עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by xtract1,

משיטוט בגוגל מצאתי שבגרסא שנמכתר עכשיו המעבד הוא ~460mhz לעומת גרסאות קודמות שנמכור עם מעבד של כ-360mhz. אנשים מדווחים על שיפור די משמעותי בסה"כ. אני מתעד לקנות פלאפון כזה מבנאדם (יש שניה) שקנה אותו לפני שבועיים-שלושה. עזבו את זה שרוב הסיכויים שזו הגרסא עם המעבד החזק, אבל איך לעזעאל אפשר לוודא את זה? אשמח לתשובות.

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by ברק2000,

כותרת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gal555,

משהו יודע מתי הוא אמור להגיע?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gal555,

יש לי את הפלאפון K800 והBT לא עובד לי לחצתי על הפעל BT והסמל הקטן לא מופיע וכשאני מנסה לשלוח משהוא אז רשום שהשליחה בוטלה ונסתי לעשות איפוס מלא וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by Radeon38,

שלום. אני שוקל רכישה של נגן אפל ואני רוצה לעשות בו מוד קטן בתוכנה. ידוע לי שיש לאיפוד מערכת הפעלה אלטרנטיבית שפותחת בו אופציות נוספות בתוכנה ומשפרת את הממשק עבודה איתו. אשמח לדעת מה השם שלה ומאיפה מורידים אותה.התוכנה היא קוד פתוח על בסיס לינוקס ומתעדכנת מעת לעת.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by zohar678,

העברתי את כרטיס הסים שלי ממכשיר הנוקיה 6230I שברשותי למכשיר חדש שקניתי מדגם N85 משום מה רשימת אנשי הקשר שלי ריקה. מישהו יכול להסביר לי האם יש איזה שהיא אפשרות כן לראות אותה או להעביר אותה באיזה שהיא דרך קלה למכשיר החדש?

• 7 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. Started by Posford,

רציתי לדעת אם בגרסא של Sansa Clip 8GB יש תמיכה בתיקיות? אם כן, אז איך נכנסים דרך הנגן לשמוע מתיקיות? ואם אין תמיכה בתיקיות אז מה האלטרנטיבה האחרת? נניח ורוצה לפי Albums אבל בקבצים אין פרטים של אלבום, איך הוא ידע לזהות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, חבר שלי קנה לא מזמן את ה - N86, עכשיו הוא ראה שיש לו משדר FM, וניסינו את זה באוטו שלי בפעם הראשונה, הרדיו קולט את זה בשנייה והאיכות הייתה ממש טובה וחלקה ללא בעיות, וזה היה ממש נחמד ככה לשמוע מוסיקה. עכשיו לי יש N95 וידוע לי שאין בו תוכנה של שידור FM, אז רציתי לשאול אם יש תוכנה כלשהי שאפשר להתקין על מנת שהוא יוכל לשדר FM? כי זה עדיף מלצרוב שירים על דיסקים.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by zabi_g,

אני חושב לקנות HTC HD2 ולפני שאני עושה את זה רציתי לשאול אם למישהו כבר יצא להביא אותו מחו"ל, הביקורות שקראתי עליו עד עכשיו מדהימות ומעניין אותי לשמוע ממישהו שבאמת מחזיק אחד לפני שאני מזמין אותו, הוא נתקע? עושה בעיות? איך הסוללה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nisimm,

שלום אני צריך נגן סרטים גדול בעיקרון בלי הגבלה בתקציב חשבתי על COWON A3 אבל הבעיה היא שהוא לא מסך מגע ואז היא אפשר לקפוץ לחלקים בסרט, והוא גם כבד לא נכנס לכיס יש גם את הנגן COWON O2 אבל אמרו לי שיש לו בעיות טכניות ואני לא יודע אם הוא נכנס לכיס S9 חמוד אבל מסך קצת קטן...אפשר להתפשר עליו ארכוס 5 גם נחמד אבל גדול מאוד מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by MODY69,

שלום רב, אני מחפש מחשב כף יד במחיר של בין 2000 ל- 2500 ש"ח. היה לי את ה- mio p560 והייתי מאד מרוצה ממנו, אך לצערי הוא אבד הדרישות מהמכשיר הן: שלא יכלול יכולות סלולריות (כבר יש לי פלאפון) GPS (חובה) אני ממש ממש מעדיף שהאנטנה תהיה מובנית בתוך המכשיר עצמו. WIFI סנכרון עם outlook מומלץ, אבל לא חובה, שאפשר יהיה לקרוא (ולערוך אם אפשר) קבצי office ו- PDF. שיהיה חזק (שלא ישבר ממכה קטנה) נוח לשימוש. יש לי 2500 ש"ח שהולכים להתבזבז אם אני לא מנצל אותם. אז או שאני קונה מחשב כף יד ב 2500 או שאני קונה מחשב כף יד + DOK בסכום שישאר. בכל אופן, אני לא רוצה שישאר אף שקל מה- 2500. תודה מראש, MODY

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by Cyanide,

אני ממש מתלבט בין שני המכשירים האלה. אני לא חושב שאני אוכל להרגיש בין 8 ו5 מגה פיקסל במילא הצילום לא כל כך חשוב לי, הבנתי שזה ההבדל המשמעותי ביותר. יש עוד הבדלים? הוא שווה תוספת של 250 שקל?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Or94,

אני רוצה לקנות אייפוד טאץ' ויש לי כמה שאלות: 1. Ipod Touch 3G יש רק בגירסאות של32GB ו64GB או שיש גם גירסא של 8GB או 16GB? 2. איזה חנות הכי זולה לקניית האייפוד? 3. מה זה נותן לי אם אני פורץ אץ המכשיר והאם זה עושה אותו איטי יותר וגורם לבאגים? 4. האם אפשר להעביר לIPOD סרטים בפורמט MKV שהם HD? 5. האם הדברים בAppStore הם בחינם והאם יש שם הרבה דברים?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by danieltrt,

אני לא יודע איזה פלאפון כדי לי לקנות בהתחלה חשבתי על IPHONE יד שניה אבל אז החלתתי שעדיף נייד חדש וגם המחיר די יקר חשבתי על HTC HERO ואולי NEXUS ONE אבל זה בחריגה מהתקציב וזה די יקר לי 5800XM חשבתי אליו אבל קראתי שיש לו בעיות והוא די אגרסיבי לאומת האחרים שהם יותר מלוטשים אשמח לשמועה תגובות ובטח הצעות נוספות ואם אפשר גם בכלליות על המכשיר והיתרונות שלו תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by liav12,

אהלן, לא מזמן הודעתי שהתחדשתי במכשיר הנ"ל, אח יש לי אחים שאוהבים אותי יותר מדי אז כאות תודה הם שברו לי את המסך של ה PSP. עלי לציין שהמסך הפנימי שלו נהרס כלומר ה LCD. מישהו יודע כמה עולה לתקן דבר כזה? לבנתיים אני לא מוצא משהו מיוחד באינטרנט חוץ מכמה אנשים לא כדאיים כלומר פרטיים. תודה

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. שלום לכולם לאחר שקיבלתי את כל האביזרים למכשיר הN93i שקניתי, והדפסתי עליו עברית (בצבע כחול אגב) התיישבתי על עניין המשחקים לסלולרי. כידוע לכם, הסלולרי הנ"ל היה אמור לתמוך בN-Gage 2.0 על ידי נוקיה אבל בסוף הם וויתרו כי הם היו עצלנים. בכל זאת בדרך מסויימת ניתן להתקין את אותה תוכנה. הנה סרטון שהכנתי המדגים את אותם דברים שנוקיה לא שחררה לסלולרי הN93i: תהנו!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by stone cold,

טוב אחרי שלצערי לא המליצו לי פה על סלולרי שכולל GPS ומצלמה נחמדה קניתי את הS8300 בהמלצת פקידה בפאלפון לא שזה מקצועי אבל זה מה שיש בכל מקרה אני לא יתן ביקורת על הסלולרי כי אין לי הרבה מושג בסלולרים אבל כן יהנה לשאלות שאני יכול להנות אליהם אם יהיו כאלו בנוסף אם יש המלצות מסוימות זה יתקבל בברכה בכל מקרה תאור קטן על הסלולר הוא סלידר שכולל מצלמה של 8 מגה פיקסל וגם GPS ויש לו יכולות מולטימדיה מסוימות בנוסף לזה יש לו גם מסך מגע וגם כפתורים המסך מגע לא באיכות של איפון או סלולרים באותה קטגוריה אלה (מבחינת מגע) יותר באיכות של DS (הקונסולה הנידת של נינטנדו) אבל סך הכל זה מספיק והממשק ידידותי איכות התמונה במסך די טובה אבל לא בדקתי סרטונים עדין בכל מקרה לא בדקתי הרבה בכלל א…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אתמול הסתיימה בברצלונה תערכות הסלולר הבין לאומית (ה-MWC), הנערכת מדי שנה, בשבוע השני של חודש פברואר. האופי של התערוכה השנה היה מאוד שונה וכל הפרטים, בפוסט הבא -- http://www.netcheif.com/blog/?p=509

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי חבר'ה, החלטתי לקנות לאבי לכבוד היום הולדת מכשיר GPS, מכל מה שבדקתי ה-MIO החדשים עם התוכנות המחורבנות שלהם אני ממש לא אגע, למכשירי FUJICOM אני לא אתקרב בגלל היבואן והשירות הגרוע, אבל דווקא מכשירי QUE באים עם שנתיים אחריות של ח.י., שזה ממש מתאים לי. הגודל האופטימלי ל-GPS לדעתי הוא 4.3", מתחת לזה זה קטן מידי, מעל זה זה גדול מידי, וגם ככה יהיה דבוק על השמשה בנוסף גם Valentine 1. בכל מקרה, ישנם כמה דגמים שאני לא מצליח להבין מה ההבדל ביניהם, והכי חשוב מה עדיף מביניהם: NQ431 GPS4300 NQ430 NQ450 אלה עם התוספת דיבורית BT אין בהם פלוס מבחינתי, מכיוון שיש לי באוטו כבר דיבורית BT. מבחינת תקציב - 1000 ש"ח. תודה מראש.

20. רכשתי את ה mio c320. הורדתי את חבילת ה miopocket 3.0, לפי ההסברים שקראתי עדיין לא הבנתי איך אני מתקין את התוכנה על המכשיר עצמו. ניסיתי להתקין את התוכנה על כרטיס זיכרון חיצוני וזה עבד, אך ממה שקראתי אפשר גם על המכשיר ללא כרטיס זיכרון. אם מישהו באמת מבין בנושא בבקשה שייתן לי הסבר נורמלי ולא כמו שרשום בכל אתר באינטרנט. מודה מראש על העזרה....

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. רכשתי את המכשיר לפני יומיים, אני מנסה לחבר אותו למחשב כדי להעביר לתוכו מוזיקה, אבל בכל פעם שאני מחבר אותו ל-USB, גם לוקחות כמה דק' עד שהוא בכלל מזהה את המכשיר, ולאחר מכן הוא "מתנתק ומתחבר" מהמחשב באופן עצמאי כל כמה דק'... הדבר הזה חוזר על עצמו גם במחשב וגם בלפטופ. איך אפשר לסדר את זה ? דרך אגב, מישהו יודע איך מעיפים את השורה של אורנג' שכתוב בה "Orange, IL" ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם. פתחתי ת'רד חדש בנושא לאחר שניסיתי את ההצעות הישנות שעלו בפורום ואף אחת מהן לא עזרה לי. כנראה שהמידע שהצלחתי למצוא על כך באתר לא עדכני או שלא רלוונטי לגבי הטלפונים החדשים. לכן, אני מבקש לדעת מישהו יודע איך ניתן להסיר את ה לוגו מפעיל מסוני אריקסון Satio של רשת אורנג'. אם עוד מישהו ניסה להסיר את ה לוגו מפעיל מהנייד שלו ולא הצליח, אתם מוזמנים לרשום כאן את שם הדגם והרשת המפעילה כדי לקבל תשובות עדכניות. תודה למגיבים ובהצלחה לכולם

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. להלן סדר האירועים: 1. המכשיר הפסיק להפעיל אפליקציות. 2. איפסתי להגדרות יצרן - לא עזר. 3. ביצעתי עדכון קושחה למכשיר - עזר, המכשיר עובד טוב מתמיד, אבל, הוא לא יודע לכתוב בעברית יותר(יש טקסטים בעברית ב-SMSים ובמידע שאני מסנכרן משרת הדואר, אבל לא ניתן לכתוב). אשמח לפתרון לנושא הזה מבלי לערב את החנות שלוקחת את המכשיר ליום שלם בלי לתת חלופי בשביל לפתור את הבעיה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום חברים, אני מתכנן לרכוש לחברה מתנה נגן ליומולדת. אחרי מעט מחשבה הגעתי למסקנה שבהתחשב בזה שעד היום 1GB הספיק לה לחלוטין, אז 8GB יהיה יותר ממספיק עבורה לעתיד הנראה לעין. עכשיו מגיע החלק הבעייתי, איזה מכשיר לבחור. בהתחלה חשבתי על ה-Sansa Fuze. לי יש מכשיר ישן שלהם, גם לה יש מכשיר ישן שלהם, ואין טענות אליו. מצד שני, אם כבר אז אולי עדיף משהו מעט רציני יותר. אני יודע שהחברה שלי לא תשמח יותר מדיי להסתובב עם נגן גדול, מצד שני אני חושב שבמידה והיא תתרגל לזה שיש שם אינטרנט ואפשרות לראות סרטים אז היא כנראה תתרגל לזה (בעיקר כשמתחשבים בעובדה שהיט מתכננת טיול לחו"ל בעתיד הלא רחוק). עכשיו ההתלבטות היא בעיקר בין ה-D2 לבין ה-iPod Touch. שניהם בגרסת ה-8GB. איך שאני רואה את זה: D2: יתרו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים