גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אם כן, בטח המחיר שלו יהיה בשמים, חשבתי לקנות אותו במקום את ה D2 טוב, בתמונה ליד זו ששמתי רואים מפה עם רחובות, הוא יתמוך בתוכנות הניווט שיש בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנדרויד עם נתונים די מרשימים + מקרן. http://www.gsmarena.com/samsung_i8520_beam-3150.php וידאו:
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון K800i קניתי כרטיס זיכרון של סאן דיסק, M2 בנפח 512 MB בפועל אני רואה שרשום (גם דרך הפלאפון וגם דרך המחשב) שיש 468MB זה ככה גם אחרי איתחול! למה זה?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
נתתי את המכשיר לבדיקה במסגרת האחריות עקב בעיות סוללה, במכשיר היתה מותקנת גרסה 2.3.3 עם עיברית(כולל ממשק). המכשיר חזר אלי עם 2.3.5 עם ממשק באנגלית ותמיכה בכתיבה בעיברית, יותר מאוחר גיליתי שSMS שנשלחים בעיברית מתקבלים בצד השני בג'יבריש. יש משהו שאפשר לעשות בנושא לפני שאני שולח שוב את המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות, איכותיות ולא של המטרו שלא עובדות אחרי יום אני גם מחפש פאד לעכבר... משהו איכותי, כמו בתמונה שפה- http://img237.imageshack.us/img237/3870/86677664am0.jpg תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי אני מתעניין ברכישת נגן MP4 וראיתי את הD2, אבל הוא קיים בשוק כבר הרבה זמן. יש נגנים עדיפים עליו או שהוא עדיין מוביל בתחום? תקציב עד ה 1K
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנדרואיד 2.2 אמורה לתת לי אפשרות להעביר אפליקציות לכרטיס הזיכרון. הכ.זיכרון, כמובן, אינו מלא (האמת שהוא כמעט ריק לחלוטין) ונראה כאילו רק חלק קטן מהאפליקציות עבר/הועבר אוטומטית לכ.הזיכרון אבל כשאני רוצה להעביר ידנית אין לי אפשרות כזו בכלל, גם לא אם אני מוריד APP2SD וכיו"ב. מאחר ולמכשיר הזה זיכרון של כ-180MB היתי שמח כן להעביר את האפליקציות ל-SD ולאפשר יותר זיכרון טלפון פנוי. מישהו יכול לנסות לעזור או לשער מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי מחזור חיים של 4 שנים ואין ספור מכות ונפילות הסוני אריקסון C510 שלי שבק חיים. כמה נקודות שחשוב לציין: 1. אני לא מבין שום דבר בסמארטפונים. 2. המכשיר החדש צריך לשמש אותי ל- 3 שנים הקרובות(אני מקבל זיכוי של עד 58 כל חודש כפול 36 חודשים) 3. מבחינת נתונים טכניים חייב שיהיה GPS, מצלמה לפחות 5 מגה פיקסל(רצוי שיהיה פלאש), שהטאצ' יהיה נוח. 4. השימוש העיקרי שלי יהיה לרוב אימולטור של גיימבוי מבחינת משחקים, קצת יוטיוב וסרטים פה ושם. 5. שיהיו למכשיר ROMים טובים וקהילה רחבה.
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מדובר באנדרויד שמגיע עם מעבד Samsung Cortex A8 Hummingbird 1 GHz ומסך 4" Super AMOLED capacitive מתחרה רציני שלפי הבדיקות שנערכו הוא הכי מהיר מבין מעבדי ה-1GHZ בשוק ומגיע באריזה דקיקה של 9.9מ"מ בלבד. סרטון: ביקורת: http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-review-478.php Samsung I9000 Galaxy S at a glance: •General: GSM 850/900/1800/1900 MHz, UMTS 900/1900/2100 MHz, HSDPA 7.2 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps •Form factor: Touchscreen bar phone •Dimensions: 122.4 x 64.2 x 9.9 mm, 118 g •Display: 4" 16M-color Super AMOLED capacitive touchscreen, 480 x 800 pixels •CPU: Samsung Cortex A8 Hummingbird 1 GHz processor •OS: Android 2.1 (Eclair) •Memory: 8/…
-
- 133 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
כיום יש לי אייפון 4 וותיק וטוב, עם כל היתרונות והחסרונות של אפל. מאחר והמסך קטן מידי, ומערכת ההפעלה איטית מידי הייתי רוצה להחליף למכשיר אנדרואידי. אני משתמש באפליקציות הרגילות: וויז, ווטסאפ, אי-מיילים, אינטרנט, וויבר, סקייפ וכו'. אני לא משחק ולא רואה סרטים. אבל לא בא לי להשקיע יותר מידי (1000-1500) נראה לי סביר. הייתי שמח לקבל המלצה ל 3 מכשירים מועדפים.. בתודה אלכס
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי משוג מה לקנות להם. מצד אחד שימושים סופר סופר בסיסיים , מצד שני לא אוהב לקנות זבל . חשבתי להשקיע באזור ה1500 שקל+- כמו שאמרתי 10 אינץ מה ממליצים ?
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a4%d7%9c%d7%90%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a0%d7%92%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%95-5-9/
-
- 25 תגובות
- 16.1k צפיות
- 1 follower
-
-
גוגל מפסיקה למכור באופן רשמי גם את דגם הדור השני של טאבלט הנקסוס 7 - האם חשיפה של טאבלט נקסוס חדש וחדיש היא רק עניין של זמן? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-7-%d7%96%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה אני הולך להיות בארה"ב תקופה יחסית ארוכה, הבאתי מהארץ טלפון סלולרי ישן, ואני מעוניין להשתדרג למכשיר חדש. בדקתי את המפעילות ו Verizone ו-Sprint ירדו מכיוון שהם HDCP ולא GSM. נשארו AT&T ו T-Mobile החבילה החודשיות (ללא חוזה) של T-Mobile הכי מתאימה לי ($30 ל-1500 דקות) אז אני מחפש לקנות סמרטפון שיעבוד איתם ושאני אוכל לעבור לתוכנית אחרת או למפעיל אחר בעתיד (כלומר Unlocked) חשבתי על ה Galaxy S2 מ-Ebay אבל הבנתי שיש לו בעיה עם T-Mobile, המסך שלו דיי גדול (אני מעדיף משהו שיכנס לי לכיס...) והוא זולל סוללה, זה נכון? על מה אתם ממליצים? ללכת על ה SGS2? משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אנו עומדים עכשיו לפני רכישת כ-9 מכשירים חדשים (סמארטפונים כמובן) עבור טכנאים בחברה (עקב התיישנות המכשירים הקיימים) ואני מעוניין בהמלצה של מביני עניין. הצרכים המשמעותיים ביותר: 1) אמינות - ללא תקלות ידועות ככל שניתן. 2) עמידות - העבודה היא פיזית, ויתכן שהטלפונים יפלו מדי פעם, אני כמובן לא מתייחס לנפילות משמעותיות שיגרמו לכל טלפון לצאת מכלל פעולה. 3) זמן דיבור ארוך ככל האפשר. 3) אורך חיי סוללה. חשוב שהמכשירים יהיו זולים (סביבות 1300), עדיפות לתמיכה ברשת LTE. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברכב של אבא הותקנה דיבורית של סלקום. הדיבורית עבדה על סים כפול. ניידתי את המספר של אבא לגולן טלקום ולא לקחתי בחשבון את הדיבורית. מישהו יודע אם גולן מספקים פיתרון לבעיה? עדיין לא קיבלתי מענה משירות לקוחות של החברה.
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי טאבלט Hyundai A7HD, מעבד CORTEX A8, ג'יגה זיכרון, מסך 1024X600, ליבה גראפית MALI400. עכשיו, ניסיתי להתקין כל מיני משחקים (Machinarium למשל) וזה נכנס אליהם, עושה מסך שחור ויוצא. לפעמים זה רושם גם שהמשחק הפסיק לפעול.. יש פיתרון? *מריץ אנדרואיד 4
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
היי. לאחרונה שמתי לב לתופעה הבאה: איכות המיקרופון של מכשירי סמסונג הרבה יותר ירודה מאיכות המיקרופון במכשירים אחרים. נתחיל בזה שלי יש גלאקסי 1, וכאשר אני נמצא במקום לא שקט גלמרי, כמו רחוב או אוטובוס, אני פשוט לא מסוגל לבצע שיחה בלי לשמוע אין ספור תלונות על כך שכמעט ולא מצליחים לשמוע אותי. כאשר אני נמצא בבית או מקום שקט ומישהו מתקשר אלי ממכשיר של סמסונג, אני יכול בקלות לשים לב לכך : הקול שלו נשמע עמום ומרוחק, ולפעמים אני נאצל לבקש מאותו אדם לחזור על דבריו. אני שמתי לב לתופעה הזו בכל מכשיר סמסונג שאי פעם דיברתי איתו, וזה כולל מכשיר פשוט מאוד של סמסונג שייצא בשנת 2003, מכשירי samsung gio, גלאקסי 1 וגלאקסי 2. עוד לא ניסיתי לדבר עם מישהו שיש לו גלאקסי 3. כאשר מתקשרים אלי ממכשיר…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבקש המלצה לרמקולים איכותיים לאייפוד (רמקולים קטנים לשולחן העבודה) קיימים בשוק הרבה מאד דגמים שונים בוואריאציות שונות. לבטח קיימים כאן בפורום כאלו שכבר רכשו רמקולים כאלו(בדגש על משהו איכותי),ושיוכלו להמליץ מניסיון. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה להתקדם לסמארטפון ראשון, ולכן אני לא רוצה לטעות בקניה כדי שהוא לא התאכזב. חשבתי להזמין לו את הגאלקסי נקסוס עקב מחירו הנוח באמזון, 433$, והמסך הגדול שלו. את המכשיר יביא דוד שלי שמגיע לארץ במהלך אוגוסט כך שאין צורך להתחשב במחיר המשלוח/מיסים. מה דעתכם על המחיר של אמזון האם הוא נמכר במחיר זול יותר בחנות אחרת? הדגם המדובר הוא 16GB. אבא שלי לא גיימר, ולא הולך להריץ אפליקציות כבדות. המכשיר ישמש אותו בעיקר לבדיקת מיילים בעבודתו, GPS, ואולי פה ושם איזה משחק להעביר את השיעמום. בגלל השימושים הקלים שלו אני בטוח שמבחינת מפרט המכשיר הזה הוא די והותר בשבילו וישמש אותו אם הוא ישמור עליו בשלוש שנים הקרובות ללא בעיה. הדאגה היחידה שלי כרגע היא מבחינת הממשק, האם הממשק הנקי של גוג…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מאחר ונמאס לי שמתבשלת לי האוזן(והמוח) בכל שיחה של יותר מ2 דקות, אני מחפש אוזניית בלוטות' שתהיה נוחה, עם טווח סביר, לא חושב לי כל כך סינון רעשים מתקדם וכל מני גימיקים - מאחר ורוב השיחות יתבצעו מהבית או אזורים שקטים... רצוי שיהיה שמע טוב, והתקציב עומד סביב ה 200 +- ... אשמח לקבל המלצות! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהתנסתי אצל כמה חברים במכשיר החלטתי לרכוש אותו,אחרי סקר שוק מצאתי את הדבר הבאה : Sgs3 16Gb כחול או לבן במחיר של 3,320 ש"ח Sgs3 32Gb במחיר של : 3,550 ש"ח ההפרש הוא 230 ש"ח, אני יודע ש- 16BG לא בטוח יספיק לי ויגביל אותי בעתיד (תכלס מתוך ה16 גיגה, 5 גיגה הולך למערכת וכל זה, זאת אומרת שנשאר לי 11גיגה)עכשיו יש לי שתי אפשרויות : לקנות את ה32Gb שהוא בטוח יספיק לי, או לרכוש את אחד מכרטיסי הזיכרון האלה : http://ksp.co.il/?select=.33..394..883..882..888.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= כרטיס זיכרון של סאן דיסק 32GB יוצא יותר זול מההפרש בין מחיר המכשירים,והאם יש השפעה על מהירות המכשיר אם אני …
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום , אצלנו בחברה מתחילים שדרוגים של הטלפונים לכולם. האפשרויות הם : Sont Ericsson Ray Sony Ericsson ARC Samsung Galaxy W Motorola Droid Razr BlackBerry Bold 9900 Sony Xperia S כל אלה מגיעים לי בחינם , ובנוסף יש לי אפשרות לשדרג לשלושה הבאים : Iphone 4S 16GB ב-840 ש"ח Samsung Galaxy 3 ב- 1080ש"ח HTC שלא רשמו מה הדגם שלו ב- 1400 ש"ח. בעצם השדרוג אני גם קונה את הטלפון הזה אליי פרטי שכן במכשירים שבחינם אין הם הולכים אליי פרטי אם וכאשר לא אמשיך לעבוד שם. מה אומרים? האם יש מכשיר מהראשונים ששווה משהו? אייפון? גלקסי? האייפון אני מכיר אותו אחלה מכשיר , את הגלקסי לא יצא לי להכיר . תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין הטאבלטים שבכותרת שימוש: אינטרנט, GPS, קריאת\כתיבת מסמכים, דוא"ל, העברת קבצים וסנכרון עם מחשב דרישות: זמן סוללה ארוך, USB. אני נוטה לפסול את ה ASUS בגלל בעיות יציבות ואטיות דפדפן - חפשו "Slow" בביקורות (השליליות) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=34-230-394&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Keywords=%28keywords%29&Page=1#scrollFullInfo עקר ההבדלים בין ה Galaxy ל XOOM : Galaxy - זמן סוללה ארוך יותר, Android 4 ( הZOOM צריך שדרוג מיד כשמוציאים מהניילון), משקל XOOM: זמן טעינה קצר יותר, HDMI ( ה Galaxy צריך מתא…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני צריך טלפון, אז חשבתי לשאול לפני שאני עושה צעד.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-