עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ori24,

שלום לכולם! מחר בעזרת השם מתכוון לקנות את הSG2 מחנות פרטית. כרגע אני נמצא בפלאפון אבל מתכון לעבור לרמי לוי שזה בעצם פלאפון. לא כ"כ מבין בזה..אבל איזה גירסת ROM החנות צריכה לצרוב לי? האם אני צריך לבקש ממנו ROM של פלאפון? ושאלה נוספת האם הSG2 עובד טוב ברשת פלאפון(רמי לוי) ולא כמו הSG1 שעשה בעיות של קליטה? תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by com,

שלום רב לכולם. אני מעונין בהמלצה לקורא ספרים אלקטרונים. אני סטודנט למשפטים ונדרש לקרוא המון חומר מהמחשב. העיינים מאוד כואבות ואני מאוד לא יעיל בקריאה מהמסך. הבקשה היא כמובן לקורא ספרים עם דיו אלקטרוני, בלי תאורה אחורית. הדרישות מהקורא: 1. הקורא לא ישמש לקריאה של ספרים יעודיים, אלה לקריאה של קבצי PDF וקבצי וורד. בגלל זה חשוב מאוד שיהיה קורא שיציג את הקבצים האלו בצורה טובה מבלי לעשות בלאגן במסמכים. חשובה גם יכולת גלילה טובה (חלק גדול מהקבצים סרוקים, אז לפעמים בעמוד לרוחב בעצם יש שני דפים סרוקים) 2 הגודל כן קובע. כמה שיותר גדול יותר טוב. שיהיה שחור לבן, איןלי שום צורך בצבע. 3 אני אשמח אם יהיה לו קיבולת טובה - מאחר והקבצים הסרוקים כבדים 4 באופן כללי אני מעונין שיהיה פשוט טוב…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Black_eagle,

שלום, יש לי את המכשיר IAUDIO X5L כבר כמעט שנתיים, והסוללה שלו לא כמו שהיית פעם, היא מתרוקנת עכשיו אחרי כ 12 שעות במקום ה 35 שאמורים ליהיות. השאלה שלי היא איפה אפשר להשיג סוללה למכשיר הזה, ומדריך איך להחליף את הסוללה. אם מישהו יודע, או שביצע תהליך דומה אז שישתף בבקשה איך כמה ולמה... תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ycltdycltd,

מישהו מכיר רום ICS לGalaxy S שעובד [כמעט] חלק (=GPS, Bluetooth וכו' שפשוט עובדים), אני שונא להרגיש חלק מפרויקט פיתוח. אם אין כזה דבר היום, יש למישהו הערכה תוך כמה זמן זה יקרה? עד כמה בGalaxy S יש הבדל בשדרוג לICS (לא בהשוואה לרום מלוכלך של מפעילה כלשהי)? אה, שכחתי, עברית בתפריטים ושיריץ VoodooSound... תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by נמו789,

יש דרך כלשהי ? חינמית ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Froze,

הי מה דעתכם על המכשיר הנ"ל? כרגע יש לי SE K610I ואני לא כ"כ מרוצה.. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by xtract1,

משיטוט בגוגל מצאתי שבגרסא שנמכתר עכשיו המעבד הוא ~460mhz לעומת גרסאות קודמות שנמכור עם מעבד של כ-360mhz. אנשים מדווחים על שיפור די משמעותי בסה"כ. אני מתעד לקנות פלאפון כזה מבנאדם (יש שניה) שקנה אותו לפני שבועיים-שלושה. עזבו את זה שרוב הסיכויים שזו הגרסא עם המעבד החזק, אבל איך לעזעאל אפשר לוודא את זה? אשמח לתשובות.

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  8. אהלן, אני מחפש לקנות כרטיס הרחבה 32gb לסלולרי ואני לא מבין איזה class מינימלי כדאי לי וראיתי שההבדלים במחירים בין הסוגים השונים די קריטיים... מישהו יודע (בוודאות) איזה קלאס כדאי לקנות ומאיזה קלאס זה סתם בזבוז של כסף לסלולרי?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Lord Richard,

שלום. אני רוצה לדעת בבקשה מה ההבדל בין לקנות טלפון סלולארי בחברת סלולאר לדוגמת סלקום, לבין לקנות פלאפון בחנות באופן פרטי ואז לבקש מהחברה לחבר אותי בקו נורמלי והכל? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Alicemeow,

שלום! אני נוסעת בקרוב למרכז אמריקה, אשמח להמלצה על נגן MP3. עד עכשיו היה לי sansa sandisk בנפח 8 ג'יגה והייתי מרוצה מאוד. (סוס דהר עליו והוא המשיך לעבוד! ;D) מה חשוב לי? נפח מינימום 8 ג'יגה, ה-מון זמן בטריה, שיהיה עמיד במיוחד, איכות שמע. בגלל שאני מנסה לשמור לי כמה שיותר כסף לטיול אשמח אם הוא יעלה בסביבות ה500 או אפילו פחות. אם זה לא ריאלי תגידו ואנסה להגדיל את התקציב או להתפשר על פחות תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, קניתי לאבי את הפלאפון Nokia: https://www.golantelecom.co.il/web/guides.php זה שמוצג כאן ראשון בצד ימין למעלה. פעלתי ע"פ המדריך אך עדיין אינני יכול להתקשר. הבעיה השנייה שלי היא שהמדריך שם לאייפון הוא עדכני ואני צריך מדריך לאייפון הישן.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by ברק2000,

כותרת

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by psybrain,

מה יותר יפה לדעתכם אני מעוניין לקנות ומתלבט

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מריץ חיפוש ל I-MATE JasJam (ולכל האחים התאומים שלו QTEK 9600 ו O2 XDA משהו) ואין כאן כלום. האם יש למישהו התנסות איתו? מוכרים אותו בסלקום במחיר נמוך משמעותית למה שנמכר בארץ (2200 ש"ח בערך). הביקורות עליו בעולם שנויות במחלוקות, בעיקר מצד המשתמשים. יש התלהבות עצומה או אכזבה מוחלטת. בעיקרון, אני מחפש סלולארי שישמש אותי כ PDA, ומהסריקות השונות גיליתי הרבה אכזבה מכמה מכשירים (כמו ה MIO A701). ישנם כמה דגמים טובים מעל 3500-4000 ש"ח אבל אז נתקלתי ב JASJAM שעולה רק 2200 בסלקום. יש למישהו הצעה טובה יותר נאמר בטווח מחירים של 3500-4000 ש"ח, אשר באמת שווה את התוספת על ה JASJAM? אנסה לסכם את הדרישות שלי: חובה: סלולארי, מסך מגע, מסך גדול (לפחות 2.8') כדאי שיהיה אך לא חובה: GPS, …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, לאחר קריאה של מעט ביקורות הבנתי שלמחיר שלו מדובר בטאבלט המשתלם ביותר בשוק. יש לי שאלה, מאוד חשוב לי שלמכשיר יהיה GPS בביקורות שקראתי נאמר שיש למכשיר GPS אני רק שואל כדי להיות בטוח, האם למכשיר יש רכיב GPS קולט לווינים(לא אחד שפועל על האינטרנט או כול טריק אחר GPS אמיתי) כך שהוא יוכל לשמש כGPS לרכב? בהנחה שהתשובה חיובית הוא ירכש באילת ביום שלישי. המחיר שלו בבאג הוא 2000 שקלים נוריד את המעמ לדעתי עיסקה מצויינת מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by minimi,

שלום לכם המכשיר שבכותרת נירכש עבורי מאירופה והוא ללא עברית. האם ניתן להוסיף\לצרוב עליו עברית ללא עזרה מחנות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שומעים בו חלש למרות שבהגדרות זה על 8.. (בשיחות ובשירים..)

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שיש לי חיבורים של USB וכרטיס רשת בממיר. האם מישהו חיבר אותו אי פעם למחשב? האם אתם מכירים מדריכים לגיבוי התוכן של הכונן הקשיח שבו? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. Started by EasyPooper,

שלום! סוף סוף שיכנעו אותי להחליף את המכשיר הנייד שלי (סאמסונג מ2003 ) מה שאני צריך מהנייד שהוא יהיה דיי קשיח, גברי, שאיכות השמע (במהלך שיחות) תיהיה טובה, בלוטות' ואפשרות לרינגטונים MP3. יהיה נחמד אם תיהיה מצלמה, לא משהו בומבסטי איזה שניים שלושה מגה פיקסלים (אפשר להסתדר גם בלי מצלמה) יש לי העדפה למכשירי SOLID BODY. רצוי שתיהיה אפשרות לקנות את המכשיר בחנות פיזית. תודה מראש ושבת שלום אה ושכחתי לציין, כמה שיותר זול- יותר טוב^^

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ofek7,

אני רוצה לקנות מתאם bluetooth למחשב ויש כל-כך הרבה ואין לי מושג איך בוחרים. אז הבקשה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ לי על מתאם כזה למחשב בתקציב של 100-150 ש"ח. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by or_cohen,

יש לי C650ויש לי את הכבל שקניתי יו אס בי אבל אני לא יודע מאיפה להוריד את הדרייברים והתוכנות הדרושות לפלאפון שלי כאילו הכי מעודנות שיש למשל יש לי תתוכנה להעברת קבצים בשם P2KMan שאני בטוח שכולם מכירים אבל אומרת שהפלאפון לא נקלט ואמרו לי הדריברים לא מעודכנים או שאין לי מישהו יכול בבקשה לעזור לי בעניין הזה? אני מאוד יודה לכם!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by sdsd,

אני עומד לקנות את 6288 של אורנג, עכשיו, יש לי sim מנוקיה ישן של אורנג, מכשיר בעל מסך שחור לבן (לא צבעוני), עכשיו, אם אשים את הסים שלו ב-6288 שהוא דור 3 זה יפגע בו או ישנה אותו,או לא יוכל לתת לי להכנס לתוכנות מסויימות של המכשיר?כלומר המצלמה תעבוד והאמפי והכל רק חוץ משיחות וידאו...או שבסים יש רק את מספר הפלאפון ספר הטלפונים וההודעות ואז הוא לא ישנה כלום. ואפשר גם להעביר את ספר הטלפונים וההודעות לזיכרון הפנימי של הפלאפון? תודה

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by Buzz15,

קניתי את המכשיר לפני פחות משנה ואני חייב לציין שזה מכשיר מדהים(אם בא לכם אני אפרט יותר) בכל מקרה,המכשיר עבד מצויין עד עכשיו עד שהמטען שלו עכשיו נהרס,שבק חיים ועכשיו אין לי איך להטעין אותו דיברתי עם באג(החברה שממנה קניתי את המכשיר)והם התחילו לגמגם לי שאין להם כרגע,ואם רוצים אז אפשר להזמין מהחברה בארה"ב,סיפור שייקח כמה חודשים,ואין לי את הזמן הזה. אז למישהו יש פיתרון יצירתי? איפה בארץ אפשר להשיג מטען ל A3(אם צריך תגידו אני ארשום פה את הדגם שלו) ואם לא,אז פתרונות יצירתיים גם יתקבלו

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by yur,

היי אני מחפש מכשיר איכותי עד 300$. פתוח לכל האפשרויות בין 4-5.5 אינטצ'. מה שתכלס חשוב לי זו המצלמה ואיכות הבנייה והסוללה. רציתי להזמין oneplus one אבל היו לי בעיות אם מי שהיה אמור להביא לי אותו מארה"ב אז זה לא יצא. ראיתי שיש מלא חברות חדשות היום בשוק קראתי לא מעט כאן בפורומים אבל עדיין לא מצאתי את המכשיר שלי. חשוב לי: מצלמה, איכות כוללת טובה, סוללה טובה. לא חשוב לי: משחקים וביצועים. אשמח להמלצות והצעות. מה לגבי meizu mx4? אשמח לשמוע עליו ממישהו שמכיר

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אוקיי, אני בדקתי מה יוצא יותר זול בהשוואות גדולות אבל אני לא סגור בכלל על התהליכים, והבנתי שיש כמה דברים שאני לא יודע אז אני שואל כאן אנשים עם ניסיון: אני יכול לקנות סמארטפון כמו גלאקסי או אייפון במחיר גבוה (לא מחברת פלאפון), ואז לשלם על תוכנית ספציפית קבועה עם תעריפים קבועים עם מספר פלאפון... או שאני יכול לקנות טאבלט שעובד רק על WiFi ולעשות Subscription לסקייפ כדי לקבל מספר פלאפון, אבל האם פלאפונים בארץ יכולים להתקשר למספר של סקייפ? הבנתי שהוא בסוף יוצא יקר יותר - התקנת מספר 80 שקלים, תשלום חודשי של 50 שקלים ותעריפים של סקייפ... למישהו יש ניסיון ויכול להגיד חד משמעית מה עדיף? גם הקטע של סקייפ וwifi לא נוח בכלל אם אצטרך לחפש נקודות אנטרנט תודה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.