עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by evy,

אהלן, אני מעוניין לקנות סמארטפון עד 2000 ש"ח . אני יודע שזה תקציב נמוך יחסית לסמארטפון,אבל אני לא כ"כ בטוח לגבי קניית מכשיר יד שנייה ,כי ניתן להסתיר בקלות בעיות במכשירים עד הקטע שבו אתה מגלה אותן. המלצות יתקבלו בשמחה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ToMeRv32,

אני לא בטוח אם זה שייך לכאן או לפורום אחר, במקרה הצורך תעבירו בבקשה. חיפשתי בDX לראות מה יש בשביל הפלאפון שלי (Galaxy Nexus i9250), ומצאתי את הדברים הבאים: בטריות להחלפה: http://dx.com/p/nohon-replacement-3-7v-1700mah-battery-pack-for-samsung-i9250-more-white-blue-114711?item=70 http://dx.com/p/replacement-3-7v-1650mah-extended-battery-for-samsung-i9250-galaxy-nexus-132295?item=72 http://dx.com/p/replacement-3-7v-1900mah-battery-w-usb-charging-cable-for-samsung-galaxy-nexus-prime-i9250-120774?item=103 קורא כרטיסים: http://dx.com/p/otg-card-reader-for-samsung-galaxy-i9100-i9220-i9250-black-130793?item=74 דוק להטענה: http://dx.com/p/charging-docking-station-for-samsung-i925…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by joniar,

אתמול קניתי אוזניות של AKG K309 1+1 בבאג אני רוצה לקנות נגן MP3 {אם יש MP4 יותר טוב במחיר הזה מה טוב} מה שחשוב לי שיחזיק הרבה זמן נוסע הרבה שם מכיס הרבה וגם שיחזיק זמן סוללה סביר נפח כמו שכתבתי אני מעדיף 16GB יש חיה כזאת!?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by iem,

במידה ואני קונה נגן בעל ערך כספי של לערך 200$ בארה"ב, האם ישנה דרך לא יקרה במיוחד שיהיה מבוטח בארץ ע"י חברה מקצועית לכך כמו למשל אותה נציגה בארץ של החברה מארה"ב ? ואם כן מהן העלויות המשוערות +-.... תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום אני שוקל הזמנת מחשב כף יד סלולארי כמו ה- eten x500 מאנגליה או ארה"ב בגלל המחיר הזול שם יחסית לארץ (כ-3000 ש"ח כולל משלוח לארץ לעומת כ-5000 ש"ח בארץ). האם קיים מכס או מס קנייה או כל מס אחר (מלבד מע"מ) כשהמכשיר מגיע לארץ ? האם המכס ימנע הכנסת מכשירים כאלה מבחינת תאימות לתקנים / תקנות כלשהן בארץ ? אודה על כל עזרה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אני לא ממש רוצה להשקיע יותר מזה... אז זה התקציב. אני מחפש נגן בעל נפח גדול מינימום 20 ג'יגה, שיציג גם סרטים, שיהיה אפשר להשתמש בו גם כהארד-דיסק נייד... דברים נחמדים היכולים להוסיף: סוג של מנהל אישי בנגן עם יכולת סינכרון ל-OUTLOOK הקלטות קול למיניהם... זהו... תודה לעוזרים מראש נ"ב צפויה ירידת מחיר ל-Creative Zen Vision M? פשוט שמתי עין על הנגן והוא ממש עונה לי על כל הדרישות, אבל המחיר הכי זול ב-ZAP הוא 1700... וזה קצת יקר לי.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Lost Spirit,

לדעתי זה הולך להיות להיט.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by bbking,

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני מעוניין לחבר GAMEPAD לANDROID או לIPAD ואני רוצה לדעת מה הם האפשרויות. יש לי שלט של 360XBOX ושלט "רגיל". אני בעיקר מעוניין בחיבור חוטי ולא דרך BLUETOOTH. מה הם כל האפשרויות לחיבור GAMEPADS לANDROID ולIOS? הבנתי שבANDROID אני פשוט צריך לקנות ממיר מUSB רגיל לMICRO USB ולחבר את זה לפלאפון או לטאבלט וזה אמור לעבוד ברוב השלטים?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. ^ האם כשאני לוחץ על "כיבוי" פעם אחת ואז על "לא מכוון" מונע קרינה באופן אבסולוטי? ההודעה בנוגע לקרינה בסלולר מדגם נוקיה E72. תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. או קיי אז ככה... מה שחשבתי הוא איך ניתן להפוך את הנגן הזה לנגן באמת גדול! והתשובה היא אינטרנט. יש לי בבית כרטיס רשת אלחוטי שאפשר לחבר אותו לD2 (אותו חיבור) או שאני מתבלבל אבל אפשר לעשות את זה עם מחברים כבלים שונים, לא משנה זה לא העיקר... הכרטיס עובד על WIFI אז אולי ניתן לכתוב תוכנה שתזהה את הכרטיס רשת האלחוטי, ולהשתמש בתוכנה כמו OPERA מיני בשביל גלישה... נכון זה נשמע אולי מפורך אבל האם בתיאוריה זה אפשרי? אולי אפילו COWON עצמה תעשה את זה... תשמעו אולי אני יותר מידי אופטימי אבל אם זה אפשרי אז חבל להפסיד אפשרות כזאות. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by itai_1813,

יש לי מכשיר Sansa e280, התקנתי עליו RockBox (מומלץ!) שמתי לב שיש שם משחקים שבאים אם התוכנה. יש לי כמה שאלות: 1. האם יש אופציה להוריד משחקים נוספים המיועדים לרוקבוקס, אם כן מאיפה? 2. בדקתי קצת והסתבר לי שהתוכנה יכולה להריץ גם משחקים של גיימבוי וגיימבוי קולור שמתי כמה משחקים והם פועלים לאט, האם יש דרך לתקן זאת? 3. למשחק DOOM שבא עם התוכנה יש צ'יטים? LOL

13. Started by gnos,

לאחר הורדת העדכון זה מה שמופיע על המסך תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by m1ke,

https://market.android.com/ גוגל ממשיכה לבצע שינויים במארקט. נראה שגם קיימת האפשרות לעשות web install כמו שהיה אפשר מתישהו עם app brain.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

יש לי נוקיה 6680 ל אורנג מישהו יודע עם ניתן לפתוח אותו לסלקום וכיצד

16. Started by liav12,

אהלן, יש לי חבר טוב שהציעו לו 2 מכשירים באותו מחיר בדיוק, יש הבדל של 2000 שקל בין המכשירים בתאכלס בחברה אורנג' אבל הציעו לו את שתי המכשירים הנ"ל באותו מחיר חודשי. ובכן מה עדיף? לא משנה לו הגודל של המכשיר או הצורה העיקר שיעבוד טוב ושיהיה חזק. לדעתי ה GALAXY עדיף לא?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. לאחר מספר רבעונים של עליה מתמדת, השוותה אפל סוף סוף את נתוני המכירות של סמארטפונים מתוצרת סמסונג, ההופך אותה ליצרנית הסמארטפונים הגדולה בעולם (לצד סמסונג כמובן) לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a1/

18. Started by hardware maniac,

שלום, מקווה שאני בפורום הנכון. אקצר ככל אפשר. יש לי HTC ONE M7 חדש בן 3 חודשים בקושי מישראל מחברת פלאפון. המכשיר מעולה אך ישנה בעייה שמפריעה לי בשגרת היום יום איתו. מהירות הגלישה.אני משלם ל T Mobile לחבילה הטובה ביותר ללא הגבלות מהירות עם תמיכה מלאה ב4G ובעבר חודש נסיון עם AT&T (ככה שהבעיה היא לא תלוי ספק) . המכשיר שלי קולט אך ורק 3G. לא משנה איפה אני,באיזה עיר, באיזו מדינה וכו'. אנשי התמיכה הטכנית אמרו לי בגלל שהמכשיר מישראל אין לו תמיכה באנטנות ה4G פה. ההבנה שלי באנרויד היא טובה אך בסיסית. זה נכון? מה ניתן לעשות בנידון? זה מפריע לי מאוד. בדיקות בסיסיות עם אפליקציית SPEED TEST הראו שאני גולש במהירות שנעה בין 2 מגה ל4 בממוצע, בעוד שחבר שלי עם גלקסי s5 שנקנה בארהב כמו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. קיבלתי מכשיר BLACKBERRY 8700 מחו"ל עכשיו כאשר אני מכניס את הסים של אורנג' או סלקום אני מקבל INVALID SIM הבנתי שניתן לפתוח את המכשיר לשימוש כל הסימים מישהו יודע איך ? או איפה ניתן לפרוץ אותו ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. כתבתי אפליקציה לאנדרואיד ללקוח שלי. הוא צריך טאבלט כדי להריץ אותה. הוא לא יריץ שם כלום חוץ מהאפליקציה הזו, אבל הוא לקוח עסקי שצריך משהו אמין, עם סוללה כמו שצריך, שירוץ זריז ולא יתקע, עם תקשורת סלולרית ומסך גדול. המחיר לא קריטי אבל עדיף שיהיה זול ועומד בדרישות מאשר יקר ועומד בהן. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by LENOVO,

יש לח מחשב כף יד ASUS A639 אני רוצה "לפרמט אותו ולהתקין לו ווינדוס מחדש... 1)איך אני עושה את זה? הבנתי שצריך להחזיק כמה כפתורים ביחד... 2)אחרי שאני עושה את זה אני צריך להתקין לו מחדש את הווידוס מובייל?אם כן איך אני עושה את זה... תודה רבה והמשך שבוע טוב.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by QQQ,

אני נעול על המכשיר הנ"ל... עכשיו הם אמרו שיש להם את 2 הצבעים (שחור וכסף), אבל השחור MADE IN CHINA והכסוף MADE IN FINLAND. שניהם כמובן אותו מחיר. איזה עדיף לי לקנות לדעתכם? בעיקרון הייתה לי נטייה קטנה לכיוון השחור אבל אולי עדיף MADE IN FINLAND...

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי את הסמארטפון הנ"ל, הורדתי את תוכנת סריקת הברקודים, התקנתי אותה, אבל אני לא מצליח לסרוק ברקוד ניסיתי לצלם תמונה ולתת לתוכנה לזהות את הברקוד, אבל אני מקבל הודעה שזאת תמונה ללא ברקוד, וגם ניסיתי להציג את הברקוד דרך התוכנה ואמנם אני רואה על גבי המסך עם הקו האדום באמצע את הברקוד, אבל שום דבר לא קורה, מה אני צריך לעשות, כדי שהברקוד יזדהה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ronfl,

היי אם אני שם על בן אדם מודם של GPS האם יש דרך שהוא ישדר לי(לנייד/מחשב) את המיקום שלו בטכנולוגיה שהיא לא סלולרית. אני מנסה להמנע מלהשתמש במודם סלולרי. תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. ההפרש הכספי בין שניהם שאני אוכל להשיג הוא כ-400 שקל יותר לאייפון. כרגע אני נוטה יותר לאייפון למרות התוספת הכספית, בגלל הממשק שלו כמובן אך אני מתייעץ אתכם כי ההחלטה הזאת לא פשוטה. אם יש עוד אופציות אני פתוח להצעות, אבל כרגע שני אלה הכי נראים לי. אני רק מזכיר שהפלאפון שייבחר יהיה בשימוש ברשת פלאפון. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים