הזה? ולמה כל פעם שאני נכנס לנגן הוא מתחיל להשמיע מהתחלה של שיר ולא מאיפה שהפסקתי? בשעון מעורר יש נודניק?(זה חשוב מאוד ) ומהו השירות N-GAGE שקיים במכשיר? תודה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.