גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/popcorn-time-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%a4%d7%a8%d7%95%d7%a6/
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אתמול הנקסוס נחת בשעה טובה בארץ הקודש. לפי המפרט של גוגל הפלאפון מכיל 512MB של זכרון פלאש ו512MB של אחסון קבצים פנימי. בשימוש בכל אפליקציות המידע רשום לי שגודל האחסון הפנימי הוא 196MB ובסיכום של הזיכרון הפנוי+הזיכרון בשימוש יוצא לי 396MB של פלאש. מה הולך פה?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן שמי עודד, אחד מהיוצרים של המשחק Noogra Nuts את המשחק ניתן להוריד בחינם למכשירי Android המשחק שוחרר למרקט היום ! זהו משחק ארקייד בו אתם משחקים את הסנאי שמרוצץ ומפצח עם הראש שלו אגוזים פצחו את האגוזים ואיכלו אותם, נסו לצבור כמה שיותר נקודות לשבור שיאים בקרוב נוציא עוד פיצ'רים ועוד עדכונים זהו משחק חינמי וכאמור לפי הפידבקים נמשיך לשכלל אותו ולהוסיף דברים לפי בקשת הקהילה והמשתמשים ניתן להורידו בלינק: https://market.android.com/details?id=com.bengigi.noogranuts אשמח לשמוע חוות דעת הצעות לשיפור כמובן שדירוגים פוזיטיביים במרקט יתקבלו בברכה ויתנו לנו מוטיביה להמשיך ולשפר אותו !! תודה רבה, אשמח לשמוע את דעתכם עודד
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, WHATSAPP WEB חסום אצלי בעבודה. האם יש אלטרנטיבה להצגת ההודעות ב WINDOWS? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קיבלתי לידי HTC Smart שכזה, חדש, עם כל האביזרים עודם בשקיות חתומות. כמה אפשר לקבל עליו להערכתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש אותו כרגע ב3 אתרים במחיר של 180$ http://www.pandawill.com/ainol-novo-10-hero-android-41-tablet-pc-ips-hd-screen-101-inch-16gb-bluetooth-dual-camera-p69460.html 180$ לאחר 10% הנחה קופון. http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero-dual-core-a9-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-wifi-ips-product-20750.html 180$ לאחר 10% הנחת קופון. http://www.ainolstore.com/ainol-novo-10-hero-android-4-1-10-1-inch-ips-dual-core-bluetooth-v2-1-dual-camera.html רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם הבא? כדאי לרכוש אותו? יש משהו עדיף מהדגם הזה במחיר הזה? יש חנות עדיפה מבין שלושתם? הבעיה שראיתי פה בפורום - שלא ניתן לשלוח מוצרים כמו טאבלים, ומוצרים על סוללות ליטיום מחוץ לסין...נפתרה…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דרך OVI או PC SUITE? או כל דרך אחרת? אני משתמש ביומן על בסיס יומי ופעם אחת נמחק לי הכל והייתי רוצה למנוע זאת בעתיד תודה, סמיון.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הסמסונג X200 שלי החליט בשיבה טובה למות השבוע, ואני צריך המלצה למכשיר חדש: מכשיר תוצרת נוקיה, פשוט ואמין, שיעבוד ברשת סלקום. לא צריך מצלמה באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט ושאר חידושים, למיטב הבנתי דור שני יספיק בהחלט. כן צריך בנייה איכותית, כפתורים נוחים, זמן סוללה ארוך, נוחות שימוש ועדיף גם חיבור למחשב עם USB (להעברת וגיבוי מידע). רצוי שלא יהיה גלוי-מקשים (כלומר, עדיף צדפה/סליידר וכו'), מטעמי נוחות והסטוריה של מענה והוצאת שיחות אקראיות מהכיסים מעדיף לא לקנות דגם ישן מאוד, הכוונה היא להחזיק אותו כמה שנים טובות, אז רצוי להמנע מטכנולוגיות שכבר היום נחשבות מיושנות מדי.. נתקלתי ב nokia X3 שעושה רושם טוב מביקורות ועונה על מרבית הדרישות, הוא גם חדש יחסית (הכרזה ב2009), אבל נ…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב הוא עד 2000 שקל מקסימום, עדיף מתחת ל-1800. במקור חשבתי על ה-E65 ואז כשחיפשתי יותר מידע כדי להיות בטוח גיליתי את ה-N80 וה-E51. ועכשיו מבניהם אני חושב שאני אקח את ה-E51 (מעבד הכי חזק, וגרסה הכי אחרונה). המלצות \ דעות \ רעיונות?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי HTC עתיק שהחלטתי להחליף לסמסונג NOTE 2. בסקרים שלי נהייתה פתאום בעיה: יש מליון "יבואנים"/חנויות וכנראה טיב השרות שאחרי קניה והאחריות תלוי במצב רוח באותו יום (קראתי סיפורים שיחליפו בקלילות את אלף לילה ולילה). אז לקצר תהליכים, האם ידוע לכם ותוכלו להמליץ על יבואנים (נותני שרות ואחריות של ממש) וחנויות שעדיפים וטובים יותר מ"השאר"? אגב, למשל היבואן הרשמי לא הכי מומלץ (הכתבות שמורות לי, במיוחד זו מדה מרקר).
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע אם LG G2 קוריאני יעבוד בארץ? למי שלא יודע בגירסה הקוריאנית של המכשיר יש אפשרות להכניס כרטיס זיכרון וגם אפשר להוציא סוללה. למרות שהסוללה היא 2600mH ולא 3000mH אני עדיין מעדיף את הגירסה הזו בגלל הכרטיס זיכרון.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קרוב משפחה מעוניין לרכוש סמארטפון אנדרואיד ואני אשמח לקבל המלצות. הוא מעוניין בסמארטפון קומפקטי בעל מסך 4.5" - 4.7". התקציב: עד 1,600 ש"ח. אפשרי להזמין מחו"ל אבל צריך שה- 1600 ש"ח יכללו את עלות המשלוח והמיסי יבוא. תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר ירד היום לאילת ומזה זמן שאני תוהה איזה מכשיר לקנות לאבא שלי... הדרישות מהמכשיר הן די בסיסיות עם דגש על סקייפ (לשיחות עם משפחה בחו"ל) ושהמכשיר יהיה מספיק גדול כדי שהוא יוכל להקליד עליו בנוחות יחסית. התקציב הוא עד איזור ה 1000 ש"ח. בדקתי ב Ivory אילת והמכשירים שנראה לי, נכנסים לקטגוריה הזו הם (מחירי אילת): LG Optimus L4-2 E440F - מחיר: 634 ש"ח Sony Xperia E - מחיר: 674 ש"ח ZTE Blade III - מחיר: 719 ש"ח LG Optimus OPTIMUS L5-2 E450F - מחיר: 797 ש"ח LG Optimus L7 P705F - מחיר: 838 ש"ח האם כדאי אולי מכשיר אחר? החבר נמצא באילת עד סוף השבוע... אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה וערב טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, מעוניין בהמלצה לדיבורית Bluetooth לרכב. התקציב גמיש (200-550) אבל השאיפה היא ליחס עלות תועלת טוב. לא צריך פונקציות מתוכחמות יותר מדי (משדר FM) אבל חשוב שאיכות הדיבורית תהיה טובה. יש לי את הדגם Supertooth אבל הוא כבר מקרטע, סוללה לא מחזיקה ויש כל הזמן ניתוקים.. כך שמעוניין יותר בהמלצות ממי שיש לו ניסיון עם JABRA או Plantronics או כל חברה לגיטימית שיש.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יגיע עברית ל Samsung I8910 OMNIA HD ??? כי אני כבר רוצה לקנות אותו! אני שמעתי הוא הכי טוב ומספק בהחלט בינתיים מכל הפלאפונים! תיידעו אותי ברגע שתשמעו משהו על עברית לפלאפון הנ"ל בבקשה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משחק המובייל הרשמי הראשון של נינטדו הושק רשמית עם רמת עניין שאפל לא הצליחה לעמוד בו, ביקורות חיוביות וגם החלטה שנויה במחלוקת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אהלן' אני סטודנט, ואני מעוניין לקנות טאבלט לצרכי לימודים. הצרכים שלי בגדול הם קודם כל שיהיה נוח לקרוא ממנו, צבעוני בהעדפה, שיעבוד בלי בעיות עם עברית, ועם סוגי הקבצים Doc,PDF,JPG. לא כל כך מעניינות אותי אפליקציות ומשחקים. תקציב הוא סדר גודל של 1500 ש"ח. אני אודה לכם על המלצות, תודות
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר קל וקטן שיהיה נוח לריצות. הבנתי שיש למודו T גם GPS מובנה. האם יש למישהו ניסיון איתו? האם יש מכשיר מומלץ אחר במחיר כל כך נמוך? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה נראה לכם איזה מכשיר עדיף לקניה sony?? או nokia?? למה אני מתלבט מה לקנות.. הדגמים הם..: NOKIA 6820 לבין SONY ERICSSON W800.. למי אתם נותנים יותר עדיפות?? (למי שיש את אותו המכשיר אז שיכתוב בקשה תפלוסים והמינוסים של המכשיר, תנקסס..)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה לאחרונה הוט מובייל חסמה אותנו לשימוש באינטרנט של הטלפון דרך המחשב אז רשמתי פה מדריך איך עוקפים את זה http://fuckhotmobile.webs.com/ אתם מוזמנים לתרגם לעברית ולתת קרדיט כמובן (עם קישור לדף זה) FuckHotMobile
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המוצר החדש שהיה אמור לשים את מפתחת השבבים על המפה בתור מתחרה משמעותית יותר לקוואלקום וסמסונג מתקבל בקרירות אצל יצרניות המכשירים, לכאורה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-